ΑΛΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!! Ε-ΛΕ-ΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

Κε ΦΙΛΗ, … φιλάκια!..

– “Δεν τρέχει τίποτα”, σε καταλαβαίνω, αρκεί να διαλύεται η Ελλάδα, στην οποία προφανώς και ΔΕΝ πιστεύεις, αφού αφήνεις, φίλε νεο – SOROS – Κομμουνιστή, να γίνονται τα παρακάτω που γνωρίζεις, είμαι σίγουρος, ενώ ο “πολύς” Σύντροφος” ΚΑΜΜΕΝΟΣ, (o “Εθνο – Μπολσεβίκος”, μετά το “Σύντροφοι” και “Συντρόφισσες”, στο πρόσφατο Συνέδριο, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α), μάλλον θα… αγνοεί (αχαχαχαχαχαχα) το παρακάτω θέμα, διότι αλλιώς θα… επαναστατούσε, όπως έκανε με τον… Μουζάλα και τη… “Μακεδονία”, καθώς και με τα… Θρησκευτικά, που θα… έριχνε, όπως είπε στον Ιερώνυμο, την Κ-Β, αν αυτή έκανε πράξη τα όσα έλεγε, για το υπόψη μάθημα!.. (Δηλαδή, για να καταλάβω Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, δεν θα τα υλοποιήσει η Κ-Β, τα όσα εξήγγειλε για τα Θρησκευτικά; Για συνεννοήσου με τον… “απτυχίωτο Ψάλτη”, που λέει άλλα! Ποιούς νόμισες ότι δουλεύεις ρεεεεεεεε); 

– Φτου σας ρε ξεφτίλες!.. Και καλά τα κομμούνια, αλλά εσύ ο… υπερπατριώτης, Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, πώς και έτσι; Τελικά θα μείνεις Κε ΚΑΜΜΕΝΕ να σε υποστηρίζει μόνον ο… Τράγκας, το… λαμόγιο, από το “Real FM”, (ναι, ο φίλος σου, ο οποίος ενοχλήθηκε τάχα μου που του έστειλε το “ΣΔΟΕ” ο Γιώργος ο Παπανδρέου, όταν ήταν Π-Θ, όταν αυτός, ως πχ Δντης της ε/φ “ΧΩΡΑ”, δεν πλήρωνε ούτε τα χρήματα που συμφωνούσε ότι θα έδινε, σε όσους νεαρούς δημοσιογράφους του πήγαιναν άρθρα, τα οποία δημοσιεύονταν στα έντυπά του, και άλλα πολλά…), και να παρακαλάς να μπεις στα ψηφοδέλτια του… “ΣΥΡΙΖΑ”, ανάλογα φυσικά, όπως διαβάζω, με το τί θα σου πουν οι Εβραίοι, οι οποίοι σε “ελέγχουν”!.. Τί κατάντια!..

– Αλλά “δεν θα σας περάσει” νόθα παιδάκια του SOROS!.. Σας έγραψα σε προηγούμενο άρθρο το τί θα γίνει στην χώρα, με την -τελικά-  ανθελληνική πολιτική σας!..

Πείτε όμως την ΑΛΗΘΕΙΑ στους Έλληνες ρε, σχετικά με το τί πρεσβεύετε, και με το τί επιδιώκετε, ρε πολιτικές οχιές!..

– Για να είμαι δίκαιος, έχετε έμμεσα οι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πει μια ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνη(!), στο λαό μας, αυτήν που εκφράζουν οι λέξεις του τίτλου, του Κόμματός σας, για όσους καταλαβαίνουν ασφαλώς και που σίγουρα δεν είναι η λαϊκή… “πλέμπα”, όπως θεωρείτε γενικώς το πόπολο:

                                                   ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ(!) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

– Αντιγράφω το παρακάτω άρθρο, από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ και δεν θα σχολιάσω, αφού αναμένω να σχολιάσετε… εσείς, φίλοι μου και στο τέλος να συμφωνήσουμε, έστω, στο… εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το… βόδι ! Διαβάστε λοιπόν!

