Απαντήσεις, Μην Φωνάζετε!..

Φίλοι μου / μας!

1. Η θέση μας είναι ότι ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Μπένι ΣΤΑΪΜΕΤΣ δεν (!!!) πρέπει να εκδοθεί στην Ρουμανία!

βενυ

Προέχει η “Εθνική μας Ασφάλεια”, η οποία είναι -ειδικά στην παρούσα συγκυρία- άρρηκτα συνδεδεμένη με την φιλία μας με το Ισραήλ, καθώς βεβαίως και με ό,τι με αυτό έχουμε, δια της ειλικρινούς(!) συμμαχίας μας, εκατέρωθεν συμφωνήσει να υλοποιήσουμε!

Άρα, ο υπόψη καταζητούμενος από τους Ρουμάνους (πώς και τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους ουσιαστικά;), θα πρέπει να σταλεί στο Ισραήλ, από εμάς, αμέσως, ένα Ισραήλ το οποίο και να αποφασίσει για την τύχη του!

Ασφαλώς θα πρέπει να εξηγήσουμε στους φίλους Ρουμάνους ό,τι τώρα μόλις ανέφερα και συγκεκριμένα πως, το θέμα άπτεται των εθνικών μας συμφερόντων και ασφαλείας, κλπ!

Αν το Ισραήλ (Κ-Β) μας πει να τον εκδώσουμε, τότε Ο.Κ. ! (Φαντάζομαι πως ο Π-Θ μας θα έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ομόλογό του Κο Μπένετ και θα έχουν ρυθμίσει το θέμα).

Τα όσα περί “Ανεξαρτήτου Ελληνικής Δικαιοσύνης”, κλπ, ακούγονται κατά καιρούς και δικαίως θα έλεγα, δεν θα πρέπει να “παίξουν” στην προκείμενη περίπτωση, αν και η Δικαιοσύνη μας θα μπορούσε να αποφασίσει το να σταλεί ο Κος αυτός στο Ισραήλ!..

Με την ευκαιρία, να θυμίσουμε ότι οι “φίλοι” Ρουμάνοι, “άνοιξαν”, προ ολίγων μόλις ετών, σε ό,τι εδαφικά… ελλιπές εμείς ονομάζουμε Β. Ήπειρο, “Προξενείο” και συγκεκριμένα στην πόλη του Αργυροκάστρου!..

Επίσης, εντός της Ελλάδος, “ησύχως και αθορύβως”, ανακινούν και πάλι “Κουτσο-Βλαχικό” θέμα, ο κεντρικός – κατευθυντήριος πυρήνας του οποίου είναι στο… Αργυρόκαστρο, λόγω της εκεί υπάρξεων Βλάχων, που οι Ρουμάνοι θεωρούν “δικούς” τους, ενώ φυσικά ο εγκέφαλος είναι στο Βουκουρέστι!..

Τέλος, ας ερωτηθεί η επίσημη αυτοκέφαλη “Ελλαδική Εκκλησία” / “Τμήμα Αιρέσεων”, αν “ναι” ή “όχι”, έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια η δράση της Ουνίας στην χώρα μας!

Συμπερασματικά, διαπιστώνουμε όλοι μας (!) καθημερινά, πως άπασες οι χώρες προτάσσουν τα συμφέροντά τους και τους όποιους εθνικούς τους στόχους, ενώ εμείς οι Έλληνες πάντα αναφερόμαστε στο ότι είμαστε Δημοκράτες, … εραστές του Δικαίου, κλπ!

Όμως, αγαπητοί, “Δημοκράτης” δεν σημαίνει… μαλάκας, με το συμπάθιο, ένα άτομο δηλαδή που μπορεί ο καθείς να εκμεταλλεύεται και να χρησιμοποιεί! Πόσο μάλλον λοιπόν όταν πρόκειται για μια ολόκληρη χώρα, “εν προκειμένω” η Πατρίδα μας, της οποίας το αναφερθέν πνεύμα που διαχρονικά την χαρακτηρίζει, καθίσταται αντικείμενο γελοιοποιήσεως από τους κάθε λογής, μορφής και είδους… μάγκες, άτομα ή χώρες, της διεθνούς σκηνής!..

2. Είναι βέβαιον ότι δεν μας διαβάζεις προσεκτικά, αλλά περιοδικώς και… “αλέστα”!

