Αποτελέσματα… “Βολών”, Συνειρμοί, Ερωτήματα, Προβληματισμοί, Διαπιστώσεις Διάσπαρτα.

Φίλοι μου χαίρετε!

Ξεκινάμε!

1. Στο άρθρο με τίτλο ΕΥΠ: Τί γίνεται ρεεεε; Μας… Πιάσανε, ο ΕΛΛΗΝΑΣ” έγραφε, στο τέλος του, για το μέλλον της περίφημης Αξιολόγησης και για τη μελλοντική στάση που θα τηρούσε η ελληνική Κ-Β, μέχρι του τέλους της υπόψη διαπραγμάτευσης, η οποία τελικά φέρεται ότι θα λήξει στις 24 Μαΐου 2016!

Πάτε μόνοι σας βρείτε το άρθρο, την τελευταία του παράγραφο και κρίνετε έπειτα αν η… “βολή” ήταν “100% στόχος”!

Η Κ-Β τελικά παρουσιάστηκε ως… νικήτρια, αφού δεν έφερε -υποτίθεται- “πρόσθετα μέτρα” 3,6 δις Ευρώ. Θα θυμάστε ότι ενώ αρχικά “μιλάγαμε” τότε για 5,4 δις, μετά από την αποκάλυψη των… παρακολουθήσεων των εκπροσώπων του “ΔΝΤ” στην Αθήνα, μιλάγαμε τελικά για 9 δις, κλπ, για ένα δηλ. επιπλέον ποσό που μας “φορτώθηκε”, της τάξεως των 3,6 δις Ευρώ (5,4 + 3,6 = 9).

Η Κ-Β τώρα μας λέγει λοιπόν ότι… “νίκησε”, αφού μας είπε πως “πρόσθετα μέτρα” δεν επεβλήθησαν, αλλά μας “έφερε” τον… κόφτη, (τον γνωστό γερμανικό Χρυσό Δημοσιονομικό Κανόνα” / από το 1949 σε ισχύ στη Γερμανία), ο οποίος είναι ουσιαστικά ισοδύναμος με τα παραπάνω 3,6 δις Ευρώ και πιθανώς και με μεγαλύτερο ποσό αν γίνει κάποιο, αναλογικά μεγαλύτερο, οικονομικό “ατύχημα” στην χώρα.

Ψεύτης Τσίπρας

Μιλάμε δηλαδή για ένα ακόμα Μνημόνιο, το 4ο, το οποίο μας είπε όμως ο Κος Κατρούγκαλος, αλλά και ο Κος Τσίπρας, ότι δεν θα ισχύσει (αυτοί για κόφτη μίλησαν βεβαίως και όχι για 4ο “Μνημόνιο”, αφού έτσι τους συμφέρει να λένε προπαγανδιστικά / τα πάντα εκφράζονται φίλοι μου, ανάλογα με το ποιός ομιλεί κάθε φορά, δηλ. η Κ-Β ή  η Αντιπολίτευση, κλπ / τα πάντα είναι και θέμα… “λεξη-πλασίας” / δεν έχει όρια η πολιτική αλητεία φίλοι μου), αφού είμαστε (το νόημα των λόγων Π-Θ και Υπ. Κοιν. Ασφάλισης) πλεονασματικοί 2 Μονάδες από πέρυσι, από το 2015, για φέτος δε, για το 2016, όπως είναι η εκτίμηση, θα είμαστε 1 Μονάδα πλεονασματικοί, οπότε, μέχρι το 2018*, δεν πρόκειται να πληρώσουμε τίποτα, και έτσι ο κόφτης δεν θα κόψει ελληνικά… πέη,… ελληνικές κλειτορίδες και… “τα πάλαι ποτέ” τροφαντά ελληνικά οπίσθια, κοινώς κώλους, αν βεβαίως, όπως τονίζεται και πάλι, δεν γίνει κανένα τραγικό δημοσιονομικό γεγονός, αφού σε έναν… ετοιμοθάνατο, ο οποίος είναι στην εντατική, όπως είναι η πνέουσα τα λοίσθια ελληνική Οικονομία, όλα είναι πιθανά! Ή όχι; Τί λέτε και εσείς; 

Σχετικά με το περιβόητο ΧΡΕΟΣαυτήν τη διεθνή, την “παγκόσμια πρώτη” στα χρονικά ληστεία, αυτό το διεθνές έγκλημα κατά των Ελλήνων, φαίνεται ότι υπάρχει τώρα διαφωνία ΔΝΤ και… Σόϊμπλε, αλλά και Γιουνκέρ – Σόϊμπλε, (δηλαδή διαφωνία και εντός της ΕΕ), αφού ο Γερμανός Υπ. Οικ. λέγει ότι αυτό θα συζητηθεί το 2018, υπό όρους, ενώ όλοι οι λοιποί μοιάζουν να είναι διατεθειμένοι να… προσφέρουν από τώρα… “επιμήκυνσή του” και όχι… “κούρεμα”, όχι μείωσή του, για τουλάχιστον 50 χρόνια, (“φέρεται ότι” τουλάχιστον), κάτι που οι δικοί μας οικονομικοί πνευματικοί… κολοσσοί ισχυρίζονται πως θα επιφέρει αλλαγή του επικρατούντος κλίματος και θα έλθει έτσι η πολυπόθητη Ανάπτυξη, που την περιμέναμε φέτος, με την… Ανάσταση, όπως μας είπε ο Κος Τσίπρας, αλλά που τελικά δεν ήλθε!

– Έτσι, για 50 χρόνια, άντε και για 40 να πούμε, άντε και για 30 ακόμα, η Ελλάδα (και τα παιδιά της) θα έχει ουσιαστικά «ΜΝΗ- ΜΟ- ΝΙ- Ο “εν διαρκεί“»!!! Έτσι, θα πάψει να “παίζεται” η… σειρά ΜΝΗ-ΜΟ-ΝΙ-Ο” 1, 2, 3, κλπ, όπως ο Εξολοθρευτής 1, 2, κλπ, ή Παρασκευή και 13, 1, 2, κλπ! Καταλάβατε! Το παίρνουμε όλο το… Φάρμακο και τέλος ο… Καμπούρης! Καταλάβατε!..

                   “ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ“!!!

– Κρίνετε φρόνιμο να γυρίσετε πίσω εδώ, να αναζητήσετε και να διαβάσετε το άρθρο – έκκληση – συμβουλή των συνεργατών μας προς τον Ομπάμα, (την “επιχειρηματολογημένη” θέση του “σάϊτ”), σχετικά με το ελληνικό Χρέος (πόσο ήταν πραγματικά και πώς το διόγκωσαν και το έφτασαν εκεί που το έφτασαν, κοντά στα 400 δις+, καθώς και με το τί θα πρέπει να κάνουν οι Η.Π.Α. άμεσα, αν δεν θέλουν να χάσουν το γεωπολιτικό και συνημμένο γεωοικονομικό “παιχνίδι” στην περιοχή μας, στο κέντρο της γης, στο κέντρο της παγκόσμιας -κατά Μπρεζίνσκυ- σκακιέρας, κέντρο που ελέγχει όλη τη γη, όλον τον Πλανήτη!!! 

– Φίλοι μου!

  • Πάμε” παρακάτω για μια… “ψιλο-ανάλυση!

– Τη λίαν συμπαγή θρησκευτικά ορθόδοξη Σερβία την “καθάρισε” το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και η Διεθνής Εβραιοκρατούμενη Εξουσία”, το “Διεθνές Εβραϊκό Κεφάλαιο, με συνοπτικές διαδικασίες! (Θα θυμάστε τον… φονέα της, τον αλήστου μνήμης συγχωρεμένο Αμερικανο – Εβραίο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο οποίος τιμωρήθηκε από το Θεό, αφού πέθανε από καρκίνο, καρκίνο που προηγουμένως σκόρπισε… “απλόχερα” στους Σέρβους και όχι μόνον, μέσω των “ειδικών” αμερικανικών και… “Συμμαχικών” βομβαρδισμών)!..

– Την πΓΔΜ, που το σλαβικό της κομμάτι είναι ορθόδοξο, θα την διαλύσουν! Αυτό είναι και το πρέπον άλλωστε, αυτό είναι το συμφέρον της Δύσης! Στόχος της… Δύσης, εκτιμάται ότι είναι η διάλυση της πΓΔΜ και η ένωση του δυτικού τμήματός της με την Αλβανία και του υπολοίπου είτε με τη Βουλγαρία, πιο πιθανό, (το ανατολικό της τμήμα), είτε με τη Σερβία (το Βόρειο τμήμα της)

Τις Βουλγαρία και Ρουμανία (Μολδαβία) οι οποίες είναι Ορθόδοξες, αλλά όχι τόσο “συμπαγείς”, όσο η Σερβία, (πιο πολύ συμπαγής η Βουλγαρία, λιγότερο η Ρουμανία, όπου υπάρχει μάλιστα και Ουνία), τις “ψήνουν” με σχεδιασμό, εδώ και κάποια χρόνια και κυρίως με οικονομικό σχεδιασμό, στη βάση της σχέσης ποντικός – φάκα – τυρί. (Στη Βουλγαρία, στην οποία έχουν “εισβάλλει” γερά οι Βρετανοί, να θυμίσω ότι υπάρχει ένα 25% περίπου του λαού, το οποίο θέλει σύνδεση με τη Ρωσία, ένα ανάλογο – λίγο μικρότερο – ποσοστό υπάρχει και στη Ρουμανία, όπου οι Η.Π.Α. έχουν εισέλθει “γερά”, ενώ το ποσοστό αυτό στη Μολδαβία είναι 80%+ και στην Υπερδνειστερία αγγίζει το 100%)!

Το “τυρί” είναι τα πολλά κονδύλια που πέφτουν και θα πέφτουν στις χώρες αυτές, κονδύλια που “εν πολλοίς” πλήρωσε και πληρώνει η Ελλάδα, ως η πιο κοντινή γειτονική δυτική χώρα, και ασφαλώς πλουσιότερη απ’ αυτές, τουλάχιστον μέχρι… πρότινος, (όπως έκανε και με την Αλβανία μετά το 1990 και συνεχίζει να κάνει, ή όπως έκανε και η Ομοσπονδιακή Γερμανία, η οποία “πλήρωσε” την ένωσή της με την παλαιά Α. Γερμανία, όταν για κάποια χρόνια, μετά από την “τυπική” επανένωση, “στέναζαν” οικονομικά οι Δ. Γερμανοί, προκειμένου να στερεωθεί, να θεμελιωθεί η “Ένωση” και πάλι των 2 Γερμανιών)!..

Τί έμεινε από Ορθόδοξες Ευρωπαϊκές χώρες, χώρες μεταξύ Ατλαντικού και Ουραλίων;

Η Ρωσία και η Ελλάς!

Η πρώτη είναι υπερδύναμη και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ασφαλώς με… “κολπάκια”, αλλά με νουνεχή σχεδιασμό! Η Ρωσία η οποία είναι ο αντίπαλος των Η.Π.Α. σήμερα σε όλους τους τομείς, (ασφαλώς και η Κίνα, αλλά όχι τόσο όσο η Ρωσία στην παρούσα περίοδο), θα είναι ο επόμενος, ο προσεχής αντίπαλος των Η.Π.Α. και στο στρατιωτικό πεδίο! Έστω, κάποια στιγμή, προσεχώς! Θα είναι τότε που θα “παιχτεί” και η παγκόσμια κυριαρχία, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι της!..

