Έλεος πια!

                        ΑντίδωροΜ. Ισραήλ 2

Φίλοι μου!

– Ακούστε επιτέλους τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ“, πάψτε να τον κουράζετε και κυρίως πάψτε να … τρελαίνεστε με τα συστημικά “σάϊτς”, που εξυπηρετούν σκοπούς και υπονομεύουν τη σκέψη σας! Οι “αγγελικές δυνάμεις” είναι παντού και παρακολουθούν την χώρα που κατέχουν οι Αγαρινοί, ειδικά δε την γη της Ιωνίας και την Α. Θράκη που κατέχουν, ας ευχηθούμε για λίγο ακόμα, οι Μογγόλοι. “Πάμε πάλι” λοιπόν, αλλά για τελευταία φορά!

ΔΕΝ (!!!) υπάρχουν τουρκικές δυνάμεις εισβολής στη Συρία!

Ειδικότερα:

Μόνοι τους οι Τούρκοι ΔΕΝ “μπαίνουν”” πουθενά και ποτέ, (από) μόνοι τους ΔΕΝ ενεργούν! Παραδειγματικά σας γράφω τί απάντησε ο Ιλτέρ Τουρκμέν, αν δεν απατώμαι για το όνομα, μέλος του “Συμβουλίου των Τούρκων Σοφών” και γνωστός Τούρκος διπλωμάτης, ανώτατος γραφειοκράτης του Τ/ΥΠΕΞ καλύτερα, όταν ρωτήθηκε για το “Μαβί Μαρμαρά” και την ενέργεια αυτή του ΡΤΕ! Είπε: “Ήταν λάθος του ΡΤΕ. Ξέχασε ότι η Τουρκία ποτέ δεν έκανε κάτι, αν προηγουμένως δεν είχε πάρει το Ο.Κ. των Η.Π.Α.“;

Μετά, να μπουν πού, πχ στα κουρδικά εδάφη του Αρφίν, ή του Καμισλί και του Κομπανί; Ξέρουν ότι θα ακολουθήσει ο … “θάνατος της μαϊμούς”! Να μπουν δε, χωρίς αεροπορική υπξη; Αυτό δεν γίνεται, αφού οι Τούρκοι Αξκοί είναι επαγγελματίες, δεν είναι … καραγκιόζηδες! Δεν υπάρχει ενέργεια από ξηράς, χωρίς αντίστοιχη από αέρος και ασφαλώς και από θάλασσα, ανάλογα με τον … κάθε φορά χάρτη της περιοχής επιχειρήσεων και τα όποια δεδομένα!

Ποιά επίσης ΤΠΑ φίλοι μου! Από τη στιγμή που στήθηκαν οι ρωσικοί S-400 και βγήκε και ο Πούτιν και είπε … “όποτε θέλετε …  περάστε στον Συριακό Εναέριο Χώρο … ελεύθερα”, αχαχαχαχαχα, ούτε μία τουρκική παραβίαση δεν έχει γίνει! Με τους S-400 μάλιστα ελέγχεται και ο μισός εναέριος χώρος του Ισραήλ και ήταν / είναι πάμπολλες οι διαμαρτυρίες της ΙΠΑ προς την Ισραηλινή Κ/Β για το γεγονός αυτό, αφού το Ισραήλ, όχι μόνον δεν έχει πλέον το αεροπορικό “πάνω χέρι” στην περιοχή, αλλά έχει και πρόβλημα ασφαλείας!!! 2 φορές πήγε ο “Μπίμπι” στη Μόσχα, αν δεν σφάλλω, ενώ μετά από μία ρωσική παραβίαση του ΙΕΧ συνεστήθησαν 2 νομίζω Ρ-Ι αεροπορικές επιτροπές που ασχολούνται με τα υπόψη θέματα. Έχουμε πει και σας το θυμίζω, ότι αργά ή γρήγορα η Ρωσία και το Ισραήλ θα βρεθούν αντιμέτωποι, αφού είναι “δυνάμει” αντίπαλες δυνάμεις, στην λεγόμενη “διπλωματία των αγωγών”!

