Άντε πάλι η… Λωζάνη!..

Φίλοι μου, συνεχίζουμε!..

1. Ο ΡΤΕ επανήλθε με νέες δηλώσεις για τη… Λωζάνη! Είδατε λοιπόν που τα λεγόμενά του περί Λωζάνης, δεν ήταν, όπως άλλωστε σας το είχα γράψει, για εσωτερική κατανάλωση, όπως έγραφαν εδώ στην ημεδαπή κάτι άσχετοι; Πρόσθεταν δε ότι επρόκειτο και για σύγκρουση του ΡΤΕ και των Ισλαμιστών του, με τους Κεμαλιστές!..

– Δεν θα ξεχάσω λοιπόν τις πλήρους αγνοίας δηλώσεις των περισσοτέρων εκ των πολιτικών κομμάτων, κάποια των οποίων “έβλεπαν” τα λεχθέντα, ως… τουρκική εσωτερική κατανάλωση (sic), όπως σας έγραψα παραπάνω και ότι δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε (Το απαύγασμα της… σοφίας τους)!

– Πρόκειται φίλοι μου, για να τους… δικαιολογήσω, για το λάθος που κάνουν όλοι οι αδαείς περί την Τουρκία (υπάρχει ακόμα, όπως αποδείχτηκε, μείζων άγνοια και ασχετοσύνη θα έλεγα, σχεδόν σε όλη τη “γκάμα” της ελληνικής πολιτικής κάστας / ελίτ), αδαείς, οι οποίοι συγχέουν ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ, εσφαλμένα ασφαλώς, την πολιτική στην Τουρκία, με την καθημερινή πολιτική καθημερινότητα και πρακτική στις δυτικές, δημοκρατικές χώρες! Δεν υπάρχει καμία σχέση, μα καμία, της πολιτικής στη Δύση, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη Γαλλική Επανάσταση, έως σήμερα, με την όποια πολιτική στην Τουρκία!

Στο Στρατοκράτος (όπως και να το εξετάσει κανείς) ή αν θέλετε, δεν θα διαφωνήσω, στην “Οιονεί Χούντα”, η οποία λέγεται Τουρκία, προσέξτε αγαπητοί, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, στην μορφή που αυτή υφίσταται στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες! Αλλά το θέμα μας σήμερα εδώ, δεν είναι η κοινωνιολογική ανάλυση των Τούρκων, στην οποία, κάποια άλλη στιγμή φίλοι μου, ίσως θα μπορούσαμε να προβούμε!..

– Βεβαίως ο καθένας είναι ελεύθερος, θεωρητικά πάντα, να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όταν πρόκειται για εθνικά θέματα θα πρέπει νομίζω όλοι αυτοί οι Κοι, που έγιναν και θα γίνονται, όλο και πιο πολύ στο μέλλον, όπως βασίμως εκτιμώ,… Τουρκολόγοι, να είναι λίγο πιο… συγκρατημένοι! Τουλάχιστον!.. Αχαχαχαχαχα…

                                                                  “ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!.. 

– Σας είχα γράψει σχετικά! Πάτε, βρείτε το άρθρο και ξαναδιαβάστε το!

– Σήμερα, κακώς βεβαίως, αλλά θα το πράξω για σας, θα σας θυμίσω τα παρακάτω, ενώ παράλληλα θα προσθέσω και κάποιες θέσεις, που μάλλον θα τις διαβάσετε για 1η φορά:

   α. Είπαμε ότι η Λωζάνη, σε ό,τι αφορά τις Ε-Τ σχέσεις, έχει ισχύ μέχρι το 2023! Θυμάστε τί είπε ο Ινονού στον Κεμάλ γυρνώντας, τον Ιούλιο του 1923, από την ωραία αυτή πόλη του Διεθνούς Κράτους, που λέγεται Ελβετία; Είπε: Η Τουρκία, όπως είναι σήμερα, θα ζήσει για 100 χρόνια“! (1923 + 100 = 2023) Και ο Κεμάλ του απάντησε: Κερδίσαμε στον πόλεμο και χάσαμε στην ειρήνη! Στη συνέχεια δε, θεώρησε υπεύθυνο  τον Ισμέτ, για την τουρκική ήττα, όπως πίστευε, στη Λωζάνη, και για ικανό χρονικό διάστημα, οι 2 αυτοί τόσο καλοί φίλοι και για χρόνια συμπολεμιστές, δεν μιλούσαν!

  β. Υπάρχουν “μυστικά πρωτόκολλα” της Συνθήκης, τα οποία θα υλοποιηθούν χρονικά ή θα επιχειρηθεί να υλοποιηθούν το 2023, ή λίγο πριν απ’ την ημερομηνία αυτή!

– Σύμφωνα με αυτά και ενδεικτικώς, τα Στενά των Δαρδανελλίων και η ευρύτερη περιοχή θα αποδοθούν στη Μ. Βρετανία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα μετατραπεί σε Ορθόδοξο Βατικανό, αποκτώντας παρόμοια “κρατική μορφή”, (καταλάβατε λοιπόν τώρα, γιατί επιχειρήθηκε από το τ/Κράτος, μετά την 15η Ιουλίου 2016 και την αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπής του ΡΤΕ από μικρή μερίδα στελεχών των ΤΕΔ, η συκοφάντηση του Ο.Π. Κου Κου Βαρθολομαίου, με… έντεχνες αναφορές σε συγκεκριμένες τουρκικές ε/φ, περί σχέσεων του Ο.Π. με τον κατά τους Ερντογανικούς (και μη πλέον)… “τρομοκράτη” Φετχιουλλάχ Γκιουλέν, ότι τυγχάνει ο Ο.Π. πράκτορος της C.I.A., κλπ / η προσβολή της προσωπικότητός του θα συνεχισθεί φίλοι μου / έρχονται δύσκολες ημέρες και για το Ο.Π. και ο “αιχμάλωτος” Βαρθολομαίος, ορθώς κατ’ εμέ, έκρινε ότι έπρεπε να προβεί και προέβη σε έμμεση προς τους Τούρκους “επίθεση”, με την γνωστή του ευθεία ιστορική αντεπίθεση, από τον Άγιο Βουκόλο της Σμύρνης, προς εκείνη την ελληνικής καταγωγής ή ελληνόφωνη ανθελληνική πολιτική ελίτ, η οποία έχοντας αποφασίσει την αναθεώρηση της ελληνικής Ιστορίας, με εντολή των Δημοκρατών Διεθνών Εβραίων, ώστε να… τελειώνουμε με την Ελλάδα, μιλούσε για “συνωστισμό” στην προκυμαία της Σμύρνης, το Σεπ. του 1922, κλπ, τα ξέρετε, να μην σας κουράζω), η Αγία του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ θα μεταβληθεί σε Ορθόδοξο… Άγιο Πέτρο, της Ρώμης, (καταλάβατε λοιπόν γιατί πάει “λάου – λάου” τώρα να την μετατρέψει ο ΡΤΕ ξανά σε κανονικό τζαμί, όπως ήταν πριν από το 1935), η Πόλη ουσιαστικά θα διεθνοποιηθεί, οι βιομηχανικές της ζώνες θα δοθούν και αυτές στους Βρετανούς, κλπ, κλπ, κλπ.