Αποδείχτηκε ευκρινέστατα, μετά από το 1989 – 1990 και την πτώση του Κομμουνισμού, ότι το πρόβλημα δεν εστιαζόταν τελικά στο ότι η Ρωσία ήταν κομμουνιστική! Αν ήταν αυτό και μόνον, πολύ απλοϊκά, σήμερα, είτε η Ομοσπονδιακή Ρωσία θα είχε ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, είτε το ΝΑΤΟ θα είχε διαλυθεί!.. Άρα; Άρα, σκεφτείτε και εσείς λίγο μόνοι σας, με βατήρα το έναυσμα αυτό!..

Τέλος, η δεύτερη, η Ελλάδα δηλαδή, και ορθώς εκτιμηθείσα από τη “Δύση” ως η πιο… επικίνδυνη, για τη “Δύση” και το παγκόσμιο εβραϊκό Κεφάλαιο, Ορθόδοξη χώρα, (ακόμα και από τη Ρωσία επικινδυνότερη / είναι κάτι που θέλει ενδελεχή ανάλυση, αλλά είναι ακριβώς έτσι), βάλλεται πανταχόθεν οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά, εθνικά, και έχει καταστεί -“on purpose“- και πλήρως, μια “ανυπόληπτος… πόρνη ή άντε, για να μην σας… ταράξω ψυχικά, μια ανυπόληπτος δούλη, μια θεραπαινίς” της “Δύσεως”, μια χώρα η οποία μοιάζει να… χαροπαλεύει!!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει ότι υφίσταται πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας ευρύτερος και όχι μόνον κατά χωρών που θρησκευτικά είναι Ορθόδοξες, όπως η δική μας!

Εσείς όμως τί λέτε; Σειρά σας να αρθρώσετε λόγο τώρα!.. Εμπρός λοιπόν!

* Θα θυμάστε σίγουρα πως, εξ αρχής, εδώ στο σάϊτ μας, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, προ της φυγής του, έγραφε ότι οι ΣΑΝΕΛ έχουν αποφασίσει για οικονομικό ορίζοντα μιας 3ετίας, μέχρι δηλαδή το 2018. Μετά… “βλέπουμε”, αν ασφαλώς θα υπάρχει ΕΙΡΗΝΗ και ανάλογα με το “πώς θα πάει το πράγμα” δηλαδή, θετικά οπότε εκτιμάται ότι ο Κος Τσίπρας θα διεκδικήσει συνέχιση της εξουσίας του, αν θα μπορεί ασφαλώς, (θα παρακολουθήσουμε και το τί θα πει και ο διεθνής… μέντορας όλων των… Τσιπραίων, SOROS, αν θα ζει τότε, αλλά και τί θα πει και η τότε αμερικανική Κ-Β, αν υπάρξει παγκόσμια ειρήνη φυσικά, όπως προείπα,  και έχουμε πάει σε… αμερικανικές εκλογές και δεν είναι τελευταίος Αμερικανός Πρόεδρος ο Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα…), ή αρνητικά, οπότε εκτιμάται ότι θα παραδώσει την εξουσία, κάτι που είναι πιο πιθανό, λόγω του βάρους των μέτρων του 3ου Μνημονίου, στον Κ. Κ. Μητσοτάκη.  

                                                                                                    – / –

2.  Τηλεγραφικά και συνθέστε μόνοι σας, ό,τι και όπως νομίζετε! (Όχι πολύ δύσκολος -νομίζω- γρίφος)!

–  Η ΜΙ6 είναι (ουσιαστικά) η “μητρική” της MOSSAD!

– Η ΜΙ6 δεν εκτελεί η ίδια τους ανθρώπινους στόχους της, (κυρίως αυτούς με μεγάλο ή… μεγαλύτερο “ειδικό βάρος”), αλλά “βάζει” συνήθως το… Ινστιτούτο να “δουλεύει” γι’ αυτήν! (Το ακολουθούν παράδειγμα, ένα από τα πολλά, δεν είναι απαραίτητο για την επίλυση του γρίφου! Το διαβάζουν όσοι θέλουν)!

[Βλέπε πχ το βρετανικό… “ενδιαφέρον” για την… εκτέλεση του εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματία Ρόμπερτ Μάξγουελ, το 1991, αν δεν σφάλλω, του τότε ιδιοκτήτη της “οικογένειας” Daily Mirror, ο οποίος ουσιαστικά “έκλεψε” τότε από το αγγλικό κράτος ή το “έβαλλε μέσα”, αν θέλετε, 400εκ. λίρες / στερλίνες, σε σχέση με τις εκδοτικές του στη Βρετανία δραστηριότητες. (Όταν ρωτήθηκε σχετικά η πράγματι “Μεγάλη”, για την χώρα της ασφαλώς, Βρετανή τότε Π-Θ Μάργκαρετ Θάτσερ, απάντησε: “Ρωτήστε τη MOSSAD“)!

Ασφαλώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι, στο υπόψη παράδειγμα, εννοώ δηλ. ότι οι λόγοι δεν ήσαν “καθαρά”… βρετανικοί, αφού πρόκειται, ουσιαστικά, και για τον τρόπο που εργάζονταν και εργάζονται οι Ισραηλινοί, στο πεδίο των πληροφοριών! Ο Μάξγουελ, ο οποίος  είχε χρησιμοποιηθεί προφανώς τουλάχιστον ως “Όργανο Πληροφοριών” στον αγώνα για την ίδρυση και θεμελίωση του Ισραήλ, ήξερε πολλά και φαίνεται ότι εκβίασε τον τότε Ι/Π-Θ ΓΙΤΣΧΑΚ ΣΑΜΙΡ, παλαιό στρατιωτικό και στέλεχος των πληροφοριών, (όλως τυχαίως, επειδή το κουβεντιάζαμε πρόσφατα  και οι Ισραηλινοί προωθούν στελέχη των πληροφοριών σε ανώτατες κρατικές – κυβερνητικές θέσεις, μέχρι και σε θέσεις Π-Θ κές, όπως βλέπουμε), έναν από τους πολεμιστές της ιδρύσεως του εβραϊκού κράτους, όταν αυτός αρνήθηκε να του δώσει το παραπάνω ποσόν, που όφειλε στους Βρετανούς.

Ο εκβιασμός εστιαζόταν προφανώς σε κρατικά μυστικά από την εποχή του αγώνα για την ίδρυση του Ισραήλ! Η εθνική ασφάλεια όμως στο Ισραήλ προέχει οποιουδήποτε… Κου, όσο ψηλά αυτός και αν ευρίσκεται!  “Δεν μου δίνεις, θα μιλήσω”! Έτσι ο Μάξγουελ υπέγραψε το συμβόλαιο του θανάτου του! Καταλάβατε]!..

– Τα PANAMA Papers(1 και 2) “είναι” των Αμερικανών, οι οποίοι είναι “ξαδέλφια”, αν όχι “αδέλφια” των Βρετανών! Τα έβγαλανοι Η.Π.Α. (“CIA“) για τους λόγους τους και είδε ο κόσμος όλος, τους εμπλεκόμενους, κλπ.

– “Για την Ιστορία”, όπως λέμε, και παρενθετικά, στην περιοχή του Παναμά φέρεται ότι δραστηριοποιείται (στα πετρέλαια) και η εταιρεία του Δ. Μελισσανίδη, (Δ.Μ.), ο οποίος φέρεται μάλιστα να έχει “ανοίξει παρτίδες” με τις αμερικανικές ΕΔ (“φουλάρισμα” σε καύσιμα των πλοίων του 6ου Στόλου, κλπ).

– Σίγουρα όμως δραστηριοποιείτο… οικονομικά, δηλαδή έχοντας τα… λίγα λεφτά του εκεί, (αχαχαχαχαχαχαχα), ο φίλος και συνεταίρος του Δ.Μ. στον Ο.Π.Α.Π.**, (από 3% και οι 2), “γνωστός και μη εξαιρετέος”, Κος Κοπελούζος, (που ήταν και… “Οπλάς” / ήταν μάλλον πλέον και δεν είναι εισέτι, λέω εγώ τώρα), με τις εκατοντάδες εταιρείες του, κανονικές ή “σφραγίδα”. Το γεγονός ότι τον “έδωσαν” οι Η.Π.Α. – Ισραήλ, μήπως σημαίνει ότι πλέον θέλουν μόνον τον Δ.Μ., ως άνθρωπό τους, ως “μεσίτη” τους, στην Ελλάδα;

– Αλήθεια, πώς θα “ανοιγεί” τώρα στο Σουδάν ο Δ.Μ., όπως λέγεται; Χωρίς την άδεια των Αμερικανο – Ισραηλινών “πατρώνων” του; Μόνος του;

Πώς “πάει” o Δ. Μ. να φέρει ΕΠΙΣΗΜΑ και ΝΟΜΙΜΑ και πάλι στην Ελλάδα και τονίζω όχι(!) παράνομα, τα… “Φρουτάκια” και τα “Καζίνο” στις γειτονιές, όπως πχ είναι στην… Αλβανία (εδώ φυσικά είναι σε κάθε γωνία) και γενικά, σε μέρη όπου ανθεί η… Οικονομία; Αχαχαχαχαχαχα! Συνακολούθως ρωτάω! Ποιός ο ρόλος του Δημοκράτη Κου Φλαμπουράρη στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και στην πώληση του προαναφερθέντος Ο.Π.Α.Π.;

Τελικά ο Δ.Μ. , [που μαζί με τον παλιό του φίλο Καρρά, (αυτόν της Προοδευτικής), είχαν κατηγορηθεί και καταδικασθεί για λαθρεμπόριο πετρελαίου κλπ και στα Δικαστήρια τους είχε υποστηρίξει, (γιατί άραγε), η μεγάλη ελληνική μεσιτική πετρελαϊκή Οικογένεια, η Οικογένεια Βαρδινογιάννη, (λέτε να ήταν άνθρωποί τους φίλοι μου)], τελικά λοιπόν ο Δ.Μ. , έστω και μετά από λίγο διάστημα στη Φυλακή, έγινε “Μέγας και Τρανός” και σήμερα διεκδικεί να εκπροσωπήσει, αν ήδη δεν το έχει πετύχει, τη Σαουδαραβική πετρελαϊκή εταιρεία ARAMCOκαι ουσιαστικά την “μητρική” της, την αμερικανο-εβραϊκή πετρελαϊκή εταιρείαStandar Oil, (όπως παλαιότερα ο… Βαρδινογιάννης / μπα, σύμπτωση θα είναι, του οποίου Βαρδή Βαρδινογιάννη τη ζωή, θα το θυμάστε, την είχε απειλήσει η “17η Νοε”, ήταν όμως “γερή” η… Μ/S του), “κυνηγώντας” ο Δ.Μ. να γίνει 0 νέος Έλληνας ΩΝΑΣΗΣ, και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ΩΝΑΣΗΣ οικονομικά και σε τίποτα άλλο, αφού την Ελληνολατρεία του ΩΝΑΣΗ, δεν την έχει κανείς μας, άντε να την έχουν ελάχιστοι σήμερα Έλληνες!!!

 onasis-kallas

– Άρα-γε, τί λέτε, ο Δ.Μ. έχει, ή πρέπει να έχει, σχέση με τους Εβραίους του Ισραήλ, ποιά και αν “ναι” πώς τη δημιούργησε;

– Το παγκόσμιο ΧΡΗΜΑ, τον παγκόσμιο ΠΛΟΥΤΟ, κατέχουν και ελέγχουν οι Εβραίοι, συγκεκριμένες ζάμπλουτες οικογένειες, μαζί με τις παραφυάδες τους στις Βασιλείες της Βρετανίας, της Ολλανδίας, και στο Βατικανό, ΔΙΑ ομοφύλων τους “κρυφών” (κυρίως και συνήθως, τουλάχιστον μέχρι… πρότινος) ή φανερών, όπως κυβερνητών κρατών, ΠτΔ, Π-Θ, Δικαστικών, Μυστικών Υπηρεσιών, Διοικητών Τραπεζών, Χρηματιστηριακών Ομίλων, Διεθνών Πετρελαϊκών και Εξοπλιστικών Τραστς, κλπ.

