“Άγγελοι” με… Μνήμη!..

Φίλοι!

– Μην ταραχθείτε, αφού το παρόν δεν είναι για εσάς, αλλά για κάποιους… Αγγέλους, που έφυγαν μαζί με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ!  aggelos

Με εσάς θα τα πούμε σύντομα -πιστεύω- εδώ!

Άγγελοι!

%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82

Δείτε τον Χάρτη που παρουσίασε σήμερα (20-11-2016) ο έγκριτος και Έλληνας(!) δημοσιογράφος Κος ΧΙΟΣ στο “σάϊτ” του (σας τον παραθέτω παρακάτω) και θυμηθείτε τί σας / μας έδειχνε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πόσα χρόνια πριν, 5, 6 (;) και τί μας / σας έλεγε σχετικά;

[Καθώς και άλλους Χάρτες και σχέδια που βλέπατε, όπως και -κυρίως- τον “τελικό” Χάρτη των Αγωγών, έτσι όπως επιθυμεί το Ισραήλ αυτός να… “ζωγραφιστεί” στην περιοχή μας! Αυτόν που ντόπια “πρακτορο-λαμόγια” κυκλοφόρησαν, μόλις πέρυσι (εσείς τον είχατε δει από το 2011), και τώρα ακούμε από τα… ΜΜΕ ότι ο ΤΡΑΜΠ, αν τελικά γίνει Πρόεδρος (η 20η Ιαν. 2017 είναι πολύ… μακριά), θα επιδιώξει να τον υλοποιήσει! (Πρόταση του Αντιπροέδρου του, Πένς)! Με την ευκαιρία να ΜΗΝ (!) ταράζεστε ή ό,τι άλλο, ακούγοντας, από τα πουλημένα SOROS”-ΜΜΕ, ντόπια ή ξένα, που προβάλλουν ακόμα Κλίντον και Ομπάμα, ότι πχ ο φερόμενος ως νέος Σύμβουλος Ασφαλείας του και έως το 2014 Δντης της DIA, είναι… άνθρωπος των Τούρκων, κλπ, διότι:

  • Η ανησυχία και κυρίως ο τρόμος των Ελλήνων είναι ο στόχος όσων διακινούν, και μάλιστα με στόμφο, τέτοιες πληροφορίες, ακόμα και αν είναι αληθινές!
  • Αν αυτός (στο παράδειγμα που ανέφερα) είναι, (λέμε τώρα), Τουρκόφιλος, ο φερόμενος ως νέος Δντης της “CIA” είναι βαθιά ΑΝΤΙ – Μουσουλμάνος! Πώς θα συνταιριάξουν αυτοί οι 2 λοιπόν; Κυρίως όμως:
  • Είμαστε ΕΛ – ΛΗ – ΝΕΣ και ΔΕΝ περιμένουμε στήριξη και… σωτηρία ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, παρά μόνον από τον εαυτό μας και το Θεό! Όλα τα παρεμφερή παραδείγματα που έχουν μέχρι τώρα αναφερθεί στα ΜΜΕ και θα αναφέρονται είναι για τα… ΚΑΦΕΝΕΙΑ και μόνον! Τα περισσότερα είναι “φήμες” [“Rumint” (Rumors Intel.”)] και “στημένα”!.. “Κρατείστε” τα ασφαλώς στη μνήμη σας, ως καλοί επαγγελματίες, (όσοι είστε), αλλά…  επαγγελματικά θα μιλήσουμε μετά από τις 20-01-2017!..
  • Επανερχόμαστε και πάλι στους Χάρτες!..

– Τότε φυσικά κάποιοι δεν ήθελαν να ακούνε, διότι θα ενοχλείτο η… ανέλιξή τους και ας μπορούσε η Πατρίδα να ήταν έτοιμη σε πολλά!.. Σήμερα όλα “βγαίνουν” τη δγη, ή όχι, κάποιων και από κάποιους!..

Δεν αξίζει κανείς να γράψει για δικαίωση, και μάλιστα ένα “άτομο” που δεν είναι… ΧΙΟΣ, ήτοι γνωστός, αλλά είναι άτομο… “μοναχικό”, χωρίς… προσβάσεις, πχ σε… κυκλώματα ξένων Πρεσβειών, Διεθνείς Οργανώσεις”, κλπ, όπως διαθέτουν ορισμένοι Έλληνες, δήθεν ήρωες του χώρου των… Πληροφοριών! Αξίζει να γράψει μόνον για…    

                                                                              ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΛΙΨΗ!

                                                                            (Για όσους καταλαβαίνουν)!..

Ακολουθεί ο Χάρτης του…  Κου ΧΙΟΥ!

%cf%83%ce%bf%ce%ba-3

–  Δείτε τον και θυμηθείτε (συνδυαστικά, όσοι έχετε… ενισχυμένη φαιά ουσία) ό,τι εσείς θέλετε, απ’ αυτά που μας / σας έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, όπως, πχ

    – Τον 25ο Μεσημβρινό, που “πετάνε” Έλληνες και … Ισραηλινοί, μαζί ή μόνοι!

   – Τί  έλεγε  ο  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”  για  το “από  πού  θα  περάσουν  οι   αγωγοί και τί θέλουν οι Εβραίοι! (Ο ΕΛΛΗΝΑΣ έχει γράψει εδώ στο σάϊτ αρκετές φορές σχετικά)!

