Ένα Ακόμα Ενδιαφέρον… “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”!..

Συνεχίζουμε λοιπόν φίλοι μου:

1. Δεν υπάρχουν Αρχηγοί στην Ελλάδα, σαν τον Γάλλο Α/ΓΕΕΔ, ο οποίος παραιτήθηκε, επειδή ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν του ζήτησε να κάνει περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, ενώ φέρεται και να του είπε την πρόθεσή του να μειώσει τα οικονομικά των Στελεχών!..

2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ Ν. ΛΕΣΒΟ

 Ό,τι(!) μπόρεσαν, από στρ-κής πλευράς, (και μόνον ΤΣΞ), να μάθουν οι Άγγελοι!.. Είχε πολλά… νέφη αυτήν τη φορά στην Τουρκία και το έργο των Αγγέλων ήταν πολύ δύσκολο!

Οι ΤΕΔ για τη ν. Λέσβο, την οποία οι ΕΕΔ φυλάσσουν με Μχια,”ετοιμάζουν” τις εξής δυνάμεις [Αναφορά σε ΤΣΞ μόνον/Προς αναζήτηση (refresh) ΤΠΝ και ΤΠΑ]:

[Ό,τι είναι παρακάτω σε παρένθεση ή καλύτερα ό,τι έχω με μαύρο χρώμα, είναι οι αποβατικές δυνάμεις του αρχικού τ/σχεδιασμού, (με τη δύναμη αυτή έχουν εκτιμήσει οι Τούρκοι ότι δύνανται να καταλάβουν τη Βασική” αυτή Νήσο), ενώ βεβαίως “ετοιμάζονται” πλήρως -στο 100%- οι αριστερά ευρισκόμενοι Προϊστάμενοί τους Σχηματισμοί, οι οποίοι αθροιστικά μας “δίδουν” ένα ΣΣ(-), το οποίο σχηματίζεται “τη δγη” και κατά τα… “γνωστά”!..

(Δεν γίνεται αναφορά σε τ/ειδικές δυνάμεις Σ-Χ ή σε τ/ειδικές δυνάμεις Αστυνομίας, αφού αυτές θα “πατήσουν” το νησί, μετά από την στρατιωτική κατάκτησή του, και συγκεκριμένα κατά την φάση της σταθεροποιήσεως, ώστε να αρχίσει αμέσως η… παγιοποίηση)].

                                                                  ΤΣΞ                                                                           

     – 1 ΣΣ (-) [2 Ταξ/χίες (ΠΖ)], ήτοι 16.000 άνδρες / 5.400 άνδρες, αντιστοίχως.                                    – Τ/ΓΕΕΔ / [1 Τάγμα (-) Ειδικών Δυνάμεων (Bordo Bereli)]*

       *  Οι Ε.Δ. υπάγονται απ ‘ευθείας στον Τ/Α/ΓΕΕΔ

     – 1 Ταξ/χία Κομμάντος [2 Τάγματα Κομμάντος* (+)], ήτοι 2700 άνδρες /  700 άνδρες.                                                    * “Μπλε Μπερέ”

     – 1 Ταξ/χία Αλεξιπτωτιστών (2 Τάγματα Αλεξ/τών), ήτοι 2700 άνδρες / 600 άνδρες.

     – 1 ΤΘΤ (Στο 100%), ήτοι 2700 άνδρες.

     – 1 Τάγμα Π/Ν (+), ήτοι 400 άνδρες.

     – 1 Σ(ΠΒ) (Στο 100%), ήτοι 900 άνδρες.

     – Εκτιμώμενος Όγκος Πυρομαχικών: 30 – 40 tn

ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΠ-ΝΗΣ Τ/ΔΥΝΑΜΕΩΣ (“Δεξαμενή”): 25.400 άνδρες.

Εκτίμηση ΤΕΔ: ΣΥΝΟΛΟ Τ/ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ: 10.700 άνδρες (+ / -) / Χωρίς να υπολογίζω το Τάγμα(-) / 180 – 200 άνδρες, των Τ. “Ειδικών Δυνάμεων“, (B.B), λόγω του ότι αυτό υπάγεται απ’ ευθείας στον Α/ΓΕΕΔ και όχι στον ΤΣΞ!

Παρατήρηση:

Με την ευκαιρία, θυμίζω τα παρακάτω:

α. Σε κάθε νησί του Α. Αιγαίου οι Τούρκοι έχουν ήδη αποστείλει δύναμη “Λάθρο”, αριθμητικά, κατ’ ελάχιστον ισοδύναμη, της κάθε ελληνικής στρατιωτικής δύναμης, στα νησιά αυτά!..

β. Θα δημιουργηθούν, παντού σχεδόν στα νησιά, (πολύ περισσότερο στα “υπό προσβολήν”), και μέσα σε χρόνο 2, 3 ημερών, συνθήκες χάους / περιβάλλον χάους(!), με δολοφονίες πολιτών, (Ελλήνων και Ελληνίδων, μικρών και μεγάλων), δολοφονίες παιδιών, δηλητηριάσεις των δικτύων ύδρευσης των πρωτευουσών των νήσων, (και όπου αλλού υπάρχουν τέτοιες), με σαμποτάζ σε υφιστάμενες υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις, απόπειρες δολοφονίας “κρισίμων” πολιτικο-στρατιωτικών στόχων, κλπ, κλπ, κλπ, και γενικώς θα υπάρξει υποδαυλισθείσα εξέγερση των “λάθρο”, με δοθείσα αφορμή, βοηθούντων και των ντόπιων… “Φιλειρηνιστών”, δια των ήδη υφισταμένων παρα-ημι-στρατιωτικών Οργανώσεών τους (εντός των οποίων ευρίσκονται ήδη και έμμισθοι ξένοι) και ακολούθως θα “έλθουν” οι ΤΕΔ, ως ο… “Φιλάνθρωπος”, ως ο… Ανθρωπιστής”, ως ο… Ειρηνιστής!.. (Το “Φιλειρηνικό” αυτό παιχνίδι, όπως επίσης της… “ανθρωπιάς” και της… “φιλευσπλαχνίας”, το ξέρουν άριστα οι ΤΕΔ)!..

