Ασφάλεια Ελληνικών Συνόρων!.. Λέμε τώρα!.. (Μια Ισραηλινή Τεχνική Μέθοδος) + ΥΓ!..

Φίλοι μου!

Σας υποσχεθήκαμε να γράψουμε “2 λόγια”, για το πώς -περίπου- ασφαλίζουν τα σύνορά τους οι Ισραηλινοί, βασιζόμενοι στο αντικείμενο “Πληροφορίες”!..

Η Ελλάδα, αν ήταν Κράτος, έστω όπως ήταν μέχρι το 1996(!), θα μπορούσε, χρόνια τώρα, να είχε ησύχως και αθορύβως” λειτουργήσει ανάλογα ή -έστω- αντίστοιχα, ώστε να είχε ασφαλίσει (και μ’ αυτόν τον τρόπο) τα σύνορά της!

Τις “Πληροφορίες” όμως των ΕΕΔ (οι οποίες ακόμα δεν διαθέτουν ούτε καν αρμόδια Υπηρεσία, ήτοι “Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών” / “ΥΣΠ”), τις διοικεί συγκεκριμένη πολιτικο-στρατιωτική πλέον “Φατρία”, αυτή των γενικώς και αορίστως αδικημένων…  Ποντίων (με πρώτους τους Χουντικούς… τέτοιους), η οποία κατόρθωσε να “κονομηθεί”, κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ σήμερα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του υπόψη αντικειμένου, δικτυωμένη σε όλους τους τομείς του ε/Κράτους (ασφαλώς το ίδιο βαθιά και στην ΕΥΠ), όπως και στον Ιδιωτικό τομέα, έχοντας απλώσει… κλώνους και σε Πρεσβείες, και κυρίως σ’ αυτήν των Η.Π.Α., αποτελώντας, επιπροσθέτως, και τον μοναδικό “Πυλώνα Πληροφοριών” κάποιου ή κάποιων αποστράτων Ανωτάτων Αξκών, γνωστών των περισσοτέρων στο Πανελλήνιο, οι οποίοι, σήμερα, με την σειρά τους, ελέγχουν τα πάντα μέσα στις ΕΕΔ και οι οποίοι ευελπιστούν, πολιτικο-στρατιωτικής “ευκαιρίας δοθείσης”,  να διαδραματίσουν ρόλο στα εθνικά πράγματα της χώρας!..

Με βασικό δεδομένο την παραπάνω πραγματικότητα, αλλά και προστιθεμένης της υπάρξεως του μονίμου ενδόμυχου φόβου  των ε/Κομμάτων για πιθανή (και επί της ουσίας “δήθεν”) επέμβαση του Στρατού (φοβία χωρίς βάση, αλλά “δασκαλεμένη” “να υπάρχει”, από τους παλαιούς πολιτικούς στους νεότερους, μια φοβία που “έφερε” ως πολιτική λύση τον άκρατο Κομματισμό, με τα τόσα δεινά που αυτός επεσώρευσε στο Στράτευμά μας), καθώς και προστιθεμένου του απύθμενου μίσους για τις ΕΕΔ, της εσωτερικής μας “5ης Φάλαγγος” των “Διεθνιστών” και πάσης φύσεως ελληνόφωνων απλώς, αλλά και μη ελληνόφωνων, “Συμμοριτών” (δηλαδή των ΚΚΕ + “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” + τα αμερικανικά “δημιουργήματα” της “CIA” των αριστερών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, όπως “ΑΝΤΑP-CIA”, “ANTI-FA”, “SOROS-COMPANY”, “Αναρχικοί”, κλπ), δεν θα μπορούσε να είχε γίνει τίποτα στην κατεύθυνση της ενισχύσεως των ΕΕΔ, αφού αυτές… “θα γινόντουσαν περισσότερο επικίνδυνες” για το σάπιο ε/πολιτικό σύστημα, αυτό που μετά το 1996 λειτούργησε με ξενικές εντολές, αυτές των Κοσμοκυρίαρχων, τάχα αριστερών, “Διεθνών Εβραίων” ώστε η Πατρίδα μας να χρεοκοπήσει, να υποθηκευτεί έως το 2115, αλλά και να αρχίσει, με ταχύτατους ρυθμούς, παράλληλα με την Κ/Φ της, ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ της!.. (Αυτοί ήσαν οι 3 βασικοί στόχοι των “Κοσμοκυρίαρχων”, που κυβερνούν 100% την Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε, ως Ελλάδα).

