ΑΠΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!!!

Φίλοι μου!

– Πέρασε η “17 Νοέμβρη” και ίσως κάποιοι από εσάς να απόρησαν, σχετικά με το “γιατί” δεν γράψαμε “2 λόγια” για το “πώς τα πήγε” η “ΕΛΑΣ” και ευρύτερα η Ε/Κ-Β, στο ετήσιο… “ματς” της, με τους λεγόμενους… “Μπαχαλάκηδες”, αφού έτσι το ήθελαν και το θέλουν τα Κομμούνια, από της επισήμου νομιμοποιήσεώς τους το 1975 και μετά, χωρίς καμία αναστολή ή αιδώ, αλλά πλέον και οι “Διεθνιστές”, πράκτορες και μη, του “ΣΟΡΟΣ” (και συγκεκριμένα της “SOROS – COMPANY”), μέλη της οποίας είναι άτομα ελληνικής καταγωγής, χωρίς όμως ελληνική συνείδηση, όπως και ξένοι που έχουν έλθει στην χώρα μας και “ζουν” απ’ τις έκνομες, (κατ’ εντολήν πάντα από τα ίδια -κατ’ ελάχιστον- “Ύποπτα Κέντρα”), κοινές συνήθως με τους “δικούς” μας, ενέργειές τους, κατά της “Δημόσιας Περιουσίας”, κατά της “Ιδιωτικής Περιουσίας”, κλπ, ασκώντας, με τις διάφορες μορφές βίας που εφαρμόζουν, τρομοκρατία στους πολίτες των μεγάλων, μέχρι στιγμής, αστικών κέντρων, της χώρας, μια τρομοκρατία που καλείται “χαμηλή” ή… ελληνιστί… “low” Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Είμαστε η μόνη χώρα της Δύσης, όπου συμμορίες στην πραγματικότητα, που καλύπτονται πίσω από έναν τάχα μου αριστερό πολιτικό μανδύα, “πουλώντας”… αριστερή “Δημοκρατία” και… “Σοσιαλισμό”, όντας στην πραγματικότητα “Κοκκινοφασιστικές” και Άθεες, ήτοι στον πυρήνα τους “Διεθνιστο-κομμουνιστικές” και συνεπώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, δρούσαν και δρουν (αλλά όχι πια ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ, όπως φαίνεται), συκοφαντώντας και δυσφημώντας την έννοια της λέξης “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” και γενικότερα τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες, που πάντα, στην βάση τους, είχαν “ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ”, με στόχο τους, δια του σκορπίσματος κυρίως του ΦΟΒΟΥ, την ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Έτσι, είτε αυτές οι συμμορίες κατευθύνονται από το ΚΚΕ, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχεδιασμό των Η.Π.Α. / “CIA”, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, όταν Πρόεδρος στις Η.Π.Α. ήταν ένα από τα κάποτε “Πουλέν” και Όργανα των “Διεθνών Εβραίων”, ο Μ. ΚΛΙΝΤΟΝ, καίνε και σπάνε τα πάντα στο “πέρασμά” τους, δέρνουν και γενικώς χειροδικούν κατ’ άλλων (και όχι απαραίτητα Αντιφρονούντων) ανθρώπων, … μπογιατίζουν (sic) και καταστρέφουν γραφεία, κτήρια, μαγαζιά, εταιρείες, Πρεσβείες, κλπ, απειλούν με τις μολότωφ την ζωή του Κοσμάκη, τον οποίον και δολοφονούν, όπως έγινε στην “Μαρφίν”, όπου η έγκυος τους ζητούσε, ούσα στο μπαλκόνι, βοήθεια και οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ αυτοί, από κάτω, τις φώναζαν “ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ”, διότι προφανώς για να δουλεύει σε μέρα που τα “ΣΥΡΙΖΟΚόΜΜΟΥΝΑ” είχαν διατάξει ΑΠΕΡΓΙΑ, δεν μπορεί, από το… “να ανήκε σίγουρα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ”!..

– Τα ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΑ ήταν τότε… συμμαχητές με τα άλλα… αντίπαλα παλιόμουτρα, του ίδιου όμως… “Πατέρα, τους Ναζήδες “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”, οι οποίοι αφού έφεραν τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην εξουσία, μαζί και(!) με τους “ΕΘΝΟΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ”, των ΑΝΕΛ, εξαφανίστηκαν σήμερα, κλείνοντας μάλιστα μέχρι και τα Γραφεία τους, στα οποία έβαλαν “πανό”, όπου αναγράφεται το γνωστό μας “ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ” προς ενοικίαση!.. Ρε Ουστ, ουστ, ουστ!..

