“Άσπρα Σκυλιά, Μαύρα Σκυλιά, Όλοι Οι Σκύλοι Μια Γενιά”!

Φίλοι μου!

ω1

– Σας είχα πει κατά το παρελθόν και νομίζω κάμποσες φορές, ίσως όμως όχι όπως θα το διαβάσετε τώρα και αμέσως, ότι το… “πλην άπειρον”(-∞), με το… “συν άπειρον”(+∞) συναντώνται και συναντώνται βεβαίως κάπου στο αόρατο σε εμάς… “απειρο-χάος! Πρόκειται για μαθηματικό ΑΞΙΩΜΑ!..

– Σας είχα πει λοιπόν πως τα 2 “απόλυτα άκρα” συναντώνται και μάλιστα τόσο πιο πολύ, όσο απομακρυνόμαστε από το Μηδέν (0) της ευθείας “-∞ +∞”, είτε προς τα δεξιά, είτε προς τα αριστερά!

– Έτσι, και συμπερασματικά, θυμάμαι ότι σας είχα πει, αναλύσει και εξηγήσει ότι ο μαύρος και ο κόκκινος Φασισμός είναι απλώς 2 “γιοί” της ίδιας “μάνας”, της ίδιας μήτρας, που είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, οι οποίοι παρουσιάζονται ως… άτομα, μέντοι ως… οντότητες, να έχουν διαφορετικό τάχα… πρόσημο, διαφορετικό χαρακτήρα και ιδεολογία, κλπ, αλλ’ όμως σε κανέναν απ’ αυτούς που τους ξέρουν, δεν τους διαφεύγει το γεγονός ότι το “DNA” τους είναι κοινό!

[Ο Κόκκινος Φασισμός αυτοονομάστηκε Κομμουνισμός ή “Δικτατορία του Προλεταριάτου, ώστε να ξεχωρίζει απ’ τον αδελφό του, μια Δικτατορία που όμως σήμερα είναι μέλος(!) του “Ναού της (Ελληνικής) Δημοκρατίας”, όπως λέγαμε παλιά την “Βουλή των Ελλήνων“, όπως ασφαλώς μέλος της είναι και ο άλλος γιός, ο μαύρος, αφού αυτό θέλησαν και γι΄αυτόν, για την χώρα μας, οι απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, οι δήθεν δημοκράτες, γεννήτορες της Παγκοσμιοποιήσεως και της “Νέας Τάξεως” ή “Νέου… Χάους” Κοσμοκράτορες, για λόγους καθαρά εξυπηρετήσεως των συμφερόντων τους, στην… “Γη του Ήλιου”!

– Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ότι ταυτόσημη του Φασισμού λέξη, είναι ή… έγινε η ισπανική λέξη Χούντα, δηλαδή Στρατός, αφού και οι 2 αυτοί… γιοί, τα 2 αυτά “αδέλφια”, είχαν πάντα, όπως και έχουν, ως βάση επιβολής, εδραιώσεως και υλοποιήσεως των ιδεολογιών τους (ας τις πούμε έτσι), τον Στρατό, τις ΕΔ, των χωρών όπου επιβάλλονται ή επιβάλλονταν ή επιβλήθηκαν και βεβαίως τον “πάσης φύσεως” υπόκοσμο]!

– Φυσικά τα 2 αυτά “αδέλφια” πρέπει να δείχνουν, ανάλογα με τους καιρούς και τις… ανάγκες τους, ότι… ζηλεύονται (το έλλαττον), μέχρι και ότι μισιούνται (το μείζον) και έτσι “δημοσία” δεν παραδέχονται ότι είναι… “αδέλφια” και κατ’ ελάχιστον ειρωνεύονται, όσους τους το επισημαίνουν ή απλώς το επισημαίνουν!.. Οι “γονείς” τους όμως είναι οι ίδιοι, παραμένουν οι αυτοί!..

Οι… Κοι αυτοί φίλοι μου, είτε λέγονται… Κασιδιάρηδες, είτε… Κανέλληδες, είτε πληρωμένη απ’αυτούς “ΜΑΦΙΑ”, ονόμασαν την κατάσταση αυτή (την ονόμασαν ηλιθίως οι ίδιοι, κάτι που σημαίνει έμμεση -έστω- παραδοχή), “Θεωρία των 2 Άκρων και κάθε φορά, που… “καρφώνονται” την… αναθεματίζουν!.. (Στην παρούσα συγκυρία, που το πάνω χέρι το έχουν οι νεο-Κομμουνιστές “Συμμορίτες”, εκείνοι που… διαμαρτύρονται είναι αυτοί)!..

[Θυμηθείτε τί είπε πχ μόλις προχθές, διαχωρίζοντας την βία κατά του Μπουτάρη, απ’ την βία του Ρουβίκωνα, λες και η βία δεν είναι ίδια, δεν έχει ένα και μόνον επώνυμο και αυτό είναι ΒΙΑ, (όπως έπραξε και ο άλλος, ο βλαξ νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Δρέγος ή κάπως έτσι, που στην ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία “σουτάρει” από την Οργάνωση αυτή τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας ή – δεν θυμάμαι ποιού ακριβώς Νομού της ΒΔ συνοριακής Ελλάδος – αναφέρθηκε σε… παράνομη(!) βία“), ο τέως Χουντο-Ιωαννιδικός, μετέπειτα δολοπλόκος και Αρχι-Καμαρίλας του “μετα-Παπανδρεϊκού” ΠΑ.ΣΟ.Κ. και νυν  καταλήξας σφωγγοκολλάριος των Νεο-κομμουνιστών, διατελέσας όπως εμμέσως μας… εξομολογήθηκε και… baby sitterΤόσκας*! Αναφέρθηκε, ο Κος αυτός, από μόνος του στην παραπάνω… θεωρία (προφανώς μας διάβασε, είτε ο ίδιος, είτε οι τσάτσοι του), ειρωνευόμενος και απολύτως πιστός στην αναφερθείσα πιο πάνω σχετική στάση των Φασιστών του κόμματός του και προσπαθώντας να πείσει και πάλι πως “δεν υπάρχει αυτό”, ήτοι τα 2 “άκρα”]!..

