Ανάμικτη… Σαλάτα! Σας την Προτείνω!..

Φίλοι μου!

Παρακάτω σας έχω / -ουμε τη σημερινή μας… σαλάτα! Διαβάστε!..

1. Με ρωτάει ο «Δάφνης», γιατί δεν έγραψα κάτι, για την αποφράδα επέτειο της αλώσεως της Πόλης (29-05-1453)!

– Δεν θα ήθελα να πω το «γιατί», (υπήρχε αποχρών λόγος), διότι πιθανώς να εκληφθεί ως δικαιολογία!

– Όμως! Αφιερώνω στον «Δάφνη», όπως και σε όλους σας(!), αγαπημένοι μου αναγνώστες, το τραγούδι του Καλαβρυτινού, πρώην ψάλτη και νυν μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη ΤΕΡΛΕΓΚΑ, με τίτλο: «Αγιά Σοφιά»! Θέλω να το βρείτε στο Youtube και να το ακούσετε!

«… Κωνσταντινάτο μου φλουρί, βυζαντινή εικόνα, … στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς κυττώ το πρόσωπό σου… » !..

ω4

– Στον εαυτό μου, αλλά και στην μάνα μου(!), αφιερώνω, με πολύ συγκίνηση και με πολλά «ζε-τέμ», το τραγούδι που μου τραγούδαγε, όταν ήμουν παιδί, κάθε τέτοια ημέρα και που είναι το: «12 Ευζωνάκια»!

– Στον «χαμένο» μου ΔΙΚΟ μου… Άγγελο, … κουφάλες, αφιερώνω το: «Γιατί πουλί μ’ δεν κελαηδείς»!.. (Χρόνης ΑΪΔΟΝΙΔΗΣ) / Στα ξένα «σκυλιά», όπως και σε κάτι ντόπια, στέλνω το μήνυμα: «Να κρύβεστε»!..

Τέλος, στους πρώην «Αγγέλους» μου αφιερώνω το τραγούδι του… «SFAK ATTACK», με τον τίτλο «Τα Κλεμμένα», που τους / σας το είχα πρωτοβάλει, όταν ήμασταν μαζί, την περίοδο 2006 – 2008, στη Λήμνο! Θυμάστε βρε;

– Α ρε ερωτιάρη «Δάφνη» τί μου κάνεις!.. (Ο.Κ. με την… «Χλόη»);

2. Σας είχα γράψει παλαιότερα, και με δοθείσα βεβαίως αφορμή, πως, στην Ελλάδα, Νο «1» στο αντικείμενό του και συγκεκριμένα στα Οικονομικά, (αλλά ένα και από τα πολύ δυνατά οικονομικά «κεφάλια» διεθνώς, γεγονός άκρως τιμητικό για την χώρα μας), είναι ο τέως Υπ. Οικονομικών και κεντρικός σημερινός Τραπεζίτης μας, Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!

– Είχα επίσης τονίσει πως, θα πρέπει ο υποβόσκων φθόνος και η ζήλεια, (φθόνος ο οποίος είναι παράγωγος / … «παιδί» της ζήλειας), απότοκα ασφαλώς και τα δύο της έμφυτης διχόνοιας μας, να μην αφεθεί να «νικήσουν», ώστε να μπορεί ο συγκεκριμένος «ΚΡΙΣΙΜΟΣ»(!) Έλληνας να δουλεύει ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ, αυτήν ειδικά την εποχή, κατά την οποία η Πατρίδα μας βάλλεται «πανταχόθεν» και «ομαδόν»!..

– Φάνηκε πως κάποιοι κατάλαβαν, μέχρι που… κατάλαβα πως «είχα πέσει έξω», όταν τρομοκράτες (ποιοί άραγε; / έλα ντε) κτύπησαν τον πρώην Π-Θ Κο Παπαδήμο * ! Τί συνέβη τότε;

– «Βγήκαν τότε, και σχεδόν αμέσως, πολλά ανθρώπινα… σκουλήκια στους διαδικτυακούς… δρόμους» και… αφόδευσαν… , δείχνοντας τα ζωώδη και άμα απάνθρωπα ένστικτά τους! Εγώ, θέλω να σταθώ μόνον σ’ ένα απ’ αυτά τα έρποντα «τίποτα» και συγκεκριμένα στον δήθεν δημοσιογράφο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ο οποίος έγραψε πως δεν θα τον πείραζε αν έσκαγε και μια βόμβα στα πόδια του… Στουρνάρα!

ω2

– Μάλιστα «το έπαιξε και πολύ άντρας», άτομο δηλαδή εκκρίνων πολύ… τεστοστερόνη και δήλωσε πως «δεν παίρνει τίποτα πίσω», απ’ αυτά που είπε ή ορθότερα, απ’ αυτά που… εξέμμεσε!..

– Ο συγκεκριμένος… Κος είναι σκληρός Κομμουνιστής (Κ-Σ πιο σωστά) και έκανε καριέρα πουλώντας «αριστεροφροσύνη», λόγω του ότι φέρεται πως ήταν ή πως μετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το Νοε., του 1974, γενόμενος και αυτός ένας ακόμα… «Ήρωας», που «φτιάχτηκε» (εννοώ οικονομικο – επαγγελματικά) μετά, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, με «διαβατήριο» τη συμμετοχή του αυτή!.. Καταλάβατε!

«Δεν τον μαζέψανε» ακόμα (ούτε βεβαίως και θα τον «μαζέψουνε») τα νέο-κομμούνια, [τα οποία μας κυβερνούν, μαζί φυσικά με τους «χρήσιμους ηλίθιους» των «ΑΝΕΛ» ή πιθανώς και… «Εξαρτημένων Ανθελλήνων» («ΕΞ.ΑΝΘΕΛ.»), όπως τους αποκάλεσε, (οφείλω να ομολογήσω πολύ εύστοχα), στην πρωϊνή εκπομπή του μεγαλοδημοσιογράφου Κου Τράγκα, στα parapolitika fm 90,1 το πρώην μέλος τους και γνωστό… «αυτο-τρολ» Ραχήλ ΜΑΚΡΗ! Ναι φίλοι μου, είναι αυτή που είπε, σε εκπομπή του δημοσιογράφου και πρώην στρατιωτικού Κου Μυλωνάκη, πως στον Μελιγαλά, στην γνωστή Πηγάδα, εσφάγησαν και πετάχτηκαν Ταγματασφαλίτες, από τις Ομάδες των “Μαυροσκούφηδων” του Κίναιδου Κομμουνιστή και τότε “στρ/κού Δκτη” Πελοποννήσου Θ. Κλάρα (“Άρη Βελουχιώτη”) και του τότε θεωρητικού “πολιτικού Δκτη” (“Ινστρούχτορα” / “Καθοδηγητή”) Πελοποννήσου, Ν. Μπελογιάννη], δεν τον μάζεψαν ακόμα λοιπόν τα «νέο – κομμούνια», δηλ. οι πολιτικοί γόνοι των προηγουμένως αναφερθέντων… Κων και… συνοδοιπόροι του Φιλιππάκη, διότι αφ’ ενός «κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει» και αφ’ ετέρου, διότι ο υπόψη… «Σταρ» (Φιλιπάκης) δεν είναι… δεξιός ή κάποιος που να μιλάει… ελληνικά, αφού, ως γνωστόν, οι Έλληνες και το τέλος τους είναι ο κύριος στόχος για τους «ΣΑΝΕΛ», όπως και οι αρχές και οι αξίες του Ελληνισμού!

– Καταλάβατε! (Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, όσο και να με θλίβει ή πιθανώς και να με ενοχλεί! Σίγουρα πάντως δεν με χαροποιεί)!

