Απαντήσεις, Αλλά Και Γνώμες Μας!..

Φίλοι μου!

1. “Έφυγε” χθες (12-03-2019) ένας από τους τελευταίους μεγάλους πνευματικούς Έλληνες, ο Σπύρος ΒΡΥΩΝΗΣ! 

– Ήταν εκείνος που παρουσίασε γλαφυρά και κυρίως με ακρίβεια και αληθινά, το πώς μια δράκα Μογγόλων (μια οικογένεια ουσιαστικά, αυτή του Οσμάν) κατέκτησε το Βυζάντιο, σιγά -σιγά, δημιουργώντας την Οθωμανική Αυτοκρατορία, χρησιμοποιώντας το προσωπικό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, εκμεταλλευόμενο το τεράστιο πολιτιστικό του υπόβαθρο και πατώντας πάνω στην σήψη και παρακμή των τελευταίων αιώνων του!

– Είναι πχ άκρως χαρακτηριστικό αγαπητοί, εκείνο το πόνημά του, το οποίο αναφέρεται στο πώς η ελληνορθόδοξη Μ. Ασία, μετεβλήθη σιγά – σιγά και μεθοδικά σε Οθωμανική και μουσουλμανική!.. 

– “Καλό Παράδεισο”!..

2. Τα κατάφερε ο “ΣΥΡΙΖΑ”, μπράβο του! Και η χρήση μολότωφ, όπως και η κατοχή εκρηκτικών προτείνεται να γίνει από κακούργημα, πλημμέλημα, ενώ η ίδια “Επιτροπή” που εξετάζει την αλλαγή του “εν ισχύει” Ποινικού Κώδικά μας, προτείνει και αλλαγές… “επί τα βελτίω”, για τους όποιους εγκληματίες, στο θέμα “Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης και Συμμορίας!

  • ΟΧΙ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ “ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΕ” ΟΙ ΤΗΣ Κ-Β ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΔΙΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!.. Αλλοίμονο!..

– Έτσι, μ’αυτόν τον τρόπο, στηρίζεται και η αριστερή τρομοκρατία χαμηλού… προφίλ, που “παίζει” τον ρόλο της γνωστής αριστερής… μαμής για την εξουσία και την παραμονή της σ’ αυτήν, Κα… Αναστασοπούλου του “ΣΚΑΪ”, (σ’ ακούνε τα νεο-κομμούνια να ρωτάς μονότονα σε τί ωφελείται η Κ-Β απ’ τους δήθεν μπαχαλάκηδες και γελάνε, χαρακτηρίζοντάς σε, με περισσή αστική ευγένεια, ευγένεια που… διδάχθηκαν στα 4+ χρόνια της εξουσίας τους, τουλάχιστον … ανόητη), γεγονός που ευνοεί τα συμφέροντα της Κ-Β “του ΣΥΡΙΖΑ και των συνημμένων Προθύμων Πολιτικών του Σκυβάλων”, στηρίζεται ακόμα η στο αστικό Πεδίο εκπ-ση της νέας διεθνικής αριστερής στην Ελλάδα τρομοκρατίας, αλλά παράλληλα βοηθιέται και η “υπό δίκην” (που είναι βεβαίως ακόμα στην… ΜΕΘ, του… Νοσοκομείου της Θέμιδος” αχαχαχαχαχαχα) Ναζιστική – Εθνικοσοσιαλιστική “Χ. Αυγή*, της οποίας η όποια ποινή, στην εκκρεμούσα δίκη της, θα είναι πλέον χάδι, σε σχέση με τα… καμώματά της!..

(Το ότι θα… ενισχυθεί περαιτέρω ο Νόμος “ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ” ή συνθηματικά ο Νόμος… Free… Willy” ή Ελεύθερα… Πουλιά”, αχαχαχαχαχαχα, που έβγαλε και βγάζει όλους τους εγκληματίες και τρομοκράτες από τις Φυλακές, επειδή η Νεο-Κομμουνιστο-ΔιεθνιστικήΑριστερά τους θέλει φίλους της, για… ευνοήτους λόγους, σ’ ένα απόλυτα… σκοτεινό μέλλον, σ’ ένα μέλλον… αίματος, που ηλιθίως ονειρεύεται και πάλι, δεν αποτελεί είδηση)!..

* ΠΡΟΣΟXH: Η Χ. Αυγή ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο (λόγω του ότι είναι νεο-ΝΑΖΙ-στικό Κόμμα και όχι Ακρο-Δεξιό), δεν είναι δεκτή στην ένωση των ακροδεξιών Κομμάτων της Ευρώπης!

[Κάποια στιγμή, θα κάνουμε μια αναφορά – ανάλυση, στο ποιά είναι σήμερα, και αν(!) υπάρχουν φυσικά, πραγματικά ακροδεξιά Κόμματα στην χώρα μας]!

– Οι αντιδράσεις της νεολαίας “ΣΥΡΙΖΑ” μόνον για την πρόταση για την… “Εγκληματική Οργάνωση”, κλπ, (λόγω του ότι παραπέμπει ευθέως στην… “Χ. Αυγή” / δεν αντέδρασαν για τις… μολότωφ, αφού τις… αγαπούν πολύ / γι’ αυτό φαίνεται και ο Τσίπρας δεν επισκέφτηκε τον Λ. Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό, διότι είχε, τυχαίως μάλλον, συλληφθεί ο… τεχνογνώστης βομβιστής και παρ’ ολίγον φονιάς του, αχαχαχαχαχα), κρίνονται φυσιολογικές, για νέα παιδιά που θέλουν υποτίθεται να… αλλάξουν τον κόσμο, κάνοντάς τον πιο δίκαιο, πιο λαϊκό και πιο ανθρώπινο!.. Όμως τα παιδιά αυτά, τα… απατημένα και εξαπατημένα από την ηγεσία τους, όπως και τα αντίστοιχα νέα παιδιά της “Χ. Αυγής”, που υπό άλλη γωνία και εικόνα, σίγουρα παραμορφωτική και αυτά, διατείνονται πως θέλουν το ίδιο πράγμα, με άλλον τρόπο φυσικά, όλα λοιπόν αυτά τα νέα παιδιά δεν ξέρουν ή δεν πιστεύουν ή ξεχνούν (διαλέξτε και πάρτε”) πως οι ηγεσίες τους πληρώνονται (και μάλιστα αδρά) από το ίδιο “Διεθνές Κέντρο Εξουσίας” (“Διεθνείς Εβραίοι“)!