                                                                                              – / –  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!..

ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΦΘΑΝΕΙ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Με αφορμή την ίδρυση ενός ακόμη ΑΜΙΓΩΣ αλβανικού σχολείου(!) στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στην Καλαμαριά) και την ανάληψη από τον εκδοτικό οίκο «Άλμπα» της εκτυπώσεως των βιβλίων και όποιων άλλων διδακτικών βοηθημάτων χρειασθούν, αξίζει να μαθευτεί ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΓΙΝΕΤΑΙ, ποιό είναι ακριβώς, το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ περιεχόμενο των βιβλίων, που διδάσκονται, «ΚΑΤΩ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΥΤΗ ΜΑΣ», οι μαθητές των ΕΔΩ αλβανικών σχολείων!

Οι νεαροί Αλβανοί, μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους, μαθαίνουν την Ιστορία της …«Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι …αλβανικό εθνικό έδαφος(!!!) στο οποίο «αιμοσταγείς» Έλληνες(!) πραγματοποίησαν (ΔΗΘΕΝ) «εθνοκάθαρση» στους Τσάμηδες που – τάχα! – πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως… έχει ίδιο «DΝΑ» με τον βασιλιά …Πύρρο της Ηπείρου και την… Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Όλα αυτά τυπώθηκαν εφέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια παρακαλώ, με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας, την ώρα που η αλβανική κυβέρνηση, ζητά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ την στήριξη της Ελλάδος για να ανοίξουν οι πόρτες της Ε.Ε. (και η Ελλάδα το πράττει, χωρίς να θέσει ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ κανένα απολύτως όρο!), όπως αναφέρει η βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα «himara.gr».

Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε εφέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της γείτονος χώρας, οι μαθητές διδάσκονται για τις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν …εκτός αλβανικού κράτους.

Σ’ αυτές περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και «βε-βαί-ως» ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλωρίνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτης, Πρεβέζης, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας!

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως(!!!) προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913, από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν(…) των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.
Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτης και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν, πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει …«εθνοκάθαρση»(!!!) με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί.

Ο χάρτης με την ΔΗΘΕΝ «Μεγάλη Αλβανία» και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο, τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών που καλούνται, για παράδειγμα, να ζωγραφίσουν τις περιοχές της Ελλάδος όπου ζουν… Αλβανοί, ή να απαντήσουν στα ερωτήματα: «Ποιες είναι οι αλβανικές περιοχές της Ελλάδος;» ή «Αναφέρετε τις εκδιώξεις που υπέστησαν οι Αλβανοί από τις ελληνικές αρχές»!!!

ΕΔΩ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ (ΕΛΕΟΣ!)

ΝΑ …»ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ» ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΕΕΙ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1913, ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…

Να σημειωθεί πως στο βιβλίο Γεωγραφίας, ΔΕΝ υπάρχει καμμία απολύτως αναφορά στην ΑΓΡΙΩΣ καταπιεζομένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ μειονότητα της Αλβανίας, παρά μόνο πως στην χώρα οι διάφορες μειονότητες (Έλληνες, Σκοπιανοί και Μαυροβούνιοι) αγγίζουν συνολικά το 2%, ενώ τους Βλάχους, που στην πλειονότητα τους έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ εθνική συνείδηση, τους χαρακτηρίζει «πολιτιστική μειονότητα».