* Ο Τόσκας αποτελεί το ελληνικό αντίστροφο ή αντίθετο (εγώ επιλέγω το επίθετο “αντίστροφο”) παράδειγμα, του Ιταλικού παραδείγματος! Τί εννοώ; Διαβάστε! Ο Μουσουλίνι από Κομμουνιστής έγινε Φασίστας και ορθότερα “Φασιστής”, ενώ ο παρ’ ημίν Τόσκας, από Φασίστας, έγινε Κομμουνιστής και συγκεκριμένα νεο-κομμουνιστής! Βεβαίως υπάρχουν και αυτοί, των οποίων ο αριθμός δεν είναι και περιφρονητέος, οι οποίοι ισχυρίζονται πως ο Τόσκας είναι απλώς ένας πολιτικά περιφερόμενος αρουραίος, ένας πολιτικά βρωμερά τυχοδιωκτικός ασπάλακας, ένας πολιτικά… “κυνηγός τσέπης” και τίποτα άλλο! Σεβαστή και αυτή η άποψη, αυτή η εκτίμηση,… εκτιμώ!.. Τί λέτε και εσείς;

– Θυμηθείτε τώρα, τί σας έγραφα “προχθές” για τον πράκτορα Μιχαλολιάκο, της “Χ. Αυγής! (Ανατρέξτε, άλλωστε καλό θα σας κάνει, στα τελευταία μου άρθρα, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του -όπως εμείς εκτιμούμε- Οργάνου ξένων δυνάμεων, κόκκινου Φασίστα, σε σύγχρονη νεοταξίτικη έκδοση, Ι. Μπουτάρη)!

– Χθες λοιπόν, (23-05-2018), και μετά τα παραπάνω, έτυχα τηλεοπτικός αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς, ακόμα ενός τέτοιου παραδείγματος! Εξηγούμαι:

– Παρακολουθώντας την εκπομπή του Σχη (ε.α.) ΜΥΛΩΝΑΚΗ και δημ/φου, στον Τ/Ο Σταθμό “ART” TV, είδα και άκουσα τον Κο ΠΛΕΥΡΗ (πατέρα), κατά δήλωσή του ΦΑΣΙΣΤΑ (είναι της μαύρης του… έκδοσης) να επαινεί και να εκθειάζει τις ενέργειες των ΦΑΣΙΣΤΩΝ (πρακτόρων και μη) του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ [Φασίστες της κόκκινης ή ορθότερα της μαυροκόκκινης (το έχω εξηγήσει και αυτό) “νεο-ταξίτικης”… έκδοσης του Φασισμού]!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗΝ ΕΧΟΜΕΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ“;

– Ο Κος αυτός τέλος, πρόδωσε / “κάρφωσε” τον… “αδελφό” του Ι. Μπουτάρη (καταλαβαίνετε), λέγοντας ότι ο Μπουτάρης και ο Μιχαλολιάκος ήταν μέλη της Οργανώσεως (κάτι σαν “εγγονάκι” της 4ης Αυγ.), που αυτός(;) είχε συστήσει το 1960, κλπ, κλπ, κλπ!

– Τί σας γράφω τόσο καιρό απ’ εδώ, κάθε φορά που καταπιανόμαστε με θέματα τέτοιας υφής; Δεν σας γράφω ότι οι όποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες ηγεσίες των “2 άκρων”, όπως οι ίδιες αυτο-χαρακτηρίστηκαν, είναι κολλητοί” και Όργανα της ίδιας, σχεδόν παγκόσμιας πλέον, εξουσίας;

– Ένοιωσα ότι ήθελα να κάνω εμμετό, παρ’ ότι παλαιός, έμπειρος και γνώστης, με αποτέλεσμα να διασαλευτεί η προσοχή και η συγκέντρωσή μου, στα όσα στην… οθόνη μου ακολούθησαν, οπότε αν δεν είμαι 100% ακριβής και είμαι μόνον… 99,9%, συμπαθάτε με!

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, άλλωστε είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑ-ΦΗΣ, οπότε σταματώ!!! Οι ομοιότητες και οι διαφορές των “2 άκρων”, οι ιδεολογίες των 2 “αδελφών”, βλαστάρια της ίδιας μήτρας, οι όποιες… πρακτικές τους, η πολιτική τους -κυρίως αυτή- και λοιπή δράση, κλπ, θα μπορούσαν να παρουσιαστούν εδώ, ως αποτέλεσμα μελέτης, αλλά δυστυχώς ο χρόνος και το προσωπικό (μας) είναι ελάχιστα και τα δύο! (Θυμίζω ότι 15-06-2018 “βάζουμε λουκέτο” και θα εμφανιζόμαστε πολύ… “αραιά και πού“)!..

Σας προτείνω όμως το εξής:

– Να κάνετε, όσοι ασφαλώς θέλετε, από μόνοι σας και ανεξαρτήτως των γνώσεων και του επιπέδου σας, μια τέτοια έρευνα, μια τέτοια προσέγγιση, κλπ, (ας μην την πω “μελέτη”), παίρνοντας από σήμερα μία κόλλα “Α4” στην οποία να βάλλετε τον τίτλο Μαύροι Φασίστες και μία άλλη, 2η κόλλα, “Α4”, στην οποία να βάλλετε τον τίτλο Κόκκινοι ή Μαυρο-Κόκκινοι Φασίστες και καθημερινά να σημειώνετε τη δράση τους, την οποία και να κατηγοριοποιήσετε, να τις βάλλετε σκέλη, … πόδια, αν με καταλαβαίνετε!..

– Θα είναι / θα πρόκειται για ένα πρώτο καλό βήμα “αναγνώρισης” των 2 απαίσιων αυτών “γιων” του ΦΑΣΙΣΜΟΥ!.. Μετά από 1 μήνα (αρχικό σημείο… STOP) θα δείτε τί έχετε… μαζέψει και θα προβείτε σε μια πρώτη σύγκριση των 2 “γιών”! Σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχετε αντιληφθεί πολλά!

(Για να σας κάνω ένα μικρό “δώρο”, συνημμένο στην παραπάνω… πρότασή μου, σας γράφω ότι μια από τις πιο βασικές, όσο και ουσιώδεις διαφορές των 2 “αδελφών” είναι η εξής: Ο κόκκινος γιος είναι βαθειά συνωμότης, γνωρίζει άριστα από τέτοια δράση, έχει περισσότερα και βαθύτερα “κονέ”, όπως άλλωστε απαιτείται, με τον υπόκοσμο ή στον υπόκοσμο, οι “δικοί” του ελέγχουν ή απειλούν τα ΜΜΕ, είναι περισσότερο πολιτικά διαβασμένος, πιο μαχητικός και… λούστρος, πιο… λαμπερός, ενώ οι πολιτικοί του… προϊστάμενοι πρόκειται για άτομα πιο… “αλήτες” και σίγουρα πιο… διπλωμάτες ή ορθότερα για άτομα πιο… δικολάβους και πιο έντεχνα… διαστροφείς, ξέρουν -κάτι πολύ σοβαρό- που είναι το να “συμβολοποιούν” πάντα και να… ηρωοποιούν τα όποια θύματα ανήκουν στις τάξεις τους, συγκρινόμενοι βεβαίως πάντα με τον μαύρο Φασίστα γιο, ο οποίος εμπρός στον αδελφό του μοιάζει… μπουνταλάς, πολιτικά ηλίθιος, μοιάζει ανεγκέφαλος και πολιτικά “γκα γκά”, ευκολο-παγιδευόμενος και σίγουρα περισσότερο… προσπελάσιμος και ευπρόσβλητος!