“Για την Ιστορία” φίλοι μου, ο τελευταίος Έλληνας Πολιτικός, ο οποίος ενίσχυσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ τις ΕΕΔ ήταν ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με την “Αγορά του Αιώνα” (20ος αι.), αγορά, χάρη στην οποία, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, αν όχι καθ’ ολοκληρίαν, είμαστε σήμερα ακόμα ελεύθεροι!.. (Γι΄αυτό φωνάζαμε, σχεδόν μέχρι πρότινος, στον νυν Ε/Π-Θ, για τα “F-35″, αλλ’ αυτός πλαισιωμένος από μοιραίους, άβουλους, φουσκωμένους καλοφαγωμένους και πολυ-καλο-πληρωμένους πολιτικούς και άλλους… ασκούς, πράκτορες Σορίτες, κλπ, φαντάζει σε εμάς, ωσάν να περιμένει το μοιραίο, κάτι που δεν το καταλαβαίνει -έτσι γίνεται συνήθως στην ε/”Πολιτική Ιστορία”- μένοντας στις λίαν πιθανώς καθησυχαστικές αναφορές των προηγουμένων αναφερθέντων λακέδων -οι περισσότεροι είναι τέτοιοι- και στα ίσως πολλά και “κενού περιεχομένου” “Μπράβο” τους, για την… επιτυχία μας στον Έβρο, στην επιχείρηση του ΡΤΕ, από την φετινή “Καθαρά Δευτέρα” και για έναν μήνα μετά)!.. 

Και μετά την επιβεβλημένη “ολίγον τι” μακρά εισαγωγή, εισερχόμαστε στην ουσία!

Οι Ισραηλινοί!..

Οι Ισραηλινοί λοιπόν, από τις αρχές του 21ου αι., λειτουργούν… εντατικά στο Πεδίο, τις “Combat Intelligence Collection Corps”, δηλαδή τα “Σώματα Συλλογής Πληροφοριών Μάχης”.

Το 2013 συνεστήθη το 5ο τέτοιο στρατιωτικό Ι/”Σώμα Πληροφοριών” (Πεδίου).

Ασφαλώς και τα “Σώματα” αυτά διαθέτουν και το ΑΝΑΓΚΑΙΟ(!) “ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, σχηματίζοντας έτσι το Οργανόγραμμα της όλης δυνάμεως!..

Η Δύναμις αυτή ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ τα ΣΥΝΟΡΑ του Ι/Κράτους! Πώς;

Πάμε να δούμε” “1, 2 πραγματάκια”!

Υφίστανται “Θάλαμοι Ελέγχου” / “Control Rooms” (“C.R.”), οι οποίοι “αναφέρονται” σε έναν Κεντρικό Θάλαμο Ελέγχου” (“Control Center Room”) και παράλληλα μικρές “Ομάδες Συλλογής Πληροφοριών” (“Ομάδες Πεδίου”), οι οποίες -για παράδειγμα- όταν απαιτείται κατευθύνουν τους Ι/πυραύλους στους διάφορους εχθρικούς στόχους, κλπ!..

Η “Άμυνα Συνόρων” έχει, ως 1ο στόχο, “να δει”! Συνεπώς, τα Ι/”μάτια” υλοποιούνται από τα “C.R.” και από το στο Πεδίο ευρισκόμενο Προσωπικό!.. 

Παράλληλα, υφίσταται το σύστημα “MARS” (το κατασκευάζει η εταιρεία “Elbit and Rafael”)*, το οποίο είναι βοηθητικό των “C.R.”. Το “MARS” ενεργοποιεί αισθητήρες, κάμερες, αναχαιτιστές πυραύλων και ραντάρ, στους καθορισμένους τομείς τους! Πρόκειται για “υλικά” που… “βλέπουν” και “διαβάζουν” διαβαθμισμένες / κρίσιμες πληροφορίες!

* Υπενθυμίζεται η ύπαρξη Ι/”Τεχνολογικής Μεραρχίας”.

