ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ (!) Κε ΑΚΑΜ, Κοι του Σταθμαρχείου της CIA στην Ελλάδα, ΕΔΩ!!!

Φωτο CIA

Φωτο CIA 2 - 2016

Φίλοι μου!

– Διαβάστε, αμέσως παρακάτω, την ουράνια εισήγηση του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”, προς τις Η.Π.Α., σχετικά με το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα:

1.  Τί πρέπει να κάνουν άμεσα οι Η.Π.Α. και γιατί;

   – Πρέπει ΕΔΩ (!) και ΤΩΡΑ (!) να “βγεί” ο Ομπάμα και σε διάγγελμά του επίσημο και προς όλη τη “Διεθνή Κοινότητα”, να ανακοινώσει ότι: “Οι Η.Π.Α. αναλαμβάνουν την ξεχρέωση της Ελλάδος τώρα, στο 100%, και ουσιαστικά τερματίζουν το τέλος της ΛΗΣΤΕΙΑΣ(!) της χώρας, από κάποιους διεθνείς παγκοσμιο-κεφαλαιοκράτες κρατούντες, οι οποίοι … ξέφυγαν και για κάποιους λόγους θέλουν τους ελεύθερους Έλληνες, δούλους ή και πιθανώς … εκτός του παγκόσμιου … χάρτη. Οι Η.Π.Α. ξεχρεώνουν την Ελλάδα, αποκαθιστώντας την τάξη και την ΑΛΗΘΕΙΑ (!), ενώ αναλαμβάνουν ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ, για τους Έλληνες, που θα συζητηθεί με την ελληνική Κυβέρνηση άμεσα”!

– Και επειδή όλα αυτά δεν μπορεί να λεχθούν για προφανείς λόγους, εισηγούμαι, φίλοι Αμερικανοί, να σταματήσει ο Ομπάμα στο … 100%, που γράφω πιο πάνω, προσθέτοντας ότι οι Η.Π.Α. αναλαμβάνουν και … ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ, κλπ.

Γιατί να το κάνουν / -με αυτό οι / ως Η.Π.Α.;

– Σας το ανέλυσα φίλοι Αμερικανοί στο “σάϊτ μας” εδώ επ’ αρκετόν! Σας το γράφω πάλι, όσο πιο απλά γίνεται:

“Για να κερδίσετε το γεωπολιτικό και γεωοικονομικό παιχνίδι στην περιοχή” και άρα και στον κόσμο! Πάρτε τους Έλληνες με το μέρος σας τώρα, το 90% αυτών στα σίγουρα, αφού οι μόνοι που θα απομείνουν και πάλι να “γαυγίζουν” θα είναι οι Έλληνες-αδέλφια του … Κιμ Γιουνγκ, καταλάβατε! Όμως και αυτοί θα απομονωθούν, κατ’ ελάχιστον, ενώ τώρα -απλώς- σπεκουλάρουν πάνω στη … σαπίλα της οικονομικής κρίσης, λέγοντας “στα ίσα” πως “δεν διεκδικούμε την εξουσία”, σπέκουλα που θα συνεχίσουν να κάνουν και σε χειρότερο μάλιστα βαθμό, αν οι Εβραίοι κοσμο-χρηματο-κρατούντες μας πάνε σε πόλεμο, όπως ιστορικά έπρατταν πάντα οι Κομμουνιστές στην Ελλάδα [1922 (οι Τούρκοι ακόμα “παίζουν” με τα Θεία μας στην Πόλη, στην πρωτεύουσά μας, που ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ), το 1946-1949, κλπ]. Αμερικανοί ξυπνείστε ΚΑΙ κάντε το “ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”!  Πάρτε τους Έλληνες με το μέρος σας τώρα (!) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!! 

Μπορούν / -τε οι / ως Η.Π.Α.;

Ναι! Οι Η.Π.Α. μπορούν! Μπορείτε Αμερικανοί, όπως μπορούσατε, 2 παραδείγματα θα σας παραθέσω, με την Τουρκία.

