Απόσταγμα Ή Γεσθημανή (=Ελαιοτριβείο)… Τρομοκρατίας, Από Ε/Φ Της Εποχής! (Χωρίς Ανάλυση)!

Φίλοι μου!

Α. 

1. Το 1971 ήταν η χρονιά που ιδρύθηκαν οι πρώτοι τρομοκρατικοί πυρήνες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:

– Ο Γερμανός Χορστ ΛΟΥΝΤΒΙΧ, (στην Ζυρίχη), ήταν ο συντονιστής της επιχείρησης ίδρυσης των πρώτων τρομοκρατικών πυρήνων στην Ελλάδα! Στην ελβετική αυτήν πόλη, ο Λούντβιχ συναντήθηκε τότε (1971) με τον Ιταλό, ειδικό σε θέματα τρομοκρατίας και συνωμοσιών, όπως και μέλος της γνωστής και περιβόητης Μασωνικής Στοάς “Ρ2″*, Ντομινίκ ΚΑΛΤΣΙ  και του ανέθεσε την δημιουργία τρομοκρατίας στην χώρα μας!

* Στην “Ρ2” ανήκαν τότε όλοι οι… Παρακρατικοί και “Παρακρατικοί” της Ευρώπης, όπως και του Παπικού Κράτους, του Βατικανού!

2. Ο Κάλτσι, αμέσως μετά, πήγε στο Μιλάνο και συνάντησε 2 επίλεκτα στελέχη της Γαλλικής τρομοκρατίας, μιας τρομοκρατίας που είχε συστήσει ο Αρχηγός των ΜΥ τους Φονκέρ! Τα στελέχη αυτά ήσαν οι Σαρλ ΜΠΕΡΑΝΖΕ και Κριστιάν ΠΡΑΝΤΕΛ. (Ο Πραντέλ ήταν αυτός που ήταν ο επικεφαλής στην υπόθεση “City Of Poros”, το 1988).

– Ο Κάλτσι τους έδωσε 120.000 φράγκα, δύο ράβδους χρυσού και μία λίστα ονομάτων!

– Ακολούθως ενημέρωσε σχετικά με την αποστολή του την “Ρ2” και έφυγε για την Ελλάδα, στην οποία βρέθηκε την Μ. Παρασκευή του 1971, καταλύσας στο ξενοδοχείο “ΧΙΛΤΟΝ”, των Αθηνών! Αυτή η ημέρα θεωρείται η ημέρα της επίσημης αρχής, μετά τον Β’ Π.Π., της τρομοκρατίας στην Ελλάδα!

– Ο Κάλτσι συναντήθηκε σε Γραφείο, στην οδό Πανεπιστημίου, με 4 Έλληνες. Συγκεκριμένα τον δέχθηκαν 2 συνεργάτες του Στρατηγού ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ (Αρχηγός της τότε ΚΥΠ), ο Συνταγματάρχης ΛΑΔΑΣ και ένας Αμερικανός Πράκτορας, ο Φιλ ΣΚΟΤ (“Στιβ”), ο οποίος ήταν “ειδικός σύμβουλος” της αμερικανικής Πρεσβείας, το άτομο που προϊστατο της ακολουθήσασας επιχειρήσεως ΑΤΡΟΠΟΣ, η οποία προέβλεπε την δημιουργία “Πρακτορείου Τύπου” στην χώρα μας, για την στρατολόγηση μελών, καθώς και το άτομο που είχε βαρύνοντα λόγο και ρόλο στα μετέπειτα γεγονότα στην Αθήνα (Πολυτεχνείο), του 1973!..

– Στο “Πρακτορείο Τύπου”, που ήταν υποσύνολο της… “Παγκοσμίου Υπηρεσίας”, με γραφεία στην οδό “Φιλελλήνων 1”, στο Σύνταγμα, εδόθησαν (πλην των τυπογραφικών) και μηχανήματα τόσο ισχυρά, με τα οποία ήταν δυνατή η επαφή με τον ισχυρότερο τότε σταθμό της CIA στην Φλόριντα, όπως και με τον 6ο Στόλο και τις αμερικανικές δυνάμεις!

– Στην συνάντηση, στην οδό Πανεπιστημίου, μίλησε κάποιος Χρηστίδης!

