Άνθρωποι… Όρχεις (Για Λίγο) Και… “Τα 10 Μίλια Στον Αέρα Και Τα 12 Μίλια Στην Θάλασσα”! Η Αλήθεια! (Νο “1”)!

Φίλοι και Εχθροί!

1. Κάποια άτομα που στην καθομιλουμένη μας λέγονται και είναι “αρχίδια”,

ω

πραγματικά άνθρωποι – περιττώματα, άτομα που παρακολουθούν… πονηρά το “σάϊτ” μας και είναι ΜΥ, χάκερς, γείτονες, κλπ, κλπ, κλπ, αφού όπως έχουμε πει το έχουμε για καθαρά λόγους ασφαλείας… “free”, “open”, κλπ, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, (μας) ξανακτύπησαν!

Συγκεκριμένα! Την Δευτέρα 16-03-2020, γράψαμε ένα άρθρο σχετικό με τον “Πληροφορικό Πόλεμο”, κάνοντας εκτενή αναφορά σ’ αυτόν και στις μορφές του, όπως και στον “Βιολογικό Πόλεμο”, που τώρα υφιστάμεθα και εμείς, ως Ελλάς, μαζί με τον λοιπό Πλανήτη! Χωρίς… εγωϊσμούς και επάρσεις επρόκειτο πραγματικά για ένα πολύ δυνατό και κυρίως χρήσιμο άρθρο!

Οι Κοι αυτοί “Όρχεις”, 4 δευτερόλεπτα μετά που είχε πατηθεί η δημοσίευση, το εξαφάνισαν, με αποτέλεσμα, μετά από μια ολόκληρη ημέρα εργασίας, να μην το “πάρετε” και μελετήσετε! Δεν άφησαν ούτε ίχνος του στον εσκεμμένως έναν και μοναδικό Η/Υ μας!..

Πιστεύουμε ότι δεν είναι ξένοι, τους οποίους έχουμε “ελέγξει” και αξιολογήσει-βαθμολογήσει ως αρίστους, τουλάχιστον στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας!..

Πρόκειται λοιπόν για Έλληνες, οι οποίοι φθονούν φοβερά τον “ΕΛΛΗΝΑ”, είναι ιδιαιτέρως πλεγματικά άτομα, κενού περιεχομένου και λειτουργούν (“κύρια εργασία” τους), εκτός από ρουφιάνοι και συκοφάντες “κατά συρροήν” και ως κλέφτες της πνευματικής εργασίας εκείνων που βλέπουν ότι αξίζουν, ότι τους καίει σαν το φως του ήλιου, το φως τους!..

Εκτιμούμε, κατά σειράν, ότι είναι στελέχη των ΕΕΔ ή στελέχη της ΕΥΠ ή στελέχη της Ασφαλείας Αττικής (ΓΑΔΑ / “Ηλεκτρονική Ασφάλεια”)!..

Αρχίδια! Το τέλος σας είναι θέμα χρόνου!.. Να το θυμάστε!..

Κε Αρχηγέ της ΕΥΠ! “Καθάρισε” τους χώρους αυτούς από άτομα που ανήκουν στην “ΚΛΙΚΑ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ”, η οποία έχει αλώσει όλους τους τομείς του ελληνικού κρατικού “ΕΙΝΑΙ”, (στο σημείο αυτό στέλνω πολλούς χαιρετισμούς στην σεβαστή Κα Ν. Μπακογιάννη, στον Κο Καρατζαφέρη και στον Κο… Πάγκαλο, κυρίως όμως στην Κα Μπακογιάννη), όπως και την βαθιά και πλέον ισχυρή χουντική κλίκα που λυμαίνεται, χρόνια τώρα, 10ετίες καλύτερα, τις ΕΕΔ και τις διοικεί “πίσω από τις κουρτίνες”!..

Ξεκίνα από την ΕΥΠ και άλλαξε -“ΧΘΕΣ”- όλα τα στελέχη που υπηρετούν στις όποιες ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ!.. Άκουσέ με!.. Σιτίζονται ακόμα εκεί μέσα σκουλήκια, οχιές, ντόπερμαν που η ζωή τους ξεπέρασε τα 8 χρόνια και ο εγκέφαλός τους “έπαθε”, μικρόβια, και κάθε είδους ΙΟΙ!..