   γ. Τέλος, όπως τεκμαίρεται λοιπόν από την παρ. 1α, όχι μόνον οι Ισλαμιστές, που… εξέφρασαν τώρα και μάλιστα πομποδώς την αρνητική γνώμη τους για τη Λωζάνη, δια στόματος ΡΤΕ, αλλά και οι Κεμαλιστές ήσαν εξ αρχής και παραμένουν αρνητικοί και αντίθετοι, ως προς τα αποτελέσματα της Συνθήκης της Λωζάνης, του 1923! Δηλαδή φίλοι μου και οι 2 αντίπαλες, [ας τις πούμε έτσι), μείζονες πολιτικές / ιδεολογικές παρατάξεις στην Τουρκία, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ(!) για τη Λωζάνη Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ(!), στο ότι δηλαδή αυτή, ως αποφάσεις, ήταν αντίθετη των τ/συμφερόντων]! (Σας το έχω ξαναγράψει)!

– Θα μπορούσα μάλιστα, με κάποια… “εγκεφαλική υπέρβαση”, φίλε Χακάν Φιντάν, (και το μούσι με το οποίο σε είδα, σου “πάει” και στο λέει ένα άτομο που ασχολείται με την αμφίεση και τη… μεταμφίεση), θα μπορούσα λοιπόν να ισχυριστώ ότι οι μεν, βοήθησαν τους δε, στα 14 περίπου χρόνια του ΑΚΡ και του ΡΤΕ στην εξουσία! Τι εννοώ; Εννοώ ότι αρχικώς, οι Ισλαμιστές “καθάρισαν”, δια του ΡΤΕ, τους Τούρκους ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΕΣ Κεμαλιστές στρατιωτικούς, οι οποίοι ενοχλούσαν τη μεγάλη μάζα των δυτικόστροφων Κεμαλικών Στελεχών και ασφαλώς και τη ΔΥΣΗ (Η.Π.Α. κλπ) και “σήμερα” οι Κεμαλιστές έγιναν αιτία, (άθελά τους ή όχι, αχαχαχαχαχαχα, Φιντάν και Ακάρ πονηρούληδες),  μέσω της (“στημένης” ή όχι) αποτυχημένης στρατιωτικής απόπειρας ανατροπής του ΡΤΕ, στις 15-07-2016, να “καθαρίσει” ο ΡΤΕ τους Ισλαμιστές αντιπάλους του, τους οπαδούς του… “τρομοκράτη” Γκιουλέν, στην προσπάθεια του ΡΤΕ να αναδειχθεί, σε 1ο χρόνο, στη Νο “1” προσωπικότητα του ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

– Ο ΕΛΛΗΝΑΣ τα έλεγε τα παραπάνω και τα έγραφε, εδώ και λίγα πίσω χρόνια, όταν ήταν ακόμα στο… “Μαντρί”, όμως ποιοί να ακούσουν; Τα ωραία ανδρικά… κορμιά, με τις σωστές αναλογίες “Ύψους – Βάρους”, τις δίαιτες της… “Ντίλι Ντάϊετ” και με τα -μη προβλεπόμενα με την καθημερινή στολή- λουστρίνια παπούτσια, αυτοί που νοιάζονταν μόνον για την όποιας μορφής (αδιάφορο) ανέλιξή τους, ώστε να γίνουν Στρατηγοί, ακόμα και σε ένα στρατό… λειψάνων, όπως θα έλεγε ή θα έγραφε και ο ΜΕΓΑΣ Ίων ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ;  Άκουγαν μόνον οι… Άγγελοί του φίλοι μου, οι οποίοι τώρα θα θυμούνται!..

– “Για την ιστορία”, όπως λέμε, οι Τούρκοι… “διέρρευσαν” (ασφαλώς εσκεμμένως) το θέμα των πρωτοκόλλων, προ 3, 4 ετών, (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, αλλά “πάνω – κάτω” τόσα ήταν τα χρόνια), στην ε/φ ΧΟΥΡΙΕΤ, (ε/φ των διπλωματών ή ε/φ του ΥΠΕΞ θα λέγαμε, ε/φ ευρείας κυκλοφορίας / 2η για πολλά χρόνια, “πίσω” από την κυριότερη ε/φ των ΜΥ, την ε/φ Μιλλιέτ ), δια του αρθρογράφου της υπόψη ε/φ και έγκυρου ερευνητή της Οθωμανικής Ιστορίας, Μουράτ Μπαρντακτσί!

– Γι’ αυτό φίλοι μου, και όλοι εσείς οι προκύψαντες… Τουρκολόγοι, επειδή το 2023 δεν είναι μακριά, και οι Τούρκοι, όχι μόνον φοβούνται, αλλά “τρέμουν”(!!!) για το μέλλον τους, (εξ ου και το άρθρο μας, “το ξεψυχόν θηρίο”, κλπ), “βγαίνει” τώρα ο ΡΤΕ και αναφέρεται στη Λωζάνη και στο ότι δεν συμφωνεί, στο ότι δεν ανταποκρίνεται το περιεχόμενο της Συνθήκης, που αφορά την Τουρκία, στην ιστορική πραγματικότητα, και, και, και … Και θα βγαίνει” συνεχώς πλέον ο ΡΤΕ και θα πυροβολεί τη… Λωζάνη και όχι βεβαίως τη… Σύμβαση του Μοντρέ”, που πάλι κάποιοι περισπούδαστοι… ημιμαθείς προέκριναν ως τη σπουδαιοτέρα, κλπ!.. (Το “Μοντρέ” αποτελεί απλώς ένα από τα… γνήσια υποσύνολα της Λωζάνης, για τους γνωρίζοντες… Μαθηματικά).

– Συνεχίζουμε! Ο ΡΤΕ αναφέρθηκε για 1η φορά στη Συνθήκη της Λωζάνης, σχετικά πρόσφατα (δεν έχει παρέλθει ακόμα μήνας) και συγκεκριμένα την εβδομάδα που στην Πόλη είχαμε, μετά από καιρό, συνέχεια των διμερών ΕΤ συνομιλιών, απ’ αυτές που διεξάγονται χρόνια τώρα, χωρίς κάποιο απτό αποτέλεσμα, μεταξύ των… “Σοφών” των 2 πλευρών, Ελλάδος και Τουρκίας και λίγο μετά, αν δεν απατώμαι, αφ΄ότου έφυγε από την Τουρκία, ο βαθιά Τουρκόφιλος (εγγονός Οθωμανού) νυν Βρετανός ΥΠΕΞ, Τζόνσον! (Είχε μεταβεί επίσημη επίσκεψη).

Στο σημείο αυτό, διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο μιας μικρής “πνευματικής”… παρένθεσης, μορφής… ανάλυσης!