3. Μετά απ’ αυτήν, ο Κάλτσι παρέμεινε για 10 ημέρες στον ΑΣΤΕΡΑ της Βουλιαγμένης, και ακολούθως έφυγε για την Κρήτη (Αλικαρνασσό / Νως Ηρακλείου), όπου έφερε και την οικογένειά του και εγκαταστάθηκαν εκεί!

– Τα της διαμονής του οργανώθηκαν απ΄ τον… ιδιαίτερο του ΛΑΔΑ, πασίγνωστο σήμερα Δικηγόρο των Αθηνών και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Κο ΠΛΕΥΡΗ! Ο Πλεύρης είχε το “γενικό πρόσταγμα” (έλεγχο, συντονισμό, κλπ) και των “πρακτόρων” που στρατολογήθηκαν ή ενεπλάκησαν όντας ήδη στρατολογημένοι και οι οποίοι ήσαν 328.

4. Στο όλο… “κόλπο” ενεπλάκησαν και οι: Ταξ/χος Δ. Ιωαννίδης (ο μετέπειτα “Αόρατος Δικτάτωρ”), ο Σχης Λαδάς (ήταν εξ αρχής βεβαίως, αλλά ακολούθως “έπεσε στα πολύ βαθιά”), ο επιχειρηματίας Στρατής Ανδρεάδης, (ο οποίος ίδρυσε τότε την πετρελαϊκή εταιρεία “INTERPOIL”), ο γνωστός βασανιστής Θεοφιλογιαννάκος, κλπ.

– Ως σύνδεσμος της τότε “ΚΥΠ” με την τότε “CIA” ορίστηκε ο Στράτος ΜΙΧΕΛΙΔΗΣ.

– Ως Όφεις Ασφαλείας, ήτοι αυτοί που (θα) έκαναν “διείσδυση” στους εξόριστους εκτός Ελλάδος, (πχ στην Ιταλία), ορίστηκαν οι:

  • Σταύρος ΠΡΑΣΙΝΟΣ
  • Φαίδων ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ
  • Θεόφιλος ΠΕΤΡΙΔΗΣ

-/-

Β. 

1. Μια ημέρα προ της αναχωρήσεώς του για την Ελλάδα, ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ συναντήθηκε, [μετά από σύσταση των φίλων του Γκέρτσου (μεγαλο-επιχειρηματίας) και Ζακ Υβ Κουστώ (ο πασίγνωστος Ωκεανολόγος)], στο Παρίσι με τον 26χρονο Φρανσίσκο ΠΙΑΣΕΝΤΣΑ, ο οποίος ήταν Πράκτορας, εμφανιζόταν ως υπάλληλος του Γκέρτσου και ήταν μέλος – στέλεχος της Οργάνωσης “R-16″**, η οποία ήταν δημιούργημα των Ισραηλινών, Αμερικανικών και Γερμανικών “ΜΥ”.

** R-16: “Ειδική Ομάδα Αντιμετώπισης Προβλημάτων“.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φέρεται ότι την Οργάνωση αυτή, την στήριζαν οι Χ. Κίσσιντζερ, Αντρεότι, Κοσίγκα, Πικολί, και άλλοι… μεγαλοσχήμονες, της εποχής εκείνης, καθώς και ο Καρδινάλιος του Βατικανού Μολινάρι!.. 

Ειδικότερα:

Από το 1955 φέρεται να υπήρχαν εντολές του -σήμερα- φερόμενου ως Π-Θ της… “Παγκοσμίου Κ-Β”, … επιτίμου πλέον βεβαίως, αλλά με ακόμα σημαίνοντα, αν όχι και με βαρύνοντα, λόγο, στα παγκόσμια πράγματα, Αμερικανο-Γερμανού εβραϊκής καταγωγής πολιτικού, Δρος Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, για αποσταθεροποίηση της Ελλάδος

2. Αρχηγός της Ομάδος αυτής ήταν ο Αμερικανός Μάϊκλ ΛΕΝΤΙΝ , για τον οποίον – ενδεικτικώς – έχουν ακουστεί”(sic) τα παρακάτω: 

