Ανάκατα “2”!

1. Πετρόπουλε, που έγινες και εσύ… δημ/φος! Ρατσιστής είσαι εσύ και οι όμοιοί σου, όντας στην πραγματικότητα ένας βαθύς κόκκινος φασίστας, υπερασπιστής μιας στυγνής Δικτατορίας, που σκότωσε πάνω από 100 εκ-ρια ανθρώπους! Κυρίως όμως είσαι ένας βαθειά νεο-ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ(!), (όπως και οι ομό… σταβλοί σου), που κρύβεσαι πίσω από τα άκρως βαρετά πλέον μότο” του νέου – σύγχρονου Διεθνισμού (δυτικής, αυτήν την φορά, έμπνευσης), που λέγεται Παγκοσμιοποίηση”, που σε πρακτόρευσε και εσένα, με βάση/ με “τυράκι” το χρήμα, “μότο” του στιλ” ξενοφοβία, ρατσισμός, κλπ, κλπ, κλπ! Έχεις ποτέ σκεφτεί (θα μου πεις βεβαίως, πώς να σκεφτώ, με τί) ότι είσαι οπαδός της “Νέας… Τάξης”; Πρόσεξε… “Τάξης”! Δεν σου θυμίζει λίγο Χίτλερ, (τα αδέλφια σας, του μαύρου Φασισμού εννοώ), η λέξη;

– Κατάλαβες τώρα ρε κόκκινο φασιστόμουτρο, ρε καλοπληρωμένο “SOROS-παιδο, τί ακριβώς είσαι εσύ και τί γενικώς είσθε όλοι σας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;

2. πΓΔΜ:

α. Το ποσοστό του “ΝΑΙ” στα Σκόπια θα είναι περίπου 60%, αν όχι και περισσότερο!

β. Με τη συμφωνία αυτή (“των… Ψαράδων”), τέθηκε η βάση δημιουργίας, μεσομακροπρόθεσμα, της Σιωνιστικής ΙΔΕΑΣ, (που μετεξελίχθη σε ΣΧΕΔΙΟ), περί μιάς ενιαίας Εβραϊκής Μακεδονίας (τα ευρωπαϊκά σύνορα του Ισραήλ), μιας Μακεδονίας, η οποία προοπτικά θα αποκοπεί από τον κορμό της Ελλάδος!.. (Συνεπώς και η σημερινή Δ. Θράκη, η ελεύθερη ελληνική Θράκη, θα αποκοπεί, μια Δ. Θράκη, η οποία “πάει” μετά -και αρχικά- για ανεξαρτητοποίηση” και ακολούθως -λίαν πιθανώς- και για ένωσή της με την Τουρκία)! Αυτός είναι ο σχεδιασμός, ο οποίος και υλοποιείται σιγά-σιγά, και θα ολοκληρωθεί, αν το επιτρέψει ο Θεός!.. (Νομίζω πως όχι)!

ω

[Γι’ αυτό πχ κατήργησαν προ ετών το ελληνικό Γ’ ΣΣ και το έκαναν… ΝΑΤΟ-ϊκό, αρχικά χαμηλής και σε λίγο και υψηλής -κανονικά και με το Νόμο- ετοιμότητος, γι’ αυτό και έγιναν, επί του… θέματος, (καταλάβατε), χαμηλής και μέσης δυναμικής, και άλλα πολλά, και σε πολλούς τομείς, στο… ελληνικό Πεδίο, από ηλιθιότητα και μόνον! Όμως! Συνειδητά και με εντολή των παγκοσμιοποιημένων κοσμοκρατόρων Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι ελέγχουν το 75% του πλανήτη, δούλεψε για το πούλημα της Μακεδονίας μας, μόνον ο Τσίπρας, ξέροντας πως το πούλημα αυτό θα σημάνει προοπτικά και εδαφική απώλεια της υπόψη περιοχής, όπως και της Δ. Θράκης, εκ των πραγμάτων! Μόνον ηλίθιοι δεν το βλέπουν αυτό και ψεύτες!

Για την Ήπειρο ισχύουν τα ίδια, αλλά δεν είναι της παρούσης, αν και σας τα έχουμε γράψει και αναλύσει όλα, όπως και για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την Κύπρο, αφού θα πρέπει να αντληθούν τα όποια πετρέλαια και… φυσικά αέρια, από παντού, ώστε να υλοποιηθεί έτσι το μεγαλεπήβολο ενεργειακό σχέδιο των Ισραηλινών, που είναι το μόνον ανταγωνιστικό του ρωσικού ενεργειακού ομοίου, όπως σας έχουμε γράψει επίσης! Οι χρόνοι “στένεψαν” και έπρεπε να κοπεί ΤΩΡΑ(!) ο… Μακεδονικός Γόρδιος Δεσμός]!

γ. Οι Κομμουνιστές (αναφέρομαι στις εκάστοτε ηγεσίες τους και στις κλίκες τους) ήσαν πάντοτε ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, άλλωστε γι’ αυτό ονομάστηκαν ΚΚΕ και όχι ΕΚΚ! Έτσι, το αρχι-“SOROS-παιδο, ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ Τσίπρας δεν θα μπορούσε να διαφέρει!..