– Αυτός ο… Κος, αυτός ο συνταξιούχος… δημοσιογράφος, με την αθλιότητα που έγραψε στο “τουϊτερ” του, καλώντας έμμεσα, αν όχι άμεσα, σε βία κατ’ ενός ανθρώπου, δεν έχει σκεφτεί, (έστω μόνον αυτό ρωτάω), ότι θα μπορούσε δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να του κάνουν ή -άντε- να γράψουν το ίδιο γι΄ αυτόν;

– Άραγε αυτό θέλει; Θέλει δηλαδή έναν νέο ελληνικό εμφύλιο, (που εκ των πραγμάτων σήμερα, θα… διεθνοποιείτο), ώστε να τελειώσει «μια ώρα αρχύτερα» η Πατρίδα μας;

– Και 1,2 «πραγματάκια» ακόμα! Αυτό, το μισητό στον Φιλιππάκη, «αστικό κράτος», δεν έκανε… Φιλιππάκη, τον Φιλιππάκη; Επίσης, τόσο άντρας είναι ο Κος Φιλιππάκης, που αρέσκεται να κτυπιώνται οι στόχοι των όποιων -τυχόν- ανεγκέφαλων ομοϊδεατών του, ύπουλα και άνανδρα;

– Μα τί λες, θα μου πείτε! Για θυμήσου πχ πώς οι ιδεολογικοί του… πρόγονοι «έφαγαν» τον Βενιζελικό ήρωα της Μ. Ασίας, Σχη ΨΑΡΡΟ, του συνιδρυτή της “Εθνικής και Κοινωνικής Αναγέννησης” και Δκτη, του 5/42 «Συντ/τος Ευζώνων» στο Κλήμα, Δωρίδος, μέσα στην Κατοχή (Απρ. 1944)! Με μπαμπεσιά δεν τον «καθάρισαν»; Τον κάλεσαν -τάχα- να μιλήσουν, δίνοντας το λόγο τους ότι δεν θα πάθει τίποτα και τελικά τον αιχμαλώτισαν και ακολούθως τον εκτέλεσαν!..

«Άθεοι και μπέσα» είναι έννοιες ασύμβατες, σας το ξαναγράφω! Στους… ένθεους θα βρεις ασφαλώς και αρκετά λέσια, αλλά η μεγάλη μάζα τους διαφέρει, δεν είναι… φίδια!..

Η βρωμιά, η συκοφαντία, η προπαγάνδα και το ψεύτικο συνεχές… κλάμα είναι στο πολιτικό και όχι μόνον «DNA» των Κ-Σ. Μελετείστε την ΚΚΣΕ και θα με αντιληφθείτε!..

– Και για να δείτε τί… κολοκράτος (με το συμπάθιο) μας κατάντησαν κάποιοι πολιτικοί προδότες, για να διαπιστώσετε πως δεν φυλάσσονται, όπως θα έπρεπε, ούτε στόχοι που θα έπρεπε να τους προσέχουμε σαν «κόρη οφθαλμού», – προσέξτε (!) – ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ήταν αυτός που απευθύνθηκε στο Κράτος και ζήτησε προστασία και δεν συνέβη (όπως θα έπρεπε) το αντίθετο!..

– Άραγε, εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί ο καθένας, φυλάσσονται άλλοι / λοιποί «κρίσιμοι» στόχοι, όπως πχ ο ΠτΔ, ο Π-Θ, ο Αρχηγός της Αξκης Αντιπολίτευσης, ο Α/ΓΕΕΘΑ, οι Αρχηγοί των Επιτελείων, ανώτατοι Δικαστικοί, κλπ, όπως θα έπρεπε;

[Όχι τίποτα δηλαδή, μην νομίζετε, απλά θα πρέπει να φυλάσσονται… κατάλληλα, μόνο και μόνο «για την τιμή των Όπλων», όπως συνήθως λέμε, αφού καταντήσαμε… «γιάλα»!..

Υπάρχει ακόμα φυσικά και η περίπτωση, κάποιοι εκ των στόχων,  να “το παίζουν”… «Δημοκράτες» και να μην θέλουν ασφάλεια, (θα θυμάστε, είμαι σίγουρος, ότι πριν από λίγα χρόνια, οι πολιτικοί μας… ταγοί είχαν αφήσει τα ΙΧ και ανέβαιναν σε… μηχανάκια, για να δείξουν πόσο συναισθάνονταν δήθεν το λαό μας, που κάποιοι εξ αυτών… συστηματικώς και εντέχνως καταλήστευαν, μόδα που είχε «περάσει» τότε, (κακώς βεβαίως), και στις ΕΕΔ, με αποτέλεσμα να συναντάς την απόλυτη… κατάντια, ήτοι δουλάκια ανωτάτους στρατιωτικούς «να λείχουν εν τοις πράγμασιν» τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, να μην χρησιμοποιούν «κούρσες πολυτελείας», κλπ, και γενικώς, για να μην σας κουράζω, να καταστρατηγούν, στο όνομα της… πολυβιασθείσης ελληνικής «Δημοκρατίας», αλλά και της ανάγκης τους, για… προαγωγή, κάθε έννοια ασφαλείας), χωρίς όμως όλους εμάς, τους υπόλοιπους Έλληνες, να μας ρωτήσουν σχετικά, αφού αν κτυπηθούν στόχοι, όπως οι παραπάνω αναφερθέντες, θα βρισκόντουσαν ή θα βρεθούν κάποιοι… Κοι, στην ημεδαπή, αλλά και κυρίως στην αλλοδαπή, που σκαιώς θα μας χλεύαζαν ή θα μας χλευάσουν, ως λαό και ως χώρα και, και, και… και τελικά θα προσεβάλετο ή θα προσβληθεί, έτι περαιτέρω, και μάλιστα… βάναυσα η εικόνα της δόλιας Ελλάδος]!..

– Θυμάστε πχ που σας είχα γράψει εδώ, παλιότερα, για τις εντός Αθηνών κινήσεις του Π-Θ και πως ο τελευταίος… μαλ… θα μπορούσε να τις έχει καταγράψει; (Σας είχα γράψει εδώ, για το: «Από πού «τον πάνε», οι της ασφαλείας του, κάθε πρωϊ, στο Μαξίμου»! Ευτυχώς, φάνηκε ότι κάποιοι μας διαβάζουν από το Υπ. «ΠΡΟ-ΠΟ»)].

«Άξιος ο μισθός σου» λοιπόν «Γενικέ Γραμματέα της Ενώσεως των Δημ/φων», (αν δεν σφάλλω, για τον αιρετό σου τίτλο, των 50 περίπου ψήφων που πήρες), Κε ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ!

[Θυμάστε φίλοι μου, τί σας έγραφα για το ποιοί είναι / για το πού ανήκουν οι Δημοσιογράφοι ιδεολογικά, από το 1950, έως σήμερα, το 2017, (πλην της περιόδου 1967-1974), στην Ελλάδα, όπως και το ποιοί ουσιαστικά την κυβέρνησαν όλα αυτά τα παραπάνω χρόνια, παρά τα όποια αποτελέσματα, των… όποιων εκλογών, που -κατά καιρούς- γινόντουσαν; Γενικώς, ήσαν αγαπητοί οι κομμουνιστές και οι… κρυφο-κομμουνιστές, οι οποίοι, με μακρόπνοο και πάντα κατάλληλα αναπροσαρμοζόμενο σχέδιο, κυριάρχησαν στα ΜΜΕ, στον Τύπο, στα Παν-μια, στα Συνδικάτα, κλπ]. 

– Μπράβο λοιπόν και πάλι Κε Φιλιππάκη! Μόλις κέρδισες 2 «κουπόνια» εισόδου στα… Εξάρχεια και κυρίως 4 «μπόνους» θετικής καταμέτρησης, από το…  Κομμουνιστοδεικτόμετρο, από τους ομοίους σου!

Και για να το «κλείσω»!..

– Όσοι τυχόν με ρωτήσετε, αν σχετίζετε αυτός ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ, με τον ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ της ε/φ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», δεν γνωρίζω ή δεν θέλω να σας απαντήσω! Ψάξτε το μόνοι σας!

– Σας προτείνω όμως να μείνετε μακριά από την ε/φ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και εννοώ από τυχόν έρευνα του ποιοί την απαρτίζουν, τις διασυνδέσεις των ανθρώπων της, κλπ, διότι… «κάνει τζιζ»! Είναι ολόκληρη διαπλοκή αυτή η ε/φ, από μόνη της, αφού οι διευθύνοντες είναι άτομα -κατά την κρίση μας- άκρως επικίνδυνα! Έχει πολλούς, εντός της, … πρώην και νυν πράκτορες, όπως και… πατριώτες, οπαδούς του ΜΟΤΟ, «να μαζευτούμε να πάτε», φίλους και συνεργάτες γνωστούς μεγαλο-επιχειρηματίες, (άρα και… μαφία), μεγαλοπολιτικούς, κλπ, κλπ, κλπ! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΔΕΝ μου επιτρέπεται  να γράψω περισσότερα, παρά μόνον να… συγχαρώ τον Κο… Φιλιππάκη, (εννοώ τον Κ-Σ), που δυστυχώς θα πεθάνει σαν πολιτικό… «απολίθωμα», σαν πολιτικό… «μενίρ»! Προς το παρόν Κε Φιλιππάκη μπορείς να φωνάζεις και να νομίζεις ότι κάνεις… αντίσταση το… «ηρωϊκό» σύνθημα: «Εργάτη ακούμπα, στην πλάτη του Κουτσούμπα»!..

