ΑΠΟΥΣΙΑ!..

Φίλοι μου!

– Για λόγους καθαρά προσωπικούς των μελών μας, για λίγο ακόμα θα είμαστε μακριά σας!

– Δυστυχώς αρκετοί μας, πήραν μετάθεση σε γειτονικές χώρες!

– Θα επανέλθουμε δυνατοί!

– ΜΕ –

ΤΙΜΗ

ellinikosthrilos

ΥΓ

1.Μην ακούτε φίλοι μου τα περί S-400 των Τούρκων, που επανήλθαν πάλι σήμερα! Οι Τούρκοι απάντησαν στον Α/ΓΕΑ μας, (περί αυτού πρόκειται), ο οποίος προέβη πρόσφατα σε δηλώσεις, με αφορμή, αν δεν σφάλλω, την εορτή της ΕΠΑ (08-11), αποδεικνύοντας ότι είναι λίαν ΣΟΒΑΡΟΣ ως στέλεχος και απολύτως ΝΟΥΝΕΧΗΣ, ως Αρχηγός! Για άλλη μια φορά σας γράφω και ακούστε με! “Οι Τούρκοι ΔΕΝ πρόκειται να πάρουν το υπόψη σύστημα ή αλλιώς οι Ρώσοι ΔΕΝ πρόκειται να το δώσουν στους Τούρκους!

2. Όταν σας έγραφα για το ποιον του Αλβανού νεο-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ Έντι ΡΑΜΑ, του ΕΣΚΟΜΠΑΡ των Βαλκανίων, καθώς και  όταν σχετικά σας ανέλυσα, λίγο πριν από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην γείτονα χώρα, το γιατί θα έπρεπε να ηττηθεί, βγήκαν ορισμένοι και μόνο που δεν μας… έδειραν!..

– Τώρα που ο ψυχασθενής αυτός πολιτικός, πολιτικός χάρη στον ΣΟΡΟΣ, (ένας δυστυχώς ελληνικής καταγωγής άρρωστος άνθρωπος, που κτυπούσε την προηγούμενη γυναίκα του στους δρόμους των Τιράνων, ένα θύμα των ναρκωτικών, από τα οποία κερδίζει εκ-ρια € και $, όντας το ΝΟ 1 της υπόψη ΜΑΦΙΑ στην Αλβανία), τώρα που ξεκίνησε δια της… ανάπλασης της Χειμάρας τον αφελληνισμό της λεγόμενης Β. Ηπείρου (η Ήπειρος είναι μια και ελληνική και φτάνει  μέχρι την γραμμή  Τίρανα – Επιδαμνος ήτοι  Δυρράχιο) και τον εκμουσουλμανισμο της, (σε συνεργασία με τη ΜΙΤ και το Τ/ΓΕΕΔ, που το 2012 και το 2013 είχε στείλει Αξκους, που φωτογράφιζαν μέχρι και την τελευταία εκκλησία στην περιοχή) τι έχουν να πουν; Δεν τους ακούω!..

– Και τέλος: “Που είναι το ελληνικό κράτος του Τσίπρα και κυρίως του… Υπερ-Πατριώτη Καμμένου”;

3. Μετά και από τις δηλώσεις – ΟΜΟΛΟΓΙΑ(!) του Κου Χουλιαρακη (πρώην  ΑΝΤΑΡ-CIA) στη Βουλή, (02-11) σχετικά με τη συνειδητή επιλογή καταστροφής της ελληνικής “Μεσαίας Ταξης”, από την Κ-Β Τσίπρα – Καμμένου, μήπως για άλλη μια φορά δικαιωθηκαμε; ΞΥΠΝΑΤΕ!..

4. Προς την φίλη Υπηρεσία ΒΝD! Η Κα Τσάκαλου που δεν μίλαγε καθόλου και πραγματικά ήταν μουγγα όλο αυτό το διάστημα, πως και άνοιξε το στόμα της τόσο εύκολα και τόσο… αφοπλιστικα; Από ποιον πήρε εντολή; Ποιος Κοσμοκρατορας υπερ-παραλης είναι από πίσω και γιατι;

– Και προς την Ε/Κ-Β της… Κάθαρσης, γενικώς!.. Γιατί δεν ζητατε την έκδοση του Κου Χριστοφοράκου; Τι σόι δικη μπορεί να γίνει / -ται χωρίς αυτόν;

5. Επισήμανση: Οποίος ασχολήθηκε με την NOVARTIS… αρνητικά, δεν έζησε!

6. Ποιος μεγαλοεφοπλιστής – λαθρέμπορος (όπως έγραψε ο Κος Χίος) είναι πίσω από τους Αλβανούς που σκότωσαν τον Ζαφειρόπουλο; (Φέρεται ως ο Αρχηγός της ελληνικής ΜΑΦΙΑ, όπως διαβασα)!..

7. Πατριώτη Καμμένε! Πόσους ακόμα “λαθρο” θα βάλετε με τον… “μέχρι το τελος μαζι”, στην χώρα μας; Και προς το ΝΑΤΟ: Γιατί ήλθαν τα πολεμικά σας στο Αιγαίο; Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Γιατί Κε Καμμένε; Μήπως ξέρεις;

8. Προσοχή στους Χάκερς, τις επόμενες ημέρες!

-/-