Αρχιεπίσκοπε Αναστάσιε Πού Είσαι; Υπάρχεις;

Αρχιεπίσκοπε Αλβανίας Αναστάσιε! Μακαριώτατε!

– Ένας άνθρωπος, (δεν γράφω Έλληνας Αρχιεπίσκοπε, αλλά άνθρωπος), ο οποίος ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος, σαν εσένα, εσένα, τον 1ο της Χριστιανοσύνης στην χώρα αυτή, ο Κων/νος ΚΑΤΣΙΦΑΣ, εκτελέστηκε, ανήμερα την 28η Οκτ. 2018, από τους Αλβανούς, διότι σήκωνε τις ελληνικές σημαίες στο χωριό του, στους Βουλιαράτες, (Άνω Δρόπολη), και διότι έγραψε το σύνθημα “Β. Ήπειρος Γη Ελληνική“!

[Κανείς ακόμα δεν μας είπε Αρχιεπίσκοπε, τί τον οδήγησε να πάρει το Καλάσνικωφ στα χέρια του, ενώ αν και μπορούσε να συλληφθεί και ακολούθως να δικαστεί, κλπ, για ό,τι παρανομία θα του χρέωναν, εκτελέστηκε και όπως όλα δείχνουν οι Αλβανοί τον σκότωσαν όρθιο και με τα χέρια ανοικτά, ενώ φώναξε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ” και “ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Οι Αλβανοί (“RENEA’), αν και έχουν “τραβήξει” την όλη επχση, δεν δίνουν στην δημοσιότητα το υλικό, ώστε να δούμε τί ακριβώς έγινε Αρχιεπίσκοπε]!

– Αλλά άστα αυτά, ας πούμε ότι δεν σε αφορούν!

Πέρασαν 8 μέρες και πάμε για 9 και ο νεκρός είναι άταφος! Η ε/Κ-Β των νεο-κομμουνιστών διεθνιστών του Σόρος  και κάποιων δήθεν δεξιών πολιτικών αλητών, και κατ’ ουσίαν πολιτικών δοσιλόγων, είναι προδοτική και συνεπώς ανύπαρκτη στο υπόψη θέμα, αφού γι’ αυτήν, προφανώς, σκοτώθηκε ένας… Φασίστας, ένας… Εθνικιστής!

Ο Αρχιεπίσκοπός μας αποκαλείται, γιατί άρα-γε λες, αντί Ιερώνυμος Β’… “ΣΥΡΙΖΟ-ΝΥΜΟΣ” Α’! Επομένως καταλαβαίνεις και την στάση του!.. Εδώ, μέχρι και με τον Πατριάρχη μας “τα έβαλε”, για μια διαθήκη και την κυριότητά της!.. Αν είναι ποτέ δυνατόν!.. Και όμως!..

– Εσύ όμως Αρχιεπίσκοπε Αναστάσιε, που τόση διαφήμιση σου έχουν κάνει οι κόκκινοι φασίστες, πρώην και νυν, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται… προοδευτικοί, διότι είσαι “πεφωτισμένος”, κλπ, κλπ, κλπ, και πάντα δηλώνεις πρώτα Χριστιανός και Άνθρωπος, και λοιπά άλλα “ωραία”, κάνοντας προφανώς πολιτική, γιατί δεν λες, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ(!!!), στον Ράμα, να δοθεί ο νεκρός στους οικείους του για ταφή;

– Είναι γνωστό Αναστάσιε Αλβανίας ότι και εσύ και ο Ιερώνυμος και κάποιοι άλλοι σημερινοί τάχα μου… Δημοκράτες, (όπως πχ ο κοσμικός και όχι ρασοφόρος Γιανναράς, “πεφωτισμένος” και αυτός, κατάλαβες… , που καθύβρισε τον Εθνικό μας Ύμνο, κλπ), δημιουργηθήκατε, ήτοι αναδειχθήκατε(!!!) επί Χούντας (1967 – 1973 και 1973 – 1974)! Εσύ έγινες Καθ-τής Παν-μίου (άρα, ήσουν έστω “συμπαθών” της 21ης Απρ. 1967) και για να πάρουν τον… “προβιβαστικό” βαθμό “5” οι φοιτητές σου, “έφτυναν αίμα”, ο Ιερώνυμος έγινε… Ιερώνυμος, από τον Χουντικό, εκ Τήνου, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος… Ιερώνυμο (κατάλαβες) και μιας και είπαμε Γιανναράς, αυτός ήταν “1η μούρη”, όχι στο… Καβούρι, αλλά σε όλες τις παρα-θρησκευτικές Οργανώσεις και αν δεν σφάλλω ήταν “μάχιμο” μέλος στην “ΖΩΗ”! Ήταν τότε που πολλοί εκ των σημερινών γνωστών αυτο-αποκαλούμενων… “Προοδευτικών” στην χώρα μας Αρχιεπίσκοπε τραγούδαγαν ή και τραγουδάγα-τε όλοι μαζί και “εν χορώ” το “Βάστα Γιώργο τα Κλειδιά”, το “Να μας ζήσει ο Στρατός, Σπαντιδάκης Παττακός, Μακαρέζος, Αγγελής, και όλοι οι Επιτελείς”, αχαχαχαχαχαχαχα, κλπ, κλπ, κλπ!..