  • Ας το δούμε παρακάτω και λίγο… αθλητικά, το προσφάτως παρελθόν διάστημα. Έχουμε λοιπόν:

Καραμέρος ή … «Χαμαιτυπείο» – «Ελευθερία… Ανάσας»,  1 – 0 (ούτε ισοδύναμος μιας κοινής… κλανιάς του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όταν αυτός ζούσε, δεν είναι ούτε ο λόγος του, ούτε -πόσο μάλλον- ο ίδιος) και Φιλιππάκης ή «Βόμβας» – «Ελευθερία… Ανάσας», 2 – 0 .

– Τα σκορ αυτά είναι φαινομενικά φίλοι μου, αφού το σκοτάδι πάντα νικιέται από το ΦΩΣ!..

– Σκεφτείτε βρε!  Όλοι αυτοί οι κρυφο – Κομμουνιστές και τάχα μου… «Δημοκράτες», για ποιό πράγμα, υποτίθεται πάντα, πως παλεύουν;

– «Παλεύουν», ναι ή όχι,  στο όνομα υποτίθεται του λαού, και μάλιστα ΒΡΩΜΙΚΑ, για να γίνει η Ελλάδα, ό,τι ήταν ΕΣΣΔ το 1917, το 1930, το 1950, κλπ,… ; Ναι

– «Παλεύουν», ναι ή όχι, στο όνομα υποτίθεται του λαού, για να φέρουν στην χώρα μας ένα σκληρό δικτατορικό σύστημα, το οποίο ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ(!), όπου και να εφαρμόστηκε; Ναι! 

* Δεν θα αναφερθώ στο ρόλο του Κου Παπαδήμου!

Κατ’ εμέ, δεν(!) ευθύνεται πουθενά, αφού επί Σημίτη εκτελούσε εντολές του τότε Π-Θ και τις εκτέλεσε άριστα, (άσχετα με ό,τι έγινε, για το οποίο / για τα οποία θα έπρεπε να λογοδοτήσει -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ- ο τότε Π-Θ), ενώ, όσο και αν δεν μου / μας αρέσει, όταν αργότερα ανέλαβε ως Π-Θ έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία! Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

– Την όποια ή όποιες ευθύνες, (παντού, πόσο μάλλον στις Δημοκρατίες), έχουν πάντα ή -άντε να σας κάνω το χατήρι- πρέπει να τις έχουν, αυτοί που αποφασίζουν !!!  

– Τώρα, αν ο Κος Παπαδήμος είναι Μασώνος, Βουδιστής, Σατανάς, Εβραίος, ή ό,τι άλλο συνωμοσιολογικό γράφηκε με διάθεση πολλαπλής προσβολής και υποτιμήσεως, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει και είμαι και «κάθετα»  (τοίχος που λένε), αντίθετος σε τέτοιες συμπεριφορές, που η άκριτη χρήση τους, αφ’ ενός προσβάλλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των… στόχων, (και αυτό στην περίπτωσή μας έγινε από άτομα που υποτίθεται ότι τα υποστηρίζουν και μάλιστα σθεναρώς, αλλά που όμως απέδειξαν στην πράξη, πως είναι… “βάρκες μονόπατες” / όχι βεβαίως πως δεν το ξέραμε), και αφ’ ετέρου θυμίζει φανατικούς των γηπέδων και τροφίμους ελληνικών καφενείων, εποχής 10ετίας 1980, συμπεριφορές δηλαδή που συνθέτουν το σίγουρο δρόμο, για την καταστροφή ενός Οργανισμού, πόσο μάλλον μιας Χώρας!..

Εκείνο που προσωπικώς με ενδιαφέρει είναι ο καθείς απ’ όλους τους Έλληνες να εργάζεται και μόνον για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΧΩΡΑΣ μας!

– Και θυμίζω στο σημείο αυτό παραδειγματικά, πως και για τον Εθνάρχη Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ γράφηκε ότι ήταν εβραϊκής καταγωγής, λες και αυτό είναι κακό, λες και οι άνθρωποι δεν έχουμε ρίζες! Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν, ας είναι και… Αρειανός ο Κος Παπαδήμος! (Δεχόμενος -το καταλάβατε- για λόγους ανάγκης του παρόντος, την -κατ’ εμέ- “μη λογική”, στη συγκεκριμένη αποστροφή περί εβραϊκής καταγωγής του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, από τους Έλληνες αντιπάλους του, την “μη λογική” των οπαδών του «ΟΙΚΑΔΕ», (σύνθημα που “έρριξε”, εκείνα τα χρόνια, ο μεγάλος -πράγματι- Έλληνας δημοσιογράφος Άγγελος ΒΛΑΧΟΣ, -πατέρας της Ελένης ΒΛΑΧΟΥ– από την ε/φ του, την “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ“), που όμως δεν το υλοποίησαν, όταν ανέλαβαν την εξουσία, αλλά συνέχισαν, ατυχώς βεβαίως, την πολιτική του μεγάλου πολιτικού αντιπάλου τους).

– Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό με ενδιαφέρει! Ποιό ήταν αυτό; «Πήρε» την Ελλάδα από τη Λαμία, και την «πήγε» 70 χλμ. από την Άγκυρα, ο… Εβραίος, δημιουργώντας «την Ελλάδα των 5 θαλασσών και των 2 Ηπείρων»!

Αυτό δηλ. που πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους, είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ /  το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ, της όποιας πολιτικής του κάθε φορά κυβερνήτη μας!

– Σήμερα υπάρχει κάτι τέτοιο, που πιθανώς εγώ να μην βλέπω, από κάποιο από τα πολιτικά… λιμά, τα οποία -υποτίθεται ότι- μας… κυβερνούν;  

3. Πλήρη δικαίωση του «σάϊτ» μας και κυρίως των «Αγγέλων» μας στην Τουρκία! Όπως έχουμε γράψει και αναλύσει, το στρατιωτικό «Κίνημα» της 15ης Ιουλίου 2016 ήταν γνωστό στον ΡΤΕ και στις ΤΕΔ και εκείνο που έγινε απ’ αυτόν και τα Όργανά του ήταν και μόνον ένας ΑΡΙΣΤΑ σχεδιασμένος χειρισμός του! (Θα ήθελα να είχα «συνεργάτες», όταν… «ζούσα» ασφαλώς, σαν εκείνους τους Τούρκους, ειδικούς στους όποιους «αντι» – αγώνες, που σχεδίασαν την αντιμετώπιση της -κυρίως- Γκιουλενικής στρατιωτικής «στάσεως»).

– Δικαιώθηκα τελικώς φίλοι και πρόσφατα, με τις 10(!) (μη) απαντήσεις του «Καραγκιοζάκου» Ακάρ, σχετικά με το… «darbe»! Όπως θα έλεγαν και παλαιοί, αλλά ωραίοι Έλληνες, «τί χρείαν άλλη έχομεν μαρτύρων»;

– Αλλά και αν κάποιοι, όχι μόνον άσχετοι, αλλά ταυτόχρονα και κακοπροαίρετοι, ψελλίσουν κάτι άλλο, ας δουν, ας διαβάσουν, τί είπε στη Δίκη που διεξάγεται, ο σημερινός κατηγορούμενος, (ένας από τους 221), FETÖ – τζής (τουρκιστί FETÖ – τζού, αχαχαχαχα), και πρώην Αρχισύμβουλος(!) του Α/ΓΕΕΔ Χ. Ακάρ, Σχης Γικιλκάν, «λόγια» του / κατάθεσή του, που στις 02-06-2017, είδαμε να δημοσιεύεται σε μια των σχετικώς νέων εκδοθέντων τ. ε/φ*, οι οποίες ελέγχονται από τη ΜΙΤ, τη «Yeni Birlik» / «Νέα Ενότης»! Τί είπε λοιπόν στο Διακστήριο, ο Σχης Γικιλκάν;

Yeni Birlik Gazetesi 1. Sayfası 03.06.2017
       Yeni Birlik Gazetesi 1.          Sayfası 03.06.2017

– Είπε / κατέθεσε λοιπόν, ο… Κος αυτός, πως από το Νοε του 2015 είχε υποβληθεί στο Τ/ΓΕΕΔ αναφορά που περιείχε πληροφορίες για τις… «ομορφιές» ή ανάλογες έστω «ομορφιές»,… εκείνων, οι οποίες έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 2016!.. (Πληροφορίες δηλαδή για στρατιωτική απόπειρα ανατροπής του ΡΤΕ).

