Απαντήσεις Σε Αναγνώστες Και Ίσως Και Τίποτα Καινούργιο Και Ενδιαφέρον!..

Φίλοι μου!

– Ρωτήσατε (και μάλιστα ορισμένοι χωρίς την στοιχειώδη ευγένεια) και σήμερα σας απαντώ, (όχι με ημερολογιακή σειρά των ερωτημάτων σας), ενώ πιθανώς να βρείτε διαβάζοντάς με και τίποτα νέο και ενδιαφέρον!..

1. Δηλαδή οι μέχρι τώρα πχ Α/ΓΕΝ είναι ανώτεροι από την… Υποναύαρχο “επί τιμή” Λασκαρίνα ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ; Αφού ήθελε ο προβληματικός (και λόγω -κυρίως- πατρικής περιουσίας βουλευτής και Υπουργός και όχι τόσο λόγω… “ΦΑΓΕ”) Π. Καμμένος να τιμήσει την μεγάλη αυτή ηρωϊδα μας, του 1821, θα έπρεπε:

   α. “Να την έκανε” Ναύαρχο 100%! Υποναύαρχος μια ηρωϊδα του 1821, Υποναύαρχος η θηλυκή επιτομή των θαλασσόλυκων Ηρώων μας, του 1821; Τί ξεφτίλα είναι αυτή; Την μείωσε έτσι ο Καμμένος, δεν την τίμησε!.. 0 – 1!

     β. Και μάλιστα -πρόσεξε- να την έκανε Ναύαρχο κανονική και όχι “επί τιμή, (αυτό δεν υπάρχει για κανέναν ήρωα του 1821, αφού όλοι πολέμησαν και οι περισσότεροι θυσιάστηκαν, πολεμώντας στο Πεδίο της Μάχης, για την Ελευθερία μας), ενώ η Μπουμπουλίνα ήταν κατά κόρον του θαλασσίου… “Πεδίου Μάχης”, κατ’ εξοχήν μάχιμη και μπροστάρισα σε όλες τις θαλάσσιες μάχες, στις οποίες συμμετείχε, σε όλους τους θαλάσσιους αγώνες που έλαβε μέρος! Την ξαναμείωσε έτσι με το “επί τιμή” ο Καμμένος!.. 0 – 2! Και,

   γ. Η… τιμή αυτή έπρεπε, με τις παραπάνω 2 όμως προϋποθέσεις που σου έγραψα, να προγραμματιζόταν και να γινόταν – ανακοινώνετο, μαζί με την Εθνοθρησκευτική Εορτή μας, της 25ης Μαρτίου και όχι τώρα και αφού εξεταζόταν και η περίπτωση αναλόγου απόδοσης τιμής, καθώς και το “πότε” για την κάθε μια, για τόσους άλλους Ήρωές μας, του 1821, που έφυγαν απ’ αυτόν τον… ελληνικό κόσμο ξεχασμένοι, συκοφαντημένοι, … “πεταμένοι” και με άλλες πολλές, παρομοίου εννοίας, συνοδευτικές… μετοχές! (Πχ Οι Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς), Αθανάσιος Διάκος, Οδυσσέας Ανδρούτσος, γρηγόριος Δικαίος (Παπαφλέσσας), Βέϊκος, Γοβιός, Μητροπέτροβας, Πανουργιάς Πανουργιάς, και τόσοι άλλοι)!..

– Θα έπρεπε επίσης να διοργανωθεί ειδική ημερίδα στη Βουλή, και αυτή, κατόπιν προτάσεως του ΥΠΑΜ, να νομοθετήσει για την απονομή του υπόψη βαθμού στην Ηρωϊδα μας και όποιου βαθμού στον οποιοδήποτε Ήρωα ή Ηρωϊδα θα ήθελε το ΥΠΑΜ, ώστε να φαίνεται ότι η απονομή είναι απονομή ολοκλήρου του ευγνώμονος ελληνικού λαού και ΕΘΝΟΥΣ και όχι “προσώπου τινός, προς το επιλεγέν να τιμηθεί πρόσωπο, ενώ θα έπρεπε να διοργανωθεί, κατά τα ειωθότα, και ανάλογος λαμπρή τελετή στην Ακαδημία Αθηνών, κλπ, κλπ, κλπ! 0 – 3

– Είπαμε και αποδείξαμε, με επιχειρήματα που μας έδωσε και δίνει η βιωτή του συγκεκριμένου ανδρός, ότι ο Καμμένος είναι, κατ’ ελάχιστον, προβληματικός, αλλά και πως στερείται και εμπείρων συμβούλων, (γεγονός ανεπίτρεπτο για την θέση όλων των Υπουργών, πόσο μάλλον για έναν ΥΠΑΜ ενός Κράτους και μάλιστα του βεληνεκούς της χώρας μας, να μην έχει συμβούλους, αλλά… λαμόγια), σύμβουλοι, οι οποίοι και πάλι εξετέθησαν ανεπανόρθωτα!.. Δεν πρόκειται για συμβούλους, αλλά για κομματικούς φίλους, προκύψαντες ή παλαιούς ή της πολύ γνωστής κατηγορίας “Όπου Φυσάει Ο Άνεμος” (“Ο.Φ.Α.”)! Κατάλαβες!

– Ευθύνη ασφαλώς για ό,τι έγινε φέρει και ο ΠτΔ Π. Παυλόπουλος, ο οποίος μάλλον πλέον “ζει στον κόσμο του” και ο οποίος, μάλλον… αβασάνιστα υπέγραψε κάτω από το… Διάταγμα του Καμμένου!..

  • Τί άλλο θες να σου πω;

– Α! Απαντώ! Ο Τράγκας, μου λες, (έπεσες στην… “παγίδα” του), πως λέει συνέχεια ότι “ο Καμμένος αγαπάει τις ΕΕΔ”, κλπ, κλπ, κλπ! Και εγώ σε ρωτάω: Αυτό σημαίνει πως κάνει και για ΥΠΑΜ; Τότε, μ’ αυτήν την έννοια, όποιοι, αποδεδειγμένα ημιμαθείς, αγράμματοι, αμόρφωτοι, άσχετοι με το στρ-κό αντικείμενο, κλπ, των Ελλήνων ή ειδικότερα των Ελλήνων βουλευτών, θα μπορούσαν να γίνουν ΥΠΑΜ!

Τί είναι λοιπόν αυτά που λέτε και εσύ και ο… Τράγκας; (“Ξανα-Μήδησε” αυτός ο… Ελληνο-Γάλλος; Αχαχαχαχαχα)!..