– Τί κάνατε συνεχώς με τους Μογγόλους; (1ο παράδειγμα). Τους σώνατε συνεχώς και αυτοί σας “έφτυναν”, ή όχι; ΝΑΙ! Πείτε το! Παραδεχτείτε το!

1 φορά κάθε 10 χρόνια η αγαπημένη σας … “κόρη” η Τουρκία οικονομικά “βυθιζόταν” και ΕΣΕΙΣ (!) τη ΣΩΝΑΤΕ, ή Όχι; Ναι, ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” ξέρει τί σας γράφει!

   Το 1954 και κυρίως το 1958 η Τουρκία κατέφυγε στο ΔΝΤ, στις αρχές της 10ετίας του 1970 είχε οικονομικό χάος, το 1978 – 1979 ξανά κατέφυγε στο ΔΝΤ και ήταν προ διαλύσεως ως κράτος, με τον εσωτερικό της (περίπου) εμφύλιο, το 1987 στο ίδιο πάλι οικονομικό χάος, (τον Οζάλ τον τότε “δικό” σας “σωτήρα” της τον “καθάρισαν” οι ΤΕΔ το 1993), όλη τη 10ετία του 1990 και πρωτίστως στα τέλη της, λόγω -κυρίως- του Αντι-ΡΚΚ αγώνα της είχε δαπανήσει 300 δις $ Η.Π.Α., ή όχι; Ποιός της τα έδωσε “πίσω”; Οι “Γιάνκηδες”, εσείς δηλ. τα δώσατε, “Γιάνκηδες”, όπως σας έλεγαν και σας λένε ακόμα οι Τούρκοι, ή όχι;

– Το 2001 νέα οικονομική κρίση και πάλι στην Τουρκία (τραπεζιτική αυτήν τη φορά) και τη “ξανασώσατε” δίνοντάς της 25 δις $ Η.Π.Α., ενώ ο “Κέρογλου”, όπως λέγανε τον Ετζεβίτ οι Τούρκοι, (δηλ. …”Ρομπέν των Δασών”) είχε ζητήσει όλη τη ζημιά να πάρει πίσω, ήτοι 90+δις $ Η.Π.Α. ή όχι, φίλοι Αμερικανοί; Ο “ντονμές” Κεμάλ Ντερβίς είναι ζωντανός, ρωτείστε τον! Χρειάζεται λέτε; Μάλιστα η τουρκική κρίση των αρχών του 21ου αι. ήταν σε απόλυτους αριθμούς, 3 φορές -περίπου- η οικονομική ζημιά της Αργεντινής, ή όχι; (Μια Αργεντινή που πληρώνει ακόμα ότι αντιστάθηκε στα Φάκλαντς, ή όχι; Οι Βρετανοί, ένα από τα 4 αδέλφια σας ΔΕΝ συγχωρούν εύκολα ή καθόλου, τί λέτε);

– Και όμως τους ξανασώσατε τους Τούρκους και αμέσως μετά από την παγκόσμια εβραϊκή, συγγνώμη οικονομική ήθελα να πω κρίση του 2008, με τους … “Αδελφούς Λίμανς”, κλπ κάνατε και … “μάγκα” τον Ερντογάν, αφού “μετ’ ου πολύ” βγήκε και είπε ότι “η Τουρκία ξεχρέωσε το ΔΝΤ”! Ούτε ένα “ευχαριστώ” δεν σας είπε, ενώ το 2003 (!) δεν σας άφησε να μπείτε στο Β. Ιράκ από το Βορρά και είχατε τους ατυχείς Π/Ν σας, 3 μήνες ή όχι, στα καράβια σας στην Α. Μεσόγειο, να αναμένουν!.. Αν είχατε μπει και από Βορρά στο Ιράκ τότε, ίσως σήμερα τα πράγματα στο Ιράκ κυρίως, αλλά πιθανώς και στη Συρία να ήταν αλλιώς! Για σκεφτείτε το! Ας είναι όμως!..