– Εκείνος όμως που είναι η χειρότερη μορφή ΠΡΟΔΟΤΗ, (διότι ασφαλώς και υπάρχουν διαβαθμίσεις και στην προδοσία), είναι αυτός ο πολιτικός ΑΛΗΤΑΡΑΣ, ο νεόπλουτος νεποτιστής Π. Καμμένος, ο οποίος είχε την ευκαιρία, στην Βουλή, να καταψηφίσει τον Τσίπρα, ώστε να μην υπογραφόταν η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ “Συμφωνία των Πρεσπών, (με την γνωστή μομφή της ΝΔ, κλπ / ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ Φίλοι), αλλά δεν το έπραξε, διότι είναι σε αγαστή συνεργασία με τα διεθνιστικά νεο-κομμούνια του Τσίπρα και τον ίδιο, και “έπαιζε”, όπως και συνεχίζει να “παίζει”, ένα βρώμικο ανθελληνικό παιχνίδι, ψευδόμενος συνεχώς προς τον ελληνικό λαό και “παίζοντάς” το… Μακεδονομάχος! Μόνον που τώρα τον κατάλαβε και ο τελευταίος Έλληνας πολιτικός… μαλάκας!.. Τώρα, μπορεί -ίσως(!)- να πιστεύει, πως γλείφοντας τον Τσίπρα, θα μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του… ΣΥΡΙΖΑ!

 • Ελληνικής καταγωγής, ελληνόγλωσσοι και μη, πολιτικά και άλλα πρακτόρια, όπως και εσείς ξένοι, όμοιοι και λοιποί! Να θυμάστε:

ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ “ΤΑ ΕΒΑΛΛΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΖΗΣΕ, ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ”!..

3. Σας είχαμε γράψει πως ο Σόρος το 2015, σε συνέδριο στην Πόλη, είχε πει πως “τα επόμενα χρόνια θα διαθέσω 3 δις $ Η.Π.Α., για να μπουν εκ-ρια Ασιάτες, Αφρικανοί και άλλοι, στην Ευρώπη”!..

– Τώρα, μάθαμε πως στην Ελλάδα δόθηκαν 1 δις και 600 εκ-ρια Ευρώ [τόσο περίπου(!) είναι το ποσό και σε $ Η.Π.Α.], για τις ανάγκες των όποιων “λάθρο”, κλπ, εξ ων τα 100 δόθηκαν στο Ε/ΥΠΑΜ, για τα οποία, ο… Μακιαβέλλης Στρατηγός ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ… αναρρωτήθηκε (μετά από πολύ καιρό βεβαίως, από τότε που γράφαμε εμείς εδώ, πχ για την σύγκρουση του… γυναικολόγου, 1ου μας Υπουργού Μετανάστευσης, με τον πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ο Υφυπουργό του, που τελικά “την έκανε”, και άλλα πολλά σχετικά θέματα) πού πήγαν τα χρήματα αυτά, ώστε πχ η… Μόρια να παρουσιάζει αυτήν την αθλία κατάσταση, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Θα ήθελες Κε Τσίπρα, Π-Θ της ηθικής Αριστεράς, να μας πεις αναλυτικά για το πόσα ακριβώς χρήματα έχουμε πάρει, ως χώρα, για τις ανάγκες των “λάθρο” και πού ακριβώς είναι, πού διατέθηκαν, κλπ; (Όπως και εσύ Κε Καμμένε για τα 100 εκ-ρια του ΥΠΑΜ)!

– Επίσης, μπορείς να μας πεις Κε Τσίπρα, πόσες, ποιές και “με ποιά αποστολή, πού” ΜΚΟ ευρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και πόσα κονδύλια και πού ακριβώς έχουν διαθέσει από τότε που τις έστειλε ο ΣΟΡΟΣ;

– Μπορείς να μας πεις Κε Τσίπρα ακόμα, πόσο μηνιάτικο παίρνουν τα μέλη των ΜΚΟ, και από ποιούς πληρώνονται;

– Τέλος, μπορείς να μας πεις Κε Τσίπρα, πόσοι ακριβώς είναι οι ξένοι γενικώς σήμερα στην Ελλάδα και υπό ποίο καθεστώς ζουν εδώ, πόσους εξ αυτών κάνατε, έως τώρα, Έλληνες, κλπ, στο πλαίσιο του σχεδίου αφελληνισμού“, που υλοποιείτε, από της ανόδου σας στην εξουσία, τον Ιαν. του 2015;

– Ο Μουζάλας έλεγε πχ ότι το 2015, με τα τότε τεράστια γνωστά προβλήματα στο “λαθρο” – θέμα και το… “λαθρολιάσιμο” που έλεγε εκείνο το γνωστό πολιτικό πατσαβούρι (της αναγνωρίζω μόνον θετικά, το γεγονός ότι δεν έκανε “λίφτινγκ”, όπως άλλες συνομίληκές της πολιτικές κοκότες) πως ήσαν μόνον 60.000, τα άτομα που παρανόμως είχαν εισέλθει στην χώρα, όταν εμείς τότε γράφαμε πως ήταν 1,5 εκριο και εσύ, μόλις φέτος, μας… διόρθωσες, λέγοντας πως τότε μπήκαν 1,6 εκ-ρια άτομα, αν θυμάμαι καλά!..