  • Οργάνωσε την δολοφονία του Αμερικανού “Σταθμάρχη” Ρίτσαρντ ΓΟΥΕΛΣ, στην Αθήνα, το 1975. (Ο Γουέλς είχε ευρεία ανθελληνική δράση στην Κύπρο, την 10ετία του 1960).
  • Οργάνωσε και εξετέλεσε, (δια του Πιασέντσα και… συνεργατών του), τις δολοφονίες Τσάντες και Αθανασιάδη. (Η “Ομάδα Πιασέντσα” φυγαδεύτηκε από την Ελλάδα, μέσω του αμερικανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, δια του τότε Αμερικανού Προξένου, Ντανιέλ ΖΑΚΑΡΙ)!
  • “Ενδιαφέρθηκε” για την ματαίωση – ακύρωση της τότε Συρο-Λιβανικής συμφωνίας.
  • Στοχοποίησε, λόγω του γνωστού αεροπορικού συμβάντος στην Σαχαλίνη, και των απολύτως παρερμηνευθεισών δηλώσεων για το θέμα αυτό, του Α. Γ. Παπανδρέου, τον μεγάλο αυτόν Έλληνα Πατριώτη Π-Θ!
  • Πίεζε την ελληνική Κ-Β για αύξηση των μέτρων ασφαλείας, στα ελληνικά α/δ.

Ο Λεντίν εφέρετο ως στέλεχος της “Ρ2” και ως ένας των εκτελεστών των “CIA” – “NSA”, ενώ ο Πιασέντσα εφέρετο κυρίως(!) ως Πράκτορας του Βατικανού. (Στην Ελλάδα ο Πιασέντσα φέρεται ακόμα και ως ο “promoter” του εμπόρου όπλων, θανόντος πλέον, Αντνάν ΚΑΣΟΓΚΙ, στον τότε Π-Θ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ).

-/-

Γ.

Ας “δούμε” τώρα, παρακάτω και ενδεικτικώς, κάποια συμβάντα

1. Τον Οκτ. του 1983, α/φ “Cargo”, της “Air FRANCE”, επέστρεψε πίσω στο Ηράκλειο της Κρήτης, απ’ όπου είχε ξεκινήσει, με προορισμό το… Ιράκ. Το α/φ αυτό μετέφερε όπλα (πυραύλους “EXOCET”), στους Τ/Κ, όπλα που είχαν ζητήσει ως αντάλλαγμα της απελευθερώσεως του Έλληνα -τότε- εμπόρου όπλων Τσακόπουλου, τον οποίον είχαν απαγάγει προηγουμένως στο Ηράκλειο! (Το Ηράκλειο και σήμερα είναι προνομιακό Πεδίο δράσεως για την “ΜΙΤ”).

Τελικά, μετά το αίσιο πέρας για τους Τ/Κ και Τ/Τ της υπόψη υποθέσεως, τον Τσακόπουλο έφεραν πίσω στην Ελλάδα ο Τσάντες (“Τμηματάρχης Επιχειρησιακών Αναγκών” / “DIA” / Αθήνα) και 4 άνδρες του, στις 10 Νοε 1983. Στις 15 Νοε 1983 ο Τσάντες δολοφονήθηκε και… όλως τυχαίως και συμπτωματικώς 1 ώρα μετά την δολοφονία του Αμερικανού στρ-κού και του δυστυχούς οδηγού του (Βελούτσος, “if my memory serves me well”), ο Λεντίν και ο Πιασέντσα ήταν στην αίθουσα “transit”, του Α. α/δ των Αθηνών, αναχωρούντες από την Πατρίδα μας!.. (Απλή παρατήρηση)!..

 Ο Λεντίν ακολούθως ορίστηκε “Ειδικός Σύμβουλος, για Θέματα Τρομοκρατίας!..

2. Τον Ιαν. του 1984 είχαν μαζευτεί πολλοί… Σύροι στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Οι της Κ-Β του ΠΑΣΟΚ Α’ και οι της “Ειδικής Ομάδος Πληροφοριών” του, της οποίας προϊστατο ο Γ. ΚΙΣΣΟΝΑΣ δίσταζε(sic) να κινηθεί κατά των Σύρων (ας τους πούμε καταχρηστικά Άραβες) τρομοκρατών! (Οι Η.Π.Α./”CIA” πίστευαν ότι η Ομάδα αυτή ήταν η… “πίσω πόρτα” ή η… “πίσω αυλή” του Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με την ΕΣΣΔ, τους Άραβες τρομοκράτες, με την “Διεθνή Τρομοκρατία”, κλπ).

