Απαντήσεις, Από Τις… Τελευταίες!.. (Ανανεωμένο).

Φίλοι μου / μας!

Απαντούμε πάλι σήμερα σε ερωτήσεις φίλων! (Από τις τελευταίες φορές)!..

Δεν θα γράφουμε τα “ονόματα” των ερωτώντων, για κέρδος χρόνου, αφού άλλωστε όλοι εσείς που μας ρωτήσατε, διαβάζοντάς μας, θα καταλαβαίνετε αμέσως, αν πρόκειται για εσάς ή όχι!..

1. Η “Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία” έχει χάσει πλήρως τον ορθόδοξο προσανατολισμό της, ούσα “δούλη” των ορέξεων και επιθυμιών του Ρ/Προέδρου, Β. Πούτιν, ο οποίος την έχει μετατρέψει σε ένα ακόμα πολιτικό του… όπλο!..

Έτσι, “βγήκε” ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, ο οποίος είναι υπεύθυνος των εξωτερικών σχέσεων της Ρ/Εκκλησίας, αλλά και εκ των θρησκευτικών… “απορρήτων” του Πούτιν, και δήλωσε πως όποιος Ρώσος πολίτης δεν κάνει το εμβόλιο είναι αμαρτωλός!.. (Καταλαβαίνει αμέσως ο οιοσδήποτε το πώς θεωρεί ο Πούτιν τον ρ/λαό).

Μόλις το διαβάσαμε, θυμηθήκαμε αμέσως τους αιρετικούς της Καθολικής εκκλησίας και συγκεκριμένα τα περίφημα γνωστά παλαιά ιστορικά “συγχωροχάρτια” τους, αλλά και την σημερινή πρόθεση του Πάπα Φραγκίσκου να αγιοποιήσει τον Ρ. Σουμάν, γεγονότα (ειδικά το τελευταίο και πιο κοντινό μας), που καταδεικνύουν σαφέστατα ότι οι Καθολικοί θεωρούν “ζώα”, σε ό,τι αφορά την πνευματική του κατάσταση, το ποίμνιό τους, ότι ο Καθολικισμός δεν είναι μόνον θρησκεία, αλλά ταυτόχρονα και μια υπερκείμενη πολιτική έκφραση, μιας μεγάλης ομάδος ανθρώπων / λαών στον Πλανήτη (άλλωστε το Βατικανό είναι Κράτος), υπερκείμενη της πολιτικής των Κρατών τους, και επιβεβαιώνει πως ορθότατα οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τους θεωρούν “Αιρετικούς”!

Στην ίδια “γραμμή” μοιάζει να είναι σήμερα και οι Ρώσοι ορθόδοξοι, που με την στάση του Ιλαρίωνος τώρα ή του Ρ/Πατριάρχη προ καιρού, που σχεδόν έδωσε “συγχωροχάρτι” στην “Οθωμανική Αυτοκρατορία” και στα πεπραγμένα της, εισερχόμενος και αυτός στην πολιτική σφαίρα, ως μη όφειλε, δείχνουν ότι θεωρούν και αυτοί “ζώα” και άλογα άτομα το ποίμνιό τους!.. Είναι πια ένα ερώτημα, αν η στάση της Ρ/Εκκλησίας είναι αιρετική ή όχι!..

Σε πρώτο χρόνο ο Ιλαρίων (που έδειξε ότι είναι αρκούντως πονηρός, εκτός από προσβλητικός προς τον ίδιο τον λαό του) και η υποτιθέμενη… “4η Ρώμη” θα πρέπει να δουν, αν καθολικίζει πλέον η συμπεριφορά της εκκλησίας τους και να αντιληφθούν ότι τέτοιες άστοχες συμπεριφορές θίγουν στην καρδιά την Ορθοδοξία στο σύνολό της και όχι μόνον την ρωσική της… έκδοση, όπως την κατάντησαν!..

Σε δεύτερο χρόνο, θα πρέπει -ίσως- και το “Οικουμενικό Πατριαρχείο” να εξετάσει το αν οι Ρώσοι… εκκλησιαστικοί παρουσιάζουν αιρετικές… αποχρώσεις και να επιληφθεί σχετικά!

Σημείωση: Η παραπάνω θέση μας είναι άσχετη με την άποψή μας για το εμβόλιο και για το αν θα πρέπει ή όχι να εμβολιαστεί όλος ο Πλανήτης!

 

2. Ο Γ. Αντεντοκούμπο, κατ’ εμάς, έκανε θέατρο ότι τραυματίστηκε με την Εθνική, διότι δεν ήθελε να ρισκάρει την περίπτωση του να προκριθεί η Εθνική μας στο Τόκυο! (“Ολυμπιακοί Αγώνες”). Γιατί; Διότι δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει τους τελικούς του “ΝΒΑ” της Ομάδος του, με τους “ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ”!

Το έργο αυτό με τον… “Γιάννη” και… παπάρια το έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν!..