 • Και για να μην ξεχάσω! Γνωρίζει η… χώρα μας ποιοί είναι, ποιοί τους… “γέννησαν” και ποιοί στηρίζουν, τα κυκλώματα των δήθεν… “λαθρεμπόρων ανθρωπίνων ψυχών”; (Κοντονή, αφού δε  υπάρχουν λαθρομετανάστες και διέταξες, μέσω της Δικαιοσύνης, να τους λέμε “παράτυπους μετανάστες”, και “δεν ξέρω και εγώ πώς”, κλπ, δεν θα πρέπει να λέμε επίσης και τους παρανόμους… διακινητές, κάπως αλλιώς και όχι λαθρεμπόρους; Βρες εσύ την ή τις λέξεις! Πάντως θα συμφωνείς πως η ονομασία τους θα πρέπει να αλλάξει, όπως θα πρέπει να καταργηθεί και η λέξη… “κυκλώματα” ή όχι, ρε… Κονιόρδε;
 • Ποιοί άραγε πληρώνουν τα καράβια που έρχονται από τις άλλες 2 Ηπείρους στην χώρα μας και όχι μόνον;
 • Ποιοί πληρώνουν τα α/φ που φέρνουν στην Τουρκία / Πόλη, κλπ, “λάθρο” από την Αφρική και απ’ εκεί τους “περνάνε” στην Ελλάδα; (Έχουμε γράψει σχετικά / ΜΙΤ, κλπ! Πάτε “πίσω” στο “σάϊτ” μας και διαβάστε)!..

Φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά ερωτήματα, όπως το “πόσο όλοι αυτοί οι ξένοι έχουν επηρεάσει την ελληνική Οικονομία και την… τσέπη των Ελλήνων“, αλλά περιορίσου Κε Τσίπρα να απαντήσεις σ’ αυτά, σε εμάς τους… ξενοφοβικούς ρατσιστο-εθνικιστές, όπως σας είπαν να μας λέτε, αν θες φυσικά! Πάντως όταν θα αρχίσει και εδώ, με εντολή,… “το… μαχαίρι”, κανείς δεν θα ξέρει “ποιός είναι ποιός”, οπότε πιθανώς τότε και κάποιοι δικοί σας, να γίνουν… ξενοφοβικοί ή απλώς να καταστούν… χέστες ή… χεσμένοι, εμπρός σε όλους αυτούς τους… παράτυπους!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

 • Και μια ερώτηση απλή! Στο σπίτι σου, πόσους παράτυπους ή όπως αλλιώς τους λες, μπορείς εσύ ο μεγαλόψυχος να φιλοξενήσεις, και πόσους αλήθεια φιλοξενείς, αν φυσικά φιλοξενείς;
 • Ένα “μεγάλο σπίτι”, μια “μεγάλη οικογένεια”, σαν αυτό που είναι μια χώρα, ας πούμε σαν την Ελλάδα, πόσους μπορεί λες να χωρέσει, ώστε και εσύ Κε Τσίπρα να το παίζεις… φιλάνθρωπος, αλλά και όλοι μας (και εσύ και εμείς και αυτοί) να ζούμε όλοι… άνετα;
 • Ουστ ρε Πολιτικοί ΞΕΦΤΙΛΕΣ, Φτηνά ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΑ Πολιτικά Κοκκινο-Φασιστο-Παρτάλια!..

– Για πες μας λοιπόν για τα παραπάνω Κε Τσίπρα και εσύ, … ακροδεξιέ… Ελληναρά Κε Καμμένε!.. [Αντί να κάνεις “μυνήσεις εντυπωσιασμού”, (λέγε με… κλανιές γαϊδάρου), από την πολύ σου πολιτική… ευθιξία και από την μεγάλη σου αγάπη στις ΕΕΔ, του “στιλ”… “να μαζευτούμε να πάτε”]!..

4. Διαβάζω! Φωτιά σήμερα (27-09-2018) στη Δ. Αχαϊα, κοντά στον Άραξο!!! (Προσέξτε! Σήμερα με τον… “Ξενοφώντα” και πάλι στην υπόψη περιοχή, με την οποία κάποιοι είναι… “ερωτευμένοι”)!

Εκεί στην ΕΥΠ [ελληνικό “κομμάτι” – εκεί καταντήσαμε(!) – της Υπηρεσίας]:

 •  Ενεργοποιείστε ΤΩΡΑ(!) όλους τους Αλβανούς πράκτορές σας μέσα στην χώρα, αλλά και στην Αλβανία!
 • Συνεργαστείτε ΤΩΡΑ(!) εντέχνως(!) με το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ, αφού ο στόχος της ΜΙΤ και Τ/ΓΕΕΔ ΤΕΔ – είναι η ΕΠΑ! Έγραφα σχετικά προχθές!..
 •  Αυξείστε ΤΩΡΑ(!) τις “έξυπνες περιπολίες” στα πέριξ όλων των στρ-κών (και μη βεβαίως) α/δ της χώρας!
 • Προστατεύστε ΤΩΡΑ(!) τα… ονοματεπώνυμα των πιλότων μας, αν με… αντιλαμβάνεστε! (Ρητορικό σχήμα)!..
 • Θέσατε ΤΩΡΑ(!) σε κατάσταση alert“, όλα τα προς υλοποίηση σχέδια αντιποίνων μέσα στην Τουρκία και στην Αλβανία!
 •  Ενημερώστε… ευσχήμως τις Η.Π.Α. (το κλιμάκιο της CIA στην χώρα / αν και εκτιμώ ότι θα γνωρίζει και μάλιστα καλύτερα από εσάς) ότι υπάρχουν, σε συγκεκριμένα α/δ μας, και αμερικανικά μείζονα… ενδιαφέροντα!..

