Έκτακτο “Tweet”!

Φίλοι μου!

Μεγάλη ΝΙΚΗ ΡΤΕ, στις εκλογές της αύριον, ένας ΡΤΕ που γίνεται ο 1ος Τ/ΠτΔ της προεδρικής πλέον Τουρκίας, αναγόρευσή του σε ΕΘΝΑΡΧΗ, μετά τον… Εθνάρχη (Κεμάλ), της Τουρκίας και θάνατός του!

rte

– Έτσι, η Τουρκία, αυτή δηλαδή του 1923, η τελική… έκδοση των… ταξιδευτών στα Δυτικά Μογγόλων, θα “κλείσει” τα 100 χρόνια της ζωής που της έδωσε η Λωζάννη, με 2 Εθνάρχες, ήτοι τον Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, των εκδυτικισμένων Τούρκων (ας προβώ σ’ αυτήν την λεκτική υπερβολή, όπως θα έλεγε και ο… Μπαρμπαρούσης, αχαχαχαχαχαχαχα), και τον ΡΤΕ, των Ισλαμιστών!

ω

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ. Προσωπικά, αν με ρωτάγατε, θεωρώ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙ(!), για μια σειρά από σοβαρότατους λόγους, και το να γίνεται κοινή αναφορά ακόμα των 2 αυτών ΑΝΔΡΩΝ, το να μπαίνει στα τάσια της ίδιας ζυγαριάς ο Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, με τον ΡΤΕ!

Ο Κεμάλ, ο οποίος ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ολκής για την χώρα του, ήταν ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για την Τουρκία, αλλά και για την εποχή του! Αλλ’ αυτά όμως θα τα πούμε μια άλλη φορά! Αδιαμφισβήτητα πάντως, το να καταφέρει ο ΡΤΕ να μιλάμε σήμερα για… ανέβασμά του στην ίδια ζυγαριά προς πολιτική… μέτρηση, με τον ΑΤΑΤΟΥΡΚ, είναι ασφαλώς τεράστια επιτυχία του!..

-/-