Έκτακτο! Για Να Μην Γελιέστε!..

Φίλοι μου!

Α

Φέτος η “Κούλα”, του Κυρ “Διοικητή”,  ελέγχει τα παρακάτω Σωματεία (Σε σύνολο 16 Ομάδων):

  • Ο.Φ.Η.
  • Απόλλων Αθ.
  • Άρης
  • Τρίπολη
  • Λαμία και
  • Αγρίνιο (Μάλλον το “πήρε”, αφού έβαλε εκεί τον Δέλλα).

ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 5 Η (ΔΙΑΖ) 6 ΟΜΑΔΕΣ!

Ο “Μπάουκ” λα λα λα, λα λά του “Ρώσου”, ελέγχει τα παρακάτω Σωματεία:

  • Ξάνθη
  • ΠΑΣ Γιάννινα
  • Αγρίνιο (Το “παλεύει” ακόμα με την “Κούλα”)
  • Ατρόμητος (Φαίνεται ψευδώς ότι πάει να χάσει την… επιρροή του)
  • Πανιώνιος (Μάλλον / Ποσοστό επιρροής 90% +)

ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 4 Η (ΔΙΑΖ) 5 ΟΜΑΔΕΣ!

– Τα Σωματεία ΛΙΒΑΔΕΙΑ (μπε) και ΛΑΡΙΣΑ (τυριά)  (2 ΟΜΑΔΕΣ) δεν ελέγχονται από κανέναν! Οι μπε του “πάλαι ποτέ… ΓΙΓΑΝΤΑ“… Σκλαπάνη μοιάζουν ακόμα να “ψάχνονται, ενώ τα τυριά του Κούγια είναι στα μαχαίρια” με τον Κυρ “Διοικητή”, ο οποίος θέλει να τους ρίξει, όσο τίποτα άλλο, στην Β’ Εθνική, μετά από τις δηλώσεις σε βάρος του, του Κούγια, ενώ εσχάτως κάνει προσπάθεια προσεγγίσεως του “Ρώσου” ο Δικηγόρος, χωρίς ακόμα να έχουμε “δει” στο… Πεδίο, το αποτέλεσμα αυτής της προσεγγίσεως!

– Ο Βάζελος είναι μόνος του και δεν ελέγχει κανέναν και τίποτα και θα έλεγα πως δεν ελέγχει ούτε τον… εαυτό του!

Ο “ΘΡΥΛΟΣ δεν ελέγχει κανέναν  και τίποτα και η Διαιτησία τον “παίζει” και φέτος, “μέσα – έξω” ΑΙΣΧΡΑ, λόγω του ΜΙΣΟΥΣ των υπολοίπων, επειδή είναι ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (44 Τίτλοι) στον υπόψη… Διαγωνισμό!.. Τέλος, όπου και αν “παίζει”, για να κερδίζει ΘΑ ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ” !!!

ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ “ΒΓΑΖΕΙ” ΤΟ 16! Άρα δεν ξεχάσαμε κανένα Σωματείο!

Β. ΔΙΑΤΗΣΙΑ

Ελέγχεται απολύτως από “ΚΟΥΛΑ” και “ΜΠΑΟΥΚ”! Δεν υπάρχουν άλλες Ομάδες!!!

– Η “Κούλα” ελέγχει την Διαιτησία “1 Μονάδα”!

– Ο “Μπάουκ” ελέγχει την Διαιτησία “2 Μονάδες”! Καταλάβατε!

Γ. Ε.Π.Ο.

Ελέγχεται, επίσης απολύτως, από “ΚΟΥΛΑ” και “ΜΠΑΟΥΚ”, με τις ίδιες, με τις παραπάνω Παραγράφου “Β”, Μονάδες, χωρίς την ύπαρξη, έστω και μηδαμινής επιρροής, από άλλες Ομάδες! Καταλάβατε!

Δ. Κ-Β Τσιπρο-Καμμένων Εθνο-προδοτών!

Η Κ-Β θέλει (οι 2 στους 3, μαζί τους και ο Τσίπρας), για λόγους που έχουμε αναπτύξει, το Πρωτάθλημα να “πάει” στον Μπάουκ λα λα λα, λα λά! Ο 1 στους 3 θέλει Κούλα! (Στην Κ-Β,-ΠΡΟΣΟΧΗ- εντάσσω και την Δικαιοσύνη)!

Ε. ΜΑΦΙΑ: Κούλα” 95% (Μπάουκ 5%) ΚΑΙ απολύτως… “ΚΑΘΑΡΑ!

ΣΤ. Προπονητές! Η παράμετρος αυτή πλέον, εκτιμάται ότι τείνει προς το “O” (Η “Βαρύτητά” της)! Συνεπώς δεν προσμετράται, δεν την υπολογίζουμε εμείς εδώ!..