Γι΄αυτό αγαπητοί και η αμέριστη(!!!) στήριξη της “Χ. Αυγής” στην Κ-Β των “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” (από την εποχή των αγανακτισμένων” ακόμα, στο Σύνταγμα, όπου τότε δεν ενεπλάκησαν μεταξύ τους δήθεν μπαχαλάκηδες με Νεο-Ναζί, όπως θα ήταν και το λογικό, αλλά ακόμα και από τους… “επαναστάτες των διοδίων ή αλλιώς της… πορδής”), στήριξη πριν ακόμα  δηαλδή οι “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” αναλάβουν τις τύχες της χώρας μας, μιας χώρας που σιγά – σιγά, και  από το 2015, την μετέτρεψαν και μετατρέπουν σε χώρο, σε ένα διεθνές και άναρχο… αποχωρητήριο Εθνικής Οδού ή -αν προτιμάτε- σε… WC λαϊκής αγοράς, μορφής δήθεν οικολογικής!.. Καταλάβατε!..

Γι΄αυτό επίσης είχαμε και έχουμε την καθυστέρηση στη δίκη των νεο-Ναζί… μας, απ’ τον Τσίπρα, μια δίκη που θα “παίξει” σύντομα, λόγω εκλογών, σε συνεννόηση Τσίπρα – Μιχαλολιάκου, αλλά με μαλακές… ποινές!.. Αναρωτηθείτε: Είναι δυνατόν πχ η “Χ. Αυγή” να κάνει -ουσιαστικά αυτή- Κ-Β τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού μαζί έριξαν τους Σαμαρο-Βενιζέλους, με το θέμα του ΠτΔ, ή πχ να ψηφίζει “υπέρ” της “με άδεια εξόδου από τον τάφο” ή “δραπέτου από Ν/Φ”, όπως θα έλεγε και ο αξέχαστος Μ. Φωτόπουλος, πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου, Κας Θάνου, ώστε αυτή να γίνει Πρόεδρος στην “Επιτροπή Ανταγωνισμού” και να μην έπαιρνε ένα καλό πολιτικό… αντίδωρο από τον ντόπιο, φερόμενο ως αρχι-υπάλληλο του Σόρος, Π-Θ μας; Τί λέτε και εσείς;

– Τέλος, σημειώστε και προβληματιστείτε, πως αυτό που ονομάζεται ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ στην ΕΕ και κατέρχεται στις εκλογές του Μαϊου, φέρει τον τίτλο ΕΝΩΣΗ Για Την ΕΥΡΩΠΗ Των ΕΘΝΩΝ! Εμείς απλώς ρωτάμε:

Για Ευρώπη των Εθνών” δεν μιλούσαν οι Σαρλ Ντε Γκολ, Ρ. Σουμάν, Κ. Γ. Καραμανλής, Χέλμουτ Σμιτ, Φ. Μιττεράν, κλπ, ή κάνουμε λάθος; Πού είναι σήμερα αυτή “η Ευρώπη των Εθνών”, η οποία τελικώς κατέστη η Ευρώπη των Ρότσιλντ και του κάθε απάνθρωπου και  ασυνείδητου κερδοσκόπου, μορφής Σόρος, κλπ;

Καταλάβατε λοιπόν γιατί, εδώ στο “σάϊτ” μας, αποκαλούμε την “Παγκοσμιοποίηση” νόθα και καταφερόμαστε εναντίον των εκφραστών της και επικυρίαρχων στην ΕΕ, αριστερών τάχα, “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι τυχαίνει να είναι και βαθιά μισέλληνες, έχοντας αλώσει συνολικά τον ελληνικό πολιτικό κόσμο, … “τσιφλικάδικο” και μη; Καταλάβατε! [Εννοώ τον κόσμο των… Οικοσήμων, των… Τζακιών, τον κόσμο των σύγχρονων Αζάδων, Αγάδων και Πασάδων, του σύγχρονου διεθνούς “Νεο-Εβραϊκού” απάτριδος και ζάμπλουτου Σουλτανάτου!.. (Διότι τέτοιος κατέστη πλέον)]!..

Συνεχίζουμε (Μετά τον αστερίσκο).

Χωρίς τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ και τα… καμώματά τους και ειδικά στην Ελλάδα, όπου η πρακτόρικη και καταδικασμένη (πχ από το μακρινό 1977, για τοποθέτηση βομβών στην πόλη της Αθήνας) ηγεσία τους καπηλεύτηκε τον αγνό Πατριωτισμό των Ελλήνων, τον Εθνικισμό και την (όποια) – όπως την είπαν-  Ακρο-Δεξιά:

  • Δεν μπορεί, σ’ έναν κόσμο που έχει “πέσει” πλέον με πάταγο ο Κομμουνισμός, η λεγόμενη “Δικτατορία του Προλεταριάτου”, πλην της Ελλάδος, της Β. Κορέας, όπως και σε μερικές ακόμα χώρες – περιοχές, όπου οι εκπρόσωποί του είχαν πάντα μαφιόζικη και συμμορίτικη υφή και ιδιοσυγκρασία, να υπάρξει σημερινή ΝΕΑ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ και δήθεν ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Αριστερά!.. (Εναρμονισμένη στα της εποχής και ειδικά στην Ελλάδα)!..
  • Δεν μπορεί επίσης να συντηρείται (παγκόσμια αλλά και στην χώρα μας ειδικότερα) η θεωρία του Αντι-Σημιτισμού! (Και σε επίπεδο πολιτικής κριτικής ακόμα, δεν μπορείς να αρθρώσεις πολιτικό λόγο, χωρίς τον φόβο να χαρακτηρισθείς Αντι-Σημίτης και να μην γίνεις στόχος προς εκμηδένιση, των ισχυρών της Γης και των ανά τις χώρες Οργάνων τους, κυβερνητικών συνήθως)!
  • Δεν μπορεί να “περάσει” διεθνώς η νόθα… Παγκοσμιοποίηση**, των δήθεν αριστερών (όπως έτσι αυτοαποκαλούνται) ζάμπλουτων και περίπου κοσμοκρατόρων, “Διεθνών Εβραίων”!..
  • Δεν μπορεί να υπάρξει δικαιολόγηση της όποιας μορφής τρομοκρατίας, (light, med. και max. … size), και όποιου επιπέδου αστικού… “μπούλινγκ, ειδικά στην Πατρίδα μας!.. (“Πρέπει πάντα να υπάρχει ένας εχθρός, ώστε να υπάρχουμε εμείς και οι ιδέες μας, όσο σάπιες και να είναι”!.. Καταλάβατε)!..
  • Δεν μπορεί να υπάρξει δικαιολόγηση της εκπ-σης προσωπικού στην νέα τρομοκρατία, στο Πεδίο! Η Πατρίδα μας έχει καταστεί ήδη ένα τέτοιο μέρος, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή “Κοιλάδα Μπεκάα” ή με μια πιο “λάϊτ” έκφραση, μια σύγχρονη χώρα επιτυχημένου διεθνούς τρομο-τουρισμού*** και με αντίστοιχη, (βαριά μάλιστα), κουλτούρα νέας ερυθράς ή ροζουλί ορθότερα τρομοκρατίας, ας την ονομάσω έτσι, μιας κουλτούρας που θέλει να γίνεται υποψήφια Ευρωβουλευτής, γυναίκα που είπε πως τα δολοφονημένα θύματα του τρομοκράτη Ξηρού θα πρέπει να σηκωθούν και να απολογηθούν σε όλα τα πολιτικά, αλλά και ανθρώπινα σκουπίδια, σαν αυτήν, σε όλα τα νεο-κομμούνια, που τους έμαθαν να μισούν βαθιά, αφού πρώτα και στα καλύτερά τους χρόνια, τους ξερίζωσαν από μέσα τους, τον ΘΕΟ, όπως συνέβη με την Κα αυτή, ονόματι Μυρσίνη ΛΟΪΖΟΥ, (κόρης του μεγαλο-Κομμουνιστή και σίγουρα μεγάλου μουσουργού μας Μάνου Λοϊζου), μιαν ακόμα κακομούτσουνη και προφανώς πολυπλεγματική και χρήζουσας Ψυχιάτρου σημερινής “ΣΥΡΙΖΑίας”, που ξέφυγε μεν από το με βαρύ ποινικό μητρώο ΚΚΕ, αλλά που δεν μπόρεσε να πάει πιο εκεί από το παλιό και πολυ-αλωμένο από τις ΜΥ της Δύσης, ΚΚΕ (Εσ.)!..
  • (Τουλάχιστον στην “Μπεκάα” εκπαιδευόταν κάποτε, ώστε να πολεμήσει για την ελευθερία του από τον Τούρκο δυνάστη και οιονεί φονιά του, ένας ιστορικός λαός, ένας λαός με γραπτή Ιστορία 3000 ετών, ο πολυ-προδομένος -και σήμερα πάλι- Κουρδικός λαός, ένας… άστεγος λαός σχεδόν 30 εκ-ρίων ανθρώπων)!..
  • Στο σημείο αυτό καλούμε τις υπεύθυνες και “τύποις” πλέον ελληνικές Υπηρεσίες ή κάποιους εναπομείναντες, κρυφούς πια βεβαίως, γνήσιους… Έλληνες “Δον Κιχώτηδές” τους, να ελέγχουν και να καταγράφουν πολύ προσεκτικά , κυρίως πριν από τις επικείμενες εκλογές, όλους όσους θα εισέλθουν στην χώρα μας από Αλβανία***, Κόσσοβο, Σκόπια και Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και να… “προσεγγίσουν” και πάλι όλους τους “εν υπνώσει”, εξ Ασίας κυρίως, Τζιχαντιστικούς πυρήνες, μέσω των επικεφαλής των εδώ υπόψη Κοινοτήτων, ώστε ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΩΝ…, να μην γυρίσει και(!) μπούμερανγκ στην ντόπια “Σόρος Κ-Β”, η ήδη σχεδιασθείσα και συμφωνηθείσα ανταλλαγή (προ των εκλογών στην χώρα μας, εκτός αν πέσει ο… Ουρανός στο κεφάλι του… Αστερίξ) του τζαμιού των Αθηνών, με το “άνοιγμα” και πάλι της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης!.. (Κάτι που ξαναγράφουμε και σήμερα, πως οι Τούρκοι θα εκμεταλλευτούν, παρουσιάζοντας τον ΡΤΕ ως τον ηγέτη των απανταχού Μουσουλμάνων, αν και το τζαμί… μας, δεν θα “καλεί” για προσευχή μόνον τους τουρκογενείς πιστούς του Ισλάμ)!..
  • Ακούτε εμένα”, που έλεγε και ο Γιάτσεκ ΓΚΜΟΧ!..

*** Θυμίζω πως ο σχεδιασμός της επιβολής της Νέας (μετά απ’ εκείνον που ευαγγελιζόταν κάποτε η ΕΣΣΔ) Παγκοσμιοποίησης, με δυτικό ή υπερατλαντικό καλύτερα, αυτήν την φορά, μανδύα, (με πρώτες περιοχές τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη), έγινε στην CIA επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, στα τέλη του 20ου αι. Για παράδειγμα, οι “ΑΝΤΙΦΑ” “ΑΝΤΑΡ-CIA”, οι “MKO για… Μετανάστες, κλπ”, και όλες οι Οργανώσεις και Κόμματα που παρουσιάστηκαν στις χώρες και Κράτη των περιοχών αυτών, και όχι μόνον στην Ελλάδα, να “πουλάνε” ανθρωπιά, αλληλεγγύη, δήθεν Δημοκρατία, ρητορικό προοδευτισμό, κλπ, εκμεταλλευόμενα τις ανθρώπινες ευαισθησίες του επιλεγέντος “Ακροατηρίου Στόχου” τους, ήσαν σχεδιασμός των βαθιά τότε διεφθαρμένων αμερικανικών ΜΥ!

