Έξι (6) Θέματα!

“Πάμε” Φίλοι μου / μας!

1. Ρε συ Μελισσανίδη! Ξέρουμε ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ! Πώς μπορείς και έχεις στον Όμιλό σου αυτό το ανθελληνικό βρωμιάρικο… φίδι, που λέγεται Χίος;

Μέχρι και την Σάκκαρη “κτύπησε”! Πιο ανθέλληνας πεθαίνεις!

Τί δουλειά μπορεί να έχεις, ρε Πρόεδρε, εσύ ειδικά που εμφορείσαι από ελληνικά ιδανικά, ασχέτως που είσαι οπαδός και Πρόεδρος της “Κούλας” και όχι Ολυμπιακός, όπως θα έπρεπε να ήσουν φυσικά, με έναν “Χρυσαυγίτη” σαν τον Χίο;

Όλα λοιπόν τα “παίζεις”, αδιακρίτως και ανεξελέγκτως, στον βωμό του να ρίξεις και εσύ την Κ-Β και να φέρετε και πάλι μια νέα μίξη Κουμμουνιστο-Διεθνιστο-Χουντικών, μαζί με τον Ρώσο πράκτορα της “FSB”, και τάχα μου Πρόεδρο του Μπάουκ, … συμπατριώτη σου;

O συνεργάτης σου Σ. Καλλιντερίδης δεν σου λέει τίποτα;

Ντροπή ρε Πρόεδρε, εσύ μ’ αυτόν τον μισέλληνα!.. Δεν τον βλέπεις και – τε ότι είναι έμπλεος απωθημένων;

“Πέτα” τον τώρα, διότι να με θυμηθείς, προοπτικά θα σου κάνει μεγάλη ζημιά!

Επίσης! Εσύ, που είναι γνωστό ότι είσαι πράγματι παντελονάτος, αν και ΑΕΚ-τζής, δέχεσαι “να τα έχεις” πχ με εμένα και “να τα βάζεις” με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου, όπως κάνει αυτός ο βρωμιάρης, κτυπώντας τα παιδιά και την γυναίκα των όποιων πολιτικών στόχων σας, όπως πχ του Μητσοτάκη (τελευταίως τα “έβαλε” με τον γιο του Π-Θ), αλλά και τα παιδιά κυρίως και τις γυναίκες και(!!!) απλών πολιτών;

Πιο βρωμιάρης πεθαίνεις!

Συμπέρασμα:

Δεν σου περιποιεί τιμή να έχεις στην δούλεψή σου, έστω και κρυφά, ένα τέτοιο ανθελληνικό βρωμιάρικο πλάσμα, που τρέφεται με την συκοφαντία, και γενικά με την όποια σαπίλα, με την οποία έχει γίνει ένα, έχει ταυτιστεί!..

Μην χάσεις το “Κιμπαριλίκι” σου ρε… “Τίγρη”!..

Κλείνοντας, ρωτάμε! Κράτος δεν υπάρχει; Κανένας έντιμος Εισαγγελέας; Κάτι σαν αυτόν τον “Χρυσαυγίτη” σταυρώνουν καθημερινά την Ελλάδα! Τα έβαλε με την Εκκλησία, με τις ΕΕΔ και τον Αρχηγό τους, υβρίζει και συκοφαντεί τους πάντες και τα πάντα και κυρίως τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στεναχωριέται με τα θύματα πχ όν των δολοφονιών, χαίρεται με το να μην αποκαλύπτει τους δολοφόνους η “ΕΛΑΣ” και θλίβεται -αν τον προσέξεις- όταν αυτή τους βρίσκει και πάντα λόγω… Π-Θ γίας Μητσοτάκη, ενώ τώρα… μισεί και ελληνικές νίκες, προσπαθώντας αυτό το λέσι, να τις λασπώσει!!!..  Τόσο ξεφτίλας!..

Μέχρι εδώ όμως, αρκετά!..

 

2.  Υπουργέ, Κε Γεωργιάδη!

Όταν “βγαίνεις” με “σκάϊπ” στα διάφορα κανάλια, μην κάθεσαι σ’ αυτήν την νέα καρέκλα, που και εσύ αγόρασες και είναι καρέκλα ειδική, για να ξεκουράζεται το κεφάλι και ο λαιμός!

