Έκτακτα Και Τουρκικά!..

Φίλοι μου!

1. Κάποιοι έγραφαν και έλεγαν τελειώνει ο Ö.HAL” (λόγω λήξεως του θεσμού της τ/Π-Θγίας, κλπ) και καλλιεργούσαν” φρούδες ελπίδες, για τους 2 Έλληνες στρ-κούς (έτυχε να είναι αυτοί οι 2, θα μπορούσαν να ήταν κάποιοι άλλοι αντ΄αυτών), οι οποίοι, όπως είχαμε γράψει, αιχμαλωτίστηκαν από τις ΤΕΔ, ενώ οι ΕΕΔ… “κοιμόντουσαν”, ως μη όφειλαν, κατόπιν συγκεκριμένου σχεδίου (γράψαμε και γι΄αυτό / “ψάξτε” μας από της ενάρξεως του γεγονότος), στις 01-03-2018, στα Ε-Τ σύνορα, στον Β. Έβρο (περιοχή Καστανιών) και κρατούνται ακόμα στις φυλακές “Υψίστης Ασφαλείας” της Αδριανουπόλεως, χωρίς να τους έχει αποδοθεί κατηγορία, αφού ο Ö.HAL (“Ειδική Κατάσταση” / Νόμος) παρέχει στο τ/Κράτος αυτό το δικαίωμα, να κρατά δηλ. μέχρι 18 μήνες, όσους έχει εγκλείστους στα… σωφρονιστικά της Ιδρύματα, χωρίς να τους αποδίδει κατηγορία, ώστε να μπορεί έτσι η τ/Κ-Β να “παίζει την όποια μπάλα της, γενικώς”!

– Όλοι οι υφιστάμενοι Νόμοι, είτε θα καταργηθούν με γραπτή απόφαση της νέας τ/Βουλής, μετά από εισήγηση του Τ/Προέδρου, όπως είναι ο νέος τίτλος, βάσει του νέου Συστήματος, του τέως ΠτΔ και για τώρα του ΡΤΕ, είτε θα συνεχίσουν να ισχύουν, πάλι με Προεδρική εισήγηση και με Νόμο της “ΤΒΜΜ”, είτε θα αλλάξουν με νέους, είτε θα τροποποιηθούν! (Τυπικά, κανένας Νόμος δεν έχει ακόμα καταργηθεί, κλπ! Καταλάβατε)!..

– Το θέμα του Ö.HAL ήταν να συζητηθεί τον Οκτ. του 2018! Σας το είχα γράψει και αυτό, δις!

– Όμως μετά από την σχετική… σπέκουλα, εντός και… εκτός Τουρκίας, αλλά και κυρίως (!) λόγω του συνεχιζόμενου τ/αντι-Τρομοκρατικού αγώνος, (λέγε με αντι-ΡΚΚ αγώνος, σε Τουρκία και Β. Ιράκ), οι Τούρκοι, και ορθώς γι΄αυτούς (!), απεφάσισαν να συζητήσουν το υπόψη θέμα στην Βουλή τους, την Τετάρτη, 18-07-2018!

Προσέξτε τώρα!

– Τυπικά ο Ö.HAL θα καταργηθεί και στην θέση του θα ψηφιστεί έναςΜερικός Ö.HAL“, (ή Μικρός), με παροχή ακόμα πιο σημαντικά αυξημένων αρμοδιοτήτων στους Επάρχους!

  • Είναι δυνατόν να επιχειρούν οι ΤΕΔ και να μην υπάρχει “Ειδική Κατάσταση”, στρ-κή, κλπ;
  • Θα πρέπει λοιπόν, σε ό,τι μας αφορά, να δούμε ειδικά, τί θα προβλέπει ο νέος Νόμος για τα θέματα κρατήσεων, απαγγελίας κατηγοριών, κλπ, ώστε να εκτιμήσουμε το worst senario, για εμάς (Για τα 2 στελέχη μας)!..
  • Διαβάστε την πρόταση των βουλευτών του ΑΚΡ, (16-07-2018), για τον ÖHAL! (Πρόταση 27 σημείων, που υπεβλήθη στην ΤΒΜΜ και που προφανώς θα γίνει τελικά και Νόμος του Κράτους).