(Λογικό ήταν να διαφθαρούν, όπως αποδείχτηκε επί Προεδρίας Τραμπ ότι έτσι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια, Υπηρεσίες που όχι απλώς δεν στήριζαν τον Τραμπ, ως όφειλαν, αλλά που μέχρι πρότινος και την ανάληψη της ηγεσίας της CIA, από μια αξιολογότατη παλαιά Αμερικανίδα πράκτορα, τον υπονόμευαν, με εντολή της ασφαλώς με ονοματεπώνυμο… “Παγκοσμιοποίησης”, αφού οι  Κοι των Υπηρεσιών αυτών σχεδίασαν κυρίως “επί χρήμασι” και όχι μόνον “με δγη” ή με βάση την συγγενή στους Παγκοσμιοποιητές ιδεολογία τους)!..

**** Θυμίζω πως στην Αλβανία [αλλά και στο Κόσσοβο / Αλβανική… μεριά, (sic)], εδώ και χρόνια, υφίστανται στρ-δα εκπ-σης “νεο-τζιχαντιστών”, (ας ονομάσουμε έτσι τους μετανοημένους ή σε διαδικασία… μετάνοιας “νεο-Τζιχαντιστές” που ήλθαν στην Αλβανία από τις Φυλακές των Η.Π.Α., και κυρίως απ’ το Γκουαντάναμο), στρ-δα πλήρως ελεγχόμενα από τις Η.Π.Α.!..

– Ακόμα, στην Αλβανία υφίσταται εκπαιδευμένη δύναμη αντικαθεστωτικών Ιρανών, (δύναμη που εκπαιδεύεται συνεχώς και που διαρκώς γίνεται προσπάθεια γεινκής… αιμοδοσίας της), αντικαθεστωτικοί Ιρανοί που δεν απέχουν σε… ορμές και… ένστικτα, σε τίποτα από τους Τζιχαντιστές, όπως τους γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια στην Συρία και στο Ιράκ!..

– Δεν έχει σημασία, “εδώ και τώρα”, να γράψουμε μέρη, τόπους, εκπαιδευτές, κλπ, να γράψουμε για την στάση της σημερινής αλβανικής Κ-Β, για την στάση και θέση των “Αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων” (“ΑΕΔ”), όπως και των “Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσόβου”, του παλαιού… “UÇK”,  κλπ, κλπ, κλπ!.. Αν απαιτηθεί θα γίνει και αυτό!

Επίσης, να θυμίσω ότι: (Αν και τα έχουμε ξαναγράψει)

  • Στην Αλβανία έχουμε Παράδεισο “ναρκωτικο-περιοχών”, ενώ στην νέα… “Β. Μακεδονία” (sic), Παράδεισο εργοστασίων επεξεργασίας ναρκωτικών!..
  • Τις χώρες Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Κόσσοβο, κυβερνούν Π-Θ μαφιόζοι, οι οποίοι έχουν ξεπλύνει τις βρωμιές τους με την ολοκληρωτική υποταγή τους στους “Διεθνείς Εβραίους”, στους κάθε είδους Σόρος!..
  • Η Αλβανία αποτελεί για το ΝΑΤΟ, αρχικό “Χώρο Συγκεντρώσεως Δυνάμεων” και τελικώς “Περιοχή Διοικητικής Μερίμνης”, για στρατιωτική δύναμη δρώσα στα Στενά Δαρδανελλίων και Πόλης!
  • Στην Ελλάδα κυβερνά σήμερα μια ιδιότυπη πολιτική νεο-διεθνιστική και πρώην σκληρή κομμουνιστική Μαφία και κατά πολλούς πολιτική συμμορία, (εξ ου και “νεο-κομμουνιστική”), η οποία δεν ξεπλύθηκε, αλλά δημιουργήθηκε απ’ τον Σόρος και τις αμερικανικές, όπως είπαμε, Υπηρεσίες των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α., (έναν Σόρος που απλώθηκε οριζόντια σε όλα τα Κόμματα, όχι βεβαίως με τον ίδιο τρόπο / πχ στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε με τον Σημίτη και με όλους αυτούς, τους πρώην δήθεν ΠΑΣΟΚους, που σήμερα φτιάχνουν τις… “Γέφυρες”, μετά από τα… “Ποτάμια”, που κάπου δεν ελέγχθηκε καλά ο… ρους τους, κλπ, κλπ, κλπ), και η οποία “Σόρος-Κ-Β” ξεπλένεται σήμερα και συνεχώς στον συμμορίτη… σύντροφο Μαδούρο, (ιδεολογικά και όπως πιστεύουμε και με άλλους τρόπους), ενός Μαδούρο εναντίον του οποίου οι Η.Π.Α., του Τραμπ, δεν επεμβαίνουν ακόμα για να τον ρίξουν, διότι θα πρέπει προηγουμένως, όπως εδώ και πολύ καιρό, πρώτοι και μοναδικοί, σας έχουμε γράψει, να καταλήξει το μείζον, αν όχι “το όλον” του Βενεζουελάνικου χρυσού στο Λονδίνο και στις εκεί Τράπεζες των Ρότσιλντ, χωρίς φυσικά και να παραβιαστεί το “εμπάργκο” στο Ιράν!
  • Ο Τραμπ δρων έξυπνα (το “παλεύει” γενικά πολύ έξυπνα παντού στην γη) δεν “θα τα βάλλει” ποτέ με τους Κοσμοκράτορες Ρότσιλντ και τους ομοίους του και σίγουρα ποτέ με την Βασίλισσα της Αγγλίας και φερόμενο (για εμάς) παγκόσμιο Νο “1” πρόσωπο!.. (Γενικώς με το “Αγγλικό Στέμμα”, που διαφεντεύει του Κόσμου, τουλάχιστον τα τελευταία 300 χρόνια)!..

3. Ασφαλώς και δεν δόθηκε τυχαία το επίθετο “Βόρεια”, στους Σκοπιανούς! (Αναφέρομαι στην νέα ονομασία των Σκοπίων)!.. Σκεφτείτε και μια φορά… μόνοι σας, βρε!..