– Σας είχα γράψει πως πιστεύω ότι με βρετανική εντολή, (και δια ζώσης, δια του Τζόνσον), ο ΡΤΕ ξεκίνησε να μιλά για τη Λωζάνη, όπως και πως τα τελευταία χρόνια οι Τ – Β σχέσεις συσφίχθηκαν όλως ιδιαιτέρως και σας είχα θυμίσει τις επισκέψεις, πχ του τέως Τ/ΠτΔ, Τουργκούτ Οζάλ στη Βασίλισσα, (πιθανώς στη “Βασίλισσα του… Πλανήτη”), στην Αγγλία, ανταποδοτικές επισκέψεις υψηλοτάτων Βρετανών, στην Τουρκία, νομίζω και του Πρίγκηπος Καρόλου, κλπ. (Συγχωρέστε με, γράφω εκτός αρχείου)!

Οι Βρετανοί, είναι προφανές, ότι για κάποιους λόγους, έχουν έλθει σε συμφωνία με τους Τούρκους, σχετικά με το… 2023 και τη Λωζάνη! Θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε το περιεχόμενο της τελικής συμφωνίας τους, αν και μπορούμε, με περισσή βεβαιότητα, να ισχυριστούμε ότι οι Βρετανοί στόχευσαν διττά, ήτοι και στην υλοποίηση των πρόσθετων μυστικών πρωτοκόλλων, της Λωζάνης, αφού αυτοί κερδίζουν / ωφελούνται απ’ αυτά, (οι Ρώσοι να δούμε βεβαίως… τί θα πουν, όπως σας έγραφα, τότε που σας εξηγούσα εδώ, το γιατί ο Πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν εισέβαλε στην Κριμαία, χρονικά λίγο μετά που έχασε τον έλεγχο της Ουκρανίας), αλλά επίσης και στο να μην χάσουν, από φίλη και σύμμαχο, την Τουρκία, λόγω της τεράστιας σημασίας της στρατηγικότητος της γεωγραφικής της θέσεως και λόγω του ότι θεωρούν τους Τούρκους, και ορθώς θα έλεγα, ως τους πιο… κοντινούς προς αυτούς… πνευματικά / εγκεφαλικά Μουσουλμάνους, απ’ όλους τους Μουσουλμάνους της… γης, και τους οποίους τους χρειάζονται, γενικώς, στην άσκηση της όποιας πολιτικής τους, στον Ισλαμικό κόσμο!

Το χειρότερο για την Ελλάδα σενάριο φίλοι μου, είναι η κολόβωσή της, στο πλαίσιο της “πολιτικής θεωρίας των… αντιδώρων“! Σας το έχω ξαναγράψει! Άρα η γνώση του περιεχομένου μιας -για μένα βεβαίας- Τ-Β συμφωνίας, δεν μας είναι και τόσο απαραίτητη, (για να μην ανησυχείτε), αφού εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε (θα έπρεπε ήδη από… χθες” να ήμασταν έτοιμοι), για το παραπάνω αναφερθέν χειρότερο ή και χείριστο ακόμα σενάριο!

– Στο σημείο αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει, όχι όμως για πολύ, αφού δεν έχουμε χρόνο ως χώρα, η θέση των αδελφών” των Βρετανών, ήτοι των Αμερικανών, έναντι των όποιων βρετανικών πολιτικο – στρατιωτικών πρωτοβουλιών, στο κέντρο του Κόσμου, όπως είναι η επτάλοφος Πόλη και ο ευρύτερος εγγύς… ορίζοντάς της!

– Νομίζω αγαπητοί ότι είναι απλή η… λύση του προβλήματος!.. Έχουμε το δεδομένο, το γεγονός, ότι η Δύση, κατόπιν αποφάσεως των κοσμοκρατόρων Δημοκρατών Διεθνών Εβραίων (η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διαβιοί στις Η.Π.Α. και ελέγχει τον εκάστοτε Πρόεδρο τους) και κατόπιν ενός, σε φάση υλοποίησης, συγκεκριμένου σατανικού οικονομικού σχεδιασμού σε βάρος της Ελλάδος, μας βύθισε οικονομικά, και τώρα, ως άλλος Μαφιόζος, κλαίει υποκριτικά / ηθοποιήστικα πάνω από τον… τάφο μας!..

– Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι Η.Π.Α. λειτουργούν κυρίως σε πλήρη σύμπνοια με τη Βρετανία![Θυμηθείτε φίλοι μου, τί είχε πει, τί είχε προτείνει και ουσιαστικά τί είχε διατάξει ο Π-Θ της Παγκοσμίου Κ-Β, όπως πιστεύω ότι είναι, (ασφαλώς σε θεωρητικό επίπεδο), ο 2ος, (μετά τον Αυστριακό ΥΠΕΞ και κύριο μέλος της “Ιεράς Συμμαχίας”, των αρχών του 18ου αι., Μέττερνιχ), πιο μεγάλος ιστορικά μισέλληνας Χ. Κίσσιντζερ, για το τί θα πρέπει να γίνει ή να πάθει, αν θέλετε, η χώρα μας, όπως και το τί είχε… προτείνει για την Τουρκία και την ανασύσταση, σε νέα, σύγχρονη μορφή, της Ο.Α. και όλα αυτά υποτίθεται για την επιτυχία των αμερικανικών στόχων / ΑΝΣΚ στην περιοχή μας. (10ετία του 1990, στις Η.Π.Α.)].

Άρα, κινδυνεύουμε φίλοι μου, όσο ποτέ άλλοτε, από… σήμερα, μέχρι και λίγο χρόνο πριν από το 2023, ή μέχρι το 2023, να δεχθούμε, “Δυτική Αδεία”, τουρκική επίθεση, (να μην ξεχνάτε ότι οι Τούρκοι πάντα δρουν με σίγουρες “πλάτες”, ώστε να έχουν βεβαία τη νίκη και να δοξάζεται ο… θεματοφύλακας του εθνοκράτους τους, δηλαδή ο Στρατός τους), με στόχο την εδαφική μας κολόβωση, στη Δ. Θράκη και σε προεπιλεγέν νησί μας, που επιμένω ότι θα είναι η Λέσβος, αφού η κατάκτησή της χωρίζει / διαιρεί το Αιγαίο στα 2, αυξάνει / ενδυναμώνει την τ/άμυνα, όπως και των συμμάχων της / μας, στα Στενά, διευκολύνει, όπως και το αντίστροφο, επιχείρηση κατάληψης της Δ. Θράκης, αλλά και αν προεκτείνει κανείς, σε ευθεία, την γραμμή (“ευθύγραμμο τμήμα” καλύτερα) από Λέσβο, προς ηπειρωτική Ελλάδα, η ευθεία βγαίνει σχεδόν στη… Μελούνα!

– Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι διευκολύνεται πολλαπλώς, με την κατάληψη της Λέσβου, η κατάληψη του κύριου ΑΝΣΚ της Δύσης, ο οποίος είναι η κατάληψη της Μακεδονίας μας και η αποκοπή της -προοδευτικά ασφαλώς- από τον εθνικό μας κορμό, (η μετατροπή του Γ’ ΣΣ σε ΝΑΤΟ-ϊκό και σε μορφής -επιστρατευτικά- “κουτιών”, ως ελληνικό, για όσους καταλαβαίνουν, ήταν στο πλαίσιο αυτού του ΑΝΣΚ), και γράφω προοδευτικά, αφού θα “παίξουν” υποκριτικά και σε βάρος μας πάντα, οι κοινοί μας σύμμαχοι, βρώμικο παιχνίδι, που θα περιλαμβάνει… συμπάθεια και ενδιαφέρον, μετά από την πρόκληση της εθνικής μας ζημίας – Κ/Φ! (Να θυμίσω επίσης, τα δυτικά σχέδια “ΦΑΙΔΩΡΑ” και OVERKILL, τα οποία σας έχω εδώ παρουσιάσει, ενώ να θυμίσω ότι επί της 1ης -νομίζω προς το τέλος της 1ης- Κ-Β Σημίτη (1996-2000), όταν “καίγονταν” ακόμα τα Βαλκάνια, είχε γίνει άσκηση απόβασης ΝΑΤΟ-ϊκών δυνάμεων, στις ακτές της… Κατερίνης! Θα θυμάστε το θέμα! Τότε που είχαν βγει, τα εκεί Κομμούνια στους δρόμους, διαμαρτυρόμενα, κλπ, ενώ οι Κοι της τότε Κ-Β του “σοβαρού” Κου Σημίτη, μας είχαν πει ότι το ΝΑΤΟ υποχρεώθηκε να βγει εκεί, διότι τάχα παντού αλλού εμπόδιζαν οι ΚΚΕ-δες! (Τότε που Βρετανός με τζιπ μπαίνοντας στην Ελλάδα, από τη πΓΔΜ και με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο βλάκας στη Νίκαια, του Ν. Πειραιώς! Αχαχαχαχαχαχα)!..

– Θυμάμαι μάλιστα φίλοι μου ότι, χρονικά λίγο μετά, στην πάλαι ποτέ ΑΣΠ, είχαν δώσει τακτικό πρόβλημα στους Σπουδαστές, το οποίο αναφερόταν σε εχθρική απόβαση και αεραπόβαση στις ακτές του… Ν. Πιερίας!

– Για τυχόν αναγνώστες με… απορίες και ερωτήματα, απαντώ ότι ασφαλώς θα γίνουν παραπλανητικές ενέργειες και σε άλλα ελληνικά νησιά ή νησάκια, του Α. Αιγαίου μας, όπως και ότι θα επιχειρηθεί προέλαση στην Κύπρο, για την πλήρη κατάληψή της! (Το “θέμα” ΚΥΠΡΟΣ συζητήθηκε φέτος σε βάθος, σε εκείνο το τ/ΣΕΑ, προ του… “Κινήματος” της 15ης Ιουλίου 2016, όταν θα θυμάστε που σας είχα γράψει ότι οι Τούρκοι είχαν, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ασχοληθεί με την ΑΜΥΝΑ “καθαρά” της χώρας τους και με τα ΡΙΣΚΑ που θα έπρεπε να “πάρουν” / να αναλάβουν, όταν σας είχα γράψει πως επίσης ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ “σκέφτηκαν” ως Τούρκοι και όχι ως ΝΑΤΟ, όπως είχαν μάθει να κάνουν για 10ετίες, μετά από το 1952 και την είσοδό τους σ’αυτό, όντας η κατ’ εξοχήν ΝΑΤΟ-ϊκή χώρα!.. Η Κύπρος θεωρείται -θυμίζω- για την Τουρκία, ό,τι είναι για εμάς το ΑΙΓΑΙΟ, “ένα πράγμα”, κλπ)!.  / Τέλος, υπενθυμίζω και πάλι! Με βάση τις ετήσιες ασκήσεις τους EFESκαι κάποιες εκ των κωδικών ονομασιών που έχουν κατά καιρούς δώσει στους ασκούμενους εκεί “φιλίους” και “εχθρούς”, φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει πολύ και η Κρήτη!.. /

– «Στο κύκλωμα “εν παραλλήλω”», όπως λέγαμε στη Φυσική, του τουρκικού κατά της Ελλάδος σχεδίου, σας το έχω ξαναγράψει πως θα έχουμε πρώτα αλβανικές… ενέργειες στην χώρα μας και αιματηρό “ξεσηκωμό” μερίδος των “λάθρο”, με προβοκατόρικες αφορμές και στις 2 περιπτώσεις! Γιατί; Διότι θα επιδιωχθεί από τους Τούρκους και από τον… ξένο παράγοντα, (αχαχαχαχαχαχα), ο απόλυτος θάνατος των ΕΕΔ!..

– Εδώ ακριβώς να μην ξεχάσω να σας γράψω ότι οι ΕΕΔ θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μπορεί, σε κάποιες κρίσιμες για τη Δύση, (σχεδιαστικά εννοώ), περιπτώσεις, να… συναντήσουν εμπρός τους, ως αντιπάλους, Αμερικανούς μισθοφόρους, με τουρκικές στρατιωτικές στολές, όπως είχε συμβεί το 1974, όταν σε αριθμό τουρκικών πολεμικών α/φ  πιλόταραν Βρετανοί πιλότοι, όταν επίσης σε παραπλέοντα τότε της Κύπρου μας εμπορικά σκάφη ήσαν επιβιβασμένοι με πολιτικά Ισραηλινοί Αξκοι, (κυρίως Κομάντος και των ΔΒ), οι οποίοι λειτουργούσαν ως Ανιχνευτές του ΤΠΝ, αλλά και της ΤΠΑ, ρυθμίζοντας την τουρκική, … σχεδιασθείσα από τη… Δύση, επικράτηση, όπως στην “Ε-Τ Κρίση του 1987, όταν ο Αμερικανός… Άρχοντας του Σκότους (σας έχω ξαναγράψει γι’ αυτόν), που συντόνιζε, δια των ΤΕΔ, τον τότε αμερικανικό… αγώνα κατά της Ελλάδος και κυρίως κατά του ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ(!) Π-Θ, Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος είχε επιχειρήσει ουσιαστικά να εθνικοποιήσει όλα τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και θα έπρεπε “να βγει από τη μέση, αν επέμενε στο σκοπό του, (“ΘΕΟΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΗΝΟΨΥΧΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΚΗ ΠΕΠΟΝΗ“, αλλά σίγουρα και τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), είχε στείλει απέναντι από τα ελληνικά νησιά και κυρίως από το ύψος της Σάμου, έως αυτό της Ρόδου, (στην ευρύτερη τ/περιοχή της ΜΟΥΓΛΑ), Τούρκους Κομάντος, (“μπλε μπερέδες”), οι οποίοι ήσαν όμως Αμερικανοί,  ή όπως τώρα, το 2016, στη… Συρία, όπου οι Τούρκοι ενοχλήθηκαν, όταν διαπίστωσαν πως κάποιοι Αμερικανοί φορούσαν Κουρδικές στολές (του “YPG”) και πολεμούσαν εναντίον τους (εννοώ το μικρό αριθμό των ανδρών των τ/Ειδικών Δυνάμεων, των Bordo Bereli, που με συριακές στολές, πολεμούσαν υπέρ του δήθεν Ελεύθερου Συριακού Στρατού) και επίσης εναντίον των συμμάχων -μέχρι πρότινος / μάλλον(!)- της Τουρκίας, τρομοκρατών των Οργανώσεων, Μέτωπο Αλ Νούσρα, “ISIS, εναντίον των λιγοστών Τουρκμένων, κλπ, κλπ, κλπ!