[Εν τω  μεταξύ! Η τ/πολιτική ηγεσία, μέχρι του… “ερχομού” των… απελευθερωτών(sic), δηλαδή των… ΤΕΔ, θα έχει ήδη λάβει πολιτική θέση (εντός και εκτός Τουρκίας), για τα τεκταινόμενα στη νήσο “Στόχο”, (και με περισσότερο μάλιστα στεντορεία φωνή, αν πρόκειται πχ για τα τ/νησιά, που… παρανόμως (sic), όπως ισχυρίζεται, κατέχει η Ελλάδα, έχοντάς τα και στρατιωτικά εξοπλίσει, παρά τη συνθήκη της Λωζάννης, κλπ, κλπ, κλπ), θα έχει λάβει θέση για… την βίαιη, έως… αποτρόπαια συμπεριφορά των ελληνικών Αρχών, (οι οποίες, αφού αφυπνιστούν, από τον αρχικό τους αιφνιδιασμό, θα επέμβουν τοπικά, “όπου δει”, ενώ θα έχουν ήδη ματώσει), κλπ, κλπ, κλπ]!..

Σε ό,τι αφορά τον 1ο τ/στόχο, τη ν. Λέσβο, (για την οποία έχουν γράψει δεκάδες ποιήματα οι Τούρκοι), θα πρέπει να ειπωθεί, (με βάση πάντα το ιστορικό παρελθόν), πως για τους Τούρκους θα “δουλέψει”, (πιστεύω, όπως έγραψα, ότι δουλεύει ήδη), η ελληνόφωνη 5η Φάλαγγα, όπως πχ οι “ψιλο-μασώνοι” “Ρόταρυ”, οι “ορίτζιναλ” “Μασώνοι” της ιστορικής στοάς, του “Βενιαμίν του Λέσβιου”, ντόπιοι μεγαλέμποροι και κυρίως μεγαλοπρομηθευτές, μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα, όπως πιθανώς, (λόγω προτέρου μη εντίμου –εθνικά- βίου), πχ ο… δημοσιογράφος” Μπαλάσκας, (αν θα ζει μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια), φερόμενος ως (άνους) συνεργάτης της… ΕΥΠ, (στη ίδια συνομοταξία ανήκει και ο Τζούμας, στην ν. Χίο), όπως και οι… ντόπιοι, φυτεμένοι, SOROS/”Ρουβίκωνες”, SOROS/”ΑΝΤΑΡ-CIA”, SOROS/”ΑΝΤΙ-FA, στρατολογημένη “demek” αριστερή Φοιτητο-μαρίδα”, του εκεί Παν-μίου “Αιγαίου”, κλπ, κλπ, κλπ!

[Το 1974 οι Μασώνοι (ο συγχωρεμένος -νέος τότε- ΩΡΛ Στουκίδης και… Σία) είχαν ετοιμάσει σχέδιο υποδοχής των ΤΕΔ, στην υπόψη νήσο, (είχε “τρελλαθεί” ο τότε Νομάρχης Λέσβου Πάλλης…), ενώ είχαν κάνει “άνω – κάτω”, με… χειρουργικές ενέργειες, λόγω ελέγχου “κρισίμων” θέσεων από πλευράς τους, υφιστάμενα “σχέδια εκκενώσεως”, κλπ, κλπ, κλπ. / Κάποιοι ακόμα γελάνε, με το ποιοί έφευγαν πχ πρώτοι από το α/δ Οδυσσέας ΕΛΥΤΗΣ“! Αχαχαχαχαχαχα]!..

Αρκεί όμως, έως εδώ, η σκυλο-τροφή σου Χακάν!..

γ. Υλοποίηση –ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕτ/Σχεδίου Παραπλανήσεως, αποπροσανατολιστικού του κυρίου ΑΝΣΚ, των ΤΕΔ (Δηλαδή ποιό ή ποιά νησιά θα προσβληθούν, για να καταληφθούν! Δεν επεκτείνομαι, αφού είναι απλό -εγκεφαλικά- να “δει” κάποιος τί θα πράξουν οι ΤΕΔ στο ελληνικό Αρχιπέλαγος!

Σχέδιο Παραπλανήσεως οι Τούρκοι έχουν εκπονήσει και στο πλαίσιο καταλήψεως της νήσου “στόχου” ή των νήσων “στόχων”, ανάλογα, που έχουν ήδη επιλέξει ή πιθανώς θα επιλέξουν, “βλέποντας” και εκτιμώντας τις όποιες “συγκυρίες” και κυρίως τις όποιες “ευκαιρίες”, της “τελευταίας στιγμής”, όπως λέμε)!..

δ. Το ΘΕ/Αιγαίου, θα “ανοίξει” ταυτόχρονα με αυτό της Θράκης, χρονικά και τα δύο αυτά, ελάχιστα λίγο, μετά απ’ αυτό της Κύπρου, το οποίο θα κλείσει σχετικά γρήγορα, αφού οι Τούρκοι θα υποστούν, στο τέλος, μεγάλη ΝΙΛΑ !

ε. Το γεγονός ότι ένα σύγχρονο αποβατικό δόγμα δεν περιλαμβάνει πλέον εξ αρχής επιλογή κυρίας “ακτής αποβάσεως” και “δευτερευουσών” ομοίων, αλλά ότι η (τελική) απόφαση λαμβάνεται απ’ τον επικεφαλής του όλου… “Κόλπου”, στο “καθ’ οδόν” των αποβατικών του δυνάμεων, προς τη ν. “Στόχο”, (δηλαδή μέσα στη θάλασσα), ανάλογα με το τί θα του πουν / τί θα μας… λένε οι ζέουσες πληροφορίες (της “τελευταίας στιγμής”), ακραδάντως πιστεύω ότι αυτό ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΙΣ ΤΕΔ και τις κείμενες αποβατικές τους… τακτικές / συνήθειες!