– Μόνον που οι διαλυμένοι πια κομματικά “Μαύροι Φασίστες” μπήκαν Φυλακή, κάνοντας, επί εποχής “Σαμαρά – Βενιζέλου”, τα ίδια αίσχη, εναντίον ξένων στην χώρα μας και κυρίως στην Αθήνα [αίσχη που ήσαν κάποια επίπεδα παρακάτω, συγκρινόμενα με εκείνα, τα αντίστοιχα, των… Αριστερών, αφού οι Ναζήδες δεν διέθεταν ποτέ την εκπ-ση και τον επαγγελματισμό των Κου-Κου- Έδων, “ΣΟΡΙΤΩΝ”, κλπ, στο… “Πεδίο”(sic)], ενώ για να συκοφαντήσουν τον Πατριωτισμό, που ήταν και είναι, ως στόχος, 1ος, στο “ΣΟΡΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ” Κ/Φ της Ελλάδος, σκότωσαν και έναν Κομμουνιστή, τον Φύσσα (Κομμούνια που θέλουν πάντα νεκρούς, ώστε να τους χρησιμοποιούν ως δήθεν σύμβολα, στην βρώμικη προπαγάνδα τους και στην εφαρμογή των σχεδίων τους), με αφορμή μια γυναίκα στην πραγματικότητα, δια ενός Φονιά-“Σκύβαλου”, που πριν γίνει “Χ. Αυγίτης” ήταν Κομμουνιστής (απλό μέλος δηλαδή και των 2… Κομμάτων, διότι αυτά τα άτομα ουσιαστικά δεν έχουν ιδεολογία, απλώς είναι “υπάνθρωποι”), δηλαδή Φασίστας ήταν πάντα, ως επιλογή, απλώς από “Κόκκινος” είχε γίνει πλέον, όταν σκότωσε, “Μαύρος”!

– Τα… Αριστερά σκουλήκια, με τους διαφόρους… τίτλους, … ετικέτες και… επιγραφές, βγήκαν και πάλι στην επέτειο του φόνου “ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ” (06 -12), να τα σπάσουν, κάψουν, φοβίσουν τον κοσμάκη, κλπ, χωρίς τάχα να αντιλαμβάνονται (η αλήθεια είναι ότι ούτε που τους νοιάζει) ότι μολύνουν, με την κάθε φορά έκνομη και απολύτως φασιστική τους στάση και συμπεριφορά, και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και το 15χρονο παλληκαράκι που τόσο άδικα έφυγε, προφανώς λίγο μετά από την -χωρίς να το αντιληφθεί- … στρατολόγησή του!.. (Μόνον η δυναμική και με πολύ “IQ” Ζωή ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, “βγήκε” από πολιτικούς και είπε, για το “ύποπτον” της δολοφονίας αυτής, εστιάζοντας στην αποστροφή της Υπεράσπισης των Κορκονέα – Σαραλιώτη, μια Υπεράσπιση που τόνισε πως “ο Κορκονέας 12 χρόνια στην Φυλακή, δεν λύγισε ούτε μια φορά”! Και η Κα Κων-λου αναρρωτήθηκε, τί να σήμαινε το “δεν λύγισε”!.. STOP! Άραγε θα μας πει ποτέ η… Ιστορία μας, Κε… Παυλόπουλε και Κε… Κ. Α. Καραμανλή, τί είχε γίνει στ’ αλήθεια εκείνη την νύχτα; Μήπως ήταν, ένα ελληνικό, πετυχημένο όμως, … ΣΟΡΟΣ-“GEZİ”; ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ “ΝΑΙ”! Ήταν κάτι που έφερε, λίγα χρόνια μετά, τους ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην εξουσία και έκανε τον… “Παθητικοαμύντορα” ΠτΔ!..

– Η τρομοκρατία, και γενικώς η ΒΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ, ήταν και είναι σχεδόν στο 100% ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ και ιδιαιτέρως στην ΕΛΛΑΔΑ, των… ΖΗΛΩΤΩΝ!!!.. Καταλάβατε! Αρχή των Κομμουνιστών, με όλες τους τις μορφές που αυτοί παρουσιάζονται στην Κοινωνία μας, είτε με προβιά, είτε χωρίς, είναι η φράση που πάντα έλεγαν και λένε τα Κομμούνια και είναι “Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”!..