Δεν έπαιξε έναν αγώνα με τα “Ελάφια” στους τελικούς, εγκατέλειψε την Εθνική, αντί να μείνει, έστω ως θεατής, μέχρι και την ήττα με την Τσεχία (τελευταίο μας παιχνίδι) και μετά να έφευγε (θα μας πει ότι έφυγε, διότι έπρεπε να δει την υγεία του, …), αυτός την “έκανε” και πήγε και πανηγύρισε το Πρωτάθλημα της “Ανατολής”, ενώ τώρα θα παίξει και στα εναπομείναντα παιχνίδια του αμερικανικού τελικού, φιλαράκο!

Όσο για τον Πιτίνο, “αρπαχτή” έκανε, σε συμφωνία με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ βαζελο-Βασιλακόπουλο, ο οποίος και(!) ξεφτιλίστηκε, αλλά και(!) ξεφτίλισε και πάλι το ε/Μπάσκετ, απόδειξη της βρωμιάς που αυτό, εδώ και πολλά χρόνια τώρα, αναδύει, υπό την… Αρχηγία του, ως Αρχηγού δηλαδή της Πράσινης “ΜΑΦΙΑ” του ε/Μπάσκετ!..

Ο Γ. Α. “πούλησε” πολύ (ήταν και είναι ακόμα ιδιαιτέρως… χρήσιμος), στην προπαγάνδα όλων αυτών που θέλησαν και θέλουν την φυλετική αλλαγή και αλλοτρίωση της ε/Φυλής και δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση χαράς και… εθνικής υπερηφάνειας τους, για την συνολική του επιτυχία, ως ανθρώπου και αθλητού!..

Αρκετά πια με τον… “Γιάννη”!..

Άσε που στην Ομάδα του εκεί και στον Πρόεδρό της δήλωσε (όπως ο ίδιος ο Πρόεδρός της είπε σε συνέντευξή του) πως είναι και νοιώθει Νιγηριανός!.. Αυτή είναι η αλήθεια!

Μακάρι φίλε να ήταν εύκολο να γίνει κανείς Έλληνας ή Ελληνίδα, αλλά δεν είναι! Αν ήταν εύκολο (και μιλάμε για την συνείδηση των ανθρώπων),τότε δεν θα είχαμε όλα αυτά τα εθνικά προβλήματα με λαούς που κατά εκατοντάδες χιλιάδες έχουν εισρεύσει στην χώρα μας, από το 1990, έως σήμερα, γειτονικούς και μη!..

Τέλος, για το ποδόσφαιρο και για την εκεί ΜΑΦΙΑ των “ΤΙΓΡΗ” – “Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ”, που και αυτή “ανέλαβε τα σκήπτρα”, κυρίως μετά τον ερχομό του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην εξουσία, για να μην αδικήσουμε το θέμα, θα ασχοληθούμε κάποια άλλη φορά και κατ’ αποκλειστικότητα!.. Συγγνώμη λοιπόν, προς το παρόν!..

Μάλλον όμως δεν είσαι ούτε καν καλός… αναγνώστης, πόσο μάλλον… μελετητής του “Ε.Θ.” μας, όπως και αρκετοί των ερωτώντων, διότι με τα περισσότερα ερωτήματα το “σάϊτ” μας έχει ασχοληθεί και σε βάθος!..

Κρίμα!..

 

3. Ο Χίος είναι ένας φοβισμένος γνωστός “Χ. ΑΥΓΙΤΗΣ” (η “Φουστίτσα” του “ΤΙΓΡΗ” πια) και γι’ αυτό τάχα πήρε συνέντευξη από τον Ναζί Παππά, ενώ όποια ώρα ήθελε μιλούσε μαζί του!

Αλλά, αν υποθέσουμε ότι κάνουμε λάθος (μία στο τρισ/ριο) και δεν είναι, δεν σε προβληματίζει εσένα το γεγονός, ένας… δημοκρατικός πολίτης σαν αυτόν (“τί ώρα”;), να παίρνει συνεντεύξεις από λάτρεις του Χίτλερ, σαν τον Ναζί Παππά ή σαν τον άλλον Ναζί, τον Κασιδιάρη, δίνοντας σε τέτοιες φαρμακερές οχιές την δυνατότητα να σκορπούν το δηλητήριό τους στην κοινωνία μας, και δη στην ελληνική, η οποία έχει γνωρίσει “απ’ την καλή” την έκφραση στο Πεδίο του Χιτλερισμού, … προσφέροντας ιστορικά και σ’ αυτόν ποταμούς αίματος;

Είναι δυνατόν να είναι δημοκράτης κάποιος, (ο Χίος “εν προκειμένω”), είναι δυνατόν κάποιος να είναι Έλληνας, όπως και Ορθόδοξος Χριστιανός (κανείς απ’ αυτά τα τέρατα δεν είναι Χριστιανός, όσα ακούς να λένε είναι “του κόλου”), και να συνομιλεί με άτομα που στο κορμί τους έχουν ζωγραφισμένους αγκυλωτούς σταυρούς και σύμβολα των “SS”;

Ένα ιοβόλο φίδι με… μάσκα είναι ο Χίος, του οποίου το μορφωτικό επίπεδο είναι το αυτό με εκείνο του… “Εγέρθητω”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Τον “πλεύρισαν”… έξυπνα και τον “κέρδισαν” οι του “ΤΙΓΡΗ” – “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, οι οποίοι -το λέμε ξανά- προσπαθούν να συμπήξουν ένα νέο αντι – ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ μέτωπο, ίδιο με εκείνο του 2015-2019!