– Και τώρα κοντά σε νέα οικονομική κρίση είναι οι νεο-Μογγόλοι και πάλι πάτε να τους σώσετε, ή όχι; Αυτήν τη φορά σας μοιάζει να σας πρόλαβε η ΕΕ και τους ενέκρινε 3 δις Ευρώ, για τους … πρόσφυγες και τους … “λάθρο”, τη ροή των οποίων δήθεν (“guya” τουρκιστί) δεν μπορεί να σταματήσει, αφού δεν μπορεί να ελέγξει τάχα τα δουλεμπορικά κυκλώματα! Ποιά; Η Τουρκία, όπου σήμερα η… τέχνη της παρακολούθησης και καταγραφής των πολιτών είναι για “χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο”! Ο ένας παρακολουθεί τον άλλο στη … σύγχρονη Τουρκία, ακόμα και ο … μάγος του … “παιχνιδιού” αυτού, Σουλτάνος Αβδούλ Χαμήτ, ο Β’, φαντάζει … “Β’ Εθνική” εμπρός της!

– Αλήθεια, πραγματικά πιστεύετε ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει; Μια ζωή οι Τούρκοι θα σας ζητάνε! Άσπρα θα θέλουν πάντα!… Άσπρα!!! Μιλείστε ρε Αμερικανοί επιτέλους, μιλείστε! (Για να δούμε η Κα Μέρκελ τί θα κάνει στην Άγκυρα, στις 08-02-2016)…

– Και όχι μόνον αυτό, αλλά βάλατε και τα … ¨μάτια¨ σας στα Βαλκάνια, τους Σλοβένους, τους πρώην σκληρούς Κομμουνιστάς, τους ομοίους τους, τους Τσέχους, (σε ολόκληρο ΝΑΤΟ, λόγω της Τουρκίας δεν θέλατε Έλληνα Δκτη και βάλατε το Τσέχο πρώην Κομμουνιστή και τωρινό … φίλο σας Πάβελ, αν είναι δυνατόν ποτέ), κλπ να κατεβάσουν δυνάμεις στο Σλαβοκρατίδιο, στα σύνορά μας, για να μας αφήσετε τις ισλαμοροές στην χώρα μας!

– Πού είστε; Γιατί δεν μιλάτε, αν δεν είστε εσείς από πίσω; Γιατί σιωπάτε; Μήπως έχει δίκιο ο πατριώτης “Μπίμπι”, που τα σούρει στον Κο Ομπάμα; Τί ισλαμολαγνεία του Προέδρου είναι αυτή; Όρια δεν υπάρχουν; Με την ευκαιρία αυτήν, τί καινοτόμο είπε άραγε ο Κος Πρόεδρος στο Ισλαμικό Κέντρο / τζαμί δεν ξέρω, που πήγε και μίλησε; Το ότι “είμαστε όλοι παιδιά του Αβραάμ”; Οι Έλληνες μήπως μετά από τον Β΄ΠΠ έπαψαν να είναι ρε Αμερικανοί παιδιά του Αβραάμ, μήπως έγιναν … “απόπαιδα”, μήπως όπως λέμε στην Ελλάδα, … “κατούρησαν στο πηγάδι”;

– Το 2ο παράδειγμα είναι η Ουκρανία στις ημέρες μας! Τί πράξατε εκεί από οικονομικής πλευράς; Τους σώσατε 100%, ή όχι; Τί δεν ξέρετε για να σας τα γράψω εδώ δηλαδή; Τί δεν θυμάστε; Τα ξέρετε όλα, τα θυμάστε όλα, ενώ για διαβάστε κάτι ακόμα! Εσείς ειδικά που πολεμήσατε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του κόσμου, ερχόμενοι στην Ευρώπη στον Β’ ΠΠ, με συγχωρείτε, αλλά πρέπει να ντρέπεστε που επιτρέπετε να υπάρχουν ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ εκεί στην Ουκρανία και να παρουσιάζονται μάλιστα και ως … Ήρωες του … αντι-Ρωσικού αγώνα, του 2014, που πάλι πιαστήκατε … “Κώτσοι”, όπως και το 2008 στη Γεωργία, ή όχι; Είδατε που σας γράφω τόσο καιρό τώρα πως δεν έχετε καλούς αναλυτές – σχεδιαστές (παγκόσμιας) πολιτικής; Αν αυτό για άλλες περιοχές πιθανώς να επιτρεπόταν, για το “κέντρο της σκακιέρας”, όπως θα έλεγε και ο Κος Αμερικανο-Πολωνο-Εβραίος Μπρεζίνσκι, είναι ανεπίτρεπτο!