Βεβαίως, και μην με παρεξηγήσεις, σε λυπάμαι και μάλλον ζητάω πολλά από εσένα, αφού η ΕΥΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! Ήταν μέχρι και της εποχής του Ναυάρχου Βασιλικόπουλου! Μετά και βαθμηδόν άρχισε η στοχευμένη διάλυσή της! Και καλά η αμερικανοποίησή της (Παπαγγελόπουλος) ή η… αγγλοποίησή της (Αποστολίδης – Μπίκας) ή και η… Ισραηλινοποίησή της (αυτή βεβαίως δεν έγινε ποτέ), αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι το μαγαζί που σε έβαλε ο Πάϊατ των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” να διοικείς έχει αλωθεί απ’ όλες τις ΜΥ των Βαλκανίων, με πρώτη την ΜΙΤ, η οποία είχε και έχει, ως τον καλύτερο συνεργάτη της, την “5η Φάλαγγα”, που γενικώς φέρει το όνομα “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, σε ό,τι πάντα αφορά τα προ εσού 4,5 χρόνια!..

Και σε ρωτάω! Είναι πχ ποτέ δυνατόν η ΕΥΠ να έχει Δκτη έναν βρωμερό, τρισάθλιο και ΑΣΧΕΤΟ τύπο, “Αγορασμένο Πουλητάρι” των Η.Π.Α. (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”), σαν τον δύσμορφο καμπούρη Εισαγγελέα της ΣΗΨΗΣ και της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ Παπαγγελόπουλο και να είναι ΕΥΠ; Τόσο απλά!

Είναι επίσης ποτέ δυνατόν η ΕΥΠ να έχει Δκτη ένα Όργανο της ΜΙ6, τον Πρέσβη Αποστολίδη και να είναι ΕΥΠ;

Είναι ποτέ δυνατόν να έχει Δκτη τον Μπίκα, το “Αγγλόπαιδο” (που τον έκανε “μάγκα” ο Κ. Παπούλιας), ο οποίος τώρα φέρεται ότι πάει να δουλέψει για τον Μυτιληναίο (τόση ξεφτίλα) και να είναι ΕΥΠ;

Αλλά το αυτό ισχύει και για εσένα νυν Δκτά της ΕΥΠ, που όντας και εσύ άσχετος, θα καταταγείς στην ίδια κατηγορία, όσο και να έχεις, όπως έμαθαν οι “Άγγελοι”, “Ελλάδα στην καρδιά σου”!.. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα της Ελλάδος, από του 1821, έως και σήμερα! Δεν θα σου γράψω για άλλους!.. STOP!

Μπορείς όμως να αποκαθαρθείς κατά πολύ, αν “πετάξεις” απ’ εκεί μέσα όλα τα Χουντικά σκουπίδια που πλούτισαν πουλώντας Πατριωτισμό, έναν Πατριωτισμό της μορφής “ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ” και οι οποίοι (αρκετοί εξ αυτών) έβαλαν και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους στην Υπηρεσία, κάνοντάς την “Οικογενειακό Μαγαζί”!..

Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι χαμηλότατης νοημοσύνης, και απολύτως μηδενικής αξιοπιστίας, εύκολοι σε εξαγορά! Όταν θα δούμε ότι δεν πάει άλλο, θα βρούμε τρόπο και θα βγάλουμε τα ονόματά τους, όπως και των ξένων “Κυρίων” τους, στην φόρα!.. Και σίγουρα όχι μόνον αυτών!.. (Ξαναλέμε, με την ευκαιρία, στους “Κους” αυτούς στρατολόγους, να έχουν το νου τους, διότι δεν θα φύγουν ΟΡΘΙΟΙ από την χώρα μας, συνεχίζοντας την βρώμικη κατά της χώρας μας δουλειά! Θα θυμάστε φίλοι ότι πχ είχαμε πει και στον ΦΙΝΤΑΝ και στους Αλβανούς να πάρουν πίσω τα Όργανά τους εδώ και τότε το είχαμε πει με ευγένεια)!.. STOP!