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΑΤΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ;

ΑΠΟ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ 1 – 2 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΥΤΟ «ΠΛΑΝΟ»; 

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;;;


ε/φ «ΣΤΟΧΟΣ»

Σημ. Ο γράφων είναι μόνος στην παρούσα χρονική περίοδο (τα 2/3 της “Δριας” του είναι στην Τουρκία) και δεν έχει την τεχνική δυνατότητα μεταφοράς των αλβανικών χαρτών “εδώ”, χάρτες οι οποίοι περιλαμβάνονταν στο άρθρο της ε/φ, κάτι για το οποίο ειλικρινώς λυπάται και ταυτοχρόνως απολογείται, αφού… Μία Εικόνα Είναι 1000 Λέξεις, όπως σοφά λένε οι Κινέζοι!

– Και μιας και είπα Κινέζοι, θα διαβάσατε τί είπαν ξένοι και όχι Έλληνες, για τον περίφημο “πήλινο Κινεζικό Στρατό” που βρέθηκε πρόσφατα και άλλο κομμάτι του, και ποιοί τον έφτιαξαν!

– Έλληνες ήσαν, αγαπητοί, οι δημιουργοί του, πριν από 5000 χρόνια!

– Αλλά εμείς οι Έλληνες, είμαστε… Αλβανοί, όπως λέτε, ή πιστεύετε, χωρίς να το ψελλίζετε, φοβούμενοι τον χαρακτηρισμό “Νεο – Φαλαμράϊερ”, ή φοβούμενοι για την ίδια σας τη ζωή, αν ποτέ ξαναεκδηλωθεί στην πράξη η κατάρα του διχασμού μας, ρε Πάγκαλε, ρε Φίλη, ρε Αποστολίδη, και λοιποί παλαιοί και νυν ξενόδουλοι ντόπιοι “αφέντες” μας… (Κε Αποστολίδη, παλαιέ Δκτη της ΕΥΠ, μέσα στο ΓΕΣ είχες πει, διότι ήξερες τους σχεδιασμούς των “Μεγάλων Προστατών” μας – γι’ αυτό έγινες και Α/ΕΥΠ –  είχες λοιπόν πει, ερωτηθείς, πως: “Τί θα πει, τί θα γίνει με τους Αλβανούς; Θα γίνει ό,τι και το 1821! Θα αφομοιωθούν”! Άσχετα με την ορθότητα της τότε απαντήσεώς σου, για να δούμε όμως τώρα, θα γίνει έτσι αγαπητέ Παύλο, ή μήπως πρώτοι οι Αλβανοί “ξεκινήσουν” να παίζουν τις… πίπιζες, ώστε να… “χορέψει” η Ελλάδα και ακολουθήσουν μετά οι νταβατζήδες τους οι Τούρκοι, που τους χρυσοπληρώνουν, “davul ve zurnayla”,  να μας… “χορέψουν”, έ; Τί θα έλεγες σήμερα;

– Πάτε ρε μέχρι το Βουθρωτό, μέχρι την Απολλωνία, μέχρι το Δυρράχιο, να δείτε τα αρχαία, που είναι όλα με ελληνικές επιγραφές, στην ελληνική γλώσσα ρεεεεε, διαβάστε τουλάχιστον για το ποιός ήταν και τί έλεγε / τί πρέσβευε ο Γεώργιος – Αλέξανδρος – ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ και τί μάλιστα θρησκεύματος “ακόλουθος” ήταν, δείτε και αναρωτηθείτε γιατί οι σημαίες Αλβανών και Σέρβων έχουν τον δικέφαλο αετό πάνω στο πανί τους, (μάλιστα αυτή των Αλβανών φέρει και τα πολεμικά χρώματα των Βυζαντινών, το κόκκινο και το μαύρο), διαβάστε για τους Αρβανίτες που τους βαφτίσατε Αλβανούς, (όχι φυσικά τον… Κόλλια, που τον είχαν και στην… ΕΥΠ), διαβάστε για τους Τουρκαλβανούς, ποιοί ήσαν αυτοί, πώς έγιναν Μουσουλμάνοι, τί δράση είχαν στην Οθωμανική Ελλάδα  και μετά ελάτε να πείτε τα στημένα κατά της Ελλάδος, που σας γέννησε, ψέμματα, εξυπηρετώντας… αλλότρια σχέδια και σκοπούς!..