Έπειτα, σημειώστε ότι οι Τούρκοι ΔΕΝ μπορούν να τα βγάλουν πέρα με το “ΡΚΚ”, με το οποίο συγκρούονται τώρα (!) στη ΝΑ Τουρκία, τουλάχιστον σε 3 μέτωπα, (Ντιγιάρμπακιρ / Σουρ, Νουσαϊμπίν, Σιρνάκ, ενώ θα “ανοίξει” μέτωπο και αλλού λίαν συντόμως. Διαβάστε τί “ανακάλυψαν” οι Τούρκοι στο Χακκαρί / Γιουκσέκοβα, ότι θα τους έκαναν οι Τούρκοι και θα με δικαιώσετε! Θα σας γράψω τί έκαναν και κάνουν όλα αυτά τα χρόνια οι Τούρκοι, λίαν συντόμως! Είχαν λοιπόν, για να μην κουράζεστε, στοχοποιήσει την 2η Ταξ/χία Κομάντος και το “Ειδικό” Τάγμα των “EFE”… Θα τους αιφνιδίαζαν κινούμενοι μέσω “τούνελς” που έφτιαχναν στρατολογημένες Κούρδισσες και στρατολογημένα Κουρδόπουλα, παιδιά από 12 – 18 ετών)!.. Όχι 2,5 πολέμους, που λέγανε παλιά, δεν μπορούν λοιπόν να αντιμετωπίσουν, (Ελλάδα, Συρία και Κούρδους), ούτε τον 1/2 των Κούρδων δεν μπορούν να νικήσουν και θα μπουν στο Συριακό … βάλτο; Το Τ/ΓΕΕΔ είναι σοβαρό Επιτελείο, στους σχεδιασμούς του τουλάχιστον, διότι στον τομέα των Πληροφοριών ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” τους … διέλυσε!..

Κτύπησαν λοιπόν οι Τούρκοι, μετά το πρόσφατο συμβάν στο Σουλτάν – Αχμέτ της Πόλης με τους 11 νεκρούς Γερμανούς, κλπ , υποτίθεται για λόγους αντεκδίκησης, από τουρκικό έδαφος, με τα “Fırtına” τους (40 χλμ δραστικό βεληνεκές, που σας έλεγα ότι αυτό και μόνον έχουν πετύχει οι Τούρκοι, θα θυμάστε, όταν γράφανε πάλι μέχρι και για … 300 χλμ βεληνεκή ότι πέτυχαν οι Τούρκοι, κλπ) θέσεις του “DAEŞ”, όπως λένε τον “ISIS”, και σας είπα ότι βγήκε ο Αμερικανός Σχης, εκπρόσωπος Τύπου των αμερικανικών δυνάμεων στη Συρία και είπε ότι οι βολές ήταν επιτυχείς, [200, είπαν οι Τούρκοι, Ισλαμοπίθηκοι του “ISIS” νεκροί από τα πυρά τους, (πού το ξέρουν -με, αν οι νεκροί ήταν του “ISIS”, ή άλλοι, πχ Αλ Νούσρα, ή του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”, -πιο πιθανό- καθώς και ότι ήταν 200), χωρίς να μας δείξουν ούτε μια φωτό], αλλά πρόσθεσε, ο Αμερικανός Σχης, πως οι Η.Π.Α. θέλουν από τους Τούρκους να τους ενημερώνουν πριν από κάθε τους ενέργεια! Η όλη ενέργεια (από το Σουλτάν -Αχμέτ μέχρι και τα πυρά ΠΒ τους) ήταν τουρκική ΠΡΟ-ΒΟ-ΚΑ-ΤΣΙΑ! Θα σας γράψω γι’ αυτές και μάλιστα διαχρονικά για να αντιληφθείτε πώς ενεργούν οι Τούρκοι, ώστε να … κλαίνε μετά και να … σκούζουν, αλλά οι … μα..κίες που διαβάζω, συνεχόμενες μάλιστα, δεν με αφήνουν!