Το σπουδαιότερο κοινό σημείο των “2 αδελφών” είναι -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- η χρήση ΒΙΑΣ κάθε μορφής και εντάσεως, όταν αποτύχει η όποια δια της… ρητορείας προσπάθεια επιβολής των απόψεών τους, καθώς και η ευρεία χρήση της ΣΥ-ΚΟ-ΦΑ- ΝΤΙ- ΑΣ(!!!) και του ΨΕΥΔΟΥΣ(!!!), κατά των επιλεγέντων να προσβληθούν στόχων, κάτι που είχαν αναγάγει σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ και οι μαύροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ με τον Γκέμπελς, αλλά και οι κόκκινοι αδελφοί τους με τον Λένιν και το πασίγνωστο, όσο και περιβόητο παν-κό Τμήμα που ασχολείτο με την Προπαγάνδα, κλπ, στο Κρατικό Παν-μιο “Μιχαήλ Βσίλιεβιτς Λομονόσωφ, της Μόσχας, επί ΕΣΣΔ)!

– Για όσους θα πουν “μα πώς να ισχύει αυτό, αφού αυτοί σκοτώνονται, μεταξύ τους, κλπ”, τους προτείνω να δουν το θέμα, όπως στην περίπτωση των 2 “αδελφών” στην ίδια οικογένεια, που έφτασαν να μισούνται μεταξύ τους, λόγω πχ κληρονομικών διαφορών ή ό,τι άλλο και να θυμηθούν τη λίαν γνωστή ρήση, που την έχουμε ξαναγράψει εδώ, και η οποία ερωτά και ταυτοχρόνως απαντά, λέγουσα: “Ποιός σου έβγαλε το μάτι; Ο αδελφός!..

– Οι γονείς τέλος των 2 αυτών αδελφών (τις οποίες θα τις παραλληλίζαμε ή θα παρομοιάζαμε, ως τις ηγεσίες των μαύρων και κοκκινόμαυρων Φασιστών) είναι εκείνες που είναι μαζί(!) και πάλεψαν και παλεύουν για το μεγάλωμα και κυρίως για την… ευτυχία των 2 αυτών παιδιών τους! Καταλάβατε!..

– Σε κάθε περίπτωση έχετε καταλάβει τί θελει να πει ο… “Ποιητής”, οπότε ήλθε η ώρα της… κρισάρας της σκέψης σας!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Α. ΟΧΙ! Ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” Η (ΔΙΑΖ) ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΡΑ, ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ, ΑΛΛΑ… ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. (Διαβάστε στο ΥΓ. μας, σχετικά)!..

Β. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ “Χ. ΑΥΓΗΣ”! (ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΓΓ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η “Χ. ΑΥΓΗ”); ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟ ΓΓ, ΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ” ΤΟΥ ΕΞΩ,… “ΑΝΑ ΤΑΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΡΥΜΑΣ”, ΌΠΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ, [ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Η Κ-Β ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ, (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”), ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ… ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η (ΔΙΑΖ) ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ] ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ… ΚΟΛΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΕ ΓΓ!

– ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΕΝΝΟΩ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ”, ΔΙΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟ “ΑΔΕΛΦΑΚΙ” ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ!.. 

Γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ-Β ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ… ΚΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ … ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ -ΤΥΧΟΝ- ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΤΗΣ, ΣΤΟ… “ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ”!..

– ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ… ΚΟΙ ΤΗΣ Κ-Β! ΚΑΙ…

– ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΚΕ… ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ…  ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΝ! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ… ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ… ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, “ΑΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ”, ΜΕ ΤΟ “ΠΟΛΕΜΑ”!.. ΜΗΝ ΒΑΨΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑ!.. 

Δ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΑΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ”) ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ” ΚΕ… ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ Η (ΔΙΑΖ), ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ… ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ… ΑΔΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η (ΔΙΑΖ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΣΑΝ ΤΟΝ… ΟΙΣΤΡΟ!..

(Μπορείτε Κε πρώην Πρόεδρε του ΣτΕ να με πληροφορήσετε, αν ευαρεστείσθε φυσικά, στο ερώτημα, αν έχετε σχέση, ναι ή όχι, και αν ναι, “ποιά”, με τον τέως -συγχωρεμένο πλέον- Α/ΓΕΣ, ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ);

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ω

ΥΓ.

1. Το “μωρό”, (κατά τον απολύτως πολιτικά ΗΛΙΘΙΟ, νυν κομμουνιστο – δοσίλογο και εθνικά λίαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, Τόσκα, “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”) έχει προβεί ενδεικτικώς στα παρακάτω: (Πρόκειται για συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατά την κοκκινο – φασιστική τακτική δράσης λαμβάνει διάφορα “προσωπεία”, για παραπλάνηση, διάχυση… σουπιο-μελάνης, όπως και για … μούρη και η οποία συνιστώσα, στην παρούσα συγκυρία, ελέγχεται – διοικείται, κατά τα γνωστά κομμουνιστικά πρότυπα και μοντέλα, κυρίως, από τον Κο Λαφαζάνη)!..

  α. Παρέλαση στα Εξάρχεια με όπλα! (Πόσο αυτό διαφέρει, εννοώ ως εικόνα, την οποία είδαμε στις τηλεοράσεις μας, αλλά και πόσο διαφέρει, ως πράξη, απ’ εκείνη με τα τανκς της Χούντας στους δρόμους της Πρωτεύουσας, τον Απρίλη του 1967; Είναι ή όχι παρόμοιες, ανάλογες… σκηνές, διαφορετικού βεβαίως μέτρου και επιπέδου; Είναι!..

– Επρόκειτο (τα φερόμενα όπλα), εξ όσων γνωρίζω, για πιστόλια και περίστροφα(;), που σημαίνει αμέσως(!) (για όσους ξέρουν λίγο από εμπόριο όπλων, από μελέτη και απλή ενασχόληση και μόνον μ’ αυτό) ότι οι… Κοι αυτοί διαθέτουν και αυτόματα τυφέκια και άλλα -πιθανώς και βαρέα- όπλα, που δεν χρειάζεται τώρα να αναφέρω!