Έτσι, οι ΤΕΔ, για τη Λέσβο που “συζητάμε” και που ιδιαιτέρως “γουστάρουν” οι Μογγόλοι, (στη Στρατιά ΑΙΓΑΙΟΥ, στη Σμύρνη, μαθαίνω μάλιστα ότι… αυνανίζονται στην αναφορά της νήσου αυτής), στόχος των ΤΕΔ είναι η άμεση κατάληψη της πρωτεύουσας της νήσου, της πόλεως δηλαδή της Μυτιλήνης… σεβαστέ Κε Τσίπρα, και του Α/Δ της! (Αυτό είναι ταυτόχρονα και Α/Δ της νήσου, Κε… Τσίπρα)!.. “Θα βγουν” μαζικά στη γραμμή από Κράτηγο – Μανταμάδο, όπου βεβαίως… τεχνικά τους επιτρέπεται, αλλά και όπου δεν τους επιτρέπεται, εκεί όπου δεν θα υπάρχει  αντίσταση!.. (Θυμηθείτε την Αρχή της Βεβαίας Νίκης, που σας έγραφα για τους Μογγόλους και τί σημαίνει αυτή)!..

Αν με ρωτάτε, ασφαλώς και θα εμφανιστούν οι Τούρκοι και στον κ. της Γέρας, (μετά από τη φωτιά που έβαλαν εκεί φέτος, θα έχουν σίγουρα καλύτερη… θέα), και προ του Πλωμαρίου, και στα Βατερά / Πολυχνίτος, και στο “κεφάλι” (Πέτρα – Μόλυβος) και… παντού, αν θέλετε, έχοντας “κλείσει” ή ορθότερα, έχοντας ασφαλώς “σφραγίσει” και το δίαυλο, μεταξύ των ακτών της νήσου και των παραλίων της Ιωνίας, ώστε να γίνεται χωρίς αντίσταση, αλλά αέρα” η μετάγγιση δυνάμεων απ’ αυτό που καλείται σήμερα, (για λίγο όμως ακόμα), Τουρκία, προς τη ν. Λέσβο!..

Πρώτος όμως και κύριος… αποβατικός στόχος θα είναι η γραμμή (όπου αυτό βεβαίως είναι δυνατόν),  Μανταμάδος – Θερμή – Μυτιλήνη – Κράτηγος, με ταυτόχρονη απ’ τα νώτα (Κ. Γέρας)… “παρουσία”, με ταυτόχρονη ρίψη αλεξιπτωτιστών στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής, (Αχλαδερή, κλπ), κλπ, κλπ, κλπ!… “Πόσο κάνει 1+1” ή αλλιώς “γράμματα είναι ή αριθμοί”;

Τέλος, για το Ραντάρ στον Όλυμπο, έχουν ήδη πάρει πρόσφατη πληροφόρηση, (και) από τη… Μόρια (“Hot Spot”) και από τους εκεί “δικούς” τους… “Όλιβερ Τουϊστ”!.. (Έχουν όμως σταλεί και ΒΒ, έχετε υπόψη σας)!..

Δεν έχουμε πρόσφατη πληροφόρηση για την ΤΠΑ και το ΤΠΝ!

Αυτά τα ολίγα μπορέσαμε να μάθουμε για το νησί που έχουν ως “1ο” “βάλλει στο μάτι” οι Τούρκοι!..

3. Πρωτοσέλιδο της ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, της “Ομάδος” Καμμένου – Μελισσανίδη – Κοντονή – Πρώην Υπαλλήλων της ΕΥΠ, Αμερικανο – Ισραηλινή Πρεσβείες, κλπ, στις 25-09-2017, αναφέρει δήλωση του Τέως ΥΠΕΞ της Κύπρου, ΡΟΛΑΝΔΗ, για τον ΓΑΠ, χαρακτηρίζοντάς τον Προδότη!

– Η κρυφοχουντική” και “κρυφοπρακτόρικη” ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα ήθελε ασφαλώς να δει τον ΓΑΠ, αλλά και όλη τη ΝΔ, στην κρεμμάλα, οπότε έβαλε πολύ εύκολα τον τίτλο: Προδότης ο ΓΑΠ! Η ε/φ όμως, δεν κύτταξε ή δεν… ήθελε να κυττάξει στο ποιός είναι ο ΡΟΛΑΝΔΗΣ!..

– Ο ζάμπλουτος ΡΟΛΑΝΔΗΣ λοιπόν, (μόνον το -μεμωνομένο- σπίτι του, δίπλα στο Μακάρειο Στάδιο, στη Λευκωσία, αξίζει κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Λίρες), φέρεται ότι είναι Όργανο της Βρεττανικής ΜΙ6 για πάρα πολλά χρόνια, φέρεται επίσης ότι είναι ένας από τους μεγαλυτέρους Μασώνους στην Κυπριακή Δημοκρατία και εκτιμάται πως γι’ αυτό το λόγο είναι και ο πιο… “Survivor” Κύπριος πολιτικός! [Άντε, ΟΚ(!), ο πιο “Survivor” ιστορικά, μαζί με τον συγχωρεμένο… Μακάριο, τον Γ΄, το γνωστό… “Εθνάρχη”]!..

– Ισχύει δηλαδή το… βγάλ΄τη σκούφια σου και βάρα με!..

Έλεος βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

4.  Το ακολουθούν, αφιερώνεται με πολύ αγάπη, στην Κ-Β Τσίπρα, καθώς και -κυρίως- στον ίδιο τον Π-Θ Κο Τσίπρα, ο οποίος… αγαπάει πάρα πολύ και “δεν… μαλώνει” τα φερόμενα ως ιδεολογικά -άτακτα- “παιδιά” του ή “αδέλφια” του, ήτοι τους… “Ρουβίκωνες”, τους “ΑΝΤΙ-FA” (SOROS), τους “ΑΝΤΑΡ-CIA”, τους “ΑΝΤΙ-ΠΝΟΙΑ”, τους… ΑΝΤΙ-… Μαλακία, τα… Δίστομα, τα διάφορα… Στέκια, κλπ, κλπ, κλπ:

Όπου γαρ μη Νόμοι Άρχουσιν, ουκ Έστιν Πολιτεία“!

