Ας Αφήσει τις Πολιτικές Δήθεν… “Τρίπλες” Η Ελληνική Αντιπολίτευση!..

Φίλοι μας! 

Αν πραγματικά δεν θέλει σύσσωμη η αντιπολίτευση τους ΣΑΝΕΛ στην εξουσία, όπως φέρεται να ισχυρίζονται άπαντες σ’ αυτήν, 3 χρόνια τώρα που μας “κατσικώθηκαν” οι Νεο-κομμουνιστές, μαζί με τους Χρήσιμους Ηλίθιους των ΑΝΕΛ, ο καθένας για τους λόγους του, από της ΝΔ, μέχρι και(!) του ΚΚΕ, τότε ας συνεννοηθούν και στην ψηφοφορία που θα γίνει στη Βουλή, για το “Σκοπιανό” (“αν” και “όταν” τέλος πάντων φτάσουμε έως εκεί) και ανεξαρτήτως της όποιας δικής τους θέσεως για την νέα ονομασία των Σκοπίων, να καταψηφίσουν όλοι την πρόταση της Κ-Β, η οποία θα “πέσει” αμέσως, αφού οι ΑΝΕΛ, του Καμμένου, όπως δήλωσαν, δεν θα ψηφίσουν για οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία, που να περιέχει το όνομα Μακεδονία, ως ονομασία της πΓΔΜ!

[Αν φυσικά θα παραμείνει τότε στην θέση του αυτή… πιστός ο Καμμένος, που σε μια τέτοια, σαν την παραπάνω περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει, και την τελευταία στιγμή ακόμα, άποψη, αφού ο… ξεφτιλισμένος, την… ξεφτίλα δεν την φοβάται, προφασιζόμενος το ο,τιδήποτε, με μόνο σκοπό την παραμονή του στην εξουσία, μαζί με τα νεο-κομμούνια!

Ο Καμμένος, πονηρά πάντα, αφήνει κάθε φορά τα άλλα Κόμματα να στηρίζουν την Κ-Β με την ψήφο τους, σε όλα τα σοβαρά θέματα που “πάνε” στη Βουλή για να γίνουν Νόμοι του Κράτους, από την καθιέρωση στην ελληνική κοινωνία των “πάσης μορφής”… πούστηδων και το… κυνήγι της ελληνικής Εκκλησίας, Παιδείας και γενικώς το… κυνήγι για την καταστροφή των ριζών των Ελλήνων, έως το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, και λοιπά εθνικά θέματα, και έτσι αυτός το “παίζει” “Πατριώτης”, νομίζοντας βεβαίως ότι έτσι εξαγνίζεται, αφού ο… ηλίθιος, ξεχνά ότι με την στήριξη του στον Τσίπρα (εννοώ με το να μην τον ρίχνει”) ουσιαστικά στηρίζει ό,τι ανθελληνικό αυτός… “κατεβάζει” για ψήφιση στη Βουλή και είναι σαν να τον ψηφίζει, είναι μάλιστα σαν να του δίνει μία διαρκή “Ψήφο Εμπιστοσύνης”, αφού είναι Συγκυβερνήτης, αν δεν… συμπρωθυπουργεύει!

Τώρα δηλαδή, τί λέτε και εσείς, ο… Πατριώτης Καμμένος δεν μπορεί να του πει του Τσίπρα “ή δεν δίνεις το όνομα ή σε άλλη περίπτωση σε ρίχνω στην στιγμή“)];

  • Αυτήν την παραπάνω περιγραφείσα πολιτική… ΠΑΡΑΝΟΙΑ ζει σήμερα, (λες και μας μούτζωσαν σαν λαό), ο Ελληνικός λαός!

– Όλα τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης θα πρέπει λοιπόν να ενεργήσουν έτσι, όπως σας περιέγραψα αγαπητοί, και να μην προβάλλουν τάχα μου εθνικούς λόγους και δεν ξέρω τί άλλο, που θα μπορούσαν να σκαρφιστούν, (όπως πχ ότι “επιμένει το ΝΑΤΟ”, η ΕΕ, οι Η.Π.Α. κλπ, κλπ, κλπ), τα οποία θα είναι απλώς δικαιολογίες και ουσιαστικά… “παπαριές”, ώστε έτσι να “πέσει” η πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, η πιο ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ και πιο ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β, μετά την “Συνθήκη του Λονδίνου” (1830) και την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας μας!..