4. Ούτε και πρόκειται να μας στείλουν, ως όφειλαν βεβαίως, τα ευρωπαϊκά Κόμματα τα προγράμματά τους, ώστε να τα διαβάσουμε και να ξέρουμε το τί θα ψηφίσουμε! Η εκλογή ενδιαφέρει μόνον τους υποψηφίους, (σε ατομικό επίπεδο), ώστε να ενθυλακωθούν, με βάση τα 20.000 Ευρώ μηνιαίο μισθό, μερικά εκ-ρια Ευρώ ακόμα, απ’ όλους τους και ασφαλώς η εκλογή μιας ηγεσίας, που θα συνεχίσει να μεριμνά και να προωθεί με όποιον τρόπο, βίαιο ή μη, τα συμφέροντα των ζάμπλουτων κοσμοκρατόρων, αριστερών κατά δήλωσή τους, “Διεθνών Εβραίων“!..

– Αυτή είναι η αλήθεια φίλοι μου, αφού η ΕΕ δεν είναι “Ένωση”, αλλά “αρχή μιάς και μόνης πλέον δυνάμεως”, της Γερμανίας, η οποία εκρίθη απ’ τους Παγκοσμιοποιητές, ότι εξυπηρετεί καλύτερα, ως Κράτος, ως γεωγραφική θέση και ως δύναμη, τα συμφέροντά τους!..

5. Ναι, οι του Μαδούρο είχαν δώσει τηλέφωνα στονΣΥΡΙΖΑ που φέρεται ότι δεν “πιάνονται”!.. Η επιτροπή -θα το προσέξατε- που στην χώρα μας ασχολείται με την αλλαγή του Ποινικού μας Κώδικα, εδώ και 10 χρόνια τώρα, αλλά που τώρα ΣΥΡΙΖΟκρατείται, “ασχολήθηκε” και πρότεινε σχετικά και με τις παρακολουθήσεις, απ’ τις οποίες τόσο υπέφεραν παλαιότερα οι του ΣΥΡΙΖΑ!.. STOP!..

– Έτσι, δεν ήταν τυχαίο ότι αλλάζουν τώρα και τα “κόκκινα τηλέφωνα” στο Μαξίμου, όπως και στις ΕΕΔ, κλπ!.. Τώρα εγώ, πού να ξέρω αν έφερε ο Βενζουελάνος/ΥΠΕΞ στους κυβερνητικούς δικούς μας, “προχθές”, στο “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, τίποτα νέες -γενικώς- τεχνολογίες, (και όχι απαραίτητα… τηλεφωνικές), έναντι πχ τίποτα… χρεοκοπημένων ελληνικών μακαρονιών, εκ… Τουρκίας, κλπ!..

6. Κε ΡΤΕ, επειδή είσαι λαλίστατος και σου λείπει ο… μιναρές, απ’ το τζαμί στην Αθήνα, (μάλλον θα στον κάνει όμως ο Τσίπρας, που ηλιθίως ή και πάλι συνειδητά και άρα προδοτικά, ταυτίζει την ανέγερσή του με την πολιτική σου ύπαρξη και τους τ/ σχεδιασμούς σας), για πες μας!

Η “Αγία του Θεού Σοφία” μας, στην σκλάβα μας Πρωτεύουσα στην Πόλη μας(!), έχει καμπάνες ή μιναρέδες, ρε;

  • Έγιναν πασαρέλες και συναυλίες μέσα εκεί ρε… “Καλλιτέχνη”, ή όχι;
  • Μπαινοβγαίνουν γάτες και άλλα… κατοικίδια;
  • Πάνε “δικοί” σας και ζητάνε να γίνει τζαμί, μια εκκλησία με… Μιναρέδες, κλπ, κλπ, κλπ;

7. Θέλουμε να πιστεύουμε πως “πίσω” από την συνάντηση Τσαβούσογλου – Ντόρας Μπακογιάννη σην όμορφη και ελληνικότατη Αττάλεια, (όπου, στις 21-03-2019, θα συναντηθούν και οι Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλος), κρύβεται απλώς και μόνον ο νεποτισμός της άπληστης αυτής για δόξα πολιτικού μας, που απλά θέλει να καταστεί ψηφιζόμενη μέλος της ΓΓ, του Συμβουλίου της Ευρώπης, (γιατί όχι και Γραμματέας του), και πήγε εκεί για να ζητήσει στήριξη και από την Τουρκία,  χωρίς να εμπλέξει τον αδελφό της και το Κόμμα της, με πολιτικές εθνικές προς τους Τούρκους δεσμεύσεις, ως αντάλλαγμα για την τ/ψήφο!.. Αν και ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έχει αποδείξει ότι “έχει το δικό του πολιτικό μπαϊράκι” και δεν καταλαβαίνει από τέτοιους… Μακιαβελισμούς, ακόμα και συγγενικούς!..

– Κα Μπακογιάννη η προσφορά σου, για εμάς, στην Παράταξή σου, αν ποτέ πραγματικά την πόνεσες, (αφού την “έκανες” κάποτε… ), θα ήταν να αποσυρθείς, όπως σου το έχουμε ξαναγράψει, από την πολιτική ή έστω να κατήρχεσο για Περιφερειάρχης στον τόπο σου, στην Κρήτη!..  Δεν μας άκουσες! Θυμίσου όμως ότι δεν μας συνοδεύει στην κάσα μας ούτε η δόξα, ούτε το χρήμα!.. 

8. Ρε Βουλγαράκη πολιτικέ αληταρά! Ρε πολιτικέ ηλίθιε, ρε πολιτικέ νάνε, που είχες “βγει” κάποτε και μας έδειχνες τα σχήματα και τα διαγράμματα που κατέληγαν ΗΛΙΘΙΕ(!) στην αμερικανική Πρεσβεία (“κομίζοντας γλαύκας ες Αθήνας”), και μετά από λίγα έτη, πήραμε ομαδικώς τα… γεννητικά μας όργανα “επ’ ώμου”, γιατί κατεβαίνεις ρε για Δήμαρχος στην Αθήνα; Απάντα στο ακολουθούν… “multiple choise”!