(Αριστοτέλης)

– Θα μου πείτε όμως και πιθανώς και σωστά! “Και ποιός σου είπε φιλαράκο ότι οι Κοι αυτοί θέλουν… Πολιτεία”;

Για την Ιστορία” και παραδειγματικά: Ποιός σοβαρός Π-Θ, αν σεβόταν τον εαυτό του και τη θέση του, θα κρατούσε έναν τέτοιον ΥΠΑΜ, (εννοώ έναν ΥΠΑΜ με τόσες σε βάρος του κατηγορίες, που προσβάλλουν καίρια τις ΕΕΔ), αν σεβόταν πράγματι το θεσμό των ΕΕΔ;

5. Η εταιρεία ERCI, για την οποία με ρωτάς, ασχολείται με “ενοικιάσεις” μισθοφόρων και ενόπλων φρουρών στη Σομαλία, στον Ινδικό ωκεανό, κλπ, κλπ, κλπ, και “ναι”, είναι ΜΚΟ!.. Κατάλαβες; Τα πάντα “Κλειώ” μου είναι σχεδιασμένα λεπτομερώς και με πολύ… σατανικότητα σκέψης!.. 

– Στις περισσότερες απ΄τις εταιρείες αυτές, από πίσω είναι Ισραηλινοί ή άτομα οπωσδήποτε εβραϊκής καταγωγής! Κατάλαβες!

– Στην ν. Ικαρία πράγματι, υπάρχει κάποιος που “γυμνάζει” τα καλοκαίρια άτομα που επιθυμούν να γίνουν μισθοφόροι, σε τέτοιες αποστολές (κυρίως φύλαξη πλοίων από θαλασσοπειρατία, κλπ)! Αυτός ο… “τύπος”φέρεται ότι εργάζεται ο ίδιος σε Ισραηλινή εταιρεία μισθοφόρων, κλπ! (Δεν ξέρω σε ποιά)! Τον Χειμώνα φέρεται ότι ζει στην Αθήνα (Πετράλωνα), όπου φέρεται ότι διατηρεί και Σχολή Πολεμικών Τεχνών.

– Στην ν. Ικαρία φέρεται ότι συνδέεται με Έλληνα έφεδρο Αξκό!

– Αυτός ο Έφεδρος δεν είναι Ικαριώτης, αλλά έχει παντρευτεί Ικαριώτισσα, η οποία εργάζεται στο εκεί Νοσοκομείο. Πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, λόγω φερομένων σοβαρών προβλημάτων υγείας της συζύγου του. Δεν έχει παιδιά μαζί της.

– Πρόκειται για “μεγαλολαμόγιο”, το οποίο κατόρθωσε να έχει επαφές με τους περισσότερους, (αν όχι με όλους), απ΄ τους τελευταίους Α/ΓΕΣ, ειδικά με τους προερχόμενους από τις Κ/Δ!..

[Ακόμα και με τον Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! Ένας τελευταίος μάλιστα Α/ΓΕΣ, από τις Κ/Δ, (όλοι οι εκ Κ/Δ αξκοί έχουν τεράστια “δύναμη” στις ΕΕΔ, για μια σειρά από λόγους), χωρισμένος και ξανασυνδεδεμένος με τη γυναίκα του, σε στυλ… “Μαρέβα – Κυριάκος” και πολύ… ξενογαμίκος, έδωσε στον έφεδρο αυτόν μέχρι και βαθμό, (τον έκανε Υπλγό) καλώντας τον ως Επίστρατο, μόνον του(!) και χωρίς να υπάρχει μετεκπαίδευση εφεδρείας, ενώ  ο Κος αυτός, διετάχθη αρμοδίως, (παρανόμως επίσης), και πληρώθηκε κιόλας, για τις ημέρες που… υπηρέτησε, απαιτώντας μάλιστα να παρευρίσκεται και στις ενημερώσεις της Ταξ/χίας!

Ο Ταξίαρχος – Διοικητής που διετάχθη σχετικά, αγαπημένο παιδί της στρ/κής… εξουσίας, (από τους “μικρούς” βαθμούς γίνονται οι… στρατολογήσεις και αναπτύσσονται οι μεγάλοι στρ/κοί… έρωτες, όπως έχουμε γράψει εδώ), “πάει” τώρα για Αντγος εε, ενώ ο… τότε Υδκτής του Σχης,… “χαίρετε” και μάλιστα με πολύ… μίσος, απ’ τα σκουπίδια αυτά,… χαιρετημένος!..

Μάλιστα, ο Ταξ/χος αυτός, ο οποίος κάλυψε, μαζί με τον τότε Επχη του, μέχρι και ανύπαρκτη μετάθεση στελέχους, προερχομένου από ΟΒΑ, λόγω δγης του ιδίου παραπάνω Α/ΓΕΣ και για προηγούμενους… ερωτικούς λόγους του ιδίου αναφερθέντος Α/ΓΕΣ, σήμερα διδάσκει ΣΤΡ-ΚΗ… ΗΘΙΚΗ, διοικώντας την ΣΣΕ! Όλοι αυτοί οι Κοι, όπως σας έχω “εδώ” γράψει, ξέρουν πάντα το στρ-κό τους… μέλλον].

Ο έφεδρος λοιπόν αυτός, φέρεται ότι είναι Χρυσαυγίτης, [όπως το αυτό, και ο άλλος, ο φίλος του, ο… “Γυμναστής”, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι υπηρέτησε στους ΟΥΚ], και φέρεται ότι “μπαίνει” (τουλάχιστον έμπαινε μέχρι πρότινος) στα Στρ-δα, της Ταξ/χίας… του!

