ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΛΟΙΠΑ!.. Νο “1”.

Φίλοι μου!

Απαντώ και πάλι σήμερα σε ερωτήσεις σας, αλλά παράλληλα και με την ευκαιρία θα διαβάσετε και κάποιες σκέψεις μου! (Ας τις πω έτσι)!

Για κέρδος χρόνου, δεν θα αναφέρω τα «ονόματα» των όποιων ερωτώντων! Ο καθένας από εσάς διαβάζοντάς μας, καταλαβαίνει σε ποιόν απευθύνεται η κάθε παρακάτω παράγραφος.

1.Η ε/φ «ΚΟΝΤΡΑ» είχε γράψει και όχι εμείς εδώ, για το ότι ο Γρηγόριος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ είχε δουλειές με Ιρανούς τρομοκράτες!

2. Η επχ-ση «ΚΟΣΜΑΣ» έγινε επί Σημίτη, είχε «κέντρο» το Βουθρωτό και στόχο όχι την Αλβανία, το Κράτος της, κλπ, (το θέμα δεν είχε να κάνει με εθνικές διαφορές, κλπ), αλλά την «Μαφία» της και συγκεκριμένα κάποια τομάρια, τα οποία στην Κέρκυρα είχαν βιάσει μια κοπέλα από την λεγόμενη από εμάς κακώς Β. Ήπειρο, (κακώς, διότι λέμε έτσι μόνον το 1/3 της πραγματικής εκτάσεώς της), τομάρια που συμμοριακά τραμπούκιζαν συνεχώς στην κοινωνία του νησιού αυτού για καιρό! Την επχ-ση πραγματοποίησαν Ε/βατραχάνθρωποι και είχε απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της 40 νεκρούς μαφιόζους(!) Αλβανούς! Κατάλαβες;

3. Όχι εγώ / εμείς, αλλά ο Ιολόγος Καθηγητής Μοντανιέ είπε: «Οι Κινέζοι δεν είπαν όλη την αλήθεια»! Ό,τι θες λοιπόν να ρωτήσεις, αλληλόγραφησε με τον Κο Μοντανιέ! Δεν είναι σαν τους Έλληνες… «Καλαμοκαβαλάρηδες» αντίστοιχους Καθηγητές με τον τουπέ και το ύφος 1000 Καρδιναλίων, αλλά απλός μιλάει και απαντάει σε όλους, προφορικώς και εγγράφως, γι’ αυτό είναι και «Μεγάλος»!..

    α. Εμείς, απ’ εδώ, είχαμε «Χ» φορές γράψει για το ποιά ακριβώς ήταν η αιτία που οι Κινέζοι «κυκλοφόρησαν» τον ιό στον Πλανήτη, σε συνεργασία και γνώση των απάτρηδων Κοσμοκυρίαρχων «Διεθνών Εβραίων» και για ποιους ακριβώς λόγους το έκαναν! Διάβασέ μας, το «σάϊτ» υπάρχει, «ταξίδεψε» σ’ αυτό!..

    β. Απαντώ! Διάβασε παρακάτω!

Γιατί δεν υπάρχει, εδώ και καιρό(!), πανδημία στην Κίνα;

Γιατί η πανδημία ήταν εντοπισμένη μόνον στην Γιουχάν, όπου και τα στρατιωτικά κρατικά εργαστήρια του Κινεζικού Λαϊκού Στρατού;

Γιατί οι νεκροί στην Κίνα, δεν ξεπέρασαν τους 6.000; (Σ’ έναν λαό 1,5 δις ατόμων).

Πώς και πχ η «Πφάϊζερ» βρέθηκε να έχει δικές της αντίστοιχες εγκαταστάσεις, δίπλα ακριβώς απ’ αυτές των Κινέζων, στην Γιουχάν, με άδεια του Κ/Κράτους;

Πόσα ακριβώς δις $ Η.Π.Α. έχασαν οι «Διεθνείς Εβραίοι» και οι Κινέζοι «κολαούζοι» τους, με τον Τραμπ στην ηγεσία των Η.Π.Α. και με το περίφημο δόγμα του, «Πρώτα η Αμερική» ή αλλιώς «Επιστροφή των Η.Π.Α. στις… Η.Π.Α.»;

Πόσα δις άτομα αριθμεί σήμερα ο Πλανήτης; Τους αντέχει όλους; Και αν τους αντέχει, άλλους περισσότερους αντέχει; Για προβληματίσου και σ’ αυτό!..

Πώς ο Κος Γκέϊτζ ξέρει και μας είπε ότι η πανδημία θα τελειώσει στα τέλη του 2022;

Ο «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας» ανήκει ή όχι στον Κο Γκέϊτς; Γιατί;

Τί παραπάνω, πιθανώς, ξέρει ο Τουρκο-Γερμανός «CEO» της γερμανικής εταιρείας «BION-TECH», συνεταίρου της «PFİZER», και μιλάει για λήξη της πανδημίας το 2030; Έρχονται, μετά το 2022, και άλλες ίσως πανδημίες, συγγενείς και… απότοκες της «CO.VI.D.-’19»;

Γιατί κάποιοι “ειδικοί” ομιλούν για 10 δόσεις κατ’ άτομο;

Γιατί δεν υπάρχει ένα και μόνον εμβόλιο (ως φαρμακευτικό σκεύασμα) για τον ιό, αλλά η κάθε φαρμακευτική εταιρεία βγάζει και το «δικό» της, άλλη με τεχνολογία «mrna», η οποία επεμβαίνει στο «DNA» των ανθρώπων, άλλη με «αδενοϊό» από πιθήκους, χιμπατζήδες, κλπ;

Σε πόσο χρόνο (1 ώρα, 1 μήνα, 1 έτος, 20, 25 χρόνια;) ολοκληρώνεται πχ αυτή η… επέμβαση στο «DNA» μας και μετά, όταν ολοκληρωθεί, τί ακριβώς ακολουθεί; Μήπως το «Γραφείο Τελετών», ο… «ΜΥΣΤΡΑΣ»; Κάνεις το εμβόλιό σας Κε Μπουρλά στα 40 και στην καλύτερη πεθαίνεις στα 65;

Τί εμβόλιο είναι αυτό, που το κάνεις αλλά μπορεί να νοσήσεις και πάλι, όπως και να μεταδώσεις και πάλι τον ιό;

Σας είχαμε πει ότι το “Λ.Ν.” θα λήξει στα μέσα Μαϊου του 2021 ή όχι; (Από τότε μάλιστα που άρχισε, ήτοι τον  Νοε του 2020 συνδυάζοντας το θέμα και με την ασφάλεια στις Η.Π.Α. και την νέα εκεί Κ-Β, ναι ή όχι);

Και άλλα πολλά θα μπορούσα να σου πω, αλλά δεν αξίζει! Όμως!..