5. Ο Ζακ (“ο Θεός να τον αναπαύσει”!!!) τελικά ήταν ΗΡΩΑΣ και θα πρέπει να αποτελέσει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, για την πολυεθνική νεολαία μας!.. Εκεί… φτάσαμε!..

– Τώρα κατάλαβα, το “γιατί” ο χοντρά κονομημένος Χουντο-Ανεμόμυλος Τόσκας μας έλεγε, αν μπει ληστής στο σπίτι μας, να κάνουμε πως κοιμόμαστε, κλπ!.. Ήθελε να μας… προστατεύσει!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

Σκεφτείτε βαθύτερα βρε!

– Ο Χρυσοχόος και ο… Ρατσιστής Μεσίτης (κόκκινε Φασίστα Πετρόπουλε και οι άλλοι…), βεβαίως και θα πρέπει να “πάνε μέσα”, διότι είναι μαλάκες και τώρα, πχ εσύ Κε… Χρυσοχόε, στα 72 σου, θα πρέπει να ζητάς συνεχώς και γονατιστός συγγνώμη, να παρακαλάς να μην… ακτιβίσουν επάνω σου, με διαφόρους τρόπους “τα παιδιά” του Λαφαζάνη, ο Καλαϊτζίδης και οι άλλοι, με ή χωρίς κουκούλες, (θυμίζω ότι η κουκούλα είναι το αγαπημένο… συνοδευτικό υλικό, όλων των Φασιστών, μαύρων και κόκκινων), να μην σε σκοτώσουν κάποιοι άγνωστοι, να μην σου κάνουν το μαγαζί θερινό, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Αν και όλοι οι χρυσοχόοι προστατεύεστε από τους κατόχους και διακινητές του χρυσού, Εβραίους, ή όχι, χρυσοχόε);

– Γιατί θα πρέπει να πάνε “μέσα” οι 2 αυτοί “τύποι”; Ίσως να ρωτούσατε!

– Διότι με σχεδόν 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, δεν πήραν χαμπάρι αυτοί οι Κοι, ποιοί μας / τους κυβερνούν και λειτούργησαν “εν θερμώ”! (Βεβαίως, μαζί και απάνθρωπα, διότι ποτέ δεν κλωτσάς έναν που σου έχει ουσιαστικά παραδοθεί ή όταν μπορείς να τον ακινητοποιήσεις! Τόσοι άλλοι ήσαν παρόντες, αλλά θα μου πείτε ότι δεν επενέβησαν, για να μην μπλέξουν!.. Εδώ κατάντησε ή το κατάντησαν το ελληνικό… “ανθρώπινο είδος”, το οποίο ζει στην ημεδαπή)!

Έτσι λοιπόν, (με το κλείσιμό τους στην “μπουζού”), “θα περάσει και ένα μήνυμα” στην… ξενοφοβική (sic), αχαχαχαχαχαχα, κοινωνία μας και κυρίως στους Έλληνες! Ποιό; Διαβάστε: Όταν σας απειλούν να σας σκοτώσουν, να ληστέψουν ή ό,τι άλλο, θα πρέπει να κάθεστε να σας… πηδάνε, διότι, σε κάθε άλλη περίπτωση, η… ηθική νεο-κομμουνιστική Αριστερά θα σας κάνει ένα ατέλειωτο -προπαγανδιστικό- μπούλινγκ” (αυτό είναι και το νόημα των… Εξαρχείων, των ενεργειών του “Ρουβίκωνα”, του κρεμμάσματος” του Χρυσοχόου, της ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ και ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ της “MARFİN, της υπόθεσης της ναυτικής δολοφονίας της Αίγινας, όπου εμπλέκονταν και υπουργο-ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ, κλπ, κλπ, κλπ, η εμπέδωση δηλαδή του αισθήματος της ανομίας και της φοβίας, λόγω της πολυμορφικής ασκούμενης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία ασκείται, από τους… κόκκινους ΦΑΣΙΣΤΕΣ, προς την μεγάλη μάζα της αστικής, μεσαίας λεγόμενης, Τάξης και μέσα σ’ αυτήν, σε αντίθεση βεβαίως με την αντιμετώπιση των όποιων “δικών μας”…) και μετά το “μπούλινγκ” θα σας στείλει στην “μπουζού”, και μάλιστα χωρίς το ευεργέτημα του “Νόμου Παρασκευόπουλου”!.. (Νόμος που φανέρωσε και “πρόδωσε” ΚΑΙ τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των νεο-κομμουνιστών, με την ΜΑΦΙΑ (ελληνική και ξένη) και ΑΡΑ και με φυτεμένους Αξκούς, και μη, ομόρων χωρών – πράκτορες –,  κλπ).

Έτσι ακριβώς θα συνέβαινε πχ και στις Η.Π.Α.! Αχαχαχαχαχαχα! Αν πχ στα “αλτ” και στα “παραδώσου” του κάθε Αστυνομικού, προς τους ληστές αυτοί δεν σταματάνε, έχω παρατηρήσει (αχαχαχαχαχα) πως μετά οι Αστυνομικοί εκεί, τους προσφέρουν… σοκολατάκια ή λουκούμια!.. Και μετά (έχω παρατηρήσει) ότι τους υποστηρίζουν οι… “αδελφές”, οι Αμερικανοί… “αριστεροί”, υποτίθεται οι οπαδοί του… “γάϊδαρου”, δηλαδή οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” (καλό ανέκδοτο το “Αμερικανός αριστερός”), όλοι οι ψυχικά… καταπιεσμένοι, κλπ, κλπ, κλπ!..