Είχαμε, εδώ στον “Ε.Θ.”, γράψει πως ήταν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ(!!!) το να αφεθεί από την ε/Κ-Β (ΕΥΠ) να παρατεθεί γεύμα, που… παρέθεσαν (δήθεν κρυφά), σε διαμέρισμα στην Αθήνα 3 Βρετανοί Πρέσβεις (Αθηνών, Αγκύρας και Λευκωσίας), σε Ε/Δημοσιογράφους, λέγοντάς τους πως “οι ημέρες του ΡΤΕ είναι μετρημένες, κλπ, κλπ, κλπ”, εξηγώντας μάλιστα και το “γιατί ήταν λάθος”!..

Επιπροσθέτως, αν θυμάσαι, “τα είχαμε, ευσχήμως φυσικά, βάλλει και με τις Βρετανικές ΜΥ και το Αγγλικό / ΥΠΕΞ, που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο, κάτι εμπεριέχον φυσικά πάρα πολλούς κινδύνους για την Ελλάδα και δη σε ε/έδαφος, καλώντας το Α/ΥΠΕΞ “να τραβήξει τα αφτιά” των Πρέσβεων αυτών!

Και αυτό διότι θα μπορούσε άνετα η Τουρκία να κατηγορήσει την χώρα μας, για εμπλοκή στα εσωτερικά της πολιτικά πράγματα και μάλιστα και κάτι πολύ βαρύτερο, ήτοι πως απεργάζεται “μηχανές”, προκειμένου να ανατραπεί ο Τ/ΠτΔ ΡΤΕ!..

Μόλις χθες, το μείζον του τ/Τύπου έγραψε πως στο υπόψη φιλικό Αθηναϊκό δείπνο, γεύμα, κλπ (δεν έχει σημασία τί ήταν), συμμετείχε* και ο νυν Δήμαρχος της Κων-πόλεως Κος Ιμάμογλου, ο οποίος ανήκων στο “CHP” είναι… “εξ ορισμού” αντίπαλος του “ΑΚΡ” και του ΡΤΕ, εμφανιζόμενος μάλιστα στα τ/Κανάλια ως ο επόμενος πολιτικός αντίπαλός του, ήτοι αυτός που θα αναμετρηθεί με τον ΡΤΕ, στις επόμενες εκλογές!..

Το γεγονός ότι ο Ιμάμογλου συνέφαγε “προχθές” σε ψαράδικο της Πόλης, με τον Άγγλο Πρέσβη στην Τουρκία, πυροδότησε μνήμες… Αθήνας*, αλλά και σε κάποιους την βεβαιότητα ότι πράγματι ο Ιμάμογλου συμμετείχε στην συνάντηση των Αθηνών, παρ΄ότι αυτός κατηγορηματικά το αρνείται!

Έτσι, (και παρ’ ότι ο Ιμάμογλου αρνείται ότι συμμετείχε στην συνάντηση αυτή), άνετα οι Τούρκοι θα μπορούσαν να κατηγορήσουν την Ελλάδα πως πάει να χειραγωγήσει τις επόμενες τ/εκλογές και να δημιουργηθεί θέμα “εκ του μη όντος”!.. Οι Τούρκοι είναι “μανούλες”, όπως λέμε, “να κάνουν, σε ό,τι μας αφορά, την τρίχα τριχιά”, πλάθοντας από κάτι που όντως έγινε, δηλαδή από το γεύμα αυτό, ολόκληρες ιστορίες – μυθεύματα, όμως -ΠΡΟΣΟΧΗ- μυθεύματα με… “ΤΝΤ”!..

* Διάβασε παρακάτω την συγκεκριμένη τ/δημοσίευση και βάλε μετά το μυαλό σου να σκεφτεί, … ενεργητικά όμως!.. Η Τ/Προπαγάνδα φιλαράκο είναι… επιστημονική και όχι… καραπουτσαριό, σαν την… ανύπαρκτη… ελληνική!.. Έχουν πετύχει το μείζον στην προπαγάνδα οι γείτονές μας, ήτοι να “φτιάχνουν” πληροφορίες, με απόλυτη ή μερική… συνοδεία του… αλατιού της προπαγάνδας, που είναι το ψέμα!..

Δώσε “βάση” στο ότι με όλη αυτήν την “ιστορία” της ημι-αλήθειας, μπορεί να προσβληθεί απ’ ευθείας η ε/Κ-Β και ο Ε/Π-Θ προσωπικά!.. Βεβαίως, οι Τούρκοι, μέχρι στιγμής, δεν το επεχείρησαν, ίσως διότι οι Πρέσβεις ήσαν της πραγματικής κοσμοκράτειρας… Αγγλίας!