Όμως ο ιός υπάρχει και είναι ΚΑΙ(!) εδώ, στην αλωμένη Ελλάδα! Άρα πήγαινε και κάνε το εμβόλιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!!!), εφ’ όσον ο προσωπικός σου Γιατρός, που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς, δεν έχει άλλη άποψη, αφού αυτός και μόνον «ξέρει» την υγεία σου, κλπ!

Αν πχ είσαι έγκυος, λένε ότι δεν πρέπει να κάνεις το εμβόλιο ή όχι; Αυτό, ο γιατρός σου θα στο πει, όπως επίσης το ίδιο, αν πχ είσαι αλλεργικός, βαριά καρκινοπαθής, κλπ!..

Αν και εσύ, απ’ το γραπτό σου, «μοιάζεις» να είσαι άνδρας και όχι γυναίκα! Βεβαίως, θα μου πεις, ότι με βάση τα… ωραία πρότυπα της νέας… Κοινωνίας, σήμερα και οι άνδρες μπορούν να φέρουν παιδιά στον Κόσμο ή όχι; Πρόκειται, λίαν πιθανώς, για τα παλιά πολύ γνωστά «ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ», αυτά που τα… γεννούσες και έπαιρνες 1 εκ-ριο, εξ ου και «ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ», στην… καθαρεύουσα!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Τέλος, ασφαλώς και θα το κάνουν υποχρεωτικό το εμβόλιο και προς όλους! Στην αρχή εμμέσως! Θα λέει το Κράτος, πχ για να πας στον άλλον Νομό θα πρέπει να έχεις 24 ωρών «Rapid TEST», για να πας «S. MARKET» το ίδιο, για να πας «Γήπεδο», «Καφέ», «Θέατρο», κλπ, «τεστ», «τεστ», «τεστ»… , για να πας ταξίδι μοριακό πριν και μετά, 2 εβδομάδες καραντίνα πριν και 2 εβδομάδες μετά σε κρατικές δομές, ίσως να μην μπορείς να πάρεις τον μισθό ή την σύνταξή σου, απ’ το «ΑΤΜ», κλπ (ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ, και ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡ – ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ και ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΛΕΝΙΝ, ΜΑΟ, ΠΟΛ ΠΟΤ, ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ, κλπ, οι «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ» τις… εφηύραν), και γενικώς και θα πληρώνεις συνεχώς «δίκην ομοφυλοφίλου», κοινώς «σαν πούστης», και τα όποια γεννητικά σου όργανα (αρσενικά ή θηλυκά), θα «σου σπάνε»!.. Άσε που θα σου βάζουν… Ευαγγελάτους να σου λένε συνεχώς το πόσο παλιάνθρωπος είσαι που δεν εμβολιάζεσαι, πόσο κοινωνικά ανεύθυνος, πόσο δολοφόνος, γενικώς πόσο… μέλος της κατηγορίας των… ΚΑΘΙΚΑΝΘΡΩΠΩΝ!..

Εδώ «καθαρίσανε σαν αυγό» έναν ολόκληρο Πρόεδρο των Η.Π.Α., ο τελευταίος «τσουτσεκάς», ο τελευταίος λαϊκός «τσουμπές» από εμάς θα τους είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους;

Πώς το βλέπεις λοιπόν;

Βεβαίως, «άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει»! STOP!

4. Δεν γνωρίζω να σου πω, τί ακριβώς υπέγραψε το Κατάρ με την Κίνα, τον Μάρτιο του 2021!

Ίσως (εικασία) το Κατάρ να υπέγραψε και αυτό με την Κίνα, ως στρατηγικό… παρακολούθημα της Τουρκίας (με την μαθηματική έννοια), την ίδια ακριβώς 25 ετών στρατηγική συμφωνία που υπέγραψαν πρόσφατα οι Τούρκοι με τους Κινέζους, κατά την επίσκεψη στην Τουρκία του Κινέζου ΥΠΕΞ!

Η συμφωνία αυτή (τόσο… δυτική χώρα είναι η Τουρκία, αχαχαχαχαχαχα), φέρεται να περιλαμβάνει τομείς, όπως το «5G», τις ενεργειακές και γενικώς τις εναλλακτικές οδούς (να τις πούμε εμείς… «Στεφάνι», οι Τούρκοι τις είπαν «Kuşak», ήτοι «Γενιά»), την Πανδημία, κλπ!..

Να μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε Κατάρ, «μιλάμε» για «Χρυσάφι»! Άρα, ακόμα και η τεράστια Κίνα θα ήταν ηλίθια να μην το θέλει… κοντά της! Κατάλαβες! (Θυμίζω αίφνης, ότι το Κατάρ είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της «ΟΥΝΕΣΚΟ»)!..

5. Όχι φίλε! Σφάλλεις! Το Νο «1» Μασώνος σήμερα στην Ελλάδα, ακόμα(!), είναι ο Κος Μιχαήλ ΜΑΤΤΕΣ!

6. Εμείς γράψαμε νομίζω 10΄, ΟΚ! Η ε/φ «Yeni Şafak» έγραψε πως, 30΄ προ εκάστης επχ-σεώς τους στην Β. Συρία, οι ΤΕΔ ενημέρωναν σχετικώς Ρωσία και Η.Π.Α.! Δεκτόν! Εμείς γράψαμε μόνον για τους Ρώσους!.. Υπάρχει όμως και ο 3ος δρόμος προς τον… Σοσιαλισμό, ήτοι να ενημέρωναν «κατά το δοκούν» και με βάση την κάθε φορά επχ-ση τους!..

7. Το γράψαμε! Τα Καζίνο στα Σκόπια είναι τ/συμφερόντων! Άρα, όταν πάνε σ’ αυτά Έλληνες, ενισχύουν εμμέσως τις… ΤΕΔ!.. Αν με καταλαβαίνεις!..

8. Ναι, συμφωνώ! Οι Τούρκοι θα πρέπει να ξαναδούν, τί ακριβώς σημαίνει και τί ακριβώς προσδιορίζει, περιλαμβάνει, κλπ, η λέξη «Πραξικόπημα»! Αυτό ασφαλώς και τεκμαίρεται από την δήλωση του Κου Ομέρ ΤΣΕΛΙΚ, ο οποίος είχε πει (Μάρτιος 2021), πως «τα όσα είπε ο Κος ΜΠΑΪΝΤΕΝ για τον ΡΤΕ συνιστούν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»!..

9. Όχι, η ΕΛΛΑΔΑ δεν θα χαθεί, και ας την έχουν προγραμμένη!..