Γιατί;

Διότι στην οθόνη των “TV” φαίνεστε, και εσύ και άλλοι (έχω δει 1, 2 άτομα ακόμα με τέτοια καρέκλα), σαν να είστε κρεμμασμένοι με μανταλάκια!..

Άκουσέ με!

 

3. Ρε Δήμαρχε Μπακογιάννη!

Μαζί με το πράσινο που έβαψες την Ομόνοια (το σιντριβάνι), για τα 50 χρόνια από την ήττα σας στο Γουέμπλεϋ (μόνον εσείς γιορτάζετε ήττες), έπρεπε να βάλλεις και το πουλί της Χούντας, ώστε να τιμήσεις και εκείνους που πραγματικά σας έστειλαν εκεί, ενώ σε γιγαντο-οθόνες, σε κεντρικά σημεία των Αθηνών, θα έπρεπε να παίζει η συνέντευξη της Δέσποινας Παπαδοπούλου, στον Παπαχελά!..

Τίποτα άλλο δεν σου λέμε και δεν… γράφουμε, διότι αλλιώς δίνουμε αξία στα βαζέλια και στην πιο σάπια, στην πιο βρωμερή ομάδα της χώρας… “ever”, σε όλα τα αθλήματα!..

Καλά ρε Μπακογιάννη!

Έχεις πραγματικά μανία αυτοκαταστροφής;

Νομίζεις ότι στο μέλλον θα γίνεις… πολιτικός, με το να πιστεύεις ότι στην Αθήνα πλειοψηφούν οι Βάζελοι;

Ακόμα και αυτό να συμβαίνει, που δεν(!) συμβαίνει, δεν σε ενδιαφέρει, πράγματι, ως μέλλον πολιτικός, ο μισός(+) ε/Πληθυσμός;

Νομίζεις επίσης ότι προβάλλεσαι, ως μελλοντικός ηγέτης, όταν πας και συναντιέσαι με τον… Ιμάμογλου, κάνοντας ό,τι και ο Αβραμόπουλος παλαιά με τον ΡΤΕ;

Και τελικώς, δεν πήρες τίποτα από τον τεράστιο πατέρα σου, εννοώ από πλευράς μυαλού; (Σήμερα, ξέρει κανείς πχ ότι ο πατέρας σου ήταν Βάζελος, πλην του “κύκλου” του);

Τώρα που θα κερδίσετε το Λαύριο και θα πάρετε το Πρωτάθλημα στο Μπάσκετ, χωρίς φυσικά εμάς, σου προτείνουμε να φωταγωγήσεις και την… Ακρόπολη!.. Και με την ευκαιρία, δώσε πολλούς χαιρετισμούς στον Κιμ Γιουνγκ Ουν του ε/Μπάσκετ και πραγματικό Πρόεδρό σας Βασιλακόπουλο!..

Πες ακόμα του Κρητικού “Περουκάκια” ή αλλιώς «η μέθοδος “DHI”» αποτυχημένου Υπουργού σας, να πάει να βγάλει καμιά φωτογραφία μαζί του, να την μεγεθύνει και αφού την καδράρει, να την βάλει σε περίοπτη θέση στο Γραφείο του, να την βλέπει και ολημερίς να την… προσκυνάει!..

Κρίμα ρε Κωστάκη!

Υγ. Αν θες να μας ακούσεις!.. Διάβασε!

Μην κάνεις ή λες πράγματα χωρίς προηγουμένως να ρωτάς την μάνα σου! Έχεις μια “Λιρα 100” δίπλα σου, που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ως σύμβουλό σου στα πάντα, ως νέος και φέρελπις άνθρωπος και άτομο που ασχολείται με τα κοινά και εσύ επιλέγεις να “παίζεις μπάλα” μόνος σου;

Αν όμως, χρυσό μου παιδί, την συμβουλεύτηκες και σε αδικώ τώρα, τότε πλην της συγγνώμης μου, σε καλώ να πας και να της πεις “να βγει” πάραυτα στην… σύνταξη!..

4.  Άκη του “Άντε Γειά”!..

Στην εκπομπή της 09-06-2021 μίλησες με έναν Αλβανό, όπως ο ίδιος σου είπε ότι είναι, ονόματι Μπρούνο, ο οποίος σου δήλωσε πως είναι Ολυμπιακός!

Διάβασε παρακάτω, με βάση τα όσα είπατε, χωρίς να τα επαναλάβω, αφού τα θυμάσαι, είμαι σίγουρος!