– Και σε μια τελική, πείτε μας ρε, πού είναι τα γραπτά κείμενα των… Αλβανών, που ουσιαστικά εμείς τους κάναμε Κράτος το 1912 και ασφαλώς και οι τότε άλλοι… φίλοι μας Ιταλοί, κείμενα που να αποδεικνύουν την καταγωγή τους, κλπ;

– Πείτε μας για την γλώσσα τους ρε, που είναι “άθροισμα” Ελληνικών, Τουρκικών, Ρωμαϊκών και τοπικών λέξεων, φράσεων και κυρίως ελληνικής… συλλογιστικής!..

– Πείτε στον ελληνικό λαό ότι για να γίνουν, μετά το 1990, από κομμουνιστικές χώρες, δυτικές, η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βουλγαρία, κλπ, πλήρωσε και πληρώνει ο κατασυκοφαντημένος ελληνικός λαός!..

– Πείτε για τα αφορολόγητα δις Ευρώ που “βγαίνουν” στην Αλβανία ετησίως, πείτε, πείτε, πείτε, 1002 θέματα έχετε να πείτε, που αφορούν σήμερα ειδικά τους Αλβανούς, και ότι η Ελλάδα και σήμερα ηλιθίως τους στηρίζει, Αλβανοί που ήσαν φάρες αγροίκων που μισούσαν η μια την άλλη, κλπ, κλπ, κλπ!

– Και φτάσαμε να μας κάνουν μέσα στην Ελλάδα, με τις… παλάμες τους το… “μια ωραία πεταλούδα”, ο Κος… Λίλα, ο Κος… Κονέ, που τον καλούν και στην Εθνική, οι τριμηνίτες στον ΕΣ τάχα μου Έλληνες και στην πραγματικότητα Αλβανοί Β’ Γενιάς, που έχουν μάθει από τους γονείς τους να μισούν την Ελλάδα, που και αυτοί με τη σειρά τους διδάχτηκαν επί ΧΟΤΖΑ το ίδιο προς την Ελλάδα μίσος!

– Πού είστε ρε SOROS – παιδα, που μας κυβερνάτε, που ούτε και με τη δήθεν ιδεολογία σας δεν είστε ειλικρινείς, αφού μόνον με τους Έλληνες πατριώτες και τάχα μου με τους Εθνικιστές, έχετε πρόβλημα! Είναι καλώς καμωμένος ο Αλβανικός -εν προκειμένω- Εθνικισμός, ή ο Τουρκικός, ή ο Σκοπιανός, κλπ, ρε σεις;

– Είστε Ο.Κ. με τους Φασιστο – Ναζήδες Τουρκαλβανούς Τσάμηδες;

– Είστε Ο.Κ. με τους… κουμπάρους μας (γειά σου ρε “νεο-Βούδα”) τους Τούρκους Εθνικιστές; (Tί φοβική δήλωση έκανε πάλι “προχθές”, από την Έδεσσα, ο Κος Παυλόπουλος, ο γνωστός υπέρμαχος της… “παθητικής Άμυνας”, (βλέπε συνβάν νεαρού Ελληνο-Αρμένη ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ),  δήλωση, η οποία ασφαλώς και δεν υπάρχει στην πράξη, παρά μόνον στο μυαλό του νυν ΠτΔ μας, ΠτΔ  που όφειλε να πει και μόνον, ένα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, στον ΡΤΕ και τίποτα άλλο)!