Ανάμεσά τους  υπάρχουν ξένοι εκπ-τές, κυρίως πρώην στρατιωτικοί και κυρίως τέτοιοι χωρών των Βαλκανίων, διαμένοντες οι περισσότεροι στην Ελλάδα, εργαζόμενοι ως απλοί…  μετανάστες ή ίσως και διαμένοντες ως… συνταξιούχοι και μάλιστα παίρνοντας σύνταξη (και) απ’ το ελληνικό κράτος!

(Οι ξένες ΜΥ που ελέγχουν αυτούς τους… μετανάστες, όντας οι εντολείς τους, ποντάρουν σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, στο γεγονός ότι η χώρα μας είναι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ και δούλη της Παγκόσμιας Νέας Τάξεως, μέχρι το 2115, τουλάχιστον)!..

– Τον δυστυχή πχ Γιατζόγλου ή περίπου έτσι, ποιός του έμαθε τα εκρηκτικά; Μόνος του τα έμαθε, από το…  Διαδίκτυο; Γιατί επίσης διέμενε στον Άγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ; Τα σπασίματα των πεζοδρομίων ποιός τα δίδαξε στους Κους αυτούς, νεαρούς και άλλους; Κλπ, κλπ, κλπ, και κυρίως ποιός / ποιοί είναι ο / οι ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ή… ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, (όπως λέγονται εκείνοι των… Ι. Ναών), της όλης δράσης τους; Πώς αγόρασαν εξοπλισμό, πχ άνορακ, τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια, κράνη, ρόπαλα και ράβδους “μπέϊζ μπολ”, που είναι σαν να κατέχεις όπλο δυνάμενο να σκοτώσει βούβαλο, ποιός ή ποιοί τους πληρώνουν τα νοίκια τους στην Αθήνα, ποιοί τους δίνουν… μηνιάτικα και “μπόνους”, για την έκνομη δράση τους, ποιοί δικηγόροι και γιατί τους υποστηρίζουν κάθε φορά που τυχόν θα απαιτηθεί, ποιοί πολιτικοί το ίδιο, κλπ, κλπ, κλπ; (ΑΡΑΓΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η “ΠΑΡΕΑ” ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ);

[Σχετικά με τους δικηγόρους και τους πολιτικούς… υποστηρικτές, αναφέρομαι πχ σε εκείνους που υπερασπίστηκαν στην δίκη τους, τους εκτελεστές της 17Ν Β’, το ίδιο με την… “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, με τους αυτο-αποκαλούμενους… αναρχικούς νεαρούς, της Ομάδος “Μαύρο-Κόκκινο”, που έρριξαν με καλασνίκωφ, στην Παν-μίου, μέρα – μεσημέρι παλιότερα, όταν προσπάθησαν εκεί να ληστέψουν, κλπ, κλπ, κλπ!

– Ήταν τότε που είχε συλληφθεί, τραυματισμένος, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, με Αστυνομικούς, ο γιός του πλούσιου εργολάβου από τα Λιόσια (τί Ίλιον βρε, ξαναλάξτε το όνομα, Ίλιον και… Γύφτοι, συγγνώμη Ρομά, “δεν πάει”- αχαχαχαχαχαα), ο… Δημητράκης, (φερόμενος “Αρχηγός Ομάδος”, η οποία έφερε το όνομά του)!

Όμως, ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” και όπως αλλιώς κάθε φορά λέγεται, όπως αυτο-βαφτίζεται, μας λένε ότι δεν ασκεί βία, δεν επιχειρεί να σκοτώσει, παρά μόνον πάντα… ακτιβίζει, σε αντίθεση με τα άλλα φασιστόμουτρα της “X. Αυγής που ό,τι έκαναν πχ στις λαϊκές, κλπ ή και κάνουν, είναι πάντα … δολοφονικό, κλπ, κλπ, κλπ! Δηλαδή, όπως λέει ο λαός, “τα δικά μας γλυκά και των άλλων ξυνά”]!..

   β. Τρομοκρατία πολιτών στην συγκέντρωση για την Μακεδονία, στην Αθήνα!

– Παρεισέφρυσαν οι Κοι αυτοί στην συγκέντρωση με ελληνικές σημαίες, και στο τέλος της, έδερναν μεμονωμένα απλούς πολίτες – διαδηλωτές, επί των οποίων είχαν “εστιάσει”, παίρνοντάς τους και σχίζοντας τις ελληνικές σημαίες που κρατούσαν κατά την αποχώρησή τους, μετά το τέλος της διαδήλωσης!

Είχαν επίσης πιάσει -κατά “γκρουπ” / “καθ’ ομάδες” όλες τις καθέτους οδούς στην Πατησίων και στην Αχαρνών, κλπ και επιτίθεντο σε μεμονωμένους πολίτες που επέστρεφαν στα σπίτια τους, από την διαδήλωση! Τους υποχρέωναν να τους παραδίδουν τις ελληνικές σημαίες, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα τους έδερναν! Ανάμεσά τους δεν ήσαν μόνον ελληνικής καταγωγής άτομα, (σημειώνω ότι τα αλβανόπουλα Β’ γενιάς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως και οι Βούλγαροι, μιλάνε πλέον, ως προφορά, πολύ καλά τα ελληνικά), αλλά και ξένοι!

Ίδια τακτική εφάρμοζαν και σε όσους νεαρούς με ελληνικές σημαίες ή φανέλλες εντόπιζαν να επιστρέφουν μόνοι τους από το γήπεδο, κάθε φορά που έπαιζε η “Εθνική μας Ομάδα!

     γ. Θυμηθείτε, επειδή κάποια δικά τους φερέφωνα λένε ότι ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ και γενικώς τα κομμούνια δεν κτυπάνε ανθρώπους, κλπ, παρά μόνον οι μαύροι “αδελφοί” τους, ότι στο κέντρο της Αθήνας κτυπήθηκε / εδάρη ανηλεώς (ΕΔΑΡΗ ΑΝΗΛΕΩΣ / το έγραψα και με Κεφαλαία επίτηδες) και μετεφέρθη στο Νοσοκομείο, απ’ αυτούς τους κοκκινο-φασίστες, ένας άνδρας Ε– Αυστραλός, επειδή φορούσε μπλούζα με στάμπα τον ΛΕΩΝΙΔΑ και τους 300 και είχε και κάτι παρομοίου θέματος “τατού”, κάτι που γι’ αυτούς σήμαινε πως ήταν Φασίστας, κάτι που δεν θέλουν οι μισέλληνες να φαίνεται (εννοώ ό,τι ελληνικό), επειδή ακριβώς μισούν κάθε τι ελληνικό και θέλουν την Κ/Φ της Ελλάδος, όπως και την μετατροπή της σε ένα άθρησκο, διεθνές, τύποις ή υποτιθέμενο αναρχικό, διοικούμενο ουσιαστικά απ’ αυτούς, τους προβληματικούς τύπους και πρακτορίσκους, διοικούμενο… χώρο! (Λέγε με “Κράτος-Αποχωρητήριο)!