– Και ο Σχης συνέχισε, λέγοντας πως, με το θέμα, ασχολήθηκε ο τότε Υ/ΓΕΕΔ, ο οποίος διέταξε να ερευνηθεί το περιεχόμενο της υπόψη αναφοράς και να υπάρξει, στη συνέχεια, στην έρευνα – αναφορά των Τ/Επιτελών, προς την τ./ Ιεραρχία, η έγγραφη άποψή τους, αν τα αναγραφόμενα δηλαδή θα μπορούσαν -δυνητικά πάντα- να συμβούν, κάτι στο οποίο οι Επιτελείς φέρεται ότι απάντησαν, «ΟΧΙ»!..

– Το θέμα – υποτίθεται – ότι σταμάτησε εκεί, από πλευράς Τ/ΓΕΕΔ! (Λες και εμείς δεν ξέρουμε πως δουλεύει το Τ/ΓΕΕΔ)!..

– Προσέξτε τώρα! Ο Σχης συνεχίζει! Το Φεβ. του 2016, «έμαθα» λέει, πως η ΜΙΤ είχε υποβάλλει στον Π-Θ αναφορά, σύμφωνα με την οποία 1 ανώτατος Δκτής του ΤΣΞ, μαζί με 4 Δκτές από την ΤΠΑ, ετοίμαζαν πραξικόπημα! Στην αναφορά αυτή περιείχοντο σοβαροί λόγοι, σοβαροί ισχυρισμοί, αιτιολογικοί της αναφερομένης πράξεως!

– Και ο Σχης καταλήγει! Επειδή δεν γνώριζα, αν ήξερε το θέμα ο Α/ΓΕΕΔ, του υπέβαλα «νότα»! (Ενν. σχετικό, πρόχειρο ενημερωτικό σημείωμα)!..

– Τώρα, σκεφτείτε και λίγο και εσείς!..

– Τέλος, 1,2 ακόμα πραγματάκια!

– Το ότι η ε/φ αυτή έγραψε / «μετέφερε» ορθότερα, τα παραπάνω, και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, (όπως λέμε), και πρωτοσέλιδα, εκτιμάται ως μια πρώτη ένδειξη, πως έχει αρχίσει η αλληλο-υπονόμευση, το αλληλοφάγωμα, μεταξύ ΜΙΤ και Τ/ΓΕΕΔ, για το θέμα αυτό, και συγκεκριμένα πως έχει αρχίσει η αναμενόμενη κόντρα Ακάρ – Φιντάν, για το… «Πραξικόπημα», αφού κάποια στιγμή, και υπό Κ.Σ., θα λογοδοτήσουν αυτοί οι 2 Κοι στην τ/Δικαιοσύνη. («Όχι όμως τώρα που πολεμάει η Τουρκία», όπως είπε (και) η πολιτική… πόρνη Ντεβλέτ ΜΠΑΧΣΕΛΙ, μετά από τη συνάντησή του πρόσφατα στο Τ/ΓΕΕΔ, με τον Ακάρ. Έλληνες ψευτοπολιτικοί, μήπως θα μπορούσατε, ίσως, να παραδειγματιστείτε από τα λεγόμενα του Τούρκου αυτού, ο οποίος είναι ο κυριότερος εκφραστής του πιο ιδιότυπου παγκόσμιου -Κεμαλικού- Φασισμού, … γαρνιρισμένου με Μουσουλινισμό και Σταλινισμό, των αρχών της 10ετίας του 1920 και 1930 αντίστοιχα).

– Είχαμε γράψει, θα το θυμάστε, όταν ακόμα το θέμα «έκαιγε», πως το 1ο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει κάθε… φυσιολογικός ηγέτης, όπως είναι -«demek»- ο… ΡΤΕ, θα ήταν να τους πάρει αμέσως μετά την καταστολή του Πραξικοπήματος, τα 2 τους «κεφάλια», κάτι που όμως δεν έκανε, αλλ΄ αντιθέτως μάλιστα τους έδωσε, γενικώς, … «λόγο και φωνή», διατηρώντάς τους και στις θέσεις τους!..

(Να σας θυμίσω ότι ο Ακάρ είχε μιλήσει τον Αυγ. του 2016, ως άλλος… «Ήρωας» Τ/Αρχηγός, στην μεγάλη διακομματική**, Παντουρκική, λαϊκή συγκέντρωση – διαδήλωση, η οποία έγινε στην Πόλη)!..

– Καταλάβατε μήπως τώρα ή… «να βάλλω τις φωνές»; Αστειεύομαι, ξέρω ότι γίνατε πια… γάτοι!..    

 * Υπάρχουν και παν-τουρκικές ε/φ που έχουν πιο πρόσφατα «βγει», όπως η «İstiklal» / «Ανεξαρτησία», η «Doğru Haber» / «Αληθινή ή Σωστή Είδηση / Νέο», η «Karar» / «Απόφαση», η «Milat» / «Ορόσημο», κλπ, που έχουν πληρωθεί, ουσιαστικά, και… «επανδρωθεί», σχεδόν, από άτομα προσκείμενα στη… ΜΙΤ!

Είδατε πόσο «λάϊτ» το έγραψα;

– Κάποτε εδώ, στην ΕΥΠ, η εσωτερική κομματική αντιπαλότητα, ναι αυτή(!), (αφού να μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι Ελλάδα και ο Κομματισμός τα σάπισε ΟΛΑ), η αντιπαλότητα λοιπόν «έβγαλε» κάποιους έμμισθους – υποτίθεται – δημοσιογράφους της Υπηρεσίας αυτής, ένας των οποίων μάλιστα φέρεται να ήταν και ένας εξ Ηπείρου πρώην «Άγγελός» μου / μας, που είχε υπηρετήσει, ως Στρατιώτης, το 1988 – ’89, στην Αλεξ/πολη!

Διαβάστε τώρα!

– Αν, λέω αν, στη σφαίρα πάντα του απίθανου, (που ποτέ όμως ούτε αυτό δεν μπορείς απολύτως να εκτιμήσεις), «έβγαινε» κάτι ανάλογο από την ΜΙΤ, οι όποιοι, (Τουρκολόγοι ασφαλώς και μόνον), ερευνητές θα ήθελαν κάτι… δεκαετίες, (και μάλιστα ασχολούμενοι μόνον με μια, από τις κατηγοριοποιημένες τουρκικές πολιτικές περιόδους, του χρονικού διαστήματος 1955 – 2017), ώστε να ασχοληθούν με τη δέουσα σοβαρότητα και σε πλήρες… βάθος και… πλάτος, με ονόματα διαπλεκομένων με τη ΜΙΤ δημοσιογράφων, Τούρκων και μη, με ε/φ, με «μαύρο» διακινούμενο χρήμα, με διαπλοκή με τη ΜΑΦΙΑ, με πολιτικούς, με τρομοκρατία, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε!..

** Ο ΡΤΕ, με το σχεδιασμό του, κατόρθωσε μια σειρά από «πράγματα», (έχω γράψει σχετικό άρθρο εδώ / βρείτε το και ξανα-διαβάστε το), ένα των οποίων ήταν και η χειραγώγηση των αντιπάλων πολιτικών κομμάτων!

– Ήδη το CHP το έχει διαλύσει, θέτοντάς το σε εσωτερικό εμφύλιο, ενώ το MHP το σέρνει πίσω του, όπως οι σκύλοι τα λουκάνικα, που τα παλιά χρόνια, δένανε στην ουρά τους οι μπόμπιρες!.. Δεν είναι όμως της παρούσης η αναφορά -ως θέμα- του «πώς» ο ΡΤΕ ουσιαστικά ελέγχει σήμερα τα πολιτικά κόμματα στην Τουρκία, όντας ένας σύγχρονος και σίγουρα ιδιόμορφος, ασθενής, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!..

4. Αλβανοί φίλοι! (Δεν αναφέρομαι στην παράγραφο αυτή, στους… Τουρκαλβανούς νεο-γενίτσαρους συμπατριώτες σας)!

– Σας καλώ, στις επικείμενες εκλογές σας, να ψηφίσετε μαζικά (!) τον Λουλζίμ ΜΠΑΣΑ, πετώντας στα σκουπίδια της Ιστορίας, τον γενίτσαρο Ράμα και το κόμμα του!

Γιατί;

Διότι: (Προβληματιστείτε παρακάτω με την άποψή μας).