Γι’ αυτό, προκειμένου να αποφεύγουμε σκοπέλους, υφάλους, κλπ, εισηγούμαστε, με σεβασμό, στο Ε/ΥΠΕΞ, την δημιουργία (τώρα με την αναδιοργάνωση), … ενισχυμένου “Ειδικού Τμήματος Πληροφοριών” (επιπέδου Κου ΥΠΕΞ), το οποίο να έχει και υπο-τμήμα στην ΕΥΠ και το οποίο να προλαβαίνει τέτοια γεγονότα, που από φαινομενικά ασήμαντα, θα μπορούσαν εύκολα να εξελιχθούν σε μείζονα θέματα “Εθνικής Ασφαλείας”!

Τέλος, φιλαράκο, και για καθαρά… διδασκαλικούς σκοπούς, πρόσεξε παρακάτω ότι οι Τούρκοι επέλεξαν μια ε/αντι-Κυβερνητική ε/φ (αφού ο κάθε επιτιθέμενος “αντί” της αντιπάλου εξουσίας είναι), μια ε/φ με… ιστορία, ασχέτως αν αυτή πλέον “έπεσε σε χέρια δημοσιογραφικών φτηνών ελληνικών… μαϊμούδων”, ώστε να ισχυροποιήσουν την αλήθεια της πληροφορίας, στηριζόμενοι στην υποτιθέμενη εγκυρότητά της, και να φτάσουν έτσι, σταδιακά, σε υποτιθέμενο λογικό συμπέρασμα!..

İmamoğlu ile yemek yiyen İngiliz elçi, Atina’daki gizli ‘Türkiye’ toplantısına katılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yemek yiyen İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott’un, 16 Ekim 2021’de başkent Atina’da “Türkiye’de darbe senaryoları”nın konuşulduğu gizli bir toplantıya katıldığı ortaya çıktı.

28.01.2022 
İstanbul‘ın kar esareti yaşadığı saatlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Sarıyer’de bir restoranda İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott ile balık yiyerek görüştüğü ortaya çıktı.

Ancak İmamoğlu ve ekibi, ilk başta görüşme hakkında açıklama yapmadı ve el altından “yalan haber diye kendilerine yakın sitelere basın bülteni geçti.

İmamoğlu'ndan balıkçı açıklaması: İstanbul'da karla mücadeleyi en iyi biz verdik

Ancak görüntülerin de kamuoyuna servis edilmesiyle İmamoğlu, buluşmayı kabul etmek zorunda kaldı.

Eleştirilerin odağındaki İBB Başkanı İmamoğlu ve İngiliz büyükelçi, görüşmede neler konuşulduğuna dair hiçbir açıklama yapmadı.

İYİ PARTİLİ İSİM İLE İNGİLİZ KONSOLOS ARASINDA GÖRÜŞME

İmamoğlu’nun balıkçıda Chilcott ile yemek yediği gün, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo ile görüştüğü belirlenmişti.

Kavuncu-Poleo görüşmesinden kareKavuncu-Poleo görüşmesinden kare

ATİNA‘DA GİZLİ TOPLANTI

İmamoğlu’nun Atina ziyaretinden sadece 20 gün sonra Büyükelçi Chilcott’un, 16 Ekim 2021’de Atina’da özel ve gizli bir toplantıya katıldığı ortaya çıktı.

Yunanistan’da 127 yıldır yayım yapan Estia gazetesinin haberine göre; İngiltere’nin Atina Büyükelçisi Matthew Lodge’un tertiplediği toplantıya, İngiltere’nin Atina, Lefkoşa ve Ankara büyükelçileri katıldı.

Gazetenin iddiasına göre büyükelçiler Yunan siyasetçileri toplayarak, Erdoğan’ın günleri sayılı, kansız bir geçişe gidiyoruz” bilgisini yer vermiş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığının da toplantıda masaya yatırıldığı iddia edilirken, gazetenin haberine göre görüşmede; “Türkiye’de darbe senaryoları” da toplantıya konu olmuş.

KAFALAR KARIŞTI, İMAMOĞLU HALA SESSİZ

Tüm bu bilgiler ışığında İmamoğlu, siyasi kariyerini riske atabilecek bu yemeğe neden katılmak zorunda kaldı? Cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiası bulunan İmamoğlu, bu 3 saatte İngiliz elçiyle hangi konuları masaya yatırdı ve neler konuştu?

Yemeğe gittiğini kabul eden İBB Başkanı, İngiliz elçiyle neler konuştuğuna dair ise şu ana kadar hiçbir açıklama yapmadı.

3. ΟΧΙ, “ΡΗΓΑ”!  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ “ΠΩΣ” ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κο Π-Θ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙ “ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ”, ΚΛΠ, ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ Κ-Β!