Ποιούς όμως βοηθάτε; Λες και θέλετε πάντα “να βγάζετε τα μάτια σας” βοηθάτε αυτούς που σας πολέμησαν ή πολεμούν, τους ιστορικά εχθρούς σας ή όχι; ΝΑΙ λέγει ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“!

– Στους 2 ΠΠ, πού ήταν ρε Αμερικανοί οι Τούρκοι; (Με τους πριν από λίγο Κομμουνιστές και τώρα ΝΕΟ-ΝΑΖΙ Ουκρανούς, συμπαθάτε με ΔΕΝ θα ασχοληθώ, φίλοι Αμερικανοί)! Πάμε λοιπόν!

– Ξέρετε Ιστορία ή όχι; Δηλ. πόσο θα λείχετε τους Τούρκους, λόγω της στρατηγικής θέσεώς τους; Έχουν αποθρασυνθεί σε απύθμενο βαθμό πλέον και σας κάνουν και πλάκα, δεν το βλέπετε; Πάντα συνέβαινε αυτό βεβαίως, (ξεχάσατε το “moto” τους “You must pay our bills, because yoy need us”!), αλλά τώρα έχουν ξεφύγει! Τί σας είπε χθες ο Ερντογάν; “Να μας πει ο Ομπάμα με ποιόν είναι! Με εμάς ή με τους … τρομοκράτες (sic) του “PYD”; Τόσο πολύ ξεπέσατε ρε Αμερικανοί, που σας κάνει, άντε ας πω, υποδείξεις ο Μογγόλος και τον ανέχεστε, λόγω της … Ρωσίας;

– Τους στηρίζετε λοιπόν, ενώ τους Έλληνες, που για “1002” λόγους θα έπρεπε να στηρίζετε, (δεν είναι της παρούσης), μας ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ (!) και αντί να μιλάτε ΕΣΕΙΣ(!), μιλάει η Κα … Φρικιό, για τη Λαγκάρντ λέγω (Τί μούρη είναι αυτή ρε; Τί επικοινωνία και μάλιστα ¨στρατηγική¨ να κάνει αυτή ρε με τέτοια μούρη);

Ντροπή ρε Αμερικανοί! Τί πληρώνουμε ρε οι Έλληνες; Το ότι είμαστε Ορθόδοξοι και εσείς Καθολικοί ή Προτεστάντες κλπ, το ότι θέλαμε την Κύπρο και πολεμήσαμε την … “Γηραιά Αλβιώνα” γι’ αυτήν, από το 1930 και δώθε και κυρίως το 1955-1959; Πού πήγε “η συγγνώμη” του Κλίντον ρε Αμερικανοί, προς τους Έλληνες; Φτάσατε το 1987, στην Ε-Τ κρίση, να στείλετε τον … “Άρχοντα του Σκότους”, τον τότε ΥΦΑΜ σας και τέως Πρέσβη σας στην Άγκυρα, στο Τ/ΓΕΕΔ, να κατευθύνει τους … νεο-Πρώσους Τούρκους Στρατηγούς, ενώ Αμερικανοί Π/Ν, Κομάντος τέλος πάντων, με τουρκικές στολές ήταν απέναντι από τα νησιά μας, ή όχι;!!!

– Ούτε για το όνομα της Μακεδονίας ρε δεν έχετε το θάρρος να πείτε ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ (!), (που και ο μισέλληνας Κίσσιντζερ το παραδέχθηκε “ανοικτά”, μεμφόμενος βεβαίως τους Έλληνες πολιτικούς για την … ανθελληνική στάση τους), γιατί τόση πολιτική κατάντια;

Τί συμβαίνει λοιπόν ρε, σταθείτε αντρικά μπροστά μας, που είμαστε και οι απόγονοι της … Αρχής της Ιστορίας και της Δημοκρατίας, και πείτε μας την ΑΛΗΘΕΙΑ! Οι Εβραίοι και τα σχέδιά τους φταίνε, εσείς, οι Βρετανοί οι Α-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΙ, (κρίμα που ο Βασιλιάς τους έχει και ελληνική καταγωγή), όλοι μαζί, ποιοί; Πάψατε να σέβεστε τους ειλικρινείς και ίσιους; Άλλα έβλεπα και καταλάβαινα στα … “Καου – μπόϊκα” έργα σας!..

Ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα!

Τη ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σας την έγραψε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, άλλωστε την ξέρετε! (Ανατρέξτε στο “σάϊτ” μας και πάλι)! Είναι το “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”, που είμαστε άτυχοι και εδώ, αφού οι Εβραίοι διαφωνούν σε “βασικές γραμμές”, στον τρόπο υλοποίησής του και “πληρώνουμε” και αυτό, ή όχι; Ρωτείστε και τη γνώμη Ελλήνων “φίλων”σας, στρατιωτικών και μη, που είναι στο “pay – roll” σας, πιθανώς να σας πουν περισσότερα!… Δεν νομίζω, αλλά “ποτέ ΔΕΝ ξέρεις”!

Πάμε τώρα να δούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ(!), η οποία αφορά το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα,  με αριθμούς, Αμερικανοί, όχι πως δεν την ξέρετε, αλλά έτσι, για να “μην περνάτε για … ιδιώτη”, όχι τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” ασφαλώς, αλλά το δυστυχή ελληνικό λαό!

– Αμερικανοί! Μέχρι σήμερα έχουμε και λέμε: Διαβάστε παρακάτω!

Το χρέος του ελληνικού λαού είναι 60 δις Ευρώ! (Μετατρέψτε τα εσείς σε αμερικανικά … “dollars”).

240 δις Ευρώ είναι οι ζημίες των Τραπεζών, ή ορθότερα του “τραπεζιτικού συστήματος”, στο οποίο όμως δεν είναι μόνον(!) οι (ΜΗ) ελληνικές Τράπεζες, (ελληνικές, όπως γνωρίζετε, είναι μόνον στα … λόγια και κατ’ όνομα) αλλά -και κυρίως- οι Γαλλο-Γερμανικές! (Γι’ αυτό “τρελλάθηκε” ο Ελληνο-Γαλλο-Εβραίος Ν. Σαρκοζύ, αλλά και η κόρη του … Πάστορα, όταν ο … “χαζός” “Γιωργάκης” μας, “τα πήρε” κάποια στιγμή και του είχε πει στη Γαλλία, “γυρνάω τώρα στην Ελλάδα και κάνω δημοψήφισμα, αν δεν, … κλπ”, θα θυμάστε, μόνον που πριν ανέβει στο α/φ της επιστροφής στην Ελλάδα, είχε … “πέσει”… άραγε από ποιούς;)… Ξέρετε κάτι εσείς; Ο ιδιαίτερος του … “μεγάλου Μπεγλίτη” είναι σήμερα τυχαίως ΥΠΟΥΡΓΟΣ στο Υπ. “ΠΡΟΠΟ”!!! Κλπ, κλπ, κλπ, κλπ.

– Παρενθετικά, σήμερα, σας θυμίζω, η “Deutshe Bank” και η “Credit Swisse” έχουν χρέη σήμερα 7 δις και 3 δις Ευρώ αντίστοιχα και ομιλούν για απολύσεις!… “Προχωράω”!

216 δις Ευρώ είναι, (ας τις πω ζημίες), οι ζημίες από την “ανταλλαγή (μέρους) του χρέους”, κλπ δηλ. από τα περίφημα “ΣΟΥΑΠΣ”, που δεν είναι –ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ– (οι Οικονομολόγοι σας φαντάζομαι, σίγουρα) των Ελλήνων, αλλά της επιβληθείσης οικονομικής πολιτικής των απογόνων του Δαβίδ!