Κάτι τέτοιο όμως αυτήν την φορά δεν θα έχει επιτυχία, αφού πλέον εξέλειπαν οι λόγοι ανάγκης υπάρξεως των ανθελλήνων “Φασιστο-Ναζήδων”, (άλλωστε τώρα όλοι αυτοί “έπαθαν”… Δομοκό, από τον… Αστυνομοκράτη(sic) Μητσοτάκη και όχι από τον πρώην συνεργάτη τους Τσίπρα, που δεν έβρισκε αίθουσα να τους δικάσει… ), “Φασιστο-Ναζήδες”, οι οποίοι τότε έφεραν στην εξουσία τον “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, πουλώντας στον λαό μας, και ουσιαστικά συκοφαντώντας σ’ αυτόν, τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, τον ίδιο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ στις ρίζες του, αφού κανείς απ’ αυτά τα νεο-Χιτλερικά καθάρματα, που οι “Διεθνείς Εβραίοι” χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν το ελληνικό εθνικό Κράτος, δεν πιστεύει σε καμία των παραπάνω εννοιών!

Παράλληλα, συκοφάντησαν και την ίδια την δεξιά παράταξη, αφού η αντίπαλη προπαγάνδα έλεγε και λέει ακόμα, σε κάποιο βαθμό βεβαίως πια, πως “αυτοί είναι δικοί σας”, ενώ βρώμισαν ακόμα και τους δήθεν αγαπημένους τους Χουντικούς, αφού αυτοί (οι Χουντικοί Αξκοί) πολέμησαν στο Πεδίο και τον Ιταλικό Φασισμό και τον Γερμανικό Ναζισμό και τον Σοβιετικό “Κόκκινο Φασισμό”, αυτό το δολοφονικό ετεροθαλές αδελφάκι τους και σημερινή “Ιερή Αγελάδα” ακόμα στην χώρα μας!..

Με λωρίδα χοντρή και με αγκράφα μεταλλική και παχιά θα πλάκωνε στο ξύλο όλα αυτά τα Ναζιστόμουτρα πχ ο Γ. Παπαδόπουλος ή ο Παττακός, κλπ, αν έβλεπαν στα κορμιά τους όλα αυτά τα ναζιστικά – Χιτλερικά σύμβολα, σύμβολα αρχαιο-ελληνικά βεβαίως, τα οποία όμως ο Χιτλερισμός μόλυνε και επομένως στην πράξη δυσφήμησε, όπως πχ τον ελληνικότατο Μαίανδρο (υπάρχει ποταμός στην Μ. Ασία, κλπ), με αποτέλεσμα να καθίσταται σήμερα, μετά και από το βαρβαρικό πέρασμα της Χιτλερικής λαίλαπας απ’ τον Πλανήτη και ειδικά από την Ελλάδα, απαγορευτική η χρησιμοποίησή τους, κάτι που και οι ίδιοι οι “Χ. Αυγίτες” παραδέχονται προπαγανδιστικά, αναφέροντας ασφαλώς την μισή αλήθεια, και κάτι που χρησιμοποιεί, με τον ίδιον αλλά αντίθετα πλασαρισμένο τρόπο, η προπαγάνδα των σύγχρονων Διεθνιστών, τάχα μου αριστερών “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”, και στην πραγματικότητα Οργάνων της νέας “Νέας Τάξεως”, όπως και των τάχα μου Σοσιαλιστών, όπως αυτοαποκαλούνται επίτηδες πλέον, αλλά στην πραγματικότητα αμετανόητων και ανεγκέφαλων ανθελλήνων Κομμουνιστών, λέγε με “Κόκκινων Φασιστών” ελληνικής, όπως και άλλης πια, καταγωγής!..

Την ΜΑΦΙΑ στην Ελλάδα (“μη νόμιμο παρακράτος”, όπως κάποιοι εξ αυτών την λένε) την ανέλαβε ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” να την κάνει 100% δική του, από το 2015 και μετά, όταν και έγινε Κ-Β ή ορθότερα συγκυβέρνηση με τους Χουντικούς και καλύτερα συγκυβέρνηση με τα όποια χουντικά υπολείμματα, όπως “προχθές” σας γράφαμε, και την διάλυση εκ των έσω, -υποτίθεται(!) πάντα- της ΝΔ και της Δεξιάς, όπως και τα ΜΜΕ της υπόψη παρατάξεως, ανέλαβαν όλοι αυτοί οι παραπάνω τύποι, δήθεν δεξιοί, οι οποίοι κυρίως εξυπηρετούν επιχειρηματικά – οικονομικά συμφέροντα, εσωτερικού και εξωτερικού και οι οποίοι θέλουν και πάλι την εξουσία, μαζί όχι με τον “ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά και με τον ίδιον τον… διάολο, αρκεί να μην είναι Κ-Β η ΝΔ, που τάχα (ως προς την δικαιολογία που προβάλλουν και που κατέστη κομπλεξισμός τους) έβαλε τους… Αξκούς (τους Χουντικούς εννοούν) στην Φυλακή!..