ΠΡΟΣΕΞΕ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΚΛΠ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΥΔΗ ΝΑ ΑΠΗΧΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ή ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΝ Κ-Β, ΑΦΟΥ Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ (!) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΕ ΜΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΑΝΟΙΧΘΕΙ”, “ΑΠΛΩΘΕΙ”, Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ(!) ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΕ 1ο ΧΡΟΝΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕΔ, ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΕΣΤΩ “ΕΠ’ ΕΝΟΙΚΙΩ”) ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΚΛΠ!..

ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΠΟΙΟΎΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ!

ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΩΣ “ΜΠΡΑΒΟ” ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ, ΝΟΜΙΣΕΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ;

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΡΕ ΣΥ “ΡΗΓΑ”;

Αξίζει! Διάβασε τώρα, το παρακάτω… δώρο μας σε σένα, “Ρήγα”!..

China releases white paper on space program

People’s Daily Online

(Xinhua) 10:44, January 28, 2022

BEIJING, Jan. 28 (Xinhua) — China issued a white paper on the country’s space program on Friday.

The white paper was published by the State Council Information Office of China.

Titled “China’s Space Program: A 2021 Perspective,” the white paper introduces China’s purposes, principles, policies and measures, and cooperative mindset in its space exploration. It summarizes China’s achievements in space science, space technology and space application.

“The space industry is a critical element of the overall national strategy, and China upholds the principle of exploration and utilization of outer space for peaceful purposes,” the paper says.

The major achievements in China’s space industry since 2016 include a steady improvement in space infrastructure, the completion and operation of the BeiDou Navigation Satellite System (BDS), the completion of the high-resolution Earth observation system, steady improvement of the service ability of satellite communications and broadcasting, the conclusion of the last step of the three-step lunar exploration program, the first stages in building the space station, as well as Tianwen-1’s landing and exploration of Mars, according to the paper.

It lays out key space areas China plans to focus on in the upcoming five years, concerning the space transport system, space infrastructure, manned spaceflight, deep space exploration, space launch sites and telemetry, tracking and command, experiments on new technologies, and space environment governance.

China is ready to explore the moon’s polar regions and is mulling over a manned lunar landing. The country also vows to improve space debris monitoring and expand the space environment governance system with a near-Earth object defense system and space-ground space climate monitoring system planned, according to the paper.

The country will further boost public services with satellites and expand space application industry.

It will continue with the research on space science, including the research and development of the satellite for space gravitational wave detection, the Einstein probe satellite, and the advanced space-based solar observatory.

Meanwhile, the white paper notes that China calls on all countries to carry out in-depth exchanges and cooperation in outer space on the basis of equality, mutual benefit, peaceful utilization, and inclusive development.

 

More cooperation in astronaut selection and training, joint flights and other fields will take place between China and foreign countries. China will strengthen cooperation in international lunar research station project, it says.

It is the country’s fifth white paper on space activities. China issued white paper on space activities in 2000, 2006, 2011, and 2016.

4. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ “ΑΝΤΙ”! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

West Virginia

Ten US States Move to Adopt IHRA Definition of Antisemitism

One cannot defeat that which they are unwilling to define.”

By JNS.org

28-01-2022

In recent weeks, 10 states have advanced a proclamation or executive orders acknowledging International Holocaust Remembrance Day with each proclamation officially recognizing the International Holocaust Remembrance Alliance’s (IHRA) working definition of antisemitism.

The states that have already issued proclamations include Alabama, Arkansas, Idaho, Oklahoma, Tennessee, Utah, West Virginia, Wyoming and Nevada. Virginia plans on issuing an executive order.

The proclamations are a result of a joint advocacy effort by Christians United for Israel (CUFI), Jewish Federations of North American (JFNA), the American Jewish Committee and the Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations.

The proclamations come on the heels of a smaller group of states issuing proclamations last year at Chanukah time.

“We encourage the use of the IHRA definition in educational and training programs on issues relating to discrimination and anti-bias compliance. In order to effectively combat antisemitism, it is imperative to adopt the consensus definition of antisemitism—the IHRA definition—following the lead of over 30 countries, and more than 1,000 organizations and universities across the world,” said Conference CEO William Daroff.

CUFI founder and chairman Pastor John Hagee agreed, saying the wave of executive statements shows that leaders are taking the need to acknowledge the IHRA definition seriously.

“One cannot defeat that which they are unwilling to define—and from Washington to the state capitals, the IHRA definition is being acknowledged and appropriately utilized,” he said.

“In the wake of increasing acts of antisemitism, staying silent is not an option, and we are grateful to governors across the country who are standing up and speaking out on this vital issue,” Hagee added. “Over the next year, we will work with our partners to advance similar measures and do everything in our power to stem the rising tide of antisemitism that is sweeping across our country.”