[Για να καταλάβετε, γιατί “πράγμα” μιλάμε, ο Κος αυτός έτυχε, με δγη του ιδίου Ταξ/χου, ειδικής – προσωπικής(!) ενημερώσεως από τη Μονάδα (ΠΒ) της “μητρικής -στρατιωτικά- νήσου” της Ικαρίας, μιας Ικαρίας που τυγχάνει, λόγω της απ΄ εκεί καταγωγής της 2ας συζύγου του, και το αγαπημένο νησί του νυν Ε/ΥΠΑΜ, του ΥΠΑΜ “του… Κωλοδάκτυλου, της… Ρουλέττας”, της “Στρ-κής Προσωπικής Μπάντας και των Λαϊκών Αοιδών”, του… Αρλεκίνου, με την ιδιαίτερη αγάπη στις στρ-κές στολές, των Τζάγκουαρ και της Χλίδας”, του γλείφτη του νεοκομμουνιστή… “Τσουκαράκη”, κλπ, κλπ, κλπ]!..

Για τον “Μεγαλο-Πατριώτη” αυτόν έφεδρο λοιπόν, ο οποίος μιλούσε στον ενικό στους Αρχηγούς, αλλά και όποιον δεν “γούσταρε” απ’ όλους αυτούς έβριζε σκαιότατα, (όπως έκανε και με έναν τελευταίο ΓΕΠΣ), βοά ή -έστω- βοούσε ο… τόπος, όπως λέμε, ότι “παίζει” / έπαιζε μπάλα” για τους Εβραίους! Καταλάβατε!..  STOP!.. (Καμμιά φορά αποδεικνύεται ότι οι Εβραίοι δεν… ξέρουν τίποτα, οπότε το μέγεθος της ξεφτίλας για τις… ανόητες ΕΕΔ αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο! Καταλάβατε)!..

6. Στην ΕΤ-1, στις 25-09-2017, το πρωϊ, ο Κος Καθηγητής, ο οποίος μίλησε για το βιβλίο που εξέδωσε ο νυν ΠτΔ, Κος Προκόπης Παυλόπουλος, (πρόκειται για ομιλία του νυν ΠτΔ που “την έκανε” βιβλίο και δωρήθηκε απ’ τον ίδιο, στον παρακμιακό Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν και στην παλιμπαιδίζουσα σύγυγό του, κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην χώρα μας), έγλειψε τόσο πολύ τον Πρόεδρο, που έφτασε στο τέλος, και αναπόφευκτα(!), στην ύβρη, (έτσι γίνεται πάντα με τους γλείφτες), εξισώνοντας -περίπου- τον Κο Παυλόπουλο, με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, που διετέλεσε και ΠτΔ, τον σύγχρονο Έλληνα Φιλόσοφο Κων-νο ΤΣΑΤΣΟ!

Έλεος βρεεεεεεεεεεεεεε! Έλεος ρε μιάσματα, της σύγχρονης δήθεν διανόησης!.. Έλεος Κε… Καθηγητά! Τί παραπάνω να σε κάνει δηλαδή ο Κος Παυλόπουλος; Πρύτανη του Παν-μίου σου, τί; Για πες μας!..

Ο Κος Παυλόπουλος, ένας λίαν συμπαθής κατά τα λοιπά Καλαματιανός Γαλλοσπουδαγμένος (επί Χούντας) πολιτικός, “θα μείνει” στην νεότερη πολιτική Ιστορία για τα 8500 άτομα που διόρισε ως ΥΠΕΣ, για την “Παθητική του Άμυνα”, το 2008, (τακτική ανατροπής Κ-Βσεων, από ΜΥ…, όπως και έγινε και “έπεσε” ο Κ.Α.Καραμανλής), για τις άριστες και όχι απλώς αγαστές σχέσεις του με τους νεοκομμουνιστές, που τον έφεραν στο αξίωμα που σήμερα κατέχει, αφού τον πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, κλπ, κλπ, κλπ, και σίγουρα “δεν θα μείνει” στην Πολιτική μας Ιστορία, για τις φιλοσοφικές του… τάσεις και για τα υψηλά… “πνευματικά του πετάγματα“!..

(Θα μείνει, για να μην το ξεχάσω, στην Ιστορία ακόμα, και για την… άριστη επιλογή Δντων, στο Στρ-κό Γραφείο, της Προεδρίας, της Δημοκρατίας! Τώρα Δντης είναι Αξκος της ΠΑ, (που κρύβει επιστολές Ελλήνων από τον ΠτΔ ή αλλιώς, επιλέγει το ποιές θα δει ο Κος ΠτΔ), όπως, όλως τυχαίως, Αξκος της ΠΑ είναι και ο νυν Δντης του Στρ/κού Γραφείου, του νυν… Ε/ΥΠΑΜ, ο οποίος προηγουμένως ήταν το αυτό, στη Δημοκρατική Συμμαχία”, της Κας Ν. Μπακογιάννη)!.. 

7. Σήμερα, λόγω του ανακοινωθέντος Κουρδικού “ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ” στην “Αυτόνομη Δκση του Β. Ιράκ, που κυβερνά η Οικογένεια ΜΠΑΡΖΑΝΙ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ Κε ΤΡΑΜΠ! ΠΡΟΣΟΧΗ Κοι ΤΗΣ ΕΕ!

ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ!

ΕΣΥ “ΕΜΕΙΝΕΣ” ΜΟΝΟΝ Κε ΤΡΑΜΠ και Ο Ι/Π-Θ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! 

ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΗΝ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ (ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!

ΤΩΡΑ(!) ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ!

ΕΣΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΕ ΤΡΑΜΠ!

ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ(!), ΚΕ ΤΡΑΜΠ, “ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ”! ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΘΕΤΙΚΑ Η(ΔΙΑΖ) ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ(!), ΜΕ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ(!!!), ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ “ΙΡΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ”, ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΚΣΗΣ ΤΟΥ Β. ΙΡΑΚ“,(!!!) ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ(!!!), ΜΕ ΤΟ “ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ” ΠΟΥ “ΠΝΙΓΕΙ” ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(!!!) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ”, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ(!)