Γράφτηκε μετά για τουρκικό Μ/Κ Σύνταγμα ότι εισήλθε από το Αζέζ κλπ. Σας είπα ότι οι Τούρκοι φτιάχνουν τείχος και εκεί – στο έδαφός τους -, (3μ ύψος και 2μ πλάτος), όπως και πάλι εντός του τουρκικού εδάφους, έναντι του α/δ του Καμισλί, (ευρύτερη περιοχή του Χασεκέ, όπου και ευρίσκεται αμερικανική βάση με 2500 άνδρες, στην οποία εκπαιδεύονται άνδρες του “ΥΡG”, ένοπλη πτέρυγα του “PYD”, των οποίων το 90% είναι Κούρδοι του “ΡΚΚ”), α/δ του Καμισλί λοιπόν, (στα ΝΑ Καμισλί για την ακρίβεια είναι το α/δ), όπου πήγαν Ρώσοι τεχνικοί (και στρατιωτικοί πήγαν ασφαλώς μαζί τους για να τους … “προσέχουν” / συνολικά 100 άτομα), με σκοπό -κυρίως- να μεγαλώσουν το μήκος απο-προσγειώσεως α/φ του α/δ, στο οποίο υφίσταται και σύστημα Αντι-Ραντάρ. Τί δεν καταλαβαίνετε φίλοι μου; Στο α/δ αυτό υπάρχει Σύνταγμα (ΠΒ) του Άσαντ! (ΣΕΔ).

Εν τω μεταξύ φίλοι μου θέλετε και … “τράβηγμα από το αυτάκι σας”, αλλά δεν μπορώ να κατέβω στη γη, αφού έχουμε εργασίες πολλές την περίοδο αυτή στο … “παλάτι” που ζω! Ρωτάτε γιατί; Απαντώ! Διότι δεν υπάρχουν “Πληροφορίες” χωρίς χάρτη και … γνώσεις Γεωγραφίας, Ιστορίας και Τακτικής. Δέστε λοιπόν τον χάρτη και εκτιμείστε την πληροφορία, που δεν απαντά σε όλα τα ερωτήματα, βλέποντας ότι σχεδόν εφάπτεται το Αζέζ με το τ/έδαφος! Πού μπήκαν οι Τούρκοι και κυρίως πού πήγαν και πού είναι! Για όσους ξέρουν τακτική ένα στρατιωτικό Τμήμα και μάλιστα επιπέδου Συγκροτήματος όπως μας … έγραψαν, αν έμπαινε θα έμπαινε σε βάθος τουλάχιστον 10-20 χλμ, και θα σταθεροποιείτο! (Για την ΤΠΑ σας έγραψα). Άρα; (Η Ταξιαρχία πχ θέλει μέτωπο – πλάτος 40Χ20). Και αν μπήκαν πού είναι το “PYD”; Το ίδιο ισχύει και στην περιοχή του Καμισλί. Κλπ , κλπ , κλπ, κλπ, και άλλα πολλά!

Στη συνέχεια το “SAMA” έδωσε την φωτο (την αναπαρήγαγαν και οι Έλληνες) με τους 2 Τούρκους αιχμαλώτους (Bordo Bereli) και ξανάρχισαν να γράφουν για ΤΕΔ στη Συρία! Σας έγραψα ότι οι Τούρκοι Αξιωματικοί είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, σας έγραψα όμως ότι είναι και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ότι ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ … ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, και τις … ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ τους!

Έτσι, ένας στρατός που σέβεται τον εαυτό του, όπως ο τουρκικός, θα έστελνε, όπως και έπραξε, (και σας ενημέρωσα γι’ αυτό ότι το έκανε περίπου προ 3μήνου ακόμα), “Ειδικο – Δυναμίτες” (βλέπε Bordo Bereli), με αποστολές αναγνωρίσεως, σαμποτάζ, ενισχύσεως των Τουρκμένων (και όχι Τουρκομάνων / άλλη φορά θα σας πω και γι’ αυτό, αν το θυμηθώ) στο Τουρκμέν- Νταγί, ως συνδέσμους, ως ασφάλεια σε πράκτορές τους (βλέπε όργανα της ΜΙΤ), ως συμβούλους, ως αγγελιοφόρους, αφού με τον “ISIS”συνεργάζονται στενά (άλλο θέμα αυτό για να σας αναπτύξω κάποια άλλη φορά, αν και έχω γράψει στο “σάϊτ” μας), κλπ. Αυτοί, οι ΒΒ εννοώ, που πολύ έξυπνα παρουσίασαν οι … Ρώσοι, είναι “απώλειες υγείας” και πάντα … “καμμένα χαρτιά”, όταν συλλαμβάνονται! Μυστικά μπορεί κάποτε να ασχοληθεί μ’ αυτούς η Πατρίδα τους! “Κομπρανεβού” / “Ανλαντινίζ μι” / Καταλάβατε;

Πάμε παρακάτω:

