Αθανάσιος ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ! Οκτ. 2016

Φίλοι μου!

– Διαβάστε παρακάτω για ένα νέο ΑΣΤΕΡΑΚΙ στην ποδοσφαιρική Ομάδα του ΘΡΥΛΟΥ, της Ομάδος που αποτελεί την ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ελληνικού αθλητισμού!

  • “Πάμε” λοιπόν!
  •                                                                   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
  • %cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%83

            «Θα έπαιζα ακόμα και τερματοφύλακας»!

– Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος ζει το όνειρό του στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση, (NOVA), όπου δήλωσε ότι θα αγωνιζόταν ακόμα και ως τερματοφύλακας, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα.

– Ο 19άχρονος αναφέρθηκε επίσης στο νέο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε, όπως επίσης και οι Ρέτσος, Μανθάτης και Νικολάου και ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την έμπρακτη στήριξή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

1. Συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιο και την επέκταση της συνεργασίας σου με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 5 χρόνια. Τι σημαίνει για εσένα και τους υπόλοιπους νεαρούς συμπαίκτες σου η εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση προς το πρόσωπό σας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το νέο συμβόλαιο. Βέβαια, αυτό μας δίνει ένα κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο. Όσο μπορούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που μας στηρίζει έμπρακτα».

2. Πόσο δύσκολο είναι να βρείτε χρόνο και χώρο στην πρώτη ομάδα, τη στιγμή μάλιστα που ο Πάουλο Μπέντο έχει στη διάθεσή του 30 – 31 ποδοσφαιριστές;

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το να βρεις και εσύ μια θέση γενικά, αν όχι στην ενδεκάδα, στην 18άδα. Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι σε μια αποστολή. Δεν πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις καθημερινά στην προπόνηση. Χρειάζεται πολύ υπομονή και επιμονή στο να σε χρησιμοποιήσει ο προπονητής και όταν σε χρησιμοποιήσει πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και αυτό θα το κερδίσεις με τη δουλειά στην προπόνηση».

3. Είναι έτοιμη η ομάδα να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της;

«Θα είναι έτοιμη. Θα είναι πολύ δύσκολος μήνας με πολλά παιχνίδια στο  Europa League, στο Κύπελλο  και στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό αρέσει στους ποδοσφαιριστές. Είναι αναγκασμένοι να είναι έτοιμοι και πιστεύω πως όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό!

4. Ο επόμενος αντίπαλός σας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ποιά είναι η άποψή σου για τον Πανιώνιο;

«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από τη μέση και μπροστά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε έτοιμοι.

5. Ποιο είναι το όνειρο που θα ήθελες να ζήσεις με τον Ολυμπιακό;

«Το πρώτο όνειρο το έζησα με τη συμμετοχή μου και το ντεμπούτο μου σε αγώνα του Europa League. Το δεύτερο όνειρό μου είναι να καθιερωθώ και να παίζω με τον Ολυμπιακό και να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα».

6. Σε ποια θέση αισθάνεσαι ότι αποδίδεις καλύτερα;

«Στον Ολυμπιακό θα έπαιζα παντού! Ακόμα και τερματοφύλακας να παίξω, θα είμαι χαρούμενος. Η θέση όμως που μου αρέσει να παίζω είναι πίσω από τον επιθετικό».

                                                                                           – / –

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ:

Καλή Πρόοδο” νεαρέ! Αν η ψυχή σου είναι σαν του προγόνου σου, του ΗΡΩΟΣ Οδυσσέως ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, θα γίνεις μεγάλος! “Το έχεις”! Όμως ΠΡΟΣΕΞΕ! Στόμα κλειστό, πειθαρχία, πολύ δουλειά στο γυμναστήριο και στο πεδίο, ήτοι στο γήπεδο, και κυρίως ΗΘΟΣ!