 • Α! Γαμ… τε και τους… κωλόμπατσους”, που κλώτσησαν τον Ζακ! Διώξτε τους από την ΕΛΑΣΆλλωστε το θέλει και η ε/φ των… “Συντακτών” ή κάπως αλλιώς, αλλά… μια άλλη φορά θα σας το πω το… “αλλιώς”!..
 •  Ο Πολλάκης επίσης, να αναρτήσει άμεσα τα ονοματεπώνυμά τους και τις δνσεις τους στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ώστε να επέμβει η… νεο – ΟΠΛΑ, του ΣΥΡΙΖΑ (Παράρτημα Εξαρχείων)!..  (Τακτική των Χιτλερικών και των ομογάλακτων Σταλινικών)! Και μετά οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ λένε για τον… ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ, τον “Δκτη” της… Κούλας, ο οποίος μάλλον είναι Β’ και Γ’ Εθνική μπροστά σε όλα αυτά τα νεοκομμουνιστικά… κ(α)λόπαιδα!.. Αχαχαχαχαχα!..

Έτσι ακριβώς συνέβαινε και στην… “Μάνα ΕΣΣΔ“, των νεο και παλαιο/διεθνιστο-κοκκινο-φασιστών! Όποιος πχ και θα… διανοείτο ακόμα να κάνει μια ληστεία, όχι(!) δεν θα κατέληγε -τουλάχιστον- στην Σιβηρία, αχαχαχαχαχα, αν δεν εκτελείτο, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες!.. Κάνω λάθος / θυμάμαι λάθος ή τα ντόπια Κομμούνια, όλοι εσείς ρε… Διεθνιστές της… “Χρυσής Τσέπης”, προέβαλλαν / προβάλλατε πάντα, ως ΑΡΙΣΤΕΣ, την Υγεία και την Ασφάλεια, στην “Μητέρα ΕΣΣΔ“;

Ουστ ρε ξεφτιλο-κοκκινο-Φασίστες!.. Και βγαίνετε τώρα και κάνετε πως κλαίτε ρε οχιές, για τον… Ζακ!.. “Δεν θα σας περάσει όμως! Η λογική δεν θα αντικατασταθεί από την παράνοια και την φρενοβλάβεια, στο πλαίσιο της δημιουργίας μια κοινωνίας ζούγκλας, μιας απολυταρχικής κοινωνίας, που θα κυβερνούν οι ελιτιστές κόκκινοι φασίστες πληρωτές σας, έχοντας εσάς ως… Αστυνομία και το λαό στα πάσης φύσεως… “γκουλάγκ” “!

– Οι όποιοι Ζακ, αλλά και ο συγκεκριμένος, χάθηκαν και θα χάνονται, διότι “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ(!) ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ / -ΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ“!

[Και αυτό με σχεδιασμό φυσικά έγινε (η απομάκρυνση δηλαδή από το Θεό των Ελλήνων) και συνεχίζεται, όπως και το συνεχίζετε, και το ξέρετε άριστα ρε πολιτικές νεο-κομμουνιστικές “αμπούλες βρώμας”, (γειά σου ρε… Παπακώστα, που τις έρριξες στα γυναικόπαιδα στη Θεσ-νίκη, στη ΔΕΘ / τη Γεροβασίλη την “πάω” σαν γυναίκα και δεν την “αγγίζω”), αφού και πριν, όταν ήσασταν Διεθνιστές με μανδύα κοκκίνου χρώματος, πριν φορέσετε τον μαύρο, τον εκ της Αμερικής, των παγκοσμιοποιημένων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, μισούσατε, όπως και τώρα, (όντας Άθεοι και Αντί-Χριστοι), μισείτε ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, την μόνη ΘΡΗΣΚΕΙΑ που πρεσβεύει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(!), και αυτό ΔΙΟΤΙ πολύ απλά ΕΙΣΤΕ κόκκινοι φασίστες! / Γι’ αυτό, (γειά σου ρε πολιτικό μπάζο Καμμένε… Ελληναρά, αχαχαχαχαχα), μολύνετε και ΣΗΜΕΡΑ τις εκκλησίες μας και το πλήρωμα, όπως πρόσφατα κάνατε στα Εξάρχεια, στον Άι Νικόλα, κλπ, (Ρουμπάτη έπιασες κανέναν απ’ αυτούς;), τακτική στο πλαίσιο εφαρμογής της ρήσης των αποτυχημένων κουκουέδων παππούδων σας, που έλεγαν στο Συμμοριτοπόλεμο -σας το έχω ξαναγράψει- πως αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμμαστεί ο τελευταίος Χωροφύλακας, απ’ τ’ άντερα του τελευταίου Παππά”!]!..