– Έτσι οι Η.Π.Α. αποφάσισαν να κινηθούν μόνες τους!.. Πώς; Δολοφονείται για… αποπροσανατολισμό και δημιουργία… μπουχού (κατά κάποιους από τον Λεντίν) ο Βρετανός Σύμβουλος Keneth WHITTY. Παράλληλα, περί τους 20 Κομάντος, οι οποίοι ήσαν μεταμφιεσμένοι σε μεταφορείς εμπορευμάτων και εκινούντο με 2 φορτηγά, εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην Αθήνα και σκότωσαν 1 Σύρο, 1… Μαροκινό, 1 Παλαιστίνιο και 1 Βρετανό, ενώ μετά από 3 ημέρες σε βίλα, κοντά στο α/δ, έπιασαν 10 τρομοκράτες, τους οποίους απέστειλαν… “πακέτο”, στην τότε ακόμα Δ. Γερμανία.

– Έμαθε ο Ανδρέας τα καθέκαστα, “τα πήρε στο κρανίο” και απείλησε με διακοπή των Ε-Α σχέσεων! Ως “απάντηση”, οι Αμερικανοί… απέλασαν τον τότε Υποσταθμάρχη της “CIA”, Χιούϊ.

3. ΚΑΡΛΟΣ ΤΟ “ΤΣΑΚΑΛΙ“!..

– Το 1983 ξαναήλθε*** στην Ελλάδα ο πολυ-διφορούμενος Πράκτορας – Τρομοκράτης «Κάρλος, το Τσακάλι“» (εμφανίστηκε και πάλι σήμερα, 25-04-2019, με δηλώσεις του για το Σουδάν / Είπε: “Εχθρός του λαού του Σουδάν είναι ο Ιμπεριαλισμός”), με φερόμενη ως κύρια αποστολή του την δολοφονία του Σ. Άραβα Πρέσβη Αμπντιουλλάχ Αλ ΜΑΛΧΟΥΚ! Είχε μαζί του, ως συνεργάτες και συνεργούς του, το ζεύγος Όλιβερ και Μπέρτα ΝΤΕ ΜΑΡΣΕΛΟΥΣ, ενώ συνεπικουρείτο και από 2 Έλληνες, τους “Τζίμι” και “Αντρέ! Έβαλαν βόμβα που ενεργοποίησαν με τηλεχειρισμό στο ΙΧ του Πρέσβεως, ενώ προηγουμένως ο Κάρλος είχε ειδοποιήσει(!!!) σχετικά τον Πρέσβη, ο οποίος έτσι την… σκαπούλαρε, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά 6 άτομα!..

Ο Κάρλος απειλούσε επίσης, την εποχή εκείνη (λίγο μετά / 1993), να ανατινάξει και την Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, αν δεν απελευθερώνονταν από την Ε/Κ-Β, ο Μπεργκέ και η κοπέλα του!

– “Παίχτηκαν”, ως φαίνεται, κάποια… “διεθνή παιχνίδια” τότε και τελικά η Ε/Κ-Β… ενέδωσε και ο Μπεργκέ (“ρολίστας”) αφέθηκε ελεύθερος!.. Λίγο αργότερα, φέρεται επιβιβασθείς στην Ηγουμενίτσα, στο πολύ γνωστό τότε πλοίο (“Φέρρυ Μποτ”) “ΛΑΤΟ”, με προορισμό την Ιταλία! (Πλοίαρχος ήταν ο Απόστολος ΦΕΤΑΚΗΣ)!

Τελικά, φέρεται ή ορθότερα εικάζεται πως, Αμερικανοί πράκτορες τον… απήγαγαν και τον μετέφεραν από την Ανκόνα, στο Άκτιο και απ’ εκεί στο Ράμστάϊν, της τότε Δ. Γερμανίας! Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του!..

*** Ο Κάρλος είχε έλθει πάλι στην Ελλάδα το 1977, μαζί με τους… συνεργάτες του Μπεργκέ και Βάϊνριχ, αλλά δεν είχε / δεν είχαν συλληφθεί! Θυμίζω πως λίγο μετά από τις εκλογές του 1977, είχαμε την έκρηξη βόμβας στο μπαρ της Γλυφάδας “ΟΣΚΑΡ, συμβάν στο οποίο είχαν σκοτωθεί 2 δυστυχείς Αμερικανοί στρ-κοί και υπήρξε και αριθμός τραυματιών!..