Adam Teitelbaum, executive director of the JFNA’s Israel Action Network, said that promoting the IHRA definition is a top public-policy priority for the organization.

“The alarming rise of antisemitism requires multiple tools to ensure Jews feel safe and secure and having a unified definition helps make that possible,” he said. “It is especially meaningful to see so many states take action on the 77th anniversary of the liberation of Auschwitz, a day when the world is memorializing the horrors of the Holocaust.”

While the U.S. State Department, as well as numerous countries, have accepted the IHRA definition of antisemitism, some lawmakers and organizations, such as J Street and Americans for Peace Now, have pushed for an alternative definition found in the Jerusalem Declaration on Antisemitism, which critics say excuses many common left-wing attacks on Israel and Zionism as not antisemitic. This definition has not gained much traction outside of academic circles.

“It’s clear that any competing definitions, which seem to say a lot without saying anything, have been rejected by the American people and their leaders,” said Hagee.

5. ΦΙΛΕ ΚΕ Τ/ΥΠΑΜ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΕ ΑΚΑΡ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ… ΝΕΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΧ ΜΕ ΤΟΝ “SADAT”;

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ… ΚΟΥΡΔΟΥΣ!.. ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ / ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΧΟΥΛΟΥΣΙ;

(ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ “ISIS” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!..

Mine G. Kırıkkanat
Mine G. Kırıkkanat
kirikkanat@mgkmedya.com

Pusudaki şeriat ordusu, SADAT!

Birinci ASRİKA Kongresi, 23-24 Kasım 2017 tarihinde “Geçmişten Geleceğe Yönetim Biçimleri” başlığıyla İstanbul’da toplandı. Kongrenin sonunda bir anayasa taslağı kaleme alındı. 63 sayfa ve 181 maddeden oluşan, Türkçe, Arapça ve İngilizce hazırlanan “İslam Ülkeleri Konfederasyonu Anayasası” ayrı bir yönetim şekli, askeri gücü, yargısı, başkenti, bayrağı, dili olan “İslam Devletler Birliği” kurulması önerildi.

Bu anayasanın 6. maddesine göre, ASRİKA İslam Devletler Birliği’nin resmi dili Arapça, bayrağı kırmızı-yeşil zemin üzerine beyaz ay ve milli devlet sayısı kadar yıldız, başkenti İstanbul/Türkiye olarak belirlendi. Madde 7’de ise “ASRİKA İslam Devletler Birliği’nin temel amacı; İslam şeriat ve akidesini hâkim kılarak…” sözleriyle, kurulacak devletin de şeriatla yönetileceği ifade ediliyordu. 

Bu anayasa taslağıyla İslam birliğinin tamamlanması için dört maddelik bir yol haritası çizildi: 

“Birinci aşamada İslam ülkelerini konfederal bir yapıya kavuşturarak ‘İslam Ülkeleri Konfederasyonu’nun kurulması; ikinci aşamada ‘Bölgesel İslam Ülkeleri Meclisleri’ oluşturulması ve parlamentoların kararlarıyla bölgesel İslam ülkelerinin konfederal yapıya dönüştürülmesi; üçüncü aşamada ‘Bölgesel İslam Ülkeleri Konfederasyonları’nın teşekkülü tamamlandıktan sonra ‘Bölgesel İslam Konfederasyonları’nın merkezi yönetimleri güçlendirilerek federasyonlara dönüşmesi ve her federasyonun ‘İslam Ülkeleri Konfederasyonu’na konfedere birlik olarak bağlanması planlandı… Dördüncü aşamada ise ‘İslam Ülkeleri Konfederasyonu’nun ortak yargı, ortak savunma, ortak dış politika ve ortak icra organlarının kurulması önerildi.”

ORTAK PARA BİRİMİ: ASRİKA DİNARI

İkinci ASRİKA Kongresi 1-2 Kasım 2018 tarihlerinde “İslam Ekonomisi ve Ekonomik Sistemler” başlığıyla yine İstanbul’da toplandı. Kongreye 15 ülkeden 66 akademisyen katıldı. Kongre sonunda da ASRİKA projesinde yer alan ülkelerin ekonomileriyle ilgili kararlar alındı. Bu kararlara göre (Y.N.özetle): İslam ülkeleri arasında gümrük birliği kurulacak, zekât müessesesine ülkelerin ortak fonuyla kurumsal bir kimlik kazandırılacak, ticaret odaları ve ticaret mahkemeleri kurulacak, ortak para birimi ASRİKA Dinarı olacak, İslam ülkeleri arasında dil, din, tarih bileşkesinde kültürel yakınlık geliştirmek için güçlü bir siyasi irade oluşturulacaktı, vb. 