8. Ναι! Οι “Κουκουβάγιες” ήλθαν και στην Ελλάδα του 2008! Ο νυν Α/Πρέσβης στην Αθήνα, Όργανο της “Παγκοσμιοποίησης”, δηλαδή των δήθεν… αριστερών Διεθνών Εβραίων, (αυτόν που ζητάμε απ’ “εδώ”, αρκετό καιρό τώρα, να αλλάξει άμεσα ο νέος Α/Πρόεδρος Κος Τραμπ), ήταν ένα απ’ τα κύρια εκτελεστικά Όργανα του SOROS και της Κας Χ. Κλίντον, στην περίφημη “πορτοκαλί επανάσταση”, της Ουκρανίας!.. (Πρόσφατα μετέβη και στην Πάτρα ο Κος Πρέσβης, χωρίς να μάθουμε το “γιατί”, ενώ κανονικά κανείς Πρέσβης δεν κινείται σε καμία χώρα, χωρίς να παίρνει άδεια, από τις αρμόδιες Αρχές  της Χώρας, όπου υπηρετεί και χωρίς να ανακοινώνει το λόγο ή τους λόγους των όποιων κινήσεών του)!..

9. Πράγματι! Ο Κος Τόσκας ζήτησε “Χαρτογράφηση” των μπαχαλάκηδων! Θα περιμένουμε να δούμε τους… Χάρτες” του!..

10. Πλέον, μόνον το 50% των παιδιών που φοιτούν στην Ελλάδα, απ’ το Νηπιαγωγείο, μέχρι και το Λύκειο είναι Ελληνόπουλα!.. Το υπόλοιπο 50% είναι παιδιά ξένων!..

11. “Ευτέρπη”!

         α. Διάβασε το βιβλίο του “Γιάνη”(!), κατάλαβες ποιόν εννοώ, και θα δεις ποιούς έβαλε ο Κος Τσίπρας, ως “μέσον”, (τουρκιστί “torpil”), ώστε να εισέλθει στην “παγκόσμια οικονομική ελίτ! Δεν θα στο πω εγώ!.. [Θα βρεις, στο ίδιο βιβλίο, και τη δήλωση Λαφαζάνη, (ναι αυτού που δεν ξέρει τίποτα για το αριστερό “Παρακράτος”, αχαχαχαχαχα], που έλεγε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε -υποτίθεται πάντα- εξασφαλίσει πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα και χρήματα από τη Ρωσία)!..

          β. Ναι, φοβόταν “Πραξικόπημα” ο Τσίπρας, το 2015, φιλαράκο! [Γι’ αυτό “βγήκε” τότε και ο συγκυβερνήτης του Καμμένος, ο ΥΠΑΜ μας, και δήλωσε πως “οι ΕΕΔ διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Σας έχω γράψει και για τα τότε -σχετικά- ταξίδια στην Ελλάδα, της αγαπημένης μου, (λόγω του… γούστου μου), Κας ΝΟΥΛΑΝΤ]!

12. Μόνον στο ένα Φορτηγό πλοίο, το Goldendri, ιδιοκτησίας του Κου Σαββίδη, (με σήματα της “ΣΕΚΑΠ”, γι΄αυτό γράφω… “ιδιοκτησίας Σαββίδη”), βρέθηκαν 1,55 εκ-ρια πακέτα λαθραία τσιγάρα! Θα επέμβει ποτέ κανείς Εισαγγελέας Κε Τσίπρα ή όλοι θα… υπακούσουν στη ρήση σας, στη φετεινή ΔΕΘ, όπου είπατε: “Το μόνον που έμεινε είναι να πάρει το… Πρωτάθλημα ο ΜΠΑΟΥΚ“;

13. Σου απαντώ Κλέωνα:

      α. Ναι! Πιστεύω ότι ο Πούτιν “θέλει να τα βρει” με την Αγγλία, αλλά όχι “ειλικρινά”! Το θέλει σε πονηρή βάση, λόγω του “ερχομού” του 2023 και των “Μυστικών Πρωτοκόλλων”, της Συνθήκης της Λωζάννης, του 1923!.. Τίποτα άλλο!..

      β.  Ναι! Ο Πούτιν ξεχρέωσε πλήρως τα (διεθνή) χρέη της πρώην ΕΣΣΔ!

      γ. Η Ρωσία “πεινάει” φιλαράκο ακόμα και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνον οι διεθνείς, προς την χώρα του Πούτιν, κυρώσεις! Μόλις τώρα, αυτήν την περίοδο, ξεκίνησε φίλε να παίρνει η Ρωσία… ντομάτες, από τη ψευδο-νεο-σύμμαχό της Τουρκία!.. Κατάλαβες!..

14. Όσοι επιθυμείτε να “εισαχθείτε” σε… Ψυχιατρικό Ίδρυμα, μπορείτε να παρακολουθείτε “το Κανάλι της Βουλής”, όταν προεδρεύει η Κα… Τασία!.. Άπαιχτη”!.. “Δεν υπάρχει αυτό, όπως λένε και οι σύγχρονοι νεολαίοι!.. ‘Οσοι πάλι θέλετε να μάθετε από υψηλή πολιτική υποκρισία να παρακολουθείτε πάντα τον “μετρ” του είδους Κο Δ. Παπαγγελόπουλο, “κολλητό” του Νεουβούδα και  τέως Α/ΕΥΠ, (που όμως… σιχαίνεται, όπως είπε στη Βουλή, τις… συνωμοσίες, αχαχαχαχαχα / μετά τον αείμνηστο(!) Ναύαρχο Βασιλικόπουλο “τελείωσαν” οι Α/ΕΥΠ), αυτόν που “έθαψε” οριστικά τη δολοφονία των Υπαλλήλων της ΜΑΡΦΙΝ!..