  α. Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» και ο… Ψυχίατρος, ο Σαλί Μπερίσα, είχαν πάντα «ένα πρόσωπο» απέναντι στους Έλληνες! Ξέραμε πάντα ότι ο Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ ήταν εχθρός μας, αλλ’ όμως παράλληλα ξέραμε πως ήταν και «καθαρός» και ευθύς στα λεγόμενά του και πως μπορούσες να συμφωνήσεις, άντε να γράψω πως μπορούσες να συνεννοηθείς ρε αδελφέ μαζί του, αφού είχε… μπέσα! Το ίδιο συνέβαινε και με το Κόμμα του!

– Ο νέο-γενίτσαρος Ράμα ήταν, είναι και θα είναι ένας διπρόσωπος και υποκριτής πολιτικός, τον οποίον κανείς νουνεχής και έντιμος, μη Αλβανός πολιτικός, δεν θα μπορούσε ποτέ να εμπιστευθεί, ένας πολιτικός που πρόδωσε, στο εσωτερικό της χώρας του, (με το οποίο όμως δεν θα ασχοληθώ), όσους Αλβανούς τον ψήφισαν!..  

– Νομίζω ότι και ο Μπασά, αν εκλεγεί, θα ακολουθήσει, ανάλογη με τον Μπερίσα στάση προς την Ελλάδα, όχι κατ’ ανάγκην φιλική, ευθεία όμως και αντρίκια πολιτική απέναντι στην χώρα μας, χωρίς… κορώνες(!), που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να οδηγήσουν, μεσοπρόθεσμα λέω εγώ, σε μια Ε-Α ρήξη και σύγκρουση, αχρείαστη και για τις 2 χώρες, τον… 21ο αι., και πάντα στο πλαίσιο ευρύτερων συγκρούσεων στην περιοχή μας !!!

[Φτάσατε ρε Αλβανοί, τί ντροπή(!), στο σημείο, ο σημερινός Π-Θ σας Ράμα να πατρονάρει, με τουρκική εντολή και κατευθύνσεις, έναν Αλβανό των Σκοπίων, τον Ταχήρ ΒΕΛΙΟΥ,

ταχήρ βελίου κρανια Β. Ηπειρος 23-05-2017

ο οποίος μιλάει για «Ενωμένη Αλβανία», (μια «Κίνηση» στην οποία ΦΕΡΕΤΑΙ(!) ΟΤΙ ο ίδιος ηγείται / αυτό όμως είναι λάθος, αυτός απλώς προβάλλεται), να μιλάει για αλβανική… Τσαμουριά, κλπ, κάτι που θα μπορούσε βεβαίως να μην ενοχλεί, αφού αυτή -θα μπορούσαμε να πούμε- ότι είναι η θέση του, η λαθεμένη ιστορική του γνώση, κλπ), αλλά ο οποίος Βελίου  μεταβαίνει σ’ αυτό που σήμερα λέγεται, από εμάς τους Έλληνες, «Β. Ήπειρος» ή -Ο.Κ.- «κολοβωμένη» «Β. Ήπειρος» και καίει τις ελληνικές σημαίες, υβρίζοντας τους Έλληνες και την Ελλάδα, χωρίς να συλλαμβάνεται από την αλβανική Αστυνομία, με εντολή του ίδιου του Ράμα, όπως αυτός θα όφειλε, ως ο υπεύθυνος -υποτίθεται- Κυβερνήτης, (μιας υποτίθεται σύγχρονης δημοκρατικής χώρας, η οποία διεκδικεί την είσοδό της στην ΕΕ),  διατάσσοντας σχετικά, να πράξει!

Τελευταίως μάλιστα, το λέσι αυτό, (τί να σου κάνω ρε, αφού μάλλον δεν υπάρχουν… «ψαλιδοχέρηδες» στην ΕΥΠ), λέσι, που «μοιάζει» να είναι Μουσουλμάνος, (καθόλου τυχαίο), τα έβαλε και με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, τον Αναστάσιο, επαναλαμβάνοντας το γνωστό αλβανικό προπαγανδιστικό μότο, που πρώτοι οι Τούρκοι επινόησαν και το «πλάσαραν» στους Αλβανούς, ότι πρόκειται για πράκτορα της ΕΥΠ!

– Μπράβο ρε Ταχήρ, πέτυχες διάνα! Εκεί ήσουν, όταν τον στρατολογούσαν οι Έλληνες ρε;

– Μάθε ρε πρακτοράκο της «πλάκας», πως θρησκευόμενα άτομα, του επιπέδου του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, είναι πράγματι(!) ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΟΡΓΑΝΑ, αλλά μόνον Εκείνου(!), δηλαδή της ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ !!!

– Αλλά τί να καταλάβεις εσύ, ένα φανατικό πληρωμένο γυφτάκι, που έχεις μέσα σου και πρόβλημα ταυτότητος, εκτός των άλλων, μιας που είσαι Αλβανός και υπηρετείς τους Σλαύους της πΓΔΜ! Αφού λοιπόν είσαι τόσο μάγκας, γιατί δεν «κουνιέσαι» και στα σκυλιά αυτά, εκεί στο «κολοκράτος», ήτοι στο «παρά φύσιν» κράτος που ζεις, ώστε να σου δείξουν «πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος», αφού οι Σλαύοι δεν είναι και τόσο… «Δημοκράτες», σαν εμάς τους Έλληνες!..

Συνεχίζοντας! 

Ο Ράμα επίσης, τρομοκράτησε και τρομοκρατεί συνεχώς, τους Έλληνες της -γεωγραφικά- σημερινής Ν. Αλβανίας, πήρε από τους περισσότερους των τελευταίων εναπομεινάντων εκεί Ελλήνων, τις περιουσίες και μάλιστα τα καλύτερα εδαφικά… «φιλέτα», τους ώθησε και ωθεί με την συνεχή τρομοκράτηση στη φυγή προς την Ελλάδα, όπου διαβιοί, θα υποστήριζα άριστα, (με βάση πάντα τα σημερινά ελληνικά οικονομικά δεδομένα), αλβανικό στοιχείο, περίπου 1,3 εκ-ρίων ανθρώπων, ενώ διέσπασε περαιτέρω, (με την ύποπτη ανοχή και της μονίμως -δυστυχώς- … απούσης Ελλάδος), τον υπάρχοντα εκεί Ελληνισμό, με «1002» τρόπους, (που τους ξέρει πολύ καλά, ως απόγονος γενιάς Μηδισάντων Ελλήνων Κομμουνιστών, που μαθήτευσαν κοντά στον επίσης ελληνικής γενιάς, σκληρό Κομμουνιστή κόκκινο Δικτάτορα «Ενβέρ ΧΟΤΖΑ») και κυρίως το πέτυχε με την εξαγορά του φερόμενου ως φίλου του από το Στρατό, του δήθεν ελληνικής καταγωγής, Αλβανού Δημάρχου της Χιμάρας, Γεωργίου ΓΚΟΡΟΥ, ο οποίος ήταν και «πίσω» από την σχεδόν πρόσφατη κατεδάφιση του Ι. Ναού του Αγίου Αθανασίου, κλπ, κλπ, κλπ]!..

Himara

                                                        Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΤΟΥ… ΓΚΟΡΟΥ 

  β. Η Αλβανία έχει πλέον ανάγκη από γνήσιους πολιτικούς και όχι από μαφιόζους! Ο Μπασά ή Μπάσα είναι ένας φέρελπις νέος πολιτικός, ο οποίος δεν βαρύνεται με τίποτα σχετικό με τον υπόκοσμο και τους όποιους βρωμερούς ασπάλακες των πολιτικών και άλλων υπονόμων, όπως συμβαίνει, χρόνια τώρα, με τους περισσότερους από τους Αλβανούς πολιτικούς!..

(Μου έρχεται τώρα στο μυαλό, ένας τέτοιος βρωμερός, Αλβανός και τάχα μου Σοσιαλιστής… ασπάλακας, που κάποιοι προσπάθησαν να μας πουν κάποια στιγμή ότι η 2η -νομίζω- Ελληνίδα γυναίκα του ήταν πράκτορας της ΕΥΠ! Ποιός είναι; Ο ζων στη Γαλλία, εδώ και χρόνια, με κάποια 3, 4 «φτωχόσπιτα» στην Ελλάδα και ένας από τους ιδιοκτήτες της κεντρικής καφετέριας – εστιατορίου – Καζίνο των Τιράνων, με το όνομα ΤΑΪΒΑΝ!.. Μιλάμε για τον πάμπλουτο και βαθιά υποκριτή Τουρκόφιλο (!!!) και Σοσιαλιστή Φάτος ΝΑΝΟ, ο οποίος παντρεύτηκε Κε Βελίου, με την αγαπημένη Ελληνίδα του, με Χριστιανικό Ορθόδοξο γάμο, στην εκκλησία της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, των Τιράνων, χοροστατούντος του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ! (Βεβαίως θα μου πείτε ότι οι Αλβανοί έχουν αποδείξει ότι κάνουν τα πάντα, προκειμένου να κερδίσουν αυτό που θέλουν, αλλά έστω και έτσι, η παραπάνω συμπεριφορά του νέο-γενίτσαρου ΝΑΝΟ, κάτι δείχνει ή είχε δείξει τότε)!..  

