ΑΚΑΡ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ – “ΑΓΓΕΛΟΙ” – ΚΛΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ε/ΓΕΕΘΑ!..

Φίλοι μου / μας!

“Βγήκε”, χθες (19-06-2021), ο Τ/ΥΠΑΜ Στρατηγός Κος Χ. Ακάρ και δήλωσε: “Ο κάθε ένας από τους πιλότους μας, κάνει δουλειά για 5 ανθρώπους”!..

Αυτό δεν θα σας το αναλύσουμε, διότι είναι απλό στο τί… υποκρύπτει, ως έννοια, και τί αντανακλά, ως σημασία!..

Όμως!

Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε ότι ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” και οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, απ’ το 2012 ακόμα, είχαν υπολογίσει ακριβώς τον αριθμό των Τ/Πιλότων και τις ανάγκες της ΤΠΑ, στέλνοντας και την σχετική -εκ του προχείρου- ανάλυση στο ΓΕΑ/Α2, το οποίο, τουλάχιστον εκείνη την περίοδο, ανταγωνιζόταν σε… έπαρση τους συναδέλφους του ΕΠΝ, που είθισται να περπατάνε και να… σέρνουν τ΄ αγγειά τους!..

Ούτε καν ένα τυπικό ευχαριστώ δεν είπαν οι… Αεροπόροι τότε στους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, παίρνοντας μόνον, και σίγουρα εκμεταλλευόμενοι, την σκέψη του γνωστού… μαλάκα “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”!..

Πιθανότατα οι Κοι αυτοί τότε να τα ήξεραν όλα(!) για την ΤΠΑ, αχαχαχαχαχαχα, και συνέδεσαν απ’ ευθείας με το… Μαρόκο τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, τους οποίους γενικώς άπαντες “ξεζούμιζαν” και “έπαιρναν” (τις περισσότερες φορές την οικειοποιούνταν κιόλας) την εργασία τους,…  “εις υγείαν μονίμως των… κορόϊδων”!..

Τα “κορόϊδα” αυτά τα σούταρε στην συνέχεια η γνωστή κλίκα του Στρατηγού “Ενδρομίδα”, όταν αυτός έκρινε ότι οι “ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ” κατά τα πάντα… “ΑΓΓΕΛΟΙ” άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι με τις επιτυχίες τους, στην ανέλιξη των στελεχών της κλίκας, η οποία ήλεγχε πληροφοριακά (όπως με την πάροδο του χρόνου έπραξε και με τις μεταθέσεις των στελεχών, αφού πληροφορίες και μεταθέσεις είναι πια “αδελφά” στοιχεία), την ε/στρατιωτική ηγεσία, ενταγμένοι όλοι τους στην Χουντική Ομάδα του… μεγάλου ΜΠΑΟΥΚΤΖΗ Κ/Δ Αρχηγού, παλιού Ιωαννιδικού Αξκού, που ακολούθως ο ίδιος έγινε έρμαιο της Ποντιακής… καταγωγής αρχηγικής αυτής κλίκας και έφτασε στο σημείο να περιφέρεται μέχρι και πέριξ του… Ρ/Πράκτορα (“FSB”) Ιβάν Σαββίδη, που πούλησε μαζί, με τον Διεθνιστή “Σόρος-Τσίπρα”, την Μακεδονία μας, για την οποία ο Στρατηγός αυτός… “δάγκωνε”!..

Αν δεν ήσουν Κ/Δ και κυρίως αν δεν είχες την έγκριση του… “Ενδρομικού” στρατιωτικού πληροφοριακού “Παρακράτους” σε “τελείωναν” στρατιωτικά, με συνοπτικές διαδικασίες, όλα αυτά τα πολιτικά και κυρίως ανθρώπινα φασισταριά!..

Η κλίκα, με πλοκάμια… χταποδιού και στους 3 Κλάδους των ΕΕΔ, σε χρησιμοποιούσε, “έπαιρνε” και σε “πέταγε”!

Για να καταλάβετε! Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” πήγε πχ στην Αλβανία, έφερε και απ’ εκεί “Παπάδες” και επιστρέψας, ο “Ενδρομίδας” τον έστειλε να… αναφέρει(!!!) σ’ έναν Υπξκό, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για θέματα Αλβανίας!.. Καταλάβατε!..