– Μετά από τα παραπάνω έχουμε (“Ως προς την διαμόρφωση του… ΣΚΟΡ”):

  • Από την παρ. Α. “νικήτρια” την Κούλα, “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”! 1 – 0
  • Από την παρ. Β. “νικητής” ο Μπάουκ, “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”! 1 – 1
  • Από την παρ. Γ. “νικητής” ο Μπάουκ, “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”! 1 – 2
  • Από την παρ. Δ. “νικητής” ο Μπάουκ, “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”! 1 -3
  • Από την παρ. Ε “νικητής” η Κούλα,”ΚΑΘΑΡΑ”! 2 – 3

ΑΡΑ ΣΚΟΡ:

ΚΟΥΛΑ – ΜΠΑΟΥΚ 2 – 3, κάτι που δείχνει ότι ο Μπάουκ είναι ο “Νικητής” και πως φέτος είναι πιο κοντά στον τίτλο! Όμως! Υπάρχει ένα “όμως”, ως μία λίαν σοβαρή παράμετρος και ακόμα μία παράμετρος, αυτή των δήθεν νεαρών παικτών του “Βάζελου”, που με τον Δώνη παίζει πολύ καλή μπάλα, καθώς και η ΨΥΧΗ ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ”, ΨΥΧΗ που ΜΑΓΕΥΕΙ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ, συνεπώς είναι σε θέση να ΜΑΓΕΨΕΙ και την ίδια την ΜΠΑΛΑ!!!

– Η λίαν σοβαρή παράμετρος είναι το ποσοστό βαρύτητος των παραπάνω παραγράφων! Εκτιμούμε πως και η βαρύτητα “γέρνει” προς τον Μπάουκ, αφού η Κ-Β μάλλον επιβάλλεται στην Μαφία! (Πιστεύουμε ότι Κ-Β και Μαφία είναι οι 2 παράγοντες με την μεγαλύτερη βαρύτητα)! 

– Οι άλλες 2 παράμετροι ανάγονται περισσότερο σε… “επίπεδο θεωρίας”, συγκρινόμενες με Κ-Β και Μαφία! 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Άρα φίλοι μου, υπολογιζομένης και της “βαρύτητος” των παραγράφων που σας παρουσίασα στην σύντομη ανάλυσή μου, το Πρωτ-μα πάει στον “Μπάουκ”και στον… Δενδροπόταμο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Κυρ “Δκτης” δεν θα το “μαγειρεύει”,μέχρι το τέλος της φετεινής διοργάνωσης!.. Καταλάβατε! 

– Μόνον ο ΘΕΟΣ αν επέμβει ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και θα αποκατασταθεί η… ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, (φράση που μας έμαθαν οι… διανοούμενοι της Κ-Β), δηλαδή το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα έλθει ξανά στον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟ Π., στον “ΘΡΥΛΟ” μας, δηλαδή στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Ε! Εκεί στον Πειραιά! Τί σας έλεγα για τον ΜΑΝΟ; Εμπιστευτείτε(!!!) τον και θα σας κάνει Παπάδες! Μυρίζεται” το γκολ, “το έχει που λέμε, ενώ Κε Πρόεδρε είναι και ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ! Νίκησε η Ομάδα, ναι, νικήθηκαν όμως ο Κυρ “Δκτης” και ο δεξιός Επόπτης, που στο Α’ ημ. “έκοβε” την Ομάδα με ανύπαρκτα οφ σάϊντ, ενώ και πεντακάθαρο κόρνερ ακόμα, το έδωσε άουτ, υπέρ των “Τσάτσων” της “Κούλας”, που έχασαν και το πριμ της!.. Λυπούμεθα γι’ αυτό!.. 

ω

2. Παρακαλώ, όσοι δεν είστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, τουλάχιστον να είστε ΝΗΦΑΛΙΟΙ, όταν μας διαβάζετε σήμερα και… εδώ!!! Ευ-χα-ρι-στώ!!!    

3. Κε ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ για διάβασε παρακάτω και πες μας την γνώμη σου! Και εσύ Κε Θωμά, και εσύ!..

ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Αλβανική πρόκληση για την δολοφονία του Κατσίφα στους Βουλιαράτες

29/10/18 

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Για ακόμα μια φορά ξεπέρασαν κάθε όριο οι αλβανικές αθλιότητες, λίγες μόλις  ώρες μετά την δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες, της Β. Ηπείρου, την 28η Οκτωβρίου 2018.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς, οι φίλαθλοι της Παρτιζάν ανήρτησαν ένα τεράστιο πανό στην εξέδρα.

Το σύνθημα ήταν το εξής: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος»!

Όπως επισημαίνει το epiruspost.gr, το συμβάν δεν μπορεί να αποδοθεί σε θερμόαιμους φιλάθλους. Κι αυτό γιατί πρόεδρος στην Παρτιζάν, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα, ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού!

-/-