   δ. Διέλυσαν κυριολεκτικά οι “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” (δηλαδή τα “δικά μας παιδιά”, κατά Δραγασάκη), την Ερμού και συγκεκριμένα τα εμπορικά μαγαζιά, των οποίων οι ιδιοκτήτες ανήκουν στην μεσαία τάξη, την οποία έχουμε υπομνήσει και ευκρινώς εξηγήσει γιατί μισούν! Έτσι, ουσιαστικά, υλοποίησαν εντολή μετάδοσης μηνύματος στο Πεδίο, του Τσακαλώτου και του Τσίπρα*, προς τους μεσο-αστούς! 

– Θυμίζω ότι ο Τσακαλώτος έγινε ΥΠ.ΟΙΚ. με την αποστολή να ισοπεδώσει την μεσαία τάξη, “να πάει” όλους τους Έλληνες στα 380 Ευρώ, ώστε να υπάρχουν μόνον φτωχοί και αυτοί, λέγε με “νεοκομμουνιστική εξουσία” των ελληνικής βεβαίως καταγωγής Πάμπλο…  Ιγκλέσιας, με τις βίλες των 500 εκ-ρίων, των Ελλήνων Μαδούρο, κλπ, κλπ, κλπ!

* Μιλάμε φίλοι μου ότι ο Τσίπρας βγήκε Π-Θ και το Κόμμα του 1ο Κόμμα, παίρνοντας σχεδόν το 35%, του – ΠΡΟΣΕΞΤΕ29% των Ελλήνων ή ελληνικής καταγωγής ατόμων, που πήγαν το 2015, κλπ, και ψήφισαν, παρέχοντας τη δυνατότητα στα Κομμούνια να διαλύσουν την Ελλάδα ή αλλιώς δίνοντας οι ίδιοι οι Αστοί, το σχοινί, που έλεγε και ο Λένιν, στα Κομμούνια για να τους κρεμμάσουν, με το να μην πάνε να ψηφίσουν!

– Τώρα ίσως να έχουν καταλάβει οι Έλληνες πως:

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΗ Η(ΔΙΑΖ) ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ“! Όμως θα πρέπει ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ!!! Την ιστορική νομιμοποίηση για την καταστροφή (Κ/Φ) της Ελλάδος, την έδωσε το 29% των ψηφισάντων, αφού το υπόλοιπο 71% των πολιτών, με τον έναν ή άλλον τρόπο, απείχε!..

  ε. Δολοφόνησαν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, κλπ, (καταλάβατε τώρα γιατί αλλάζουν τα ονόματα των Οργανώσεών τους), τους υπαλλήλους της ΜΑΡΦΙΝ και την άτυχη έγκυο γυναίκα, αυτοί οι δήθεν… Ρομπέν των Κοκκινο-Φασιστών και ο εκτελεστής τους (ένας βεβαίως εξ αυτών) έλεγε στην έγκυο που πέθαινε και ζητούσε βοήθεια, “να πεθάνεις μωρή πουτάνα”!..

– Κε Παπαγγελόπουλε, πρώην Α/ΕΥΠ, τί κάνεις, είσαι καλά ρε… δύσμορφε καμπούρη, (πολιτικά εννοώ, αχαχαχαχαχα); Σου δίνει κανένα Ευρώ… σαν “μπόνους”, αχαχαχαχαχα, ο γιόκας σου, που τον “κανόνισες” στα Πετρέλαια ρε; (Οι τυχεροί είναι ο γιός σου και το ζεύγος, των… συντρόφων Βίτσα)

– Το… αίμα των θυμάτων της MARFİN και ειδικά αυτό της εγκύου και του εντός… μωρού της, θα έρθει, το εκτιμώ ως βέβαιο, στα κεφάλια σας Παπαγγελόπουλε, με βάση τα… ανθρώπινα, αλλά και με βάση τα… Θεία ισχύοντα!..

Να θυμίσω ότι σχεδόν πρόσφατα οι “Ρουβίκωνες” πήγαν να σκοτώσουν (έμμεσα) οδηγό ΤΑΧΙ, ενώ υπήρξε και τηλ/μα για βόμβα στο Α.Τ., στο οποίο ο κυβερνητικός τσάτσο-δημ/φος Βαξεβάνης, πήγε σ’ αυτό για να καταθέσει, κλπ!..

Την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της ε/φ “ΘΕΜΑ”, ας μην τους την χρεώσω, αν και εκεί οι ίδιοι ήταν!..

Να θυμίσω ακόμα παρακάτω ότι, οι… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, του τότε ενωμένου ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα διασπασμένου και υπό την ΛΑ.Ε:

   στ. Είχαν στήσει, (το 2011), κρεμμάλες στο Σύνταγμα, έχοντας καταλάβει την Πλατεία,  μαζί με τα μαύρα φασιστόμουτρα, τους “Χ. Αυγίτες”, έχοντας χωρίσει την Πλατεία, σε πάνω και κάτω διάζωμα, αχαχαχαχαχα, έφτιαξαν το… Κίνημα “δεν πληρώνω”, χρησιμοποίησαν σ’ αυτό όλους τους -ουσιαστικά-  ανεγκέφαλους και μετέπειτα, ως εξουσία, τους δίκασαν, διότι δεν πλήρωναν τότε… τα διόδια, κλπ, κλπ, κλπ, αχαχαχαχαχαχα, (η κομμουνιστική ή κοκκινο-φασιστική ηθική που λέγαμε / πού είσαι ρε… σύντροφε Πάνε ΚΑΜΜΕΝΕ, είσαι καλά ρε πολιτικέ μαυραγορίτη;), κλπ, κλπ, κλπ!..