 • Είχε δίκιο λοιπόν ο δημ/φος Δ. Οικονόμου που απεκάλεσε… θύμα τον Ζακ, διότι πράγματι ήταν, όπως και όλα αυτά τα παιδιά, που άλλα παρασύρθηκαν και εντάχθηκαν σε Οργανώσεις φασιστικές κόκκινες ή μαύρες, (“δώσε μου ένα παιδί 8 ετών και θα στον κάνω για πάντα Κομμουνιστή”, έλεγε ο τρελλο-Στάλιν, ενώ ξαναδείτε το ΚΥΜΑ, ώστε να θυμηθείτε και τις τακτικές προσηλυτισμού των νέων ανθρώπων και γενικώς του τρόπου επίδρασης στις νεανικές ψυχές και του απολύτου ελέγχου τους, των άλλων κτηνών, των Ναζήδων), άλλα παιδιά τα παγίδεψαν και τα έρριξαν στα ναρκωτικά ή στην ανωμαλία, κλπ, κλπ, κλπ!..
 • Οικονόμου! Μάζεψε” λίγο την “ταπο-Μαρία, που έχεις δίπλα σου! Ως μεγαλύτερός της έχεις ευθύνη να της μάθεις τουλάχιστον να μην ειρωνεύεται την Θρησκεία μας (πράγματι όμως το κάνει με έξυπνο τρόπο, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο), όπως δεν διανοείσθε να κάνετε πχ με το ΙΣΛΑΜ, κλπ!
 • Διότι έτσι, γίνεται σιχαμερή, μια σιχαμάρα που αυξάνει και από την δυμορφία της, ενώ “χάνει” και η εκπομπή σας, παίρνοντας μόνον… πόντους απ’ τα Όργανα της Παγκ-σης, στα ΜΜΕ και αλλαχού! (Εκεί στον ΣΚΑΪ “έχει πέσει” πολύ Παγκοσμιοποίηση, ειδικά σε κάτι… Κουτρουλού, κλπ, πρέπει αυτή να τους “κόβει” μονέδα)!..
 • Πόσο μέσον άραγε είχε η… “κρυφούλα” -τάχα- πολιτικά, αυτή η κρυφο-ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ Μαρία, (ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ, απλώς για να “ανέλθει” στην “4η εξουσία”… σας), ώστε να την βάλλει ο Αλαφούζος δίπλα σου, ρε Οικονόμου; Εκτός αν την… αγαπάει τόσο!
 • Μαρία! Θες και άλλες πλαστικές, για να ισιώσεις την μύτη σου! Για τα ζυγωματικά, το πού θα πρέπει να πας, ρώτα την… Νατάσα ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ή την ΜΕΓΙΣΤΗ Άντζελα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)!..

7. Μπίστη! Ακόμα κομμούνι είσαι ρε; Και εσύ σνιφ” Παναγιωτόπουλε, ακόμα γλείφεις τα κομμούνια, ρε χέστη;

Μπίστη! Κανείς Ορθόδοξος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ δεν ξέχασε, ρε πρώην ΚΝΙ-τη και πολιτικά άθλιε τύπε, το ότι ο εβραιο… κούρδιστος Σημίτης (με εντολή των εξ Αμερικής “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) “έσβησε” από τις ταυτότητές μας ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ(!!!), το τί πιστεύουμε, το τί είμαστε θρησκευτικά!

– Αν ήσουν πραγματικός Δημοκράτης, θα έλεγες ότι το ορθόν -τότε- ήταν να αναγραφόταν στις ταυτότητες το θρήσκευμα, σε όσους των Ελλήνων το επιθυμούσαν και το αντίθετο βεβαίως, σε όσους δεν ήθελαν! Η μασωνάρα όμως ο Παναγιωτόπουλος τί να σου απαντούσε; Οπότε έκανες με τις “παπαριές” σου… “πάρτυ”!.. Οι Χριστιανοί πρέπει να ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ στην ζωή μας και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, αφού, αν το θες Μπίστη, (έκανες μια πρόοδο μαθαίνω, γενόμενος από άθεος, αγνωστικιστής), αυτό αποτελεί και μέρος του Δόγματός μας!..

– Ούτε τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο θα ξεχάσει ποτέ κανείς γνήσιος Έλληνας, Μπίστη, ούτε το λάβαρο του 1821, το οποίο, ρε πολιτικέ βρωμιάρη, όχι μόνον ειρωνεύτικες, αλλά και δεν είπες ότι το έφερε στο Σύνταγμα ο Χριστόδουλος, για να καταδείξει και για να (μας) υπενθυμίσει ότι ΧΑΡΗ Σ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, για να υπενθυμίσει την άρρηκτη σχέση Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, κάτι ρε κομ-μουνάκι που αποτυπώθηκε, από τους ΗΡΩΕΣ του 1821, στην σημαία μας ρε! Ή όχι; “Φέτα φέτα” τον πάτε ρε πολιτικά σκυλιά, τον αφελληνισμό!..

– Τίποτα δεν ξεχάστηκε, ούτε θα ξεχαστεί Μπίστη! Τα Κρυφά Σχολειά ξεκίνησαν!.. Ούτε η Μακεδονία μας θα ξεχαστεί, ούτε οι Εθνο-προδότες – Εθνο-μηδενιστές Τσιπρο-Καμμενο-Κοτζιάδες ούτε τίποτα, όσες… νεο- ΟΠΛΑ και να φτιάξετε, αφού “έχουν γνώση οι Φύλακες” και αυτοί οι… Φύλακες είναι… άμμος!.. Μαζέψου λοιπόν!

– Και κάτι ακόμα! Όσους από εμάς και να “καθαρίσετε”, ακόμα και φυσικά / βιολογικά, γράψτο και εσύ και οι όμοιοί σου! Το ίδιο και χειρότερο(!) τέλος θα έχετε“!..