Üçüncü ASRİKA Kongresi, 19-20 Aralık 2019 tarihlerinde tabii ki İstanbul’da ve “İslam Birliği İçin Ortak Savunma Sanayi Üretiminin Usul ve Esaslarının Tespiti” başlığıyla toplandı… Adnan Tanrıverdi, bu üçüncü kongreye ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı unvanının yanı sıra Cumhurbaşkanı Askeri Danışmanı sıfatıyla katılıyordu. Tanrıverdi, “Mehdi’nin geleceği gün için hazırlık yapıyoruz” ifadelerini, yine bu kongrede kullandı. 

ŞERİAT KONGRELERİNE KAMU SPONSORLARI

Dördüncü ASRİKA Kongresi 12-13 Aralık 2020 tarihinde toplandı. “İslam Birliği İçin Ortak Savunma Sistemi Usul ve Esaslarının Tespiti”nin uzantısı “ASRİKA Konfederasyonu Savunma Sistemi” ana başlığı altında düzenlenen kongre, COVID-19 nedeniyle online yapıldı. 

Adnan Tanrıverdi, bu kongrenin ardından her yıl müşterek dış politika, müşterek adalet sistemi, ortak asayiş ve güvenlik konularını sıra ile işleyerek 2023 yılı sonunda (Y.N. Yani Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümünde!) İslam ülkelerini tek irade altında toplayacak bir modeli ortaya koymayı hedeflediklerini açıkladı…

Bu projelerin bir de sponsorları var. İslam devletleri kurmayı; hukuku şeriat, dili Arapça ve başkenti İstanbul olarak planlayan ASRİKA kongrelerinin sponsorluğunu Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi, HAVELSAN, AKP dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Esenler Belediyesi ve Sancaktepe Belediyesi gibi kurumlar yapıyor. 

Cevaplanması gereken sorular:

Türkiye Cumhuriyeti’nde hukuku şeriat, dili Arapça, başkenti İstanbul olacak bir İslam Birliği Federasyonu kurma planları yapmak anayasal suç değil mi?

ASRİKA gibi hukuk dışı bir organizasyona sponsor ve halkın vergileriyle var olan kamu kurumları hakkında bir inceleme yapılmayacak mı?

Ersin EROĞLU ve Caner TAŞPINAR*

ANAYASAYI İHLAL VE DÜZENİ YIKMAYA TEŞEBBÜS DEĞİL MİDİR?

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nı alenen ihlal ederek kurulan şeriat ordusu SADAT’ın üzerindeki sır perdesini aralayan Gölge Ordu, gözleriniz dehşetle açılarak okuyacağınız bir araştırma, değerli okurlarım.

Çoğu TSK’den FETÖ bağlantıları yüzünden atılmış, laik cumhuriyet düşmanı eski/emekli subay ve astsubayların katıldığı bu şeriat ordusunun AKP iktidarı tarafından nasıl beslenip büyütüldüğünü de ortaya koyan kitap; Türkiye’nin sarmalandığı yeşil örümcek ağını mutlaka yırtıp atmak gereğini bir kez daha ortaya koyuyor. Araştırmacı yazarlar Ersin Eroğlu ve Caner Taşpınar’ın ciddi çalışmasının yanı sıra, cesur yurtseverliklerini de alkışlıyorum.


*GÖLGE ORDU/Kırmızı Kedi Yayınevi, 2022

6. ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ “2 ΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

 

Barış Doster
Barış Doster

Ukrayna sorunu ve Putin’in Türkiye ziyareti

Kremlin; Rusya lideri Vladimir Putin’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetini kabul ettiğini ve programı uygun olduğunda Türkiye’ye geleceğini duyurduktan kısa süre sonra, Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Dmitriy Polyanskiy şu açıklamayı yaptı: “Suriye’de hukuka aykırı şekilde varlık gösteren tüm yabancı güçlerin ülkeyi derhal terk etmesini talep ediyoruz.” Rusya’nın hangi ülkeleri kastettiği belli ve üstelik bu açıklamayı sürekli yapıyor.