Προσέξτε τώρα!

Η κλίκα σε “πούλαγε” κιόλας “αέρα”!..

Είναι σίγουρο ότι για τους λόγους της (προφανώς επ’ ανταλλάγματι) “κάρφωνε” σε ξένους, όπως πχ Αλβανούς και άλλους, τα Όργανά της και την δουλειά τους, ενώ στις Δνσεις τους υπηρετούσαν Αξκοί και Υπξκοί που είχαν πχ γυναίκες Αλβανίδες 100% μέχρι το μεδούλι!.. (“Έπιασα” μια χώρα τυχαίως και όχι πάντως την Τουρκία, για να μην… παρεξηγηθεί ο Κος Τ/ΥΠΑΜ)!..

Όταν συνάδελφος (που τον “κάρφωσαν” 1000% στους ξένους), “κτυπήθηκε” αμέσως μετά απ’ τις Αλβανικές ΜΥ, στρ-κές, κλπ,  (του απήγαγαν, “έξυπνα” επιχειρησιακά, το παιδί και το έβγαλαν εκτός Ελλάδος… ), κανείς απ’ τους αλήτες αυτούς, ούτε και από την ηγεσία (που ήταν δική τους / η κλίκα που λέγαμε και που ζει μέχρι και σήμερα), δεν τον “ήξερε” τον “ΑΓΓΕΛΟ” αυτόν, ενώ λίγο μετά, αφού τον ξεζούμισαν και άλλο και τον έβαλαν και τους “έστησε” μέχρι και Μονάδα*, που πάλευε επί 4 χρόνια αυτός να πείσει την ηγεσία να “στηθεί”, ακολούθως, έβαλαν έναν Τελίδη, ο οποίος προηγουμένως τον συνέχαιρε συνεχώς κατά τις διάφορες ενημερώσεις, κλπ, τον “ΑΓΓΕΛΟ” αυτόν, να τον “σουτάρει”…!..

* Την Μονάδα αυτή… οικειοποιήθηκε, ως προς την… ίδρυσή της, ένας ανώτατος Αξκός, απ’ τους… “ανησυχούντες” των ΕΕΔ, καταλάβατε(!), παντρεμένος με πολύ πλούσια Χιώτισα, απ’ τους Αξκούς του… “Εξωτερικού”, ο οποίος σε βασικό Σχολείο του Όπλου του, ως Λγός, δεν είχε λάβει τον απαιτούμενο βαθμό 15 και όμως έγινε ανώτατος, ενώ έκανε και αναφορά παραπόνων προς την Υπηρεσία του, διότι κάποτε εστάλη με μετάθεση στην Λισαβόνα και όχι στην Μαδρίτη, για λόγο που δεν θα σας τον αναφέρω! Ναι, έτσι ακριβώς!

Πρόκειται για την Μονάδα, στην οποία ο μεγάλος, ο… τεράστιος Βαρδινογιαννο-Υπουργός Ναύαρχος (Υ)ποστολάκης, συμμέτοχος και συνεργός του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, για μια θέση… Υφυπουργού στην Κ-Β του Διεθνιστή, και άρα εξ ορισμού Ανθέλληνα, “Σόρος-Τσίπρα”, (Ναύαρχο που τον γύρισαν απ΄την στρατιωτική… συντήρηση, για να τον κάνουν Α/ΓΕΕΘΑ), όχι μόνον δεν πήγε να δει ποτέ, αφού αυτή ανήκε απ’ ευθείας σ’ αυτόν, αλλά δεν της έδωσε ούτε καν ένα “Ευρώ”, αφού είχε δώσει προτεραιότητα στις… WC του ΓΕΕΘΑ!.. Ναι, όπως το διαβάζετε!..

ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!..