2. Δεν υπάρχει κανείς ξένος και δη Ευρωπαίος, ο οποίος να είναι στην εποχή μας Φιλέλληνας! Ξέχασέ το! Άρα μην… αιφνιδιάζεσαι με τον Κο Ντ. Τουσκ και την αγάπη του για την… “Μακεδονία”, καθώς και για την συνημμένη “Μακεδονική”… γλωσσομάθειά του!..

Φίδια κολοβά και μισελληνικά είναι όλοι τους!

Κατάλαβες!

Και που να δεις τί έχει να γίνει, (πόσο περισσότερο μίσος δηλαδή και περισσότερη χολή θα βγάζουν όλοι αυτοί οι… φίλοι μας Ευρωπαίοι), εάν και όταν οι Σκοπιανοί “πάρουν” το Όνομα της Μακεδονίας μας, (ο Τζανακόπουλος ανακοίνωσε στις 29-04-2018, πως στις 21-06-2018 θα έχουμε “τελική συμφωνια”), που -κατ’ εντολήν- των Πατρώνων του, απάτρηδων και δήθεν Δημοκρατών, “Διεθνών Εβραίων” (Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ), (είτε με απ’ ευθείας εντολή, είτε με εντολή των κραταιών Ευρωπαίων και… παγκοσμιοποιητών Οργάνων τους, όπως πχ είναι η Κα Μέρκελ), τους “πουλάει” ή ήδη έχει τους έχει “πουλήσει” ο Τσίπρας!..

Ο Γιουνκέρ λοιπόν “το παίζει” φίλος των Ελλήνων, διότι πάντα πρέπει να υπάρχει και ο -υποτιθέμενος- Καλός” στο… “στόρυ”! Είναι άνθρωπος των Ρότσιλντ, γι’ αυτό και εξελέγη Πρόεδρος της “Κομισιόν, (λέγε με Π-Θ της Ευρώπης, “τρόπον τινά”) και ήλθε κατ’ εντολήν της παγκόσμιας αυτής, σχεδόν κοσμοκράτειρας οικογένειας, να πει “καλά λόγια” για τον Τσίπρα και την Κ-Β του, ενισχύοντας έτσι, με τα λεγόμενά του, το Τσίπρειο ψέμα, περί “καθαρής εξόδου” από τα Μνημόνια*, τον προσεχή Αύγουστο, διότι οι Διεθνείς Εβραίοι” θέλουν να έχουν τον… Αλέξη μας και για άλλη μία 4ετία Π-Θ, αφού στην πράξη απεδείχθη ο καλύτερος των Υπαλλήλων τους (μην ξεχνάς ότι με υπογραφή της Κ-Β Τσίπρα – Καμμένου και συγκεκριμένα του νυν Π-Θ Τσίπρα, οι Εβραίοι “πήραν” όλη την Ελλάδα, ήτοι τη γη της, τον αέρα της και τις θάλασσές της, έως το 2115 “και βλέπουμε”), ενώ παράλληλα ο Τσίπρας έχει ως Π-Θ (μαζί φυσικά με το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ συγκυβερνήτη του Π. Καμμένο) και “Οδικό Χάρτη”… καταστροφής της Ελλάδος και εξαφανίσεώς της από τον “Παγκόσμιο Χάρτη”, όπως άλλωστε θέλουν και οι Πάτρωνές του, με το ξεχαρβάλωμα των αρχών και αξιών, με τις οποίες αυτή έζησε και μεγαλούργησε για 3.500+ χρόνια τώρα! (“Εν συντομία”: “Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια”! Σας έγραψα σχετικά “προχθές”)!

– Α! Μην ξεχνάς ότι και ο ΓΓ/ΝΑΤΟ Κος Στόλτενμπεργκ μας συνέδεσε με τους προφανώς τεραστίους… όρχεις του, σχετικά με το θέμα της απελευθερώσεως των 2 στρ-κών μας, ενώ με απόλυτα σοβαρό ύφος, προσφάτως και από την Άγκυρα, απεκάλεσε την Τουρκία, -πρόσεξε- “σύμμαχο – κλειδί, λόγω της γεωγραφικής της -στα σίγουρα- θέσεως στον Χάρτη, όπως πολλάκις έχουμε απ’ εδώ εξηγήσει!!!

* Το Μνημόνιο είναι μία Δανειακή Σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει όρους και υποχρεώσεις, προκειμένου να βοηθηθεί ο κάθε φορά… άρρωστος (και τώρα εμείς, δηλαδή η Ελλάδα), ο οποίος αιτείται να εισέλθει και τελικώς εισέρχεται στον υφιστάμενο Μηχανισμό Στήριξης! Η κάθε τέτοια λοιπόν σύμβαση έχει και χρονικούς περιορισμούς υλοποίησης του περιεχομένου της, σε ό,τι πάντα αφορά τον αιτούμενο βοήθεια!

Και η δική μας επομένως υπάρχουσα Σύμβαση έχει και αυτή καταληκτική ημερομηνία και αυτή είναι ο Αύγουστος, του 2018! Έτσι, υπ’ αυτήν την σαφώς επεξηγηθείσα έννοια, ναι η χώρα μας πράγματι “βγαίνει από τα Μνημόνια”, την ημερομηνία αυτή!.. Απάντησα! Πρόσεξε όμως τώρα παρακάτω!..

Αυτός είναι ο “τύπος ή αλλιώς η μισή αλήθεια“, θα λέγαμε, των νεο-κομμουνιστών και του “Αρχισυμμορίτη” -κατά Λοβέρδο- Κου Τσίπρα (άντε να… χαριστώ και να γράψω, “κατά τον επαγγελματία Ψεύτη Π-Θ μας” ή πιο σωστά στον “κατά συρροήν” αυτόν Ψεύτη, που κατά τους Αρχαίους μας προγόνους ταυτίζεται το ουσιαστικό αυτό και με τον Δολοπλόκο, στις περισσότερες των περιπτώσεων), αφού η οικονομική ουσία”… μιλάει” για πλεονάσματα 3% μέχρι και το 2022, και 2,5% μέχρι το 2060 (“ΑΙΜΑΑΑ”, “ΑΙΜΑΑΑ”, που θα έλεγε και ο… Σεφερλής), επανυπολογισμό όλων των συντάξεων με βάση τον επαίσχυντο Νόμο Κατρούγκαλου, του 2016 (ακόμα και όσων συντάξεων εκδόθηκαν προ 20ετίας, 30ετίας, κλπ !!!, αν είναι ποτέ δυνατόν), μειώσεις συντάξεων από 18%, έως και 25%, από 01-01-2019 και “επί πλέον” ρίξιμο του αφορολόγητου ορίου (στις 6 και κάτι χιλιάδες Ευρώ, αν θυμάμαι καλά), από 01-01-2020, επιτήρηση μέχρι το 2060 και οικονομική σκλαβιά έως το 2115 !!!