Γράφουν ότι ο Δκτης Σ-Χ της Σμύρνης κάνει λαθρεμπόριο ψυχών / ανθρώπων, κλπ. Λάθος φίλοι μου και αυτό! Πιθανώς εντοπίστηκε ποιός είναι ο συγκεκριμένος Αξκός από κάποιον άγγελό μου, (ο Μαλαχίας είναι ακόμα στην Τουρκία, τον αναμένω), και τον “έδωσαν” οι Τούρκοι, ή για κάποιον άλλον λόγο το έγραψε έτσι η ε/φ “Radikal”, (δεν είναι της παρούσης η εξέταση των πιθανών λόγων), αφού σας έχω γράψει πως οι πρόσφυγες και γενικά όλοι οι “λάθρο”, έρχονται / περνούν στην Ελλάδα, με εντολή του τ/κράτους, μετά από εισήγηση της ΜΙΤ, προς την τουρκική Κ/Β, από τον Ιαν του 2014, με συγκεκριμένο σχεδιασμό της ΜΙΤ, στα πλαίσια Ισλαμοποιήσεως της Ελλάδος και μάλιστα και συγκεκριμένων περιοχών, πλην της Ηπειρωτικής μας χώρας. Βεβαιωθείτε επιτέλους πως αν ήθελε το τ/κράτος ούτε ένας δεν θα πέρναγε απέναντι στην Ελλάδα! Πώς να σας το πω, σε τί γλώσσα να σας το γράψω; Προσέξτε τώρα: Στο Αϊδίνιο (Aydın) είναι η έδρα της περιοχής “Μονάδος Εξωτερικών Επιχειρήσεων”, του παλιού “Ειδικού Γραφείου Πολέμου”, και του πιο παλιού τουρκικού “Τμήματος Κινητοποίησης και ΕΠΣ”. Θα σας γράψω σύντομα για όλα αυτά και θα κατανοήσετε πώς είναι οργανωμένοι! Πχ στην Α. Θράκη το αντίστοιχο Τμήμα είναι στην Αδριανούπολη, στην πρωτεύουσα του Νομού Αδριανουπόλεως, ήτοι όλης της Δ. Θράκης!

Γι’ αυτό φίλοι μου ήταν … “μαγκιά” και ο φράκτης εκεί, ξέχωρα από τα της … “ΒΑΡΙΑΣ”, που είπαμε ότι πρέπει να … γυρίσουμε ανάποδα (!) τον … χάρτη, αφού μειώθηκαν δραστικά οι μεταναστευτικές ροές απ’ εκεί, κλπ. Γι’ αυτό όμως και ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!) τώρα, θέλει και ψάξιμο από την αρμόδια Υπηρεσία αντικατασκοπείας, ο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, που στους τοίχους των Αθηνών και όχι μόνον, αφίσες του γράφουν ειρωνικά για … “κακιά Τουρκία”, που το ελληνικό κράτος θέλει μόνον να την βλέπει έτσι, κλπ, και στοχεύει στο πέσιμο του τείχους, μήπως μέσα στους κύκλους του έχουν παρεισφρύσει και τουρκικά στοιχεία, με άλλη ταυτότητα, κλπ, αφού 3 είναι οι κατηγορίες, 3 είναι τα … “πόδια” του … αναρχισμού. Οι πραγματικοί αναρχικοί με ρίζες στην αρχαία Ελλάδα, τα αντικοινωνικά στοιχεία και οι διεισδύσαντες ξένοι πράκτορες. Ξυπνάτε!!! Φυσικά, μπορεί απλώς να είναι τυχαίο ότι το υπόψη Κόμμα θέλει την πτώση του τείχους στον Έβρο και ελεύθερα τα σύνορα για την … εργατιά και όχι μόνον, όπως διακηρύσσει,  και να πρόκειται για ειλικρινές ενδιαφέρον του, αλλά χρειάζεται σίγουρα … ψάξιμο!

Σας έχω γράψει επίσης πως εκτίμηση του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” είναι ότι ο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, όπως και η “Χρυσή Αυγή”, είναι καταγωγής … εβραϊκής, για όσους … καταλαβαίνουν!.. Άρα, τα της “Ραντικάλ” είναι “παπ…ρια μέντολες”. Ο ερχομός όλων από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι τ/σχεδιασμός! Κατά τα λοιπά, όλα τα άλλα είναι τουρκικά πολιτικά παιχνίδια, που αποβλέπουν σε οφέλη στα διάφορα πεδία που … “παίζει μπάλα” ο Τούρκος … “Φαναριώτης” και σίγουρα ο προσπορισμός οικονομικών ανταλλαγμάτων, κατά την γνωστή ρήση: “Τούρκο είδες; Άσπρα θέλει! Και άλλον είδες; Και άλλα θέλει”!!!