Από το 1821, έως σήμερα, η Πατρίδα μας φίλε / φίλη, αντιμετώπισε 7 πολέμους, 7 πτωχεύσεις και 4 εμφυλίους! Σήμερα είναι «ελέω ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ» και υποθηκευμένη, έως το 2015.

Τέλος, θυμήσου την σχετική απάντηση (ρήση πλέον), του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού, λίγο πριν τον κρεμάσουν οι Οθωμανοί το 1821!..

10. Απαντώ!

        α. Τα έχεις μπλέξει! Η νύφη του Μπους είναι, όπως είπαμε πολλάκις, Σκοπιανής καταγωγής!

      β. Οι Τούρκοι πάντα κυττούσαν να έχουν δικούς τους ανθρώπους, δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη της εκάστοτε Α/Κ-Β, της ισχυρότερης του Κόσμου! Η πιο συνήθης τακτική ήταν και παραμένει αυτή «των γάμων», ήτοι πχ μια πράκτορας της ΜΙΤ να παντρευτεί πχ έναν Υπουργό των Η.Π.Α. ή ένας πράκτορας να παντρευτεί «στοχευμένα» μια ανώτερη Αξιωματούχο των Η.Π.Α., κλπ! Η μέθοδος των «λόμπις», του ελέγχου των «διερμηνέων», κλπ, ακολουθεί αυτής «των Γάμων»!

Φυσικά την τακτική αυτή την ακολουθούν και με άλλες χώρες! Θυμίζω πχ την Τουρκάλα, που είχαν «χώσει» δίπλα στον προφανώς «Μουνόδουλό»-της Κο Καλπαδάκη, που, όντας μέσα στο «ΜΑΞΙΜΟΥ», ήταν περίπου σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής, του «Σόρος – Τσίπρα», τα 4,5 χρόνια που μας κυβέρνησαν οι ανθέλληνες διεθνιστές του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», μαζί με τους ΧΟΥΝΤΟ-τυχο-διώκτες του «Πουλημένου» «Μπούλη» Π. Καμμένου! (Αυτός δεν ήταν; Καλπαδάκης δεν λεγόταν αυτή η τεράστια προσωπικότητα);

Στην Κρήτη έχουν «παντρέψει» Τουρκάλες με Καθηγητές εκεί Παν-μίων, ώστε να έχουν πληροφόρηση Πεδίου («από πρώτο χέρι»), και για το τί γίνεται στα «κρίσιμα» Χανιά, αλλά και στο Ηράκλειο, με τους… πλησίον «S-300»!.. Κλπ, κλπ, κλπ!

Σε άλλους υπάρχουν γυναίκες ή άνδρες (σπανίως) πράκτορες και αλλού υπάρχει το χρήμα, που ξεκλειδώνει… πόρτες, όπως πχ έγινε με τον γνωστό ευτραφή τέως ΥΠΕΞ μας, που –κατά τον Καμμένο*- «τα ‘πιασε» για να «πουλήσει» την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς!..

Σε άλλους τάζουν οφίκια μικρά, μεσαία ή μεγαλύτερα και τους «απλώνουν» πχ μέσα στα Κόμματα! Οπότε δουλεύουν γι΄αυτούς, χωρίς να υπάρχει ο φόβος αποκαλύψεως πρακτόρων, «διακινήσεως χρημάτων», κλπ, κλπ, κλπ! Παράδειγμα;

Ο Καιρίδης της ΝΔούλας, με τον Ζαχαριάδη του «Σόρος-Συριζα»! «Προχθές», στο «BLUE SKY» παραλίγο να κάνουν… έρωτα, οι 2 τους, μπροστά μας!

Ήταν ολοφάνερο, σ’ ένα έμπειρο μάτι και αυτί, πως οι 2 Κοι αυτοί έχουν υποστεί στις Η.Π.Α. κοινή στρατολόγηση απ’ το Κόμμα της «Παγκοσμίου Εξουσίας», λέγε με «Δημοκρατικό» και αφού… εκπαιδεύτηκαν καταλλήλως, ήλθαν πίσω στην χώρα μας, να «παίξουν», από απλώς διαφορετικά πολιτικά μετερίζια, το παιχνίδι της «Διεθνούς Εξουσίας» στην γη μας!.. Με συνολική εξέταση του «προφίλ», πχ αυτών των 2… πολιτικών, δόθηκε εντολή και ο Καιρίδης μπήκε στην ΝΔ και ο έτερος στον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»!

Άλλους κάνουν Καθηγητές Παν-μίων, άλλους Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΑ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΕΘΑ, κλπ, κλπ, κλπ!

[Δεν θέλω να γράψω ονόματα τώρα, άστο! Άλλος έγινε πχ Α/ΓΕΝ και για να το πετύχει έγινε «πιόνι» των Ισραηλινών, άλλος Α/ΓΕΝ προωθήθηκε από την Ολλανδέζα γυναίκα του, και σήμερα «ντιλάρει» Ο/π. πλοία, «πουλώντας» και πατριωτιλίκι, άλλος «Αρχηγός» έγλειφε μαζί με τον Τσακαλώτο τον πράκτορα Σαββίδη στα δημ/κά της «Τούμπας», άλλος έγινε μετά την αποστρατεία του, λόγω των… προσόντων του, στέλεχος της «Γκαζ-Προμ», και, και, και, …! Βέβαια αυτός είχε και την γκόμενά του στην Θεσσαλονίκη, που ήταν παντρεμένη με στρατιωτικό, που του έκανε μεταθέσεις αυτός ο Κος και τον υπάκουε άλλος νυν Αρχηγός, νεότερός του, προκειμένου να γίνει, όπως και έγινε… Αρχηγός!..

Αναρωτήθηκες γιατί άλλαξε στην «ΓΔΑΕΕ» ο Λάγιος, της ΠΑ, με τον Αλεξόπουλο του ΠΝ; Εμείς λέμε ότι η αλλαγή έγινε, μπας και επιτέλους… «σταθεροποιηθεί το… μουνί και φάμε… ψάρι», που λέγει και το γνωστό ανέκδοτο!

