Έκτακτο! (Στρατιωτικό)!..

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. Σας είχαμε γράψει τις προάλλες (για όσους μας παρακολουθούν φυσικά), πως στα “Κατεχόμενα” της “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” οι ΤΕΔ έστειλαν πρόσφατα (σχεδόν ταυτόχρονα με τότε που πήγε το “Φατίχ” και “έδεσε” στα 75 χλμ δυτικώς Πάφου) ένα Τάγμα “Ειδικών Δυνάμεων”! (“Bordo Bereli”) / Μάλιστα είχαμε πει, θα το θυμάστε, πως τους Τ/”Ειδικο-Δυναμίτες”, λόγω του πλησίστιου χρώματος του μπερέ τους, με αυτό των διεθνο-νεο-κομμουνιστών μας, θα τους λέμε εφεξής “ΣΥΡΙΖΑ”! Πχ Θα λέμε 1 Τάγμα “ΣΥΡΙΖΑ”, 1 Λόχος “ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ! Καταλάβατε!..

2. Σήμερα σας γράφουμε πως στοιχεία της υπόψη δύναμης

   α. Περπάτησαν… αναγνωριστικά όλη την “μεθόριο” των 2… Κοινοτήτων (sic) και την… “Νεκρά Ζώνη”! Ιδιαιτέρως “στάθηκαν” στην περιοχή μεταξύ Λευκωσίας – Λάρνακος και περισσότερο απασχολήθηκαν  έναντι της Λάρνακος! (Με πολιτική περιβολή και με συνοδεία Τ/Κ “Οδηγών”, Οργάνων των Τ/Κ υπηρεσιών πληροφοριών κυρίως, αλλά και της Τ/Κ στρ-κής δκσεως)!.. (“Α1”)

  β. Συνασκήθηκαν με τις δυνάμεις Κομάντος των Τ/Κ (στοιχεία τους) και έτυχαν ενημερώσεων (οι επικεφαλής τους) στο επίπεδο που ανήκουν και δρουν (ΣΣ), σχετικά με τις κύριες αποστολές των Τ/Τ και Τ/Κ δυνάμεων Κατοχής στα “ελεύθερα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, καθώς και για τα “ζωτικά – κρίσιμα σημεία” της “ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ”! (“Α1”)

  γ. Προσπάθησαν  να  συλλέξουν  πληροφορίες (πάσης φύσεως)  από  τις πρόσφατες συνασκήσεις της “Εθνικής Φρουράς”, με τα ευρισκόμενα στην Μεγαλόνησο ισραηλινά στοιχεία, των ΙΕΔ! “Α1”

(Θα επανέλθουμε επί του θέματος, αφού ο υπεύθυνος “Αγγελός μας” μετέβη, με άδεια, από την Κύπρο, στην Τουρκία, για να δει το ματς Τουρκία – Γαλλία 2 – 0 – “πάλι… Κουβά πήγαμε”- και απουσιάζει ακόμα)!.. 

3. Το τελευταίο διάστημα (και τώρα που σας γράφουμε ακόμα / σχεδόν 2 εβδ-δες) υπάρχει “άνωθεν” διαταγή και όλες (ΑΠΑΣΕΣ) οι στρ-κές Τ/Τ και Τ/Κ δυνάμεις κατοχής, ασκούνται συνεχώς σε βολές κοντινών αποστάσεων και με όλα τα δυνάμενα / ανάλογα όπλα, (όχι απαραίτητα σε “Πεδία Βολής Ηλαττωμένης Αποστάσεως”, οπωσδήποτε όμως και σ’ αυτά), βολές, είτε εποχούμενες, είτε όχι!.. “Α1”

4. Τέλος, έχουν κατέβει (το ίδιο χρονικό διάστημα) στο νησί / “Κατεχόμενα” / Αξκοί Πληροφοριών των ΤΕΔ (Τ/Τ) [δεν έχουμε τον ακριβή αριθμό τους ακόμα / δεν έχουμε επιβεβαιώσει τον αριθμό 3 ακόμα] και “Μικτή Ομάδα” Αξκών του Τ/ΓΕΕΔ – Τ/ΓΕΣ, των αντιστοίχων “Δνσεων Επχσεων”, των 2 αυτών Επιτελείων!.. (Επικεφαλής Σχης του Τ/ΓΕΕΔ, αλλά άγνωστος ακόμα αριθμός στελεχών). “Α1”

5. Οι ΜΥ των Τ/Κ συνεχίζουν να είναι σε “χρονο-επιφυλακή”! “Α1”  

6. ΑΣΧΕΤΟ!