Άρα η ΜΟΣΣΑΝΤ ξέρει, γνωρίζει και ορθότερα ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και στο οικονομικό “κομμάτι”!

Τώρα τα λεφτά τους “τύποι”, όπως αυτοί που αναφέρονται στα PANAMA Papers, αλλά και άλλοι “συγγενείς” αυτών χαρακτήρες, τα μετέφεραν -προσέξτε- στη Σιγκαπούρη, η οποία κατέστη ή καθίσταται ο νέος… Παναμάς!

– Ο Σιγκαπουριανός Πρόεδρος, ο 1ος ιστορικά επίσημος της χώρας του, επισκέφθηκε πρόσφατα το Ισραήλ! “STOP”. Εδώ ας κάνουμε και μια… τουρκική παρέκκλιση! (… Υπο-γρίφος)! 

– Ο γιος του Τούρκου Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών και “κολλητού” του ΡΤΕ, Μπιναλί Γιλντιρίμ,  ενός πολιτικού που “έπαιζε” παλαιότερα μέχρι και για Π-Θ και που τώρα “ξαναπαίζει”, ο γιός του λοιπόν,”τραβήχτηκε” στη Σιγκαπούρη να χαρτοπαίζει σε κάποια χαρτοπαιχτική λέσχη και η δραστηριότητά του αυτή διέρρευσε στα Τ/ΜΜΕ!

Ο ίδιος ο Υπουργός σε πρωτοσέλιδη συνέντευξή του, στην ε/φ “Χουριέτ” νομίζω, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, δήλωσε ότι “ξέρουμε ποιοί είναι από πίσω”, ότι “πρόκειται για κτύπημα κάτω από τη μέση” κλπ. Δεν πέρασαν 10 ημέρες και ο Τ/Π-Θ… “αντίο σας”!.. Τα ξέρετε!..

– Ο Τ/Π-Θ έχει εβραϊκή καταγωγή ή όχι; Τί λέτε;

– Η MOSSADφωτογράφησε τον γιο του αγαπημένου του ΡΤΕ, Υπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ και έστειλε “copy” απ’ ευθείας στον… Δαβίδ, (όπως σας τον γράφω καιρό τώρα), ή έστειλε “copy” στον Φιντάν (“ΜΙΤ”), ο οποίος έκανε το “μεγάλο λάθος” και δεν ενημέρωσε τον ΡΤΕ και “έδωσε” το θέμα στον Τ/Π-Θ! Μην νομίζετε ότι ο Φιντάν είναι ιδιαιτέρας ευφυΐας, απλά προσέξτε τί είναι, είναι έμπιστος του ΡΤΕ, εμπιστοσύνη” που είναι το 1ο ζητούμενο στις “Πληροφορίες. Φυσικά και ο Φιντάν έχει παράπονο από τον ΡΤΕ, που δεν τον άφησε να γίνει Βουλευτής, θα θυμάστε. Σε κάθε περίπτωση η θέση του Φιντάν είναι πλέον επισφαλής, όπως -λίαν πιθανώς-  και του επικεφαλής επιχειρησιακού Υδκτή του, του Πρέσβεως Μπιλγκίτς, αν δεν συγχέω τώρα τα ονόματα, αφού εργάζομαι “από μνήμης”!..

Για τους Ισλαμιστές γενικά και όχι μόνον γι’ αυτούς του ΡΤΕ, ο οποίος προσπαθεί (και μάλλον το έχει πετύχει) να μεταβληθεί και σε… ¨τοτέμ¨ μέσα στο “ΑΚΡ”, ένα τέτοιο περιστατικό, όπως αυτό της χαρτοπαιξίας, είναι εξαιρετικά σοβαρό, (από πλευράς… Ισλαμικού ήθους), ξέχωρα ασφαλώς με την τεράστια υποκρισία των… θιγομένων, οι οποίοι μπορεί να καίνε πχ 100 Κούρδους σε υπόγεια στο Τσίζρε, οι οποίοι ανέμεναν να συλληφθούν απλά, αλλ’ όμως νηστεύουν στα Ραμαζάνια, προσεύχονται 5 φορές την ημέρα, κλπ, όντας “καλοί Μουσουλμάνοι”!.. Καταλάβατε!..

Θέλετε και απλούστερο παράδειγμα; Οι Μουσουλμάνες μπορεί να είναι πχ παρθένες, αλλά να είναι… “ορθάνοιχτες” από την “πίσω πόρτα”!.. Καταλάβατε! Αυτό που λέγει ο λαός μας, “από εμπρός παρθένες και από πίσω περνούν τα… τρένα”! Δεν έχει όμως σημασία, είναι…  πιστές Μουσουλμάνες!.. Αχαχαχαχαχαχα! Καταλάβατε!.. Έτσι ακριβώς!

Ερώτηση προς την ΕΥΠ:

Υπάρχει σταPANAMA Papers – 2” και όνομα παλαιού πράκτορος (“επιχειρησιακού στελέχους”) ή συγγενικού του προσώπου; Αν “ναι”, αυτό το πρόσωπο τί σχέσεις διατηρεί με τους Εβραίους του Ισραήλ; Αν “ναι”, τελικά τί γίνεται εκεί στην… “Παναγιώτη Κανελλόπουλου”; Μήπως θέλει “γκρέμισμα” και ξαναστήσιμο όλο το εθνικό αυτό… “μαγαζί”;

Τελικά, μήπως λέγω, μήπως, πλέον, οι πρώην και νυν εντολείς του, θέλουν το τέλος του παραπάνω πράκτορος / επιχειρησιακού στελέχους, για κάποιους λόγους;

Οι παραπάνω λοιπόν υποπαράγραφοι της παραγράφου “2” σας παρουσιάστηκαν και σε μια τελική προβείτε εσείς στις όποιες συνθέσεις, ώστε να “βρείτε, αν μπορέσετε,…  ΦΩΣ“! Η σύνθεση όμως θυμίζω, προϋποθέτει βαθιά γνώση, γνώση απαραιτήτως και των λεπτομερειών των διαφόρων θεμάτων και σίγουρα κρίση!

Είσθε λοιπόν “ελεύθεροι” να… χειριστείτε την παρ. 2, όπως θέλετε, αλλά αν (μου) γράψετε, μην ξέροντας τίποτα άλλο να γράψετε ως απάντηση, τις 3 λέξεις, Βρώμα – Σήψη – Αηδία, θα σας βάλλωΑΡΙΣΤΑ! (Όπως παλιά που όσοι εκ των μαθητών δεν ήξεραν να απαντήσουν στα διαγωνίσματα των Θρησκευτικών, έγραφαν το “Πάτερ Ημών”, ή το “Πιστεύω”, έπαιρναν τη βάση -10- και “περνούσαν” το μάθημα και την Τάξη, θα θυμάστε δεν μπορεί)!..

** Για τον Ο.Π.Α.Π. και την πώλησή του, αν τα καταφέρουμε, θα γράψουμε “2 λόγια” μελλοντικά! Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα, όπως τα ακόλουθα, κλπ:

Γιατί οι Σαμαρο-Βενιζέλοι πούλησαν τον Ο.Π.Α.Π. “για 1 κομμάτο ψωμί” (640εκ. Ευρώ), όταν πχ το 2015 “έβγαλε” καθαρά κέρδη 750 εκ. Ευρώ; (Ο Δ.Μ. ανέφερε πως ο Ο.Π.Α.Π. πλήρωσε φέτος για φόρους στο κράτος 500 εκ. Ευρώ)! Θα πούμε, “δούμε” και θα εξετάσουμε ποιοί εξ Αμερικής(;) υπεχρέωσαν το Σαμαρά να τον “δώσει”, ποιός ήταν ο ρόλος του Κου Φ. Κρανιδιώτη, του δικηγόρου του Κου Δ.Μ., στην όλη πώληση, γιατί δόθηκε στους Τσέχους, κλπ. (Άσχετο με το θέμα της πώλησης του Ο.Π.Α.Π., αλλά όχι -γενικά- άσχετο:

Τσέχος είναι και ο… Στρατηγός Πετρ Πάβελ, ο οποίος πέρυσι, αν δεν σφάλλω, εξελέγη Πρόεδρος της Στρ-κής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, έχοντας ως βασικό αντίπαλό του τον Έλληνα Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο).

Κόρη Τσεχο – Εβραίου “εμιγκρέ” στις Η.Π.Α. όμως είναι και η “αλήστου μνήμης” τέως Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Κα Μαντλίν Ολμπράϊτ, η οποία προσφάτως έγινε και Πρόεδρος σε δικό της Ίδρυμα Ερευνών – Μελετών, κλπ, κάτι σαν και εκείνο του Μπιλ Κλίντον, το οποίο προωθεί την… Ειρήνη, στον κόσμο!..

Για τους πιο “ψαγμένους”!.. Καταλάβατε τώρα φίλοι, γιατί κάποιοι που ήταν ή είναι μέλη και των ΜΥ, πλην των άλλων… “εκτός συναγωνισμού” συμμετοχών τους, “πολεμάνε” μετά μανίας τη δημιουργία ελληνικής “Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών”; Το 1ο βασικό – θεμελιώδες μάθημα στις Πληροφορίες (στο course των προχωρημένων ασφαλώς) είναι η φράση: Ό,τι Βλέπεις ή Ακούς, Σπάνια ή Ποτέ Είναι Αληθινό!  Μην το ξεχνάτε αυτό οι… “επιχειρησιακοί”!

Φίλοι μου, το κάθε τι, θέλει χρόνο, μυαλό, θέληση, οργάνωση, λίγη τύχη και σίγουρα εμμονή στο σκοπό και η ΕΠΙΤΥΧΙΑ θα έλθει “το δίχως άλλο”, ενώ θα πρέπει να το “δένεις” το θέμα πολλαπλώς πάντα, ώστε αν πας… στο Μεγαλοδύναμο, να υπάρχουν δυνατοί – ισχυροί άνθρωποι, οι οποίοι θα σε εκδικηθούν, όσο ψηλά και να βρίσκεται ο στόχος σου!!!