Δεν θα γράψω για άλλους και κυρίως δεν θα ασχοληθώ, με τους σημερινούς Αλβανο-Τσάμηδες, και υποτιθέμενους απογόνους των Τσάμηδων της Ελλάδος, κατά την “Κατοχή”, αυτών των συνεργατών των ΝΑΖΙ Αλβανο-Μουσουλμάνων ή Τουρκαλβανών και πρώην Ελλήνων Χριστιανών, οι περισσότεροι των οποίων είχαν εξισλαμισθεί βιαίως, επί Οθωμανικής Κατοχής, της Ελλάδος)!..

  γ. Η Αλβανία και ο αδελφός λαός της είναι αρκετά υπερήφανοι, ώστε να μην θέλουν να συνεχίσουν να είναι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑΤΑ της Τουρκίας και ο κάθε Π-Θγος της τουρκικό φερέφωνο.

(Μου έμεινε στο μυαλό μου, πιο πολύ από πολλές άλλες παρόμοιες εικόνες που έχω συγκρατήσει, η εικόνα του Ράμα «να τρέχει πίσω» από τον ΡΤΕ, στις Βρυξέλλες, μέσα στο νέο κτίριο του ΝΑΤΟ, μόλις ο Τούρκος ΠτΔ είχε, μετά πολλού κόπου είναι αλήθεια, ανέβει τα πολλά σκαλιά του! Εκείνο που, αρνητικά επίσης, με εντυπωσίασε στην εικόνα αυτή, ήταν ο δουλικός τρόπος που κοίταζε ο γενίτσαρος Ράμα, τον ΡΤΕ! Τον Χασίμ ΘΑΤΣΙ, τον Αλβανο-Κοσσοβάρο λένε «Φίδι», αλλά και ο Ράμα νομίζω πως είναι ίδιας, αν όχι και καλύτερης κατηγορίας, πολιτική «ΟΧΙΑ»)!..

  δ. Ο Μπασά εκτιμώ πως μπορεί, με μεγάλη επιτυχία, να εκφράσει, αλλά κυρίως να προβάλλει τη νέα πραγματικά δημοκρατική και μεταρρυθμιστική(!) Αλβανία στη Δύση και στον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο, και να καταφέρει, αν και οι διεθνείς συγκυρίες το επιτρέψουν, αν συνηγορήσουν σ’ αυτό, να εντάξει την χώρα του στην ΕΕ!

   ε. Ο Μπασά θα… «κυνηγήσει» τους κάθε μορφής τρομοκράτες, θα συνεργαστεί στο θέμα της αντι-τρομοκρατίας με τη «Διεθνή Κοινότητα» και κυρίως δεν θα επιτρέψει την ύπαρξη στρατοπέδων εκπαίδευσης Τζιχαντιστών στην χώρα του, όπως γίνεται μέχρι τώρα, από τους Σοσιαλιστές του Ράμα, οι οποίοι υποκρίνονται πως «δεν ξέρουν τίποτα για τον… φόνο», και οι οποίοι εκκολάπτουν στα Δ. Βαλκάνια «το αυγό του φιδιού»!.. (STOP εδώ, δεν προχωράω άλλο)!..

– Οι παραπάνω 5 λόγοι, δεν (σας) είναι αρκετοί ρε Αλβανοί για να «σουτάρετε» τα πολιτικά παιδιά, τους πολιτικούς απογόνους, του… Χότζα; Σκεφτείτε λοιπόν!

– Η εκτίμησή μας είναι πως το «Δημοκρατικό Κόμμα» θα εκλεγεί τελικά 1ο Κόμμα, πολύ πιθανώς δε, θα βρεθεί κοντά και στην (κυβερνητική) αυτοδυναμία!..

5. Ο δημοσιογράφος Κος Βερύκιος μας διαβάζει αγαπητοί , άλλωστε είναι (και!) ο… ΥΠΑΜ του… Κοντομηνά, εκτός από… «Θεραπαινίδα» του κανονικού Ε/ΥΠΑΜ (ω Θεέ μου) Καμμένου!

– Έτσι, «βγήκε» τις προάλλες στην ΤV, στις ειδήσεις του «ΑΛΦΑ», στον Κο Σρόϊτερ, και αναφερόμενος στα ενεργειακά κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης, είπε: «Να γιατί πριν από χρόνια είχαν οι Τ. δημιουργήσει θέμα Γαύδου»! Μπράβο Βερύκιε, είσαι καλός… μαθητής!

– Τώρα πρόσεξε Βερύκιε*, διάβασέ μας καλύτερα και βγες και πες, ό,τι από τη 10ετία του 1990 οι «Άγγελοι» λέγαμε και εξακολουθούμε να λέμε, με βάση τα ενεργειακά κοιτάσματα του Ιονίου! Πες λοιπόν την ακόλουθη πρόταση: «Να γιατί η “αγαπητή Τανζού”, (η Τσιλλέρ βρε), διεκδικούσε υφαλοκρηπίδα και στο Ιόνιο, από τη 10ετία του 1990» και θα έχεις πετύχει σε στόχο «Α1», 10/50, «με τη μία»!..

(Να επίσης, γιατί ο Ράμα διετάχθη από τον ΡΤΕ και εκτέλεσε, σχετικά με την προκύψασα, επί Π-Θ γίας του, Ε-Α διαφορά για τον καθορισμό της υφαλοκρηπίδας, ΒΑ της ν. Κερκύρας, την οποία Κέρκυρα, σας θυμίζω, πως διεκδικεί η σημερινή… «ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ», δια της… «ΜΙΤ»…, όπως  και τη… Δ. Μακεδονία!..

Τίποτα άλλο ρε Τουρκαλβανοί νέο-γενίτσαροι θέλετε; Ζητάτε εσείς όμως σταθερά ό,τι ζητάτε, (σκεφτείτε και τίποτα άλλο βρε) και πού ξέρετε, οι Έλληνες είμαστε αρκετά… «large», αρκετά «μπερεκέτηδες» και κάποια στιγμή, όλο και κάτι μπορείτε να πάρετε, όλο και κάτι μπορεί να σας δώσουμε!.. Ίσως τίποτα… όρχεις!.. Ποιός ξέρει; Δεν θα μας κυβερνούν αιωνίως ανθέλληνες!.. Τί λέτε και εσείς; Θα συμφωνείτε φαντάζομαι!  

Είδατε φίλοι «Άγγελοι», πόσο ωραία «δένουν» σήμερα, σχηματοποιούμενα, σιγά – σιγά, στο Πεδίο,  όλα αυτά που σας έλεγα, εδώ και κάποια χρόνια; Σας θυμίζω και πάλι, πως:

«Πληροφορίες», χωρίς γνώση της γεωγραφίας του διεκδικούμενου εδαφικού πεδίου, χωρίς γνώση της Ιστορίας και της Ψυχολογίας – Κοινωνίας των αντιπάλων λαών, του κάθε φορά εξεταζόμενου γεωγραφικού χώρου, χωρίς γνώση των γλωσσών των λαών αυτών, χωρίς… «Αγγέλους» και μάλιστα Εύψυχους, αλλά και κυρίως χωρίς την καθημερινή πολιτική -πρωτίστως(!) αυτή- ανάλυση, των όποιων τυχόν  συλλεγομένων πληροφοριών, δεν υφίστανται!                    

* Ρε συ Δήμο! Κάθε φορά που φεύγεις από το «εκράν», γυρνώντας απότομα την πλάτη σου στον Σρόϊτερ και δείχνοντάς του / μας, πως του / μας έκανες χάρη με την περίφημη πληροφόρηση που μόλις του / μας έχεις δώσει, θέλω να σε ρωτήσω, χωρίς παρεξήγηση: «Τον… κλάνεις κιόλας ρε Βερύκιε»; Έτσι δείχνεις πάντως!..