– Να θυμίσω ακόμα πως επιτήρηση, που τώρα ακούτε και τσακώνονται στα Κανάλια οι Κυβερνητικοί απατεώνες, με την όλη(!) Αντιπολίτευση, και λένε ή -άντε- έλεγαν ψευδώς ότι δεν θα υπάρχει μετά τον Αύγουστο του 2018, κλπ, κλπ, κλπ (το έλεγαν, τουλάχιστον, μέχρι που δήλωσε άλλα, συνεντευξιαζόμενος σε ε/φ του εξωτερικού, ο Τσακαλώτος και βγήκε μετά στην ΕΡΤ, στην εκπομπή της η ομοιάζουσα σε τραβεστί Κα Ακριβοπούλου και μόνον που, μαζί με τους λοιπούς εκεί συναδέλφους της ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, “δεν κρέμμασαν” τον Τσακαλώτο που μίλησε για 3 με 4 ετησίως επιτηρήσεις, μετά το πέρας των Μνημονίων, κλπ), η επιτήρηση λοιπόν και θα συνεχιστεί, αλλά και μέτρα θα περιέχει και αναφέρομαι στα ήδη συμφωνηθέντα με τους… Θεσμούς (sic), ψηφισθέντα στην “Βουλή των Ελλήνων και ήδη αναφερθέντα στην προηγούμενη εδώ παράγραφό μας!..

(Λένε βεβαίως ότι δεν θα υπάρξουν άλλα επιπρόσθετα των παραπάνω μέτρα, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει με την παρούσα Κ-Β, των ομού κομμουνιστών και γκάνγκστερς, αφού ακούγεται πχ πως και οι Εφορίες θα προβαίνουν σε πληστειριασμούς, κλπ, κλπ, κλπ)!..

3. Αν πράγματι ελέχθη κάτι τέτοιο, τότε:

Η Μπριζίτ ΜΑΚΡΟΝ δήλωσε τα περί “φυλακισμένης στο Λευκό Οίκο Μελάνιας“, διότι την ζηλεύει παθολογικά, (την ζήλευε από πριν ακόμα πάει στις Η.Π.Α. και τώρα που την γνώρισε η ζηλοφθονία της μεγάλωσε), αφού ή ίδια είναι κοντά στα 65 και σαν… παλιομαϊμού εμφανισιακά, σε αντίθεση με την όμορφη, απαστράπτουσα και εκθαμβωτική γυναίκα, η οποία λέγεται Μελάνια ΤΡΑΜΠ!..

– Ακόμα μην ξεχνάς ότι οι πουλημένες στους Παγκοσμιοποιημένους, Απάτρηδες, Διεθνιστές και τάχα μου “Δημοκρατικούς”, “Διεθνείς Εβραίους”, δημ/κές γραφίδες, κυρίως της Ευρώπης, αλλά και των Η.Π.Α., πολεμούν με λύσσα τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, ο οποίος “τους χάλασε την… μανέστρα”, εκλεγόμενος Πρόεδρος στην Πρωτεύουσα του Καπιταλισμού Αμερική, και σ’ αυτό το πλαίσιο “πέρασαν” και την υποτιθέμενη αυτή… είδηση, κλπ, για προφανείς λόγους και δημιουργίας εντυπώσεων, αλλά και… σποράς εχθρικού κλίματος στο Προεδρικό ζεύγος!..

– Λυπάμαι, αλλά περί αυτού πρόκειται!..

– Αλήθεια! Θα ήθελα να ρωτήσω: Η Κα Μακρόν δεν νοιώθει δυστυχισμένη και δεν πάσχει από, εμφανιζόμενη ως “κεραυνός”(δηλαδή περιοδικώς και δυνατά), κατάθλιψη, ούσα παντρεμένη ή “σε… συντροφιά”, [δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς το… “στάτους” τους, (“συντροφιά” μάλλον, όπως λέμε “ζώα συντροφιάς”)], με το ηλικιακά… παιδί της Γάλλο Πρόεδρο, για τον οποίον λέγεται ότι είναι ή ήταν τουλάχιστον, (μέχρι που οι Ρότσιλντ απεφάσισαν να τον κάνουν Πρόεδρο της Γαλλίας), ενεργός ομοφυλόφιλος;

– Τον ΤΡΑΜΠ, αντιθέτως, “γαμίκο” τον παρουσιάζουν και μάλιστα και πολύ γενναιόδωρο, αφού μέχρι και οι πόρνες, που οι εχθροί του πλήρωσαν για να “βγουν” αυτές και να τον κατηγορήσουν, κλπ, δεν βρήκαν να πουν κάτι κακό!.. Ο ΤΡΑΜΠ λοιπόν είναι φυσιολογικότατος, άλλοι και άλλες δεν ξέρω ακριβώς!..

– Σε κάθε περίπτωση όμως προσωπικά… “εχέσθην” για τον ΤΡΑΜΠ, κλπ, όχι όμως να κάνουμε, στο πλαίσιο εφαρμογής “δολοφονίας του χαρακτήρος / της προσωπικότητος” ενός ανθρώπου, την νύκτα ημέρα!.. [Εμένα με ενδιαφέρουν οι πολιτικές, πρωτίστως, ενός εκάστου των πολιτικών ηγετών, πόσο μάλλον του… Πλανητάρχη μας και ακολούθως η προσωπική ζωή τους, αφού και το ήθος είναι πάντα το πρώτο ενδεικτικό του πολιτικού χαρακτήρος ενός εκάστου των πολιτικών ανθρώπων – ηγετών]!..

4.  Απαντώ και… “ψιλο”σχολιάζω:

     α. Ο ΡΤΕ κατηγορεί τώρα -τάχα μου- τον γνωστό “Διεθνή Εβραίο” Γιώργο Σόρος (“ελληνιστί”) και τα τσιράκια” του στην Τουρκία, για τα κύματα των λαθρομεταναστών, κλπ, αλλά πού ήταν ο Κος αυτός, κυρίως μετά τις αρχές 2015, όταν ο Σόρος, από την Πόλη μάλιστα, είχε δηλώσει σε… Συνέδριο τότε εκεί, πως στόχος του είναι να γεμίζει την Ευρώπη με 1 εκ-ριο (+) λαθρομουσουλμάνους ετησίως;

turkiye

e-f tourkikh

Τώρα τί άλλαξε Κε Ερντογάν και προέβης στη δήλωση αυτή; (Έχουμε γράψει εδώ σχετικά με το Συνέδριο αυτό, τις δηλώσεις Σόρος, κλπ)!..