[Όσο πχ να θέλουν το ΚΚΕ*, η “παρέα του Θεοδωράκη”* (τί σχέση μπορεί να έχει αυτός με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Κε Γεννηματά*, όπως και ο άλλος ο ψηλός με τα γιαλιά, ο… “Φλώρος” του Κουβέλη), ο “Πιτσαδόρος”* του… “Κέντρου”, η ΝΔ* και η λεγόμενη έως τώρα “Δημοκρατική Συμπαράταξη”*  να ονομαστούν τελικώς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα Σκόπια, αφού σχεδόν όλοι τους ομιλούν για σύνθετη ονομασία, η οποία να περιέχει το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, προσθέτοντας  και πολλές δικαιολογίες (λογικοφανείς και μη), τακτική που λαϊκιστί” καλείται, η τακτική “του… κόλου” και στην γλώσσα τους, “τακτική διαφυγής]!..

Αν θα συμβεί κάτι σαν το παραπάνω, οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, τύπου ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, κλπ, και η εντολοδόχος εδώ Κ-Β τους, θα έχουν υποστεί, έστω και “στα… χαρτιά”, όπως λέμε, μία πολύ μεγάλη, μια πολύ βαριά ήττα!..

– Για να ενεργήσουν έτσι όμως οι της Αντιπολίτευσης, θα πρέπει αυτοί που, ακολούθως, θα κληθούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα, μια Ελλάδα που ευρίσκεται τώρα σε μία  σύγχρονη οδό… ΜΕΡΛΙΝ και βασανίζεται κτηνωδώς, για να… τα δώσει όλα, για να δώσει στην κυριολεξία όλη τη γη της και όχι μόνον τα πανάκριβα χρυσά… ασημικά που αυτή κρύβει στα σωθικά της, και αμέσως μετά να… εκτελεστεί από τα Όργανα των Κοσμοκρατόρων, Μέρκελ, Μακρόν, Τραπεζίτες, κλπ, κλπ, κλπ, θα πρέπει αυτοί λοιπόν που θα κυβερνήσουν (πχ Κ. Μητσοτάκης μόνος ή με… “παρέα”, με βάση τα όσα λένε τα… “Γκάλοπ”) να τηρήσουν Εθνική Στάση, όταν έλθουν “στα πράγματα” και να φανούν σε όλα τα εθνικά μας θέματα πρώτα ΕΛΛΗΝΕΣ! (Επιτέλους)!

Μπορούν όμως να ενεργήσουν έτσι όπως σας γράφω ή ελέγχονται και αυτοί (εννοώ οι της ΝΔ και γενικώς της Αντιπολίτευσης) ή φοβούνται πως δεν θα γίνουν ποτέ εξουσία, αν τα βάλλουν με τους Διεθνείς Εβραίους” ή ό,τι άλλο, και αν “ναι”, αν μπορούν δηλαδή, ρωτάω λοιπόν, γιατί πχ η ΝΔ ή το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (αυτό λόγω της στάσης στο θέμα του Ιδρυτή του θα έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ να έλεγε ένα “ξεκάθαρο” “ΟΧΙ” στην χρήση της λέξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), δεν λένε από τώρα ΟΧΙ στη σύνθετη ονομασία, που να περιέχει την κρίσιμη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κλπ;

– Καταληκτικά!

– Όλος ο ελληνικός λεγόμενος πολιτικός κόσμος σήμερα, [“λεγόμενος”, διότι η πραγματική πολιτική και οι πραγματικοί πολιτικοί “πέθανε” και “πέθαναν” αντιστοίχως, το 1996, όταν πέθανε και ο τελευταίος Μεγάλος” Έλληνας Πολιτικός, ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (ενώ ο ζων ακόμα τότε Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ουσιαστικά και αυτός εγκατέλειψε, την ίδια χρονική περίοδο, την ενεργό πολιτική δράση, αφού έμεινε… μόνος του, απ’ τους Μεγάλους”) και η ελληνική πολιτική Ιστορία εισήλθε τότε στην λίαν καθοδική και φθίνουσα, όπως και άκρως όζουσα περίοδό της, η οποία έφτασε στο “πικ” της από… βρωμερές οσμές, κλπ, κλπ, κλπ, σήμερα], και ο ελάχιστος ή -άντε- ο σημερινός λίγο “καθαρός” και περισσότερο βρώμικος” πολιτικός κόσμος της χώρας μας, τελεί υπό ασφυκτική πίεση από το ΚΕΦΑΛΑΙΟ”, το οποίο, όχι απλώς κατέχουν, αλλά… ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ (και συνεπώς και τη ζωή των λαών στον Πλανήτη) οι παραπάνω “Διεθνείς… Σάϊλοκ!