Τέλος:

   α. Οι Βρετανοί άραγε έβαλαν τους Αλβανούς Κομάντος να περπατήσουν, στο πλαίσιο της επικείμενης ΝΑΤΟ-ϊκής ασκήσεως, στη Ρουμανία, σε όλη σχεδόν τη ΒΔ ελληνική μεθόριο, ώστε να την αναγνωρίσουν και να την καταγράψουν λεπτομερώς; [Και μάλιστα και με άδεια της ελληνικής Κ-Β, που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν οι Βρετανοί, οι οποίοι παρέχουν στους Αλβανούς «ειδική εκπαίδευση», από τη 10ετία του 2000, μέχρι και σήμερα, (στους Αλβανούς «Κόμπρας» συγκεκριμένα), εκπαίδευση κατά πολύ ανώτερη αυτής που ελάμβαναν την ίδια περίοδο, από τους Τ/Κομάντος, στην έδρα τους, στο Ζάαλ-Χερ, στα Τίρανα].

– Γιατί η αλβανική αποστολή δεν μπορούσε να πάει αεροπορικώς στον τελικό της προορισμό, έστω και δια της Ελλάδος, και έπρεπε να πάει… «περπατητί»; (Καταλάβατε τί εννοώ! Γνωρίζω ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα «Τροχοφόρο Τάγμα Αναγνωρίσεως»).

– «Εν τω μεταξύ» οι Βρετανοί (όχι πως δεν υπολογίζω και τους Ισπανούς) ήσαν πιο… μάγκες, (φυσικό είναι αφού αυτοί διατάζουν), και τώρα που γράφω αυτές τις αράδες θα έχουν ήδη περπατήσει και αναγνωρίσει, «δια ζώσης», όλη την Ε-Τ μεθόριο, από την πλευρά της Ελλάδος και ό,τι τυχόν έχει… ξεφύγει από τους… Τούρκους, θα τους το «πουλήσουν» όμορφα, όταν θα χρειασθεί, όταν θα απαιτηθεί!..(Είναι άλλο το «από κοντά» και άλλο η από δορυφόρου αναγνώριση, του όποιου στόχου)!..

Μπράβο σας Έλληνες Στρατηγάρες!..

Θυμάστε φίλοι μου τί σας έγραφα εδώ; Η Αλβανία σε μια πιθανή (είθε όχι) σύγκρουση στα Στενά, με τη Ρωσία, (επικειμένου και του 2023 και των αλλαγών που η «Λωζάννη» αναφέρει / προνοεί), θα αποτελέσει «Χώρο Συγκεντρώσεως» δυτικών στρατευμάτων, τα οποία θα περπατήσουν προς τα Στενά «τη δγη», δια της Β. Ελλάδος! Μήπως αρχίζει και «βγαίνει» και αυτό; Τι λέτε;

Ντροπή στην ελληνική στρατιωτική ηγεσία, ντροπή και πολλά… ΖΗΤΩ(!) στον Κο Καμμένο, ανάλογα αυτών της γνωστής ελληνικής ταινίας, όπου οι -τότε- φερέλπιδες… νέοι φώναζαν, όλοι μαζί και ρυθμικά, «Ζήτω ζήτω του Παπασταφίδα, που ΄χει βγάλλει έναν γιο ατσίδα»!

– Τί πήραμε ρε από τους Βρετανούς; Πήραμε τουλάχιστον τίποτα; Είπαμε αυτοί είναι που πλέον «θα παίξουν τη μεγάλη μπάλα» στην περιοχή μας και οι Η.Π.Α. θα… συμπαρίστανται, όπως «Ελλάδα – Κύπρος, ένα πράγμα»!.. (Αυτό ήταν για να γελάσετε, πιθανώς)!..

  β. Ε! Εκεί στην ΕΥΠ! Ακούστε με, αν θέλετε! Με πολύ και ειλικρινή σεβασμό(!), σας προτείνω να επανεξετάσετε το ποιόν των «Αλβανών» σας, οι οποίοι υποτίθεται ότι εργάζονται για τα ελληνικά συμφέροντα, υπέρ σας / υπέρ μας! Δεν μπορώ να σας γράψω κάτι περισσότερο!

– Να θυμίσω ότι έχω καλέσει και τους Αλβανούς φίλους, σε προηγούμενη παρέμβασή μου, να «μαζέψουν» τους “δικούς” τους, ησύχως και αθορύβως!.. (Ενν. από την χώρα μας)!..

Αυτά λοιπόν και για το… ελληνικό κράτος, Βως της Ελλάδος, που έμελλε, μέσα στην Ιστορία, να αποκληθεί, και μάλιστα όλο, … Αλβανία!..

6. «Μην μασάτε»!

– Δηλαδή, για να καταλάβω! Ο Π-Θ μας ο… αξιοσέβαστος Κος Τσίπρας, [ναι, αυτός που σκλάβωσε την Ελλάδα για 99 χρόνια και… «δεν άνοιξε όχι μύτη, αλλά ούτε ρουθούνι», (ενώ για το «PSI», που ασφαλώς «σκότωσε» αρκετούς Έλληνες, αλλά έσωσε την μεγάλη μάζα, την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, γίνεται ακόμα «της εκδιδομένης γυναικός, το κιγκλίδωμα»)], πήγε «κρυφίως» στο Παρίσι, μίλησε με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έκλεισε συμφωνία με μία των εταιρειών του, ώστε να ενδιαφερθεί αυτή και να χειρισθεί, επίσης η ίδια, το θέμα του ελληνικού ΧΡΕΟΥΣ, όπως και αυτό της επανόδου μας στις… αγορές, («αγορές» και όχι… εβραϊκά οικονομικά «φαντς» και… συμφέροντα, αχαχαχαχαχα), έναντι μάλιστα αδράς πληρωμής, (3,2 δις Ευρώ, αν δεν σφάλλω) και υποτίθεται πως δεν ξέρει ο Π-Θ μας, τί ακριβώς θα αποφασισθεί, στις 15-06-2017, αλλά και αργότερα στη «Σύνοδο Κορυφής», για την χώρα του;

– Από την άλλη! Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα πληρωθούν για να μας πουν τί; Να μας πουν τί θα γίνει με το χρέος μας, το οποίο οι ίδιοι, με τα έμμισθα, (έμμισθα με χρήμα ή και με δόξα ή και με τα δύο), Όργανά τους στην ημεδαπή… αποικία τους, όχι απλώς διόγκωσαν, αλλά υπερδιόγκωσαν και το “έφτασαν” στα 330 περίπου δις Ευρώ! (Μαζί με το εσωτερικό χρέος, το “έφτασαν” στα 400 δις Ευρώ, που είπε σωστά και ο… ΡΤΕ)!

– Και για ποιό ακριβώς πράγμα θα ενδιαφερθούν οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τί θα πετύχουν να «δώσουν» στους υποτιθέμενους… βλάκες Έλληνες;

– Θα «πετύχουν», λίαν πιθανώς, να μειώσουν κατά τι, το ελληνικό χρέος, που επίτηδες διόγκωσαν, ώστε να ισχύσει μετά η γνωστή ιστορία με τον Χότζα και την καλύβα, με τα ζώα που έπνιγαν τον ιδιοκτήτη, κλπ!

– Πώς θα το… «πετύχουν»; Διαβάστε παρακάτω!

– Θα πει στο Όργανό του τον Σόϊμπλε, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να μειώσει λίγο το χρέος, ώστε και πάλι οι Έλληνες να είναι «πνιγμένοι», αλλά και να μπορέσει μετά να πει και στον Κο Τσίπρα, δια της υπόψη εταιρείας του, ότι “κύττα φίλε, εμείς «σε κάναμε μάγκα»”!..

ω5

– Ας αφήσει λοιπόν τις όποιες (με τιο συμπάθιο)… παπαριές ο Κος Τσίπρας και το αγγλικό λορδο-παρακολούθημά του, ο Κος Τσακαλώτος, ότι δεν ξέρουν τί θα γίνει, κλπ! Ξέρουν τα πάντα και μάλιστα και με ημερομηνίες, φίλοι μου! Και απ’ το λόγο αυτόν αντλεί ο Κος Τσίπρας την πεποίθηση ότι θα είναι Π-Θ και μετά από το 2019!

– Όταν φίλοι μου έχεις μιλήσει με έναν από τους 2,3 Κυβερνήτες της Γης και έχεις λάβει τυχόν διαβεβαιώσεις, (ενώ παράλληλα και ο συγκυβενήτης σου, Ε/ΥΠΑΜ Κος Καμμένος, «ω Θεέ μου», έχει δώσει  «στο πιάτο», τα πάντα στο ΝΑΤΟ, με σίγουρο αντίδωρο την υπουργική του καρέκλα, άσχετα αν αυτή μελλοντικά θα… ματώσει και μάλιστα πολύ), όπως και να το κάνεις, έχεις μια σιγουριά, ένα… ύφος, μια έπαρση «ένα πράγμα»!