– Τέλος, στις 23 Ιαν. του 1996, λίγο πριν από τα… Ίμια(!), της “στημένης” δημιουργίας των “γκρίζων ζωνών” και του… Οσμίου, ο τότε Έλληνας Υπ. Δικαιοσύνης ανέφερε στον τότε Έλληνα Π-Θ, Κο Κων-νο ΣΗΜΙΤΗ, πως οι ανακριτές που ανέκριναν τον συλληφθέντα Κάρλος, στο Παρίσι, επέστρεψαν με “άδεια χέρια”, αφού όταν τον ρώτησαν για την 17Ν, ο Κάρλος φέρεται να τους απάντησε:

Εμένα ρωτάτε; Ρωτείστε τον Καραμανλή! Αυτός ίσως ξέρει ποιοί να την αποτελούν“!.. 

– Αγαπημένοι μου φίλοι! 

– Ανάλυση δεν θα μπορούσε να γραφεί για τα λίγα και ενδεικτικά παραπάνω γραφέντα, αφού τέτοιες αναλύσεις είναι διαβαθμιζόμενες ΕΤΝΑ” ή ακόμα και “COSMIC! (Σπανίως, ίσως κάποια μικρά και λίγα συνημμένα… συνημμένων μπορεί να είναι “Άκρως Απόρρητα”)! Ας γραφεί όμως μόνον το ακόλουθο “μικρό”… ΕΥΡΥΤΕΡΟ απάβγασμα, (ένα απ’ αυτά για εμάς / για εσάς ίσως και όχι), απ’ τα όσα σήμερα διαβάσατε!.. 

– Ας ελπίσουμε λοιπόν πλέον πως, εφεξής, οι όποιες ελληνικές Κ-Β δεν θα κάνουν “παιχνίδια” με τις Η.Π.Α. και πως θα είναι απόλυτα… ανδρικές, στα όσα λένε ή υπόσχονται και κυρίως σε όσα υπογράφουν μαζί τους, κλπ, ώστε “να μην την πληρώνει” ο ελληνικός λαός, ο λαός μας και σίγουρα και η Πατρίδα μας!.. 

– Αφορμή για το σημερινό άρθρο μας στάθηκε, όχι η υπόσχεσή μας στον Αμερικανό Πρέσβη Κο Πάϊατ, κλπ (θα θυμάστε, όσοι πιστά μας παρακολουθείτε ανελλιπώς τί του είχαμε υποσχεθεί / όπως θα θυμάστε ότι βάλαμε “STOP”, λόγω του ότι φοβηθήκαμε τον Κο… Χίο), αλλά στάθηκε η… “Ενημέρωση Τοίχου” που εσωτερικοί… “Άγγελοί” μας έτυχαν και μας ενημέρωσαν, για επικείμενες στην Αθήνα και αλλαχού(;) “πορείες και μοτο-πορείες συμπαράστασης” στον Αρχι-Τρομοκράτη και Αρχι-Δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα ή “Μελισσοκόμο” ή “Κοψοχέρη”, κλπ,  προκειμένου αυτός να παίρνει άδειες από τις… βαριές και δύσκολες “Αγροτικές Φυλακές”, της Κασσαβέτειας / Βόλου / Ν. Μαγνησίας!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

και

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

-/-

ΥΓ.

1.

Kozmik Oda’yı aratan savcı hakkında karar verildi

Kozmik Odayı aratan eski savcı Bilgili’ye, FETÖ terör örgütü üyeliği, devlet güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme suçlarından 17 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

25 Nisan 2019 

Kozmik Odayı aratan eski savcı Mustafa Bilgili’yeterör örgütü FETÖ üyeliği, devlet güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme suçlarından 17 yıl 1 ay hapis cezası verildi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, “Kozmik Odada Kumpas” davasındaeski hakim Halil İbrahim Kütüke, “FETÖ üyeliği” ve “devlet güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme” suçlarından toplam 12 yıl 1 ay hapis cezası verdi.

2. “Πρώτα ο Θεός”, θα τα ξαναπούμε μετά το Πάσχα! Συντονιστείτε! Και εσύ Ακάρ συντονίσου, ώστε διαβάσεις για την Κύπρο, που σου έχω υποσχεθεί!..

-/-