ε-φ τουρκιέ

Η ε/φ “Τουρκία” μας είχε δικαιώσει από τις 12-07-2018!

OHAL düzenlemesi için AK Parti’den ilk açıklama

OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı’na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.

18 Temmuz’da sona erecek OHAL uygulaması yerine geçecek düzenlemeMeclis Başkanlığı’na gönderildi. Konuya ilişkin konuşan Bülent Turan, “OHAL kaldırılıyor. 18 Temmuz’dan sonra yok. Kanun teklifimizi bugün muhalefete götürdük, iyi niyetimizi ortaya koyduk. Kanun teklifini 15 gün içerisinde yasalaştırmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bazı kanunlarda değişiklik içeren kanun teklifine göre, terör örgütleriyle mücadele kapsamında da değişiklikler içeriyor.

Kanun teklifine göre; / Σύμφωνα με την πρόταση Νόμου!..

-Valiler, kamu düzeni veya güvenliğinin olağan hayatı durduracak veya kesintiye uğratacak şekilde bozulduğu ya da bozulacağına ilişkin ciddi belirtilerin bulunduğu hallerde, kamu güvenliğini bozabileceği şüphesi bulunanlar için, 15 günü geçmemek üzere ildeki belirli yerlere giriş çıkışı sınırlandırabilecek

-Tehlikenin veya suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla, sulh ceza hakimi kararı, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde ise ilgili askeri yetkilinin yazılı emri üzerine, askeri mahallerde kişilerin üstü, araçları, özel kağıtları, eşyası aranabilecek

-Tehlikenin veya suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla, sulh ceza hakimi kararı, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde ise ilgili askeri yetkilinin yazılı emri üzerine, askeri mahallerde kişilerin üstü, araçları, özel kağıtları, eşyası aranabilecek

-Gözaltı süresi, yakalama anından itibaren 48 saati, toplu olarak işlenen suçlarda 4 günü geçemeyecek. Gözaltı süresi, delillerin toplanmasındaki güçlük ya da dosyanın kapsamlı olması nedeniyle en fazla iki defa uzatılabilecek

-MİT’in tarafı olduğu hukuk uyuşmazlıklarında, dava şartı olarak öngörülen arabuluculuk dahil, arabuluculuk usulü uygulanmayacak

-Açık yerlerdeki toplantılar ile yürüyüşler, gece vaktinin başlamasıyla dağılacak şekilde, kapalı yerlerdeki toplantılar ise saat 24.00’e kadar yapılabilecek. Açık yerlerdeki toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin dağılma saati, kamu düzeni ve asayişin bozulmasına neden olmamak şartıyla 24.00’e kadar uzatılabilecek

– Με την ευκαιρία! Οι Τούρκοι ήταν πάντα και παραμένουν, σε σχέση με εμάς, πιο μπροστά σε θέματα ριζικών / δομικών κρατικών νομικών μεταρρυθμίσεων, είτε μας αρέσει αυτό, είτε -προφανώς- όχι! Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης!

2. Τίποτα δεν “έδωσε” ο ΡΤΕ στον Τσίπρα, στην πρόσφατη συνάντησή τους! Δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΣΤΟ (!) από την συνάντηση αυτή, πλην της κατ΄αυτήν… έξυπνα σταθεράς απειλητικής συμπεριφοράς, του ΡΤΕ προς τον Τσίπρα!..

3. Με την 21 – 08 -2018 και την προγραμματισμένη(!), όσο και πολυδιαφημισμένη από την  ε/Κ-Β “έξοδο” της χώρας μας από τα “Μνημόνια”, οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει την έναρξη της “αντίστροφης μέτρησης”, για την Ελλάδα!  (Εκεί στο ελληνικό… 5γωνο, ας ετοιμάζονται)!..

  • Μέχρι τότε, οι Τούρκοι θα ανεβάσουν “κλιμακωτά” και βάσει σχεδίου την ένταση στις σχέσεις μας!