Λέγανε, Κε Υφυπουργέ… Στεφανή (ό,τι πιο λαμπρό έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από το ΥΠΑΜ, μαζί με τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρο!!!), οι του ΕΠΝ μας, για τον Μάρτιο του 2021, σχετικά με την τελική «θέση» του ΠΝ μας για τις 4 Φ/Γ που θέλουμε, κλπ! Φτάνουμε μέσα Μαϊου και ακόμα δεν έχει αποφασίσει το ΕΠΝ και τελικώς το ΥΠΑΜ; Μετά θα φταίει ο… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, αν δεν προλάβουμε; Πόσο άλλη… άμυνα να παίξει; Τι ακριβώς συμβαίνει, θα μάθουμε(;), φταίει ο Α/ΓΕΝ και μια πιθανή πολιτική του αντίθεση στην Κ-Β και στον συμπατριώτη του Π-Θ, φταίει κάτι άλλο και τελικά πότε θα αποφασίσετε Κε… Παναγιωτόπουλε; Έχετε δίπλα σας τις Η.Π.Α. και τον Κο Πάϊατ και ακόμη σκέφτεστε; Έχετε την δυνατότητα και «διπλής παραλλαγής», όπως έκανε για χρόνια η ΕΠΑ, ήτοι και τις γαλλικές, εξοπλισμένες όμως Φ/Γ, ώστε να προσβάλλεται σε βάθος 1000 χλμ, η τ/ενδοχώρα, αλλά και την αμερικανική προσφορά; Τί περιμένετε αλήθεια];

 Και αν αυτοί δεν μπορούν να ελεγχθούν (ΠΑΝΤΑ «ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ» Ο ΠΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ), τότε ερευνάται η κατάλληλη προσέγγισή τους, με άτομα που εκ του Οργανογράμματος των Υπηρεσιών, τους πλαισιώνουν!

Φυσικά υπάρχουν και οι ελεγχόμενοι δημ/φοι, όπως και οι «δημ/φοι», που αναλαμβάνουν… δράση, που μάλιστα έχουν  και «σάϊτς» (πού τα βρίσκουν τα λεφτά, σε άλλο… μάθημα, συγγνώμη ερώτησή σου), και οι περισσότεροι των οποίων είναι «ντίλερς» «Καρτέλ Οπλικών Συστημάτων», κλπ!..

Λοιπά, κάποια άλλη φορά!..

*Π. Καμμένος: Ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο ήταν, που ερχόταν στου «ΜΗΤΣΟΥ» τα μπιλιάρδα, στην οδό ΜΠΕΛΕΣ, στο Κουκάκι, και δεν μπόρεσε ποτέ, όχι στο «Γαλλικό», όχι στο «Αμερικάνικο», να πετύχει κάτι, αλλ’ ούτε καν στον… «ΠΑΚ-ΜΑΝ» δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει, όχι στο 1 εκ-ριο(!), που θα ήταν ένα πρώτο επίτευγμα, αλλά ούτε τις… 100.000 και έτρωγε… φιλικές σφαλιάρες!

Τί να περιμένεις λοιπόν από έναν τέτοιον νεαρό, σαν μεγαλώσει και από… μπούλης, οπαδός της «Κούλας», γίνει… άνδρας;

11. Απαντώ!

Κατά την γνώμη μου / μας, οι Τούρκοι, εναντίον μας, (κυρίως σε ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ, που με / μας ρωτάς), θα «παίξουν» πολύ με τα εξής όπλα!

– Ντρόουνς (Αμυντικά / Αναγνωρίσεως και Εξοπλισμένα / Επιθετικά /// Δηλαδή με «Ι.Η.Α» και «SIHA»)!

– «Αντι-ραντάρ Συστήματα», όπως τα  «ΧΑΡΜΣ», κλπ.

– «Κυβερνοπόλεμο», προχωρημένης μορφής!

– S-400, αν τελικώς τους «στήσουν»! (Δεν είμαι σίγουρος ότι τώρα που γράφω αυτές τις αράδες, δεν έχει στηθεί κάποια οικεία ΠΒ χία! / Καζ Νταγ, Κας, Μουράτ Νταγ και Μουρτέντ / Άγκυρα).

– Ευρεία διενέργεια «σαμποτάζ» και κυρίως προσβολές α/δ, αιφνιδιαστικά και στο έδαφος, όπως το 1967 έκαναν οι Ισραηλινοί στους Αιγυπτίους!..

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΜΙΑΣ «ΜΠΛΙΤΣ-ΚΡΙΕΓΚ» ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΧ-ΣΕΩΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ), ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ «ΠΕΡΙΣΦΙΓΞΗΣ» Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ «ΤΑΝΑΛΙΑΣ», ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ, «ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ» ΣΥΝΟΔΕΣ ΕΠΧ-ΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ «ΠΑΙΔΙΩΝ» ΤΗΣ «ΤΑΝΑΛΙΑΣ» Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥ «ΠΝΙΞΙΜΑΤΟΣ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΛΕΣ ΔΙΠΛΕΣ, ΑΠ’ ΑΕΡΟΣ, ΚΛΠ!

– Ευρεία Χρήση Μισθοφόρων, όπως κυρίως συνεργαζομένων Τζιχαντιστών του «ISIS», του «Özgür Süriye Ordusu» / «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», «αγορασμένοι» Αφρικανοί Τζιχαντιστές, κυρίως Σομαλοί και Αλγερινοί, αλλά και «τρομοκράτες» με Ιρανική καταγωγή, που ανένηψαν ή καλύτερα που… ανανήπτουν, για χρόνια τώρα, στην… Αλβανία, με αμερικανική άδεια, μέλη επίσης πιθανώς της «Χιζμπολλάχ» και της «Χαμάς», κλπ!..

12. Το Δόγμα Ακεραιότητος της «Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» ίσχυσε έως το 1870! Μετά το 1878 και την «Βερολίνειο Συνθήκη» άρχισε ο διαμελισμός της, σε δύο (2) στάδια!..

13. Απαντώ, Αλβανέ!

      α. Πού σφάλλω; O Ράμα δεν ξεκίνησε από δημ/φος της ε/φ «ΚΟΧΑ ΓΙΟΝΕ»; (10 χρόνια παρίστανε τον δημ/φο)!

      β. Επίσης! Στο Παρίσι, όπου έκανε τον… ζωγράφο, δεν «έκτισε» την καριέρα του; STOP!

      γ. Πάμε παρακάτω! Γιατί εκνευρίζεσαι και πιθανώς να χάνεις το όποιο δίκιο σου;

– Ο Δήμαρχος της Σκόδρα δεν ήταν αυτός που διακινούσε χασίς στην Φλώρινα; (Είχε ή όχι συλληφθεί με την κατηγορία αυτή);

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΣΤΗΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ «ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΡΗ («ξυπνάτε» πια εκεί στο στρ-δο «ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ»!… ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ»!..

-Ο Δήμαρχος του Δυρραχίου (Νέα Επίδαμνος για εμάς Αλβανέ, όπως το είχαν ονομάσει οι πρόγονοί μας κτήτορές του, πριν από κάτι 2500 χρόνια και… Ντούρσι, αχαχαχαχαχαχα, για εσάς), δεν συνελήφθη ως «Παραχαράκτης» στην Άρτα;

– Θες να σου γράψω και για άλλους;

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΕΚΕΙ ΤΟ… «ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ» ΟΙ… «ΑΓΓΕΛΟΙ»! ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, «ΠΙΣΩ» ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ «ΔΙΚΟ ΣΑΣ» ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΣΥΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ… «ΗΛΙΘΙΩΣ» (ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΟ… ΕΠΙΡΡΗΜΑ)! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ!..

