Έκτακτο!

Ε! Εκεί στην ΕΛΑΣ!

– Ας πει κάποιος στους σαφώς ανεκπαίδευτους (πληρ-ρία) σωματοφύλακες του Τσίπρα, ότι ΔΕΝ εγκαταλείπεται ΠΟΤΕ(!) ο στόχος, ήτοι αυτός, την σωματική ακεραιότητα του οποίου έχουν υποχρέωση να διαφυλάσσουν οι όποιοι σωματοφύλακες!

ς

– Είδαμε στο Λονδίνο τον νεαρό… Γκουσγκούνη, αστυνομικό προφανώς, (αυτός ο νεαρός ο αδύνατος, που μονίμως είναι πίσω από τον Τσίπρα και που λογικά θα πρέπει να είναι ο επικεφαλής της ασφαλείας του Π-Θ, αν τηρούνται οι κανόνες, που πολύ αμφιβάλλω), αφού ο Τσίπρας μπήκε στο αυτοκίνητο και κάθησε πίσω και αριστερά (και αυτό λάθος, αλλά ας το αφήσουμε για άλλη φορά), να πηγαίνει προς το μέρος εκείνων που φώναζαν κατά του Π-Θ, κλπ!

– Μάλιστα είναι ξεκάθαρο στο πλάνο ότι και 2ος Αστυνομικός της “Συνοδευτικής Ασφαλείας” του Τσίπρα, (αυτός ήταν ωρίμου σχετικά ηλικίας, όσο πρόλαβα να δω), πάει και αυτός προς την συγκεκριμένη Ομάδα των διαμαρτυρομένων!..

– Στον στόχο τελικά, ποιός ή ποιοί έμειναν; Οι… Άγγλοι;

Λοιπές ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που “έδωσαν” οι 2 Αστυνομικοί μας!

– Την ίδια στιγμή που ο… “Γκουσγκούνης” ανοίγει και διάλογο με την υπόψη “γκρούπα”, πιάνοντας και έναν από τον σβέρκο (… συνομιλούσε μαζί του / πρέπει να ήταν αυτός ο Μπλάντος / Μπλάνος, κλπ), δείγμα ότι είχε εκνευριστεί, άρα δεν κάνει για σωματοφύλακας, αφού προφανώς είναι φανατικός και λειτουργεί συναισθηματικά, (πληρ-ρία), κάτι ανεπίτρεπτο για σωματοφύλακα, θα μπορούσε κάποιο “3ο” άτομο, αποφασισμένο για όλα, αν βεβαίως θα υπήρχε σχεδιασμός, αλλά και πληροφόρηση ότι η ασφάλεια του Τσίπρα είναι για τα μπάζα, να επετίθετο και μέχρι και να σκότωνε τον Ε/Π-Θ!

– Το γεγονός ότι φεύγει ο επικεφαλής Αστυνομικός από τον στόχο που φύλαγε, δείχνει ότι δεν υπήρχε 2η Ομάδα καλυψεως του Π-Θ (πληρ-ρια) (δεν αναφέρομαι σε κατι περισσότερο) και γενικώς δείχνει πως δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο ασφαλείας του Π-Θ (βασική πληρ-ρία), αλλά και πως πιθανώς δεν υπάρχει ευρύτερα ασφάλεια του Ε/Π-Θ! (Η σπουδαιότερη πληροφορία)!

– Επίσης φαίνεται ότι η ΕΛΑΣ δεν έχει κανέναν λόγο στο αντικείμενο “ασφάλεια Π-Θ”!

– Θυμίζω την ελληνική παροιμία που λέει, πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό, αλλά μιά φορά θα σπάσει“!

– Καταληκτικά και με το συμπάθειο

  • Στα παπάρια μας ο καθε σωματοφύλακας και καταλαβαίνετε τί εννοω, πώς το γράφω!..
  • Εκείνο που ενδιαφέρει είναι το να μην πάθει κάτι ο Ε/Π-Θ, που τώρα λέγεται Τσίπρας και ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ(!), “έτι περαιτέρω”, η δόλια Πατρίδα μας!.. 
  • ΑΥΤΑ φίλοι μου, απ′ όσα θα μπορούσα να σας γράψω βεβαίως, ενώ θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω, «πού ηταν η ΕΥΠ»!.. 

        «ΧΑΙΡΕΤΕ»

  • -/- 

 

ς2

 

ΥΓ.

1. «Πέσανε» πολλά έκτακτα θέματα και είναι και άλλα, αλλά ό,τι μπορούμε σας… γράφουμε!..

2. Παρακαλώ(!) εσείς που μας παρακολουθείτε από τις ελληνικές Υπηρεσίες, μήπως μπορείτε να μου φτιάξετε το πληκτρολόγιο, που σχεδόν μου… κάψατε;

3. Σας είχαμε ξαναγράψει για την ασφάλεια του νυν Π-Θ μας, όταν όλοι (Έλληνες + ξενοι!..) ήξεραν και την ώρα ακόμα που πέρναγε τα πρωïνα απο την Πατησίων!.. (Όταν εξελέγη Π-Θ και για ένα ικανό χρονικό διάστημα). 

4. Τέλος, σας καλώ, όσοι θέλετε ασφαλώς, να πάτε στο youtube και να δείτε τα επεισόδια έξω από την τ/πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, όταν είχε πάει ο ΡΤΕ στις Η.Π.Α., (επεισόδια που έγιναν παρουσία του Ερντογάν), ώστε να δείτε και να εκτιμήσετε – βαθμολογήσετε την συνοδευτική ασφάλεια του Τ/Π-Θ!..

-/-