ΑΓΓΛΙΑ “ΣΗΜΕΡΑ”!..

Φίλοι μου /μας!

Ολοκληρώθηκε και φέτος το καλύτερο Πρωτάθλημα του Κόσμου, το Αγγλικό! Δυστυχώς αυτό δεν κατέληξε στην αγαπημένη μας ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, στην Ομάδα “ΘΡΥΛΟΣ” του αγαπημένου μας επίσης νησιού, αλλά και πάλι στην Μ. ΣΙΤΥ. Οι “Χωριάτες”, του παλαιού παίκτη της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και νυν προπονητή των “ΒΙΛΑΣ”, Στήβεν ΤΖΕΡΑΡΝΤ, παρ’ ότι προηγήθηκαν, μέσα στο “ΕΤΙΧΑΝΤ”, 0 – 2 (στο 75΄), δεν κατάφεραν να κρατήσουν ούτε το “Χ” (2-2), ένα “Χ” που έδινε τον τίτλο στους “Reds”, χάνοντας τελικά με 3-2!.. (Δέχθηκαν 3 τέρματα, σε 15΄γενόμενοι περίπου… ΑΕΚ, στο Χαριλάου, αχαχαχαχαχαχα, που από 0-2 που προηγείτο, έφαγε, μέσα σε 10΄, 3 γκολ, χάνοντας και αυτή, πριν από 2 εβδομάδες με 3-2)!..

Δεν πειράζει όμως! “YOU NEVER WALK ALONE”!.. “WE LOVE YOU”!.. “ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!..

Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, η Ομάδα της καρδιάς μας, πήρε, παρ’ όλα αυτά, το Κύπελλο Αγγλίας και το Α/”Λιγκ Απ”, ενώ συνολικά παραμένει η 1η σε τίτλους Ομάδα στο νησί!..

Η Ομάδα αυτή ΘΡΥΛΟΣ τέλος, του κραταιού παγκοσμίως νησιού – Κράτους, της Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, έχει την ευκαιρία, στις 28-05-2022, να κατακτήσει το φετινό ευρωπαϊκό “C.L.”,το οποίο θα είναι το 7ο, αν επιτευχθεί ο στόχος αυτός, (ΕΙΘΕ!!!), κάνοντας την Ομάδα 2η σε κατακτήσεις του υπόψη τροπαίου, πίσω από την Ρεάλ, που θα αντιμετωπίσει στον φετινό τελικό των Παρισίων, η οποία έχει 13 τίτλους!

“ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ”!..

Λίβερπουλ ετών… 127 (photos+videos) - Onsports.gr

Και κάτι ακόμα! Η όλη και φέτος αξιολόγηση του αγγλικού Πρωταθλήματος δείχνει ξακάθαρα ότι αυτό παραμένει μακράν, όχι μόνον το καλύτερο στην Ευρώπη και ίσως και στον Πλανήτη, αλλά επίσης μακράν και το πλέον ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ (!!!), γεγονός για το οποίο θα πρέπει να είναι πραγματικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ στο νησί!..

Ακόμα! Η αγγλική διαιτησία, ενώ φαινόταν πως νοσούσε τα τελευταία 2 έτη και μάλλον έτσι ήταν (θα θυμάστε πχ που είχαμε αναφερθεί στον Κο Άτκινσον, που έπαιζε πάντα 100%-0% υπέρ της Μ. Γιουνάϊτεντ, όντας επίσης φανερά ΑΝΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ), απέδειξε φέτος πως η κατάσταση άλλαξε θετικά και κατ’ εμάς 100%, με διαιτησίες διαιτητών που δεν διαιτητεύουν απλώς, αλλά κάνουν πραγματικά ΡΕΣΙΤΑΛ(!) διαιτησίας, όπως πχ οι διαιτητές Κοι Πόλσον, Όλιβερ, Τέϊλορ, κλπ!..

Υποβάλλουμε, επομένως, τα συγχαρητήριά μας στην ηγεσία της Α/Διαιτησίας, που απέδειξε πως ξέρει να παίρνει τα μηνύματα που της “στέλνονται”, όπως πχ το προ καιρού δικό μας, πως ξέρει να δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική και αντί να στοχοποιεί όποιους της γράφουν… “πράγματα”, έχει τον τρόπο να διεισδύει σε ό,τι διαβάζει και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε να ωφελήσει και την εικόνα της, (μιλάμε για το αγγλικό ποδόσφαιρο, με ό,τι αυτό σημαίνει), αλλά και το ίδιο το Α/Ποδόσφαιρο!

Μπράβο σας, Κύριοι, ειλικρινά μπράβο σας!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-