– Είδαμε με χαρά τον “συστημικό” Κο Σ. Καλλιντερίδη στην ε/φ… “ΑΣΠΑΛΑΚΑ” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, να γράφει, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ, περί “Μέτρων Οικοδόμησης Εθνικής Κ/Φ” και μπράβο του Χ 1000!.. 

– Ρωτάμε τώρα εμείς, εσάς τους αναγνώστες μας! Από πότε διαβάσατε, εδώ στο φτωχό “σάϊτ” μας, για την θέση μας για την συζήτηση Ελλάδος και Τουρκίας, για τα ΜΟΕ, μεταξύ των 2 αυτών χωρών; Τουλάχιστον 3 εβδομάδες, πριν τη ΔΙΚΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του Κου Σ. Κ. ή όχι; Ναι και το ξέρετε, αφού το “σάϊτ” μας είναι στο “ΙΝΤΕΡΝΕΤ” και επομένως μπαίνετε, ψάχνετε και βρίσκετε!..

– Θα θυμάστε, φαντάζομαι, που τα “βάλαμε” και πάλι τότε, με τον δοτό του… Κακού Μεγαλο-Κεφαλαιοκράτη “”Κου Β.Β., ΥΠΑΜ Κο Αποστολάκη ή… Υποστολάκη, όπως αποκαλείται “κρυφά” μέσα στις ΕΕΔ, καθώς και για τον… ΝΑΤΟϊκό Αντγο Κο Ζαχαριάδη και τις… γνώσεις και των 2 περί τα ελληνο-τουρκικά!..

Τελικά ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ(!!!), ο Κος Ζαχαριάδης μας διάβασε και με αρκούντως εύλογη δικαιολογία, την “εποίησε μετά ελαφρών πηδηματακίων”, αφού και για το αντικείμενο δεν είχε τα απαραίτητα ΓΕΝΙΚΩΣ “κάκαλα”, ώστε να το χειριστεί κατ’ έστω ικανοποιητικό βαθμό (λίγοι είναι οι στρ-κοί… ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΔΕΣ”, που τολμούν με Πίστη σ’ Εκείνον να περπατάνε και να χορεύουν πάνω σ΄αναμμένα Ε-Τ… κάρβουνα και στις… ΕΕΔ, ΕΕΔ του κυβερνώντος μέσου και των πάσης μορφής και φύσεως κλικών), αλλά και αφού ο Αντγος αυτός, δεν θα γινόταν… Παπάγος, ήτοι Στρατάρχης!.. Α! Και λεφτά πολλά μάζεψε από τον Στρατό, πχ με κάποια 5-6 χρόνια, αν δεν σφάλλω χρονικά προς τα κάτω, στις Βρυξέλλες και με κάτι μήνες τώρα, στο Ε/ΥΠΑΜ! (Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα αυτά)! / Πουθενά δεν γράψαμε πως ο Κος Ζαχαριάδης φοβόταν να πάει στην Άγκυρα!..

– Έτσι Κε Καλλιντερίδη, το “καμπανάκι” το είχαμε κτυπήσει εμείς πρώτοι!..