– Το 1977 επί… “ΕΘΝΑΡΧΗ”(SIC) Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, o Μιχαλολιάκος και όσοι “δικοί” του έβαζαν βόμβες στην Αθήνα, πιάστηκαν, δικάστηκαν και μπήκαν Φυλακή, μένοντας όμως για λίγο εκεί, αφού εξαγόρασαν την ελευθερία τους, γενόμενοι βρωμερά Οργανο-σκουλήκια ντόπιων φατριών των ε/ΜΥ, αλλά και Όργανα ξένων δυνάμεων, με το… αζημίωτο!..

Εκείνοι όμως που είναι ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και επί 10ετίες τώρα ταλανίζουν [με πλάτες(sic) το “πανέξυπνο” ΚΚΕ και τον “πουλημένο” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”], την κοινωνία μας, είναι αυτά τα κόκκινα φασισταριά, που για παράδειγμα, επί Κ-Β “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” (4,5 χρόνια) κάθε Π-Σ-Κ διέλυαν τα πάντα, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

– Είναι κυρίως πολιτικοί απόγονοι εκείνων, που από τα μέσα της 10ετίας του 1990 και δώθε, έκαναν ακριβώς τα ίδια, και που όταν πιάνονταν από την ΕΛΑΣ, πήγαιναν στην ΓΑΔΑ, και γενικώς όπου εκρατούντο, και τους υπερασπίζονταν “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” και λοιποί όμοιοι, με βάση τον κείμενο εκτελεστικό σχεδιασμό της “Κλίντον-CIA”! Ρωτάμε! Ο Βούτσης, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα, στο αν ήταν “Καρφί” επί Χούντας, του Μάλλιου και του Ρουφογάλη της ΚΥΠ, αυτός δεν ήταν που διέταξε, ως ΠτΒ να μεταφερθούν στα σπίτια τους με περιπολικά οι αγνοί νέοι του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, που προηγουμένως είχαν εισβάλλει στην Βουλή και είχαν συλληφθεί; [Το “αγνοί” μπορώ να το εννοήσω για όλα, αν θέλετε, τα μέλη της υπόψη “Συμμορίας”, πλην του φερόμενου ως Αρχηγού της (sic), πρώην Χούλιγκαν του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Γ. Καλαϊτζίδη]!..

– Για πείτε μου επίσης! Ποιοί βγήκαν πάλι τώρα να υπερασπιστούν τάχα, τους τσόγλανους συλληφθέντες που έκαιγαν και έσπαγαν πάλι προχθές, με την γνωστή ΣΟΡΟΣ-δικαιολογία, της “υπέρμετρης αστυνομικής βίας”; Οι ίδιοι δεν είναι; Οι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δεν είναι; Και ο έξυπνος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ναι ο νυν ΓΓ / Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ,  που φέρεται να τα “έπιανε” -νομίμως λένε- από τον ΣΟΡΟΣ, με εταιρεία που είχαν συστήσει με το πολιτικό λαμόγιο Ζέπο, κλπ, στο ΥΠΕΞ, διέταξε, με… Μπροστάρη τον Κο Υπουργό (βάζοντάς τον δηλαδή μπροστά τον Χρυσοχοϊδη, ως κάλυψη), το όποιο τέτοιο θέμα, αστυνομικής δηλαδή βίας, να “πάει” ή “να το πάνε” οι όποιοι παραπονούμενοι για το θέμα πολίτες στον “Συνήγορο του Πολίτη”, που εξυπηρετεί ακριβώς αυτούς τους ίδιους ΣΟΡΟΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ, στην “στοχοποιημένη” για διάλυση, με σχέδιο το ξαναγράφω, χώρα μας!..

– Δηλαδή το Υπουργείο “ΠΡΟ-ΠΟ” παρουσιάζεται να είναι και με τον “Αστυφύλαξ” και με τον “Χωροφύλαξ”!.. Να μην μας ξεσκίσει ο ΣΟΡΟΣ ή να μην χάσουμε τα… πιθανά φράγκα-του ή ό,τι άλλο! Σε ό,τι δε αφορά την.. τάση (sic) μέσα στην ΝΔούλα, που δεν την ελέγχει ο ΣΟΡΟΣ, ήταν πάντα “δειλή και λίγη” και δεν μιλάει ή αν μιλήσει, θα πει τα ίδια με τα πολιτικώς βρωμερά στελέχη του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, για να μην εξαφανιστεί από τον Χάρτη, αφού και το εσωτερικό μας πολιτικό σύστημα, αλλά και τα ΜΜΕ ελέγχονται από την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, που οι ΣΟΡΟΣ και οι όμοιοί του… εκφράζουν!..  Το ξέρουν αυτό τα Κομμούνια και τους κάνουν πλάκες, ξέροντας ότι οι ΝΔούληδες αυτοί ερωτώμενοι και μάλιστα προβοκατόρικα, ή δεν θα απαντήσουν ή αν απαντήσουν, θα πουν τα ίδια στην βάση τους, με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και τα άλλα, μεταλλαγμένα και μη, Κομμούνια!..