     β. Δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβει υποψήφιος ο Γκιουλ, ούτε και ο Νταβούτογλου, αφού και οι 2 εμπλέκονται στο απ’ τον ΡΤΕ “Χειραγωγημένο Κίνημα”, του Ιουλίου, του 2016 και ο ΡΤΕ τους κρατάει” γερά!

– Έτσι, ο μεν “Δαβίδ” δήλωσε αμέσως υποταγή στον ΡΤΕ, λέγοντας πως στηρίζει την υποψηφιότητά του και πως ο ίδιος παραμένει απλό μέλος του “ΑΚΡ”, ενώ και ο Γκιουλ, που είναι αλήθεια πως είχε μια… ψιλοστύση εξουσίας” αρχικά, διότι αυτή λειτουργεί ως… αφροδισιακό, μετά την προς αυτόν περίπου απειλητική δήλωση – υπόμνηση του Μπαχτσελί, έτρεξε να “μαζευτεί” (είχε απότομη πτώση του… μορίου του) και “μετ’ ου πολύ” δήλωσε και αυτός πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος!

Ο Γκιουλ δεν θα ήθελε να έχει αγαπητέ το τέλος του Οζάλ και μάλιστα από -θεωρητικά πάντα- ομοϊδεάτες του!.. Αρκεί η μια φορά που “πήγανε να τον φάνε” ή ΄άντε να τον… προειδοποιήσουν, όταν ήταν ΠτΔ, μέσα στο αεροπλάνο, “δικοί” του ή ίσως και Κεμαλιστές, (δεν είναι της παρούσης το θέμα αυτό τώρα), “καθ’ οδόν” προς το Αζερμπαϊτζάν, (ναι τότε που είχε δηλώσει πως έπαθε νυσταγμό και λαβύρινθο / δεν θυμάμαι “τί βαθμού” τώρα και ακολούθως νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο / της Πόλης νομίζω;) και δεν θα ήθελε να τον ξαναστοχεύσουν και πάλι ή -ακόμα πιο… βαρύ γι’ αυτόν, το αυτό να συμβεί για κάποιο των μελών της οικογενείας του!..

– Σας είπα πως όλες οι υποψηφιότητες για το ποιοί τελικώς θα κατέβουν ως υποψήφιοι Πρόεδροι της Τουρκίας, με το νέο Σύστημα, θα ανακοινωθούν στις 02-05-2018! (Το “Προεδρικό” τουρκικής πατέντας, το οποίο πράγματι αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ** για την Τουρκία και πιθανότατα την πιο μεγάλη που συνέβη ποτέ στο Κράτος αυτό, μετά από τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, στις οποίες είχε προβεί προσωπικά ο ΜΕΓΑΛΟΣ(!) -για την Τουρκία- Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ο ιδρυτής του νέου μετα – Οθωμανικού Κράτους, στο πλαίσιο της προσπάθειας εκδυτικισμού του / 1923-1938, αλλά και επέκεινα, κάτι που συνέχισαν με βάση τις παρακαταθήκες του Κεμάλ, οι διάδοχοί του, με κυριότερο -κατ’εμάς- τον Ισμέτ Ινονού και αρκετά αργότερα τον Δικτάτορα Εβρέν, με τον Οζάλ)!

** Δύο (2) Επιτροπές για την υπόψη “Προεδρική Μεταρρύθμιση” στο πολιτικό Σύστημα της χώρας έχει ο ΡΤΕ συστήσει, οι οποίες μέχρι και μετά -πιθανώς(!)- τις Εκλογές, της 24ης Ιουνίου, του 2018, να έχουν να επιτελέσουν κάποιο ήδη αναληφθέν έργο ή κάποιο που τυχόν προκύψει!.. Αντικειμενικά κρινόμενο το μέχρι τώρα έργο τους είναι κατά γενική ομολογία από “πολύ καλό”, έως “άριστο!..

ataturkun_cocuk_sevgisi_1524464164_0946

– Όμως, μόλις “προχθές”, ανακοινώθηκε ουσιαστικά ολιγοήμερη παράταση, για υποβολή υποψηφιοτήτων και εξέταση των όποιων σχετικών αιτημάτων, (έγκριση ή απόρριψη), από την Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή! Οι νέες ημερομηνίες υποβολής που δόθηκαν είναι το διάστημα μεταξύ 04 – 05 -2018 και 09 – 05 – 2018 (καταληκτική).

– Θυμίζω ακόμα και καταληκτικά ότι, για να γίνει κάποιος Τούρκος αποδεκτός ως υποψήφιος Πρόεδρος της χώρας, θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει και να υποβάλλει εμπροθέσμως στην παραπάνω “Επιτροπή” 100.000 υπογραφές Τούρκων φίλων του, ψηφοφόρων του, κλπ!..

– Οψόμεθα λοιπόν “ες Τουρκίαν“!..

5. Απαντώ

   α. Δεν θα ξανασχολιάσω πλέον φίλε “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, “ΑΝΤΙΦΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ! Σου γράφω για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ(!!!) υπό -δυστυχώς- ΚΡΑΤΙΚΗ(!) ΕΓΚΡΙΣΗ, συμμορίες… έμπλεες… ντόπιων και κυρίως ξένων πρακτόρων!

– H διαφορά αυτών των ΕΝΟΠΛΩΝ συμμοριών με το -DEMEK- ιδεολογικά αντιδιαμετρικά αντίθετο “ξαδελφάκι” τους, την “Χ. ΑΥΓΗ”, είναι ότι αυτή δρούσε χωρίς κρατική έγκριση και υποστήριξη, ενώ η δράση της εξυπηρετούσε την εκ μέρους της ευρύτερης Αριστεράς συκοφάντηση του Εθνικισμού, του Πατριωτισμού και όλων των αρχών με τις οποίες έζησε “ανά τους αιώνες”, η Πατρίδα μας και τελικώς το γκρέμισμα της… παλαιάς και… κακιάς -κατ’αυτούς- Ελλάδος και στο “πέρασμα” -προοπτικά- της δημιουργίας ενός ουδετέρου, ενός διεθνούς χώρου, ενός χώρου για όλους!..