 Öncelikle şu soruları soralım kendimize: Dış politikada bir sorun yaşadığında, üçüncü ülkelerin sorunu çözmek için öne atılmasını, arabuluculuk yapmasını pek tercih etmeyen Rusya, niçin Türkiye’nin Ukrayna sorununun çözümü için ev sahipliği yapma, arabulucu olma yönündeki isteğine olumsuz yanıt vermedi hemen? Ukrayna’da yaşananları, bu ülkenin iç meselesi olarak gören, sorunun çözümünde de Ukrayna yönetimini değil, ABD’yi muhatap kabul eden Putin, acaba Türkiye’ye gelerek, ülkemize ve dünyaya hangi mesajları verecek? Türkiye’nin Ukrayna konusundaki siyasetini, özelde de bu ülkeye İHA ve SİHA satmasını, Kırım’la ilgili tutumunu yüksek sesle eleştiren Moskova, Türkiye’yi arabulucu olarak kabul etmese bile, Putin’in ziyaretiyle neyi amaçlıyor?

Şunu da biliyoruz: Ukrayna sorununa ilaveten, Türkiye’nin, İran’dan aldığı doğalgazdaki kesinti nedeniyle, ciddi bir enerji sorunu yaşadığı son günlerde, Erdoğan – Putin görüşmesinde bu konu da ele alınır. S-400 konusu da gündeme gelir, Suriye meselesi de. Başka sorunlar ve işbirliği alanları da görüşülür elbette.

TÜRKİYE’NİN KESKİN İKİLEMİ NE?

Fakat ABD ve NATO’nun Rusya’nın taleplerini, Rusya’nın da ABD ve NATO’nun taleplerini kabul etmediği ortadayken, Türkiye’de Putin’in hangi mesajları vereceği önemlidir. Çünkü ABD; Rusya’ya geri adım attıramadığının, ekonomik yaptırımlarla Rusya’dan ödün koparamadığının farkındadır. Rusya’ya yönelik hamleler konusunda, AB’nin lideri Almanya’yı bile ikna edememiştir. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmeyeceğini çok iyi bilen ABD’nin, bunun tam tersi bir söylemi dolaşıma sokmaktan maksadı ise bu yolla Avrupa ve dünyayı korkutmak, Doğu Avrupa’ya yeni askeri birlik yollamak ve çatırdayan NATO ittifakını tahkim etmektir.

 Fakat nesnel olarak ABD’nin umduğunu bulması olanaksız olduğu gibi, Türkiye’nin de Rusya üzerinde, bazı yorumcuların söylediği gibi büyük bir nüfuzu yoktur. Tersine, Rusya’nın Türkiye üzerinde etkisi güçlüdür. Enerji kartı başta olmak üzere, takım çantasında çok ve çeşitli araçları vardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şubat ayında yapacağı Ukrayna gezisi, bu nesnellik ve gerçekçilik kapsamında yorumlanmalıdır.

Türkiye’nin dış politikadaki yalnızlığı yanında, dış kaynak bulmak için de Körfez ülkeleriyle normalleşme adımları attığı, Mısır’la, İsrail’le, Ermenistan’la ilişkilerini geliştirmeye çalıştığı, İhvan temsilcilerinden sonra, Hamas temsilcilerine de kapıyı gösterdiği bir süreçte, Putin’in ziyaretini dikkatle izlemek gerekir. Çünkü ABD ve NATO’yla gerilim yaşamak pahasına Rusya’yla yakınlaşan Türkiye; ABD ve Rusya, Atlantik ve Avrasya, Batı ile Doğu, dış politika, güvenlik ve ekonomi odaklı bağlarıyla, enerji bağımlılığı, coğrafyası ve dünyanın gidişatı arasında sıkışmış durumdadır.


 

7. “ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ” ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ Η “ΕΛΑΣ” ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ! ΕΤΣΙ, ΑΦΗΝΕΙ “ΕΞΩ” ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ!..
ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣ… “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ”!..
ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘ΄ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟI;
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ !.. (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ! ΤΟΣΟ)!..
Ε/Φ “ΕΣΠΡΕΣΣΟ”

Στο σκοτάδι παραμένουν οι εκτελεστές, αλλά και οι εντολείς της μαφιόζικης δολοφονίας του 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, το πρωί της 31ης Μαΐου 2021, έξω από το γυμναστήριο όπου έκανε προπόνηση στη Βάρη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ίσως έχουν μια πρώτη κατεύθυνση που οδηγεί σε εξελίξεις.

Αν και αρχικά τα κίνητρα της δολοφονίας αναζητούνταν στο παρελθόν του πυγμάχου στην Πάτρα και στις δικαστικές του εμπλοκές εκεί, νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι η υπόθεση εντάσσεται στο ίδιο «κάδρο» με άλλες ανεξιχνίαστες δολοφονίες που έγιναν περίπου με τον ίδιο τρόπο.

194936930 546020393228521 8947943921697320417 n 696x406 1
Τάσος Μπερδέσης

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκτός από αυτήν του Τάσου Μπερδέση, πρόκειται για τις δολοφονίες των Μανώλη ΚασπίρηΔημήτρη Μάλαμα, του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη.