– Για πείτε μου ακόμα! Η “17 Νοέμβρη”, που ταλάνιζε την χώρα, από το 1975 έως και τις αρχές του 21ου αι., τί ήταν ως Οργάνωση; Δεξιά;

– Αλήθεια! Οι με εθνικό πρόσημο τρομοκράτες της, όπως στην δράση τους… υπερτόνιζαν (κυρίως αυτοί της 1ης Γενιάς, αλλά ακόμα και εκείνοι από το 1984 και μετά), θα ήθελα να ήξερα τί ακριβώς πιστεύουν, για τα τεκταινόμενα των σημερινών τάχα μου… Αναρχικών (sic) και δήθεν… Αντι-εξουσιαστών (sic)!.. Ε, Κε… , τί να λες άραγε;

– Αυτοί οι “Μπαχαλάκηδες” που τρομοκρατούν και βιάζουν τα δικαιώματά μας, σαν πολίτες, εδώ και 10ετίες, αυτοί που σκοτώνουν την ελευθερία μας και σπέρνουν στις ψυχές τον φόβο, φόβος που είναι “πατέρας” όλων των Δικτατοριών,  όπως παραδέχονται άλλωστε και όλοι οι πολιτικοί… μας, (ασχέτως αν το πιστεύουν ή όχι, αφού είναι υποχρεωμένοι αυτά να λένε, κυρίως οι… Αριστεροί), τί είναι; Δεξιοί;

– Πλέον ας τα πούμε “ανοιχτά”!  Η τρομοκρατία πια στην Ελλάδα ή και στην Ελλάδα, σε όλες της τις… εκφράσεις, … εκφάνσεις και… επιρροές έχει μετατραπεί σε “ΣΟΡΟΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”, με στόχευση την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως σας το έχουμε ξαναγράψει και εξηγήσει αρκούντως καλά, και γι΄αυτό και ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!.. Θα μετριαστεί, προκειμένου να καταλαγιάσει για λίγο η λαϊκή οργή, αλλά και για να εξυπηρετηθεί το εκλογικό κοινό, κυρίως της ΝΔ, αλλά μερικώς και του ΚΙΝΑΛ, ενώ σε περίπτωση που ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ Κ-Β, … “χαίρεται”! Ωϊμέ! Θα έχουμε και πάλι τα ίδια και χειρότερα!..

– Γιατί; Διότι ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και ΕΙΔΙΚΑ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΣΟΡΟΣ”, “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Ρωτάω, επίσης! Ποιός, που έχει υποστεί βία, μπορεί να αρέσκεται στην βία, όταν ιδιαιτέρως αυτός ανήκει στην… φιλειρηνική και… ανθρωπιστική και “τα… τέτοια μου κουνιούνται” Αριστερά; Είναι δυνατόν, όταν όλοι θρηνούμε πχ για τον νεαρό Ελληνο-Αρμένη Γρηγορόπουλο, να υπάρχουν άτομα που να θέλουν ομοίως νεκρούς αστυνομικούς ή πολίτες ή να ισχυριζόμαστε ότι τα άτομα αυτά που ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ  γενικώς (και μάλιστα εκπαιδεύονται σ’ αυτό), είναι άτομα με… αρχές και… ιδεολογία; Είναι δυνατόν να λέμε ότι αυτά τα άτομα είναι… αριστεροί Κε… Τσίπρα;

– Αλλά και γενικώς ρωτάω! Ποιός νουνεχής, ποιός έλλογος άνθρωπος, και όχι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ψυχο-πνευματικά, είναι Οπαδός της Βίας;

– Και κάτι ακόμα! Πώς θα πρέπει δηλαδή να γίνονται οι όποιες συλλήψεις ατόμων που όχι απλώς παραβαίνουν τους Νόμους, αλλά τους… ΒΙΑΖΟΥΝ; Να γίνεται με… ρόδα / τριαντάφυλλα Βουλγαρίας και… “ματς – μουτς” και μάλιστα, όταν λίγο πριν έχει διακυβευθεί, απ’ τους δήθεν… “Μπαχαλάκηδες”, η ζωή των Αστυνομικών, που μόνον από τις μολότωφ (που ο “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” επίτηδες… ΑΘΩΩΣΕ, λίγο πριν ηττηθεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, με τις… ύπουλες τροποποιήσεις στις οποίες προέβη στον “Ποινικό Νόμο” και πιο πριν με τον Νόμο… “Ελεύθεροι Εγκληματίες Τώρα”, του Καθηγητή(sic) Παρασκευόπουλου), έχουμε, μέχρι τώρα, 150 εγκαυματίες Αστυνομικούς, άλλους ελαφρύτερα και άλλους βαρύτερα;