Εστία, Εσπρέσσο, Δημοκρατία, Μακελειό, “Ελλάδα FM”, μαζί με τις ε/φ του “ΣΥΡΙΖΑ”, το “ΚΟΝΤΡΑ”, το “ΑΛΕΡΤ”, αλλά και το “ΑΡΤ” του Καρατζαφέρη, που φιλοξενεί φίδια σαν τον Χίο, τον Γ. Φράγκα, με το παρονύμι “Τράγκας”, τον “Real FM” του Χ”νικολάου, που συριζοκρατείται, κάποια “σάϊτς” “Οπλάδων”, όπως το “pronews”, κλπ, μάχονται να ανατρέψουν την ΝΔ και τον Μητσοτάκη!.. [Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί τώρα να φανεί ως ο νέος… “Νέστωρ” (sic) τάχα μου της… Δεξιάς, την οποίαν κριτικάρει “μια έτσι και μια γιουβέτσι”, ώστε να τα έχει καλά και με την ΝΔ και την οικογένεια του Π-Θ, αλλά και με τους “Τιγρο-Ρωσο-Εφεσμπέδες” αντιπάλους του -προσφάτως μας “βγήκε” και ως μελετητής του… Επίκουρου- ενώ δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να… χαιρετήσει και να πάει στον πάγκο].

Σε ό,τι αφορά τώρα τον “κρυφο-ΣΥΡΙΖΑ” … Εισαγγελάτο, που είπε στην εκπομπή του, στο “ΜΕGA”, την παπαριά, “είδατε, μια μετανάστρια έκρυβε τον Παππά”, σημειώνουμε τα ακόλουθα!

Οι Ναζιστές, όπως και οι κόκκινοι Διεθνιστές, δεν έχουν Πατρίδα ή “τύποις” έχουν Πατρίδα, αλλά πολεμούν, και οι μεν και οι δε, για ένα κοινό… παγκόσμιο -υποτίθεται- όραμα (διαφορετικό ασφαλώς, αλλά ως προς το χρώμα του μόνον), ανεξαρτήτως των χωρών καταγωγής τους!..

Έτσι και σε ό,τι αφορά τους Φασιστο-Ναζήδες και ειδικότερα τους Έλληνες, αυτοί συνδέονται με τους Αλβανούς ομοίους τους (τα 2/3 των οποίων είναι γόνοι των ιστορικά συνεργατών των ΝΑΖΙ Τσάμηδων Μουσουλμάνων, ήτοι εξισλαμισμένων Ελλήνων Τσάμηδων, λέγε με “Ελληνο-Γενίτσαροι”, οι οποίοι έμαθαν να μισούν τον Ελληνισμό), συνδέονται με τους επίσης γνωστούς ιστορικά Ναζήδες Κροάτες “Ουστάσι” (ομοίους τους σημερινούς απογόνους τους), με τους Ιταλούς Φασίστες ομοίους τους, αλλά και με τους ΝΑΖΙ γόνους Ουκρανούς, οι οποίοι στον Β’ Π. Π. είχαν σχηματίσει φιλο-Ναζιστικά Τάγματα που πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών, κάτι που είχαν κάνει και βαλτικές χώρες, αλλά και οι γείτονές μας Αλβανοί, οι οποίοι είχαν φτιάξει φασιστικά Τάγματα, τα οποία πολέμησαν, το 1940-1941, κατά των ΕΕΔ, δίπλα στους Ιταλούς!..

Όλα αυτά τα καθίκια, βρίσκονταν κάθε χρόνο σε στρατόπεδα – “κατασκηνώσεις” μια στην μια χώρα και μια στην άλλη, γνωρίζονταν, συνεκπαιδεύονταν, κλπ, (σαν αυτά τα βίντεο, που βλέπαμε με τους “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ” στην χώρα μας, κλπ), και αντάλλασσαν ιδέες, απόψεις, κλπ!..