– Για τους Σκοπιανούς δεν ρωτάω, αφού μάλλον είστε “Ο.Κ”., με ό,τι λέγουν και πράττουν, αφού οι παππούδες σας αγωνίστηκαν, μέσα από τις γραμμές του Σοβιετοκίνητου Κ.Κ.Ε. για την αφαίρεση από την Ελλάδα της γης της Μακεδονίας μας, ή όχι;

Μόνον για τα λεφτά των ΜΚΟ νοιάζεστε τελικά και για το πώς θα πείτε τους Έλληνες “Ρατσιστές” ή Ξενοφοβικούς, μόνον για το πώς θα τους στείλετε Εισαγγελείς, αν τύχει και διαμαρτυρηθούν ή αναφερθούν σε προβλήματα που εμφανίζονται με όλους αυτούς τους “λάθρο”, που από τον Ιαν. του 2015 εσείς καλέσατε, ανοίγοντας τα σύνορα, στην Ελλάδα, αφού ο SOROS, ο “πατέρας” σας, θέλει η Ελλάδα να “φτιάξει”, μετά από τους Βαλκάνιους και μερικά εκ-ρια από τους Ασιάτες Μουσουλμάνους και μετά από 2 , 3 δεκαετίες να εκλείψει του παγκοσμίου Χάρτη;

Μόνον για τα… κανάλια νοιάζεστε;

Μόνον για το πώς θα αλώσετε και μάλιστα… μαφιόζικα τη Δικαιοσύνη νοιάζεστε; Δεν καταλαβαίνετε πχ ότι η “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” λειτούργησε ως… συνήγορός σας (έστω σαν συνήγορος του Κου Παπαγγελόπουλου), κτυπώντας την Κα Τσατάνη (έχει “δύσκολο” επίθετο και δεν μπορώ εύκολα να το κάνω… ”enter” στον εγκέφαλό μου, μοιάζει δε και με ενός Κου… “Λαμογίδη”, αχαχαχαχα, συνεργάτη του ΓΕΣ, με ξενοδοχεία, κλπ, κλπ και… εκνευρίζομαι), ακόμα και δίκιο να είχε / -τε -που δεν το ξέρω- ως προς την “κόντρα” της με τον Καραμανλικο – Τσιπρικό Κο Παπαγγελόπουλο;

– Ο Κος Παπαγγελόπουλος (Υφ. Δικαιοσύνης), γιατί δεν ακούγεται τώρα που “παραιτήθηκαν” 2 Δικαστές από το ΣτΕ, τώρα που άλλος έσπασε το… πόδι του, τώρα που ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ έβαλε “στεντ” και μπήκε στην… εντατική, κλπ, τώρα που “βγήκε”, βρώμικα και αλήτικα, ότι σεβαστός Δικαστής του ΣτΕ έπασχε από οξύ… γεροντο-έρωτα και είχε δώσει και τα θέματα ακόμα, [Κε Σαμαρά ξέρεις κάτι(;)] στην… κοπελίτσα του αυτή, την πολυαγαπημένη, (και μετά λέμε για τις… πόρνες, αλλά και για το “αδιάβλητον” και το “τυφλό” της Δικαιοσύνης), και όλα αυτά για να πάμε / -τε σε μια νέα σύνθεση του ΣτΕ υποχρεωτικά, όπου η πλειοψηφία Κε Παπαγγελόπουλε και Κε Παππά θα είναι “ΣΥΡΙΖΑ”! Ή όχι; Πώς σας το είχα γράψει; “Εξέλειπε η ντροπή”!..

– Και κάτι ακόμα!

– Κε Παπαγγελόπουλε! Τί γίνεται με τη δίκη των δολοφόνων της “ΜΑΡΦΙΝ;

– Επίσης! Θα βρείτε τους δολοφόνους (μαζί με τον… “Αστέρα” σας Υπουργό, Κο Τόσκα) των 2 “Χρυσαυγιτών”, ή όχι, επειδή τα θύματα ήσαν… “Φασίστες” και εσείς… “Δημοκράτες”;