[Δες τί πάνε να κάνουν τώρα (πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις Κας Φωτίου) με τις επι πλέον “ελληνοποιήσεις” Βαλκάνιων και κυρίως Αφρο-Ασιατών, τάχα μου για την επίλυση του Δημογραφικού μας, την ίδια στιγμή που διώχνουν τα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό, όπου αυτά, όπως εκείνοι εκτιμούν και πιθανώς ορθώς, αλλά και επιθυμούν βεβαίως, μετά από 2, 3 γενιές θα έχουν τελείως αφελληνιστεί! Παράλληλα με τις ελληνοποιήσεις, οι οποίες κάποια στιγμή θα λάβουν μορφή καταιγίδος, θα “βγαίνουν” Κυβέρνηση στην χώρα μας, οι όποιοι ΆθεοιΑπάτρηδες Διεθνιστές ελληνικής καταγωγής πολιτικοί, σε μια χώρα που σταδιακά και λίγο – λίγο θα καταστρέφεται! (Όπως τουλάχιστον αυτοί οι ανθέλληνες νυν Κυβερνήτες μας “ΣΑΝΕΛ” ευελπιστούν, Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ… ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ]!.. 

[Όπως και τώρα εξυπηρετεί τα νεο-κομμούνια η δίκη της “Χ.Α.”, μια δίκη που, όπως προ πολλού χρόνου έχουμε γράψει και εξηγήσει, θα τελειώσει, “αν όλα πάνε καλά” για τον Τσίπρα, λίγο πριν από τις εκλογές, (αν αυτός ασφαλώς τελικά θα κρίνει και θα ορίσει το “πότε” τους και όχι οι διεθνείς συγκυρίες που θα συμπαρασύρουν και τα ελληνικά εσωτερικά πολιτικά δρώμενα), ώστε και την “Χ.Α.” να κτυπήσει, αλλά και ψήφους να πάρει, από την πλατιά μάζα των αριστερών χαχόλων!!! Αυτή είναι η έννοια του “αν όλα πάνε καλά για τον Τσίπρα“]!..

   β. Τις αφίσες που είδε ο Χίος στην Αθήνα τώρα και τις δημοσιεύει σήμερα (28-04-2018), από πότε σας τις έχουμε σχολιάσει εδώ; Για ψάξε το “σάϊτ” μας να δεις!..

Τα μέλη των Οργανώσεων αυτών είναι βαθειά (“σπουδαγμένοι”) ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ! Μόλις και πάλι,  ξανάγραψα πιο πάνω! Είναι κυρίως ξένοι, (μιλάω για τα “άνοα”… εκτελεστικά Όργανα) παιδιά Αλβανών, Ουκρανών, κλπ, Β’ γενιάς, ομιλούντα την ελληνική, αλλά ποτισμένα απ’ τους γονείς τους με μίσος για την χώρα μας, την χώρα όπου τα περισσότερα εξ αυτών γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, με συνείδηση των χωρών των γονέων τους που ήλθαν ως εργάτες – μετανάστες στην Ελλάδα και ασφαλώς πλαισιώνονται από Πράκτορες ελληνικής και μη καταγωγής (υπάρχουν, όπως εκτιμώ, εντός τους και στρατολογημένα άτομα των ΜΙΤ – Αλβανική “Νεο-Σιγκουρίμι” / γράφουν πολλές φορές υπέρ της Τουρκίας, κατά των Κούρδων, κλπ, ενώ πολύ πρόσφατα οι Αλβανοί πχ διαμαρτυρήθηκαν, από τα ΜΜΕ τους, που τα παιδιά αυτά υπηρετούν στον Έβρο, κλπ, και έγραψαν ότι οι Έλληνες θα βάλλουν τους Αλβανούς να σκοτωθούν με τους Τούρκους, κλπ), Πράκτορες, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένες εντολές ή λαμβάνουν ανάλογες τέτοιες, με βάση την ροή των πολιτικών -τοπικών και διεθνών- εξελίξεων και των συμφερόντων των Κρατών που εξυπηρετούν!!!..

– Μην γελιέσαι! Ούτε ο χειρότερος ανθέλληνας Κομμουνιστής δεν θα έλεγε ή έγραφε σήμερα, ό,τι και όσα γράφουν αυτοί στις… ε/φ τοίχου τους, διότι περί αυτού πρόκειται! (Το ΚΚΕ, επί “Γενικής Γραμματείας” του Λαμιώτη Κουτσούμπα, έχει κάνει τεράστια αναδίπλωση σε μια σειρά από πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και των εθνικών θεμάτων)!..

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

antifa                 anarxia1

anarxia3

anarxia4

anarxia5

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ “ΣΑΝΕΛ” ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΕΥΠ ΥΠΑΡΧΕΙ

-/-

6. Ασφαλώς και φταίει και(!) η Προεδρική Φρουρά για τον Κο αυτόν που πατούσε στο “Κενοτάφιο”, στο Μνημείο του “Αγνώστου Στρ-τη”, στο Σύνταγμα φίλε μου, παίζοντας το… κομπολόϊ του, κατά την προχθεσινή διαδήλωση, στην Αθήνα, των υπαλλήλων της ΔΕΗ για το ξεπούλημά της, στους ξένους δανειστές μας, από τον Τσίπρα! Έπρεπε να είχε εκεί ο Στρατός (“Π.Φ.”) και με στολή και με πολιτικά δικούς της, οι οποίοι και να επενέβαιναν, αλλά και να κατέγραφαν το γεγονός! Αλλά και οι Σκοποί δεν είναι μόνον για να φωτογραφίζονται οι… τουρίστριες, νομίζω!(Δεν αλλάζουν τα καθήκοντα των σκοπών και εκεί, πλην βεβαίως της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ να ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ τις… ατέλειωτες ΓΕΝΙΕΣ των αγνώστων εκ-ρίων ΕΛΛΗΝΩΝ, που θυσιάστηκαν για όλους μας και για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, όπως και δυστυχώς και για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του αληταρά αυτού, που κανένα Κράτος δεν θα τον “βρει”, ειδικά αν είναι Κομμουνιστής, ΣΥΡΙΖΑ, ή μέλος των συμμοριών Λαφαζάνη)!..