                                                                                                    –  /  –

3. Βγενόπουλος: Από γιός ενός επιτυχημένου, σε γενικές γραμμές, Αθηναίου βαζελο-εμποράκου, που έγινε βαζελο-μεγαλέμπορος, κατέστη βαζελο-μεγαλοεπιχειρηματίας, ή αν θέλετε τελικά, έγινε λεφτάς, που λέγει και ο λαός μας, “μέσης δύναμης”*** όμως, (αφού δεν είναι ούτε καν Μελισσανίδης, φυσικά και δεν “μιλάμε” για μεγέθη όπως Βαρδινογιάννης, Λάτσης, κλπ), και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τί πιστεύει ο ΕΛΛΗΝΑΣ, για τον “ΒΓΕΝΟ”!

Πιστεύει ότι κατέστη, [ηθελημένα ή όχι, λόγω βλακείας δηλαδή, δεν έχει σημασία, (μάλλον το 2ο),] με τη MARFIN, ο επιχειρησιακός πολιορκητικός κριόςτου ισραηλινο-βρετανικού ή βρετανο-ισραηλινού σχεδίου πλήρους ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την οικονομική “βύθισή” της, το Κυπριακό ΜΝΗΜΟΝΙΟ, κλπ, μετά από το σαμποτάζ στο Μαρί, που το έκαναν “ατύχημα”, σαμποτάζ το οποίο οδήγησε μάλιστα, για 1η φορά μετά από το 1974, η ελεύθερη Κύπρος να φτάσει να αγοράσει ουσιαστικά μέχρι και ρεύμα από τα… ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!!

Έτσι, αφού κατέστη… “επιχειρησιακός”, άθελά του πιθανώς(!), (ουδείς “επιχειρησιακός” ζει, αν οι ΜΥ που τους χρησιμοποιούν “σέβονται” τον εαυτό τους / όσοι ζουν, για να ζουν, σημαίνει ότι ακόμα χρησιμοποιούνται) και λόγω του ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και ως μυαλό και ως “λεφτάς”, αυτοί που τον χρησιμοποίησαν “μετά πάθους” επιδιώκουν την Κ/Φ του! Έτσι:

  • Τον “ψάχνει” και ποικιλοτρόπως τον “κυνηγάει” η Κυπριακή Δικαιοσύνη! (Πχ τους 2 “δικούς” του, θα ακούσατε)…
  • Του “έφτιαξαν” το θέμα με την πυρκαγιά της Τράπεζάς του στη Σταδίου, με τα “ασύλληπτα” τσογλανάκια του ΑΝΤΑΡ-CIA, αν μπορώ να θυμηθώ σωστά, που είχε ως αποτέλεσμα αθώα θύματα, υπαλλήλους, μεταξύ των οποίων και εκείνης της εγκύου, η οποία “έφυγε” μαζί με το έμβρυο παιδί της!!!
  • Του “έφτιαξαν” την τελευταία “κόντρα” με τον αδέκαστο… Παπαγγελόπουλο, (για να μην σας κουράζω γράφοντάς τα όλα) και θα συνεχίσουν, μέχρι να τον… “τελειώσουν”! Και πιθανώς, “αν κουραστούν” αυτοί που τον κυνηγούν, να επιδιώξουν και το φυσικό του θάνατο!

– Ο Βγενόπουλος, για τη δωροληψία που κατήγγειλε, λέγει αλήθεια! Βεβαίως το ερώτημα που προβάλλουν όσοι διαφωνούν σ’ αυτό, είναι ότι τί είδους δωροληψία ήταν αυτή, αφού ο Βγενόπουλος έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια! Άρα, οι “δωρο-δότες” του, ας τους πούμε έτσι, θα πρέπει να είναι οικονομικά πολύ ανώτεροί του και όχι κάποιοι τυχαίοι και θα πρέπει να του πρότειναν “οικονομικούς… ιερείς, κοινώς παπάδες”!.. κλπ, κλπ, κλπ.

Ο Βγενόπουλος δίπλα του έχει πολύ καλό Νομικό Επιτελείο, όπως διαφαίνεται καθαρά πλέον, το οποίο και μέχρι τώρα τον σώζει, δεν έχει όμως και… Βρώμικο Επιτελείο, που θα του λέγει κάθε φορά πώς να δρα, προ ή μετά από τις ενέργειες των δικηγόρων του!

Σωστά το είπε στο κανάλι “Ε” η μεγαλύτερη αηδιαστική γλείφτρα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΣΑΝΕΛ δημοσιογράφος Κα Καλογεροπούλου, παλιά φανατική ΠΑΣΟΚ-ΤΣΟΥ, ότι έπρεπε να τους “πιάσει” με παρακολούθηση και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ο Βγενόπουλος!

Φανταστείτε φίλοι μου πού έχει φτάσει η κοινωνία και ειδικότερα η ελληνική κοινωνία σήμερα, από πλευράς ηθών! Έχει διαλυθεί το… Σύμπαν!!! Η Κα αυτή προέτρεψε, συμφωνούντος και του άλλου μεγαλο-λαμόγιου δημοσιογράφου, του Σεραφείμ Κοτρώτσου, που νομίζει ότι δεν γνωρίζουμε ποιός είναι, προέτρεψε λοιπόν ουσιαστικά, έμμεσα ασφαλώς, τους ακροατές της, να χρησιμοποιούν τέτοιες παράνομες και αντι-Συνταγματικές μεθόδους και πρακτικές! Τη μέθοδο όμως αυτή, που μας θύμισε η… “σκούπα” του Κου Τσίπρα μεγαλοδημοσιογράφος, θα εφάρμοζαν σίγουρα οι… “δωρο-δότες” του Βγενόπουλου, στον Βγενόπουλο, αν τους έλεγε “ΝΑΙ”! Να είστε σίγουροι!!!

 Η υπόθεση “MARFIN” ή η υπόθεση “ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ” φίλοι μου, πείτε την όπως θέλετε, είναι ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΗ!!! 

– Όμως, το πιο ωραίο του “ΒΓΕΝΟ” ήταν η αναφορά του στη μέθοδο του παρ’ ολίγον… χρηματισμού του, η αναφορά του στη μέθοδο του…  ΒΙΒΛΙΟΥ που του πρότειναν! Την μάθαμε και αυτήν!.. Το γέλιο όμως “έπεσε” όταν μας είπε ο Κος Βγενόπουλος ότι -τελικά- του πρότειναν… ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!! “Πάμε” τώρα να γελάσουμε μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Και πάλι! ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ“!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Τέλος, επειδή γλείφουν πολλοί και μετά πάθους, από τα κανάλια και όχι μόνον, τον Κο Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Κο Παπαγγελόπουλο, ο ΕΛΛΗΝΑΣτου στέλνει ένα μήνυμα απ’ εδώ, το οποίο λέγει τα παρακάτω:

«Κε Υπουργέ! Για μένα σωστός ως χαρακτήρας δεν είσαι, διότι υπηρέτησες από υψηλότατες θέσεις και την Κ-Β Καραμανλή και τώρα το “ΣΥΡΙΖΑ”, άντε τους “ΣΑΝΕΛ”, γεγονός που δείχνει ότι την εξουσία τη θέλεις και εσύ, σε… ελκύει, σε… θέλγει, όπως και τη δόξα της! Υπηρέτησες 2 διαφορετικούς… αφέντες! Αδέκαστος τέλος στα μάτια μου θα γίνεις, ΜΟΝΟΝ(!), όταν ΤΩΡΑ(!) που μπορείς(!), ως εκ της θέσεώς σου, πεις στον ελληνικό λαό ποιοί είναι οι δολοφόνοι της ΜΑΡΦΙΝ”, στην οδό Σταδίου και τους δω να τους πιάνουν οι της ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ με χειροπέδες και με τα χέρια πίσω, και τους δω μετά να δικάζονται και να καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη που ακόμα υπηρετείς»!

(Τυχόν λόγοι “εθνικής ασφαλείας” κλπ τα θεωρώ, λαϊκά θα στο πω, “του κώλου τα 9μερα”! Οι όποιοι επιχειρησιακοί είπαμε “τελειώνουν” και μπορεί να “τελειώσουν”, χωρίς δικαστικά “να βγει” τίποτα άλλο! Πχ η “17 Νοε” δικάστηκε, αλλά για πες μου, τί μάθαμε, σοβαρό εννοώ; Τίποτα! Πχ Ποιά είναι η 17η Νοε προ του 1981; Και άλλα πολλά!.. Όμως οι επιχειρησιακοί “τελείωσαν”, όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Κουφοντίνας με την παράδοσή του, ή λίγο μετά, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, “έως εδώ”! Θα το θυμάσαι)!

*** Η οικονομική δύναμη του Βγενόπουλου θα μπορούσε να συγκριθεί πιθανώς, με αυτήν του σημερινού Αλαφούζου, του “ΣΚΑΪ” και του Βάζελου! 

Να θυμίσω εδώ ότι ο σημερινός Αλαφούζος ή… Αλασκούζος (δεν ξέρω αν έχει και αυτός εβραϊκή καταγωγή, λίαν πιθανώς όμως επειδή… σκούζει πολύ), δεν διατηρεί με τις Η.Π.Α. σχέσεις όπως παλιότερα ο πατέρας του! (Θα θυμάστε τον Κο Σωκράτη, αυτόν που έσωσε οικονομικά ο Κων-νος Μητσοτάκης, στις αρχές της 10ετίας του 1990, όπως είχε σώσει και το άλλο… “Νούμερο”, τον Κοντομηνά, αλλά που μετά και οι 2 αυτοί μερίμνησαν και τον… “έρριξαν”)!

Σήμερα, ο Κος… “ελάτε να κάνουμε μια δράση”, περιορίζεται μόνον στο να προβάλλει δυνατά, από το κανάλι του και την ε/φ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, τις αμερικανικές θέσεις!.. Στην ε/φ του άλλωστε, Διευθυντής είναι, όλως τυχαίως, όπως είναι γνωστό, το αποκαλούμενο… “Αμερικανόπαιδο”, ο μεγαλοδημοσιογράφος και μεγαλοκομμουνιστής, “το πάλαι ποτέ” βεβαίως, Κος Παπαχελάς.  

                                                                                                –  /  –

4.  Θα μάθουμε τίποτα περισσότερο για τους 14(;) ξένους που συνελήφθησαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, κατά τη ψήφιση του “Ασφαλιστικού”; Ωφέλιμο θα ήταν!..

– Περιμένουμε και την ταινία με το Ματ Ντέϊμον να βγει στις αίθουσες και στο… “youtube”, μπας και αντλήσουμε λίγο από τη “σκέψη”, καθώς και να καταγράψουμε, πιθανώς, την άποψη των ξένων Υπηρεσιών, για τα γεγονότα κάθε φορά που γίνονται, 10ετίες τώρα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τους δήθεν… ταραξίες, μπαχαλάκηδες κλπ, από τους οποίους δεν συλλαμβανόταν, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, κανείς τους, ενώ, έως τώρα, ποτέ και κανείς δεν μαθαίνει την “ουσία”, δηλαδή ποιοί είναι “από πίσω ” τους, κλπ!