4. Επειδή πολλοί αναλυτές του… πρωκτού, και άλλοι όμοιοι… επαϊοντες, συνεχίζουν να ασχολούνται με την σημερινή  τ/Οικονομία “σκουπίδα”, κλπ (ο ΡΤΕ έχει πάντα την τ/λίρα, ενώ εδώ και καιρό μιλάει, όχι τυχαία, για 2ο “Αγώνα Ανεξαρτησίας”, για όσους… καταλαβαίνουν), σας θυμίζω πως, διαχρονικά μέσα στην Ιστορία, όλες οι πραγματικά ή στο… μυαλό τους (!), (δεν έχει σημασία), ισχυρές παραδοσιακά στρ-κά αναθεωρητικές και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, προβάλλουν και  προτάσσουν πάντα (!) την κατάκτηση ξένου εδάφους ή εδαφών, έναντι των όποιων αγαθών, της όποιας… Οικονομίας! Το ίδιο και η σημερινή Τουρκία!..

Ξυπνάτε λοιπόν, διότι… χαράζει, αν δεν… χάραξε ήδη“!..

5. Για τον θηλυκό… “παγκοσμιοποιημένο” Μακιαβέλι, την Κα Μπακογιάννη, την πολιτική φίλη, της βαθιά παγκοσμιοποιημένης… “Καλάμιτυ Τζέϊν”, το Όργανο πρωτίστως των “Διεθνών Εβραίων” και μετά των Αμερικανών “Δημοκρατικών”, της Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ[όσο βεβαίως και για την… άσχετη και ταυτοχρόνως… ηλίθια(!!!) σημερινή ε/Κ-Β (αν αυτή δεν είναι ασφαλώς δοτή και στα Ε-Τ ή αν δεν δρα έτσι, διότι “αυτά πιστεύει” και υποκρίνεται και πάλι)], οι 9 Κούρδοι που είχαν συλληφθεί, λίγο πριν τον τελευταίο ερχομό του ΡΤΕ στην χώρα μας, ως υποψήφιοι δολοφόνοι του (κάτι που ανέφερε η ίδια η ε/Κ-Β!!!!!!!!!!!!!!!!!), είναι τρομοκράτες (sic) και θα πρέπει να… επιστραφούν στην Τουρκία!..

– Για την Μπακογιάννη, οι Κούρδοι των 30+ εκ-ρίων ανθρώπων, ένας λαός, με 3.000 χρόνια Ιστορία, που αγωνίζεται για την ελευθερία του, είναι τρομοκράτες, ενώ οι “χθεσινοί” Σκοπιανοί, των 26 ετών, είναι… Β. Μακεδονία! Μάλιστα τους 9 Κούρδους “ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” (!) τους  συνέκρινε και τους ταύτισε (!!!) με τον… Κουφοντίνα!..

Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ “ΚΟΥΡΔΙΚΟ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε-Κ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1999, (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ), ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ… ΥΨΗ!.. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ”, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ “ΣΧΕΔΙΟΥ” ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΥΠΟΥΛΑ, ΠΑΛΙ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟ 1996!

– Ρωτάω επίσης όλα αυτά τα πουλητάρια, που μας λένε ΨΕΥΔΩΣ (!) πως “δώσανε” το Σκοπιανό και τώρα και το… Αλβανικό (sic), λόγω Τουρκίας, οι Κούρδοι δεν είναι χρήσιμοι στην Ελλάδα, ιδιαιτέρως σήμερα;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ… Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

– Ευτυχώς βρέθηκε ο βαθιά φανατικός ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, “Κονιόρδος” Μελισσανιδικός Υπουργός Δικαιοσύνης Κοντωνής και… “έσωσε -οψόμεθα για πόσο- την παρτίδα” δηλώνοντας, αμέσως μετά από την απόφαση για έκδοσή των 9 στην γείτονα, του “Αρείου Πάγου”,  ότι θα εξετασθεί η αίτηση ασύλου τους, όπως άλλωστε προβλέπει και ο Νόμος!..

– Κα Μπακογιάννη!