Γι’ αυτό και είχαμε καλέσει και τους Αλβανούς και Τούρκους, αλλά και γενικώς όλους τους… φίλους μας, να «μαζέψουν» απ’ την χώρα μας όλα τα δήθεν πρακτόρια τους ή σκουπίδια τους, διότι η ανάλυσή μας δείχνει ότι για  τέτοιους τους έχουν, δυστυχώς!..

Τέλος, την μέθοδο της «Φωλιάς του Λύκου», που μας γράφεις, στα πρώτα… εκπαιδευτικά μας χρόνια , την είχαμε γράψει… διαγώνισμα πάρα πολλές φορές, φιλαράκο, και συνεπώς την ξέρουμε «άριστα»!..

14. ΟΚ φιλαράκο ή φίλη! Δεν λέγεται Τότσικας, αλλά Νικόλαος ΤΣΕΤΣΙΚΑΣ! Ίσως όμως και να το ξέραμε το όνομά του και να μην θέλαμε να το γράψουμε!.. Ίσως!..

Συγγνώμη λοιπόν, αλλά μάλλον, όταν γράφαμε το όνομα, ίσως να είχαμε στο μυαλό μας εκείνον τον ηθοποιό, τον ΤΟΤΣΙΚΑ, που υπεδύετο τον τηλεγραφητή του χωριού, στην ταινία εκείνη, του παμμέγιστου Δ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ και της επίσης τεράστιας Α. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, που πάει στον πόλεμο, τραυματίζεται, γίνεται καλά, ξαναθυμάται το ποιός είναι, γυρνάει στο χωριό του και… προλαβαίνει τον δάσκαλο… Α. Αντωνόπουλο (τον Άγγελο ΒΑΡΤΑΝΗ του «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ», που μετά έγινε… Κομμουνιστής του… «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ»), πριν παντρευτεί την επίσης δασκάλα, στην ταινία, … Αλίκη, λέγοντάς της την περίφημη φράση, «άργησα πολύ Μυρτώ»;

Τον γόνο του Τότσικα, επίσης ηθοποιό Τότσικα, ούτε καν τον θυμηθήκαμε!.. Τον πατέρα του μόνον, που δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει τον Πρόεδρο του χωριού, Λουτρακιώτη Π. ΖΕΡΒΟ, ότι ο γιός του ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΖΕΙ, αφού τον σκότωσαν οι Γερμανοί, που μπήκαν να κάψουν το χωριό, ειδοποιημένοι από τον… Μάτσα της υπόψη ταινίας, στον ρόλο του… Μπακάλη, Σπ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ!..

15. Έτσι φέρεται φίλε, έτσι ακούγεται! Οι ΤΕΔ λοιπόν φέρεται ότι το Καλοκαίρι θα εκτοξεύσουν μια τεραστίων διαστάσεων επίθεση στο όρος ΚΑΝΤΙΛ! Αυτό, εμείς, το «είδαμε» να «βγαίνει» στην Τουρκία, στις αρχές του Απριλίου (08-04-2021)!

Για να δούμε όμως τώρα, το πώς θα εξελιχθούν οι νυν 2, σε εξέλιξη, επχ-σεις των ΤΕΔ κατά των Κούρδων!..

16. Ναι, ορθόν! Και ο Κος ΝΤΡΑΓΚΙ, ο Ιταλός «αγαπημένος» των «Διεθνών Εβραίων», δοτός Π-Θ σήμερα της Ιταλίας, απεκάλεσε και αυτός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον ΡΤΕ! (Αρχές Απρ. 2021).

 

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»!

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-

 

ΥΓ

1.

UN Mideast Racism Conference

Australia joins United States in boycotting the UN’s Durban Conference on racism, known to be a hornet’s nest of virulent anti-Semitism.

By Yakir Benzion, United With Israel

Australia is joining the United States in refusing to participate in the 20th anniversary events for the UN’s World Conference Against Racism in Durban, which singled out Israel for anti-Semitic resolutions, the Jerusalem Post reported Thursday.

“We will not associate Australia with one-sided and contentious language that singles out Israel or [with] an event that champions such language,” Prime Minister Scott Morrison told the Australia-Israel Chamber of Commerce in Melbourne.

“This is entirely consistent with my government’s very strong voting position on UN General Assembly resolutions, in the Human Rights Council and elsewhere. We will continue that same approach to Durban IV later this year,” said Morrison.

The initial UN conference on racism was held in Durban, South Africa in 2001. Although it was supposed to combat racism, both Israel and the United States walked out of the conference after a draft document equated Zionism with racism, and they criticized the conference for promoting rather than combating racism.

Since then, many other leading countries have refused to attend subsequent Durban conferences. Australia, Canada, Germany, Israel, Italy, the Netherlands, New Zealand, Poland, and the United States were among the 14 countries that would not attend the 2011 conference, while the Czech Republic walked out on the first day.

Those countries complained that the Durban conferences were being used to to promote racism and intolerance, especially anti-Semitism and Holocaust denial, as well as eroding freedom of speech and denying Israel’s right to exist.

The Durban conference is considered to be the point where anti-Israel activists started using the “apartheid” slander against Israel. In the Durban conference report, the only conflict listed under the section on “victims of racism, racial discrimination, xenophobia and related intolerance” is the “Israel-Palestinian conflict.”

Earlier this week a U.S. State Department spokesperson told The Jerusalem Post that America would not take part in the event scheduled for September 22 in New York.

“The United States will not attend or participate in any events commemorating the 20th anniversary of the Durban Declaration and Program of Action or the World Conference on Racism, which preceded it,” the State Department spokesperson said. “The United States stands with Israel and has always shared its concerns over the Durban process’s anti-Israel sentiment, used as a forum for anti-Semitism and freedom of expression issues.”

France is also expected to be a no-show, and on Wednesday B’nai Brith Canada and the Friends of Simon Wiesenthal Center (FSWC) called on the Canadian government to “take a principled stand in defense of its core values” by publicly affirming Canada’s refusal to participate.

Avi Mayer, managing director of global communications at the American Jewish Committee, tweeted that “the 2001 Durban Conference was an orgy of hate so vile that the U.S. and Israel pulled out in disgust.”

“It was so bad that even the UN’s Mary Robinson, who chaired it, said there was ‘horrible anti-Semitism present,’” Mayer said.

2.