– Τέλος, θα πείτε / θα αποκαλύψετε στον ελληνικό λαό, τώρα που “κρατάτε τα κλειδιά”, ποιό είναι επιτέλους το παρακράτος της Δεξιάς ή της ελαφρο-δεξιάς, της ΕΥΠ, ή δεν ξέρω ποιών άλλων θεσμών ή ό,τι άλλο, στο οποίο αναφερόσασταν τόσα χρόνια, όταν κυβερνούσε η… πόρνη Δεξιά, “με ΠΑΣΟΚ ή άνευ”, και στις διαδηλώσεις γινόταν της… “εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα” και μιλάγατε τότε, για… “γνωστούς – αγνώστους”, κλπ, και άλλα… νόστιμα;

  • Εκτιμώ, από την άλλη, ότι είναι γνωστά τα μέλη των… “Πυρήνων”, όπως και τα μέλη (Έλληνες και ξένοι) του Αμερικανο – CIA – “ANTIFA”, που σημαίνει… “ΕΠΙΘΕΣΗ” (αχαχαχαχαχα), των όσων ξένων έχει το “δημοκρατικό” ΚΚΕ στρατολογήσει στις τάξεις του, “επί χρήμασι”, (τύπου “χαρτζιλίκι” ασφαλώς, αλλά… Αλαφούζου στους βάζελους εντολοδόχους του),  και γενικώς του αριστερού, αλλά… ηθικού παρακράτους! Αχαχαχαχαχαχαχα! Τί είδους ηθικής; Σας έχω γράψει εδώ!..
  • Μαζέψτε τους όλους, και τους απ’εδώ και τους απ’εκεί, (καταλάβατε), ώστε να μην χαρούν οι ξένοι επικυρίαρχοι και δυνάστες μας, με έναν νέο βαλτό από τους ξένους δυνάστες μας εμφύλιο! Ένας νέος εμφύλιος θα είναι Κ/Φ!.. Εκτός φυσικά, αν αυτό είναι που θέλετε, που δεν θέλω όμως να το πιστέψω, παρ’ ότι κάτι απόψεις σας περί “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, κάτι… “Αριστοτέλεια”, κάτι… “Πολιτοφυλακές” των Εξαρχείων, κλπ, με βάζουν και σε άλλες σκέψεις!..

– Δεν σας γράφω άλλα, παρά μόνον πως θα είναι κρίμα, πιστέψτε με, να μείνετε στην ελληνική Ιστορία, ως “ΚΟΚΚΙΝΗ ή ορθότερα (με βάση το προτιμηθέν χρώμα σας), ως ΡΟΖ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ”! (“Κολλάει” πάντως το ροζ και με τα οπαδικά αισθήματα του Κου Τσίπρα, νυν Π-Θ και Αρχηγού σας, αφού είναι γνωστή η ρήση: Ροζ φανέλα η πρώτη σου Βαζέλα“)!..

Κλείνοντας λοιπόν τη “Σημείωση” αυτή, ρωτάω εκεί, προς Κ-Β μεριά:

α. “Όλα καλά λοιπόν και με τους… Αλβανούς“; “Όλα καλά με τους… Αλβανο – Κοσοβάρους“; Γιατί αφήνετε μέσα στην χώρα μας να υπάρχουν και να γεννιούνται… Καλαμαριές; Θέλετε να πάρει -κάποια στιγμή- φωτιά, όχι η Καλαμαριά, αλλά η… Ελλάδα;

β. Τελικά υπήρχε ή όχι Ελλάδα και Ελληνισμός ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, και Εθνο-μπολσεβίκε Κε Καμμένε; Οι Αλβανοί ζητάνε, διότι λένε ότι ιστορικά τους ανήκουν, τη Δ. Μακεδονία, την Κέρκυρα, την Ήπειρο και φτάνουν μέχρι το… Ρίο, ενώ μπαίνουν και λίγο μέσα στην Πελοπόννησο, οι Σλαβο-Σκοπιανοί, για τον ίδιο λόγο, όλη ανεξαιρέτως τη Μακεδονία, οι Βούλγαροι, για τον ίδιο λόγο, την Α. Μακεδονία, οι Τούρκοι ομοίως, το 1/2 Αιγαίο, με τα νησιά του, τη Δ. Θράκη, την Κρήτη, την Κύπρο, κλπ και όλοι αυτοί βρίσκουν αργυρώνητους υπερασπιστές και μέσα στην Πατρίδα μας! 