Αρκούν αυτά!

Προβληματιστείτε και όχι πάντα μασημένη τροφή! Λίγο υπομονή και θα σας πω και για το ρόλο του “Ειδικού Γραφείου Πολέμου” (που σχετίζεται άμεσα με τη ροή των ανθρωπίνων … κουρελιών, δυστυχώς, δια του Αιγαίου στην Ελλάδα)! Συμφωνούμε από τώρα ότι έτσι θα σας λέμε το “Τμήμα Ειδικών Επιχειρήσεων” των Μογγόλων, παρ’ ότι έχει αλλάξει η ονομασία του και ουσιαστικά μιλάμε για τη “Δνση Ειδικών Δυνάμεων” του Τ/ΓΕΕΔ, που ασφαλώς συνεργάζεται με τη ΜΙΤ και που υπάγεται απ’ ευθείας στον Τούρκο Α/ΓΕΕΔ. (Διαβάστε την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του τέως Τ/Αντιπροέδρου της τουρκικής Κ/Β Μπουλέντ Αρίντς, ώστε όταν σας γράψω να έχετε ένα μικρό υπόβαθρο και λίγο να με καταλαβαίνετε).

Σχετικά τώρα με τον Τούρκο … “Γίγαντα”, όπως παρουσιάζεται και σχεδόν συνεχώς μάλιστα, στα εξοπλιστικά, από τα ίδια “σάϊτς”, η Τουρκία, σας ενημερώνω, χωρίς σχόλια, λόγω χρόνου:

– Ούτε σε 100 χρόνια οι Τούρκοι δεν θα αποκτήσουν το “πάνω χέρι” στο Ε-Τ πεδίο! Θα υπερέχουν ναι, αλλά η υπεροχή τους θα … “πολεμιέται”!

– Ξεχάστε τα F-15, τα Altay, τον Τούρκο Ψηφιακό Στρατιώτη, το LPD, κλπ κλπ κλπ. Ούτε σε 100 χρόνια!… Οι Τούρκοι ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΝΟΥΝ! Η … Λωζάνη … “πλησιάζει”, (στα Στενά θα παιχτεί όλο το παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας), γι’ αυτό πλεύρισαν οι Μογγόλοι τους Βρετανούς!!! Σας τα έχω πει και γράψει αναλυτικά και με … αναλύσεις! Αφήστε που δεν δρουν και μόνοι τους! Σας το ξαναέγραψα σήμερα αυτό! Αυτά γράφονται από τους … “δικούς” μας, για να φοβίσουν και να οδηγήσουν σε έλεγχο του νου κυρίως της πολιτικής ηγεσίας μας, καθώς και κυρίως για να οδηγήσουν σε νέες αγορές – προμήθειες εξοπλιστικές! Οι Κοι αυτοί είναι απλοί “dealers”… Οι Τούρκοι τέλος τα γράφουν, διότι πρέπει να τα γράψουν! Είπαμε, είναι επαγγελματίες και … αξιοκράτες! Αξίζεις; Προχωράς στις ΤΕΔ! Όχι; Αντίο σας! Ακριβώς όπως και στην … Ελλάδα! Μην γελάτε!..

Βασική προϋπόθεση όμως για την πτωχευμένη Ελλάδα, (ακόμα και έτσι), για την επιβίωσή της, είναι η ύπαρξη πατριωτικών και όχι δουλικών πολιτικο-στρατιωτικών ηγεσιών και ο νουνεχής σχεδιασμός, με βάση την ορθή εκτίμηση των υφισταμένων απειλών!

