Απάντηση Στο Δήθεν “Κουϊζ” (24-11-2018) Του Στέφανου ΧΙΟΥ!

Κε Χίε!

ω2

1. Έλαβα το απειλητικό μήνυμά σου και… φοβήθηκα!

2.  Επειδή είσαι, εκτιμώ, κρυφοΚΥΠ-ατζής εσχάτης κατηγορίας και ως άτομο είσαι δυστυχώς χαμηλοτάτου ήθους, ξέρεις πού μπορείς να με βρείς, οπότε έλα να δούμε πχ τί έχεις δώσει εσύ ρε βρωμιάρη, μέχρι τώρα, στην Πατρίδα και τί εγώ! (Μόνον για μένα όμως θα σου πω, διότι αν σου πω για τους “δικούς” μου, τους κάθε φορά υφισταμένους μου, θα πάθεις εγκεφαλικό! Δεν θα αναφερθώ ασφαλώς ούτε καν στον… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, διότι θα πάθαινες απ’ ευθείας… εμβολή)!..

ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ(!!!), ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!

ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΛΕΞΗ… ΨΥΧΗ;

3. Είσαι βρωμιάρης, (εξαγόμενο από την ανάλυση του… “Κουϊζ” σου), διότι:

  • Αποκαλείς τους στρατιωτικούς, που τάχα αγαπάς και καλείς κατά καιρούς να αναλάβουν τις τύχες της χώρας, καραβανάδες! Οι φίλοι σου άραγε Γ. Παπαδόπουλος και Δ. Ιωαννίδης και τα πρακτόρικα συνάφια τους ήσαν άραγε… καραβανάδες ρε;
  • Απειλείς ότι θα έρθει και εμένα η ώρα μου, όπως και κάποιων άλλων, κλπ! Τί είσαι δηλαδή εσύ, ποιός είσαι; Μήπως είσαι εκβιαστής, μήπως φονιάς – εκτελεστής, μήπως επικεφαλής φονιάδων εκτελεστών, μήπως η προσωποποίηση της Μαφίας των ΜΥ, μήπως, μήπως, μήπως… , διότι η απειλή σου αφήνει μυρωδιά…  ΣΚΩΛΗΚΟΣ!..
  • Δεν είσαι πραγματικός Έλληνας και Πατριώτης, αλλά μέγας υποκριτής, διότι αν ήσουν, θα έπρεπε να χαιρόσουν, αν έστω και ψεύτικα (όπως με το… ανασφάλιστο θυμικό σου εκτίμησες για εμένα), κάποιος ή κάποιοι το “έπαιζαν” Πατριώτες και Έλληνες, ειδικά σήμερα, στις χαλεπές ημέρες που περνάμε!

–  Διάβασε τώρα ρε “μαυρο-Φασιστάκο”!

  • Γεννήθηκα και μεγάλωσα κάτω από την Ακρόπολη! Όντας λοιπόν γνήσιος Δημοκράτης και όχι λάτρης “-ισμών, και δη λάτρης δικτατορικών καθεστώτων, όπως εσύ δυστυχώς(!), και μάλιστα όντας Δημοκράτης συνειδητός, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ κανέναν(!), πόσο μάλλον εμμετικά πλάσματα, (ερπετά με μορφή ανθρώπου, όπως απέδειξες με το “κουϊζ” σου ότι είσαι), σαν και εσένα!
  • Στη συνέχεια φιλαράκο, είμαι επίσης συνειδητός Χριστιανός Ορθόδοξος και όντας τέτοιος, το της αμέσως προηγουμένης παραγράφου γραφέν ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ πολλαπλασιάζεται… απείρως και ξέρεις γιατί, ρε λέσι; Διότι και να βάλλεις να με “φάνε” ρε βρωμιάρη, πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΣ ότι θα πάω στον Κύριό μου, ο οποίος στη συνέχεια, θεωρώ βέβαιο πως θα θελήσει να σε… νουθετήσει και να σε… οδηγήσει στην… μετάνοια και στην… ΣΩΤΗΡΙΑ!
  • Το Έλληνας δεν το σχολιάζω βρωμιάρη, αφού το ουσιαστικό αυτό είναι προφανώς μόνον… δικό σου και των ομοίων σου!.. Σε εμάς “πέρασε” και “δεν κόλλησε!..
  • ΧΙΕ συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω!
  • Ο διπλός συνδυασμός “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” και “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ” (έννοιες, ιστορικά εξεταζόμενες και αναλυόμενες, απολύτως ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ) είναι συνδυασμός… “ΤΝΤ, αν με καταλαβαίνεις!.. (Φαντάσου τώρα, μόνος σου δυστυχώς, τί είναι ο τριπλός συνδυασμός ΕΛΛΗΝΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ)!
  • Άρα βρωμιάρη, όταν έλθετε στην εξουσία, όπως εσύ είπες, αλλά και τώρα(!) αν θες, (ποιοί άραγε, όταν έλθετε στην εξουσία, όπως κατ’ ουσίαν έγραψες, μήπως οι ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ” Παγανιστές φίλοι σου;), μπορείς να στείλεις όποτε θελήσεις, όποιον θελήσεις (Χ. Αυγίτη, Κυπατζή, Μαφιόζο, Πρεζόνη, κανέναν από τους… Αλβανούς και άλλους μπράβους σου, που πιθανώς έχεις για να σε φυλάνε, κανέναν από τους στρατολογημένους φίλους σου… αναλυτές των “τηλε-παραθύρων” και τέως… επωνύμους πράκτορες της ΕΥΠ, ΕΥΠ όπου υπηρετεί ακόμα η γυναίκα σου, κανέναν… Ισλαμιστή, κλπ, όποιον θες βάλλε) να με εκτελέσει! Εγώ είμαι… Φτερό στον Άνεμο” ρε, “μόνος και έρημος” και πανεύκολος στόχος βρωμιάρη! “Με έχετε” για πλάκα! Κανέναν όμως μεγαλοσχήμονα, από τους πατριώτες του… είδους σου, σαν τον αποκάτω στην “φωτό