Βεβαίως υποστηρικτές τους, τα τελευταία χρόνια, ήσαν Δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ και άρα δεν χρειάζεται κανείς να μας πει ότι χρηματοδότης τους είναι ο SOROSκαι ο σχεδιασμός τους συγκεκριμένος, όπως έχει αναλυθεί σ’ αυτό εδώ το σάϊτ! Όμως δεν είναι τόσο… απλό, όσο πιθανώς φαίνεται!.. Να θυμίσω ότι ανάμεσα στους… “μπαχαλάκηδες” συγκαταλέγεται και ο γιος του νυν ΠτΒ, Κου Βούτση, ή όχι;

– Μια και ο λόγος για ταινίες, κάποια στιγμή, θα σας προτείνω ορισμένες, για εκπαίδευση της… κρίσης σας στις “Πληροφορίες” και στις “Αντι – Πληροφορίες”! (Για όσους ενδιαφέρονται βεβαίως)!..

                                                                                                 –  /  –

5. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ και σε όσες άλλες κρατικές Υπηρεσίες την υπεστήριξαν πληροφοριακά, στην πρόσφατη υπόθεση με τη διακίνηση ναρκωτικών, κλπ. Αναφέρομαι στην υπόθεση με κέντρο την Ήπειρο, και με προεκτάσεις σε Αλβανία (Αγίους 40), σε Ζάκυνθο, (νησίδα έναντι παραλίας Αγίου Σώστη) και σε Δ. Ευρώπη!

Η επιτυχία λαμβάνει και εθνικές, θα έλεγα, διαστάσεις, καθ’ όσον η υπόθεση καταλήγει στον Σπετίμ Ιντρίζι, του Προέδρου του αλβανικού κόμματος PDIU (των λεγόμενων “Τσάμηδων” / Κόμμα που συνεστήθη ακριβώς για την “ενσωμάτωση”, όπως το λέγει και στα αρχικά του, της σημερινής ελληνικής Ηπείρου και μέρους της Δ. Μακεδονίας, με την Αλβανία), και κυβερνητικού εταίρου του σημερινού Αλβανού Π-Θ, Έντι Ράμα! 1000 Μπράβο!

Μια παρατήρηση όμως με πολύ σεβασμό! Ο Κος Χήτος (που για να αστειευτώ είναι και Μ/Κ τος, λόγω του “περάσματός” του από το 644 Μ/Κ Τάγμα, αν δεν σφάλλω), θα έπρεπε να μιλήσει λίγο πιο “ανοικτά”, πιο απλά και με ονόματα, ώστε να καταλάβαιναν το σχόλιό του και οι… αμόρφωτοι ή ορθότερα οι ανενημέρωτοι, (κακώς ασφαλώς), Έλληνες, που ακροώντο! (Το ίδιο θα έπρεπε να γίνει σε όλα τα κανάλια που ανέφεραν την είδηση, αλλά ο Χήτος αφού το προχώρησε, θα έπρεπε να το… ολοκληρώσει)!..

– Στη συνέχεια!

Μην με ρωτάτε φίλοι μου για τον… αποκεφαλισθέντα στην Ήπειρο Αλβανό και μην κάνετε συνειρμούς ή κυρίως μην σας… νικάει η παροιμιώδης, υπάρχουσα στο DNA της Φυλής μας, ελληνική φαντασία! Μετά από τον ικανό αριθμό οπλισμού που βρέθηκε στην οικία του κτηνοτρόφου, εκτιμάται ότι η “ΕΥΠ” θα ψάξει να δει τί συμβαίνει και έτσι θα απαντηθούν και ερωτήματά σας, της μορφής, ο Έλληνας κτηνοτρόφος δούλευε για τους Αλβανούς, τα έπαιρνε έως τώρα απ’ αυτούς και διένειμε όπλα σε Αλβανούς στην ελληνική Ήπειρο κυρίως, ώστε να μην τραβά την προσοχή των Αρχών;” ‘ή “ο αποκεφαλισθείς Αλβανός έμαθε και εκβίασε το αφεντικό του ότι θα κάρφωνε τη δράση του και έτσι τον “καθάρισε” ο κτηνοτρόφος;” ή “ο νεκρός Αλβανός διένειμε τα όπλα, πληρώνοντας τον κτηνοτρόφο, και με κάποιον τρόπο οι “δικοί” του θεώρησαν ότι η “ΕΛΑΣ” έφθασε “κοντά του” και έτσι τον “καθάρισαν”, φοβούμενοι μήπως μιλήσει ή “μήπως είχε ήδη αρχίσει να ομιλεί στην “ΕΛΑΣ και άλλα πολλά!.. Πιθανώς όμως να μην συμβαίνει και τίποτα απ’ αυτά και οι λόγοι του… αποκεφαλισμού του να ήταν άλλοι, πχ προσωπικοί, κλπ.

Φίλοι μου αυτές οι υποθέσεις απαιτούν χειρουργικούς χειρισμούς (Μπάρναρντ / Γιακούμπ), διότι πολύ εύκολα η επιτυχία μπορεί να γίνει αποτυχία, αλλά και το ανάποδο ασφαλώς!

Ο ΙΩΝΑΣ μου λέγει αυτήν τη στιγμή, για την περίπτωση αυτή, πως δάκτυλα, χέρια, κεφάλια, κλπ “βγάζουν” μόνον οι Αλβανοί και πως οι Έλληνες (κάποιοι λίγοι εκ των Ελλήνων βεβαίως, όχι όλοι) θα γίνουν μετά από 2 τουλάχιστον γενιές ίδιοι, λόγω της έλλειψης Παιδείας στα ελληνικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια και Παν-μια, καθώς και λόγω της συμβιώσεως μαζί με τους Αλβανούς ή με τέτοιους Αλβανούς! Για σκεφτείτε το φίλοι μου, δεν φαίνεται έωλο ως επιχείρημα, τί λέτε;

                                                                                            – / –

6. Οι Έλληνες, όπως πάντα, για άλλη μια φορά δεν τήρησαν τοΑριστοτελικό Μέτροκαι ξεφτιλιστήκαμε! Τί έγινε; Αναφέρομαι φίλοι μου στο τραγούδι μας στηEUROVISION, όπου μέσα στη συνολική αηδία του θέματος (τραγούδι, σκηνική παρουσία, ενδυμασία, κλπ), κάποιος (ο συνθέτης προφανώς) σκέφτηκε να βάλλει ή ορθότερα να εμπλέξει όχι “Ποντιακή Μουσική”, αλλά “Ποντιακή Χροιά”, στον… “εμετό”, τον οποίον “έγραψε”, με αποτέλεσμα να δυσφημήσει και τη Ποντιακή Μελωδία!.. (Ασφαλώς δεν ισχυρίζομαι ότι το έκανε επίτηδες, αλλά οι ειδικοί, που “ο Θεός να τους κάνει”, που άκουσαν το τραγούδι, τί έκαναν όταν έκριναν, και πολύ περισσότερο όταν αποφάσιζαν ότι θα πρέπει να… “προχωρήσει” και να εκπροσωπήσει την χώρα μας); 

“Έπαιξαν”, (άκριτα και όχι με σχεδιασμό), πολύ οι Πόντιοι τους τελευταίους μήνες μετά τις γνωστές… “Φίλιες”, απίστευτες πράγματι, δηλώσεις για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που υπέστη από τους Οθωμανούς και τους απογόνους τους Τούρκους, το πιθανώς αρχαιότερο ελληνικό αυτό φύλο, και πολύ έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν και είτε να προβληθούν, είτε και να κερδίσουν ακόμα, από υπερβολές και από  διαγωνισμό… Ποντιοσύνης!..

Πχ  Ο Χολίδης, το ωραίο αυτό Ελληνόπουλο, “βγήκε” στη… Ρούλα, ή… Πατσ-ούλα, όσο και να την αγαπάμε, (τί είναι αυτό ρε με τα “λίφτινγκς” που κάνουν όλες αυτές οι πάσης φύσεως “ματσό” και γίνονται “λεκάνες προς αφόδευσιν”, αηδία και εμετός), άντε να δεχθούμε τα όσα μας υποχρέωσε η Ρούλα να ακούσουμε λοιπόν ως απαντήσεις από το παλληκάρι αυτό και τον πατέρα του, αλλά αυτό της Ναταλίας Γερμανού, που μας είπε ότι τον είδε το Χολίδη στο…  όνειρό της, επειδή θα ήθελε να την… φιλήσει μάλλον, τί ήταν φίλοι μου;

Έλεοοοοοοοος ρεεεεεε!.. Φτάνει, αρκετά ασχολήθηκα με το θέμα, καταλάβατε!..

γενιτσαροι

                                                                                                  – / –

7.  Κάποιοι με ρωτάνε για τα ΜΜΕ, ποιός τα ελέγχει στην Ευρώπη, κλπ! “Δεν έχεις γράψει κάτι”, μου λένε! Απαντώ λοιπόν! Ο μεγάλος φίλος των Ελλήνων, Κος… Σόρος! Αχαχαχαχαχα!.. Και τα ελληνικά; Ναι, και τα ελληνικά!!!

Είναι μεγάλο το θέμα φίλοι μου, έχει να κάνει με την οικονομική -κυρίως- και όχι τόσο με την ιδεολογική επικράτηση στις Η.Π.Α. των Δημοκρατικών “Διεθνών Εβραίων”, έναντι των Ρεπουμπλικανών “Διεθνών Εβραίων” και ακόμα  (όχι όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό) με την κόντρα που σοβεί μεταξύ των Συντηρητικών Εβραίων του Ισραήλ, των Ισραηλινών δηλαδή που σήμερα κυβερνούν το κράτος του Ισραήλ, υπό τη στιβαρή και άκρως Πατριωτική προσωπικότητα του Κου Βενιαμίν Νετανιάχου και των Η.Π.Α.**** Έχει ακόμα “να κάνει” και με τον όλο εβραϊκό σχεδιασμό, των Δημοκρατών “Διεθνών Εβραίων”, για την επικράτησή τους στον κόσμο και μάλιστα σε έναν κόσμο, όπως αυτοί τον θέλουν! Πιθανώς να έχετε ακούσει την ακολουθούσα ρήση, από κάποιους: Η Παγκοσμιοποίηση Θα Περάσει Με Το Σοσιαλισμό“!

Θα το δούμε όμως το θέμα στην ολότητά του, στο μέλλον!

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και πάλι Φίλοι μου: Διαβάστε παρακάτω!

SOROS WANTS EUROPE TO TAKE 1 MILLION MUSLIM MIGRANTS A YEAR

I have a solution to the Soros problem!

October 2, 2015

Daniel Greenfield

George Soros has a “solution” to the Muslim migrant problem. As usual, his solution is to make things much worse. But I have a solution to the Soros problem. Why not put him on trial for war crimes? We’ve put Nazis who were older than him on trial. There’s no statute of limitations. And unlike many of them, Soros has gone on committing crimes against humanity even after WW2.

Here’s Soros’ plan meanwhile. And considering how much influence he wields and how many organizations he controls, you’ll be hearing a lot more about it.

First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future…

The EU should provide 15,000 euros ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health-care and education costs — and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity, which will have the added benefit of providing a justified fiscal stimulus to the European economy.

That’s $16 billion a year to be financed by bonds that Soros will no doubt find some way to profit from. After creating the crisis, Soros wants to make it worse and then may just happen to find a way to cash in.

Of course $16K per migrant won’t even begin to cover the criminal justice costs of a Muslim man or the education, housing and health care costs of a Muslim woman.

Then Soros wants another $22 billion or so for Turkey, Jordan and Lebanon for the Muslims living there. The United States is supposed to pay about half of that. Long-term bonds no doubt.