Μιλάμε δηλ. για ένα ακαθάριστο ελληνικό εξωτερικό χρέος, της τάξεως των 460 δις Ευρώ περίπου! Μιλάμε δηλ. για ένα χρέος που ΔΕΝ ξεχρεώνεται από τους Έλληνες ΠΟΤΕ(!) και μας κάνετε ΠΛΑΚΑ! Οι κεφαλαιοκράτες Εβραίοι θέλουν να πάρουν όλη τη γη μας, τη θάλασσά μας, τον ουρανό μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, όπως φαίνεται πια ξεκάθαρα, θα το ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ; (Κάτι … “κυκλοφόρησε” στις 05-02-2016, από την … Ρεβέκκα, την εβραϊκής (;) καταγωγής Πρόξενό σας στη Θεσσαλονίκη μας, ότι μια 12 μελής Ομάδα σας, ετοιμάζει “Σχέδιο Λύσης” του ελληνικού οικονομικού προβλήματος! Είθε!…Ίδωμεν!)…

– Προσθέστε τέλος ότι το ελληνικό χρέος (αυτό τέλος πάντων που μας … καταλογίζουν) έχει όλο υπαχθεί στο Βρετανικό Δίκαιο, ώστε αν θα θέλαμε ποτέ να … επιστρέψουμε στη ΔΡΑΧΜΗ, να είμαστε οικονομικά στον ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ!!! … Τυχαίο και αυτό!..

Α! Να το μην ξεχάσω και παρεξηγηθώ!

– Ο ελληνικός χρυσός (τα αποθέματά μας δηλαδή χρυσού), τα έστειλε όλα στο Λονδίνο, στους ευγενείς … Ρότσιλντ, (που είναι και οι πραγματικοί, πλέον και τυπικά, οι ιδιοκτήτες των Τραπεζών μας), το 2003, ο τότε “σοβαρός” Π-Θ μας Κος Σημίτης! (Από το 2000 και μετά, έχουμε “τρελλαθεί” στους σοβαρούς πολιτικούς στην Ελλάδα, πράγματι)!.. Ο Κος Σημίτης είναι αυτός του … Χρηματιστηρίου, καταλάβατε!!! Αυτός με τον αδελφό στην “BND”, τώρα καταλάβατε;  Άρα-γε πού είναι αυτός ο αδελφός, να πει τίποτα καλό για τους Έλληνες στην Κα Μέρκελ, μπας και μας … λυπηθεί;  Ρε σεις, ντροπή σας ρε και με πολύ σεβασμό, ντροπή σας!…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

   Δεν έχει μείνει … “σάλιο” λοιπόν στους πάντοτε -δυστυχώς- ευκολόπιστους Έλληνες!..

– Τί είναι λοιπόν για εσάς Αμερικανοί τα παραπάνω ποσά; Άντε, αν ζορίζεστε για κάποιους λόγους, αφήστε μας με τα 60 δις Ευρώ, το πραγματικό μας δηλ. χρέος και χωρίς νέο … “Μάρσαλ”, αλλά “σώστε” μας από τη ΛΗ-ΣΤΕΙ-Α(!), “σώστε” μας από τους δολοφόνους μας, ως Σύμμαχοι, τώρα(!) και θα δείτε, σχεδόν αμέσως, ότι οι πραγματικοί ΝΙΚΗΤΕΣ θα είστε ΕΣΕΙΣ!!!

Αν δεν με ακούσετε, θα οδηγήσετε μεσοπρόθεσμα την ανθρωπότητα στην καταστροφή και τότε, όπως εσείς οι Αγγλο-Αμερικανοί λέτε, (με μια μικρή χρονική παραλλαγή ασφαλώς,) δεν θα ωφελεί να κλαίτε πάνω από χυμένο γάλα”, αν φυσικά θα υπάρχετε εσείς, αν θα υπάρχουμε εμείς, οι … άλλοι, (ποιοί είναι οι άλλοι σκεφτείτε λίγο και μόνοι σας και ασφαλώς και το … γάλα!

                                                                              “ΧΑΙΡΕΤΕ και ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ“!

                                                                                           

                                                                                       “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

ΥΓ. “Ο Κόσμος θα τελειώσει, όταν τελειώσει και η Ελλάδα”!