Είναι δυνατόν Κε νυν Α/ΕΥΠ να έχει η Υπηρεσία σου (προ εσού), πχ “Χ. ΑΥΓΙΤΗ” Διευθυντή στην Δνση Αντικατασκοπείας; STOP!

Πέτα και κάτι “δημοσιογράφους” – “Ντίλερς” διεθνών εμπόρων όπλων, που “γέννησαν” πολύ στο μαγαζί σου / σας εκεί μέσα και που έβγαλαν παρακλάδια και μέσα στο Ε/ΥΠΑΜ – Ε/Επιτελεία, εδώ και χρόνια!..

Επίσης, κύτταξε να υπηρετήσεις την αξιοπιστία!.. Για παράδειγμα! Κάποτε, επί Σημίτη, η παραπάνω πχ Δνση, στην οποία αναφέρθηκα, είχε Δντή πρώην “Τροχονόμο” (Αξκό της Τροχαίας), απλώς και μόνον επειδή κυρίως ήταν Παπανδρεϊκός (είναι από διπλανό χωριό του Καλεντζίου, το χωριό των Παπανδρέου) και ακολούθως και δευτερευόντως, επειδή, ως “Τροχαίος”, ήξερε πολύ καλά την Αθήνα!.. Καταλαβαίνεις λοιπόν, γιατί είδους Υπηρεσία μιλάμε!.. Την ίδια περίοδο πήγαιναν στον Αποστολίδη και του έλεγαν πχ θέλουμε αυτόν για εδώ, δεν θέλουμε αυτόν στην Υπηρεσία, κλπ, κλπ, κλπ και τους “πέρναγε”! STOP!

Δεν θα συνεχίσω, αλλά θα σε ρωτήσω! ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” ΑΥΤΗ; (Για τα τελευταία 20 χρόνια “μιλάω”)!..

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ(!) ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΦΙΛΕ ΑΡΧΗΓΕ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ;

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΛΠ, ΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ, ΚΛΠ, ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ… ΧΟΥΝΤΑΣ! ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΗΣΕ “ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ… ΓΑΪΔΑΡΟ” ΤΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΛΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟ, ΤΟ ΟΜΑΛΟ, ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ, ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ; ΗΛΘΕ ΠΧ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”), ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ… ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ… ΠΟΡΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ… ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! (ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ “5Η ΦΑΛΑΓΓΑ” ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΓΡΑΨΑ! ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ)!..

ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΡΧΗΓΕ! ΑΥΤΑ ΤΑ… “ΑΡΧΙΔΙΑ”, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ “ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ”, ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Ε/ΜΥ, ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (“ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ “ΜΟΣΑΝΤ”) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΩΝ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΦΘΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ “ΚΟΝΕ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΘΟΝΟ “ΜΠΕΡΝΤΕ” ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΙΛΙΩΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ!..

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΛΩΣΑΝ ΤΑ Ε/ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΕΣΩΤ. – ΕΞΩΤ.), ΕΝΩ “ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΟΙ Α/ΓΕΣ ΠΧ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΕΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Α/ΓΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΧΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΣΧΕΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΚΑΙ(!) ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ 1Ο ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ, ΟΛΩΝ – ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ – ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ), ΕΝΑ… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Τ΄ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!.. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΟ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ), ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΧ ΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΔ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΔ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΟΥ! STOP!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΧ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ “ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ” ΚΑΙ “ΞΑΝΑΧΤΙΣΙΜΟ”!.. ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!.. STOP.

ΑΝ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ(!) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ(!) ΕΘΝΙΚΗ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ… ΛΕΙΧΙΕΣ, … ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΚΛΠ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΤΑ “ΑΡΧΙΔΙΑ” ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ “ΥΠΑΡΞΟΥΝ” ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΙΟΣ “ΚΟΡΟΝΑ”! (ΞΕΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΙΟ)!.. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ “ΑΡΧΙΔΙΑ”, ΟΝΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΙΛΟΓΙΚΟ ΙΟ, ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 100%, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ “ΠΙΣΤΕΥΩ”, ΗΤΟΙ, “ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ”! Και ΟΧΙ προς τις οικογένειές σας “ΑΡΧΙΔΙΑ”, αλλά προς εσάς τους ιδίους ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!..