ω1

  • ή από τους… εχθρούς(;) σου στην ΝΔούλα και στους “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, είσαι σε θέση να “φας” ρε, ώστε να δοκιμάσεις την… μαγκιά σου; Δεν νομίζω!.. Ουστ λοιπόν και ξανά ουστ, ρεζίλη!..
  • Επίσης, ξεκίνα πριν από την δολοφονία μου ασφαλώς, ΑΜΕΣΩΣ(!) να με… “ξεμπροστιάζεις” από την φυλλάδα σου, όπως έγραψες, ώστε να δω τί ακριβώς έχετε εκεί στην πολυεθνική ΕΥΠ σας για μένα και να αντιληφθώ από “ποιούς”, όπως και άλλα πολλά!..
  • ΤΙ ΑΡΑ-ΓΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ / ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΡΕ ΛΥΚΟΙ; (Αλλά θέλετε, εσείς οι… Έλληνες και Πατριώτες, να με/ να μας δώσετε και πάλι βορά στους Τούρκους και στους Αλβανούς; Πώς συμβιβάζονται αυτά τα 2 ρε); Άντε να δούμε “πόσα απίδια θα πιάνει ο σάκκος σας” μετά ρε Χίε! Ξέρεις τί Έλληνες και Πατριώτες είστε; Διάβαστο και να το θυμάσαι! Του “να μαζευτούμε να πάτε” είστε ρε, δυστυχώς!..

Επειδή όμως είμαι μεγαλύτερός σου και ειδικά σαν εσένα έχω εκπ-σει πολλούς, σε καλώ:

  • Να βρεις έναν “Γέροντα” και να γνωρίσεις πραγματικά, με την βοήθειά του, τον Θεό! Κάντο με “ειλικρίνεια ψυχής” και θα με θυμηθείς! Θα αλλάξει η ζωή σου! Παράλληλα οδήγησε και την οικογένειά σου πραγματικά κοντά Του και θα με θυμηθείς, ακόμα περισσότερο!.. Έτσι:
  • Θα πάψεις να είσαι φιλο-απολυταρχικός!
  • Ο γλυκύς ΙΗΣΟΥΣ ήταν και παραμένει η ΕΠΙΤΟΜΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Μαυρο-Φασιστάκο! Έτσι, σιγά – σιγά, (θέλει πολύ χρόνο βεβαίως) θα αποκτήσεις έναν κάποιο ικανοποιητικό βαθμό “Δημοκρατικής Παιδείας” και ίσως κάποια, πιο μακρυνή, στιγμή να κάνεις και την προσωπική σου υπέρβαση, βγαίνοντας και κάνοντας “στα ίσα” ευθεία αυτοκριτική στον… εαυτό σου, και τελικά να αρχίσεις να ζητάς “συγγνώμες”, όπως να ζητήσεις πχ μια ειλικρινή συγγνώμη για όσα υβριστικά έγραφες κατά του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, του δημιουργού της Ελλάδος “των 5 θαλασσών και των 2 Ηπείρων”, (ευτυχώς που πέρασε αυτός ο… παλιο-Εβραίος, όπως έγραψες, ώστε να μπορείς εσύ σήμερα να το “παίζεις” ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, και μάλιστα ο… Μόνος, αχαχαχαχαχαχα, και άλλα πολλά, που δεν είναι της παρούσης), να ζητήσεις μια συγγνώμη πχ για τα ούρα που έβαζαν οι φίλοι σου οι Χουνταίοι και έπινε ο… Καραβανάς(!) συνάδελφός τους Σπύρος ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ (“φίλοι σου”, σύμφωνα με δικά σου γραφέντα στην ε/φ σου) ή για το καθημερινό σχεδόν 24ωρο “ξύλο της αρκούδας” που “έτρωγε”, πάλι από τους φίλους σου, ο Αλέξανδρος ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, συγγνώμη για τον χαμό του… Καραβανά Υπλγού αδελφού του, να ζητήσεις συγγνώμη για τον έχοντα “IQ” λίγο χαμηλότερο του δικού σου, πράκτορα των Εβραίων, Δ. Ιωαννίδη και την απώλεια του 40% της Κύπρου σας (όχι “μας”, αφού εγώ δεν είμαι… Έλληνας κατ’ εσέ), εθνική απώλεια που συνοδεύτηκε από σχεδόν 1500 εξακριβωμένους νεκρούς σας(sic), “σας” και όχι “μας”, από καμμιά 10.000 αγνοούμενούς σας(sic), ομοίως “σας” και όχι “μας” και από 200.000 Έλληνες πρόσφυγες, πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο, και άλλα πολλά που θα έπρεπε να απολογηθείς και που τα ξέρεις, για να μην σε κουράζω!..
  • Θα μάθεις τέλος τότε, πως δεν υπάρχει καλύτερο πολιτικό σύστημα, από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δημοκρατία”, διότι με βάση αυτήν και τις πρόνοιές της ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, όπως θα είχε συμβεί ήδη σε μαύρα ή και σε κόκκινα βεβαίως καθεστώτα, (“αδέλφια” είστε με τους Κοκκινο-Φασίστες, Κομμουνιστές και Νεο-Κομμουνιστές), καθεστώτα τα οποία… γουστάρεις και… προμοτάρεις, από την… ενδιαφέρουσα φυλλάδα σου, όπου συνήθως εκθέτεις, ό,τι έχει κάνει… “release” η… νέα ΕΥΠ ή ό,τι πληροφορείσαι προφανώς από την γυναίκα σου ή από… φίλους σας εκεί!
  • Πρόσεξε τώρα καλά τί θα διαβάσεις αμέσως παρακάτω Χίε!
  • 1000 φορές μία έστω και… ημιθανής, μία… διασωληνομένη “Δημοκρατία”, παρά Χούντα και Φασισμός, είτε μαύρος, σαν τον δικό σου, (συγγνώμη αν σε έχω καταλάβει λάθος, αχαχαχαχαχα), είτε κόκκινη, σαν αυτή που ζούμε σήμερα, αυτή των -κατά την πολλάκις αναφερθείσα και αναλυθείσα εδώ, στο “σάϊτ” μας εκτίμησή μας- συνεργατών του Γ. Γραμματέα(!)* της “Χ. Αυγής”, Κυβερνητικών… βιαστών μας!
  • * Γιατί ρε Χίε, ΓΓ (αντί για Προέδρους) έχουν μόνον το ΚΚΕ και η “Χ. Αυγή;
  • Θα πάψεις να είσαι απλώς ένα ανθρώπινο ζώο και τελικά, προϊόντος του χρόνου, θα εξανθρωπιστείς!
  •  Αυτό θα το διαπιστώσεις, “δειλά – δειλά” στην αρχή και πιο “γερά” στην συνέχεια, διότι θα αποκτήσεις τα 2 φτερά που έχει ο κάθε πραγματικός Χριστιανός, ήτοι την σωτήριο Πίστη σ’ Εκείνον (το ένα φτερό) και την Αγάπη, προς τον όποιον διπλανό σου (το άλλο φτερό)!.. Θα πάψεις έτσι να είσαι ανικανοποίητος και να νοιώθεις ότι πάντα κάτι σου λείπει, ενώ θα κατανοείς καλύτερα τους γύρω σου (εδώ έχεις τεράστιο θέμα, όπως σ’ έχω εκτιμήσει), θα τους αγαπάς, δεν θα τους απειλείς και δεν θα θέλεις ή δεν θα επιδιώκεις το κακό τους και συνεπώς και το συνημμένο δικό σου!