Σας έφερε η Παγκοσμιοποίηση στην εξουσία με άψογο σχέδιο, στο οποίο βασικό ρόλο έπαιξαν τα ιδεολογικά “αδέλφια σας”, οι Νεο-ΝΑΖΗΔΕΣ της “Χ. Αυγής”, οι οποίοι έδρασαν ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, προκειμένου να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, (μέχρι δολοφονία έκαναν, για να ηρωποιήσουν και πάλι την… βρωμιά σας και τον νοσηρό κοκκινο-φασιστικό εγκέφαλό σας και εννοώ την δολοφονία του άτυχου Φύσσα, που όντας αγνός (!!!), δεν ήξερε πού έμπλεκε όταν γινόταν “παραμύθας” και κομμουνιστής), για να μπορείτε εσείς σήμερα, ρε οχιές, να μιλάτε για “κακιά δεξιά και ακροδεξιά”, (λες και η “Χ. Αυγή” είναι… ακροδεξιά και όχι ΝΑΖΗΔΕΣ / ο πράκτορας Ν. Μιχαλολιάκος το ” ‘παιξε ” άριστα, ενώ το ξέρεις άριστα Μπίστη πως ο… μισθωτής και πληρώνων τα μαύρα και κόκκινα φασιστικά “Κεφάλια”, ήτοι τους Αρχηγούς σας, είναι το ίδιο… κέντρο”), μια “Χ. Αυγή” που δούλεψε και δουλεύει έτσι, για να καλλιεργείτε εσείς τον αφελληνισμό, τη διάλυση της Πατρίδος μας, στο πλαίσιο των εντολών σας από τον ΣΟΡΟΣ και την… παρέα του και για να… “κονομάτε” σε βάρος μας, αλλά και σε βάρος όλων των ΑΘΩΩΝ, μαύρων και κόκκινων… Φύσσα!..

– Γι’ αυτό και τους δικάζετε ακόμα τους Ναζήδες, γι’ αυτό και αυτοί έχουν λουφάξει, γι’ αυτό δεν υπάρχουν πουθενά και αφήνουν τους… Ρουβίκωνες να αλωνίζουν, γι’ αυτό και ο Μιχαλολιάκος δεν είπε τίποτα για το Τσιπρο-Καμμενικό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας (!!!!!!!), “μας” Μπίστη, “μας”, όσο και αν δεν σας αρέσει, κλπ, κλπ, κλπ!

– Συμφωνημένα είναι / τα έχετε όλα με τους Ναζήδες Μπίστη, Ναζήδες, οι οποίοι το παίζουν… Έλληνες και … Ελληναράδες, (και εσείς τάχα μου… Δημοκράτες” και… “Προοδευτικοί”, λέγε με “σύγχρονο ΜΕΣΑΙΩΝΑ), κάνοντας τα μαύρα σκυλιά πως δεν θυμούνται πως ο… Μεταξάς, ο Γ. Παπαδόπουλος, ο Παττακός, και όλοι οι… Χουνταίοι, του 1967 και του 1973 (κυρίως του 1967), ότι ακόμα και αυτοί, οι δήθεν… μέντορές τους, πολέμησαν από το 1940, έως το 1950, όλους τους -ισμούς, ήτοι τον Ιταλικό Φασ-ισμό, τον Γερμανικό Ναζ-ισμό και τον Κομμουν-ισμό ή “Δικτατορία του Προλεταριάτου”, έναν Κομμουνισμό που ως συμμοριακή… Μαδουρο-παραλλαγή θέλει η σημερινή νέα Τάξη των δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, να επιβάλλει με τα νεο-κομμούνια του Τσίπρα και τους δοσίλογους του Καμμένου, στην Πατρίδα μας!..

8. Κε Μυλωνάκη!

– Μην τα φοβάσαι βρε τα κομμούνια, θρασίμια είναι!

– Από φόβο ή από την ανάγκη να φανείς… “Δημοκρατικός” ανέφερες στον Κομμουνιστή… εξ Ιταλίας γιατρό, Πριμικύρη, (που είχες καλέσει στην εκπομπή σου), τον Μανιαδάκη, δίνοντάς του… κακό πρόσημο, με τα όσα είπες και με το ύφος σου!

– Είσαι “πολύ λίγος” για να βάλλεις στο στόμα σου τον Μανιαδάκη και εσύ και εγώ(!!!) και πάρα πολλοί άλλοι, εξ ημών!..

– Ο Μανιαδάκης ήταν ήρωας (και!) της Μ. Ασίας, Αξκος του (ΜΧ) και τρομερή… εγκεφαλική εξέλιξη του Κατεχάκη στον τομέα (σήμερα επιστήμη) των Πληροφοριών!

Ήταν ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΕΝΑΣ… ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!..

– Σίγουρα θα έπρεπε σήμερα να τον μελετούσαν, ώστε να τον δίδασκαν στα διάφορα σχολεία Πληροφοριών και στους πράκτορές μας στο Πεδίο! Αλλά θα μου πεις! Ποιοί θα το έκαναν αυτό;

– Ήταν ένας Κορίνθιος ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΗΣ, βαθειά ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ(!!!) ΑΞΚΟΣ, αλλά και βαθειά ιδεολόγος ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, (δεν νομίζω να θες απόδειξη και γι΄αυτό, αφού εκτιμώ πως θα σου αρκεί το ΙΔΙΩΝΥΜΟ), όπως Βενιζελικοί ήσαν και οι περισσότεροι των στελεχών μας που διακρίθηκαν στον αντι-κομμουνιστικό / αντι-συμμοριακό αγώνα, της 10ετίας του 1940, (πχ Ζέρβας, Ψαρρός, Καραχάλιος, Ραφαήλ, κλπ)! Το γεγονός ότι ήταν… ΑΡΧΙΓΑΤΟΣ και ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ στην πράξη, στο Πεδίο, προκάλεσε την ΟΡΓΗ και το ΜΙΣΟΣ των Κουκουέδων και των δήθεν… δημοκρατικών παραφυάδων τους και έτσι τον… ανέλαβε, χωρίς αντίλογο η νικήσασα, μετά το 1950, κόκκινη… προπαγάνδα! Κατάλαβες! Τα Κομμούνια Κε Μυλωνάκη, το “Εθνικό Κέντρο” τα πολέμησε και τα νίκησε και καμμιά… Δεξιά!..