Αυτοί, μαζί με τους ντόπιους εδώ στην Ελλάδα δούλους τους, οι οποίοι είναι διασκορπισμένοι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και κυρίως σ’ αυτά της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, όπως και σε κάτι “νεοκομματικά πολιτικά μορφώματα”, σαν το “ΠΟΤΑΜΙ”, μαζί βεβαίως και με τις κατευθυνόμενες… τρομοκρατικές -ουσιαστικά- Οργανώσεις “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, “ΠΑΜΕ”, κλπ, θέλουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, (την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ για την ακρίβεια), της ΕΛΛΑΔΟΣ και μετά από την για 99 χρόνια πλήρη… αγορά της, με υπογραφή των ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, τώρα θέλουν και εδάφη της, (ο “… Βρεττανός… πολιτικός πρακτορίσκος Τσακαλώτος, στην Βουλή “προχθές”, όχι τυχαίως, είπε δεν έχετε δει τίποτα ακόμα“, σε μια στιγμή που… “δεν κόλλαγε”, σε μια στιγμή που μιλούσε για… οικονομικά θέματα, που αυτός, ως ο υπεύθυνος Υπουργός, διαχειρίζεται), διότι ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως μετά τα ΣΚΟΠΙΑ, και μόλις αυτά δεχθούμε να ονομαστούν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ οι Αλβανοί (απόψε ο ΕλληνοΓενίτσαρος ΡΑΜΑ δήλωσε ότι η χώρα του επιθυμεί τη λύση όλων των προβλημάτων με την Ελλάδα…), ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ οι Βούλγαροι (δήλωσαν και αυτοί, τις προάλλες, ότι επιθυμούν την περαιτέρω σύσφιγξη των σχέχεών τους με την Τουρκία, κλπ) και βεβαίως ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ και οι Τούρκοι!..    

 Έτσι λοιπόν, “τί γίνεται”, πού “πάμε” ή “ποιά θα μπορούσε να ήταν μια πιθανή λύση”, για την… καταραμένη χώρα μας; Θα με / μας ρωτάγατε πιθανώς!..

Σας απαντώ, αλλά “κρατηθείτε” με την λέξη που θα διαβάσετε αγαπητοί και πριν κάνετε ή πείτε ο,τιδήποτε, σκεφτείτε τί έχουμε γράψει εδώ σχετικά με την ακολουθούσα λέξη, … πολλάκις, όσο και για το τί πραγματικά, ως έλλογα και “νορμάλ” όντα, επιθυμούμε! Λύση μοιάζει να είναι μόνον (και πάλι ΙΣΩΣ!), ο ΠΟΛΕΜΟΣ!.. (Σαν τον “ΠΑΚΜΑΝ” που έπαιζα /  -με παλιά και που όταν δεν πήγαινα / -με καλά, αμέσως “άφηναν / αφήναμε να με / μας φάει…”, ώστε να πάω / -με σε “Game Over” και σε νέο παιχνίδι, στο οποίο -και πάλι- προσβλέπαμε σε… ρεκόρ ή έστω σε μια καλή… πορεία! Καταλάβατε)!.. 

Τέλος, απαιτείται και ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ στον ΥΨΙΣΤΟ, ώστε να μας συγχωρέσει που τον ξεχάσαμε, με αποτέλεσμα έτσι, να χάσουμε την πυξίδα μας ως άτομα, καθώς και τις αρχές κα τις αξίες μας ως λαός και να φτάσουμε στο σημείο να φέρουμε στην εξουσία Αθέους (το προχωρήσαμε παραπέρα και από “Μασώνους” το πήγαμε σε αθέους, σε αντιχρίστους και “στην καλύτερη” σε αγνωστικιστές) αθέους λοιπόν μεταλλαγμένους Κομμουνιστές (ένα ολοκληρωτικό… παραπλανητικό σύστημα που γκρεμίστηκε παγκοσμίως, παντού, εκτός της χώρας μας), μαζί φυσικά (όχι μόνους τους) με την πιο σκληρή και ανήθικη έκφραση των λεγόμενων “Πολιτικών Γκάνγκστερς“, με δήθεν εθνικό προσωπείο, με δήθεν εθνική μάσκα!..

Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

* ΚΚΕ: Θέλει ιστορικά την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αφού -επίσης ιστορικά- δεν την θεωρεί ελληνικό έδαφος! 

ΠΟΤΑΜΙ: Θέλει το… 2008 και όχι το… 1992! “Παίζει μπάλα” για… άλλους!..