2. ΕΪ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Κ-Β! ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΕ; ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ; ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;

ΚΥΡΙΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΒΡΕ;

3. ΜΕ ΤΑ ΜΙΛΙΑ, ΣΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ”, ΑΥΡΙΟ!

4. ΜΕ ΤΟΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ” (και ΟΧΙ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ”) ΞΑΝΑ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ… ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!..

5. ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΜΑΦΙΑ” ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΜΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΠ, ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ “2 ΣΚΕΨΕΙΣ” ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ “ΑΡΧΙΔΙΑ” ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ!..

6. ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ(!!!) ΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΘΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΪΤΑΤΣ ΓΙΑΛΜΑΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΑΝ, Σ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(!), ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΧΘΡΟΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!..

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ! Ο ΓΙΑΛΜΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ “ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ” ΟΙ ΤΕΔ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ.(2000), ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ Α/Σ-Χ (ΕΠΙ Α/ΓΕΕΔ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ), ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΧΟΥΝΤΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΦΕΒ. ΤΟΥ 1997!.. (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Α/ΓΕΣ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΗΣ “ΤΑΠΑΣ” Χ. ΟΖΚΙΟΚ, ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. / “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ΕΝΑΣ ΟΖΚΙΟΚ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΩΣ Α/ΓΕΕΔ, ΤΟΝ ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ, ΩΣ Π-Θ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ” ΜΕ ΕΥΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ… ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ “ΡΙΞΟΥΝ”! Ο ΟΖΚΙΟΚ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ -ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ- Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΙΟΣ -ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ- ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΔ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Τ/”ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ” ΤΩΝ ΤΕΔ, ΤΗΝ 1Η 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ. / Ο ΤΣΕΒΙΚ ΜΠΙΡ ΗΤΑΝ ΝΟ “1” ΔΟΛΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… “ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟΣ”)!..

ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ Ο ΓΙΑΛΜΑΝ, ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ Α/ΓΕΣ ΠΑΝΑΞΙΑ (2002-2004), ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΥΦΑΝΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΔ ΑΠΟ ΤΟ 1995, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2003, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ! [“ΣΚΟΤΩΣΕ” ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΩΣ ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ 2ΑΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΔ ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ, ΕΙΧΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΡΙΘΗ, ΑΝΤΙ-ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ (ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ… ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ… , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ / “ÜSTÜN CESARET VE FERAGAT MADALYASI”),  8 ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ Τ/ΑΞΚΟΥΣ-ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛ ΓΙΛΜΑΖ, ΝΤΟΓΑΝ ΤΕΜΕΛ, ΧΟΥΣΕΪΝ ΓΚΙΟΚΣΙΟΥ, ΖΕΚΙ ΝΤΟΥΡΛΑΝΙΚ, ΝΕΤΖΝΤΕΤ ΣΟΓΙΕΡ, ΑΝΤΕΜ ΧΟΥΝΤΟΥΤΙ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… “ΤΔΒΚ”(SIC), ΓΙΑΣΑΡ ΤΖΙΧΑΝΣΙΖ ΚΑΙ ΣΙΝΑΝ ΕΡΤΟΥΝΓΚ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ “ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ”]!..

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Α/Σ-Χ (2000), ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ 5 ΑΞΚΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΜΠΑΧΑΤΤΙΝ ΙΣΙΚ ΚΟΣΑΝΕΡ (ΠΟΛΥ “ΔΥΝΑΤΟΣ” ΑΞΚΟΣ, Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΔ / ΚΟΜΑΝΤΟ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ Α/ΓΕΕΔ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ “ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ”… ), ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ – “ΚΟΜΑΝΤΟ” ΕΝΓΚΙΝ ΑΛΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΚΤΗΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΣΣ!!!.. (ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ “CIA” ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΜΟΣΑΝΤ”, TO 1999, ΣΤΟ ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ! ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Τ/ΜΕΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΕΔ -ΜΙΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ, ΜΕ ΤΟ Α/Φ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Τ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΖΑΒΙΤ ΤΣΑΓΛΑΡ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑΥΛΩΣΕΙ Η ΜΙΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ Α. ΟΤΖΑΛΑΝ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ Ε-Τ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΚΕ… ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΚΕ… ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ… ΚΟΙ)!..