  • Για να κάνεις πολιτικό κακό σε έναν νέο άνθρωπο, με άλλη πολιτική ή καλύτερα με σύγχρονη κουλτούρα και μυαλό, όπως είναι ο Κώστας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ; Ούτε τον πατέρα του δεν σεβάστηκες ρε;
  • Για να εκδικηθείς την μάνα του; Αν σου έκανε κάτι, τί ήταν / είναι ακριβώς και σε τί σου φταίει ο γιός της; (Μην απαντήσεις σ’ αυτό, αν είσαι πολιτικός… γύπας, αφού την απάντηση την ξέρουμε! Είναι σύνηθες πλέον να προσβάλλονται οι οικογένειες των στόχων)!..
  • Για να εκδικηθείς τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Αν σου έκανε κάτι, τί ήταν / τί είναι ακριβώς; Δεν σε “κατέβασε” πιθανώς για Ευρωβουλευτή, επιλέγοντας τον… μυστακοφόρο συμπατριώτη σας και τέως Αρχηγό του Κόμματος; 
  • Πήρες εντολή απ’ τον “Νεο-Βούδα”, τον παλιό Αρχηγό σου, για να ενισχυθεί ο κρυφο-κολλητός του και… “σας”, όπως φαίνεται, “ΣΥΡΙΖΑ” και ο… με μούρη πελεκάνου ή σακά, με μεγάλη και αηδή μάλιστα προτεταμένη κάτω γνάθο, νεο-κομμούνης Ηλιόπουλος; 
  • Είναι η κόρη σου, η ηθοποιός, ΣΥΡΙΖΑΙΑ και θες να της κάνεις, για κάποιους λόγους το χατήρι, στον… κόσμο της, που παραδοσιακά ελέγχεται και αυτός από τους Κομμουνιστές;
  • Υπάρχει άλλος λόγος ή υπάρχουν άλλοι λόγοι, για τον οποίον ή για τους οποίους τα “έβαλες” και εσύ (ακόμα ένας) με την Παράταξή σου, λόγος ή λόγοι που δεν μπορούμε τώρα να εκτιμήσουμε ή τελικά έχει να κάνει με το γεγονός, όπως είχες πει κάποτε άλλωστε, ότι ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, αλλά ΟΧΙ ΗΘΙΚΟΣ;  

– Τί άλλο έχεις να προσφέρεις στα κοινά, ρε Βουλγαράκη, που όντας Κρητικός, κτυπάς έμμεσα “μισόν -εκ μητρός-  Κρητικό”, σαν τον νεαρό και πολυ-φέρελπη Κώστα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

– Απέτυχες ρε σαν Υπουργός, αφού όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ενώ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΦΤΑΙΣ, μια ψυχούλα (αυτή του Τσαλικίδη), που ζητά ακόμα δικαίωση, μάλλον και σένα θα σε… καταδιώκει, τα βράδια, έ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!.. Όλοι εκεί οι παλαιοί Καραμανλικοί (του “Νεο-Βούδα” βεβαίως, που μην μιλώντας, νομίζει ότι θα φτάσει το πολιτικό ανάστημα του θείου του), όλοι εκεί λοιπόν στην ΝΔούλα, τόσο πολύ τρελαίνεστε τελικά για καρέκλα ρε και εξουσία;  Εντάξει ρε Βουλγαράκη, πχ η πολιτικά χυδαία, το πολιτικό μπάζο Παπακώστα, για τα οφίκια, για να γίνει υφιστάμενη της… Γεροβασίλη, προσκύνησε τον Τσίπρα και πούλησε την Μακεδονία μας, ενώ δεν γράφω για την… Κουντουρά, η οποία τουλάχιστον χρώσταγε η… καϋμένη και έψαχνε να ξεχρεώσει και έτσι είπε “δεν πουλάω και εγώ την Μακεδονία, μπας και σωθώ” ή επίσης δεν γράφω για τον εβραϊκής καταγωγής Τέρενς, τον φερόμενο τοποτηρητή της ΜΟΣΑΝΤ, στο Ε/ΥΠΕΞ και στην Ε/Κ-Β, κλπ, ή για άλλους, όπως πχ τον συμπατριώτη σου τον Δανέλη, κλπ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, αλλά εσύ όμως ρε Βουλγαράκη, πραγματικά πώς κατάντησες έτσι;

Διάβασε παρακάτω:

Παραιτήσου τώρα της υποψηφιότητος, αν θες να σε θυμούνται οι Έλληνες, έστω, ως έναν άνου πολιτικό, που έκανε ως Υπουργός “live” συνέντευξη για να πει το πόσο ρουφιάνοι είναι τάχα οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί, κάτι που στη συνέχεια πληρώσαμε, ως λαός, ηλίθιε(!!!), όπως ασφαλώς και με όσα -βεβαίως- έπραξε συνολικά τότε, ως Π-Θ, και ο… μέγας, άλλος άνους, “κουρασμένος” Αρχηγός σου, να σε θυμόμαστε τελικά ως νόμιμο βεβαίως, αλλά όχι ως ηθικό (αυτό το τήρησες με την υποβολή της υποψηφιότητός σου), όπως εσύ είχες πει, κλπ και μην προσπαθείς μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών, να ξεχάσεις -πιθανώς- και τα τυχόν οικογενειακά σου!..