   ζ. Έχουν επιτεθεί και κτυπήσει, αλλά τα Μ.Μ.Ε δεν το “έπαιζαν” το θέμα 1 εβδ-δα, όπως κάνουν τώρα με τον ανθέλληνα πρακτορίσκο Μπουτάρη, τους παρακάτω πολιτικούς… “Ρόμποκοπ“, οι οποίοι, ως εκ τέτοιοι, δεν έπαθαν και δεν παθαίνουν γενικώς τίποτα -λέμε τώρα- και γενικά όσοι είναι στόχοι του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” δεν κινδυνεύουν να πάθουν κάτι, αφού σ’ αυτούς / αφού “πάνω” τους γίνεται ακτιβισμός, σε αντίθεση με την περίπτωση που κτυπηθεί (με σχεδιασμό ή άνευ) κανένας… Δημοκράτης του φυράματός τους, απ’ τα “αδελφάκια” τους, όταντότε και με… φτύσιμο ακόμα κινδυνεύει η ζωή του:

              – Πάγκαλος. (Όπως είπε και ο Τσίπρας, “έλα μωρέ ένα γιαουρτάκι ήτανε”! Δεν ξέρω όμως πώς θα ένοιωθε αν έτρωγε αυτός κανένα γιαουρτάκι, που για να τα… αποφύγει, τα… γιαούρτια, πήρε μαζί του στη Λέσβο σχεδόν 2 πλήρη Τάγματα αστυφυλάκων, αξκών της ΕΛΑΣ, ασφαλιτών, ΚΥΠ-ατζήδων, “δικών” του, κλπ)!..

             – Λοβέρδος. (Την γλύτωσε πολύ φτηνά ο “Λουέρντι”, στην Μεταμόρφωση νομίζω (ή στα Λιόσια / Ίλιον;) που ήταν σε κομματική του συγκέντρωση, αφού στο… Νοσοκομείο έμεινε 2 μήνες ο… Αιτωλοακαρνάνας, που ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή και όχι ο ίδιος! Μου διαφεύγει τώρα το όνομα αυτού του Κου και μετέπειτα βουλευτή και Υφυπουργού)!

        – Πεταλωτής. (Έφαγε σωρεία γιαουρτιών, αυγών, αλλά και… πετρών, οι οποίες όμως πέτρες δεν σκοτώνουν, παρά μόνον αν τις πετάνε… δεξιοί, …  “αντιδραστικοί”, μαύροι Φασίστες, κλπ, σε τάχα μου… δημοκρατικούς στόχους).

             – Χατζηδάκης. (Τον μάτωσαν για τα καλά, αλλά δεν δικάστηκε κανείς, απ’ την τότε… “Δεξιά” του Σαμαρά, αν δεν σφάλλω)

              – Κουμουτσάκος. (Εδώ θύτες ήσαν οι μαύροι αδελφοί τους).

     – Επώνυμη και ζέουσα ακόμα απειλή κατά Κ. Μητσοτάκη, από έναν εκ των φερομένων Αξιωματούχων” του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, κάποιου Καλαϊτζίδη! (Είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ)!..

        – Κατά του ΠτΔ Κάρολου Παπούλια στην παρέλαση της 28ης Οκτ., στη Θεσ-νίκη, όταν και αυτή τελικώς ματαιώθηκε, όπως και “Χ” άλλες παρελάσεις ματαιώθηκαν τα χρόνια εκείνα, από τους εξτρεμιστές του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνα τα πρώτα χρόνια της 10ετίας του 2010, στην χώρα μας! Ήταν τότε περίπου, που γνωστός Στρατηγός συζητούσε με την Αμερικανίδα Βικτώρια Νούλαντ, για Πραξικόπημα στην Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ. Ήταν τότε, αλλά λίγο μετά, που ο πολιτικά Αρχι-Ρουφιάνος Τόσκας, όντας “δίπλα” στον ΥΠΑΜ Μπεγλίτη έδιωξε, (μαζί βεβαίως μ’ αυτόν), από τις ΕΕΔ, περίπου 20 στελέχη τους, μεταξύ των οποίων και την… “Αράχνη”, που αποδείχθηκε ότι ήταν τέτοια μόνον στα λόγια, αφού ο ιστός της… κατατρυπήθηκε!..

   η. Έχουν κτυπήσει περισσότερους από 100 στόχους, διαλύοντας τα πάντα! (Στα Υπουργεία των δικών τους βεβαίως μόνον καμμιά μπογιά έχουν ρίξει, εκεί δεν έχουν ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΙ)! Έχουν κτυπήσει μέχρι και Πρεσβείες, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, ενώ μέχρι και ο συγκυβερνήτης τους… Αρχηγός των πολιτικών σιχαμάτων των δήθεν ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος τους άνοιξε τα… μπούτια του, συγγνώμη τις πύλες του ΥΠΑΜ, για να μπουν, (ενώ “δικός τους” τραβούσε την ενέργεια από παράθυρο του ΥΠΑΜ), όπως και ο Βούτσης τους “άνοιξε” τη Βουλή, αν και εκεί ήταν εύκολο, λόγω της… ιδιότητος και των χαρακτηριοστικών του… υιού του ΠτΒ, όπου όπως είπε και ο τέως ΠΑΣΟΚος και νυν μέγα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ (μπας και περισώσει τίποτα απ΄όσα είχε / πρόσφατα φέρεται ότι έχασε το… φτωχικό του με την… πισίνα, στα βόρεια προάστια) δημ/φος Λιάτσος, στη Βουλή οι… “Ρουβίκωνες” μόνον κάτι χαρτιά έρριξαν!!!

– Αν λοιπόν ρε Τόσκα, [που ούτε Σχης δεν έπρεπε να είχες γίνει, όχι Υπουργός, (αλήθεια πότε κοινώνησες για τελευταια φορά / ξέρω τί σε ρωτάω)], με τα ολίγα από τα… “μπεμπέ” / “μωρουδίστικα” παραπάνω αναφερθέντα περιστατικά, ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” και οι… παραφυάδες του / σας είναι κατ’ εσέ ΜΩΡΟ, αν και όταν… μεγαλώσει τί θα κάνει; Για πες μας, ρε πολιτικά τενεκέ!..

Ο γνωστός, φίλοι μου, δημ/φος “ALEXİS”, είτε γιατί μας διαβάζει ο ίδιος, είτε γιατί τον ενημέρωσαν οι δικοί του, από την “εν Αθήναις” US Embassy, όπου μας διαβάζουν ανελλιπώς, “το ‘πιασε” και έγραψε ότι οι Κοι αυτοί (“ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, κλπ) και οι πολιτικοί τους εγχώριοι κυβερνητικοί και άλλοι, (όπως οι διασπασθέντες πρώην… σύντροφοί τους, της ΛΑ.Ε), νταβάδες, μας πάνε σε νέο εμφύλιο, κλπ!