And he follows that up by suggesting transporting as many migrants as possible to Europe. “Safe channels must be established for asylum-seekers, starting with getting them from Greece and Italy to their destination countries. This is urgent in order to calm the panic. The next logical step is to extend safe avenues to the frontline region, thereby reducing the number of migrants who make the dangerous Mediterranean crossing.”

At that rate you’ll get a lot more than 1 million a year, but any figure is just a starting point anyway.

It’s a shame that George Soros refuses to be a proper James Bond villain. Wouldn’t it be simpler to just nuke Europe or just drop an asteroid on it? Maybe it doesn’t have as much long-term bond potential, but it would get the job done in time for the credits to roll. And it would be more merciful than Soros’ plan.

Έτσι για να μην… ξεχνιόμαστε!..

**** Ψάξτε (οι “ψαγμένοι”, όχι όλοι σας) τώρα ή σε 1,2 ημέρες από σήμερα, μιας και αναφέρθηκα στην Αμερικανο-Ισραηλινή “κόντρα”, –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– για τηνMiddle East Quartet, τί είναι κλπ, κλπ. Είπαμε! Όχι πάντα έτοιμη, μασημένη, όπως λέμε, τροφή!

                                                                                                  –  /  –

8. Αν, όπως ακούστηκε στα ΜΜΕ, (TV), ξεκινήσει η κατασκευή του “ΤΑΡ” στο ελληνικό της κομμάτι, στο Ε-Τ της ορθότερα τμήμα, σκέπτομαι μήπως οδηγηθούμε σε …  γεγονότα με τους Συμμάχους μας… Τούρκους, αν οι Ισραηλινοί… φίλοι μας δεν θέλουν τη δημιουργία του υπόψη αγωγού, τουλάχιστον προ της υλοποιήσεως του δικού τους, πρωτογενούς ενεργειακού σχεδίου, το οποίο κατ’ επανάληψιν έχει παρουσιαστεί στο παρόν σάϊτ!

Θυμίζω αίφνης, ότι πχ ο ανταγωνιστικός του ΙσραήλΝΑΜΠΟΥΚΟ” (τον… ελληνοποίησα λίγο ορθογραφικά) ”πέθανε” ξαφνικά, κλπ!

Επίσης, θυμίζω ότι οι Ισραηλινές Υπηρεσίες Ασφαλείας, εκτός του ότι είναι σχεδόν απολύτως συμπαγείς, έχουν παράλληλα “διαφθείρει” άλλες Υπηρεσίες, ξένων χωρών, έχοντας διεισδύσει σ’ αυτές, κυρίως με τον εκβιασμό και το χρήμα!

Τέλος, σας καλώ να αναζητήσετε εδώ στο σάϊτ μας, ένα από τα πρώτα άρθρα μας, με τίτλο, “Ε-Τ Σύγκρουση με Χορηγό το Ισραήλ“(!), (το σωστό είναι …. με Χορηγό Τον Ισραήλ) και να το μελετήσετε! (Μην ξεχνάτε! “Πάμε” στην πάνω μπάρα του Η/Υ μας και “κτυπάμε” τη Δνση μας:www.ellinikosthrilos.gr“)

  • Τ. Ε-Φ ΣΤΑΡ 17-04-2016 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑΤο σχετικό πρωτοσέλιδο της τουρκικής ε/φ “STAR , για όσους ενδιαφέρονται!..

                                                                                                     –  /  –

9.  Ο επικεφαλής της Ομάδος των “Χάκερςτου Τ/ΓΕΕΔ είναι ο παρακάτω! (Είχε σπουδάσει και αριστεύσει στις Η.Π.Α. και η φωτογραφία είναι 4, 5 ετών)! Δυστυχώς έχω πολύ λίγο χρόνο και κυρίως μεγάλη “κούραση ψυχής“, για να ψάξω περαιτέρω το “φτωχό” αρχείο μου

Ψάξτε και εσείς λίγο!

Τούρκος Αρχι-Χάκερ! “Κτυπείστε” επάνω στην προηγούμενη φράση όσοι είστε “ειδικοί” και θα “βγάλετε” την εικόνα! Πάλι καλά που… “σκαμπάζω” και “5 πράγματα” ηλεκτρονικά, δεν λέτε;  Αν είστε… “Χάκερς” επίσης, (μια και αναφέρθηκα σ’ αυτούς), μπείτε στα απεσταλμένα e-mail μου και δείτε τον! Κάθεται και ένας Αλβανός “από επάνω” μου και δεν ξέρω τί μηχανήματα -πιθανώς- να έχει!.. “Ζόρια” παντού Φίλοι μου, αφήστε τα!.. Προς τούτο απαιτείται νουνεχής και λίαν επιλεκτική ΔΡΑΣΗ, γενικώς, και όχι μόνον… ηλεκτρονική! Καταλάβατε!..

                                                                                                       –  /  –

10.  Καλά οι…  κακοί και πλουτοκράτες ΄”ελαφροδεξιοί”, “δεξιοί” ή δεξιοί, άντε να πούμε ότι δικαιολογούνται να έχουν από 40 σπίτια ο καθένας!..  Αλλά οι καλοί και φίλοι του λαού “Αριστεροί”, Αριστεροί, σκληροί και ελαφρείς, πού τα βρήκαν τα τόσα σπίτια ο καθένας; Πού τα βρήκαν οι μεγάλοι αυτοί… “Δημοκράτες” τα εκ/ρια φίλοι μου, για πείτε μου! Για παράδειγμα ρωτάω! Πού βρήκε και πώς τα έκανε τα 14 σπίτια που διαβάζω ότι δηλώνει πως έχει, ο Κος ΠτΒ;

Και μια και η αναφορά, τυχαίως και πάλι, στον Κο Βούτση, τί ήθελε να απαντήσει στον Μιχαλολιάκο, ο οποίος σε αποστροφή του, κατά την ομιλία του στη Βουλή, για το “Ασφαλιστικό” αναφέρθηκε, για 1′, 2′, στην Ιστορία -ουσιαστικά – του ΚΚΕ (Εσ.), στον Παλαμά, στον “Ιδιώνυμο” Νόμο του Ελευθερίου Βενιζέλου και στον αντικομμουνιστή Γεώργιο Π”ανδρέου! “Πάμε” να δούμε παρακάτω 1,2 “πραγματάκια”!

  • Ο Βενιζέλος με το ΙΔΙΩΝΥΜΟαπαγόρευε “επί ποινή” κλπ, για να μην σας κουράζω, την ύπαρξη Κομμουνιστών στο Δημόσιο! Ήταν συνειδητοποιημένος Αντι- Κομμουνιστής ο “Ε.Β.”! Γνώριζε την ιδεολογία τους άριστα, ενώ ιδιαιτέρως οργιζόταν, όταν αναφερόταν ή άκουγε να ομιλούν για το ρόλο του Κόμματος αυτού, στη Μακεδονία, μετά το 1915, και στη Μικρά Ασία (1919-1922)!.. (Τότε ήταν “ΣΕΚΕ” ακόμα, και κατόπιν, μετά από το 1925, έγινε Κ.Κ.Ε. Ως γνωστόν, το κομμουνιστικό “πρόπλασμα” το έφτιαξαν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, ο Βεντούρα, κλπ. Είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, που όταν έμαθαν ότι “έρχεται” ο ΕΣ το 1912, έτρεξαν στον Οθωμανό Διοικητή της πόλης και του ζήτησαν χρήματα προκειμένου να φτιάξουν Τάγμα και να πολεμήσουν τους Έλληνες που προέλαυναν προς την πόλη, με το Βασιλιά επικεφαλής). Τέλος, όλοι οι ήρωες Αξκοί της Μ. Ασίας, που μίσησε μετά η αποκαλούμενη Αριστερά, (ενώ πρόκειται για το Κ.Κ.Ε. και τις παραφυάδες του, όπως πολύ ορθά έλεγαν οι παλαιότεροι ημών), όπως ο Στρατηγός Ναπολέων Ζέρβας, ο Κορίνθιος Αξκός του (ΜΧ), Κ. Μανιαδάκης, μετέπειτα Υπ. Ασφαλείας του Μεταξά και Υπ. της ΕΡΕ, του Καραμανλή, ο Ντερτιλής, ο Πλαστήρας, ο περίφημος “Μαύρος Καβαλλάρης” και άλλοι, ήσαν όλοι τους Βενιζελικοί Αξκοί, (όπως και ο Ι. Μεταξάς) και βαθιά αντικομμουνιστές.
  • Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ακολούθως, ψήφησε Νόμο με τον οποίον απαγόρευε την ύπαρξη Κομμουνιστών Δασκάλων στην ελληνική Παιδεία, αποκαλούσε πράγματι το Κ.Κ.Ε. Κόμμα του Εγκλήματος και της Προδοσίας, ενώ μιλώντας στις αρχές της 10ετίας του 1950 σε συγκέντρωση Αξκών στην 8η Μχία, τους είχε πει για τον αγώνα τους κατά των Κομμουνιστών και των ενσωματωμένων τότε σ΄αυτούς Σλάβων και Αλβανών, κατά την περίοδο 1946 – 1949, (λίγο μετά από το Συμμοριτοπόλεμο, όπως λεγόταν τότε με απόφαση του Ο.Η.Ε.), τα εξής: Κατακτήσατε με τον ηρωϊσμό σας το δικαίωμα να σας βλέπουν οι Έλληνες πολίτες και να αποκαλύπτονται”! (Φόραγαν καπέλα τότε οι άνδρες)! Ο ίδιος ο Ζαχαριάδης είχε πει, μετά από τη Βάρκιζα, για το “Γέρο της Δημοκρατίας”! Μας έβαλε μπουνταλάδικα σε ένα τσουβάλι σακκί και μας πέταξε“!..
  •  Ο Κωστής Παλαμάς, ο 2ος “Εθνικός μας Ποιητής”, και όλοι οι “περί αυτόν” μέγιστοι Έλληνες ποιητές της εποχής 1900 – 1950, ήσαν όλοι τους αντικομμουνιστές, όπως και το σύνολο του λαού μας, που λάτρευε τον Παλαμά, και η μεγάλη μερίδα του οποίου παγιδεύτηκε, στη συνέχεια, στο άκουσμα “ΕΛΑΣ” και δεν μπόρεσε μετά να ξεφύγει (Τουλάχιστον η μεγαλύτερη μερίδα του)! Οι περισσότεροι νέοι του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ προέρχονταν, θυμίζω, από τη Μεταξική νεολαία “ΕΟΝ”, όπως πχ ο Μίκης Θεοδωράκης, και άλλοι!.. Ο Παλαμάς έγραψε το ποίημα, μέρος του οποίου ανέφερε ο Μιχαλολιάκος, ομιλεί πράγματι και για τους Μπολσεβίκους, θέλοντας να στηλιτεύσει όχι μόνον τους Κομμουνιστές, αλλά και αυτούς ή κυρίως αυτούς!.. Την αγάπη του λαού προς τον Παλαμά και τις ιδέες του, εξέφρασε μετά και ο Άγγελος Σικελιανός με την περίφημη ρήση του, “σ’ αυτό το φέρετρο ακουμπά η Ελλάδα”, κατά την εκφώνηση του επικήδειου λόγου του, Κε Παππά, που πήγες να απαντήσεις… και τελικά απάντησες: “Τί κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω”! Ήταν ή όχι Κε Παππά ανικομμουνιστής ο Παλαμάς, ναι ή όχι; Αυτό που είπες μετά για το λαό μας, τί σχέση έχει; Σου έγραψα όμως και για το λαό! Τέλος, διαβάστε και την επόμενη υποπαράγραφο
  • Είναι ψέμα δηλ. Κε Βούτση, ότι τα 2/3 όσων “συντρόφων” σου μετέπειτα παρουσιάστηκαν ως Κ.Κ.Ε. (Εσ.), ότι είχαν όλοι τους καταφύγει στη Ρουμανία του… Δημοκράτη Ν. Τσαουσέσκου; (Συναγωνιζόταν σε “δημοκρατικότητα” τον Ελληνο-Αλβανό Χότζα, θα το θυμάσαι)! Τί ήθελες να μιλήσεις;  Πάρτε το χαμπάρι, εσείς (οι Έλληνες συμπατριώτες μας δηλ.) και οι Β. Κορεάτες μείνατε παγκόσμια από κομμούνια, δεν υπάρχουν άλλοι! Αναγνωρείστε το λάθος σας, θα είναι κάτι σπουδαίο εκ μέρους σας, αφούτο σφάλλειν ανθρώπινον, το δε μετανοείν θείον, όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι μας πρόγονοι! Παντού “πάπαλα” Κε Βούτση μου ο κομμουνισμός και εκεί όπου βασίλευσε, αν τους μιλήσεις γι’ αυτόν σε σκοτώνουν! Γιατί άρα-γε;
  • Έφτασε ο ΝΑΖΙ-ς Μιχαλολιάκος, που δεν εκφράζει καμιά ακροδεξιά και κανέναν ελληνικό εθνικισμό, ούτε αυτός ούτε και το Κόμμα του, [με τα Χιτλερικά σύμβολα, (όπως αυτά κατέληξαν να γίνουν και να δυσφημιστούν από τους Ναζήδες, από αρχαιο-ελληνικά που ήσαν), στα μπράτσα των μελών του, των βουλευτών του και στους τοίχους όλων των γραφείων του Κόμματος, τουλάχιστον μέχρι πρότινος], διότι οι Έλληνες ακροδεξιοί και εθνικιστές πολέμησαν και τους Φασίστες και τους Ναζήδες, και όχι μόνον τους “πνευματικά ψωριάρηδες”, τους Κομμουνιστές, όπως τους έλεγε ο Ν. Καζαντζάκης, να σου πει Κε Βούτση μου ότι τιμά τους κομμουνιστές που αντιστάθηκαν στη Δικτατορία! Και τον / σας ρωτάω εγώ: “Ποιούς τιμά; Τους κόκκινους ολοκληρωτικούς που πολεμούσαν κατά των μαύρων ολοκληρωτικών”; Δηλαδή υπάρχουν… σκατά που διαφέρουν; Έλεοοοοοος! Προφανώς θα ήθελε να πει ότι τιμά την αντοχή του σώματός τους και τη δύναμη της ψυχής τους, που άντεξαν πχ το ξύλο, κλπ και όχι κάτι άλλο, όπως την ιδεολογία τους, λέγω εγώ τώρα, αφού έχουν πολλά κοινά σημεία και ο μαύρος και ο κόκκινος Φασισμός, Ολοκληρωτισμός!..
  • Και είναι κατάντια φίλοι μου να ευρίσκονται σήμερα στην ελληνική Βουλή Κομμουνιστές και Φασιστο-Ναζήδες, που είναι αμφότεροι ολοκληρωτικοί, απλώς ως προς το χρώμα διαφέρουν, (“πέρασαν” το σχεδιασμό τους οι ξένοι “Διεθνείς Κυβερνήτες”), στη Βουλή της Χώρας που δεν έχει ανάγκη κανέναν -ισμό, αφού σ’ αυτήν γεννήθηκε η ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-Α!!! Είναι δε μεγαλύτερη ντροπή να έχει η Ελλάδα άθεο Π-Θ, αφού οι Κομμουνιστές δεν πιστεύουν στο Θεό (“η θρησκεία είναι το όπιο του λαού”, τους μαθαίνανε στις Κ.Ο.ΒΑ.) και ακόμα μεγαλύτερη αυτής ντροπή και όνειδος, να πηγαίνει ο Έλληνας Π-Θ, αμέσως μετά από την εκλογή του και να σηκώνει τη γροθιά του στο σκοπευτήριο, στην Καισαριανή, όπου του είπανε ότι όλοι οι εκεί εκτελεσθέντες το 1944 ήσαν Κομμουνιστές και όχι… Έλληνες και να μην πηγαίνει πρώτα στο Σύνταγμα να προσκυνήσει, να τιμήσει και ενώσει, σ’ αυτήν μάλιστα την τόσο κρίσιμη εποχή, όλους τους Έλληνες, όσοι μείναμε, τέλος πάντων!!!