15. Ναι! Ο Βρετανός Πρέσβης στην Άγκυρα, Κος Ριτς Μουρ (Ritch Moore), δήλωσε πως “πίσω από το Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 ήταν ο Γκιουλέν”, καθώς και ότι θα πρέπει να υποστηριχθεί πλήρως η τ/Κ-Β! Σκεφτείτε και κρίνετε μόνοι σας, (σε βάθος όμως), γιατί ο Άγγλος αυτός διπλωματικός υπάλληλος είπε τα όσα είπε, αυτήν τη στιγμή, μη ξεχνώντας, ότι η αγγλική / βρεττανική εξωτερική πολιτική ήταν, είναι και θα είναι πάντα απολύτως “συντεταγμένη”, “πειθαρχημένη” και ελεγχόμενη από το Α/ΥΠΕΞ, και επομένως απολύτως “κλειστή”, “δυσκολομετάβλητη” και… “αυστηρή“!..

16. Ναι! Ο νεοκομμουνιστής Κος Κοντονής, ο Εισαγγελέας της “Πλατείας Συντ/τος”, επί Κ-Β Σαμαρά – Βενιζέλου, ο Υπουργός που φάνηκε να προμοτάρει τους… Τούρκους της Ξάνθης, [μαζί βεβαίως με την Κα Γιαννακάκη, που σε λίγο θα γυρίζει διαφημίσεις για… λίφτινγκ και… μπότοξ, (κυρίως στο πρόσωπο)], είναι “κολλητός” του επιχειρηματία Μελισσανίδη(!) και δεν τους ενώνει μόνον, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ(!), “η… μάνα Α.Ε.Κ.” !..

17. Η αλβανική “Ριβιέρα” είναι η ελληνικότατη περιοχή ΔΡΥΜΑΔΕΣ – ΧΕΙΜΑΡΑ! Γι’ αυτό και “φαγώθηκε” ο Γενίτσαρος ΡΑΜΑ να “φάει” τις περιουσίες των Ελλήνων της περιοχής, διότι πρωτίστως νοιάζεται για το χρήμα, ως Αρχι-Νονός, όπως βεβαίως και ως νεο-Γενίτσαρος, και για την ολική Κ/Φ της ελληνικής φύτρας του, “σκοτώνοντας” τους Έλληνες, της Β. Ηπείρου και -κανονικά- της Ηπείρου!.. (Από σημερινά Ε-Α Σύνορα, έως Τίρανα – Δυρράχιο).

– Με την ευκαιρία! Σεβαστέ Κε Μυλωνάκη! Κάλεσες στην εκπομπή σου τον Πρόεδρο των Ελλήνων Φυλακισμένων Χειμάρρας, Κο Κων/νο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ και δεν τον άφησες να μιλήσει -ουσιαστικά- καθόλου! Λάθος σου και σοβαρότατο! Το “γιατί”, αν σκεφτείς, θα το καταλάβεις μόνος σου!..

18.  Θα πρέπει “σήμερα” ειδήμονες, (κυρίως), αλλά και “μη”, να γράψουν εργασίες, τις οποίες και να κοινοποιήσουν σε διαβούλευση, (σεμινάρια, διάφορα στρ/κά και γενικώς “ειδικά”, αλλά και “μη ειδικά” Σχολεία, κλπ), με τα εξής θέματα:

       α.“Αντιμετώπιση Πληροφοριών στον Κυβερνοχώρο και Γεωπολιτικές Επιπτώσεις, Λόγω του Κυβερνοχώρου” (SOS ό,τι γράφω μετά από το “και”) και

    β. Στρατηγικές Επικοινωνίες, Υβριδικός Πόλεμος και Κυβερνοχώρος: Σχέσεις Μεταξύ τους και Πιθανή Ιεράρχισή τους, κατά την Σύγχρονη Ένταξή τους στο Αντικείμενο των “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ“!..

19. Ασφαλώς φίλε μου και το ΚΚΕ είναι “ΥΠΕΡ” του Μαδούρο, (υπάρχουν σχετικές δηλώσεις), όπως είναι και “ΥΠΕΡ” του Β. Κορεάτη, Κιμ Γιουνγκ Ουν και όλων γενικώς των υπαρχόντων σήμερα Κομμουνιστών Δικτατόρων, ανά τον κόσμο / “όπου γης”!.. 

20. Η ΜΙΤ διαθέτει γυναίκες με τα εξής χαρακτηριστικά:

       – Μόρφωση

       – Ελκυστικότητα

       – Εξυπνάδα

       – Επιβλητικότητα

       – Πατριωτισμό

       – “Ψυχή”

21. Για το εμπόριο βαρέως οπλισμού στο Μαυρομάτι της Ηπείρου, που αποκαλύφθηκε αρχές Αυγούστου, του 2017, ρώτα “Κλέωνα” το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ / Γρ. Τύπου!

Λες να ξέρουν τίποτα οι Αλβανοί, ώστε να τους ρώταγες;

Μήπως οι… δηλώνοντες Έλληνες, Αλβανοί της ΕΥΠ, οι οποίοι την… άλωσαν, ώστε να τους ρωτήσεις; Αχαχαχαχαχαχαχαχα

22. Δεν γνωρίζω φίλε μου τις σχέσεις του Κ.Α. Καραμανλή, με τον επιχειρηματία Φιξ! Δηλαδή δεν μπορεί να είναι φίλοι και έτσι να βρέθηκαν μαζί στο γιοτ, του υπόψη Επχτία; Μην του απαγορέψουμε και την έξοδο από το σπίτι του, του Νεοβούδα!.. Θα συμφωνείς φαντάζομαι!..

23. Σου βάζω το άρθρο αμέσως παρακάτω “Κλειώ”, (ασφαλώς και το είχα υπόψη μου), αλλά σου λέγω αμέσως, για να εξηγούμαστε εξ αρχής, πως δεν αποδέχομαι το περιεχόμενό του! Διάβασέ το λοιπόν παρακάτω!

– Ναι! Πιστεύω πως θα πρέπει να επέμβει το Κράτος του Ισραήλ για το θέμα, και μάλιστα με “επίσημη δήλωση – θέση”, καθώς και με μηνύσεις κατά του / των εκδοτών!..