Δεν σου φταίνε σε τίποτα ρε Βουλγαράκη οι Αθηναίοι! “Φύγε” και άσε να βγει ο ΝΕΟΣ και όπως φαίνεται ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ και κυρίως ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ Κ. Μ.! Μην του στερήσεις ούτε μία ψήφο ρε, μπας και αλλάξει όψη και αυτή η Αθήνα συνολικά, που όταν κάποτε ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΣ, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και πραγματικά ΣΟΒΑΡΟΣ Υπουργός Κος ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, (ο 2ος επιτυχημένος Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, με τα σημερινά δεδομένα, 2ος μετά τον επίσης άξιο Υπουργό και συμπατριώτη σου Σήφη ΒΑΛΥΡΑΚΗ), την είχε πει ΚΑΜΠΟΥΛ, έπεσαν να τον κατασπαράξουν τα ενδημούντα στην τοπική πολιτική Ιερουσαλήμ άφθονα πολιτικά σκυλιά ή όρνια, (διάλεξε και πάρε), λέγοντας πως τάχα δεν πονάει τους… μετανάστες και άλλες υποκριτικές… μελό παπαριές, λες και η αγάπη γενικά στον αναξιοπαθή, αλλά και γενικά στον ΑΝΘΡΩΠΟ είναι θέμα ιδεολογίας!.. Αν πριν από 10+ χρόνια ήταν γενικώς η Αθήνα Καμπούλ, σήμερα τί είναι άραγε ρε Βουλγαράκη; Τί μπορείς εσύ να κάνεις για την πόλη αυτή και τους κατοίκους της;

– Και σε μια τελική, πού έκανες εσύ Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης ρε Βουλγαράκη και ποιές οι σχετικές περγαμηνές σου; O Κ.Μ., εκλεγόμενος πάντα, εργάστηκε και στα 2 Πεδία και αγαπήθηκε τρελλά, ως προσφορά σίγουρα, αλλά και ως προσπάθεια που εκτιμήθηκε ότι έχει θετικό πρόσημο, από το σύνολο σχεδόν του κόσμου και του Καρπενησίου και της Α. Στερεάς, που κουμάνταρε για 10 χρόνια συνολικά!..

Άσε ρε να χαρεί και ΝΑ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕΙ και η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ” ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, (ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ), ΕΛΛΗΝΑ” ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, “ΕΛΛΗΝΑ” ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ!..

Και εσύ νεαρέ Κ.Μ.! Σου γράφω τα ακόλουθα, με ειλικρινή αγάπη!..

  • Παλληκάρι μου δεν βγαίνουν και λένε είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φυσικά, αλλά απαντάνε πχ ως εξής:
  • “Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις όλες τις Ομάδες της πόλης μας και φυσικά πρώτα και κύρια τον ιστορικό Παναθηναϊκό!.. Εκείνο όμως που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι η αναβάθμιση της πόλης και της ζωής των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως οπαδικών αισθημάτων, συναισθημάτων  και, και, και… “!… Να υποθέσω ότι η εμπειρότατη πολιτικός, ειδικά στα “τετ-α-τετ” με τα ΜΜΕ, μάνα σου, δεν σου έμαθε… προχωρημένους τρόπους να προσπερνάς ανάλογες παγίδες των δημ/φων;
  • Μάθε όμως (όπως και οι σύμβουλοί σου) πως και μέσα στην Αθήνα, αριθμητικά, πιο πολλοί είναι οι Ολυμπιακοί ρε Κωστάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! Γιατί να χάσεις κάποιους απ’ αυτούς, φανατικούς έστω βρε; (Στον  Πειραιά είναι άλλη η ποδοσφαιρική… γεωγραφία, κλπ! Γενικά όμως στην χώρα μας οι μισοί Έλληνες και λίγο παραπάνω είναι ΘΡΥΛΟΣ! Δεν το ήξερες);
  • Αν όμως είναι αλήθεια Κώστα και είσαι Βαζελάκος, τότε σου εύχομαι σε όλη σου την πολιτική σταδιοδρομία και για εμένα σε όλη την ζωή σου, στην οποία θα μας υπηρετείς, θα υπηρετείς δηλαδή τα κοινά, να λες στους πολίτες μόνον την ΑΛΗΘΕΙΑ, όσο σκληρή και πικρή και να είναι αυτή, διότι μπορεί το ΨΕΜΑ και η ΑΠΑΤΗ να βγάζει Π-Θ, (όρα πχ ΤΣΙΠΡΑ), αλλά γενικώς σε καθιστά έναν πολιτικό Αρλεκίνο, ήτοι ένα περίγελο στα μάτια του λαού μας, στις ψυχές του οποίου τελικά καταγράφεσαι, εσύ και όποιος άλλος ή άλλοι, ως τέτοιος!..

– Και κάτι ακόμα και άκουσε με! Κάνε γυμναστική στον ελεύθερο χρόνο σου και φόρα και γραβάτα κάποια στιγμή! Όχι μονίμως… Τσιπρίζων, Κώστα, διότι κάποια στιγμή ίσως να καταντήσει, σε κάποια βεβαίως της γκάμας των ψηφοφόρων σου, και ενοχλητικό!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. 

India, Russia Ink $3.3 Billion Deal for Third Russian Nuclear Submarine – Source

07.03.2019

The deal, worth around $3.3 billion, is the biggest deal since October 2018, when the two countries signed a $5.43 billion deal for five units of S-400 air missile defence systems.

New Delhi (Sputnik) – India and Russia, on Thursday, signed a $3.3 billion deal for leasing a third nuclear-powered attack submarine- Akula Class- in New Delhi. Defence sources confirmed to Sputnik that the two countries have signed the inter-governmental agreement (IGA) for the Akula class submarine which is likely to be delivered to the Indian Navy by 2025. One of the several incomplete Soviet-era Akula hulls mothballed at the Zvezdochka shipyard in Severodvinsk would undergo a deep refit and rebuild, to be fitted with Indian sensors, operation room electronics, and communication equipment before being delivered to India.

The submarine will be called Chakra-3 and will replace Chakra-2, whose 10 years lease is set to expire by 2022. However, the lease of Chakra-2 is expected to be extended for another five years to have sufficient time for the Chakra-3 to come on board.

It is signed days after the two countries also opened a facility to manufacture AK-203 assault rifles for the Indian infantry in Amethi of Uttar Pradesh.

The deal is signed after the proposal to acquire another Akula-class submarine obtained all major clearances from the Indian Defence Ministry in December 2018 after an Indian naval delegation inspected two Akula-class submarines, the Bratsk and the Samara, to select the one to be leased.

The Indian Navy had been negotiating for a second Akula-class submarine for several years. In 2015, however, the Navy temporarily switched its preference to the more advanced Project 885/885M Yasen-class SSN, one of which was commissioned by the Russian Navy in mid-2014. A further five to seven Yasen-class submarines were on order for the Russian Navy and the Indian Navy wanted its technicians to be involved in their construction. However, the negotiations to acquire Yasen Class submarine for the Indian Navy did not materlaise.