IDF thwarts major attack at Samaria army base, 2 terrorists killed

Earlier in the day, a 27-year-old woman from Hebron was arrested on suspicion of attempting to carry out a stabbing attack in the Cave of the Patriarchs. 

By World Israel News Staff

Three terrorists armed with Carlo-type weapons arrived Friday morning at the Salem outpost in northern Samaria and opened fire at the base gate, Israel’s Hebrew-language media reported.

Israeli Border Police responded and neutralized the terrorists. Two were killed, and the third was wounded and taken to hospital in serious condition. No Israeli casualties were reported.

“The terrorists fired at the gate of the base. Border Police officers and an IDF soldier responded by firing and neutralizing the three terrorists,” police said in a statement.

Knives were also found in the terrorists’ possession.

According to a preliminary investigation, the terrorists apparently crossed the separation fence from the Jenin area into the Green Line or at the footpath that leads to the military court in Salem.

The head of the Shomron Regional Council, Yossi Dagan, praised the border fighters for preventing a deadly attack.

“These difficult days remind us again and again that we are one people. The entire people of Israel and the settlement in Samaria as part of it will defeat the cowardly terror of the Palestinian Authority. I call on the government to learn from the fighters on the ground how to seek contact and eliminate terrorism,” Dagan said.

Earlier in the day, a 27-year-old female Hebron resident was arrested on suspicion of attempting to carry out a stabbing attack in the Cave of the Patriarchs.

According to the police statement, the fighters noticed the suspect arriving at one of the checkpoints “stressed and frightened.” When they opened an investigation, they found a knife in her possession. She was taken for questioning, at the end of which she was taken to the Sharon Prison.

Palestinian Authority President Mahmoud Abbas has blamed Israel for the recent escalation of violence in Jerusalem, Judea and Samaria. According to a statement from his spokesman, Nabil Abu Radina, “the continued aggression of Israel and the violation of the rights of the Palestinians, along with the incident today in Salem, is what will create tensions and sharp escalation.”

The identities of the terrorists are still being investigated by Israeli security officials.

3.

Netanyahu Har Homa
May 7, 2021

Israeli leader dismisses Biden administration objections to housing construction in Jerusalem.

By Yakir Benzion, United With Israel

Prime Minister Benjamin Netanyahu dismissed several objections by the Biden administration over Israeli construction in Jerusalem, telling the Americans that the city is Israel’s capital and not a settlement, Channel 12 reported Thursday.

According to the report, the U.S. official temporarily in charge of the U.S. embassy in Jerusalem, until a new ambassador is appointed, lodged a complaint last

month objecting to Israel’s approval for 450 housing units in the Har Homa neighborhood.

There were at least three complaints from the Biden administration to the Israeli Prime Minister’s Office expressing American opposition to any Israeli construction beyond the Green Line – the old 1948 ceasefire line that also runs through the city of Jerusalem that the Trump administration officially recognized as Israel’s capital.

Netanyahu reportedly told the Americans that “Jerusalem is not a settlement, but the capital of Israel.”

Donald Trump was the president who finally implemented official American policy and fulfilled an act of Congress, the Jerusalem Embassy Act, that was made law in October 1995. That legislation was approved by an overwhelming bi-partisan vote in both houses but had not been implemented out of fear that moving the embassy to Jerusalem could spark violence across the region.

The violence never materialized. The embassy was moved from Tel Aviv to Jerusalem in May 2018 – the first of several key steps under the Trump administration leading to the historic Abraham Accords that saw Israel and several Arab countries establish diplomatic relations. The Biden administration has already acknowledged the reality and said that the U.S. embassy is staying put in Jerusalem.

The new housing in Har Homa is the first construction plan approved since U.S. President Joe Biden came in to office in January. Following the Har Homa announcement, U.S. National Security Adviser Jake Sullivan raised similar concerns over the new building approvals in Jerusalem as well as in Judea and Samaria, the Channel 12 report said, leading to Netanyahu’s firm statement on Jerusalem.

Pressure from the Biden administration is expected to increase as it pushes its policy of a “rules-based international order” and insists that neither Israel nor the Palestinians should take any unilateral actions before peace talks resume – although there is no indication that negotiations, from which the Palestinians walked away during the Obama administration, will happen any time soon.

4.

Biden: The Humanitarian Thief

Are we our brother’s keepers?

Some criminals who steal other people’s money to finance their own private lifestyle, or those of the public, often move by stealth and subterfuge. They deploy moralistic language via rhetorical obfuscation. By the time they work over our moral conscience, we grant them the benefit of the doubt because we believe, in some perverse way, that the criminal had a coercive right to what he was taking away from us.

Joe Biden is such thief. He has stated outright that it is time for the richest Americans to pay their fair share of taxes. He has not exactly identified by what means and by what right it is your or anyone else’s fair share of what someone else has earned. But it does not matter. Like all financial appropriators, private or public, one is expected to accept an appropriator’s assertion as the legitimate basis of a claim, or, in this case, an outright mandate.

The appeal to moral conscience is mawkishly sentimental. Biden intends to finance a country’s badly-needed faltering infrastructure and welfare spending totaling about $4tn. The various packages under these $1.8tn American Families Plan and $2tn infrastructure plans would provide funds for childcare and free pre-school education facilities, along with humongous programs to rebuild the country’s transport system and public-sector housing. They all are a part of a systemic effort to effect action on what Biden perceives as the climate crisis. The plan would also allocate $200bn for free universal preschool education, and $109bn for free community college education—regardless of income for two years.

This is to be paid for by making corporate America and the wealthiest 1% pay just their fair share, Biden repeated, as he spoke at a community college on Monday, May 3, in Norfolk, Virginia.

Astute readers will realize the move towards socialism by stealth here. No need to dwell on that. Economists like Thomas Sowell, Ludwig Von Mises, and others have pointed to the fact that tax hikes won’t necessarily raise more revenue. The state of Maryland did that to $1 million earners a few years ago and lost 25% of them and their revenue.

What needs to be emphasized is the moral malfeasance committed by the effrontery assumed in the statement that the 1% or anyone at all are responsible for the financial well-being of their fellow citizens. It rests on a particular premise that undergirds all welfare programs, provides the moral basis for socialism, and sets our conscience against the moral right to keep what we earn. If we accept the premise, then it does not matter whether the moral appropriator who claims a right to our money is a single individual who needs to feed his family, or a government bureaucrat seizing it by force to feed a nation, a neighborhood, or a small group: the number of beneficiaries cannot change the nature of the premise.

That premise is: We are our brother’s keepers.