                                                                                   ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΕΕΔ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ!!! [Πάντως όχι απαντητικές δηλώσεις του ΠτΔ προς τον ομόλογό του, θα εξηγήσω το “γιατί” κάποια άλλη στιγμή! Στην περίοδο της ειρήνης, στον Τ/ΠτΔ και γενικώς ΠΑΝΤΑ κατ’αυτήν στην Τουρκία, θα πρέπει να απαντά ΜΟΝΟΝ(!) το Ε/ΥΠΕΞ και ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ]!!!

– Συνεχίζουμε! Τίποτα επομένως τυχαίο φίλοι μου, απλώς πρέπει να μην εγκαταλείπεις ποτέ τον… στόχο / -χους, και τότε τα όποια… “δίκτυα πληροφοριών”, για να μην πω ότι θα περισσεύουν, θα γράψω απλώς ότι τότε η ύπαρξή τους θα είναι και μόνον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ των όποιων εκτιμήσεων μας / σας(!) και τίποτα περισσότερο!..

– Αναρωτηθήκατε ποτέ φίλοι μου, τί σόϊ Συμμαχία είναι αυτή, (αναφέρομαι γενικώς στη Δύση και ειδικότερα στο ΝΑΤΟ), που αντίθετα σε κάθε έννοια λογικής, λογική που λέγει ότι θα έπρεπε η Συμμαχία / ΝΑΤΟ και η Δύση γενικώς να αγωνίζεται να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο ισχυρή, αφήνει ένα μέλος της να… “πεθαίνει” (την Ελλάδα εν προκειμένω) και μάλιστα ένα τόσο κρίσιμο μέλος για τη συνολική Άμυνά της, έναντι της ρωσικής απειλής (αυτή είναι η πιο ορατή απειλή, για τη Δύση πάντα, τουλάχιστον για την ώρα), με τον εφαρμοσθέντα εναντίον της Οικονομικό Πόλεμο, σε 1ο χρόνο, ενώ σε 2ο χρόνο θα επιδιώξει ή θα επιδιωχθεί και η εξαφάνισή της; Για πείτε μου!

Γιατί λοιπόν το επιτρέπουν αυτό οι επικεφαλής της Δύσης, για μια χώρα… σύμμαχό τους και μάλιστα για την Ελλάδα, η οποία μόνον στον Β’ Π.Π. έχασε 400.000 πολίτες της, πολεμώντας μαζί της; (Δεν αναφέρομαι στις μεγαλύτερες ανθρώπινες απώλειες από τον “στημένο” από τους Βρετανούς κυρίως, εμφύλιο / συμμοριτοπόλεμο, της περιόδου 1945 – 1949)! Τί είδους… αρρωστημένη συμμαχία ή σχέση… φιλίας, όπως λένε, και δεσμών, είναι λοιπόν αυτή, μεταξύ Ελλάδος και Δύσης; Για πείτε μου!..

– Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, είναι αντικείμενο διδακτορικής διατριβής φίλοι μου! Παρ’ όλα αυτά θα σας γράψω τελείως επιδερμικά ότι οι λόγοι είναι κυρίως θρησκευτικοί, (είμαστε Ορθόδοξοι, σε αντίθεση μ’ αυτούς που είναι Χριστιανοί μεν, αλλά Καθολικοί και Προτεστάντες), είναι λόγοι ιστορικοί, όπως επίσης ζηλοφθονίας, μίσους, και σίγουρα ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ(!), αφού εμείς εκπολιτίσαμε αυτό που λέγεται “ΔΥΣΗ”, ό,τι και να λένε οι όποιοι μισέλληνες, και τέλος, λόγοι γεωπολιτικοί και γεωοικονομικοί!.. [Πχ τους άλλους, εκτιμηθέντες από τη Δύση, ως επικίνδυνους Βαλκάνιους, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Σέρβους τους ¨καθάρισαν¨ στρατιωτικά, ενώ εμάς θα μας “τελειώσουν” και οικονομικά και στρατιωτικά, μέσω “τρίτων” (Βλέπε Τουρκία)! (Θα το επιδιώξουν τουλάχιστον, άσχετο αν τους “βγει”! Το “στρατιωτικά” έχει μείνει, αλλά και αυτό… προετοιμάζεται)!

– Επανερχόμενος:

– Πιστεύω λοιπόν ότι πλέον έχετε κατανοήσει το λόγο, για τον οποίο “ξύπνησε” ο ΡΤΕ και αναφέρεται στη Λωζάνη, κτυπώντας” πρώτα στη ψυχή των Τούρκων και στο ιστορικό τους συναίσθημα, αφού οι Τούρκοι και ειδικά οι ΤΕΔ – ΜΙΤ, πάντα “έπαιζαν” με την… Ψυχολογία, είτε προς τους δικούς τους, είτε -και κυρίως- προς τους όποιους αντιπάλους τους, πιστεύοντας σταθερά -και ορθώς θα έλεγα- ότι “η 1η νίκη είναι η ψυχολογική, αφού αυτή ΑΝ(!) σχεδιασθεί και υλοποιηθεί ορθά / κατάλληλα, μπορεί να αναγκάσει τον εχθρό σε παράδοση, χωρίς πόλεμο!

–  Σε ό,τι αφορά το… Δημοψήφισμα στη Δ. Θράκη, κλπ, που “έπαιξε” ως δήλωση του ΡΤΕ, κλπ, που τελικά δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε, αφού ήταν “λάθος στη… μετάφραση” (αχαχαχαχα), του Κου ΑΜΠΑΤΖΗ, (πρώην πλέον) του “Α.Π.Ε.”, (σας έγραψα κάτι και γι’ αυτόν / γελάνε οι Τούρκοι, με τον… επαγγελματισμό μας φίλοι μου), διαβάστε παρακάτω:

   α. Σας είχα καλέσει πριν “ξεσπάσει” η Λωζάνη του… ΡΤΕ, και μετά από ένα άρθρο του γνωστού Σχη (ε.α.) Κου Σ. Καλλιντερίδη, στο kranos.gr, να πάτε και να διαβάσετε συγκεκριμένο πολύ παλαιότερο άρθρο μου εδώ, στο “σάϊτ” μας, ώστε να διαπιστώσετε ότι ό,τι ανησύχησε τον Κο Σ. Καλλιντερίδη, μετά από την ανάγνωση εκ μέρους του, συγκεκριμένου άρθρου, συγκεκριμένου δημοσιογράφου της κυβερνητικής τουρκικής ε/φ “YENİ SAFAK, είχε… ανησυχήσει εμένα τον… άγνωστο, προ πολλών μηνών, … ανησυχία που την μετουσίωσα στη συνέχεια σε… άρθρο!.. Όσοι με… μελετάτε, θα θυμάστε τα πάντα!