Πώς μεταλλαχτήκατε όλοι σας έτσι ρε Αρχιεπίσκοπε; Τελικά τα οφίκια και η κατοχή τους είναι πράγματι τόσο γλυκά, όπως ακούω να λένε συνεχώς, όταν αναφέρονται, πολιτικοί και πολίτες, σε ντόπια / εγχώρια πολιτικά κόπρανα, όπως κυρίως στους Π. Καμμένο και Κ. Παπακώστα;

– Ας είναι όμως! Τώρα τί λες, δεν θα πρέπει να επέμβεις, ως… άνθρωπος ή κωλύεσαι λόγω των… υψηλών σου τάχα δημοκρατικών ιδεωδών; Μήπως φοβάσαι ότι θα σε αποκαλέσουν και πάλι τα αλβαναριά πράκτορα της Ελλάδος; (Ποιού άραγε πράκτορα, ήθελα να ήξερα, αφού ΜΥ πια δεν έχουμε)!..

– Αρχιεπίσκοπε σου θυμίζω: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα“! Ούτε στο μνημόσυνο δεν πήγες ρε Αρχιεπίσκοπε, που έγινε σήμερα, 04-11-2018, στο χωριό του δολοφονηθέντος, στους Βουλιαράτες, όπου -ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ- ο νεκρός ήθελε να κτίσει, τί λες,… ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Μάλλον όμως θα φταίει ο καρκίνος σου!.. (Ούτε πρόξενος, ούτε Πρέσβης, ούτε κανείς δεν πήγε, από τα πουλημένα πουλητάρια της ΑΘΕΗΣ ανθελληνικής Κ-Β που έχουμε και που, αν θα είναι αυτή στην εξουσία, όταν θα μας “κτυπήσουν την πόρτα” οι Μογγόλοι, θα ζητήσει από τους Έλληνες να πεθάνουν, για τα παιδιά του Τσίπρα, του Καμμένου, του Τσακαλώτου, [Τσακαλώτου, της… MI6 (Military Intelligence, Section 6)“], όπως διαβάζω, και άλλων!..

– Για να σε δούμε λοιπόν Αρχιεπίσκοπε, θα πεις, έστω και τώρα, ως θρησκευτικός ηγέτης εκεί πάνω, μια κουβέντα, θα κάνεις κάτι ή κωλύεσαι, επειδή ο νεκρός ήταν Έλληνας και όχι Αλβανός; Πάντως ΑΝΘΡΩΠΟΣ Αρχιεπίσκοπε ήταν, έ; Τί λες;

ΠΡΟΣΚΥΝΩ και ΦΙΛΩ την ΔΕΞΙΑ Σου Χείρα“!

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ“!

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΜΕΤΑ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΑΠΑΛΑ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ε/Κ ΕΥΡΩ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κα ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ“!

-/-

ΥΓ. 

1. Τί να πρωτογράψω βρε φιλαράκο, που “έπεσες να με φας”; Σου απαντώ λοιπόν, σε ό,τι ρωτάς, αν και κουρασμένος, αν και βαθύτατα θλιμμένος, λόγω της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ!

(Τους ΗΡΩΕΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν τους κλαίνε, ειδικά τον ΚΑΤΣΙΦΑ που ήξερε ότι θα πεθάνει και στάθηκε εκεί στόχος όχι επαγγελματιών Αστυνομικών, αλλά όπως αποδείχθηκε ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ και αρχικώς  (και!) ΚΛΕΦΤΩΝ!

Ε, Ράμα Αρχιπρεζόνη! Τα 2 σακκιά με τα καρύδια και τα ρόδια να στείλεις στους γονείς του νεκρού, βρωμιάρη των Βαλκανίων! Α! Και “πού ‘σαι”! Μην κάνεις πολλές… συσκέψεις, για το αν θα πρέπει να παραστείς στην κηδεία του νεκρού, ως… αντίβαρο στην εθνική μειονοτική διαδήλωση που φοβάσαι Γενίτσαρε)!..