α. Αλβανός και… Μπρούνο και… παπάρια, δεν υπάρχει! Αυτό είναι παρωνύμιο(!) και καλά! Κατάλαβες!.. Σαν το Έλβις, που χρησιμοποιούν, το Έντι, κλπ, κλπ, κλπ! Πρόκειται λοιπόν για παρατσούκλι του!..

β. Αυτό το παιδί μιλούσε άριστα ελληνικά και ήταν -σίγουρα- κάτω από 30! Είναι βέβαιο ότι έχει γεννηθεί εδώ και συνεπώς έχει σίγουρα ελληνικό (100%) όνομα και επίθετο!

γ. Ανέφερε πως οι περισσότεροι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι Παναθηναϊκοί, διότι (τάχα) έτσι έγιναν στις γειτονιές των Αθηνών, κλπ, που μεγάλωσαν!..

Καταληκτικά:

α. Είναι ψεύτης! Την επόμενη φορά ζήτα να σου πει το πραγματικό του αλβανικό όνομα, αφού λέει πως είναι Αλβανός, ειδάλλω”ς… “σούταρέ-τον” ή έστω να σου πει το ελληνικό του όνομα, που γράφει η ε/ταυτότητά του! (Αρκετοί Αλβανοί έχουν “διπλή” υπηκοότητα και 2 ταυτότητες, μία αλβανική και μία ελληνική)!..

β. Νοιώθει Αλβανός, αν και είναι εδώ γεννημένος, και έχει ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια, αφού εμείς, ως χώρα, είμαστε… Μπερεκέτηδες και δίνουμε και… ιθαγένειες “αβέρτα”, αρκεί να έχει κάποιος ξένος γεννηθεί εδώ και να έχει πάει σε 1, 2 Τάξεις του Δημοτικού!

Καταλαβαίνεις λοιπόν αμέσως, το πώς τον μεγάλωσαν οι εδώ μετανάστες γονείς του!..

“Τί σου λέει εσένα”, του Άκη, να δηλώνει Αλβανός ένα τέτοιο άτομο, που τρώει μάλιστα ψωμί εδώ και θα τρώει, και που πιθανότατα έχει πάει ή θα πάει και στρατιώτης στις ΕΕΔ, που σημαίνει ότι ίσως κληθεί να πολεμήσει για την Πατρίδα μας; (“Τί ώρα”);

γ. Οι 7 στους 10 Αλβανούς στην χώρα μας είναι Βάζελοι και όχι Ολυμπιακοί, (2 είναι οπαδοί της “Κούλας”, ενταγμένοι στους “ΑΝΤΑΡ-CIA” και “ANTI-FA” και 1, με… ερωτηματικό, φίλος -πρόσεξε- “φίλα προσκείμενος” στην Ομάδα μας), διότι:

  • Οι φίλαθλοι της Ομάδος μας και δη η “Θ7” έχουν αδελφοποιηθεί με την Σέρβικη Ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, Σέρβους που γνωρίζεις άριστα ότι τους μισούν!..
  • Ικανός αριθμός των Αλβανών αυτών (κυρίως τέτοιοι, διότι υπήρχαν και “δικοί” μας Β. Ηπειρώτες) δημιούργησαν μαζί με κάποιους λίγους ντόπιους βάζελους τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ φιλάθλους του Βάζελου, κυριαρχώντας μάλιστα και στην “Θ13”!
  • Αρχικώς, Αλβανοί ΝΕΟ-ΝΑΖΙ είχαν ενταχθεί στην “Χρυσή Αυγή” [οι περισσότεροι “Χ. Αυγίτες”, λόγω… λάθος… ερμηνείας και… γνώσης της Χούντας (1967-1974), στο μυαλό τους έγιναν βάζελοι και άθεοι ή 12θεϊστές], “Χ. ΑΥΓΗ”, η οποία είχε στενές σχέσεις με τους αντίστοιχους Αλβανούς, Κροάτες (Ουστάσι) και Ιταλούς ΝΕΟ-ΝΑΖΙ και εκεί (στην “Χ. Αυγή δηλαδή),” έμαθαν ότι τάχα οι Ολυμπιακοί είναι αριστεροί και συνεπώς, πώς να υποστήριζαν… μια φιλο-Σέρβικη ομάδα, με… αριστερούς Φιλάθλους, μια Ομάδα με κόκκινο μάλιστα χρώμα, ένα χρώμα που μισούσαν και μισούν, λόγω του Κομμουνισμού που… “πήδηξε” αυτούς, τις οικογένειές τους και την Πατρίδα τους; / Τέτοιοι Αλβανοί πλάκωσαν τον Γιαννακόπουλο (“Ντράγκι”) στις φάπες, (με αρχηγό έναν Σουβλατζή στην Πανόρμου) και πήγε μετά αυτός ο… “μεγάλος άντρας”, μαζί με μπράβους του, και “ζήταγε τα ρέστα”, για να του κάνουν αυτοί έπειτα επίθεση στο σπίτι του!..
  • Οι γειτονιές έρχονται τελευταίες ως λόγος, αφού πράγματι και κάποιοι νεαροί Αλβανοί επηρεάστηκαν από κάποιες περιοχές των Αθηνών με έντονο βαζελικό στοιχείο, όπως πχ οι Αμπελόκηποι, το Γκύζη, το Ζωγράφου, το Πολύγωνο, η πλ. Αττικής, κλπ, αφού η μεγάλη… καθοδική Αλβανική στην χώρα μας… έφοδος, με εντολή και χρηματοδότηση των ΜΥ της Αλβανίας και Τουρκίας, και φυσικά πάντα με ευγενή… παραχώρηση των ε/Κ-Β, έγινε σε περιοχές του Κέντρου της Πρωτεύουσας, με προφανείς στόχους και σκοπούς, τους οποίους απάδει να αναπτύξω, διότι τους αντιλαμβάνεσαι!..

– Οι περισσότεροι “δικοί” μας Β. Ηπειρώτες, οι μεν παλαιότεροι ηλικιακά είναι επίσης Βάζελοι, λόγω… Γουέμπλεϋ, που άκουγαν τότε κρυφά στα ραδιάκια τους, καθώς και λόγω του ότι το κόκκινο τους θυμίζει Κομμουνισμό, που και αυτοί μισούν, όντας όμως -πρόσεξε- Αριστεροί οι περισσότεροι εξ αυτών!.. (Η μεγάλη τους πλειοψηφία ψηφίζει παραδοσιακά το “Σ.Κ.” της Αλβανίας)!..

Συμπέρασμα:

Πρόσεχε και προσέχετε τους Αλβανούς και για να μην το “κουράζω”, να θυμάσαι τί είχε πει και γράψει γι’ αυτούς, στις αρχές του 12ου αι. μ.Χ., η Άννα η Κομνηνή, αυτοκράτειρα και αυτή, ούσα γόνος της Δυναστείας των Κομνηνών!

“Άλβανον, γένος το ληστρικόν”! [Φάρα που είχε έλθει από τον Καύκασο και κατέλαβε τα εδάφη της σημερινής Β. Αλβανίας, βορείως της γραμμής Τιράνων – Επίδαμνος (Δυρράχιο)]!..

 

5.  Οι τελευταίες φωτιές στα Μέγαρα και στην Βάρη ήσαν επίσης προϊόν… ΜΙΤ! Στα μεν Μέγαρα (ευρύτερη περιοχή) οι Τούρκοι ξέρουν ότι υπάρχουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και χώροι, όπως πχ η Πάχη ή όπως τα γύρω βουνά, όπου ασκούνται Κομάντος μας, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ στην Βάρη είναι η ΣΣΕ!..

Τίποτα τυχαίο!..

Ξυπνάτε λοιπόν κάποιοι (σε κρίσιμες κρατικές και μη Υπηρεσίες), ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, οι οποίοι ακόμα κοιμάστε και εννοείτε να αναφέρεστε σε… ομοιότητες (δήθεν βεβαίως), Ελλήνων και Τούρκων, για πολιτικούς κυρίως λόγους!..

 

6. Τα καλύτερα Όργανα της ΜΙΤ στην χώρα μας είναι Αλβανοί, τους οποίους διαχειρίζεται η εδώ Πρεσβεία τους!.. Έχουμε γράψει σχετικά για τα “τί και πώς”, απ’ όσα φυσικά θα μπορούσαν να γραφούν στο “Διαδίκτυο” και μπορείτε εύκολα, με μια βόλτα στο “σάϊτ” μας, να τα βρείτε!..

 

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ“!

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-