– Είστε τελικά πολύ έξυπνοι εκεί στους «ΣΑΝΕΛ» Κε Τσίπρα και εμείς, το πόπολο, πολύ μαλ…ες! Πράγματι, που έλεγε και ο ΜΕΓΑΛΟΣ Α. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! (Δεν σε έχω ακούσει να το ξαναπείς το “πράγματι”, μπας και γελάσω, μέσα στα βάσανά μου, και λίγο! Φαίνεται θα… γιατρεύτηκες από τον πολιτικό «Πιθηκισμό»)!

Αξίζεις πολλών… συγχαρητηρίων Κε Π-Θγέ μας, ΑΓΑΠΗΤΕ Αλέξη μας!..

7. Και τελευταίο υλικό της σημερινής μου ανάμικτης… σαλάτας, είναι ο σχολιασμός του γεγονότος ότι οι «ΑΝΕΛ» (ή «ΕΞΑΝΘΕΛ», κατά Ρ. ΜΑΚΡΗ), δεν ψήφισαν τάχα υπέρ της ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα, κλπ!

– Ρε υποκριτές, ρε σύγχρονοι Φαρισαίοι,  (ναι εσύ Κε Καμμένε μαζί με τους βουλευτές σου), που σταυρώνετε καθημερινά το πτώμα της Ελλάδος, αν πραγματικά δεν θέλατε τζαμί, όπως και χιλιάδες άλλα ανθελληνικά πεπραγμένα του «ΣΥΡΙΖΑ», ΔΕΝ θα συγκυβερνούσατε ρεεεεεεεεεεε! Γιατί μας εμπαίζετε και μάλιστα τόσο αισχρά ρεεεεεεεεεεε; Αν τώρα σας αποκαλέσω «πολιτικά σιχάματα», πέστε μου, γιατί δεν θα έχω δίκιο;

– Άκουσα και εσάς, (σχετικά με το τζαμί, κλπ), Κα Αναγνωστοπούλου, στην σχετική σας ομιλία στη Βουλή!

– Μόλις αναφέρατε το όνομα της Κας Ελ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ, κατάλαβα πολλά, για τον κατά της χώρας μου ξενικό σχεδιασμό, όπως και το πώς γίνατε Καθηγήτρια! Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε και το όνομα του Καθηγητή Βασίλη ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, (κάποτε “κολλητού” του… Άκη, που ο βλάκας είπε, αμέσως μόλις “βγήκε” από τη Φυλακή, “θα μιλήσω” και τώρα είναι στην… “Εντατική”, όπως μας πληροφόρησαν οι… “ειδήσεις”), ώστε «να δέσει η κομπόστα»! (Ζει άραγε ο Κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, δεν ξέρω! Το εύχομαι πάντως, ανθρωπίνως και μόνον)!.. Μόνον που και οι 2 Καθηγητές Κα Σία μας, δεν δήλωναν Τουρκολόγοι, αλλά… Οθωμανολόγοι!.. Αυτό το λάθος κάνατε στην αναφορά σας στην φίλη μας την… Καναδή, την… Καλλιθεάτισσα!..

– Τώρα, και με βάση τα όσα ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ(!) είπατε, μιλώντας, όπως είπατε, σε ασχέτους «περί το θέμα» που μιλούσατε, όπως θα έλεγε και ο… Φέρμας, (δηλαδή στους βουλευτές συναδέλφους σας), που μάλιστα εσείς μια… «Δημοκράτισσα» προσβάλατε αμέσως μετά, καλώντας τους να… μελετήσουν, αναρωτώμενη όμως στην συνέχεια, «αλλά ποιοί να μελετήσετε», κλπ, θα ήθελα απλώς να σας πω, πως η Ελλάδα Κα μου ελευθερώθηκε, από κάτι… Γενοκτόνους (sic), σαν πχ τον… Κολοκοτρώνη, κλπ, «συνωστήθηκε», αντιστάθηκε με τα δικά της παιδιά, σε Φασίστες, Ναζήδες, Κομμουνιστές, κλπ και τελικά έγινε ΕΛΛΑΔΑ, με 99,5% ομοιογένεια!

Πείτε μου τώρα, αν θέλετε, αν ο καθηγητικός σας εγωϊσμός το επιτρέπει! Αυτό συνέβη ιστορικά με τον Μεσογειακό της Ελλάδος περίγυρο, στον οποίον αναφερθήκατε; Όχι βεβαίως! Και σε μια τελική, ποιός ρώτησε Κα μου τους Έλληνες, τους ιδιοκτήτες αυτής της γης, που ζείτε σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΑ(!) εσείς και εγώ, αν θέλουν στον τόπο τους αυτούς τους… “άλλους”, τους… “διαφορετικούς”, με τον πραγματικό πόνο των οποίων «κονόμησαν» πολλοί όμοιοί σας, τα τελευταία χρόνια, στην χώρα μας;

– Πείτε λοιπόν την ιστορική αλήθεια και όχι κεκαλυμμένα κομμουνιστικά ψεύδη, γαρνιρισμένα με επίφαση αλήθειας, και αν θέλετε να σας εκτιμά το όποιο κάθε φορά ακροατήριό σας, πείτε του έστω, σχετικά με το θέμα για το οποίο μιλήσατε, πως «τί να κάνουμε, ήταν η μοίρα μας αυτή», «πρέπει και αυτοί να… «, κλπ, κλπ, κλπ, βρείτε τέλος πάντων μια άλλη πιο… «πιασάρικη» και λιγότερο ψεύτικη, επί του θέματος, ρητορική!

– Και τελικά Κα Σία! Μην εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι δεν μπορεί να σηκωθεί από τον τάφο του «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ», και αφού σας πει ότι οι Έλληνες έχυσαν ποτάμια αίματος για να φύγει ο… Αλλάχ και η ανατολίτικη… μαυρίλα από την χώρα μας, (όλους αυτούς δηλαδή που βάζετε κατά χιλιάδες στην χώρα μας, από τότε που αναλάβατε, τον Ιαν. του 2015, / οι προηγούμενοι είχαν και μια αναστολή «ένα πράγμα»*), σας πάρει μετά «με τις κλωτσιές»!..

– Καταλάβατε;

* Μου αρέσει ως φράση, η φράση “ένα πράγμα”, μετά από την αρχική χρησιμοποίησή της, από τον γίγαντα αμυντικό ογκόλιθο, του ΘΡΥΛΟΥ και ταυτόχρονα… διανοούμενο τέως βουλευτή του ΛΑΟΣ, (αχαχαχαχαχαχαχα), Γ. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, (είχε πρώτος επίσης πει και την περίφημη φράση «να κάνει… πράγματα», αχαχαχαχαχαχα), ο οποίος όμως Κα Σία μου είχε και έχει μέσα του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !!!

8. Και για να μην ξεχνιόμαστε!

Ω1

                                                                  ΝΤΟΥΓΚΙΝ, Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΕΦ!

  (Πάτε λίγο στον 19ο αι. και διαβάστε για τον Ρ/Πρέσβη στην Πόλη, τον Ιγνάτιεφ, και ακολούθως -κατ’ ελάχιστον- συγκρίνατέ τον με τον αρχισύμβουλο του Ρ/Προέδρου, Κου Β. ΠΟΥΤΙΝ, Ρ/Ευρασιανιστή, Κο Αλεξάντρ ΝΤΟΥΓΚΙΝ! Έτσι, θα αντιληφθείτε, γιατί λέγει, κυρίως τελευταίως, όλες αυτές τις ιστορικές ανακρίβειες / δεν γράφω από ευγένεια “παπαριές”, ο Κος ΠΟΥΤΙΝ! / Βελόπουλε, πού είσαι; Πότε θα μου απαντήσεις στα ερωτήματα που απ’ εδώ σου έχω εσχάτως θέσει);

– Τώρα, με την εκδηλωθείσα κρίση των χωρών της περιοχής μας, (κυρίως της Σ. Αραβίας), με το Κατάρ, (την 2η Τουρκία, με την έννοια κυρίως, της πολλαπλής και συνεχούς υπεράσπισης του “ISIS”, / ένα Κατάρ, που… “φωνάζαμε” εδώ, όταν πήγαιναν στρατιωτικούς του, για… εκπαίδευση στην Αλεξ/πολη, “διώξτε τους τώρα”), για να δούμε τί θα κάνει, πώς θα ενεργήσει, πώς θα αντιδράσει, ο Κος ΝΤΟΥΓΚΙΝ, με την… Ευρασία του!..

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ!

«ΧΑΙΡΕΤΕ»!

 «ΕΛΛΗΝΑΣ»

 -/-