ΣΥΝΕΧΙΖΩ

     α. Οι Τ/Π-Ν (εκτός από τα αλεξίσφαιρα) φέρουν υποπολ-λα ΜΡ-5, και ορθώς, διότι ο αγώνας τους θα είναι «έως και “εκ του συστάδην”»! Επίσης, έχουν αρκούντως ικανοποιητική Α-Τ ισχύ, διότι… εσύ τί λες, γιατί; 

      β.  Ο ΤΣΞ έχει ιδαίτερη αδυναμία, θα έλεγα ΠΑΘΟΣ, για το ΠΒ! Πάντα είχε, ιστορικά! Κάτσε και διάβασε φίλε! Σήμερα έχει “τρέλλα” με τους “ATACMS” (εδάφους – εδάφους κυρίως / Οι “ATACMS” είναι μια ολόκληρη “φιλοσοφία”! Συνεργάστηκαν μέχρι και με την Κίνα, για τους WS-1 / 80 χλμ)!

  • Το ερώτημά σου για τους “Delilah” (πύραυλοι τύπου “cruise”), άστο για άλλη φορά! 
  • Τα “MLRS” τα “παίζουν” οι Τούρκοι, με την ίδια με τα “ATACMS” λογική!
  • “ATACMS” block “1” (η κεφαλή φέρει 950 βομβίδια, τύπου Μ74), κατά “κρισίμων στόχων”, όπως α/δ, στρ-δα, βάσεις πυρός, κλπ. 
  • “ATACMS” block “1Α”, με κεφαλή φέρουσα 275 βομβίδια Μ74, αλλά με διπλάσια εμβέλεια. 
  • Σήμερα “παίζουν” οι “ATACMS” block “ΙΙ”! Ψάξε μόνος σου πια!.. 
  • Δαλιδά” και UAV άστο!

γ. Ναι! Τα κεραμεικά ενισχύουν την επιβιωσιμότητα των ΤΘ! Οι Ισραηλινοί είναι “μανούλες”! Πχ Το “Μερκάβα”, κλπ!

δ. Η ΜΟΣΑΝΤ είχε στρ-δο στην Αττάλεια τότε που λες και εκπαίδευε 40 Τούρκους στον “Αντι-Ανταρτικό Αγώνα”! Δεν ήταν το 1995, αλλά το 1994 παλληκάρι μου αυτό, ενώ η συμφωνία “Στρ-κής Συνεργασίας” είχε γίνει μεταξύ Καρανταγί και Λίπιν!

– Ναι! Σ’ αυτό έχεις δίκιο! Υπουργός Εσωτερικών (λέγε με “Ασφαλείας”) στην Τουρκία τότε, ήταν ο “περιβόητος” Μεχμέτ ΑΓΑΡ (Πράκτορας για χρόνια της ΜΙΤ)!

ε. Όλα τα στρ-κά μας α/δ έχουν στοχοποιήσει οι Τούρκοι και όχι μόνον την Σκύρο που γράφεις!

– Η Σκύρος τους “πονάει”, διότι εμποδίζει στρ-κά (αερ-κά) λίαν πιθανή επχση των ΤΕΔ για κατάληψη της Λέσβου, που θα οδηγήσει, όπως έχουμε γράψει -σχεδόν ΑΜΕΣΩΣ- στο να έλθει η Ελλάδα στην Μελούνα! Σκέψου μόνος σου τώρα, με βάση την φράση: “Άμυνα + Ασφάλεια Στρ-κών α/δ”! (Διαχρονικά το… ιστορικό πρόβλημα, όλων των αεροποριών)!

– Στόχος στα α/δ φίλε είναι τα α/φ και γενικώς οι εγκαταστάσεις τους! Ποιοί; Τ/“Bordo Bereli” ή στην χειρότερη Τ/Κομμάντος (Μπλε Μπερέ)!

στ. Για την αμερικανική “Delta Force”, [“Special Forces Operational Detachment – DELTA“] άλλη ημέρα! Θα διαβάσεις και για την παρουσία τους στην Κύπρο, με τους S-300, αλλά και για την ίδια, σήμερα, στην Τουρκία!

ζ. Όχι, λάθος φιλαράκο! Ο Αμερικανός που ήταν πίσω από την “Παρα-Εγνατία” ήταν ο ΡΟΣΚΙΝ! Μόνος σου τώρα!.. 

η. Σου προτείνω τα εξής 2 βιβλία: “Το Β. Ηπειρωτικό Στο Κατώφλι της Εθνικής Μειοδοσίας”, του Θ. ΜΥΛΩΝΑ, και το “Αντίσταση στην Β. Ηπειρωτική Γη”, του Αθαν. ΚΟΡΜΑΛΗ! 

θ. Στην κατεχόμενη Β. Κύπρο οι περισσότεροι των εποίκων, (αριθμητικά ακόμα και μέχρι σήμερα), είναι άτομα που στρατολογήθηκαν κυρίως από τον Εύξεινο Πόντο! Σφάλλεις λοιπόν!.. 

ι. Πες το και έτσι ρε φιλαράκο, ότι φοβάμαι! Ορίστε όμως! Σήμερα, σου γράφω το όνομα της εταιρείας των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Αμερικανών Αξκών, που έγραφα “προχθές”! “SAİC”! Τώρα τί θα μου πεις;    

-/-