  •  Διεπίστωσες πως πουθενά, αυτήν την φορά, δεν έκανα αναφορά “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” για τους 9, δικαιώματα για τα οποία φέρεται ότι κόπτεσαι τάχα πολύ,γενικώς!..
  • Προφανώς δεν θες να γίνει Π-Θ ο αδελφός σου και αν τελικά “βγει” να μην έχει συμμάχους, ειδικά τους… άχρηστους Κούρδους!..
  • Τί κερδίζεις πλέον, παραμένοντας, εμμονικά μάλιστα, ιδεολογικά προσκολημμένη στις πολιτικές συμμορίες των Κλίντον, όπως και των Σημίτη-Πάγκαλου-… Παυλόπουλου;
  • Ως τέως ΥΠΕΞ και πετυχημένη, όπως λένε τα φερέφωνα σου, για πες μας! “Αξίζει περισσότερο η ζωή 2 αιχμαλώτων μας στα τ/ύπουλα σκυλιά ή το εθνικό όφελος και συνεπώς η ζωή εκ-ρίων Ελλήνων και ασφαλώς και η επιβίωση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Έθνους μας”;
  • Θυμάσαι άραγε ή όχι  την αποστροφή, αποστροφή για… μάθημα “Διεθνούς Διπλωματίας”, του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, σχετικά με την Σερβία; “Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΙΜΙΑ”, κλπ!.. (Ό,τι ακριβώς αντίθετο έκανε ο Σημίτης με τον Οτζαλάν και τους Κούρδους το 1999 και επέκεινα και ό,τι κάνεις εσύ τώρα με την στάση σου, στον ίδιο αυτόν ηρωϊκό λαό, ο οποίος ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ)!..
  • Ενδιαφέρεσαι τάχα για τα 2 στελέχη μας και πήγες στα… ενθρονιστήρια του ΤούρκοΙσλαμοΧουντοβασανιστή τους  ΡΤΕ, για να κρατήσεις τάχα [ειδικά εσύ (!), αχαχαχαχαχα], “ανοικτούς”, τους διαύλους επικοινωνίας με τους Τούρκους; Έτσι αποσπασματικά κρατούνται αυτοί “ανοικτοί“;
  • –   Η ε/εκλεγμένη Κ-Β τί ρόλο “παίζει”;
  • –   Οι ορισμένοι προς τούτο Διπλωμάτες, όπως πχ οι Πρέσβεις;
  • – Γιατί δεν ζήτησες από τον Τσίπρα να σε προσλάβει ως “εθνικό διαμεσολαβητή, εκ προσωπικοτήτων”, με προηγούμενη όμως αποχώρησή σου από τη ΝΔ, την οποία και πάλι ζημίωσες, όπως και παλιότερα, όταν πχ είχες φτιάξει την “ΔΗ.ΣΥ.”; Εκτός, αν ήθελες να αποκτήσεις την εύνοια του… ΡΤΕ, με την ελπίδα να σε πρότεινε αυτός μετά στον Τσίπρα, για… διαμεσολαβητή μας!.. Αχαχαχαχαχαχα!..
  • –  Γιατί, όπως είπες, ενημέρωσες τον Ε/Πρέσβη στην Άγκυρα για το υπόψη ταξίδι σου, εσύ που δεν έχεις καθόλου… έπαρση, που δεν είσαι καθόλου νεποτιστής, αχαχαχαχαχαχακαι όχι το ε/ΥΠΕΞ, ως όφειλες;
  • –  Καταλαβαίνεις ή όχι, πως η ενέργειά σου αυτή δηλώνει συμφωνία του αδελφού σου; Ήξερε όμως αυτός ή όχι; Και αν ήξερε συμφώνησε; Για πες!
  • –   Καταλαβαίνεις ή όχι, πως με την ενέργειά σου αυτή έβλαψες και τον γιο σου;

– “Άσε λοιπόν τα σάπια” Κα Μπακογιάννη! Απλώς ήθελες, κατ΄ελάχιστον(!), να… ξανα-ακουστείς και να μπεις με άσχημο και ανοίκειο σίγουρα τρόπο (αφού “έγραψες” κανονικά την επίσημη ε/Κ-Β, εσύ που, επίσης, κόπτεσαι τάχα για τους… Θεσμούς), στο πολύ… άσχημο Ε-Τ σημερινό… κάδρο, μη ενδιαφερόμενη για το αν και κατά πόσον βλάπτεις και ποιούς!..