– Κάποτε είχε περάσει από τα “χέρια” μου Θανάση ένας -πράγματι- παικταράς, (μεγάλος “τριπλέρ”, διεμβολιστής επίσης, κλπ), παιδί Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία, αν θυμάμαι καλά, Μακεδόνας, (Δραμινός, απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ), ορφανός από πατέρα, που έπαιζε εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, που και που όμως! Λεγόταν Μιχάλης ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ!

– Με ρώτησε κάποια μέρα, γιατί είχε καταλάβει ότι ήξερα από μπάλα, απ’ ό,τι άκουγε να λέω, αλλά και απ’ ό,τι έβλεπε στο γήπεδο του … -δου, όπου ήμασταν: “Κε … τί λέτε θα καθιερωθώ στην Ομάδα μου και στην Εθνική”; Απ. Θες την αλήθεια Μιχάλη; Του είπα! Ναι, απάντησε! Και του λέω στα ίσα, ΟΧΙ! Συνέχισε ρωτώντας με, “γιατί”; Και του είπα: “Διότι παλληκάρι μου στερείσαι ήθους”!.. Δεν είπε τίποτα!.. Έκανε μεταβολή και έφυγε! Δυστυχώς βγήκα αληθινός!.. “Χάθηκε” ένας παικταράς!.. Δεν έμαθα μετά την… ανθρώπινη τύχη του!..

– Την ίδια περίοδο “πέρασε από τα χέρια μου” και ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας Αλέκος ΡΑΝΤΟΣ! (Επειδή μίλησες για τερματοφύλακες)! Θα τον έχεις ήδη συναντήσει στην Ομάδα μας! Σπουδαίο παλληκάρι, σεμνός στα αλήθεια και όχι υποκριτής, “ίσος” και δουλευταράς! Είναι ακόμα στον ΘΡΥΛΟ μας και διδάσκει! Παντρεμένος με δασκάλα και απ’ ό,τι θυμάμαι έκανε και μια εξαίρετη οικογένεια!

  • ΘΑΝΑΣΗ μας! 

  – Τί να σε κάνω να είσαι πχ… ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ και να είσαι… λέσι; Καλύτερα να είσαι μονίμως στο 7 ή στο 8 και να παλεύεις για το 8 ή το 9, παρά μια στο 10 και μια στον 1!.. Πιστεύω καταλαβαίνεις! Αν έχεις ΗΘΟΣ, αν σέβεσαι τον εαυτό σου, τους συμπαίκτες σου και τους προπονητάς σου, όπως και την… υπογραφή σου στο συμβόλαιό σου, τότε και ποδοσφαιρικά θα βγάλεις ό,τι καλύτερο έχεις μέσα σου και διάρκεια θα έχεις και θα σε θυμούνται οι οπαδοί μας!..

– Τέλος, σου θυμίζω ότι είσαι στον ΘΡΥΛΟ της Ελλάδος! Να θυμάσαι μόνον το παρακάτω!

– Αν παιδί μου αυτοί που διοικούν τη γη ήξεραν ότι θα “κέρδιζαν” τις ψυχές των Ελλήνων για πάντα, αν ο ΘΕΟΣ επέτρεπε στην Ομάδα μας, να κέρδιζε πχ στο ποδόσφαιρο το Γιουρόπα Λιγκ, μιας και σ’ αυτό αναφέρθηκες, ή στο μπάσκετ, στο βόλλεϋ, στο πόλο, κλπ τα Πρωταθλητριών, τότε θα προσεύχονταν στον Κύριό μας συνέχεια γι’ αυτό!.. (Πήγαν οι Αμερικανοί στο μπάσκετ με το βάζελο εδώ και κάποια χρόνια και δεν κατάφεραν τίποτα! Ο ΘΡΥΛΟΣ μας είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, όπως η ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας, η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας)!!!

                                   

                                        ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ!!! 

 ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΟΛΕΜΑ(!) ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΔΗΛ. Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ“!!!

                                                                                                    – / –

                                                                                       «ΧΑΙΡΕΤΕ»!

 

                                                                                      «ΕΛΛΗΝΑΣ»!

 

                                                                                                – / –