                                                                                                       –  /  –

11.  Αθωώθηκε -λένε- η εξαδέλφη του “πολλά βαρύ και όχι” Υφυπουργού Υγείας Κου Πολάκη, που “έστειλε” το κοριτσάκι! Θερμά Συγχαρητήρια! Μήπως τελικά Ηθική και Αριστεράπου μας έπρηξαν τόσο καιρό τώρα οι μεγάλοικοινωνικοί αγωνιστέςπου μας κυβερνούν, (που όποτε οι φίλοι τους γούσταραν και γουστάρουν, με εντολή ή όχι, “καίνε, σπάνε και σκοτώνουν”, όπως πχ στη “MARFIN”), είναι ένα από τα όμορφα “λαϊκά παραμύθια“; ΝΤΡΟΠΗ σας ρε, ΝΤΡΟΠΗ σας! Θα σας κάψει όμως, ρε Αντίχριστοι, (που το “παίζετε” και Ουμανιστές), η Ψυχούλα του μικρού Αγγέλου που έφυγε!.. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό!..

Δηλαδή τί είστε ρε; Φονιάδες και μάλιστα θρασύδειλοι, (καταλάβατε αυτοί που υποστηρίζατε και υποστηρίζετε), είτε… “Ποιητές του Αιδοίου”, είτε υποστηρικτές, ως άλλοι νέοι… Χριστοί, των Πορνών που… ανακαλύψατε ότι απέχουν πολύ οι “πιάτσες” τους από τα… ξενοδοχεία που πάτε και… “κρύβεστε”, των Πούστηδων, των πάσης φύσεως ανωμάλων, κλπ και σίγουρα οπαδοί “παλομένων και μη πεών”; Φτου σας ρε ξεφτίλες! Τί μοίρα μας έμελλε…

                                                                                                        –  /  –

12. Έι, εκεί στην ΕΛΑΣ ή στο υπεύθυνο Υπουργείο, όποιο και αν είναι (Το Υγείας, δεν ξέρω ποιό, κλπ)! Μην συνηγορήσετε να πάρει πίσω η Σατανίστρια μάνα το κοριτσάκι και παιδί της, αν πράγματι είναι τέτοια! (Με βάση πάντα το “τατουάζ” στο μπράτσο της)! Θα είναι η μεγαλύτερη δολοφονία μιας ΑΘΩΑΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ που θα μπορούσε ποτέ να γίνει!..

                                                                                                       –  /  –

13.  Θυμάστε που σας είχα γράψει για την Χίο, στο άρθρο που μιλάγαμε για τους “Λάθρο” και είχα αναφερθεί στη Λέσβο και σε κάποιους -ίσως-  υπαλλήλους (περιοδικούς ή μόνιμους) της ΕΥΠ (πχ σε έναν Διερμηνέα, στον… περιβόητο Μπαλάσκα, κλπ, απλώς για να θυμηθείτε τα γράφω αυτά και πάλι), τί είχα γράψει τότε για το μαστιχονήσι; Είχα γράψει (το νόημα σας επαναλαμβάνω) πως, “αφήστε τα, κάποια στιγμή θα σας πω και για εκεί”!

Πλέον φίλοι μου δεν απαιτείται να σας πω ο,τιδήποτε, διότι το “Σύστημα” λειτούργησε, έδρασε και δρα, όπως φαίνεται πολύ καλά επιτέλους και έτσι είχαμε την επιτυχία της σύλληψης του Δανού στο υπόψη νησί, που φωτογράφιζε κλπ, σε ένα νησί που πλημμύρισε πάσης φύσεως πρακτόρια!.. Μπράβο λοιπόν! Για τα υπόλοιπα, που δεν θα σας πω / γράψω, “όποιος ψάχνει βρίσκει και όποιος ρωτά μαθαίνει”!..

                                                                                                   –  /  –

14. Οι αναρχικοί έστειλαν δικά τους ΒΙΝΤΕΟ στα ΜΜΕ(;), από τα τελευταία επεισόδια στην Αθήνα, κατά τη ψήφιση του Ασφαλιστικού και τί “ομολογείται”, μέσω αυτού, δια 2 συγκεκριμένων συνθημάτων που ακούγονται; Ομολογείται φίλοι μου ότι αυτοί αποτελούν τη νέαΟΠΛΑ, τους νεο-Φονιάδες του ΚΚΕ! Βρείτε τα, ακούστε τα, επισημάνετε τις… ομοιοκαταληξίες και θα με θυμηθείτε! “Συγκοινωνούντα δοχείαείναι φίλοι μου, καταλάβετέ το πια, μπαχαλάκηδες, (που τους είπαν έτσι, ώστε να δημιουργηθεί προς αυτούς και μια… ψιλο-συμπάθεια θα έλεγα) αναρχικοί, Κομμουνιστές, νεο-Κομμουνιστές, Αριστεροί του… Κώλου, κλπ.  

Τέλος, στο παραμύθι της…  ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ του νεο – Κ.Κ.Ε.!!!

                                                                                                         –  /  –

15. Κε Κοραντή!

Με πολύ σεβασμό

Ο Ισμέτ Ινονού, στον οποίον αναφερθήκατε στο κανάλι KONTRA, (12-05-2016), … “ανακάλυψε” την εγγύτητα των ελληνικών νήσων του Αιγαίου με τα Μικρασιατικά παράλια, το 1927, όταν έκανε με τη σύζυγό του Μεβχιμπέ Ινονού, κρουαζιέρα στο Αιγαίο, (από την Πόλη, στην Αττάλεια), όταν έκανε αυτό που οι Τούρκοι ονομάζουν, “επί το ποιητικότερον”, Mavi Yolculuk” / “Γαλάζιο Ταξίδι”! (Διαβάστε παρακαλώ το πολυσέλιδο βιβλίο της ανηψιάς της Ινονού, η οποία παρουσίασε στην Ελλάδα το πόνημά της, που φέρει τον τίτλο ΜΕΒΧΙΜΠΕ ΙΝΟΝΟΥ, όταν την είχε φέρει στην Ελλάδα, η αδελφή της Ντόρας Μπακογιάννη και Πρόεδρος του “Action Aid” / Μου διαφεύγει τώρα το όνομά της, απολογούμαι)!

Την τύφλα τους δεν ήξεραν οι Τούρκοι Κε Κοραντή μου, μέχρι το 1955, όταν τους “άνοιξαν τα μάτια” οι Βρετανοί, για τους δικούς τους γνωστούς λόγους!