For those who believe that they are their brother’s keepers, no one will stop them from privately enacting that principle in their personal lives as part of their conception of the good life they have carved out for themselves. It, incidentally, taken to its logical endpoint and practiced as a way of life, is impossible to practice consistently. But that ought to be a private issue. Conceptions of the good life coined by individuals in a free society cannot be forced on others. That premise when enacted by government edict is legalized theft and, in principle, is no different from a little knife-wielding thief who seizes your wallet because he needs the money to buy food for his family. The needs of anyone cannot, in any free and civilized society, be a mortgage on the purse strings of others. Need, simpliciter, is not a justification for the confiscation of anyone’s earnings—let alone those who are a nation’s primary wealth and job creators. Our survival is not guaranteed in this world. We have to achieve it by our own efforts as adults. We cannot coerce others by force into conscripted labor to support our lives for us.

Make no mistake about it. If one does accept the premise that one is one’s brother’s keeper, then one is morally disarmed from the confiscatory reaches of any government program that would seek to tax one on the basis of one’s earnings for the financial upkeep of others. One is a permanent victim of the egregious lie that one has not paid one’s fair share because one is wealthy and part of the 1%.

To begin with, apart from the sheer legalized theft at stake here, one has to simply examine the presumptuousness involved in assuming the inverse of what is actually an indisputable truth. The wealthy are not parasitic and unfair takers as is implied in the insidious catchphrase: “They must pay their fair share.” Quite the opposite. Wealth is the material and tangible translation of human values to human desires, aspirations, and creative production. Those who create wealth are the benefactors of a host of social and material goods to non-wealth creators, including jobs, prosperity, and increased standards of living. They have “paid their fair share,” if that conceptually inane phrase has even a patina of reference to reality, simply by existing and producing the goods and services that, left to themselves, the beneficiaries would be unable to produce. They would simply wallow in abject poverty and decrepitude, and suffer myriad unmet needs.

Biden, like all wealth appropriators, of course, is a prototype that sees wealth creators as one collective brain that must be nationalized. His mandate begs the question on so many levels. First, that wealth is a national commodity or treasure trove that belongs to society. In the United States of America, wealth is privately owned. It is not a national resource. To speak of re-distribution is to be either putatively dishonest or, at best, intellectually out-of-focus. Wealth, properly speaking, is not distributed in this country. Wealth is earned by men and women who voluntarily trade goods and services to those willing to buy and consume them for their personal advantage or pleasure. And the precondition of wealth—values, imagination, frugality, prudence, discipline, talent (a plethora of traits), cannot be re-distributed at all.

To speak of re-distributing something that is not distributed in the first place is to commit a category mistake on purpose for the sake of perverting reality in order to sabotage people’s logic, their moral conscience, and their capacity to inoculate themselves against the encroachments of others on the moral, spiritual, intellectual and, ultimately, fiscal aspect of their lives.

It is the absence of rational thinking as a sustained way of life, moral compromise and mawkish sentimentality as intermittent indulgences that allow one’s adversaries to ultimately achieve moral and economic victories over one. I believe that if we want to function as wholesalers as opposed to retailers in both the realm of values and cognition, then it is in terms of the larger foundational, hidden principles that our adversaries are using to “pull one over on us” that must be identified and rejected. The edifice will come crumbling down. We won’t be left agreeing on paid child-care, rejecting community colleges, and wringing our hands in agonal despair over pre-school education. The basic comprehensive principle grounding them is identical. Reject the principle, frame the debate on your terms, and then you will win the battle.

Jason D. Hill is professor of philosophy at DePaul University in Chicago, and a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center. His areas of specialization include ethics, social and political philosophy, American foreign policy and American politics. He is the author of several books, including We Have Overcome: An Immigrant’s Letter to the American People (Bombardier Books/Post Hill Press). His new forthcoming book is What Do White Americans Owe Black People: Racial Justice in the Age of Post Oppression. Follow him on Twitter @JasonDhill6.

5.

Cisgender Intersectional Agitprop

“Woke” CIA video ensures no happy ending for the people.

 

“I used to struggle with impostor syndrome, but at 36 I refuse to internalize misguided patriarchal ideas of what a woman can or should be,” claims an unnamed CIA employee in a recent CIA recruiting video now getting hammered from all sides on grounds of flagrant wokeness. The CIA applauds the effort, part of their “Humans of CIA” series that launched in 2019.

A CIA mouthpiece told reporters the series lets “real officers share their firsthand experiences.” Since this purports to be video vérité, a review is in order.

“I am intersectional, but my existence is not a box-checking exercise,” the CIA star claims.  She suffered  from “imposter syndrome,” which supposedly causes high achievers to doubt their skills, but “I did not sneak into the CIA.” Indeed, “My employment was not and is not of a fluke or a slip through the cracks. . . I am educated, qualified and competent.” That gives viewers plenty to ponder.

On the education side, what exactly is the intersectional agent’s field of study and what is her GPA? Would a degree in sociology or women’s studies qualify somebody as educated? Has she read books on espionage such as Perjury: The Hiss Chambers Case, by Allen Weinstein? Like Clinton security advisor Anthony Lake, does the star CIA agent think Hiss might be innocent? She claims to be qualified but for what the video provides no clue. For many viewers, that will be an issue.

The Central Intelligence Agency is tasked with protecting the United States against hostile, nuclear armed powers such as China, Russia, and North Korea, with Iran soon to join the list. Protecting America would seem to require more than mere competence, but the CIA video star gives no examples of her actual job performance. On the other hand, she leaves viewers with more than a reasonable doubt.

“I am a woman of color,” the CIA star explains. “I am a mom, I am a cisgender millennial who’s been diagnosed with generalized anxiety disorder.” Viewers might think that such a disorder would disqualify a person from working for the nation’s most sensitive intelligence agency. Strictly speaking, the CIA is not a therapeutic or training organization.

Whatever “cisgendered” might be, the 36-year-old provides no explanation of how qualifies someone for employment with the CIA. The CIA star also refers to “my brilliance,” so the cisgender millennial mom is also humble and self-effacing. Like Eve Rand in Being There, the CIA star reveals herself to herself, and she is drenched and purged. Like Sammy Davis Jr., she proclaims “I’ve gotta be me,” and there’s more to her.

“I am intersectional, but my existence is not a box-checking exercise,” she says. If any viewer thought the cisgender intersectional was hired for factors beyond her control, such as ancestry or ethnicity, it would be hard to blame them. All told, the video requires considerable suspension of disbelief.

Some viewers thought CIA had somehow been swapped out for AOC, and others suspected the hand of Saturday Night Live. The video doubtless drew the biggest applause from hostile nations and terrorists cells around the world, and they might see it as something of a sequel.

September 11, 2021, will mark 20 years since a squad of Islamic terrorists, based in caves in far-away Afghanistan, hijacked airliners and crashed them into the World Trade Center and Pentagon. With all its power and resources, the CIA and the rest of the vaunted “intelligence community,” failed to prevent that massive death and destruction.