  β. Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ο αιώνιος” / “ebedi ηγέτης των Τούρκων, είχε “διδάξει” τα… 3 βήματα της προσάρτησης διεκδικούμενων από την Τουρκία μη τουρκικών εδαφικών περιοχών, κάτι που εφάρμοσε στην πράξη, στα τέλη της 10ετίας του 1930, πχ με την προσάρτηση από τη Συρία, του σημερινού τουρκικού Νομού ΧΑΤΑΪ.

– Σας είναι γνωστή πχ η ιστορικότατη, και έκπαλαι Χριστιανική, πόλη της Αντιοχείας, όπου εδράζεται το ένα από τα 5 Ορθόδοξα Πατριαρχεία, πόλη που ανήκει σ’ αυτόν τον τουρκικό Νομό, όπως και η οροσειρά του ΑΜΑΝΟΣ, (ένα μεγάλο κομμάτι της), με την ευρεία σ’ αυτήν, τα τελευταία χρόνια, Κουρδική αντι-τουρκική δράση, του “εφτάψυχου” ΡΚΚ, όπως και με τους χώρους που είχαν εκεί οι Τούρκοι, μέχρι και πρόσφατα, όπου εκπαίδευαν… “κόσμο”, … ο οποίος στη συνέχεια εντασσόταν, φίλοι Αμερικανοί, στον…ISIS“! Ή δεν το ξέρατε; Αχαχαχαχαχα…

Τα 3 αυτά βήματα (που “παίζουν”, από τ/πλευράς, και για την μέχρι τώρα απελευθερωμένη Δ. Θράκη μας) είναι τα παρακάτω:

   (1) Δημιουργία Ζητήματος / Προβλήματος και κοινοποίηση αυτού στη διεθνή κοινότητα! (“Υποφέρουν οι δικοί μας εκεί, κλπ” / Καταλάβατε)!

– Η αναφερθείσα παγκόσμια… κοινοποίηση και προβολή του προβλήματος των όμαιμων Τούρκων που ζουν εκτός Τουρκίας και στην κάθε φορά, χώρα – στόχο, γίνεται επίσημα, μέσω των κρατικών πολιτικών διαύλων της Μητέρας Πατρίδος, (βλέπε, “εν προκειμένω”, τουρκική Κ-Β), καθώς και μέσω Οργανώσεων – Ιδρυμάτων, κλπ, κυρίως “δήθεν” πολιτιστικών και άλλων, που χρηματοδοτεί η… Μητέρα Πατρίδα, στην χώρα – στόχο και όχι μόνον, αφού πχ τέτοιες Οργανώσεις, Σύλλογοι, κλπ, “φυτρώνουν” παντού και κυρίως σε χώρες “κλειδιά”, όπως είναι οι 5,6 ισχυρότερες του Πλανήτη ή σε πόλεις όπου εδρεύουν μείζονες διεθνείς Οργανισμοί – Θεσμοί, κλπ, ώστε να είναι δυνατός ο επηρεασμός των εκεί ντόπιων ή εργαζομένων, ανάλογα, υπέρ των θέσεων, των… καταπιεζομένων Τούρκων, στην χώρα – στόχο, όπου αυτοί διαβιούν, υπό ένα καθεστώς, ασφαλώς προβλεπόμενο από διεθνείς ή και διμερείς, (ενίοτε), συμφωνίες και συνθήκες!..

– Την προβολή του ζητήματος, συνοδεύουν αναφορές στα… “ανθρώπινα δικαιώματα”, που πάντα συγκινούσαν και συνεχίζουν να συγκινούν τις ανθρώπινες κοινωνίες, καθώς και ερωτήματα του “στυλ”, πχ: “Μπορούμε ως σύγχρονοι πολιτισμένοι άνθρωποι να δεχθούμε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης ανθρώπων τον 21ο αι”; / “Εσείς τί θα κάνατε στη θέση μας”; / “Γιατί αφήνετε τους Έλληνες να φέρονται έτσι”;

–  Και οι Τούρκοι, επειδή ξέρουν ΑΡΙΣΤΑ, ότι οι “ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, λόγω της σπουδαιότητος της γεωγραφικής τους θέσεως θα ανεχτούν ακόμα και τους όποιους εκβιασμούς τους, “προχωράνε και παραπέρα”, λέγοντας: “Αν δεν κάνετε εσείς κάτι, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να επέμβουμε, για τη ΣΩΤΗΡΙΑ των αδελφών μας”!.. Κλπ, κλπ, κλπ. Και τελικά, ανάλογα με την περίπτωση κάθε φορά και ανάλογα με τα διαχρονικά πολιτικά ισχύοντα για τους Τούρκους ή “Τούρκους” της κάθε περιοχής, εκτός Τουρκίας, εφαρμόζεται και ανάλογη – αντίστοιχη τουρκική στρατηγική!..

   (2) Δημιουργία Αριθμητικής Τουρκικής Πλειοψηφίας στην Περιοχή Διαβίωσης των Τούρκων, εκτός Τουρκίας! (Στην χώρα – στόχο)! Αν επιτευχθεί αυτή, τότε επιδιώκεται η πολιτικο – οικονομική “χειραφέτηση”, η δημιουργία “αυτοδιοικήσεως”, (όχι αυτονομίας, αφού αυτή, αν απαιτηθεί, έπεται ως ρητορεία, μετά από πάρα πολύ χρόνο), όπως και η -κρυφίως- δημιουργία… Κοινοβουλίου, στο οποίο κάποια στιγμή και με πλήρη συνεννόηση με το Εθνικό Κέντρο και πάλι κρυφίως, θα γίνει ψηφοφορία, με το ερώτημα της ΕΝΩΣΗΣ” ή της “ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗΣ, με την Μητέρα Πατρίδα, το οποίο και θα είναι ΘΕΤΙΚΟ! (Στη Δ. Θράκη μας, οι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, τουρκικής καταγωγής, μειονοτικοί, Έλληνες πολίτες, έχουν ήδη έτοιμα τα πάντα, όπως Σημαία, Βουλή, Κόμματα, εκλεγμένους Αρχηγούς και Προέδρους, όπως και παραστρατιωτικό Σώμα)!..

– Το να απευθυνθούν οι επικεφαλής Τούρκοι μειονοτικοί… “πράκτορες – διασπαστές” απ’ ευθείας στους Τούρκους “μειονοτικούς“, εντός της “χώρας – στόχου”, και να ζητήσουν να μάθουν απ’ αυτούς δια φανερού  δημοψηφίσματος, το τί ακριβώς αυτοί θέλουν, ήτοι ναι” ή “όχι” στην απόσχιση από το Κράτος που ζουν και “Αυτονομία”, σε 1ο χρόνο, (ως φυσικό επακόλουθο), δεν είναι πολιτικά σύνηθες, θα έλεγα, για την εποχή μας πάντα, εκτιμώ πως δεν είναι και πολιτικά ορθόν, σε σχέση πάντα με τις σχέσεις της Τουρκίας, με την χώρα – στόχο, ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!