-/-

ISIS = ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE

Sep 12, 2017

A London-based Bengali Zionist was embarrassed by a fellow Bengali who said that ISIS stands for “Israeli Secret Intelligence Service.” 

A man wearing a black cap with the word “Allah” inscribed in Arabic approached Zionist activist Shadman Zaman on the streets of London, wanting to debate.

Without losing his composure, Zaman, who proudly wears an Israeli flag draped around his shoulders, respectfully challenged the man’s misinformed opinions. Unfortunately, the man in the cap backed away before Shadman could address his ISIS comments.

Anti-Zionism, which is a form of modern-day anti-Semitism, is no laughing matter, although it might be hard to keep a straight face when listening to the absurd facts” cited out of ignorance regarding the history of the Jewish state.

(Κρατείστε φίλοι μου αυτήν την τελευταία παράγραφο)!..

24. Ναι ρε φιλαράκο, είναι αλήθεια! Το 1974 η Δνση Υ/Β, του Ε/ΓΕΝ έστειλε (ασφαλώς ηλιθίως) σήμα στο ΝΑΤΟ για τις επικείμενες – τότε- ενέργειές της και οι Τούρκοι που θα “έβγαιναν” στην Κύπρο σε λίγο, έμαθαν σχετικά και αμέσως(!), από το ίδιο το ΝΑΤΟ!

(Οι Τούρκοι, για λόγους που δεν θα τους γράψω εδώ ποτέ, πάντα ήσαν και είναι “1 κλικ” μπροστά, στη συλλογή “κρισίμων” / “αποφασιστικών” στρατηγικών πληροφοριών)!..

Δεν μπορώ να ξέρω φίλε μου, τί θα γίνει σε ανάλογη περίπτωση “σήμερα”! (Ίσως εμάς, ως Ευρωπαίους, μας βοηθήσει η υπό ίδρυση… “ΔΝΣΗ ΠΛΗΡ/ΡΙΩΝ”, της ΕΕ, όπως την πρότεινε ο Επίτροπος Κος… Αβραμόπουλος! Αχαχαχαχαχαχαχα / Οι Βρεττανοί, αλλά και οι Εβραίοι “δεν θέλουν να τον βλέπουν” πλέον)!..

Τότε όμως, (το 1974), πρέπει να το πούμε, ήταν ΣΥΝΟΛΙΚΗ η Δυτική (και όχι μόνον) ΠΡΟΔΟΣΙΑ, κατά της Ελλάδος, ώστε τελικώς να υπάρξουν 2… “Κοι” στην Κύπρο, ένας ο Έλληνας και ένας ο Τούρκος, έτσι ώστε, (ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ ΤΟΤΕ, μετά που ο Μακάριος ο Γ’ αρνήθηκε, το 1973, στον Κίσσιντζερ τη δημιουργία αμερικανικού -ουσιαστικά- ΡΑΝΤΑΡ, στο όρος Τρόοδος), έτσι ώστε λοιπόν, όταν ο ένας θα μου ζητάει εμένα, δηλ. του ισχυρού, πχ του Αμερικανού, πχ 50 Ευρώ, πάλι πχ για να κατεβάσω 5 α/φ μου στο ελληνικό τάδε α/δ της Κύπρου, να μπορώ να πηγαίνω και στον Τούρκο και να παίρνω αντίστοιχη προσφορά / αντίστοιχη τιμή, ώστε τελικά να επιλέγω την καλύτερη, το… συμφέρον μου!.. Καταλάβατε!..

25. Ρε Χακάν!

– Πες στον ΡΤΕ, αλλά και στις ε/φ που ελέγχεις, που έγραψαν ότι “οι Έλληνες φοβήθηκαν με την αγορά των S-400“, κλπ, κλπ, κλπ, ότι στα παπάρια μας” αν θα πάρετε S-400 ή και… S-100.000 αχαχαχαχαχα, ή ακόμα και βαλλιστικούς πυραύλους, όπως είπε ο “Αφέντης” σου / σας και “Μεγαλο-Δικτάτορας” ΡΤΕ, 2, 3 ημέρες πριν!!!

– Αν είσαι πράγματι μάγκας ρε, βρες το ελληνικό όπλο,  (σε βοηθάω λέγοντας πως ο ΝΟΥΣ είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ και η ΨΥΧΗ η ΠΗΝΕΛΟΠΗ), που απ’ εδώ, απ’ το “σάϊτ” μας, σε / σας είχα ενημερώσει σχετικά και που θα έλθει / που θα “πέσει” στην χοντρο-μογγολο-κεφάλα σας, όταν το “επιτρέψει” ο ΘΕΟΣ!.. (Διάβασε λίγο ΑΣΤΕΡΙΞ και θα “πάρεις -εγκεφαλικά εννοώ- μπροστά”)!..

– Ακόμα, επειδή διαβάζω συχνά τη φράση σας, “μπορεί να έλθουμε μια νύχτα ξαφνικά”, σε ό,τι μας αφορά εμάς τους Έλληνες, σου γράφω: “Ελάτε νύχτα σε εμάς, διότι πάντα τη νύχτα πηδάμε καλύτερα”! Ίσως κάποιοι εκ των Πολιτών ελληνικης καταγωγής μεταφραστών σου / σας, να σου εξηγήσει τη ρήση μας: “Φάε λάδι και έλα βράδυ”!..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΑΚΑΝ,

ΠΑΛΙΟ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!

Παρακολούθα μας “εδώ” σταθερά(!) και σύντομα, όπως εκτιμώ, θα μάθεις και το “κρίσιμο πότε”, που ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ πάντα στις Πληροφορίες! Γιατί; Διότι εμείς σε “παίζουμε” έντιμα ρε Πατσαβούρα!..

Duyar mı sın… feryadımı, Hakan?

26. Τέλος, και με την ευκαιρία του πρόσφατου “Rosh Hashana”, εύχομαι ολόψυχα στον φίλο Ισραηλινό λαό Shana Tora!!! 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-