– Δηλαδή, διότι μας έχετε… παλαβώσει! Υποστηρίζετε ρε πολιτικοί… μπινέδες και… Καμπινέδες του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και λοιποί συνοδοιπόροι, υποψήφιους φονιάδες; Είναι δυνατόν;

– Ναι φίλοι μου, είναι δυνατόν, αφού αυτό… συμβαίνει! Ο “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” υποστηρίζει, ό,τι ζούμε από βία ως λαός, και με τους πολιτικούς προπαγανδιστές του, “παίζει” στα Τ/Ο Κανάλια “διπλό” παιχνίδι, ήτοι “ναι μεν, αλλά”, όπως “και του… κόλου τα 9μερα”!..

[Θυμάστε ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” να είχε δείξει την ίδια ή ανάλογη ευαισθησία, όταν “επί ημερών του”, οι γέροντες Συνταξιούχοι στο “ΜΑΞΙΜΟΥ”, είχαν “φάει” και “ΧΗΜΙΚΑ”, αλλά και “το ξύλο της Αρκούδας”, από τα “ΜΑΤ”, με αυτήν που υποτίθεται ότι έδειξε με τον συλληφθέντα νεαρό, που τάχα έγδυσαν οι Αστυνομικοί, στα Εξάρχεια, στις 06-12-2019; (Να πούμε ότι υπάρχει “ΒΙΝΤΕΟ”, που δείχνει τον… εκπ-νο νεαρό να βγάζει ο ίδιος την μπλούζα του, ώστε να μπορέσει να διαφύγει και τον Αστυνομικό, ο οποίος προσπαθεί να τον σταματήσει πιάνοντάς τον αναγκαστικά από το παντελόνι του! Πώς θα τον έπιανε δηλαδή, αφού αντιστεκόταν); Όχι! ΚΑΜΙΑ ίδια ή έστω ανάλογη ευαισθησία ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” τότε με τους Συνταξιούχους, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΧΘΕΣΙΝΗ”, διότι ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η “ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ”]!..

–  Αγαπητοί!

– Πρέπει να απασχολήσουν πολλά, τις πραγματικά ε/Κ-Β, σε ό,τι αφορά την “νέα τρομοκρατία”, που δεν είναι… Παρθένος, αλλά προσεκτικά σχεδιασμένη στα άδυτα της κάποτε “CIA-KLINTON”, με εντολή των “Διεθνών Εβραίων” Κυβερνητών και της ΕΕ, και συνεπώς και Κυβερνητών μας!

– Μερικά απ’ αυτά είναι η σύνθεση των ΣΟΡΟΣ-ΟΜΑΔΩΝ αυτών (ανάμεσά τους επίσης είναι ναρκομανείς + ψυχοπαθείς), η εθνική επίσης καταγωγή των μελών τους, που είναι κάτι πολύ… ενδιαφέρον, ως θέμα, σχετικά με την “Εθνική μας Ασφάλεια”, η σχέση τους με τους όποιους “Τσέπο-Αλληλέγγυους” (sic), όπως πχ με τους άλλους… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”, τους περίφημους “Γιατρούς του Κόσμου”, κλπ (γιατί άραγε δεν πάνε σε κανένα ελληνικό… ξερονήσι, εκεί που “σβήνει η ζωή”, να υπηρετήσουν οι Έλληνες – Μέλη τους… ), και γενικά με όλους τους εμπλεκόμενους ΣΟΡΙΤΕΣ, ενώ επιπροσθέτως θα ήθελα να μας πει και η Κα… ΚΕΡΑΜΕΩΣ, τί ελληνική εκπ-ση παρέχεται, αν παρέχεται, που δεν παρέχεται, στα Σχολειά μας, όπου έχουμε Έλληνες μαθητές, Αλβανούς, Βουλγάρους, Γεωργιανούς, Αφρο-ασιάτες γενικώς, κλπ, ώστε να μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι αυτά θα βγάζουν “Ανθρώπους”, αλλά και… Έλληνες; Και “σε μια τελική”, μπορεί να μας πει, πχ το σημερινό Ε/Κράτος, το πώς φαντάζεται την… δήθεν ένταξη, όλων αυτών των λαών στην χώρα μας και στον Πολιτισμό μας, ώστε να επιτευχθεί ένα “μίνιμουμ” ομαλής κοινωνικής συμβίωσης, αλλά και ασφάλειας, ατομικής, όπως και του… χώρου που θα ζούμε, και που σήμερα λέγεται Ελλάδα;