– Σ΄αυτό φίλοι μου το… ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αναφέρονταν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ή “δημοσιογράφοι”, αργυρώνητοι αρθογράφοι του τ/ΥΠΕΞ και της “ΜΙΤ”, σε άρθρα – παρεμβάσεις τους, μετά από τις δηλώσεις, “περί Λωζάνης”, του ΡΤΕ!..

Ακολούθως η θέληση της τουρκικής αυτής “Κοινότητος”, (η φανερή βεβαίως, αυτή που “βγαίνει” από το… Δημοψήφισμα, το οποίο είναι προφανώς παράνομο, αλλ’ αυτό, όταν θα αποφασισθεί η διενέργειά του, λίγο θα απασχολεί την Τουρκία, αφού τα πράγματα θα εγγίζουν στα… άκρα, με την “χώρα – στόχο”), θα γίνει γνωστή σε όλους τους “Διεθνείς Οργανισμούς” και “Φόρα” και θα συνεχισθεί η προσπάθεια ειρηνικής… αποκόλλησής της, από την… Ελλάδα, για παράδειγμα!.. Αν αυτή η… αποκόλληση” δεν καταστεί δυνατή ειρηνικά, τότε ακολουθεί το 3ο και τελευταίο βήμα!

  (3) Επέμβαση – Εισβολή των ΤΕΔ στην χώρα – στόχο, για απελευθέρωση και Σωτηρία των καταπιεζομένων Τούρκων “αδελφών, οπότε “μιλάμε” για πολεμική σύγκρουση, μεταξύ της Τουρκίας και της χώρας – στόχου!

– Είδατε λοιπόν φίλοι μου, μετά απ’ όλα αυτά, τα οποία και πάλι σήμερα εδώ σας παρέθεσα… αμισθί, (αχαχαχαχα), όπως και τόσο καιρό τώρα σας επισημαίνω (!), ότι εύκολα τεκμαίρεται / συμπεραίνεται πως οι Τούρκοι πλέον θα πάνε σε μείζονα σύγκρουση με την Ελλάδα και όχι σε μικρο-εμπλοκές σε νησάκια, κλπ, ή μόνον σε “κρίσεις”,  τις οποίες βεβαίως και θα “παίξουν”, αλλ’ όμως, για ΠΑ-ΡΑ-ΠΛΑ-ΝΗ-ΣΗ(!), αφού θα επιδιώξουν πλέον την υλοποίηση μειζόνων στρατηγικών τους -εναντίον μας- ΑΝΣΚ, εκτιμώντας όχι ότι ΔΕΝ μπορούμε πια να αντισταθούμε, λόγω της χρεοκοπίας μας, αφού και έτσι όπως είμαστε οικονομικά, μας υπολογίζουν και πάρα πολύ (!) μάλιστα, αλλά διότι θα τους το επιβάλλουν, έμμεσα ή άμεσα, οι κοινοί μας Σύμμαχοι, βεβαιώνοντάς τους, για τη σίγουρη, “τη βοηθεία” αυτών, νίκη τους !!! Καταλάβατε φίλοι μου!

– Άρα Δημοψήφισμα… υπήρχε, (όχι ασφαλώς στο μονόστηλο ή δίστηλο ή ό,τι άλλο ήταν, δεν θυμάμαι τώρα, του “σάϊτ” της φιλοκυβερνητικής ε/φ “Sabahπου είχε παρουσιάσει τις σχετικές δηλώσεις του ΡΤΕ), υπάρχει και θα εξακολουθήσει να… υπάρχει!

2. Σας αφήνω τώρα, διότι με… κουράσατε! Θα τα ξαναπούμε(!..), Πρώτα ο ΘΕΟΣ“!..

                                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                         ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Τώρα κάποιοι “ανακάλυψαν” τον τέως Δντη, της ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔΤ/Στρατηγό (ε.α.) Ισμαήλ Χακκί ΠΕΚΙΝ, “φίλο” του ΕΛΛΗΝΑ, από παλιά! Έγραψε ο Στρατηγός για εμφύλιο στην Τουρκία, μέσα στα επόμενα 4 χρόνια ή σε 4 χρόνια (θα τον διαβάσω και θα τα ξαναπούμε) και έσπευσαν να τον αναπαράξουν και καλά έκαναν, αφού ως γνωστοί και με “κονέ”, αυτούς θα τους διαβάσουν και έτσι πιθανώς / ίσως να… “ανοίξουν” τα μάτια μερικών κρισίμων Ελλήνων… υπευθύνων!

Συνδέονται ή όχι, για πείτε μου, τα λεγόμενα του Τ/Στρατηγού, με τα περί ΤΟΥΡΚΙΑΣ των 100 ετών, έως δηλαδή το 2023; 1.000.000% συνδέονται φίλοι μου! Ο “γάτος” ΠΕΚΙΝ ξέρει!..

β. Σε κάθε περίπτωση φίλοι μου έρχονται γεγονότα και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ! Μακάρι όμως οι ΙΣΧΥΡΟΙ της γης άλλα να διατάξουν, “να αλλάξουν μυαλά”, να μην γίνει τίποτα, να έχουμε ειρήνη και εγώ να ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ!..

γ. Ότι… “στρατιωτικό ” θα γίνει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ότι ΘΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ(!!!) τα αντίπαλα στρατόπεδα της ΔΥΣΗΣ και της Ρωσίας και τότε… “ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ“!

δ. Μετά από όλα τα παραπάνω, Πρόεδρε Ομπάμα, αν είναι να έλθεις στην Ελλάδα για να μας κοροϊδέψετε και πάλι, όπως διαχρονικά πράττετε με τους Έλληνες, ενώ είσθε μονίμως η… Μόνικα Λεβίνσκι των Τούρκων, (ας με συγχωρέσει η Μόνικα), καλύτερα ΜΗΝ ΕΛΘΕΙΣ! Εδώ, σου έγραψα σε παλαιότερο άρθρο μου, σε σένα και στους Αμερικανούς γενικά, πως χωρίς την Ελλάδα η ΔΥΣΗ θα ηττηθεί στην αναπόφευκτη μάχη της με τη Ρωσία!

– Το μυστικό, σου γράφω σήμερα, να κερδίσεις τους Έλληνες, πλην… Λακεδαιμονίων, ήτοι πλην των ψυχοπροβληματικών Κομμουνιστών ελληνικής καταγωγής ή και των ελληνόφωνων Κομμουνιστών ακόμα,  είναι να έλθεις και να μας εκπλήξεις αναφερόμενος στο νέο, (μετά απ’ αυτό του Προέδρου Χάρυ Τρούμαν), ΔΟΓΜΑ, που θα φέρει το όνομά σου, (“ΔΟΓΜΑ ΟΜΠΑΜΑ“), και θα αναφέρεται στο ΠΛΗΡΕΣ ΣΒΗΣΙΜΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, το οποίο, όπως ΑΡΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,  είναι ΠΛΑΣΤΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ… ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! (Δεν αναλύω περαιτέρω).