     –  Γιατί κατέβηκαν και ορθώς οι Ρώσοι στην Κριμαία, στην Α.Μεσόγειο και στη Συρία!

   –  Γιατί και από ποιούς έγινε το… Μαρί με τους νεκρούς και η Κυπριακή οικονομική κρίση! Γιατί συσφίχθηκαν οι σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ, μετά, γιατί έγινε “μετανάστευση” Ισραηλινών εργατών στο νησί, γιατί έγινε “LNG” στη Λεμεσό, γιατί στη Λάρνακα πάνε να γίνουν “Κιμπούτς”, κλπ.

     –  Γιατί “βύθισαν” οικονομικά οι Διεθνείς Εβραίοι την Ελλάδα μας!

     –  Για το ρόλο όλων εκείνων που “πούλαγαν” και “πουλάνε”… ΑΟΖ στους Έλληνες!..

   –  Γιατί έπρεπε να “τελειώσουν” και πρέπει να “τελειώνουν” από τις ΕΕΔ, όσοι εκ των στελεχών πιστεύουν ακόμα σε Ελλάδα!

   –  Για τα σχέδια ΦΑΙΔΩΡΑ” και “ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ” / “OVERKİLL! (“Η Ελλάδα της… Μελούνας“, κλπ)!..

 – Γιατί έγινε πχ το Γ’ ΣΣ ΝΑΤΟϊκό και “μπήκε σε κουτιά”, γιατί την 8η Μχία θέλουν κάποιοι να την υποβαθμίσουν έτι περαιτέρω και να την κάνουν 8ο… Λόχο, γιατί κάποιοι… Στρατηγάρες και Αρχηγάρες ήθελαν να αφαιρέσουν τη διεξαγωγή του “Αγώνος” από το Δκτη της 1ης Στρατιάς και τον αγώνα στα νησιά από την ΑΣΔΕΝ!..  (Μερικοί και από βλακεία φίλοι μου, αφού -πλην εξαιρέσεων- όσοι “σκαρφαλώνουν” εκεί ψηλά, είναι άσχετοι και τους στηρίζει η “διαπλοκή” και η ελληνική, περίπου αντίστοιχη της τουρκικής,… ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ)!..

    – Για την προέκταση των 2 αγωγών προς Βορρά (Βαλκάνια + Β. Ευρώπη) / (συμβάν με νεκρούς Ισραηλινούς στον Πύργο – Burgaz, προ ετών), και προς ΒΔ, (Νως + Βως Κρήτης, Ιόνιο, Δ. και Κεντρική Ευρώπη / θέμα καθορισμού χωρικών υδάτων Ελλάδος – Αλβανίας, γιατί η Τσιλλέρ ενδιαφερόταν και για ΑΟΖ στο… Ιόνιο), κλπ.

    – Γιατί έχουν γεμίσει και γεμίζουν τα νησιά του Α. Αιγαίου με… ΜΚΟ” και με… “λάθρο!..  / Ανεξαρτησία και δημιουργία “Αιγιακού Κράτους” + Κρήτη, για την ανεξαρτησία της οποίας έχουμε πολλές φορές αναφερθεί!..

      – Γιατί μαζί, την ίδια στιγμή, με τον ΡΤΕ, (χρονικά εννοώ), “βγήκε” και ο γενίτσαρος ΡΑΜΑ και μας είπε πάλι για το “Τσάμηκο”, για την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, γιατί κυνηγάει το Κράτος του τους Έλληνες της Β. Ηπείρου (πχ στη Χιμάρα τις ελληνικές περιουσίες), κλπ.

      – Θέμα μυστικών πρωτοκόλλων” Συνθήκης Λωζάννης, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Ο λόγος που… σκύλιασε ο ΡΤΕ και … φωνάζει κατ’ εντολήν των Άγγλων και με… καθοδήγηση απ’ αυτούς)!..

                                                                                     ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!

Και άλλα πολλά “Άγγελοί” μου μπορείτε να… θυμηθείτε, απ’ αυτά που μας / σας έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” (5, 6 χρόνια πίσω δεν είναι πολλά για τη μνήμη σας, νομίζω)!

– Προτείνω να πάτε να διαβάσετε ξανά εδώ, στο “σάϊτ” μας, το άρθρο που γράφηκε αμέσως μετά από την αποτυχημένη κίνηση μερίδος των ΤΕΔ, στις 15-07-2016, για το τί θα έκανα εγώ τώρα, αν ήμουν Αμερικανός και όσοι έχετε δύναμη, όρεξη και χρόνο, να ανασκαλέψετε το “σάϊτ”, αλλά από την αρχή του!..

                                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, Έλληνες και Μισέλληνες (Πρακτόρια, φίδια και οχιές, λαμόγια, τσακάλια και ύαινες)!

                                           “Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !

%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bf%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb

β. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ(!!!) στον Κυριάκο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, για την πρόσφατη μετάβασή του στο Άγιον Όρος!

γ. Ξεχαστήκαμε!

                                                                            ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ… ΠΟΥΛΑ

                                                                                           στο

                                                                2ο Συνθετικό του… Επωνύμου σου!

                                                                                                  – / –