Ποιός όμως ρε φίλε να ελέγξει σήμερα στον ΣΞ, ποιόν; Ο Α/ΓΕΣ να εγκαλέσει ποιόν; Αυτούς που εκεί (“Π.Φ.”) πάνε με “μέσον” και προαλείφονται για… “ψηλά”; Εδώ, για παράδειγμα, μόλις τόλμησε να σκεφτεί(!) να εγκαλέσει παλαιότερα τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ, ο Στεφανής, κάποιον Φανιό, “πέσανε να τον φάνε”, ο… εκπρόσωπος Τύπου… απείλησε με παραίτηση, “πέσανε τα σχετικά τηλ-να” και σήμερα ο Κος αυτός είναι Ταξίαρχος, μετά από κάποια πολύ… κουραστικά χρόνια στην προτέρα του θέση! Αχαχαχαχαχα!.. Στην προεδρική φρουρά μάλιστα, απ’ το πολύ βύσμα, υπήρξε παλαιότερα περίοδος που υπηρετούσε και προσωπικό με ύψος ίσο ή και πιο κάτω(!) και από το 1.80μ ακόμα.!.. “Γάμα” τα!..

– Ή μήπως, πχ, έγινε τίποτα με την ΕΔΕ που διέταξε ο Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης, για την αιχμαλωσία των 2 στρ-κών μας, απ’ τους Τούρκους; Όχι! Οι 2 ανώτατοι “δικοί μας”, μέχρι και ολοκληρώσεως της υποθέσεως, θα έπρεπε να ήσαν τουλάχιστον “σε αργία δια προσκαίρου παύσεως!.. Αντιθέτως όμως όχι μόνον δεν “πειράχτηκαν”, αλλά μετετέθησαν σε πολύ καλές θέσεις και συνεχίζουν στο Στράτευμα υπερηφάνως, αφού θα έχουν σίγουρα πολύ “γερές πλάτες!.. (Άρα για να συνεχίζουν οι 2 αυτοί Κοι, σημαίνει πως η ΕΔΕ τους αθωώνει, αν έχει βγει -που λογικά δεν θα πρέπει- πόρισμα ή έστω αν υπάρχει, που λίαν πιθανώς να υπάρχει, μια πρώτη καταγεγραμμένη ασφαλής εικόνα του ντροπιαστικού για τις ΕΕΔ συμβάντος, της 1ης Μαρτίου 2018, στις Καστανιές)!..

Συνεπώς δεν φταίει κανείς για ό,τι έγινε! Αχαχαχαχαχαχα! Και τώρα που ο ένας εκ των 2 (ο Αξκος) φέρεται να δηλώνει ότι τον διέταξε ο προϊστάμενός του να παραδοθεί στους Τούρκους, τί λένε εκεί στο ελληνικό Επιτελείο; Τώρα που άλλος (ο ΕΠΟΠ) φέρεται να κατέθεσε στους Τούρκους “τόσα, πολλά και ωραία” που έκανε αυτός και άλλοι εκεί στην Μεθόριο, εκεί στην τόσο ευαίσθητη αυτήΖώνη Προκαλύψεως, χωρίς να αναφέρει στους προϊσταμένους του τίποτα, κλπ, τί έχουν να πουν εκεί στα ελληνικά Επιτελεία, λέγε με ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ;

ELLINES-STRATIOTIKOI-METAGOGI-TOURKIA

– Τώρα που με τα παραπάνω ξεφτιλίζεται ο Στρατός μας, τί έχουν να πουν στα Επιτελεία; Ήμασταν εμπαθείς και κακοπροαίρετοι και ό,τι άλλο, κατ’αυτούς, όπως κάποιοι εκεί… εξέμεσαν για εμάς, όταν γράφαμε ότι έπρεπε να είχαν – κατ’ ελάχιστον- παυθεί ή και αποστρατευτεί αμέσως οι Ταξ-χος και Μέραρχος (πρώην -λίαν ομιλητικός προς τα έξω- διατελέσας και αυτός “Εκπρόσωπος Τύπου” / για ρωτείστε τον διαπλεκόμενο” δημ/φο ή “δημ/φο” Καρβουνόπουλο σχετικά, να δούμε τί θα σας πει γι’ αυτόν) και μάλιστα ότι θα έπρεπε να το είχαν ζητήσει και από μόνοι τους;

Πάρτε το χαμπάρι ρε! Ο Στρατός μας διοικείται, και “σήμερα”, από το αναφερθέν εδώ, τις προάλλες, βρώμικο… 20% και αρχίζει πια και σαπίζει, λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ Α-ΝΑ-ΞΙ-Ο-ΚΡΑ-ΤΙ-ΑΣ, του εντέχνως, όλα αυτά τα χρόνια, καλλιεργηθέντος πνεύματος ευρέως ΑΡΧΙΔΙΣΜΟΥ και της συνημμένης νοοτροπίας βαθέως ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΥ, καθώς και της μικράς αλλά ισχυράς εισόδου στο Στράτευμα, υπό μορφήν μικροβίου, ενστόλων και μη, πρακτόρων!..

Άρα για ποιά Προεδρική Φρουρά ρωτάς “αν φταίει”, “τί να έκανε”, κλπ; 

– Από την άλλη, πού ήταν η ΕΛΑΣ, η Κρατική ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΕΥΠ, που έπρεπε και πρέπει να είναι πάντα εκεί, στον συγκεκριμένο αυτόν χώρο, στην καρδιά του Kέντρου της προσωρινής Πρωτεύουσάς μας; Πού ήταν, για πες!..

– Τί έγραψα τώρα, έ; “Προσπέρασέ το” ρε φιλαράκο!..

Γενικώς “άστα… λα βίστα” ή “άστα λα… χέστα“!..

Πάμε παρακάτω”: Γιατί και τί να φοβηθώ; (Τέτοια προσλαμβάνουσα έχεις για εμένα); Σου απαντώ

Στην παρούσα φάση ΔΕΝ (!) θα έπρεπε “επ’ ουδενί” να εξετάζονται ή να εξεταστούν οι όποιες ευθύνες των 2 αιχμαλώτων μας, αν τήρησαν ή όχι τον όρκο τους, όπως με ρωτάς, κλπ, αλλά, και υπό το κράτος των Ε-Τ σημερινών δεδομένων, θα έπρεπε να κυττάμε και να ασχολούμαστε (Κ-Β και Στρατός και ασφαλώς και τα ΜΜΕ), μόνον με το θέμα της απελευθέρωσής τους και με τίποτα άλλο!