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΕ ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ “ΣΒΗΣΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΘΕΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ… ΠΙΚΡΑΝΕΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!!! ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

ε. Πρέπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ(!) εκεί στην ε/φ “BILD”, για τα όσα έγραψαν για τον Έλληνα Π-Θ!.. Μου αρέσει που “το έπαιζε” και φίλος της Ελλάδος, ο εβραϊκής καταγωγής Δντης της ε/φ, που τον είχαμε προ καιρού φιλοξενήσει στην χώρα μας και μάλιστα είχε δώσει και μια σειρά από συνεντεύξεις… νουθεσίας, προς την ελληνική Κ-Β!.. Ουστ ρε, ουστ!.. 

Ποιός διαχρονικά είναι “επαίτης” ρε… κουφάλες Γερμανοί (ας με συγχωρέσουν οι… κουφάλες των δένδρων) και όλα τα λοιπά βρωμερά επίθετα και κρίσεις που αναφέρατε, εμείς οι Έλληνες ή Εσείς ρε… βρωμο-Ούννοι, που μια ζωή ήσασταν και παραμένετε… λύκοι, θα ήθελα κάτι τόμους να γράφω, για να σας το αποδεικνύω συνεχώς και να σας… φτύνω δια μέσου της… Ιστορικής πραγματικότητος!.. Κρίμα ρε, πολύ κρίμα! Ρε σύ Μέρκελ, πριν από λίγα χρόνια καθόσουν στην ουρά κάποια από τις καθημερινές, για να παίρνεις, μαζί με άλλους Α. Γερμανούς, καμιά μπριζόλα, λίγα γραμμάρια ψωμί και κανένα λάχανο, για σαλάτα, που σας μοίραζε ο Έρικ ΧΟΝΕΚΕΡ, και λέτε τον Π-Θ μας, άρα εμάς “επαίτες” και όλα τα άλλα;

                                                                                 ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ! 

στ.  Είναι τόσο εδραιωμένη μέσα στην τουρκική πολιτική σκέψη, η θέση ότι ό,τι και να πουν, ή ό,τι και να κάνουν ως Τουρκία, η ΔΥΣΗ πάντα θα τους στηρίζει, λόγω της θέσεώς τους στον παγκόσμιο Χάρτη, ώστε η αλαζονεία τους σήμερα κτυπάει κόκκινο! Είδατε τί απάντησε σε ερώτηση της Ν. Μπακογιάννη, στην Ευρωβουλή, αν δεν σφάλλω, σχετικά με τις δηλώσεις του ΡΤΕ για τη Λωζάνη, κλπ, ο Τ/ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου; Είπε (Σας γράφω την κατακλείδα, η οποία “τα λέει όλα”): Ο καθένας μπορεί να λέγει ελεύθερα ό,τι θέλει, το ίδιο και ο Πρόεδρος ΡΤΕ“! Καταλάβατε λοιπόν φίλοι μου;

– Το συμπέρασμα είναι πως η άσκηση εξωτερικής πολιτικής για τους Τούρκους είναι μια αρκούντως εύκολη υπόθεση, ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορούν “ατιμωρητί” να λένε και να πράττουν ό,τι θέλουν, αφού είναι το πρώτο και πολυαγαπημένο παιδί της “Διεθνούς Εξουσίας!..

ζ. Σε ό,τι αφορά τη Μοσούλη και την προσπάθεια της Τουρκίας να συμμετάσχει στρατιωτικά στην ανακατάληψη της Μοσούλης, μαζί με τους Ιρακινούς,τους Κούρδους “Πεσμεργκέ”, και λοιπούς άλλους, του Συνασπισμού και μη, “έπεσε στο κενό”, αφού οι Αμερικανοί απέρριψαν το αίτημά τους, κάνοντας τον ΡΤΕ να… “σκυλιάσει”, για να αποδειχθεί ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται, στην προκείμενη περίπτωση, ως φάρσα, για τους Τούρκους ασφαλώς!.. Το ίδιο είχε συμβεί και τη 10ετία του 1920, όταν οι τότε… Αμερικανοί, Βρετανοί, (η Βρετανία ήταν τότε φίλοι μου η υπερδύναμη της εποχής), είχαν “στήσει” στον Κεμάλ 2 Κουρδικές εξεγέρσεις, για να τον συνετίσουν, κάτι που τελικώς… κατάφεραν, όταν εκείνος προσπάθησε να διεκδικήσει τα πετρέλαια της Μοσούλης!.. “Για την ιστορία”, ο Κεμάλ κατέστειλε τις 2 εξεγέρσεις και συνετισθείς, αποφάσισε να παραμείνει η Τουρκία στα σημερινά σύνορά της, ως Εθνοκράτος!.. Για να δούμε τώρα, ο ΡΤΕ θα συνετισθεί ή όχι; Ίδωμεν!..

– Γι’ αυτό φίλοι μου, προ μικρού σχετικά χρονικού διαστήματος, οι Τούρκοι, οι οποίοι σέβονται και γνωρίζουν την Ιστορία τους, κατόρθωσαν να αποσπάσουν έγγραφη δήλωση καταδίκης του ΡΚΚ, σχεδόν όλων των αρχηγών των Φυλών, της ΝΑ Τουρκίας!.. (Να θυμίσω εδώ επίσης, ότι σχεδόν ολόκληρη η σημερινή ΝΑ Τουρκία, έχει αγορασθεί από Αμερικανούς μεγιστάνες, εβραϊκής και μη καταγωγής, όπως ο γνωστός μας Πόλσον, κλπ).

  • Τέλος, τα “όργανα” για εμάς τους Έλληνες, με ή χωρίς τον ΡΤΕ, εκτιμώ ότι θα αρχίσουν να “παίζουν”, μετά από την ανακατάληψη της Μοσούλης και το –περίπου– “κλείσιμο” του Συριακού!..

η. Δεν αντέχω  ρε να μην σας τι γράψω! Ο τέως Κομμουνιστής, από τα Πάμφυλα της νήσου Λέσβου, δημοσιογράφος Κος Στρατής ΛΙΑΡΕΛΗΣ, ο οποίος “ανδρώθηκε” από τον ΑΝΔΡΕΑ, όπως και πολύ άλλοι όμοιοί του, στα πλαίσια της πολιτικής του τότε Π-Θ να “πέσει” σε ποσοστά κάτω του 5% το Κ.Κ.Ε., ελάμβανε ως μισθό, όταν ήταν στο ALTER, που το φαλήρησαν (;) οι Κουρήδες, πόσο λέτε; 12.000 Ευρώ το μήνα, φίλοι μου! Το ανέφερε ο ίδιος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για τα δάνεια των κομμάτων, στον βουλευτή της Χ.Α. Ηλία ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!.. STOP – STOP – STOP

                                                                                                – / –  

                                                                KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΛΙ:

                                                                           “ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥΛΑ“!..

                                                                                               – / –