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΡΙΖΩΝ) ΚΑΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, “ΕΠΕΣΕ” ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ, ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΟΡΑΤΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ”, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΛΑΪΚΕΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ… ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ (ΡΩΣΙΑ), ΕΝΩ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

– ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

– ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙ., ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΥΓΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ… ΧΑΪΔΕΥΟΥΣΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΕΡΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ), ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ… “ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”;

ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΑΠΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ!.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ! (SIC)

ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΙΝΩΝ, ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΚΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η “ΝΕΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”, Η ΕΙΣΑΧΘΕΙΣΑ “ΣΟΡΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΘΗΜΗΘΕΙΤΕ!..

-/-

Συνεχίζουμε:

Η ΕΛΑΣ, κρινόμενη, πέτυχε και στις 2… “Δράσεις” της (στις 17 Νοε. και στις 06 Δεκ.), απολύτως (!) και μάλιστα, δεδομένων των ισχυόντων και… σπαρμένων, κυρίως από τα ελεγχόμενα Ε/”ΣΟΡΟΣ-ΜΜΕ”, παγιωμένων… “δημοκρατικών” -δήθεν ασφαλώς- αντιδράσεων, ΈΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΒΙΑ! Κανονικά, αν τους επιτρεπόταν, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ “ΛΕΠΤΟ” ΕΠΧΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΚΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 5-10 “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”!..

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ… “ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΣΤΑΝ”, ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ… ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!..

– ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ… “ΜΑΥΡΟΥΣ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ “ΠΕΔΙΟΥ” (ΜΙΑ ΕΛΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΧ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ… ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ… “ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΞΗΣ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Κο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΟΤΙ ΩΣ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΩΜΕΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΧΩΡΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Α-ΞΙ-Ο-ΤΑ-ΤΟΣ!..

Οι επαναλαμβανόμενες ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ του Κου Υπουργού διαχρονικά (επιτυχίες, έστω και αν αυτός από σεμνότητα δεν της αποδέχεται προσωπικά, αποδίδοντάς τες στους εκτελεστές των αποφάσεών του Αστυνομικούς, δείχνοντας παράλληλα -κακώς για εμάς- ψυχικό μεγαλείο), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ!..

Τώρα, μήπως καταλάβατε, γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΜΒΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ; (Και επειδή κάπου διάβασα ότι κάποιοι του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” τον… “επισκέφθηκαν”, καταλάβατε, στο σπίτι του στην Καλλιθέα, ας προσέξουν πολλοί οι υπ’ αυτόν Κοι… Οργανωτικοί του υπόψη Υπουργείου, την ασφάλεια του Κου Υπουργού, για να μην τους πάρει κανένας… “Γεροδιάολος)!..

– Κατά την ταπεινή μας άποψη, εκείνο που θα πρέπει να προσέξει ο οξύνους Υπουργός είναι να μην τον ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ σε κάποια των επχκών… “Δράσεων” της ΕΛΑΣ, ώστε να τον λερώσουν / κηλιδώσουν, λασπώσουν, κλπ, αφού πληροφοριακά οι… “αποκλίνουσες των Νόμων (πολιτικές και άλλες) οχιές έχουν διεισδύσει παντού!..

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (και όλοι όσοι σαν αυτόν πολιτικοί), είναι άτομο με σοβαρότητα, με πραγματική και όχι προσποιητή σεμνότητα, με μετριοπάθεια, γνώστης των  κάθε φορά θεμάτων του, αλλά και γνώστης του πώς να δρα, κατ΄αντικείμενο, ενώ κυρίως είναι ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και γι’ αυτό είναι τουλάχιστον ΥΒΡΙΣ στην νοημοσύνη του λαού μας, να τον καταγγέλουν Κόμματα σαν τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, προκαλώντας και μόνον τον άκρατο… γέλωτα, άτομα με κοκκινο-φασιστικά χαρακτηριστικά και μεταλλαγμένο κομμουνιστικό “DNA”, που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, αλλ’ αντιθέτως την “ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ”, προκειμένου και να ανέλθουν, αλλά και κυρίως για να… κονομήσουν!..