– Και κάτι προσωπικό Κα Μπακογιάννη, επειδή εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Είσαι απ΄τους ελάχιστους Κρήτες χωρίς λόγο! Πολλά χαιρετίσματα στον νεαρό σου… Γκρούεζα, Κο ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ!..

6. Επειδή κάποιοι “στημένοι” δημ/φοι, πολιτικοί, κλπ, ή  αλλιώς «συστημικοί ντόπιοι και ξένοι “ΜΟΥΛΟΙ”», γράφουν και λένε ΥΠΟΥΛΑ(!) πολλά, σχετικά με το Ευρωπαϊκο  Δικαστήριο ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (“ΕΔΑΔ”) και για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των μελών της Μουσουλμανικής Μειονότητος της ελληνικής Δ. Θράκης, (για “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”, κλπ), θυμίζω ότι το Δικαστήριο αναφέρεται σε άτομα (!) και όχι σε Ομάδες –  Σύνολα ανθρώπων, κλπ!

– Ακόμα! Δεν μπορεί κανένα Δικαστήριο να καταργήσει καμμιά διεθνή Συνθήκη, και ειδικά αυτήν της Λωζάνης, του 1923, η οποία είναι… “Παγκόσμιος Συνθήκη”, με την έννοια ότι ρυθμίζει θέματα και διαφορές χωρών, σχεδόν όλου του Πλανήτη! ( Όπως πολύ ορθά είπε στον  ΡΤΕ και ο… μανδαρίνος  Ε/ΠτΔ, όταν αυτός μας είχε κάνει, το 2017, … βίζιτα)!..

 ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

– Γι΄αυτό και οι Τούρκοι θέλουν επιλεκτική αλλαγή της στα Ε-Τ, κάτι που ξέρουν άριστα πως δεν γίνεται μερικώς, (μεταξύ δηλ. 2 μόνον συμβαλομένων μερών της), αλλά συνολικώς!

(Να θυμίσω εδώ και πάλι τα “μυστικά πρωτόκολλα” της Λωζάνης, τα οποία σκιάζουν τους Τούρκους, επειδή προβλέπουνε διάλυση της χώρας τους, το 1923, ενώ να παρακαλέσω τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να “μαζέψει” κάτι… Δημοσχάκηδες, οι οποίοι μάλιστα θέλουν και υψηλά χαρτοφυλάκια, όπως… Άμυνας, Ασφάλειας, κλπ, και οι οποίοι νομίζουν πως απέκτησαν τέτοιο πολιτικό ανάστημα, που έφτασαν στο σημείο να μέμφονται (!!!) τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, για την Λωζάνη, τον δημιουργό της σημερινής εδαφικά Ελλάδος, που την “πήρε” έξω από την Λαμία και την πήγε… Κε Χίε (“ξέφυγες” πολύ και για τον Ε. Β.), -αυτός ουσιαστικά- 70 χλμ από την Άγκυρα)!..

Ας αποφασίσει η…  “Διεθνής Κοινότητα” (δηλ. η ¨ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ¨ των “Δ. Εβραίων”) ότι η οποιαδήποτε δικαστική απόφαση είναι ισχυροτέρα αποφάσεων Συνθηκών και το… ξανασυζητάμε… Τούρκοι και όποιοι άλλοι… ανθρωπιστές!.. (Αν και με τους Τσίπρα – Καμμένο στην Ελλάδα, δεν χρειάζεστε… αποφάσεις Δικαστηρίων, αφού εύκολα μπορείτε να τους πάρετε ό,τι θέλετε, ακόμα και τα πολυτελείας… σλιπάκια τους)!..