– Εμείς τελικά, τί πιστεύετε; Πώς λέμε ακόμα ότι είμαστε Έλληνες, πώς ακόμα μιλάμε ρε Ελληνικά και λέμε πχ ακόμα θάλασσα, όπως και οι Μύριοι του Ξενοφώντος, που είπαν, μόλις είδαν τα Δαρδανέλια ή το Αιγαίο, (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς), “θάλαττα – θάλαττα”, πώς ακόμα είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και κάποιοι από εσάς θέλουν “να μας αλλάξουν την πίστη” (είδατε λοιπόν πώς βγήκε επί Οθωμανοκρατίας, η φράση, “μου άλλαξες την πίστη” / διαβάστε ακόμα και για το πώς καθιερώθηκε η φράση, “μου έψησες το ψάρι στα χείλη”, μετά την άλωση και τους θρύλους, περί απελευθερώσεώς του, κλπ) και άλλα πολλά, φτωχοί (αχαχαχαχαχα) “πεπλανημένοι” λαοπροστάτες φίλοι της… Κουμουνδούρου και… ψυχαρμενίζοντες εσείς φίλοι, των “ΑΝΕΛ”!..  Μήπως τελικά ήμασταν και παραμένουμε οι Έλληνες… εξωγήϊνοι, αφού για όλους αυτούς, αλλά εσχάτως και για τους Κοσμοκράτορες, δεν υπήρχαμε, αλλ’ όμως… υπάρχουμε;

– Τί γίνετε τελικά, για πείτε μας και χωρίςΦΤΟΥ ΣΑΣ!..  

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

                                                                                                     – / – 

ΥΓ.

– Αυτός ο Αλβανός ο  Άγκος ή όπως αλλιώς λέγεται, (πτυχιούχος της ΠΑΝΤΕΙΟΥ, στο πλαίσιο της ελληνικής ξενο-δουλοφροσύνης και στο όμοιον της… Παγκοσμιοποίησης, καθώς και της ε/φ ΑΥΓΗΣ, απ’ ό,τι μπορώ λίγο να θυμηθώ), που τώρα ζει στη Σουηδία, όντας όργανο των αλβανικών ΜΥ και συνεργάτης” της… συνεργαζόμενης με τις αλβανικές ΜΥ, “ΜΙΤ, (δεν πήγε τυχαία στην χώρα αυτήν να μείνει, αφού ήταν “βολεμένος” εδώ στους… μαλάκες, στο… Ελλαδιστάν), είναι αυτός που έβαλε στο στόμα του το Δικτάτορα Στρατηγό ΠΑΤΤΑΚΟ, μιλώντας για… “δημόσια ουρητήρια”, κλπ!

– Η παραπάνω παράγραφος, αλλά και ό,τι ακολουθεί, είναι μόνον για όσους είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αυτή είναι η διαφορά μας με όλους τους αγροίκους που εισέβαλαν στην χώρα μας, όχι για να ζήσουν, αλλά για να μας κατακτήσουν, με σχεδιασμό!..

– Και ποιοί μιλάνε, έ; Οι Τουρκαλβανοί!.. Τα φονικά αγρίμια που βγήκαν από τις σπηλιές του γενίτσαρου…  Χότζα, (με Ελληνίδα* μάνα από το Αργυρόκαστρο, που το κατάντησαν… αρχιδόκαστρο οι… ελληνικές Κ-Β, που πρώτες αυτές, μην κάνοντας τίποτα, κυνήγησαν απ’ εκεί, όπως και απ΄όλη τη Β. Ήπειρο, τους Έλληνες και μετά οι Τουρκαλβανοί), αγρίμια μαθημένα να μισούν τους Έλληνες και κάθε τι ελληνικό, αγρίμια που τα κάναμε… σύγχρονους ανθρώπους!