– Και κάτι ακόμα για εσάς Τούρκοι! Τί ΜΟΕ ρε και παπάρια! “Πώς να τα βρούμε” μεταξύ μας, όταν ανάμεσα σ’ αυτούς που στείλατε ήταν και ό,τι φανατικότερο και ανθελληνικότερο διαθέτετε; Νομίζετε δηλαδή ότι δεν ξέρουμε και με ακρίβεια εντυπωσιακή μάλιστα, “το ποιός είναι ποιός”, απ’ αυτούς που στείλατε; Είπαμε ΟΚ δεν είμαστε τόσο καλοί, όσο ο φίλος μας ο Χακανάκος… , αλλά κάτι λίγο, “μας κόβει” και εμάς!.. Εκείνος για παράδειγμα ο αδύνατος διοπτροφόρος μελαχρινός ψηλούλης Αξκός σας, τα μάτια και τα αυτιά της… ΥΣΠ σας, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Άλλη φορά, αν καταλάβουμε ότι το θέλετε, θα επανέλθουμε)!..

7. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! (ΣΗΜΗΤΙΔΕΣ – ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥΣ, ΚΛΠ)! 

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, Κοι ΚΑΙ Κες! ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ, ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ, ΤΟ… “ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ”!.. ΠΛΕΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023!.. (ΟΠΟΥ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ “ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ”, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ)!..

– Η Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, (ΕΡΩΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΛΑΤΕ” ΤΟΥ “ΣΚΑΪ”, ΣΤΙΣ 08-06-2019 ΤΟ ΠΡΩΪ), ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΞΥΠΝΑ (ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΓΑΤΑ”) ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ “ΚΡΙΣΗ!.. ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

8. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΓΓΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ! 

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 1 ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ; ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΥ ΣΤΟ “ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ” ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΟ “1”, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 11 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!..

9. ΕΣΥ Κε ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; 

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” , “ΚΡΙΣΗ” ή “ΠΟΛΕΜΟΣ”, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ “ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ;

10.  Το έχουμε ξαναγράψει και το ξαναγράφουμε! Οι ΤΕΔ θα επιχειρήσουν αιφνιδιαστική κατάληψη του υπολοίπου της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, με προέλαση των δυνάμεών τους, οι οποίες θα “ανοίξουν”, εισερχόμενες στα “Ελεύθερα”, ως “τρίαινα”! Τεθείς “Χρονικός Στόχος” ολοκληρώσεως της αποστολής τους αυτής, 3 ημέρες!.. (Γι’ αυτό και σας γράφαμε ως λύση, την εφέλκυση και Κ/Φ τους σε συγκεκριμένο χώρο)! Αυτός είναι ο “ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ”! Ή όχι… Τούρκοι; Ή όχι… Άγγλοι; 

Διαβάστε τώρα Τούρκοι: ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και ΑΜΕΣΩΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ!

Έχουμε γράψει τα πάντα στο “σάϊτ” μας Τούρκοι, για τα “τί”, τα “γιατί” και τα “πώς”, όχι των εξελίξεων που λέει ο δόλιος ο Αφτιάς, αλλά των σχεδίων σας!.. 

ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!.. 

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟ 1974 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ… ΑΡΚΑΔΙΑΣ” ΧΑΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ / ΒΑΛΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

  ΥΓ. 

Ε! Εκεί στη ΝΔούλα! Είπαμε, αλλά μην το παραμπίμπ Κε… Κικίλια, Κε… σκιώδη ΥΠΑΜ! (Τελικά ο Κος Β.Β. “έβγαλε ρίζες” και στο ΥΠΑΜ! Τουλάχιστον αυτός (και η Οικογένειά του) είναι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ και άρα προτιμότερος από κάτι πχ Βιτσο-Πακιστανούς! Κανόνισε λοιπόν και εσύ)!.. Διάβασε τώρα παρακάτω!

– Η νέα ελληνική ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ απλώς υπογράφηκε τώρα επί “ΣΥΡΙΖΑ” (ωχ μάνα μου)! Είναι σχεδιασμός αρκετά παλαιότερος και βασικός “εισηγητής” (που τον… “κατέκλεψαν”) και όχι εισηγητής, ήταν ο… σκοτωμένος πια Αρχηγός μας, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“!.. (Ορθότατα λοιπόν ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ)!..

-/-