Μάλιστα, αυτό το στρατιωτικό Καβαλιώτικο Αρχίδι (διότι είναι 2 οι κατηγορίες των Ε/Αξκών – Υπξκών, αυτοί που είναι μ’ αρχίδια και τ’ αρχίδια), όταν ακούστηκε στις κρίσεις, και κατά την σύσκεψη, το όνομα του υπόψη “ΑΓΓΕΛΟΥ”, είπε αμέσως, (διότι είχε πάρει εντολή σε χαρτάκι, από το ελεγχόμενο από την “κλίκα” Επιτελείο, του άλλου αληταρά και βουτυρομπεμπέ Καμμένου), “πάμε παρακάτω”, (αν είναι δυνατόν η πορεία των στελεχών στο Στράτευμα, στελέχη που ανάλωσαν 10ετίες στις ΕΕΔ, να είναι υπόθεση 1, 2 δευτερολέπτων), ενώ ο τότε Δντης του Όπλου, που ήταν και αυτός άνθρωπος του “Ενδρομίδα”, και… εξυμνούσε πιο πριν τον υπόψη “ΑΓΓΕΛΟ”, δεν έβγαλε “κιχ”, δεν είπε, έστω “για τα μάτια του κόσμου”, ούτε μια κουβέντα, στην σύσκεψη εκείνη!..

Ένας άλλος, Κ/Δ αυτός και συμμαθητής του αληταρά “Τυχοδιώκτη”, εκ του Ν. Καβάλας, Τελίδη, (Τελίδης που έκανε έναν συγχωριανό του, και τελευταίο στην Τάξη του, Στρατηγό και τον έβαλε σε θέση “κλειδί”, ενώ και σήμερα έχει αφήσει “δικούς” του στην ηγεσία), όταν έγινε και αυτός δοτός Αρχηγός, δεν ήξερε κανέναν άλλον, παρά μόνον όσους ήταν της κλίκας! Πχ Έλεγε στον “ΑΓΓΕΛΟ” αυτόν ο Αρχηγός αυτός Κ/Δ! “Θα σε στείλω στην Ταξιαρχία του… Μπάμπη, αφού λες ότι κινδυνεύει η οικογένειά σου”!.. (Στην θέση που θα έπρεπε νομίμως και με βάση τα όποια τότε μόρια να πάει ο “ΑΓΓΕΛΟΣ” αυτός, έβαλαν έναν δικό τους, ο οποίος είχε μείνει διατηρητέος, από λάθος μάλλον, και τάχα ήθελαν να τον “δουν”, αν είχαν δηλαδή κάνει λάθος και να τον προήγαγαν την επόμενη χρονιά)!..

Η νοοτροπία του Τσιφλικά! Ο στρατός δηλαδή μας ανήκει!..

“Εν τω μεταξύ”, του Συναδέλφου αυτού, του δυστυχούς αυτού “ΑΓΓΕΛΟΥ”, δεν του έβαζαν όλα τα στοιχεία στην… σελίδα του (sic)! Πχ Είχε 3 παιδιά και του είχαν γράψει ένα! Ήταν των “Πληροφοριών” και ούτε καν τον είχαν γραμμένο σ’ αυτές, αν και ήταν και Τουρκομαθής! Πουστιά στην πουστιά!..

Όταν αργότερα δόθηκε η ευκαιρία να πάει Τουρκία ο “ΑΓΓΕΛΟΣ” αυτός, που τους “έβγαζε” καθημερινά Τούρκους… Ιμάμηδες (ελληνιστί… “Παπάδες”, καταλάβατε) και άλλα πολλά… τ/ψάρια, σαν αυτά που έλεγε ο… Παπαγιαννόπουλος (στον Τσούκα… νομίζω), στην ταινία “Η Βίλλα Των Οργίων”, σχεδιάζοντάς του νοερώς μια πιατέλα που με τα χέρια του έφτιαχνε, κλπ, ο νυν Αρχηγός του ανύπαρκτου Ευρωπαϊκού Στρατού και τότε Αρχηγός Κωσταράκος είπε, “εγώ δεν τα κάνω αυτά”!..