Προβατόμορφοι λύκοι και σύγχρονοι… ΠΡΟΓΡΑΦΕΙΣ(!), είναι όλοι οι Φασίστες Κε Μυλωνάκη! Το ξέχασες! Και οι μαύροι και οι κόκκινοι φασίστες!.. Μην τους φοβάσαι λοιπόν, αλλ’ απλώς να έχεις πάντα το νού σου!

9. Έξυπνοι οι Αλβανο-Κοσσοβάροι! Ο Π-Θ τους Χασίμ Θάτσι (νομίζω αυτός ήταν, το ΦΙΔΙ), ένας πολύ έξυπνος και άκρως πονηρός UÇK-άς, που δεν ορρωδεί προ ουδενός, εμψύχου ή αψύχου (τον γνώρισα μάλιστα από πολύ… κοντά), δήλωσε, και μπράβο του, πως αν αναγνωριστεί η χώρα του, τότε και αυτοί (το Κόσσοβο δηλαδή, το Αλβανικό δηλαδή πλέον Κόσσοβο), θα αναγνωρίσει τα Ιεροσόλυμα, ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ!..

– Καθείστε και προβληματιστείτε λίγο πάνω στην δήλωση αυτή, αλλά προβληματιστείτε… βαθειά!..

10. Όχι! Ο Λαφαζάνης που είναι Αρχηγός… Κόμματος, (“ΛΑ.Ε”), είναι πολιτική… παρθένα και δεν ξέρει γιατί τον κατηγόρησε η Ασφάλεια του Πολιτεύματος, του Π-Θ Κου Τσίπρα!!!

– Είπαμε Κε Λαφαζάνη! “Μαζί” σου, σε ό,τι αφορά το θέμα της σύλληψής σου, (έχεις δυνατό πολιτικό εκτόπισμα πράγματι και κατά πολύ μάλιστα μεγαλύτερο εκείνων που διαθέτουν κάτι πολιτικά μπάζα συνάδελφοί σου, απ’ όλη την όλη την υπάρχουσα “Κομματική Δημοκρατική μας… Γκάμα”, στη σημερινή άθλια Βουλή μας), αλλά μην το “παίζεις” και… Αλέκος” και “δεν ξέρω τίποτα!..

[Εκτός φυσικά και αν έχεις… δολοφονήσει κανέναν, που δεν νομίζω, και πάλι όμως, με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, θα τη γλυτώσεις, αν έχεις… σκοτώσει κανένα… δεξιό ρατσιστικό καθίκι ή κανένα εθνοκεντρικό… μίασμα (κατάλαβες), αφού και οι δολοφονίες είναι και αυτές… ταξικές, ή όχι(;), ή εκτός, αν αποδείξουν ότι ήθελες να ανατρέψεις το… Χουντικό, συγγνώμη το Δημιοκρατικό μας Πολίτευμα]!

– Εγώ σας το γράφω φίλοι μου και δεν τον… φοβάμαι τον Λαφαζάνη, λόγω των… “παιδιών” του! Μακάρι, κυρίως την κρίση του, αλλά και γενικώς την πολιτική συνολικά εξεταζόμενη παρουσία του Λαφαζάνη, να την είχαν πολλοί στην σημερινή θλιβερή μας Βουλή!

Διαφωνούμε, αλλά πρέπει να λέμε ΠΑΝΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Ή όχι; Τί λέτε;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ “ΑΝΑΚΑΤΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ… ΜΙΞΕΡ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Πάρτε και μερικές “φωτο”και βάλτε τους “λεζάντα” εσείς, “δίκην”… διαγωνίσματος! Τις σωστές απαντήσεις… ακολούθως!..

ellada φωτο πρακτορες  apokalych  MIT

yeni akit 26-07-2018  MPRANSON EKKLHSIA                Κ. Εκπ-σης Κομαντος Σ-Χ Φωκαια

Εμινέ ΡΤΕ και δώρο βιβλίο -η ψυχολογία της Δικτατορίας- genelkurmay-dan-derin-liste- απορρητο

Ισλαμοφοβία ιος δ. νειλου

Μακρυγιαννη δεκ. 1944 σορος Στρατηγικοί Φίλοι ΤουρκίαςΣΑΤ ΦΩΤΟ

BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN, ABD DISISLERI BAKANI HILLARY CLINTON'I KABUL ETTI. (ANADOLU AJANSI - KAYHAN OZER) (20120811)

ΤΟΥΝΕΛ Μ. Θαλασσα - Δαρδανελλια

 

Τουρκοι ειδικο-επχκοι

 

Κινα εμπ. δρομοι

κατασκοπος

 

χαρτης τ. ως ΝΑΤΟ-ικη βαση

ρτε δικτατορας