– Μετά από τα παραπάνω:

  • Kατάλαβες πιστεύω και(!) την σαφή επεξήγηση του “Βρωμιάρης”, αλλά και την παρομοίωσή σου με τον… ΣΚΩΛΗΚΑ!
  • Εγώ όμως, αντιθέτως, θα σου ευχηθώ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ(!), να πάψεις να είσαι σκουλήκι, διότι -αργά ή γρήγορα- κάποιος θα σε πατήσει, όπως και να ζήσεις 100+ χρόνια, μέχρι να μετανοήσεις Χίε και να “σωθείς” (να σου δίνει ευκαιρίες συνεχώς Εκείνος, ώστε να μετανοήσεις), αφού υπάρχει “άλλη ζωή”, όπως έχουν βεβαιώσει οι Πατέρες της Εκκλησίας μας, οι Άγιοι και οι Μάρτυρες της Πίστεώς μας και οπωσδήποτε ΕΚΕΙΝΟΣ, Ο “ΩΝ”(!), μια “άλλη ζωή”, την οποία θα ήταν “κρίμα και άδικο” να την χάσεις! (Η απόκτησή της δεν είναι εύκολη υπόθεση, για κανέναν μας Χίε)!
  • Επίσης εύχομαι να αντιληφθείς Κε Χίε πως η όποια πολυδιάσπαση των όποιων σημερινών αντιπάλων των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, θα τους ξαναφέρει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, στην εξουσία, κάτι που εσύ λες πως δεν θες, γεγονός που θα σημάνει το ΤΕΛΟΣ της Πατρίδος σας! (Μου επιτρέπεις να γράψω και… “μας”;)!
  • Τα μαθηματικά λένε (και με βάση πάντα το νυν εκλογικό Σύστημα) πως για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να υποστηριχθεί και μάλιστα μαζικά το εμφανιζόμενο ως το 1ο Κόμμα στα “γκάλοπ” και αυτό είναι η ΝΔ Χίε!
  • Τα ίδια θα έλεγα Χίε, αν 1ο Κόμμα σήμερα ήταν πχ το “ΚΙΝΑΛ” ή όποιο άλλο Δημοκρατικό Κόμμα βεβαίως, πλην ασφαλώς των ολοκληρωτικών των φίλων σου της “Χ.Α.” και του “ΚΚΕ! Αυτό είναι ένα πολύ απλό σκεπτικό, το οποίο θα μπορούσε ευρύτερα και διαφορετικά να διατυπωθεί, στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!.. (Δικαιολόγηση πολύ απλή για άτομα του “IQ” σου)!..
  • Τέλος, να συνεχίσεις, για όσο θα… εκπέμπουμε, να μας διαβάζεις, ώστε -κυρίως- “ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ” !!! (Ψάξε το “σάϊτ” από την αρχή του, μήνα – μήνα, σελίδα – σελίδα, κλπ, μόνος σου και κάτσε και σκέψου, προβληματίσου, κλπ! Από την αρχή του, μέχρι και το επικείμενο τέλος του)!..

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ“!

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Και κάτι ακόμα Χίε!

ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΖΗΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ; Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ” ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ… ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΡΩΜΟ-ΒΑΖΕΛΑΚΟ!

ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΓΚΕ ΓΚΕ” ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΙΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “Θ13”! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ Θ21, ΚΛΠ!..

2. Δείτε και το σημερινό… “Κουϊζ”, του… Κου Χίου! (Τουλάχιστον είναι Άριστος… τεχνικός ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ)

ΚΟΥΙΖ: Eίναι καραβανάς, το παίζει πατριώτης και… Έλληνας αλλά έρχεται και αυτουνού η ώρα. Σαν των άλλων

kouiz_

 

 Εντός των προσεχών ημερών…

 

Γιατί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν γεννήθηκε για να την χαρίζει σε όσους δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό που λέμε εδώ και 3 χρόνια.

Αλήθεια, είναι η αλήθεια του Λαού. Και όποιος δουλεύει το Λαό, για να αποκομίσει προσωπικά οφέλη και ιδιοτέλειες, πουλώντας πατριωτιλίκι και τζάμπα μαγκιές και Έθνος, παρασύροντας κόσμο που έχει ανάγκη από στηρίγματα και δεξιά ιδεολογία αληθείας, θα βγαίνει…»αναφορά» και με στοιχεία. Αδιαμφισβήτητα. Αυτή είναι η αποστολή μας και αυτό υπηρετούμε.

Γκε-γκε; 

-/-