At present, the Indian Navy has a total of 13 conventional submarines plus one domestically-produced Arihant-class nuclear submarine and one Akula-class submarine on lease from Russia.

© Sputnik

2. Δεν μπορώ φίλε μου να ξέρω αν ο “ΣΥΡΙΖΑ”, θα επιδιώξει να πάρει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ψήφους, μέσω του Πέτρου ΚΟΚΚΑΛΗ, που προφανώς τον εκβίασαν ή εκβιάζουν, όπως μου έγραψες, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, λόγω της σχέσεώς του με την… Δ. Ματσούκα και το ιδιότυπο πρόβλημά τους, (μάλλον “τους” και όχι μόνον “της”, κατάλαβες)!

– Πάντως, αν σκέπτονται έτσι στον ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτό είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο μικρόνοες και στενόμυαλοι είναι!.. Νομίζουν οι ανόητοι πως ο υγιής συνολικά κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ θα ξεχάσει “το Πρωτάθλημα των ΠΡΕΣΠΩΝ”, θα ξεχάσει το ανηλεές κυνήγι που δέχεται 4+ χρόνια τώρα, η ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, η ομάδα τους, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π., σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα, όπως πχ προσφάτως στην καλαθόσφαιρα, από την δοτή ΣΟΡΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των Τσιπρο-Καμμένων αρχικά και των Τσιπρο-λακέδων σήμερα, θα ξεχάσει νομίζουν τον συνεχή, τον βρώμικο και απηνή πολεμικής μορφής διωγμό που δέχεται ο μέγας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Πρόεδρος της ΘΡΥΛΙΚΗΣ αυτής Ομάδος, Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, που σήμερα (13-03-2019) αποκλήθηκε, στην ομιλία του στην ΚΟ/ΣΥΡΙΖΑ, από τον ίδιο τον Π-Θ, εμμέσως βεβαίως, (διότι στερείται, ο… νέος αυτός, πολιτικού ήθους και κυρίως αγνοίας συναισθήσεως, του ποιάς αξιωματικής θέσεως κατέχει στην χώρα), “ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ”;

Αν είναι έτσι φιλαράκο, “ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ”!

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ / ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ!..

– Ας κατέβει λοιπόν στον Πειραιά, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον “ΣΥΡΙΖΑ” ο Πέτρος, και θα δει τί θα πάρει!.. Παράλληλα όμως έτσι, να γνωρίζει πως θα επιβεβαιώσει και τις προφανώς αληθινές και νυν αβάσιμες… φήμες, που ήθελαν και θέλουν τον πατέρα του, για τους δικούς του λόγους, να αντιμάχεται τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, εδώ και 2 1/2 χρόνια τώρα, συντασσόμενος με τους πιο ακραιφνείς εχθρούς της Ομάδος και του νυν Προέδρου της!..

– Δεν νομίζω όμως να σκέπτονται, όπως εκτέθηκε παραπάνω, στην Κ-Β, “αν και ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται”,  διότι ξέρουν, τα πολιτικά αυτά λέσια, την ΑΛΗΘΕΙΑ, γι’ αυτό και κάνουν συνεχώς… βαφτίσεις, γι’ αυτό κάνουν συνεχώς νέους… Έλληνες Ασιάτες, Αφρικανούς, Βαλκάνιους και Καυκάσιους, ώστε να τους ψηφίσουν όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Αγιάννηδες και να ξαναβγούν έτσι Κ-Β οι ανθέλληνες, απ’ αυτούς τους μη Έλληνες και όχι από γνήσιους Έλληνες, οι οποίοι πλέον μαζικά τους έχουν κλείσει την πόρτα!..

– Πάντως αγαπητοί, ένα κλίμα αριστερής και κατ’ ουσίαν νεο-κομμουνιστικο-διεθνιστικής “ΒΙΑΣ και ΝΟΘΕΙΑΣ”, αντίστοιχο αυτού του 1961, είναι μάλλον, “προ των πυλών” και… ΟΙΜΕ, ΑΛΙ και ΤΡΙΣΑΛΙ, Ηλίθιοι, αφού μόνον τέτοιοι μπορεί να είστε, αν νομίζετε ότι η όποια κυρίως βία, που ονειρεύονται τυχόν κάποιοι από εσάς τους σπιθαμιαίους, θα κάνει διακρίσεις και θα… αγγίξει μόνον τους άλλους, τους… εχθρούς σας του αστικού Κράτους, ενός Κράτους που τώρα λυμαίνεστε, “την… πόρνη Δεξιά”, και δεν ξέρω και εγώ ποιούς άλλους, στον άρρωστο εγκέφαλό σας, “χαραγμένους” ως αντιπάλους σας και όχι και εσάς!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ“!..  

(Σύγκρυο με κατέλαβε απόψε, 13-03-2019, στο κυβερνητικό “OPEN BEYOND”, στις ειδήσεις της Πατσαβουρού πια εμφανισιακά μεγαλο-δημ/φου Κας Έλλης ΣΤΑΗ, όταν στο τέλος της κόντρας των καλεσμένων της ΚουμουτσάκουΦίλη έγινε και μνεία εμφυλίου, όπως και μνεία 4ου… Σταδίου, όπως είπε χρησιμοποιώντας το λάθος αυτό ουσιαστικό, αντί του ορθού “Γύρου”, ο Κος Κουμουτσάκος)!..

3. Αναμένουμε να δούμε τί θα γίνει στην προγραμματισμένη από την αλβανική αντιπολίτευση  αναγγελθείσα μεγάλη διαδήλωση στα Τίρανα, στις 17-03-2019, αν δεν σφάλλω και θα τα πούμε σχετικά!

4. Για το “BREXİT”, εσύ που υπογράφεις ως “Ιούδας”, (ποιός όμως, ο Ισκαριώτης ή ο… άλλος;), έχουμε γράψει ολόκληρο άρθρο! Βρες το εδώ και δες γιατί έγινε, τί θα γίνει, κλπ, δες τα πάντα!.. Το 2023 και την προβλεπόμενη από το 1923 αλλαγή της “Συνθήκης της Λωζάννης”, να μην την ξεχνάς ποτέ!..

-/-