Άρα, φιλαράκο, κανείς γνώστης Αξκος της “ΕΛΑΣ”, δεν θα έψαχνε τον Παππά σε καμμία Σερβία και σε κανένα μοναστήρι ή αν θέλεις θα ξεκίναγε το ψάξιμο από άλλες χώρες και όχι από την… Σερβία, αφού η μεν Σερβία είναι χώρα που πολέμησε με λύσσα τον Φασισμο-Ναζισμό, ενώ και ο Παππάς, ως “Χ. Αυγίτης”, δεν πιστεύει σε καμία Ορθοδοξία, ώστε να πάει να εγκλειστεί σε Σερβικό Μοναστήρι, είτε στην Σερβία, είτε στον Άθω (όπου υπάρχουν και Καλόγεροι πράκτορες της Δύσης), είτε όπου αλλού, αφού όλοι οι Χιτλερικοί είτε είναι ειδωλολάτρες και αρχαιο-ελληνιστές, είτε αγνωστικιστές, είτε -και κυρίως- πιστεύουν στον “θετικό Χριστιανισμό” του Χίτλερ, ο οποίος ήθελε να απο-εβραιοποιήσει την Χριστιανική θρησκεία μας, για να σου το πω, όσο πιο απλά μπορώ!.. Γι’ αυτό και κάτι Πλεύρηδες, κλπ, μιλούν με μίσος για την Παλαιά Διαθήκη, κλπ, όταν ο ίδιος ο Κύριός μας είπε “ουκ ήλθον καταργήσαι τον Νόμον, αλλά πληρώσαι αυτόν”!..

Άρα, … Κε Ευαγγελάτε, αυτό που έπρεπε να πεις, αλλά δεν σ’ άφησε ο τάχα μου αριστερός εαυτός σου (“ζήτω οι τσέπες μου”), που πρέπει να κάνει σήμερα προπαγάνδα καλή / θετική και μόνον, για τους μετανάστες, λόγω των καιρών, έπρεπε να πεις ότι δεν υπάρχουν μόνον καλοί, αλλά και κακοί μετανάστες, σε μια ασφαλώς κακή έκδοση προπαγανδιστική σου παρουσία, απευθυνόμενη σε μπαζο-μυαλά, όπως όλοι εσείς θεωρείτε τον λαό μας!..

Υπάρχουν επομένως και “λάθρο” – μετανάστες ή μετανάστες ή πρόσφυγες, κλπ, κακοί, όπως και μετανάστες φονιάδες, όπως και μετανάστες κλέφτες, ανθέλληνες, φασίστες, “στρέϊτ” και… “ΛΟΑΤΚΙ”, όπως τα… πάντα, τελειώνοντας  με την καραμέλα των κακών Ελλήνων δήθεν ρατσιστών και των καλών μεταναστών!

Η μετανάστρια που “φιλοξένησε” τον Παππά ήταν / είναι ελληνίδα πλέον (αυτό είναι το γαμ…. νο ε/Κράτος), ουκρανικής καταγωγής και Ναζίστρια, ενταγμένη όχι τυχαίως στην “Χ. Αυγή”!.. (Οι 7 στους 10 σήμερα Ουκρανοί είναι ακόμα φιλο-Ναζήδες)!..

Δεν τόλμησε όμως ο Κος αυτός να πει στην εκπομπή του κακιά κουβέντα για την Ουκρανή, αλλά είπε την γνωστή παπαριά, μπας και κάπου ίσως ξέφευγε και παρεξηγείτο, από τους πράκτορες του Σόρος στην χώρα, η στάση του, μήπως κάποια αποστροφή του κρινόταν ότι “κτυπούσε” τους μετανάστες και έτσι αντιμετώπιζε μετά προβλήματα, αφού “με τίποτα” δεν πρέπει να χαλάσει η εικόνα του μονίμως δυστυχούς, άμοιρου, κυνηγημένου, καλού και ανθρωπιστή μετανάστη, ακόμα και αν αυτός είναι Χιτλερικών αντιλήψεων, διότι εκείνη που μετράει είναι η… “μεγάλη εικόνα” που επιβάλλει την αγιοσύνη των μεταναστών, στο πλαίσιο της ικανοποίησης των σχεδίων της νέας “Νέας Τάξεως” !..

Ο… Εισαγγελάτος, φίλε μου καλέ, δεν αναρωτήθηκε ποτέ άραγε για όλα αυτά τα παραπάνω;

Όλα αυτά τα… παραπάνω, έστω σε γενικές γραμμές, του ήσαν / είναι άγνωστα;

Δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί η “Χ. ΑΥΓΗ” ήταν γεμάτη από Αλβανούς, Έλληνες Β’ γενιάς, αλβανικής συνειδήσεως, νεαρούς, οι οποίοι μάλιστα υπηρετούν στις ΕΕΔ, κάτι μόνον λίγους μήνες, ενώ οι πραγματικοί Έλληνες υπηρετούν κανονικά, ως μαλάκες;

Ο… πούστης παραμένει πάντα τέτοιος, καλέ μου φίλε και καλέ μου Κε… Εισαγγελάτε!.. (Σαν τον συγχωρεμένο πεθερό του Αρχι-Ναζιστή και Αρχι-Πράκτορα Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ “ένα πράγμα”)!

 

4. Ναι! Οι Τούρκοι έχουν στην Τυρολόη (Çorlu) βάση ΜΕΑ (εξοπλισμένων και μη), με στόχο την Ελλάδα και το Δ’ ΣΣ!