– Ξέρεις τελικά κάτι ρε Τόσκα; Έχεις άραγε σκεφτεί ότι τον 1ον που “θα φάνε”, αν μας πάτε σε εμφύλιο, αυτά τα ελληνικά και ξένα… μωρά, πιθανώς να είσαι εσύ; (Τα μωρά αυτά, είναι άραγε απ’ αυτά που γεννάνε οι Αλβανές και οι Ασιάτισσες μουσουλμάνες τζάμπα, στις ελληνικές κλινικές των φορολογηθέντων με 40 επιπλέον φόρους από εσάς… Ελλήνων αστών ρε);

Δεν θα είναι και(!) άδικο, εσύ που ουσιαστικά “πούλησες” το προσωπικό που διοικείς, για χάρη τους και για χάρη του Τσίπρα, καθώς και με τις τόσες πλάτες που τους έχεις κάνει, παρά τον όρκο ή τη… διαβεβαίωσή σου προς την Πατρίδα, (διαβεβαίωση, αφού και τον Θεό μπορεί να πούλησες, για τον παρά και τη δόξα, δεν το ξέρω), και κυρίως δεν θα είναι… ειρωνεία Κε… Υπουργέ, αν συμβεί κάτι τέτοιο; Για πες!..

– Και κάτι ακόμα επειδή είσαι και… Στρατηγός! (Αχαχαχαχαχαχαχα)! Γιατί ο 1ος πνευματικός καθοδηγητής του νυν Αρχηγού σου Τσίπρα, Αλαβάνος, είπε πως είστε ΧΟΥΝΤΑ, που μπροστά σας η ΧΟΥΝΤΑ των Απριλιανών, κλπ, είναι Β’ Εθνική;

– Εσύ, εκτιμώ, ότι είσαι ο καταλληλότερος, ότι μπορείς τέλος πάντων, ως μέλος της Χούντας και του ΓΠαπαδόπουλου και κυρίως αυτής  του Αόρατου” Ταξ-χου Ιωαννίδη, να κάνεις την καλύτερη μελέτη, να προβείς στις πιο ορθές και ακριβείς συγκρίσεις, έχοντας ζήσει και ζώντας και μάλιστα “από μέσα” και την 3η Χούντα, αυτήν των νεο-κομμουνιστών, και έτσι να μας πεις τί συμβαίνει!

– Και επίσης: Αν ο Αρχηγός της κλίκας που ανήκεις, τέως Κομμουνιστής Καθηγητής Κοτζιάς, συζητάει την Μακεδονία του Ίλιντεν, έχεις σκεφτεί Κε Υπουργέ και.. Έλληνα… Στρατηγέ, μήπως θα πρέπεις να πας να… αυτοκτονήσεις; Πολιτικά εννοώ, αφού από σχεδόν Εθνικοσοσιαλιστής, κατάντησες… “σύντροφος” Κοκκινοφασίστας; (Ένας σαν εσένα, ασφαλώς και δεν ζει χωρίς κλίκες, αφού κλίκα είναι, αλλά με ευγενικό όνομα, όλες αυτές οι τάχα μου Ομάδες Προβληματισμού και “του κόλου τα 9μερα”, άρα και η δική σας, αυτή που άρχει ο άριστος… αοιδός και… χορευτής Κοτζιάς)!..

2. Ρε δημοσιογραφάκο Βλάχε! Τόσο χέστης είσαι ρε, που γλειφεις συνεχώς τον… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”; To εμπεδώσαμε ρε, μην το ξαναπείς, συμφωνείς με ό,τι κάνει! Άϊ  στο… καλό σου!.. (Θα ήθελα να σχολίαζες τη δήλωση στον ΣΚΑΪ, του Κου ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ, ο οποίος αναφέρθηκε “προχθές” σε “αναρχούμενο Κράτος”! Θα μου κάνεις το χατίρι);

– Άλλη μια επίθεση να σας κάνουν εκεί στη Βελοπούλειο Ρωσοφωλιά, σε καμμιά συγκέντρωση του μεγάλου πολιτικού ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και μετά θα κραυγάσεις και ΖΗΤΩ ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” Αχαχαχαχαχαχαχα!..

3. Περαστικά Κε ΠτΔ! Είπαμε! Πολιτική κριτική και σκληρή, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρωπιά! Όμως θα πω και σ’ εσένα, ό,τι και στην κομμούνα, την Κανέλλη! Έπρεπε να πας σε κανένα λαϊκό Νοσοκομείο και όχι στο Ωνάσειο για να σου βάλλουν “στεντ”, άλλωστε οι απλοί λαϊκοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε εξέλεξαν, [κάνοντας την βρωμιά, (ο λαός αυτό το λέει πουστιά) στον Αβραμόπουλο] και όχι οι πλουτοκράτες της… κακιάς και… πόρνης Δεξιάς ή ορθότερα Ψευτοδεξιάς, στην οποία ανήκες (αφού τώρα ως ΠτΔ είσαι όλων ων Ελλήνων)!..

4. Απαντώ στον υπογράφοντα ως “Αρσένη”! Δεν θα (σου) γράψω για το βαθύ κράτος των τελευταίων ετών στο Ε/ΥΠΑΜ και στις ΕΕΔ, που μου ζητάς, εκτός αν γίνει κανένα μεγάλο “μπαμ”και υποχρεωθώ, διότι στα Παν-μια κάνουμε διδακτορικά πάνω σε θέματα που έχει “κλείσει” / που έχει παρέλθει, από της εκδηλώσεώς τους, χρόνος 30 ετών! (Όπως γίνεται με τα αρχεία του “Foreign Office”, ένα πράγμα και πολύ σωστά)!..

Θα (σου) γράψω όμως και σύντομα, όπως πιστεύω, (μιας και τώρα πρέπει να τηρήσω την υπόσχεσή μου και να σας γράψω για τις τ/εκλογές), για να σε ικανοποιήσω, αλλά και για να μπορέσεις να μπεις στον χώρο και της στρατιωτικής βαθειά σαπίλας, των παρτακισμών, των κλικών, και της ατέλειωτης όζουσας καμαρίλας, που πληρώσαμε, το 1974, με την σχεδόν ημι-άλωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, για την εποχή που ανέλαβε Π-Θ, με το τεράστιο 53%, ο 2ος, μετά τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, μεγαλύτερος πολιτικός Άνδρας και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (τον οποίον ακριβώς επειδή ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ τον άφησαν οι Μεγάλες Δυνάμεις να κυβερνήσει), του οποίου δυστυχώς ο εγγονός και φέρων το ίδιο ονοματεπώνυμο, απεδείχθη, πολιτικά μετρηθείς, “λίγος” και στερούμενος της στοιχειώδους ευφυίας, παρά τα 7, 8 χρόνια του στο ΥΠΕΞ, “πέφτοντας”, αρχικώς, βλακωδώς… θύμα του νεποτιστή “Νεοβούδα” της Ραφήνας και στη συνέχεια, μη ρωτώντας τους Έλληνες για αυτό που σκεπτόταν να κάνει και τους αφορούσε, (λέγε με… “Μνημόνια”, κλπ), αποδεικνύοντας και αυτός έτσι, ότι, όχι δεν είχε μελετήσει, αλλά ούτε καν είχε διαβάσει, τον επιφανή πολιτικό νου, παππού του, ποτέ στην μέχρι τότε ζωή του!..