– Ασφαλώς όμως και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! Εδώ είμαστε, όπως λέμε ως φράση, να κρίνουμε και πάλι όλους αυτούς που εμείς ψηφίζουμε, διότι έτσι πρέπει να κάνουμε και συνεπώς εδώ θα είμαστε και για τον Κο νυν Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”!..

-/-

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ-Β ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΑ! ΟΨΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΗΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ 2023 ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Η “ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ”, ΤΟΥ 1923 ΑΝΑΦΕΡΕΙ, Ε-Τ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ!..

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ”, ΟΦΕΙΛΟΥΝ(!!!) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Κ-Β ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΟΣΜΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΨΗ!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ “ΣΗΜΕΡΑ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟ-ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ (SIC) ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ”!.. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ!..

-/-

Ας δούμε τώρα ως κατακλείδα και “ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ”, 2, 3 “πραγματάκια” για τον… “δημοκρατικό” (sic) Κομμουνισμό! 

Ο Διάδοχος του Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Στάλιν (“Σιδερένιος”),  ο Νικήτα ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ, δήλωσε, απ’ το βήμα της Σοβιετικής “Δίαιτας”, πως ο “ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ” (Στάλιν) είχε εξοντώσει, 15 εκ-ρια δύσμοιρους Ρώσους πολίτες και ότι στα 16 χρόνια της Σταλινικής Δικτατορίας, ο Στάλιν είχε στείλει στα Σιβηρικά στρ-δα “ΓΚΟΥΛΑΓΚ”, περισσότερα από 17 εκ-ρια ανθρώπους!..

– Ο Αριστερός Γάλλος συγγραφέας Στεφάν ΚΟΥΡΤΟΥΑ, ανεβάζει σε 100 εκ-ρια τα θύματα του ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ στον Πλανήτη!..

(ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ“)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΛΙΝ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

– Από τα επίσημα Αρχεία της Σοβιετικής “Μυστικής Αστυνομίας”, της “K.G.B.”, Αρχεία στα οποία στηρίχθηκε ο Κουρτουά και στα οποία αναφέρεται στο πόνημά του “ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΤΡ-ΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ”, προκύπτει ότι από το 1930, μέχρι και το 1954 (απουσιάζουν στοιχεία από το 1918, έως το 1929), στάλθηκαν στα προαναφερθέντα “στρ-δα – κολαστήρια” της Σιβηρίας, συνολικά 28.700.000 Σοβιετικούς πολίτες!..

– Στη  συνέχεια!  Σύμφωνα με άρθρο της Ν. ΚΡΟΥΠΣΠΑΓΙΑ, (“Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ”), που είχε δημοσιευτεί στην “Γκαζέτα Outchitelya”, έπρεπε να θεσπιστεί νομοθετικά η “Κοινωνικοποίηση Των Γυναικών” (!) και οι γυναίκες να μην προβάλλουν αντίσταση στον βιασμό, διότι αυτή είναι ενέργεια αντίθετη με την “Οκτωβριανή Επανάσταση” και πράξη “αντιδραστική”!.. (Σας θυμίζει μήπως κάτι που έγινε επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, σε σχετικό Νομοσχέδιο);

Κύρια επιδίωξη του σοβιετικού καθεστώτος ήταν ο αφανισμός του Χριστιανισμού! Στα “ΓΚΟΥΛΑΓΚ” και στις Φυλακές της ΕΣΣΔ δολοφονήθηκαν 41.000 Κληρικοί, ενώ καταργήθηκαν όλες οι Χριστιανικές γιορτές! (Σας θυμίζει κάτι και αυτό, ίσως); Οι πιστοί σήμερα πχ στην Ρωσία, είναι πολύ περισσότεροι απ’ ότι το 1918!..

Ο Β’ Π.Π. φέρει την υπογραφή του ΚΤΗΝΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ, αλλά πιθανότατα δεν θα είχε ξεκινήσει καν, αν δεν είχε υπογραφεί 6 ημέρες νωρίτερα, το “σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας” ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΜΠ – ΜΟΛΟΤΩΦ (ΧΙΤΛΕΡ – ΣΤΑΛΙΝ)! Οι 2 ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ (και τότε… Φίλοι…) μοίρασαν τότε ισομερώς την Πολωνία! (Τον 1ο μήνα του Πολέμου)!..