7. Καλά! Πόσο άσχετοι, ηλίθιοι ή… “πιασμάν” πρέπει να είναι κάποιοι, ώστε να ισχυρίζονται (!) πως ο Ακάρ, που σχεδίασε και εκτέλεσε το «τ/ισοδύναμο», με την σύλληψη των 2 Ελλήνων αιχμαλώτων ή όσων… “καθόντουσαν”, όσων δηλ. θα τύχαινε, είναι αυτός που αποτελεί και το… πασπαρτού της απελευθέρωσης τους;

8. Νέος Τ/Α/ΓΕΕΔ: Στρατηγός Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ! Μια ΚΗΔΕΙΑ των Επιτελείων, ΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, που “πάτησε κορυφή”, όπως συνήθως γίνεται και στις ΤΕΔ! (Στις ΕΕΔ είναι πλέον έθος)! Τουλάχιστον ο νέος μας… ΥΠΑΜ, ο Καραγκιοζάκος μας ο Χουλουσί, έκανε και … Υπασπιστής του ΚΑΡΑΝΤΑ(Γ)Ι!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Erdogan_Yildirim_Gen-Akar

9. Κάντε τώρα Κε Τσίπρα αλλαγή Α/ΓΕΕΘΑ, ώστε να μην σας βρει καμιά τ/επίθεση χωρίς Α/ΓΕΕΘΑ, να μην “γελάει ο κόσμος”, που λέει και ο Αλέφαντος, αλλά και για να μην… διαλυθεί ο Στρατός,  ευρισκόμενος την τ/ώρα “Η” ακέφαλος!..

Ποιόν; Τον ΣΤΕΦΑΝΗ! Αφού απώλεσε το φέρον παρωνύμιό του παραμένοντας στον Στρατό, [μετά το Μακεδονικό σας… δώρο στους Σκοπιανούς, “που ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”, όπως δηλώνετε στο βιντεάκι σας, από τους Ψαράδες, με τον  ΣΟΡΟΣ-ΑΔΕΛΦΟ σας Ζάεφ,

modernmacedonia

(αλήθεια Κε Π-Θ, πόσο πολιτικός μαλάκας πρέπει να είστε…)], ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Α/ΓΕΕΘΑ, ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΡΜΑΤΙΚΗ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΔΑΦΗ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ… ΑΡΒΥΛΑ ΣΞ!..

  • Εκτός αν έχετε κανέναν “δικό” σας ήδη έτοιμο!.. “Βάλτε τον όμως, ΤΩΡΑ“!.. (Περαστικά Ναύαρχε)!..

10. Αν μας προσβάλλουν οι Τούρκοι το επόμενο διάστημα Κε Π-Θγέ, (μαζί με άλλο ένα…2008, το οποίο θα είναι εναντίον σας όμως αυτήν την φορά), τότε θα με θυμηθείτε στο γιατί έπρεπε να είχατε πάει ήδη σε εκλογές!..

 “ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

ΜΑΥΡΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

(ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ “ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ-ΜΙΟ)!

Όποιοι και αν ήσασταν!

[Πιο πολύ μοιάζει να ήταν μια από τις γνωστές… συριζαίϊκες βρωμοδουλειές, (με κυπατζίδικη ή όχι κατεύθυνση, όπως είχε γίνει και πιο πριν στην “Ευελπίδων”, με τον τζούφιο εκρηκτικό μηχανισμό και τα δήθεν γαλάζια ή μπλέ…  σχεδιαγράμματα, που έγραφαν τάχα για την Μακεδονία μας), λόγω των αντιδράσεων του λαού στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, για να δείξουν  ότι οι διαμαρτυρόμενοι είναι “Χ. Αυγίτες”, αφού κτύπησαν εβραϊκό μνημείο, κλπ!

Ξέχασε όμως ο Τόσκας να τους… συλλάβει, όπως ξέχασαν ότι το υπόψη Παν-μιο αναρχοκρατείται / κομμουνιστοκρατείται, ενώ και πάλι δεν έγραψαν κάτι, χρησιμοποιώντας μόνον μπλε μπογιές, κλπ]!..

ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ” ΤΗΣ ΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΕΜΜΑΤΟΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!.. 

  • ΑΕΙΣΤΕ… ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-/-

 2.  … Άσχετη φωτογραφία, για σας!!!

arkas

-/-