ΗΤΑΝ “ΣΕΙΡΑ”, ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΤΕΩΣ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ Τ/Α/ΓΕΕΔ, ΓΙΑΣΑΡ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΝΙΤ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ Τ/ΜΜΕ:

Orgeneral Aytaç Yalman hayatını kaybetti

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yalman, bir süredir tedavi görüyordu…

VERYANSIN TV

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Aytaç Yalman bu akşam saatlerinde bir süredir tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybetti. Özellikle Balyoz kumpası dönemlerinde adı sıkça konuşulan Aytaç Yalman 80 yaşındaydı.
Yalman, 2003 yılı başında Birinci Ordu Komutanlığı’nda gerçekleşen plan semineriyle ilgili verdiği talimatın uygulanmamasından o dönemde kendisinin Kurmay Başkanı olarak görev yapan ve sonradan Genelkurmay Başkanlığı görevine gelen Orgeneral İlker Başbuğ’u sorumlu tutmuştu. Bu açıklamalar çok konuşulmuştu.

AYTAÇ YALMAN KİMDİR?

29 Temmuz 1940, Üsküdar İstanbul doğumlu.
29 Temmuz 1940 yılında Üsküdar, İstanbul’da doğdu. 1960 Yılında Kara Harp Okulundan, 1961 yılında Piyade Okulundan, 1971 yılında Kara Harp Akademisinden, 1976 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisinden mezun oldu. 1961-1976 yılları arasında Kara Kuvvetleri’nin çeşitli birliklerinde Takım ve Bölük komutanlıkları ile Karargah Subaylığı ve Kurmay Başkanlıkları görevlerinde bulundu.
1976 – 1980 yılları arasında Silahlı Kuvvetler Akademisinde Öğretim Üyesi, 1980-1982 yılları arasında Ege Ordusu ve Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanı olarak görev yapmayı müteakip, 1982-1983 yılları arasında 50. Piyade Alay Komutanlığı görevini icra etti.
1983 – 1985 yılları arasında Kara Harp Akademisi, 1985-1986 yılları arasında da Kara Harp Okulu Öğretim Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1986 yılında Tuğgeneral rütbesine terfi ederek Kara Harp Okulu Komutan Yardımcılığına, 1987 yılında da 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına atandı. 1990 yılında Tümgeneral rütbesine yükseldi. 1990-1993 yılları arasında Kara Kuvvetleri Personel Daire Başkanlığı, 1993-1994 yılları arasında Piyade Okul Komutanlığı yaptı. 1994 yılında Korgeneral rütbesine yükselerek Kara Kuvvetleri Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı görevine atandı. 1995 – 1998 yılları arasında Adana’da bulunan 6. Kolordu Komutanlığı görevini yürüttü.
1998 yılında Orgeneralliğe terfi ederek 2. Ordu Komutanlığına atandı.
1998 yılında Suriye ile yaşanan krizi müteakip 20 Ekim 1998 tarihinden itibaren Adana Mutabakatı gereği, Türkiye Cumhuriyeti adına Türkiye-Suriye güvenlik ilişkilerini yürüttü.
24 Ağustos 2000 tarihinde Jandarma Genel Komutanlığı görevine atandı.
24 Ağustos 2002 tarihinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na getirildi. TSK Üstün Hizmet Madalyası, Üstün Cesaret Madalyası, Altın Şeref Madalyası sahibidir.
29 Ağustos 2004 tarihinde emekli oldu.

7. ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΥΝΟΝΕΡΙΤΗΣ ΣΕΛΤΣΑΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… “ΚΕΝΤΡΟ(!) – ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ (ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..

ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ! ΝΑΙ ΝΙΚΗΣΑΤΕ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ  ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ “ΔΕΙΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ” ΣΟΡΟΣ, ΟΙ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΝΑΙ ΡΕ “ΝΙΚΗΣΑΤΕ”, ΣΥΜΦΩΝΩ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΣ “ΠΗΔΗΞΑΤΕ” ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, Ο… ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΙΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ… ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΑΛΙΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΜΠΑΣΤΑΡΔό- ΣΛΑΒΕ!!!..

-/-