Ανείπωτη Θλίψη!..

Φίλοι μου!

ΘΛΙΨΗ!

1. Επειδή πάντα προηγείται Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (!!!) και έπονται / ακολουθούν όλα τα άλλα, τα γήϊνα και τιποτένια, γράφω σήμερα υποβάλλοντας στην Οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τα θερμά συλλυπητήρια του “σάϊτ” μας, για την κοίμηση σήμερα, 10-06-2018, στα 89 του χρόνια, ενός αληθινά Μεγάλου ΕΛΛΗΝΑ(!) και ενός Μεγάλου ΑΓΝΟΥ παράγοντος του ελληνικού αθλητισμού, (“παλαιάς κοπής”, όπως λέμε), αλλά και ενός γίγαντα της ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας,

του

ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

ω1

2. Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ, από ΚΑΝΕΝΑΝ(!) στην Ομάδα μας, με την ακολουθούσα αιρετική -κατ’ ελάχιστον- πρότασή μου, στην Διοίκηση της Ομάδος Καλαθόσφαιρας, του ΘΡΥΛΟΥ μας, ο οποίος παίζει σήμερα τον 3ο τελικό του οικείου Πρωτ-τος, στην έδρα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο ΟΑΚΑ!

– Η Διοίκηση, [η οποία τελείως ακρίτως κάλεσε τον ΠτΒ Βούτση (επιφανές μέλος της πιο λαομίσητης αντι-Ολυμπιακής συμμορίας, που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας), στον 2ο τελικό, στο ΣΕΦ, την ίδια ώρα που τα ΜΑΤ του “Χουντο-Νεο-Κομμουνιστή” Τόσκα έδερναν και ενέπαιζαν τους φιλάθλους μας, λίγα μέτρα πιο εκεί], πρέπει να πουν “ησύχως και αθορύβως” στους παίκτες της Ομάδος και στον Προπονητή Σφαιρόπουλο, να διαχειριστούν απλώς το σημερινό ματς και να ηττηθούν! (Όσο βεβαίως και να μην μπορεί κάποιος να ζητήσει από αγωνιζόμενους αθλητές να ηττηθούν, για οποιοδήποτε λόγο)!..

Δεν είναι σωστό η ψυχή αυτού του Ανθρώπου, που σήμερα “πέταξε” στα Ουράνια, κοντά Του(!), ενός Ανθρώπου που στις ΘΕΟΜΑΥΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ του Βάζελου (για χρόνια τώρα και παντού ΘΕΟΜΑΥΡΕΣ), “κράτησε ψηλά”, ηγούμενος της Βαζελο-Ομάδος μπάσκετ, την υπερηφάνεια των Βάζελων, (έστω και με τον όποιο τρόπο, αθέμιτο μάλιστα μερικές φορές), δεν είναι σωστό λοιπόν να “θλιβεί” η ψυχούλα του, “εν όψει” και των Τελωνείων“, που ήδη περνά!

Ο Έλληνας αυτός είχε και ΗΘΟΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΜΥΑΛΟ και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!..

Τόσα πρωταθλήματα μπάσκετ έχουμε χάσει, τις 2 τελευταίες 10ετίες, από την πράσινη ΑΡΧΙΠΑΡΑΓΚΑ”, της εγκληματικής συμμορίας “Βασιλακόπουλου και Σία”, με τους Σχοινάδες, τους Αναστόπουλους, κλπ, κλπ, κλπ”! Ας χάσουμε και ένα Πρωτάθλημα ακόμα λοιπόν, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ(!!!) όμως, ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του Παύλου ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

  • Αυτή θα είναι η πιο ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, του παγκόσμιου ΘΡΥΛΟΥ μας, μετά από την αρνητική ψήφο του Ανδριανόπουλου, για τον μη(!) υποβιβασμό του Βάζελου στη Β’ Εθνική, στο ποδόσφαιρο, με την γνωστή παλαιά όζουσα υπόθεση των “λουλουδιών“!..
  • Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας, τον Π. Γιαννακόπουλο, τον “κάλεσε” την ίδια ημέρα που “κάλεσε” τους πρώτους 4 απλούς ψαράδες, (Πέτρο, Ανδρέα, Ιάκωβο και Ιωάννη), για να τους κάνει μαθητές του και αλιείς ανθρώπων”! (Όπως ακούσαμε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή)! ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ“!
  • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ!
  • -/-
  • ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/-