ΝΔ“Δ. ΣΥΜΠΞΗ: Θέλουν το… 2008, αφού “δεν έχουν τα κότσια να τα βάλλουν” με την “Διεθνή Εξουσία” (ας δεχτώ / -με ότι… “δεν είναι πιόνια της”), αφού ξέρουν πως σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα δουν ΠΟΤΕ Εξουσία!

Ένωση Κεντρώων” και “Χρυσή Αυγή” έχουν δηλώσει πως δεν θα ψηφίσουν σύνθετη ονομασία! Σχετικά με τους πρώτους, θα γράψω ό,τι έλεγε ο Χ. ΚΛΥΝ όταν υπεδύετο τον Αστυνόμο… ΜΠΕΚΑ! Έλεγε: “Αστυνόμος ΜΠΕΚΑΣ! Ας το πιστέψω“!.. Αχαχαχαχαχαχα

-/- 

ΥΓ.

1. Ξαναδιαβάστε μας και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ! Για όσους… βαριούνται, ας μας διαβάσουν έστω, μετά απ’ τον φετεινό “… Αρνητικό Καζαμία”, του “ΕΛΛΗΝΑ”, και έως… εδώ!

2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ έγραφε εδώ (έκανε μάλιστα μέχρι και… μαθηματικούς υπολογισμούς, ενώ σκιαγραφούσε και το δυσοίωνο πληθυσμιακά για την Πατρίδα μας μέλλον) πως 1 εκ-ριο λαθροπρόσφυγες μπήκαν στην χώρα μας το 2015, από τότε δηλ. που πήραν την εξουσία οι ΣΑΝΕΛ και “άνοιξαν” τα σύνορα, κατ’ εντολήν των σημερινών αφεντικών τους SOROS, κλπ!.. (Πολιτική των… Διεθνιστών Εβραίων: “Open Borders“). Με βάση όμως τη δήλωση ΜΟΥΖΑΛΑ, στην πρόσφατη συνέντευξή του, στον “Alexis”, στην Ελλάδα εισήλθαν συνολικά 1,5 εκ-ρια άτομα και όχι 1 εκ-ριο!

– Άρα, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ζητήσουμε αγαπητοί αναγνώστες “συγγνώμη”, αφού η πραγματική, η γνήσια “ΠΗΓΗ”… μίλησε!  ΖΗΤΟΥΜΕ λοιπόν ειλικρινά(!) ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ και υποσχόμαστε πως στο μέλλον, ως “σάϊτ” θα είμαστε ακόμα περισσότερο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!

– Μάλιστα φίλοι, ο Κος Μουζάλας είπε και την περίφημη (χαρακτηρίζεται ως “ιστορική”) ρήση: “Δεν μπορεί η Ελλάδα να χωρέσει την Ασία” ή κάπως έτσι, διότι αρχίζω και… ξεχνώ!.. Αχαχαχαχαχαχαχα 

– Τέλος, δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει ο… Γυναικολόγος – Υπουργός, ο οποίος μας… γκάστρωσε, αντί “να μας πάρει, με τον λιγότερο πόνο, το… μωρό”, πως όλοι αυτοί, (όπως ασφαλώς και όλοι οι άλλοι όμοιοί τους, αυτοί του παρελθόντος και εννοώ όσους “λάθρο” εισήλθαν στην χώρα μας από της εποχής της ΝΔ και του τότε ΥΠΕΞ Α. Σαμαρά, δηλαδή από τις αρχές της 10ετίας του 1990), όλοι αυτοί λοιπόν είπε ο Κος Μουζάλας πως θα έχουν ενταχθεί στην χώρα μας σε 3 γενιές, λέγοντάς μας πως η 1η γενιά αυτών υποφέρει, η 2η προσαρμόζεται και μαθαίνει, ενώ η 3η πλέον διαβιοί κανονικά!..

3. Κε Χίε! Με πολύ αγάπη!

  • Έπεσες και εσύ στο ίδιο λάθος με τον Βελόπουλο, σχετικά με το έγγραφο του 1959 και τον Κ. Γ. Καραμανλή! “Προχθές” του έγραψα σχετικά του… “Ρωσόφιλου”! (Δεν έγραψα.. “λαμόγιου”) Έδειξες πως χρήζεις περαιτέρω / επιπλέον εκπαιδεύσεως, οπωσδήποτε! Μην σε… νικάει το προς τον Καραμανλή μίσος σου! Άλλο “το ένα” (αν ήταν ή όχι “Εθνάρχης”) και άλλο “το άλλο” (το υπόψη έγγραφο)!..
  • Τελευταίως, “Πέφτεις σε… λάθη, τί έχεις πάθει“; (Κατά το γνωστό άσμα)!.. 

-/-