Χάρης Κοντογιώργης

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σε αυτές τις μαφιόζικες εκτελέσεις και προσθέτει: «Αξιόπιστη υψηλόβαθμη πηγή της ΕΛ.ΑΣ. παραδέχεται ότι κοινή συνισταμένη των πέντε φόνων είναι ένας στενός πυρήνας ηθικών αυτουργών, οι οποίοι είναι γνωστοί στην Ασφάλεια και είναι εκείνοι που έδωσαν τις εντολές στους εκτελεστές για τις δολοφονίες».

karaivaz 1
Ο Γιώργος Καραϊβάζ

Το σενάριο αυτό υποστηρίζει ότι η δολοφονία του 39χρονου εντάσσεται στον πόλεμο για τον έλεγχο του «τριγώνου» Γαλάτσι – Κυψέλη – Νέα Ιωνία, που οδήγησε στις πέντε εκτελέσεις. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι καθεμιά από αυτές είχε διαφορετική στόχευση, καθώς τα θύματα δεν συνδέονταν μεταξύ τους και δεν είχαν όλα ρόλο στη νύχτα, αλλά καθοριστικός παράγοντας ήταν οι γνωριμίες τους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι, εάν γίνει η αρχή και εξιχνιαστεί μία από τις υποθέσεις, οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν σαν «ντόμινο» και θα βγει στο φως το κίνητρο που κρύβεται πίσω από καθεμιά.

sdfsdfs
Δημήτρης Μάλαμας

Από Πάτρα Αθήνα

Η εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση εκείνο το πρωινό είχε ακολουθήσει αυτήν ενός σεσημασμένου αλλοδαπού, που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα σε καφέ στα Σεπόλια. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο πρωτοπυγμάχος είχε αφήσει την Πάτρα, είχε μετακομίσει στην Αθήνα και όλα έδειχναν ότι είχε γυρίσει σελίδα, προσπερνώντας τις δικαστικές περιπέτειες που είχε με υποθέσεις εκβιασμών από το 2008, όταν το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών, ενώ το 2015 φυλακίστηκε για έναν χρόνο, αλλά αθωώθηκε στο Εφετείο.

Μανώλης Κασπίρης

Ομως, η «αλλαγή σελίδας» δεν άλλαξε τα πλάνα όσων υπέγραψαν το «συμβόλαιο θανάτου» και το παρέδωσαν προς εκτέλεση στους αγνώστους οι οποίοι τον γάζωσαν με καλάσνικοφ. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι ήταν κάτι που γνώριζε και ο ίδιος ο πυγμάχος, ο οποίος είχε αναφέρει πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του, τις οποίες αξιολογούσε ως σοβαρές, σε παλαιότερη κατάθεσή του ως μάρτυρας στο πλαίσιο προανάκρισης. Γι’ αυτό και έπαιρνε μέτρα ασφαλείας, καθώς μπορεί να είχε αφήσει πίσω του τον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος και να είχε απεμπλακεί για να αφοσιωθεί στην πυγμαχία, ωστόσο οι γνωριμίες και οι γνώσεις του για πρόσωπα και καταστάσεις τον καθιστούσαν στόχο ανά πάσα στιγμή.

8. Δυστυχώς, “ΑΠΟΣΤΟΛΕ”, αναχρονιστές, αντι-επιστήμονες και μάλιστα ειδεχθείς φονιάδες εμβρύων, μικρών ήδη σχηματισμένων ανθρώπων, είναι όλοι αυτοί οι αυτο-αποκαλούμενοι προοδευτικοί, αλλά βαθιά σκοταδιστές, που τάχα δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν ότι ο άνθρωπος είναι ήδη έτοιμος στην κοιλιά της γυναίκας από τους πρώτους κιόλας μήνες της κυήσεως!..

Η έκτρωση θα πρέπει να επιτρέπεται μόνον εάν κινδυνεύει η ζωή της γυναίκας και σε  καμία άλλη περίπτωση!..

Αυτά όμως επιβάλλει η ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ!.. Προσευχή λοιπόν και μόνον προσευχή! Αυτή είναι η λύση που μου ζητάς και σ’ αυτήν πιστεύουμε, ελπίζοντας  ότι θα μας ακούσει και πάλι ο Θεός!.. Και είναι σήμερα των “3 Ιεραρχών”, Χρόνια μας Πολλά”!.. Σιώπα και ξέρει… Εκείνος!..
“ΕΛΛΗΝΑΣ”
-/-