ΑΡΧΗ ΔΙΩΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! 

ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ(!) Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΑ “ΜΙΚΡΟ” ΙΕΡΩΝΥΜΟ Β‘ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟ Α‘ !

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑΝ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ, 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

Ω

ΥΓ.

ΠΟΛΥ “ΧΟΝΔΡΙΚΑ“!

 • ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
 • ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΔΑΦΟΣ + ΠΛΟΥΤΟ + ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ) ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ “ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”, ΜΕ ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”!
 • ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ / ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!
 • ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ / ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ “ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ” ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ… ΛΩΛΗ!
 • ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΘΗ – ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ 3000 ΕΤΩΝ!
 • ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΣΛΑΒΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!
 • ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ! (“ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”).
 • ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ “ΛΑΘΡΟ”, ΜΕ ΤΑ “ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!
 • ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ(!), ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΛΑΘΡΟ”!
 • “ΕΔΙΩΞΕ” ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ ΕΚ-ΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Κ-Β ΠΕΡΙΟΔΟ)!
 • ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!
 • ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
 • ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ (ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΑΡΧΙ-ΧΟΥΝΤΑΡΧΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1967 – 1974, ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΕΙΝΑΙ Ο Π-Θ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ” ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ “ΜΑΝΑΤΖΕΡ” ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟΝ Β’ Π.Π. ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΡΕΜΜΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ, GEORGE SOROS, ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΕΤΗΡΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ… ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΜ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ(!), Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΟΝΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ “ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΥΠΑΜ ΓΙΑ “ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ” ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΛΕΙΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΕΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑΤΟ-ΪΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ… ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” ΣΕ “ΣΤΡΑΤΟ… ΛΕΙΨΑΝΩΝ”!..

Ο ΨΕΥΔΟ – ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ “ΑΡΙΣΤΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΔ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ (ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΣΕΠΩΣΕ 50 ΕΚ-ΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ (ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ), ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΩΝ… ΣΚΟΠΙΩΝ !!!

[ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Η 9ΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΟΤΖΙΑ, ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΧ… ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΣΕ… ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΚΛΠ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ]!..

ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Κ-Β ΤΩΝ ΜΗΝΜΟΝΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ“!

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΥΓ1

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ, (ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΣΟΥ), ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΡΕ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ /ΕΘΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ “ΚΑΘΑΡΙΖΕ”, ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ!..

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ “Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, Έ”;

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ …  ΚΟΥΦΑΛΙΖΟΝΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ,Έ; ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ!

ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΑΠ’ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ “ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ… ΣΚΟΠΙΩΝ”! (“ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ”, ΟΠΩΣ ΤΟ 1916 ΛΕΓΑΜΕ “ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΛΑΖΑΡΩΝ”! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ / ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΕΑΒΙΩΣ)! ΓΙΑ -ΛΟΙΠΟΝ- ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΘΟΣ; (“ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ” ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)!..

ΠΕΝΗΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ (Η ΕΣΥ ΡΕ Α/ΕΥΠ ΡΟΥΜΠΑΤΗ) ΠΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ, ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ, ΑΣΙΑΤΕΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΠ, ΕΚΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΤΙΠΟΤΑ” ΤΩΝ Β. ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ !!!

ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!..

-/-

ΥΓ2.

ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΝΑΤΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ! Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ!

ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ “ΔΕΣΕΤΕ”, ΤΑ “ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΤΕ” ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, VURUN”!!! (Bir Gece Ansızın Gelin)!..

VURUN” ΤΩΡΑ(!) ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΥΧΗ, ΑΝΤΕ ΜΠΙΝΕΔΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

-/-