Ναι! Η εκτίμησή μας είναι πως σε συνθήκες Ε-Τ πολέμου, οι ΤΕΔ θα χρησιμοποιήσουν ΜΕΑ και από την ίδια περιοχή που σήμερα διεξάγουν κάθε χρόνο την “EFES”. (Έναντι Χίου και ΝΑ αυτής, μεταξύ Χίου και Σάμου).

Το ερώτημα περί των βάσεων των τ/ΜΕΑ ευρύτερα, κρίνουμε πως δεν επιτρέπεται να το απαντήσουμε, αφού σε κάποια θέματα, όπως και στο θέμα αυτό, (όχι σε όλα), δεν χρειάζεται να ξέρει ο αντίπαλος τί ξέρουμε εμείς γι’ αυτόν!..

Τις παραπάνω αναφερθείσες θέσεις οι ίδιοι οι Τούρκοι τις έχουν δώσει και εμείς απλώς στις επιβεβαιώσαμε!..

 

5Είναι λίγο αργά για τον Κο ΡΤΕ να εφαρμόσει τώρα (έστω και στο εσωτερικό της χώρας του μόνον), την λεγόμενη “ΗΠΙΑ ΙΣΧΥ”!

Πού την θυμήθηκαν οι “δικοί” σου, ρε Πρόεδρε τώρα;

Η προσέγγιση της “ΗΠΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ” από την Τουρκία γενικώς, είναι η προσέγγιση που έκανε ο… λύκος στην… Κοκκινοσκουφίτσα, στο γνωστό παραμύθι!..

 

6. Ναι! Ο Μπάϊντεν σκέπτεται να εφαρμόσει στο “ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ”, όπως οι Ισραηλινοί όχι εκτιμούν, αλλά πιστεύουν, την πολιτική του Ομπάμα!..

Μια συμβουλή Πρόεδρε! Όχι! Μην το κάνεις ή μάλλον κάνε το, αν(!!!) προηγουμένως βρεις κάπου να επιχείρησε η τότε Κ-Β σας, αυτή των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ” και δη του Χ. Μ. Ομπάμα, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και να πέτυχε!

Πέτυχε μήπως η πολιτική του Ομπάμα, που και εσύ τότε υπηρετούσες, στην Κριμαία (δεν υπήρχε καν πολιτική εκεί, όπως απεδείχθη), μήπως πέτυχε η αποκληθείσα “Αραβική Άνοιξη”, που διέλυσε ουσιαστικά τα Κράτη αυτά και δημιούργησε παγκόσμια προβλήματα, μήπως πέτυχε η τότε πολιτική σας στην Συρία που στέριωσε περισσότερο τον Άσαντ και “κατέβασε” τους Ρώσους πιο… έντονα στην περιοχή της Μεσογείου και κυρίως της ανατολικής ή μήπως πέτυχε η πολιτική σας στην Λιβύη, όπου δεν ντράπηκε ένα ολόκληρο αμερικανικό Κράτος να μην τιμωρήσει την Κα Κλίντον, επί των ημερών της οποίας στο Α/ΥΠΕΞ, ανασκολοπίστηκε ο τότε Αμερικανός Πρόξενος στην Λιβύη και ακολούθως δολοφονήθηκε μαζί με τους άνδρες της ασφαλείας του, προσβάλλοντας έτσι έναν ολόκληρο λαό, ήτοι τον αμερικανικό και μάλιστα τόσο… βάναυσα, ενώ το ίδιο το Κράτος σας είναι τόσο εύκολο να “κόβει” έναν Α/Πρόεδρο, αναφέρομαι στον Κο Τραμπ, από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι απλώς διαφωνεί με τις απόψεις του; Αυτό εμείς εδώ στη Ελλάδα, το λέμε ή το περιγράφουμε ορθότερα, με την φράση “διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο”!..

Μήπως εσείς δεν “τελειώσατε”, έστω σχεδόν, το ΝΑΤΟ ή μήπως εσείς δεν ήσασταν που δεν πετύχατε να ανατρέψετε τον Τούρκο δικτάτορα ΡΤΕ, κάτι που αρχίσατε να προσπαθείτε από το 2011 και το φτάσατε στο… “πικ” του το 2016, με το ερασιτεχνικά σχεδιασθέν και πιο ερασιτεχνικά ακόμα εκτελεσθέν Κίνημα Ανατροπής του, από εσάς και τους Γκιουλενιστές συνεργάτες σας, που τόσο τότε είχατε υπερ-εκτιμήσει;

Ο Ομπάμα και η τότε Κ-Β σας δεν ήσαν αυτοί που ουσιαστικά έκαναν “πλάτες” στους Ισλαμο-φασίστες μουλάδες του Ιράν, με την διάτρητη συμφωνία των “5+1” χωρών της Δύσεως με το Ιράν, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να εμπαίζουν στο θέμα των πυρηνικών τους, κλπ, την Δύση και να απειλούν όλο και πιο πολύ το κράτος του Ισραήλ;