– Άρα δεν έχω αποφύγει ρε φιλαράκο να αναφερθώ στις όποιες ευθύνες των 2 στρ-κών μας, αλλά συνειδητά αναφέρομαι και μόνον, (διότι αυτό μου επιβάλλουν η κρίση μου και η βαθειά γνώση του Τούρκου), στο θέμα της απελευθερώσεώς τους, καθώς και στον τρόπο που τους φέρεται το δικτατορικό καθεστώς του ΡΤΕ, αλλά και οι δήθεν… Πρωσικές… ΤΕΔ, που τάχα έκτισαν Νοσοκομείο στο Αφρίν, αλλά που κυριολεκτικά έχουν ντροπιαστεί, από την στάση τους απέναντι σε 2 αθώους ανθρώπους, που αδίκως κρατούν, ως σχεδιασθέν μέσον “ισοδυνάμου τετελεσμένου”, ώστε η Ελλάδα να τους στείλει “πίσω” τους 8 “Γκιουλενιστές”, κατ’ αυτούς, Αξκούς !..  Κομπρανεβού;

– Σου γράφω όμως, ορίστε, για να μην νομίζεις, πως Η ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΛΕΙ ΓΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ!

– Τέλος, δεν θα ήθελα απ’ εδώ να αναφερθώ στο τί γίνεται στην υπόψη περιοχή, όπως πχ στις σχέσεις, κάποιων εκεί μεγαλόσχημων Τούρκων της Αδριανούπολης, με αντίστοιχους Έλληνες της Ορεστιάδος, οι οποίοι το ένα απόγευμα πίνουν πχ Cafe στο ξενοδοχείο ALEXANDER, του πολιτικού μηχανικού και πρώην βουλευτή της ΝΔούλας Δερμεντζόπουλου και το άλλο απόγευμα στο… ή στο… , στη Αδριανούπολη!.. (Χακαν-ούλη, παλιοβρωμιάρη, αρκετά “πήρες”)!..

– Για να καταλάβεις τί βιώνουν πλέον σήμερα οι ΕΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας, βάλλε και άκου: “Χάουζερ, Αντάτζιο, (Αλμπινόνι)”!..

7. Έχουμε γράψει για τις ΜΚΟ και το διακινούμενο μαύρο / ξεπλυμένο και μη, χρήμα του ΣΟΡΟΣ φίλε και μπορείς να βρεις τί ακριβώς, “εδώ και πίσω”, και έτσι να ξαναθυμηθείς ή να μάθεις τί ισχύει σχετικά μ’ αυτές και τον πολύ… παρά, που ενώ θεωρητικά έχει συγκεκριμένη στόχευση και ικανοποιεί συγκεκριμένους… ανθρωπιστικούς δήθεν “σκοπούς αλληλεγγύης”, τελικώς το… πολύ μείζον αυτού διακινείται και κυριολεκτικώς… λυμαίνεται από το Κράτος, από συγκεκριμένα Κόμματα, Οργανώσεις και παράνομα Κυκλώματα, από την ΜΑΦΙΑ και γενικώς, όπως και από… σάπιους γραββατάκηδες, λέγε με δικηγόρους, ένιους δικαστές, εντίμους και Πατριώτες -για μάσκα- επχτίες, των συνοριακών κυρίως περιοχών, Ταξιτζήδες, πράκτορες – μέλη ΜΚΟ, κλπ, (οι 9 στους 10… “Διεθνιστές Αριστεροί”), οι οποίοι κυττώντας αυστηρά και μόνον την τσέπη τους, εργάζονται παράληλα και στην πράξη για το επιθυμητό γι’ αυτούς τέλος της Ελλάδος, “παρουσιαζόμενοι ότι -τάχα μου- πεθαίνουν για… ανθρωπιά, συμπόνοια και αγάπη!..

– Ο Σόρος τα ξέρει όλα αυτά, αλλά τα αφήνει να εξελίσσονται, αφού ικανοποιείται ο βασικός του “Αντικειμενικός Σκοπός”, που είναι ό,τι και όσα έχουμε εδώ -και κατά καιρούς- εξηγήσει, αναλύσει και λεπτομερειακά γράψει!..

– Σου αρκούν αυτά!..

8.  Χίε! Είτε σ’ αρέσει, είτε όχι,  καλά που “πέρασε” απ’ την Ελλάδα, ως Π-Θ, και ο Ανδρέας, δεν λες, και έγινε αυτή η περίφημη “Αγορά του Αιώνα”, και είμαστε ακόμα ελεύθεροι! Ναι ρε φίλε, όπως στο γράφω! Ακόμα… ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!..

Ήταν μυαλό και μεγάλος “γάτερ-μαν” ρε παλληκάρι μου ο Παπανδρέου και κυρίως ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(!!!) ήσυχος, πράος και μειλήχιος και όχι… φωνακλάς, γι’ αυτό και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ!!! Αν με καταλαβαίνεις!..

Εθνικοποίηση πετρελαίων Αιγαίου, “ελάτε ρε Τούρκοι αν τολμάτε σας περιμένουμε”, έξυπνο “mea culpa” και αναδίπλωση με τα πετρέλαια, όταν του απείλησαν την ίδια του τη ζωή, την χώρα μας, κλπ, αλλά και “αγορά του αιώνα”, “Κίνημα Αδεσμεύτων”, κλπ! Και πολλά κιλά… αρχίδια για να αντέξει στο τέλος, την εκδίκηση των… “Διεθνών Εβραίων”, αυτών που ήλεγχαν και ελέγχουν την ενέργεια, με αυτό που πήγε να τους κάνει το 1987!..

– “Μεγάλος Έλληνας Παίκτης” ήταν ο Παπανδρέου Χίε! Καταλαβαίνεις πώς γράφω τη λέξη αυτή! Π-Θ, με τον οποίον ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΣΥΧΑ! Τώρα με τα Κομμούνια τί γίνεται, για πες μας! Μ’ αυτούς λοιπόν να ασχολείσαι και με τους πολιτικούς γκάνγκστερς των δήθεν ΑΝΕΛ και όταν εσύ ή κάποιοι “εξ υμών” θα θέλουν να αναφερθούν στον Ανδρέα, θα είναι προτιμότερο (δεν σου γράφω θα πρέπει, από ευγένεια) να πλένουν πρώτα το στόμα τους!..

– Άϊντε… Χίε, που έβαλλες πονηρά φωτογραφία του Ηγέτη Α. Γ. Παπανδρέου, αν όχι βρώμικα, στο πρωτοσέλιδό σου με τα εξοπλιστικά, κλπ! Έχεις πάντα μια μόνιμη… εμμονή, όπως παρατηρώ, να συγκρίνεις τα αρώματα, με τα σκατά!..