As viewers may recall, from 2013 to 2017, the CIA was headed by John Brennan, who in 1976 voted for Gus Hall of the Communist Party USA for president. Brennan never should have been hired by the CIA for any purpose, but he managed to slip through the cracks. So maybe the cisgender millennial who refuses to internalize patriarchal ideas was on to something.

CIA bosses now believe “diversity is an operational advantage,” and want agents who “look like the UN.” For their part, the embattled American people prefer agents who are the very best at protecting the nation from attack.

Hiring more cisgender millennials with anxiety disorder is not likely to make the CIA more effective or the nation more secure. The intersectional doubtless feels good about herself, but the CIA video guarantees no happy ending for the people.

6.

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη και οι Βετεράνοι!

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη και οι Βετεράνοι! (photos, video)
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 

Και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα είναι εκεί, δείχνοντας για άλλη μία φορά την στήριξή τους στην ομάδα, την στήριξή τους στον Ερασιτέχνη.

Τα ηλεκτρονικά τους εισιτήρια παρέλαβαν οι: Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής, Αντώνης Γλύκας, Ηλίας Υφαντής , Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Σωτήρης Γκαβέζος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Πέτρος Μίχος, Πέτρος Ξανθόπουλος, Γιώργος Κοκολάκης, Χρήστος Καλτσάς, Ανδρέας Μπονόβας Γιώργος Βαΐτσης, Δημήτρης Καλύκας, Αντώνης Τζανετουλάκος, Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κοττάκης, Κώστας Κουμαριάς.

7.

Exercise Steadfast Defender 2021 to test NATO readiness and military mobility

  • 06 May. 2021 

NATO exercise Steadfast Defender 2021 kicks off this month, bringing together more than 20 NATO Allies and partners from North America and Europe1. “Exercise Steadfast Defender 2021 will test NATO’s readiness and military mobility – with forces deploying across land and sea, all the way from North America to the Black Sea region and off the coast of Portugal,” said NATO Secretary General Jens Stoltenberg. “With over 9,000 troops, the exercise demonstrates that NATO has the capabilities and the resolve to protect all Allies against any threat,” he added.

Steadfast Defender 2021 will be the first large-scale test of NATO’s adapted Command Structure, with the involvement of two new NATO commands – Joint Support and Enabling Command based in Ulm, Germany and Joint Force Command Norfolk, based in the United States.

At a virtual press conference today (6 May 2021) moderated by the NATO Spokesperson Oana Lungescu, Lieutenant General Brice Houdet, Vice Chief of Staff at NATO Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) previewed the preparations and objectives of the exercise. He was joined by Colonel James Scott from Allied Joint Force Command Naples, Italy, Rear Admiral Andrew Betton, Deputy Commander of NATO Joint Force Command Norfolk, in the United States, Lieutenant General Jürgen Knappe, Commander of NATO’s Joint Support and Enabling Command in Ulm, Germany, and Major Jean François Lelubre from SHAPE.

Lieutenant General Brice Houdet emphasised that Steadfast Defender 2021 is a long-planned defensive exercise. The first phase of Steadfast Defender 2021 focuses on the rapid reinforcement of NATO’s European Allies by North American forces. This phase is led by Joint Force Command Norfolk and will include a maritime live exercise with around 5,000 forces and 18 ships, including the UK’s Carrier Strike Group led by HMS Queen Elizabeth. Meanwhile, a table-top part of the exercise will take part in Ulm, Germany. This will train and test the ability of NATO’s new Joint Support and Enabling Command to coordinate the speedy movement of Allied forces and equipment across European borders. Some 300 personnel will be involved in this part of the exercise. In late May, NATO’s annual Noble Jump will take place under the umbrella of Steadfast Defender 2021.This will see the deployment of the Very High Readiness Joint Task Force (VJTF), led by Turkey, to Romania. Some 4,000 troops from 12 countries will be involved. Other associated exercises will take place in the region as well.

Albania, Bulgaria, Canada, Denmark, France, Germany, Hungary, Italy, Latvia, Montenegro, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Turkey, United Kingdom, United States, and NATO partners Finland and Sweden.

8.

British Army to possess most lethal tank in Europe

The British Army will receive a fleet of 148 Challenger 3 main battle tanks as part of an £800 million contract with Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL), the Defence Secretary has announced today.

7 May 2021

Based in Telford, the contract will create 200 jobs at Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL), including 130 engineers and 70 technicians, with a further 450 jobs to be established throughout the wider supply chain across the West Midlands, Glasgow, Newcastle upon Tyne and the Isle of Wight.

The new tank will carry additional high velocity ammunition able to travel at faster speeds with an increased range. Ammunition will also be programmed digitally from a new turret with a 120 millimetre smoothbore gun. This cutting-edge tank will also feature an upgraded engine with a new cooling system and suspension to improve accuracy when firing in transit.

A new automatic target detection and tracking system will be used to identify threats, whilst new thermal long-range cameras will be fitted as part of a day/night image system.

Defence Secretary, Ben Wallace said:

This represents a huge shift in the modernisation of our land forces through the increased lethality of Challenger 3. This pioneering new technology allows us to deliver immense warfighting capabilities in battlespaces filled with a range of enemy threats.

The £800 million investment will also create hundreds of highly-skilled jobs across the country ensuring our soldiers benefit from the very best of British engineering.

Deputy Chief of the General Staff, Lieutenant General Chris Tickell CBE said:

The announcement of the Integrated Review has provided us with a huge amount of opportunity and left the Army in a good place. The integration of Challenger 3 is key to ensure our success and integration in the land domain, ensuring that we meet our international commitments and continue to protect the nation.

As part of the Army’s commitments to adapt to meet future threats, Challenger 3 will be fully digitalised integrating information from all domains whilst being able to travel up to 60mph. The Challenger 3 tank is being developed to replace the current Challenger 2 tank which has been in service since 1998. Full Operating Capability for the tank is planned for 2030, with initial operating capability expected by 2027.

Director Land Equipment for DE&S, Major General Darren Crook said:

This is a significant step forward for Defence and UK industry as we continue to develop and modernise our fleet of land vehicles and I am looking forward to working closely with our industry partners to deliver the very best capabilities we can for the British Army.

As outlined in the recent Defence Command Paper, the British Army will be more deployable and better protected in the face of our adversaries. The announcement of Challenger 3 reaffirms our commitment to invest £3-billion into Army equipment over the next decade, delivering a modernised, adaptable and expeditionary fighting force.

9. goj banner 53 yrs

10.

Milat Gazetesi İlk Sayfası
Türkgün Gazetesi İlk Sayfası
Türkiye Gazetesi İlk Sayfası

-/-