Εσείς δεν ήσασταν που φέρατε τότε, όσο πιο “μέσα” δεν πήγαινε άλλο, στην αγορά της Δύσεως, αλλά και στην Δύση ευρύτερα, τους Κινέζους, που τώρα τάχα-μου μέμφεστε;

Εσείς, οι “Δημοκρατικοί”, με εντολή των “Διεθνών Εβραίων”, δεν συνεργαστήκατε με τους Κινέζους για να “ρίξετε” τον Τραμπ, εφαρμόζοντας ένα σχέδιο βιολογικού πολέμου των Κινέζων, που κανείς σας, εκεί στις Η.Π.Α., από τους τότε κυβερνώντες το Κράτος σας “Δημοκρατικούς”, δεν σκέφτηκε ότι προοπτικά θα επρόκειτο για μια νίκη χωρίς πόλεμο των νεο-Κομμουνιστών Κινέζων εναντίον της Δύσεως, γενικότερα, κάτι που οι… ανόητοι -υποτίθεται- “τσιν τσον τσιν” και σκέφτηκαν και “είδαν”;

Δεν αποκαλύφθηκε τώρα, επί των δικών σας και πάλι ημερών, Κε Πρόεδρε, ότι οι Η.Π.Α. (Ομπάμα) χρηματοδοτούσαν τα κινεζικά στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια, στην Γιουχάν, από το 2014, στις… μελέτες τους με τις… νυχτερίδες και τα λοιπά… έντομα, ζωύφια, κλπ;

Τί είπε και(!) γι΄αυτό ο “δικός σας” (εννοώ ο “Δημοκρατικός”), “πολύς” Κος ΦΑΟΥΤΣΙ;

Πώς βρέθηκε η “Πφάϊζερ” να έχει εργοστάσιο (εγκαταστάσεις έστω), στην Γιουχάν, δίπλα στα κινεζικά “βρώμικα” εργαστήρια, μόλις “ξέσπασε” ο “COVID-19”; (Ψάξε και βρες εδώ, τί έχουμε γράψει σχετικά)!..

Αρκούν όμως αυτά!

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙ… ΕΠΟΧΗΣ ΟΜΠΑΜΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ KE ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΥΤΟΥ (ΕΝΝ. ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ);

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ; ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ “ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ”!..

Μήπως λοιπόν προηγουμένως να “άκουγες” και την άποψη του Κου Μπλίνκεν, ο οποίος είναι λαμπερό αστέρι στην Κ-Β σου, και ίσως να είχε να σου εισηγηθεί κάτι πιο.. ρηξικέλευθο και “ΟΚ” διάφορο, ως θέση, απ’ εκείνη των “Ρ.” που βρήκατε, όταν αναλάβατε τα ηνία των Η.Π.Α., στο τόσο κρίσιμο πρόβλημα της Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αλλά ασφαλώς και κάτι μη… Ομπαμικής… θέασης (sic) ταυτοχρόνως;

Τέλος, Κε Μπάϊντεν, γιατί η νέα στρατηγική ασφαλείας σας, αυτή στο εσωτερικό των Η.Π.Α., στοχεύει τους Ρεπουμπλικανούς, που λίγο, έως πολύ, τους παρουσιάζει ως… εχθρούς του αμερικανικού Κράτους; Σε τί πλέον εξυπηρετεί το Κόμμα σας, τώρα που είστε εξουσία, η προεκλογική πολιτική σας, η οποία υπερ-τόνιζε τους… καλούς καγαθούς “Δημοκρατικούς” και τους… κακούς και δόλιους Ρεπουμπλικανούς;

Γιατί θέλετε να διχάσετε και πάλι τους Αμερικανούς πολίτες, αλλά αυτήν την φορά ως Πρόεδρος, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να σέβεστε όλους τους Α/πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογίας;

Άραγε δεν σας ενδιαφέρει ούτε η υστεροφημία σας;

 

7. Ασφαλώς και η Ελλάδα μας, η δημοκρατική(!) Ελλάδα, θα πρέπει να σταθεί τώρα δίπλα στην ΑΪΤΗ, της οποίας ο Πρόεδρος δολοφονήθηκε προχθές τα ξημερώματα, διότι η χώρα αυτή ήταν η 1η που αναγνώρισε επισήμως ως Κράτος το αντίστοιχο ελληνικό! Πιστεύουμε πως η ε/Κ-Β ξέρει τί και πώς θα πρέπει να πράξει / να ενεργήσει!..

Είδατε όμως πώς τα φέρνει ο Θεός; Φέτος, στην επέτειο των 200 χρόνων απ΄την εθνική μας παλιγγενεσία, να έχουμε “θέμα” στην Αϊτή, που ήταν η πρώτη χώρα, η οποία μας είχε τότε στηρίξει!..

 

8. Ρε Καρατζαφέρη!