– Και διάβασε και αυτό: Ο Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν για εμάς ο Στρατηγός φιλαράκο, ήταν το κεφάλι, δεν ήταν ο εκτελεστικός ή ο επιχειρησιακός, κλπ, (αυτά ήταν γι’ άλλους) και τον ενδιέφερε μόνον το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!.. Καταλαβαίνεις, θέλω να πιστεύω!..

  • Το… Παράχεσες!..  

9. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μαρτυρίες των ξένων υπηρετούντων στη Σμύρνη Προξένων, επικεφαλής Οργανώσεων, Αμερικανών και άλλων, που είδαν, κατέγραψαν και έγραψαν το τί ακριβώς έγινε στη Σμύρνη το 1922 Ερντογάν! Για διάβασε ρε ΡΤΕ, πχ, λίγο, τον τότε Αμερικανό Πρόξενο στη Σμύρνη Τζορτζ ΧΟΡΤΟΝ (όχι δεν ήταν… Γκιουλενιστής, αχαχαχαχαχαχα) και τα ξαναλέμε!..

Τελικά καμμιά ειρήνη δεν θέλεις Ερντογάν, όπως τάχα μας είπες προ ημερών και προετοιμάζεις έτσι το λαό σου για πόλεμο, ρε Γενίτσαρε του Πόντου!

– Τί δουλειά έχετε εσείς οι Μογγόλοι στα σημερινά εδάφη που κατέχετε και τα λέτε Τουρκία ρε; Μέχρι και την Σμύρνη ρε ΓΚΙΑΟΥΡ ΙΖΜΙΡ την λέγατε, επειδή ήταν “μια ζωή” ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

– Ναι ρε Κουφάλα Ερντογάν, που σύντομα ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ και εσύ και ο λαός σου, για ό,τι λέτε και συνεχίζετε να κάνετε, ναι ΕΜΕΙΣ ΚΑΨΑΜΕ ΡΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ… ΑΥΤΟΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΤΟΤΕ 1,5 ΕΚ-ΡΙΟ “ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ 350.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΤΟ 1915, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1922, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ, ΠΟΥ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΙΣ 24-04-2018 ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΣΚΥΛΕ, ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟ 1926, ΤΟ 1930, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ… ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ… ΑΓΑΠΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ “ΞΕΣΚΙΣΕΙ”, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ… ΑΥΤΟΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ!..

– ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΤΕ, ΤΟ 1922; ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ!..

– ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 1923 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΡΕ ΡΤΕ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ!..

– ΤΟ 1941-1944 ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΑ ¨ΒΑΡΛΙΚΙΑ¨, ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ “ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ε;

– ΤΟ 1955 ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΘΑΒΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΌ ΤΑ Ν/Φ, ΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΑΚΕΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ; ΜΗΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1960 ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΝΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ 1955; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ “ΠΗΡΕ” ΣΤΟ ΑΕΡ-ΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΟ 1955, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΚΙΟΥΡΣΕΛ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 110 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ – ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΜΑΣΕΙ, ΤΟ 1922, ΣΤΟ ΑΪΔΙΝΙΟ, ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΣΕΤΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!..

  • ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ “ΕΔΩ”, ΣΤΟ 1955, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΑ” ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠ. ΤΟΥ 1922 ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ!..

– ΤΟ 1964 ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΒΑΣΤΑΚΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΑΡΧΙ-ΧΟΥΝΤΑΡΧΗ ΡΤΕ, Ε;

– ΤΟ 1974 ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΡΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ;  (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ Α/Φ ΣΑΣ)! ΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΗΔΕΣ ΡΕ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ! ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ 1974!..

– ΤΟ 1983 ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ “ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ” ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

– ΤΟ 1987 ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ… ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ “ΣΙΚΕ”! ΕΙΧΑΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ “ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ”!.. (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ Τ/ΣΤΟΛΕΣ, ΣΤΟ Τ/ΓΕΕΔ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ);

– ΤΟ 1996 ΠΟΙΟΙ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΟ Ε/Π ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΡΤΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ! ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, …………………………………………………

ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΔΗΩΣΕΙΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟΝ ΑΙΜΑ ΡΕ, ΑΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!..

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΕΛΤΣΟΥΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ “ΤΟΥΡΚΟΣ” ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟΝ ΑΞΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΙΑ, ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

– ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΡΤΕ; ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗ… ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΗ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ… ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ;

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ… ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΡΤΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΨΕΥΔΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΩ!..

– ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

– ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΡΕ, ΓΙΑ ΠΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ)!..

– ΤΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ “ISIS” KAI ME ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΡΕ;

– ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΕ ΖΩΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΓΕΣ; ΟΙ ΣΜΥΡΝΙΟΙ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΡΕ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ ΡΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ “ΓΛΥΚΟΦΩΝΟ”,  ΛΕΓΕ ΜΕ “ΤΑΤΛΙ-ΣΕΣ” ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ;

– ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ Ο ΚΟΣΤΝΕΡ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΛΟΥΝΕΪ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ (Ο ΚΟΣΤΝΕΡ) ΚΛΠ; ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ… ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!

10. Μακάρι ο οπαδός της Λίβερπουλ, ο οποίος μαχαιρώθηκε, από οπαδούς της Ρόμα στο “προχθεσινό” 5-2, για τα ημιτελικά του “C.L.” και χαροπαλεύει, να ζήσει! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί του!

11. Επειδή η Σ-Χ είναι του ΡΤΕ και… παπαριές, που έλεγαν όλο αυτό το διάστημα… αναλυτές του κόλου, “δώθε-κείθε” στα Κανάλια μας, γι’ αυτό και άλλοι, (32 τώρα), Αξκοί κατώτεροι και ανώτεροι της Σ-Χ συνελήφθησαν προχθές, (26-04-2018, αν δεν σφάλλω), ως Γκιουλενιστές από το καθεστώς ΡΤΕ!.. Δεν επανέρχομαι! Έχω γράψει τί ακριβώς συμβαίνει με την Σ-Χ, στην Τουρκία, κλπ!.. 

– Παράλληλα, σχεδόν την ίδια ημέρα, ο Εισαγγελέας ζήτησε την ισόβιο κάθειρξη, για 75 Αξκούς και Υπξκούς, του κρίσιμου 4ου ΣΣ, της Αγκύρας και της επίσης πιο κρίσιμης, για τις ΤΕΔ και τον Α/ΓΕΕΔ, 28ης Μ/Κ Ταξ, του 4ου ΣΣ, οι οποίοι δικάζονται ως Γκιουλενιστές και εμπλεκόμενοι στο Κίνημα του 2016!..

Και εις άλλα, με Υγεία“!.. 

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-