Έτσι στην θέση αυτήν στην Τουρκία πήγε στέλεχος της κλίκας με ηρωϊκό… επώνυμο, για 2η φορά, (πρόκειται για Άριστο στέλεχος που τώρα διοικεί στις… Μαστίχες), ενώ ο Κος Κωσταράκος, που “δεν τα κάνει αυτά”, “κράτησε” αργότερα για 6 μήνες την θέση στο ΓΕΕΘΑ κενή, θέση όπου θα “πήγαινε” ο νυν Στρατάρχης, μέχρι να γυρίσει από την Σμύρνη, Στρατάρχης που θα είναι ο επόμενος Α/ΓΕΣ (έχει και ιστορικό οικογενειακό… επώνυμο στις ΕΕΔ) , χρησθείς για Αρχηγός εδώ και χρόνια, όπως χρησμένοι ήταν ο Τελίδης, ο…λαδιάρης γαμίκος Κ/Δ συμμαθητής του, αυτόν που κάλυψε, όταν απαιτήθηκε, ο… Μπάμπης, που ήταν και αυτός χρησμένος από το ίδιο… Συνδικάτο!.. Τίποτα τυχαίο!..

Τέλος, τον “ΑΓΓΕΛΟ” αυτόν τον παρακολουθούσαν καθημερινά με έναν ρουφιάνο τους ΕΜΘ, που του τον είχαν βάλλει στην “Ομάδα” του και αυτός έκανε πως δεν καταλάβαινε τον ρόλο του Κου αυτού! Αυτός ο ΕΜΘ έδινε αναφορά στον “ΕΝΔΡΟΜΙΔΑ” ή εχρησιμοποιείτο και απ’ τον αδελφό… “Ήρωα” του “Ενδρομίδα”, για δήθεν αποστολές, εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ αργότερα αυτός ο… Γκαγκαβούζης πήγαινε και ανέφερε για τον “ΑΓΓΕΛΟ” αυτόν απ’ ευθείας στον τότε Υπαρχηγό του ΓΕΣ, ο οποίος ήταν και αυτός της  κλίκας, Κ/Δ και αυτός, ναι αυτός που ακολούθως, όταν “βγήκε” η ΝΔ, έγινε… ΝΔούλης από Χουνταίος, και διοικεί σήμερα το ΚΑΤ!!!..

Να πούμε ότι όλοι αυτοί οι… Κοι, ήσαν και είναι κατ’ ελάχιστον στα όρια της Μασωνίας, στους Ρόταρυ, κλπ, ενώ κέντρο συναντήσεώς τους είχαν την “Ελληνική Λέσχη”, η οποία είναι, ως γνωστόν, για… λίγους!..

Θυμίζω πως, λίγα χρόνια πριν απ’ αυτήν την ηγεσία, είχαμε και τους περίφημους “Χ. Αυγίτες” Στρατηγούς στην ηγεσία, που ΑΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΕΔ, υποστηρίζοντας τους ελληνικής καταγωγής ΝΕΟ-ΝΑΖΙ και ΑΘΕΟΥΣ, όπως και κάποιους εξ αυτών, οι οποίοι “ζουν” στρατιωτικά και σήμερα και νομίζουν πως είναι… άγνωστοι, οι ανόητοι!.. 

Προχωράμε!

Προκειμένου να μπει επικεφαλής στην “ανάλυση” ο εξάδελφος, του επικεφαλής της κλίκας “Πληροφοριών” Στρατηγού “ΕΝΔΡΟΜΙΔΑ”, (θέση με “πρεστίζ”), που τον πάνε και αυτόν για ψηλά, τον συνάδελφο αυτόν (τον “ΑΓΓΕΛΟ” δηλαδή) τον έβγαλαν απ’ εκεί και τον έστειλαν να “στήσει” άλλη “Ομάδα”, βάζοντας έναν Καλαματιανό Στρατηγό (της κλίκας και αυτός) που ήταν ο φυσικός Δντης του (άσχετος από “Πληροφορίες”), να του πει: “Σε στέλνω εκεί για να σ’ αναβαθμίσω”!..  Τόσο αλητεία!.. 

Ο μόνος που στάθηκε στον “ΑΓΓΕΛΟ” αυτόν (που είχε υπηρετήσει σχεδόν παντού στις θέσεις του Όπλου του στην χώρα / ένας απ’ τους λίγους) ήταν ο θανών πλέον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”! ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! 