Σε τί ακριβώς δεν κράτησε τον προεκλογικό του λόγο ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ως Π-Θ, τα 2 αυτά χρόνια που μας κυβερνά; Ξέχασες την παγκόσμιο ΠΑΝΔΗΜΙΑ ρε, ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Παρ’ όλα αυτά, για το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” που είπες και που προφανώς θα έπρεπε για σένα να άφηνε ο Π-Θ την δημόσια υγεία και να ασχολείτο με τα… μπετά και ό,τι άλλο, δεν είδες ότι πια το όλο θέμα το πήρε και επισήμως ο Κος Λάτσης και η εταιρεία του, και πως πλέον, όλοι εμείς οι Έλληνες και οι… Ελληνοποιηθέντες… , αναμένουμε να δούμε την υλοποίηση στην πράξη της μακέτας που μας είχε ο εν λόγω Επχτίας – Επενδυτής παρουσιάσει;

Για να μην το κουράζουμε, ο Μητσοτάκης μόνον στην Δικαιοσύνη απέτυχε, αυτά τα 2 χρόνια που είναι κεφαλή του Κράτους μας, εκεί όπου για κάποιους ανερμήνευτους και ανεξήγητους λόγους, τουλάχιστον σε εμάς, δεν επιχειρεί ή δεν θέλει να λύσει τον “Γόρδιο Δεσμό”, που δημιούργησαν και μας άφησαν οι “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, διεθνιστές και μη!..

Γ. Καρατζαφέρη!

Είναι, από την μιά, πολύ κρίμα που ο Κ. Κ. Μ. ανέλαβε να κυβερνήσει αυτά τα χαλεπά χρόνια, παραλαμβάνοντας μια χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη Ελλάδα απ’ τους προηγούμενους, και όχι Π-Θ σε χρόνια καλά για την χώρα, ώστε να την έκανε “τούρμπο”, διότι έδειξε ότι είναι πολύ δυνατό μυαλό και έξυπνος μαχητής, ένας πραγματικός πολιτικός, αλλά απ’ την άλλη και “καλή μοίρα / τύχη” για εμάς όλους, διότι δεν υπάρχει άλλος ή άλλη πολιτικός μας, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει, ως χώρα, “μπροστά” και σε ένα εθνικά ευοίωνο και κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικά αίσιο μέλλον!.. 

Παίρνει από εμάς 10 στα 10, έως τώρα, στα “ΕΘΝΙΚΑ”, και 8,5 στα 10 στα εσωτερικά μας θέματα, συνολικά αυτά εξεταζόμενα!.. 

Απ’ τους Υπουργούς του, και λίγο πριν κλείσει αυτή 2 χρόνια στην εξουσία, βαθμολογούμε με 9,5 στα 10 τον Κο ΥΠΕΞ, με 9,3 τον Κο ΥΠΑΜ (με 10 τον “εξειδικευμένο” ΥΦΑΜ Στεφανή) και με 9,1 τον Κο Υπ. Υγείας! 

Από τους ανώτατους εκτελεστικούς κρατικούς λειτουργούς βαθμολογούμε με 10 τους 2 μακράν ξεχωρίσαντες Κους ΧΑΡΔΑΛΙΑ* και Α/ΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟ!

Έφτιαξαν και πάλι οι “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” σχέδιο ανάλογο με αυτό που είχαν φτιάξει με τον Μαρινάκη και τον Κ.Κ.Μ., αλλά σε πολύ, πολύ, πολύ μικρογραφία, για να προσβάλλουν τον Χαρδαλιά!.. (Αναφερόμαστε στους…  εμπύρετους παίκτες μπάσκετ της Φενέρ-Μπαχτσέ!.. Είναι “Ηλίου Φαεινότερον” ότι οι τύποι αυτοί συνεργάζονται με τους Τούρκους των ΜΥ και σήμερα! Είναι επίσης πια πολύ επικίνδυνο το ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να συκοφαντήσει τον οποιοδήποτε, μέσα από τα Πακιστανικά τηλέφωνα)!..

 

9.

Η Εθνική Αγγλίας δεν θα έχει φέτος επίσημο τραγούδι στο Μουντιάλ

“COME ON ENGLAND”! 

Εθνική Αγγλίας (ποδόσφαιρο ανδρών) - Βικιπαίδεια

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

Reuven Rivlin

Wearing a heavy disguise, President Reuven Rivlin roamed Israel freely with the Shin Bet.

By TPS

Israeli President Reuven Rivlin roamed around Israel freely and in disguise together with Shin Bet agents, the security agency revealed Wednesday, hours before Rivlin ended his seven-year tenure and was succeeded by Isaac Herzog.

The Shin Bet released a photo of Rivlin in disguise and wrote “on the day of the end of your tenure as the 10th President of the State of Israel, it can now be revealed that we were privileged to host the honorable president in one of the field operations of members of the Shin Bet Operations Unit.”

“By changing the appearance of the president, we allowed the president to walk around Israel anonymously (like us), without anyone recognizing him and noticing that he was the president,” the Shin Bet wrote.

For several hours, the president enjoyed complete anonymity alongside Shin Bet operatives, who are well trained in covert work.

“In the name of employees of the General Security Service – Thank you, Mr. President, for years of significant work for the State of Israel!” the Shin Bet concluded.

-/-