– Επίσης! Ο ΛΕΝΙΝ (Χάϊμ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ) διακήρυξε ότι όλα τα ύποπτα στοιχεία στην ΕΣΣΔ, θα πρέπει να εγκλείονται σε μακρινά στρ-δα!.. Ο “Στάλιν” επέκρινε την αρχική επιείκεια στην μεταχείριση των μη Κομμουνιστών, ως “έγκλημα απέναντι στους Προλετάριους,που στην συνέχεια θα έπρεπε να διορθωθεί”!.. Επίσης, ο Λένιν τόνιζε πως επιβαλλόταν να εξοντωθούν, όχι μόνον οι δεδηλωμένοι εχθροί, αλλά και όσοι εκτιμάτο ότι ενδέχετο να κινηθούν εναντίον της… Επανάστασης!..

Στην Πατρίδα μας τώρα!

ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1941-1949 ΚΑΙ ΣΕ 3 “ΓΥΡΟΥΣ”, ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΕΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ “ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ” ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ, ΤΗΝ ΜΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ-ΜΕΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ”, ΚΛΠ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ!..

– ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ, ΑΝ ΤΟΥΣ “ΚΑΤΣΕΙ”, ΤΗΝ ΡΟΗ ΑΦΘΟΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΘΕΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

– Και πριν κλείσουμε το παρόν, σας καλώ να σκεφτείτε το γεγονός ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι(!) νέοι μας σήμερα (παραπλανημένοι και μη), παγιδευμένοι και σήμερα, όπως γινόταν και γίνεται πάντα, από τους Κομμουνιστές… “Δασκάλους” τους, δεν διαμαρτύρονται πχ για τα όσα οι Τούρκοι κάνουν προς την Πατρίδα μας, δεν διαδηλώνουν για τους ήρωες των Ιμίων, για τους Έλληνες σκλάβους της κολοβωμένης Β. ΗΠΕΙΡΟΥ, για τους σφαγμένους Ποντίους της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, για τους Έλληνες της Κύπρου και την ακόμα διηρημένη ΛΕΥΚΩΣΙΑ, για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, για τόσα θέματα που θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν “πράγματα”, αλλά διεκδικούν το ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ “ΦΟΥΛ” ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!..

– Εμείς απ’ εδώ, θεωρούμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας, λόγω και της 75ης επετείου “ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ”, το 1944, του “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ”, με τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ τότε ένοπλους Κουκουέδες (κυρίαρχους τότε παντού, και στα αστικά Κέντρα και στην ελληνική ύπαιθρο, κυρίαρχους και πάλι με την βία και κυρίως με τις σφαγές των Ελλήνων πολιτών που δεν τους προσκύναγαν), ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΚΤΗ ΤΟΥΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ “ΡΙΜΙΝΙ”, ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ* ΜΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΘΗΝΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΤΕ Ε/Π-Θ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ -ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΓ/ΚΚΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ– ΕΒΑΛΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ “ΠΕΣΕΙ” Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ”, ΜΕΤ’ ΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΧΕ “ΠΕΣΕΙ” ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!..

* Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΤΙ ΣΚΛΑΒΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ!..

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΖΩΗΡΟ – ΗΧΗΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, “ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ”, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΛΙΝ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΧΑΙΡΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ. Φίλοι μου! 

Ειλικρινά έψαχνα πολύ και πολλές φορές να βρω έναν πραγματικό λόγο, μια αληθινή αιτία, για να συγχαρώ “από την καρδιά μου”, την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκέλα ΜΕΡΚΕΛ και δεν έβρισκα, μέχρι και 2 ημέρες πριν, όταν και βρήκα!.. Τί έκανε λοιπόν η ΜΙΣΕΛΛΗΝ Μέρκελ, το Νο “1” “Διακυβερνητικό Όργανο”, των “Διεθνών Εβραίων” Κυβερνητών της ΕΕ και θα την συγχαρώ σήμερα;

Διαβάστε παρακάτω!

Η Κα ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ, ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡ-ΔΑ – ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ, ΚΛΠ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, 6 ΕΚ-ΡΙΑ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ “ΕΦΤΙΑΞΑΝ” ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΧΕΔΟΝ… “ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ”, “ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ” ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΣΟΡΟΣ ή ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ “ΣΗΜΕΡΑ”, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΦΩΝΑΝ” ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΦΤΩΧΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ “ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΥΠΟΨΗ ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΑ… ΝΟΘΑ “ΑΔΕΛΦΙΑ” ΤΩΝΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ” (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ), “ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑ ΜΕΡΚΕΛ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ “ΜΝΗΜΕΙΟ – ΗΡΩΟ”!..  

EPA

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!..

“ENTERNAL RESPECT“!

-/-