Αυτή η συγκεκριμένη ηγεσία είχε την Τουρκία καθημερινά “στο πιάτο” απ’ τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, τους οποίους διέλυσε (!!!), διότι το κύριο ενδιαφέρον της δεν ήταν οι ΤΕΔ, αλλά το… Σεριφιλίκι στις ΕΕΔ, η δόξα και η “κονόμα“!..

Σήμερα όλα είναι… καλύτερα, αφού τα… μιάσματα, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, εκδιώχθησαν! Υπάρχει στο δίκτυο πληροφοριών του ΓΕΣ, μέχρι και Αξκός Φιλοσκοπιανός, λόγω αυτής της… καλυτεύρεσης, επειδή είτε έχει μέσον, είτε μιλάει ίσως το ιδίωμα, είτε η γυναίκα του ίσως να είναι από την περιοχή εκεί πάνω, είτε να είχε και τα τρία αυτά στοιχεία, κλπ! Όλοι αυτοί παίρνουν πάντα τις καλύτερες θέσεις, όπως πχ Αλβανοί στην συνείδηση 100% νέοι, που έχουν γίνει… Έλληνες (sic), οι οποίοι υπηρετούσαν και υπηρετούν μέχρι και στην Σ/Ν (ακόμα και στην Κύπρο), για να αμείβονται κιόλας, αλλά και για να παίρνουν πληροφορίες και να τις στέλνουν στην Πρεσβεία τους!.. (Φιλάκια πολλά Κε Αποστολίδη, Κε… Διαπραγματευτά)!.. 

Και άλλα πολλά… καλά, αλλά ας τα βρουν αυτοί οι… Κοι, που είναι σήμερα εκεί στον Χολαργό!..

Φίλοι μου / μας!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” δεν είχαν προβλέψει, με βάση στοιχειοθετημένη ανάλυση, πχ μόνον αυτό που δήλωσε ο Ακάρ για τους πιλότους της ΤΠΑ, (εδώ στο “σάϊτ”, όσοι είστε επιμελείς, θα βρείτε και ανάλυση του 2015 – 2016 για την ΤΠΑ και τους πιλότους της και άλλα πολλά, σχετικά με την ΤΠΑ, όπως πχ ποιά α/δ και πώς τα παρακολουθούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, κλπ), αλλά  προέβλεπαν σχεδόν τα 8 από τα 10 θέματα που αργότερα λάμβαναν χώρα στην γείτονα!..  (Ανατρέξτε στο “σάϊτ” μας απ’ την αρχή του και βρείτε – εξακριβώστε μόνοι σας, αν τα όσα έχουν γραφεί είναι προ-λεγόμενα μεταγενεστέρων συμβάντων, γενικώς)!..

Το πρόβλημα με τον υπόψη “ΑΓΓΕΛΟ” δεν ήταν ότι τον “σούταραν”, αν και θα έπρεπε να γινόταν Στρατηγός “αέρα”, αλλά, όπως αντιλαμβάνεστε αγαπητοί αναγνώστες, η απώλεια του παιδιού του! Είναι εδώ που φωνάζει κανείς σε όλα αυτά τα παραπάνω σκουπίδια, τα παρακάτω:

“ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΤΕ, ΠΗΡΑΤΕ, ΜΑΘΑΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ, ΩΣ ΩΡΙΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΤΕΥΕ ΡΕ (ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΛ. ΣΤΗΝ ΣΕΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΔΚΤΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ… ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ), ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΚ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ “ΚΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΡΑΒΑΤΕ”!

ΟΜΩΣ, ΑΡΑΓΕ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ;”

Ένα πρωϊ, στην κατηφόρα προς την Ισραηλινή Πρεσβεία, (περιοχή Ν. Φιλοθέη), ο “ΑΓΓΕΛΟΣ” αυτός, μόνος στον δρόμο, περνούσε τα φανάρια με κόκκινο! (Πήγαινε καμιά ώρα πριν πάντα στην θέση του, ώστε να προλάβαινε να δει τις τ/ε-φ, κλπ, κλπ, κλπ)! Στον δρόμο τον “τσίμπησε” με την μηχανή του ο νυν ΥΦΑΜ Στρατηγός Στεφανής και του έκανε παρατήρηση, ενώ εκείνος αυθαδίασε επίτηδες (για να μην σκεπτόταν ο Στεφανής ότι ο οδηγός μπορεί να ήταν Στρατιωτικός… ) και του είπε: “Εσένα τί σε βάλαμε, τροχονόμο”;

Αυτόν τον… ανόητο ζήλο είχε για την Υπηρεσία του ο “ΑΓΓΕΛΟΣ” αυτός, που πήγαινε και έλεγε τα πάντα στον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ο οποίος προσπαθούσε πάντα να τον καθοδηγεί!..