[Παρεπιπτόντως και σίγουρα όχι … ασχέτως, το Ε/ΓΕΕΘΑ έχει ξεχάσει στελέχη που ξέρουν άριστα τον “εν δυνάμει” αντίπαλό μας, σε στρατιωτικούς ε.α. αναφέρομαι για να μην παρεξηγηθώ, και θα μπορούσε να τους χρησιμοποιεί ως συμβούλους, (θα ερχόντουσαν “αμισθί” διότι είναι Πατριώτες), “πετώντας” τα κάθε είδους, αγνώστων εξαρτήσεων “εν πολλοίς”, λαμόγια – πολίτες, που παρουσιάζονται ως ειδήμονες, επαΐοντες, αναλυτές, κλπ, αν ασφαλώς υπάρχουν τέτοια…, λαμόγια εννοώ, τί λέτε; Πού είναι ο Σάββας Καλεντερίδης που έκανε “π…ανα” τους Τούρκους “εν ειρήνη” και πιθανώς να κερδίσαμε και κάποια χρόνια ειρήνης εξ αιτίας του, πού είναι ο Μηνάγιας και άλλοι αρκετοί, που τους ζητώ να με συγχωρήσουν, διότι χρησιμοποιώ εν αγνοία τους και χωρίς την άδειά τους τα ονόματά τους].

Τελειώνοντας! Τί πιστεύει για την Ορθόδοξη Ελλάδα ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, αλλά και τα 9 “Αγγελικά Τάγματά του”! Διαβάστε παρακάτω πολύ απλά, αν και το όλο θέμα είναι … λίαν σύνθετο!

Με τους Κούρδους απαιτείται ΒΑΘΕΙΑ (!) σύμπλευση, με τις Η.Π.Α. το ίδιο, αλλά με τον όρο να μας ξεχρεώσουν και να μας κάνουν ένα ελληνικό … Σχέδιο Μάρσαλ, αμέσως μετά από την ξεχρέωση, παρά το όνειρο της δημιουργίας του “Μεγάλου Ισραήλ”, (θα σας ξαναγράψω σε άλλη βάση γι’ αυτό σύντομα, αφού ήδη έχετε πάρει μια … γεύση του στο “σάϊτ” μας), που αυτοί υποστηρίζουν και που εκ των πραγμάτων απαιτεί μια … κολοβωμένη Ελλάδα, ένα ελληνικό κρατίδιο, έναν πολυπολιτισμικό παρία, στην περιοχή του κέντρου της γης! Θα μπορούσαμε να το ξεκαθαρίσουμε και στο Ισραήλ, του οποίου οι Σιωνιστικές κεφαλές κρατούν και τα οικονομικά κλειδιά του κόσμου! Πιστεύω ότι εκτιμάται πλέον η “ανοικτή” διπλωματική γλώσσα, όπως λέγει και διδάσκει και ο φιλέλλην … Κίσσιντζερ! Ειδάλλως στροφή έλλογη προς την Ρωσία, υπό όρους ασφαλώς και εδώ!

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν, να ακολουθηθούν ως ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ δηλαδή,  αν η πολιτική ηγεσία μας είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να κρατήσει την χώρα ΟΥΔΕΤΕΡΗ στις μείζονες προκλήσεις που έρχονται! Η ουδετερότητα δεν είναι κάτι που κατακτιέται εύκολα! Πρέπει δε επίσης άμεσα να αρχίσει το κράτος να ενώνει (ΟΜΟΝΟΙΑ ρεεεε) και να ενημερώνει τους πολίτες του και (!) για τα εθνικά του θέματα, και όχι μόνον και συνεχώς για τα οικονομικά, ώστε να έχει, όταν τον χρειασθεί, έναν ισχυρό ψυχολογικά λαό, έτοιμο να πολεμήσει για την επιβίωσή του και για την ιερή Πατρίδα του! Έτσι δεν θα έλθει η στιγμή (για φανταστείτε το) να παρακαλούν οι Έλληνες να είχαν άλλα τόσα Μνημόνια, παρά έναν πόλεμο που θα τους έχει προκύψει και θα τους καταστρέψει, ο οποίος θα τους έχει έλθει … ξαφνικά και στον οποίον θα βλέπουν άφθονο το αίμα τους να ρέει, ανά τα όποια πεδία μαχών, εντός ή εκτός Ελλάδος!

Θέλει λοιπόν πολύ(!) δουλειά τώρα και στον τομέα αυτόν, διότι η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ που δέχθηκε η Ελλάδα προκειμένου να υποδουλωθεί, αν όχι να διαλυθεί και να χαθεί, ήταν τρομερά μεγάλη, τα τελευταία -κυρίως- 20 χρόνια!

Ε-ΛΕ-ΟΣ πια, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, έλεοοοοος!!!