Φανταστείτε το βαθμό ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ που κρύβει μέσα του αυτός ο Άγκος, που το “παίζει” Αριστερός, αφού ξέρει άριστα, κάτι που τον πονάει πάρα πολύ, ότι ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ είχε πολεμήσει το 1940 -1941 Φασίστες και Ναζήδες και είχε ελευθερώσει και αυτός, όντας τότε ένα απλό γρανάζι των ΕΕΔ, την ελληνικότατη Β. Ήπειρο, έστω μέχρι τη γραμμή Τεπελένι – Αδριατική, αφού ως γνωστόν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ήπειρος (που μας υποχρέωσαν οι “Προστάτες” μας να την διαιρέσουμε σε Β. και Ν.), φτάνει στη γραμμή Δυρράχιο (αποικία των Αρχαίων Κορινθίων και Κερκυραίων Κε Πάγκαλε, που σήμερα το λένε “Ντούρσι”)  – Τίρανα (π. Γενούσος, που σήμερα τον λένε Σκούμπι)!!!

– Θα σε θυμόμαστε ρε… Άγκε, Τουρκαλβανέ!..

– Όσο για τον Παττακό και τους λοιπούς… συντρόφους του, (με παρασύρει τελευταίως η ρήση Καμμένου), τους δίκασε και καταδίκασε και στην ψυχή του και στη πράξη ρε… Άγκε, ο ελληνικός λαός, του οποίου την τεράστια Ιστορία, κύτταξε να την μελετήσεις και συνεχώς να μελετάς με ΣΕΒΑΣΜΟ, μήπως και εξανθρωπισθείς!

– Κάποτε Άγκε σας έλεγα εκεί στην… Αλβανία, λόγω του… άκρατου “επί χρήμασι” φιλο-Τουρκισμού σας, πως “πιο κοντά βρε είναι η ελληνική Θεσσαλονίκη, από την τουρκική, για την ώρα, Πόλη”! Τώρα όμως θα σου πω, πως σύντομα και η πραγματική Πρωτεύουσά μας θα ελευθερωθεί και θα επιστρέψει στους Έλληνες! Οπότε, “no problem”, μπορείτε να κυττάτε και προς την Βασιλεύουσα!..

–                                                    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Και ας μας έκαναν τους σημερινούς ΕΛΛΗΝΕΣ,  σαν τους δυστυχείς και συνάμα τραγικούς Εβραίους των “Στρατοπέδων Συγκέντρωσης”, του Β’ Π.Π.!..

Άγκε, Τουρκοπράκτορα!

– Θες / θέλετε οι Αλβανοί τουλάχιστον… 10 ζωές και… 10 Παν-μια να βγάλλετε, ο καθένας, για να καταλάβετε τους Έλληνες!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

– Χαίρομαι τέλος που έμαθες και τη λέξη “Ουρητήρια”, αφού οι Αλβανοί, (όπως και οι Βούλγαροι είναι αλήθεια), ουρούσατε και αφοδεύατε σε… κορίτες! Πήγαινε τώρα να μάθεις ποιά ήταν η… κορίτα, μισέλληνα!..

                                                                                                – / –

* Ελληνίδες, όλως τυχαίως, ήσαν και οι γυναίκες των Αλβανών, Τουρκαλβανών και Τουρκαλβανών – Ντονμέδων, εκείνων, που οι σημερινοί Αλβανοί τους παρουσιάζουν ως ηγέτες τους και γεννήτορές τους, όπως πχ του Φρασέρι, αν θυμάμαι καλά και αρκετών άλλων!..   

                                                                                           – / –