Χαιρετισμούς πολλούς Στρατηγέ Στεφανή!

Αν εσύ, ο εμφορούμενος απ’ τον… Παύλο ΜΕΛΑ, αποδέχεσαι ένα τέτοιον Στρατό, τότε να τον χαίρεσαι!.. Δεν είναι ότι έχασες εσύ τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ή οι της κλίκας, είναι ότι τους στερήθηκαν οι ΕΕΔ και κυρίως το δίκτυό τους στο εξωτερικό (Τουρκία και Βαλκάνια), αλλά και εντός των ΕΕΔ!..

Και η πιο μεγάλη ειρωνεία είναι η σχεδόν συνεχής επιβεβαίωση, τα τελευταία χρόνια, από τις ΤΕΔ, στα όσα αυτός και οι άλλοι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, μαζί με τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ανέφεραν τότε στην ηγεσία των ΕΕΔ, κάτι που επίσης αναγνωρίζεται πανεύκολα, αν κανείς διαβάζει με προσοχή και τον “Ε.Θ.”!

Και ένα ερώτημα Κε ΥΦΑΜ, …. “τεντωμένο” βεβαίως λίγο!.. Πόσο διαφέρουν αυτές οι παραπάνω συμπεριφορές, απ’ εκείνες των Τ/Στρατηγών, στις “Βαριές”, … “Ελαφριές”, κλπ, κλπ, κλπ;

ΚΕ ΥΦΑΜ! ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΤΕΦΑΝΗ!

ΑΝ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΡΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΜΟΙΟ Α/ΓΕΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΕΣΤΥΚΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, (ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ), ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΕΔ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ!..

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ… ΦΑΛΚΟΝΕ (ΦΩΤΟ ΑΡΘΡΟΥ), ΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ;

Φίλοι μου / μας!

Η μεγάλη στεναχώρια του παραπάνω “ΑΓΓΕΛΟΥ”, την ιστορία του οποίου σήμερα και χωρίς την άδειά του σας ανέφερα, ήταν ότι το παιδί του δεν “πήγε”, όπως μας έλεγε, όπως ο… Ανθλγός γιός του Στρατηγού “ΔΑΡΕΙΟΥ” (Μ. ΚΑΤΡΑΚΗΣ), στην γνωστή ταινιάρα, αλλά……………!……………..

Σε αντίθεση, όλα τα παραπάνω στρατιωτικά λιμά, “φτιάχτηκαν” “κονόμησαν” και “κονομούν”, ενώ δικτύωσαν και τα παιδιά τους, ενώ το παιδί του υπόψη “ΑΓΓΕΛΟΥ”, που εκείνη η Καλαματιανή λέρα τον έστειλε για… αναβάθμιση, … ;;;;;;; …

Ας μην το συνεχίσω όμως!..

Καταληκτικά! Ο Ακάρ**, με ό,τι δήλωσε για τους πιλότους της ΤΠΑ, μετά από την σχετική επιθεώρηση που έκανε, έστειλε πολλά… φιλάκια στις ΕΕΔ, για λογαριασμό των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, και εμείς τον ευχαριστούμε “θερμώς και “από καρδιάς”!..

 

** Κε Ακάρ! Αγαπητέ μας “Καραγκιοζάκο”! Γνώριζε / Να ξέρεις ότι ακόμα είμαστε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ! Για πες το στον Χακάν, να το… “κυττάξει” το θέμα, διότι οι “δικοί” σας εκεί Στρατιωτικοί της ΥΣΠ είναι “για το πέος”!.. Ξέρεις και εσύ, όπως

και ο Χακάν ότι δεν σας είπαμε ποτέ ψέμματα!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-