Πάντα κάποιοι τους…  ξυπνούσαν ή τους…  ξυπνούν, πάντα κάποιοι σπεύδουν να τους ενημερώσουν, πιστέψτε με

Για τη Λωζάννη που επίσης αναφερθήκατε Κε Κοραντή, δεν θα ήθελα να σας στεναχωρήσω και θα σιωπήσω!

Λέγω όμως στο… “εκκλησίασμα”, στους ευγενείς φίλους του σάϊτ, να ψάξουν στο σάϊτ μας και να βρουν τις αναφορές για τα 100 χρόνια ζωής της Τουρκίας, που είχε πει γυρίζοντας στην Άγκυρα ο διαπραγματευτής Ισμέτ, (δεν αναφέρθηκε σ’ αυτό ο Κος Κοραντής), στην αναφορά μας στα Μυστικά Πρόσθετα Πρωτόκολλα της Λωζάννης, και στις -ουσιαστικά- αντιτουρκικές πρόνοιές τους, όπως πολύ ωραία τα είχε παρουσιάσει στην ε/φ “Χουριέτ”, κατά το πρόσφατο σχετικά παρελθόν, ο Τούρκος Ιστοριοδίφης Μουράτ Μπαρντακτσί, καθώς και να εστιαστεί το… “εκκλησίασμα” και να αναζητήσει το “γιατί” ήλθαν μετά από τη Λωζάννη σε ρήξη οι Κεμάλ και Ισμέτ!..

“Στενό -πράγματι- το κοστούμι”***** της Λωζάννης για τους Τούρκους Κε Κοραντή, (άλλωστε έπεσαν πάνω στον Παγκόσμιο Πολιτικό και Διαπραγματευτή Ελευθέριο Βενιζέλο), πράγματι θα ήθελαν να το… βγάλουν, αλλά όπως αυτούς θα συνέφερε, ενώ έτσι όπως εξελίσσονται σήμερα τα γεγονότα στην περιοχή μας, (εγγύς και μακράν αυτής), και στην χώρα τους, αμφιβάλλω αν θέλουν πλέον την αλλαγή της υπόψη συνθήκης, ή -έστω- αν θα(!) θέλουν σε λίγο να την αλλάξουν ή να απαλλαγούν απ’ αυτήν!..

Ίδωμεν!.. Σε γενικές πάντως γραμμές και στη γενικότερη τοποθέτησή σας για την Τουρκία, ασφαλώς και ήμουν / είμαι σύμφωνος!.. 

Για την Τουρκία όμως, τον… Δαβίδ, το νέο Π-Θ, τις ΤΕΔ και την… εισβολή τους στο “κομμάτι” του “ISIS”, μεταξύ Αζέζ και Τσεραμπλούς, προσεχώς!.. Να πούμε μόνον ένα “να ζήσουν”, στα παιδιά που παντρεύονται στην Πόλη στις 14-05-2016, και αναφέρομαι στην κόρη του ΡΤΕ, Σουμεγιέ, και στον Σελτσούκ, στο γιο του “πατέρα” των τ/drones, Μπαϊρακτάρ. “Μάρτυρας”, ήτοι Κουμπάρος (ένας εξ αυτών σίγουρα) θα είναι ο νυν Τ/Π-Θ… Δαβίδ!!! Τόμπολαααααα!.. Μια έξυπνη ελληνική Κ-Β θα έστελνε “συγχαρητήρια”!..

sumeyye-erdogan-14-mayis-ta-evleniyor-8394847_x_8843_300

 ***** ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ (Μετά την Λωζάννη): “Νικήσαμε Στον Πόλεμο και Χάσαμε Στην Ειρήνη“! (Ο Κεμάλ ήταν αυτός που συμπεριέλαβε Κε Κοραντή, και όχι ο Ισμέτ Ινονού, στα τουρκικά… όνειρα, τη Θράκη όλη, τα νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο, από τον Αγώνα της “Εθνικής Ανεξαρτησίας” τους ακόμα, όπως αποκαλούν οι Τούρκοι στην Ιστορία τους, την περίοδο 1919 – 1922 και συγκεκριμένα από τα 2 πρώτα Συνέδρια των Εθνικιστών! Αλλά “πρώτα ο Θεός” θα ασχοληθούμε στο μέλλον με το θέμα αυτό).

                                                                                         –  /  –

16. Πρόσφατα φίλοι μου οι Ισραηλινοί εόρτασαν την μεγάλη επιτυχία τους στονΠόλεμο Των 6 Ημερών, τον Ιούνιο του 1967! (Τα γεγονότα είχαν ξεκινήσει από το Μάϊο του 1967)! Τί “κρατάμε” εμείς ως Έλληνες; Τα παρακάτω:

  • Οι Ισραηλινοί κατόρθωσαν να καταστρέψουν την 1η ημέρα (05-06-1967) 286, από τα 420 συνολικά μαχητικά α/φ των Αιγυπτίων, 13 αεροπορικές Αιγυπτιακές Βάσεις,  καθώς και 23 Αιγυπτιακούς σταθμούς “Radar” και αντι-αεροπορικές εγκαταστάσεις των Αράβων!
  • Η Ισραηλινή όμως επιτυχία “πάτησε” πάνω στη σχεδιασμένη πτώση της νομίμου ελληνικής Κ-Β του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗ, καθώς και Αντι-Κομμουνιστή Πολιτικού ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και στον ερχομό της ελληνικής Δικτατορίας, 1967 – 1973! Όταν αργότερα πάλι οι Ισραηλινοί, δια των Η.Π.Α., κυρίως, αλλά και οι ίδιοι ευσχήμως, θα ζητήσουν από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, παραχωρήσεις για το νέο Πόλεμό τους με τους Άραβες, αυτόν της “Εξιλεώσεως” (του “Γιομ Κιπούρ”, όπως λέγεται), ο Παπαδόπουλος θα αρνηθεί, θα πέσει με το “Πολυτεχνείο” και θα έλθει στην εξουσία (1973 – 1974) ο “Αόρατος” και “Σκληρός” Δικτάτορας Δ. Ιωαννίδης, με άγνοια της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, αλλά και χαμηλής νοημοσύνης και κρίσεως στέλεχος των ΕΕΔ, ο… “πρόγονος” των σημερινών γλειφτών των Ισραηλινών στο Ελληνικό Επιτελείο, με κατάληξη την κατάληψη της μισής περίπου Κύπρου, από την Τουρκία! Το ΙΣΡΑΗΛ δηλαδή επέζησε και επεξετάθη τότε στην περιοχή του, με ελληνικό “θάνατο”, νίκησε, εις βάρος των συμφερόντων της ΕΛΛΑΔΟΣ, το Ισραήλ νίκησε, με ελληνική ΘΥ-ΣΙ-Α! Γι’ αυτό άλλωστε δεν μας ζήτησε και ΣΥΓΓΝΩΜΗ ο Κλίντον, όταν είχε επισκεφθεί, την χώρα μας, επί Α. Γ. Παπανδρέου; (Κλίντον, που έκανε “πλάκα” με τα αγγλικά του Π-Θ μας ο ξεφτίλας, όταν ο Τσίπρας είχε πάει πρόσφατα στις Η.Π.Α. και μίλησε στο Ίδρυμα Κλίντον, ενώπιον του Σόρος, θα το θυμάστε)!..
  • Οι Ισραηλινοί τότε φίλοι μου είχαν παντού Πατριώτες και τους Αξιότερους σε όλες τις κρίσιμες θέσεις, στο Κράτος, στις ΕΔ και σε όλες γενικά τις Υπηρεσίες τους! Ποιόν να πρωτοθυμηθεί κανείς φίλοι μου και ποιόν να αναφέρει; Την τεράστια πολιτικό και Π-Θ Γκόλντα Μέγιρ, τον “πολυ-οξύνου” τότε Αρχηγό των “ΙΕΔ” Γιτζχάκ Ράμπιν, τον τεράστιο στρατιωτικό εγκέφαλο, Στρατηγό Μοσέ Νταγιάν, ποιόν; Αυτοί όλοι τους αποτελούν από μόνοι τους θέματα προς… διερεύνηση!.. Τέλος, “κρατάμε” και:
  • Τη θέληση, (παράδειγμα προς μίμηση), του Ι/Λαού τότε να πολεμήσει, για να επιζήσει! ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ“!!! (Ό,τι κάνουν πχ τώρα οι ΚΟΥΡΔΟΙ, αυτοί όμως μόνοι τους, δυστυχώς, φίλοι μου)!
  • Ασαφαλώς και ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ (!), για όσους σπεύσουν να φέρουν τον… αντίλογο, πως, ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! (Αφού οι Σιωνιστές πνευματικοί του ηγέτες, οι Εθνικιστές του δηλαδή “επικυρίαρχοι”, κατέχουν και ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, άρα τον κόσμο. Επομένως, ναι, θα συμφωνήσω με κάποιους που λέγουν πως η Ισραηλινή επιτυχία ήταν, λίγο έως πολύ, … “στημένη”! Μόνον που και στο… Θέατρο, (επεισερχόμενος σ’ αυτήν τη λογική, την οποία αποδέχομαι σε ένα πολύ μικρό ποσοστό), βλέπουμε και εκτιμούμε, θετικά ή αρνητικά, το παίξιμο των ηθοποιών, θαυμάζουμε ή απορρίπτουμε το έργο, και άλλα πολλά)!..

 

Description=JER91:ISRAEL-ANNIVERSARY-CHRONOLOGY:JERUSALEM,26APR98 - FILE PHOTO 7JUN67 - FOR RELEASE WITH BC-ISRAEL-ANNIVERSARY-CHRONOLOGY - Israeli soldiers stand before the Wailing Wall, Judaisms holiest site, after capturing the Old City during the 1967 Middle East war. In the Six Day War Israel took control of the West Bank, the Gaza Strip, Sinai and the Golan Heights as well as "unifying" Jerusalem, thus increasing Israel's land mass dramatically. Israel also became burdened with hundreds of thousands of Palestinians along with the land it captured. Israel celebrates its 50th Golden Jubilee anniversary on April 30, according to the Hebrew calendar. jwh/ISRAELI GOVERNMENT PRESS OFFICE/Photo by David Rubinger REUTERS
ISRAEL-ANNIVERSARY-CHRONOLOGY:JERUSALEM,26APR98 – FILE PHOTO 7JUN67 – FOR RELEASE WITH BC-ISRAEL-ANNIVERSARY-CHRONOLOGY – Israeli soldiers stand before the Wailing Wall, Judaisms holiest site, after capturing the Old City during the 1967 Middle East war. In the Six Day War Israel took control of the West Bank, the Gaza Strip, Sinai and the Golan Heights as well as “unifying” Jerusalem, thus increasing Israel’s land mass dramatically. Israel also became burdened with hundreds of thousands of Palestinians along with the land it captured. Israel celebrates its 50th Golden Jubilee anniversary on April 30, according to the Hebrew calendar. jwh/ISRAELI GOVERNMENT PRESS OFFICE/Photo by David Rubinger REUTERS

Νταγιάν

–  /  –

                                                                                        “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

Σας βάζω ακριβώς από κάτω μια εικόνα και προβληματιστείτε παρακαλώ, με ό,τι επ’ αυτής αναγράφεται!

ιων

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ

– / –