5. Πολλά συγχαρητήρια και παράλληλα και πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω προς τον Ελληνο-Εβραίο Ραββίνο, Κο Μαρδοχαίο ΦΡΙΖΗ, για τα όσα ορθά και… “τετραγωνισμένα” είπε / δήλωσε, σχετικά με το αήθες οπωσδήποτε επεισόδιο με τον Μπουτάρη, που πήγε “επί τούτου” στην εκδήλωση των Ποντίων, της 19ης Μαϊου, στον Λευκό Πύργο, στην επέτειο τιμής της μνήμης των ΑΝΑΙΡΕΘΕΝΤΩΝ” υπό των Οθωμανών νεο-Τούρκων, 363.000 + Ελλήνων Ποντίων, αδελφών μας!

  • Δικαιώθηκα / -με και πάλι φίλοι μου! Όπως σας το είχα γράψει απ’ το ίδιο βράδυ, (δείτε και πάλι τί σας είχα γράψει στις 19-05-2018, αλλά και στις 20-05-2018, σε ειδικό, για ό,τι έγινε στον Λ. Πύργο με τον Μπουτάρη, άρθρο μου, ώστε να είστε… μάγκες πληροφοριακά, αλλά και… εγκεφαλικά), ο Τσίπρας πρότεινε σήμερα, 25-05-2018, για Δήμαρχο Θεσ-νίκης, τον Κο αυτόν!.. Το… παιχνίδι ήταν “σικέ” και “παίχτηκε” σε συνεργασία Μπουτάρη – Κυβέρνησης! Ξυπνάτε βρεεεεεεεεεεεεεε!.. (Θα ήθελα να μάθω τα… ονοματεπώνυμα εκείνων που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη, πράγματι)!..
  • Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μπουτάρη, ο οποίος χρησιμοποίησε τα ιερά οστά 353.000 Ελλήνων, για να ξαναείναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά και βεβαίως στην Κ-Β, των ΣΑΝΕΛ, που εφάρμοσε στην πράξη τον ορισμό της κομμουνιστικής ηθικής, που εδράζεται με επιστημονικά δομημένο τρόπο, στο συνεχές και ακατάσχετο ψέμα, στην απάτη, στην παραπλάνηση, στην Προπαγάνδα, στην… ενέδρα και στην έντεχνη παγίδευση!.. Κάτι διαβάσαμε και εμείς ρε συντρόφια!..

6. Πουλημένοι Έλληνες… Δημ/φοι! (Όσοι εξ υμών ασφαλώς)!..

Αν κάποιος ρε εσείς, ασκήσει βία, σε κάποιον που πάει πχ να κάψει την ελληνική σημαία, τί θα πείτε ρε πουλητάρια δημ/φοι; Και επειδή κάποιοι είστε και Τουρκόφιλοι και πιθανώς κάποιοι εξ υμών και… πρωκτό-φιλοι ή πρωκτο-λάγνοι, (λόγω της τουρκοφιλίας σας), σας θυμίζω ότι η τέως Τ/Π-Θ και τέως πράκτορας της CIA, Κα Τ. Τσιλλέρ εκτέλεσε τον Σολωμού ΣΟΛΩΜΟΥ, σχετικά… 

Εδώ για έναν, φερόμενο ως Έλληνα, και ταυτόχρονα υβριστή των Ελλήνων και των συγκεκριμένων νεκρών τους, για έναν που, όπως είπε, “δεν δίνει ούτε ένα από τα βρωμερά σκατά του”, για το αν ο Κεμάλ έσφαξε Έλληνες γενικώς, για έναν που θέλει να ονομάσει λεωφόρο της Θεσ-νίκης, με το όνομα του σφαγέα των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία, το μέγα ψέμα ότι ο Κεμάλ γεννήθηκε στη Θεσ-νίκη, για έναν άνθρωπο που καταφανώς δεν πάει πνευματικά καλά, αφού πάει τάχα να τιμήσει αυτούς που υβρίζει… (αν δεχθούμε ότι πάει πνευματικά καλά, τότε θα πρέπει να πούμε ότι η ενέργειά του ήταν “στημένη”, κλπ), για έναν Έλληνα που μιλάει για 3 Μακεδονίες, που “τα πίνει” με τους Σκοπιανούς, για έναν -κατά δήλωσή του- διπλό” και… Μπουρδελιάρη (και δεν μιλάμε για κανέναν κοινό θνητό, αλλά για έναν εκλεγμένο Δήμαρχο και μάλιστα της Θεσ-νίκης), δεν βρέθηκε ένας που… δημ/φος, από σας, να πει κάτι! Αναφέρομαι στους συστημικούς, των λεγόμενων… μεγάλων καναλιών! Για τον… Καμπόσο όμως; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Ξεφτιλισμένοι!.. Βρήκατε το παραμύθι ότι τάχα δεν υπάρχει αλλά και… παπαριές“!.. 

  • ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ! (Αλλά “είπαμε”! Δεν είσαι Έλληνας, αλλά “Διεθνιστής”, Άπατρης + Εθνομηδενιστής)!..

Έλληνες!

Αύριο όταν θα μας / σας σφάζουν και όταν θα σφάζουν και τους δημοσιογραφικούς αυτούς… τύπους, τότε θα καταλάβουν και θα καταλάβατε, τί είχαν κάνει και τί συνεχίζουν να κάνουν, εις βάρος της Πατρίδος μας και του λαού της!

Δηλαδή, φτάσαμε στο σημείο και στην εποχή, που στο πλαίσιο της αποκαθήλωσης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, από τα ντόπια και τα διεθνή πρακτόρια, δεχόμαστε να προσβάλλονται τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΦΥΛΗΣ μας και να σιωπούμε, δεχόμενοι τα πάντα; Πείτε μου ρε, μιλήστε!

Ναι, εκεί φτάσαμε, δυστυχώς!.. Αλλά “καρντάσια”, δεν θα τους “περάσει”! Λίγο έμεινε για να πάρουμε και πάλι πίσω την Πρωτεύουσά μας, την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, τιμωρώντας έτσι όλα αυτά τα σκουλήκια, όλα αυτά τα βλαβερά ζωύφια, που θα πρέπει να ζουν, ώστε να δουν και να καταλάβουν το τί σημαίνει ΕΛ- ΛΗ – ΝΑΣ!.. 

-/-

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!