Έκτακτο 2ο (Πολιτικό)!..

ω

 

Κων-νε!

ΒΓΗΚΕΣ” Δήμαρχος στην Αθήνα και μάλιστα με σαρωτικά ποσοστά! (Σχεδόν 65,5%)!..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! 

– Απόψε χάρηκαν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες, χάρηκαν οι δικοί σου, και ΜΠΡΑΒΟ σου που τους μνημόνευσες και ευχαρίστησες όλους!..

– Έκανες όμως, κατ’ εμάς, ένα σοβαρό λάθος! Δεν μνημόνευσες και μάλιστα θα έπρεπε να το κάνεις με πολύ ρητορικό… “ειδικό βάρος”, τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ πατέρα σου ΠΑΥΛΟ και την… ψυχούλα του, που “πέταγε” κάπου από πάνω σου και χαιρόταν μαζί σου!.. Προβληματίσου σ’ αυτό, αφού δεν νομίζω να φοβήθηκες κάτι!.. (Υπό κανονικές συνθήκες, έχεις μπροστά βεβαίως και την 1η Σεπ., αν βεβαίως έχουμε υγεία και ειρήνη, για να… διορθώσεις το αποψινό σου ατόπημα και πάντα “με το συμπάθιο”)!..

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακογιαννησ παυλοσ

–  Πλέον, όπως άριστα είπες, τελείωσαν τα λόγια και ήλθε ηώρα για δουλειά!

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ“!

Από εμάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, από την καρδιά μας Κων-νε, τώρα θα δείξεις τί πραγματικά αξίζεις και στον πάρα πολύ δύσκολο  “αγωνιστικό χώρο” της Αθήνας!

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Μην ανησυχείτε και θα γράψουμε  και τις απόψεις μας, για τις πρόσφατες… 15ήμερες εκλογές!

2. Ε, εσείς δημ/φοι! Μην “ακουμπάτε” και μάλιστα τόσο άκριτα τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ! “Μεγάλη μπουκιά φάτε, μεγάλα λόγια μην λέτε”!

Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αν όλα πάνε φυσιολογικά, θα είναι ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ο επόμενος ΠτΔ!.. 

Γι’ αυτό ή και(!) γι’ αυτό, όπως εκτιμούμε, κάλεσε ο Κ. Α. Καραμανλής τον Κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του στην Βουλή, στις αρχές της περασμένης εβδομάδος!.. Και μέχρι το τέλος της ίδιας εβδομάδος εμφανίστηκε και το δήθεν(!) προκύψαν θέμα Βενιζέλου!..

STOP

3. Ο Γκλέτσος ήθελε να φύγει ο… κακός Κ. Μπακογιάννης από την περιφέρεια για να νικήσει και να βγει αυτός Περ-χης, κάτι που το είχε σίγουρο!.. (Περιμένουμε βεβαίως τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, να μας πει, όπως μας… είπε, σε πρόσφατη τηλ-κή του συνέντευξη, γιατί τον ευχαρίστησε τον Μπακογιάννη προεκλογικά)!

– Ο γιός Αξκού των ΕΕΔ (εκ ΣΜΥ), πρώην, κατά δήλωσή του, Κομμουνιστής και νυν -προφανώς- οπαδός ή… γλείφτης του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ καλός πράγματι ηθοποιός, αλλά και προς τιμήν του, υποστηρικτής των “ΑΜΦΙ”*, σαν εκείνον,  Κος Γκλέτσος έχασε πανηγυρικά την Περιφέρεια Α. Στερεάς και(!) από τον νέο εκεί υποψήφιο της ΝΔ Κο Σπανό (που σημαίνει πως ο λαός είχε άλλες απόψεις για το άτομό του και πως δεν έφταιγε για τις ήττες του η οικογενειακή δύναμη του Μπακογιάννη και όσα άλλα, ακόμα και αισχρά, εκστόμιζε για καιρό) και αμέσως μετά βγήκε και είπε “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει την χώρα στα βράχια”!..

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ “ΣΗΡΙΑΛ” ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ “ΛΟΑΤΚΙ”… ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ… “ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ”!.. ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ “ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ“!..

– Του “έκατσε” βαριά του Τόλη η νίκη της ΝΔ [και(!) απόψε] και δεν μπορεί να την “χωνέψει”! Τόλη, το “Φεστάλ” είναι… “ταμάμ” για το πρόβλημά σου!..

– Ευχαριστούμε και για την έκκλησή σου προς το “ΚΙΝΑΛ” να αναλάβει δράση, κλπ, ώστε να μην βγει ο Κ. Μ, Π-Θ! Θα ήθελες να γίνεις πιο σαφής;

* ΑΜΦΙ:

  • Στην Νότιο Ελλάδα αποκαλούνται, ανάμεσα στον λαό, “μπινέδες”, εκ του τουρκικού “μπινέ”, που σημαίνει αυτούς που ερωτικά πάνε και με άνδρες και με γυναίκες! (Ή και “Διπλοί”)!..
  • Στην Βόρειο Ελλάδα αποκαλούνται, ανάμεσα στον λαό, “Ντουλάπες”, επειδή αυτές “ανοιγοκλείνουν”!.. Άλλη… συλλογιστική!..

4. Στην Ικαρία τέλος, βγήκαν τα Κομμούνια, απέναντι στην συμμαχία όλων των λοιπών εκλογικών δυνάμεων, ακόμα –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– και(!!!) του… ΑΝΤΑΡ-CIA, κατά την 2η Κυριακή! (Κόμμα που έγινε επί ηγεσίας των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ στις Η.Π.Α., και, και, και… τα έχουμε γράψει… πολλάκις… )!..  STOP

5. Πολλά “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ”, στον 1ο Έλληνα – Εβραίο ΔΗΜΑΡΧΟ! Πρόκειται για τον Κο Μωυσή ΕΛΙΣΑΦ, ο οποίος “βγήκε” Δήμαρχος στα Ιωάννινα, με 50,33%  !

Ο κ. Ελισάφ, είναι καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ.

Επί 17 έτη είναι πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, είναι μέλος του ΔΣ του “Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος”, ενώ διετέλεσε επί διετία και γενικός γραμματέας του ΔΣ του “ΚΙΣΕ”.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ“!

Αποτελέσματα εκλογών – Ιωάννινα: Εκλέχτηκε ο πρώτος Εβραίος Δήμαρχος στην Ελλάδα

-/-