Το “MARS” ιεραρχεί τους κινδύνους / τις απειλές, όπως λέγονται στην στρατιωτική γλώσσα. Συγκεκριμένα:

  • Αναγνωρίζει τους επιτιθέμενους. 
  • Αναγνωρίζει τα σημεία και τις περιοχές εχθρικής δράσης, “τσιμπώντας” ακόμα και τους “Ελεύθερους Σκοπευτές” (“Ε.Σ.”).

Μαζί και παράλληλα με το “MARS” υφίσταται και το “Όχημα Ασφαλείας Συνόρων” “Γρανίτης” / “Granite”, όχημα, το οποίο βγάζει”, από την οροφή του, έναν ρομποτικό βραχίονα (“μπράτσο”), ο οποίος μεταφέρει μια ποικιλία “ηλεκτρο-οπτικών” αισθητήρων, μαζί με ραντάρ, όπως και κάμερες, για 24ωρη επιτήρηση.

Το όχημα αυτό δοκιμάστηκε πολλές φορές στα υψώματα του Γκολάν και αλλού και απεδόθη στις ΙΕΔ, αν δεν με απατά η μνήμη μου, το 2014, προκειμένου να αναλάβει… Υπηρεσία, σε όλα τα Ι/σύνορα.

Ό,τι “πιάνει” ο “Γρανίτης” το καταγράφει σ’ έναν ψηφιακό Χάρτη, ο οποίος δείχνει τον εχθρό και τους φιλίους.

Στην ειρήνη, με το “GPS” που διαθέτει, εντοπίζει εχθρικούς στόχους, τους αναλύει και τους αποθηκεύει, μεταφέροντας την “εικόνα” του στο / στα “C.R.”.

Στον πόλεμο, άπαντες οι στόχοι, όπως πχ τα εχθρικά άρματα, το εχθρικό (ΠΒ), κλπ, “συλλαμβάνονται” και δίνονται  / αναφέρονται σε πραγματικό χρόνο.

Οι (όποιες) μεταδόσεις γίνονται μέσω ενός -κάτι σαν “γκάτζετ”- Οργάνου που λέγεται “Χταπόδι” / “Tamnun” (τέτοιο υπάρχει στον “Σταθμό Διοικήσεως και Ελέγχου”), καθώς και μέσω μιας “large viewing” (ας το μεταφράσουμε “ευρείας θέασης”) συσκευής, η οποία ονομάζεται “Matan” και η οποία διαθέτει ηλεκτρο-οπτικούς αισθητήρες “μακρού βεληνεκούς”. Την “Matan” οι Ισραηλινοί την αποκαλούν “η Σημαία μας”!..

Οι Ι/στρατιωτικοί των “Πληροφοριών”, που είναι “μπροστά” (προ του εχθρού / προ των θέσεών του, στα σύνορα) έχουν στην πλάτη τους μια “Πινακίδα”, ένα είδος “Τάμπλετ”, το οποίο δείχνει πού ακριβώς είναι ο εχθρός και πού οι φίλιοι. Χρησιμοποιείται αντί Σ/Α και αποστέλλει όγκο μηνυμάτων, ενώ βρίσκει πολύ εύκολα τον στόχο / τους στόχους.

Φίλοι μου!

Η όλη παραπάνω διαδικασία είναι βεβαίως ένα μόνον μέρος του… τρόπου, με τον οποίον οι Ισραηλινοί φυλάσσουν τα σύνορά τους, μια διαδικασία που συνασκεί, με ό,τι αυτό στρατιωτικά συνεπάγεται, τα στελέχη των “Επιτελείων Πληροφοριών” όλων των κειμένων επιπέδων, με τα “Στελέχη Πληροφοριών Πεδίου”, παράγοντας έτσι “ΚΟΙΝΟ ΕΡΓΟ”!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

α. Οι Ισραηλινοί έδιναν (και συνεχίζουν να δίνουν) πάντα στις “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” πρωτεύοντα ρόλο στον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ και ακολούθως στη όποια τεχνολογία! (Αυτό, όπως το καταλαβαίνει ο καθείς από εσάς).

β. Οι ΙΕΔ έχουν ήδη μετακινηθεί στον “Ψηφιακό Στρατό”.

γ. Τα στελέχη των Ι/Πληροφοριών είναι πάντα “Κυνηγοί Πληροφοριών”, αναζητώντας συνεχώς και ψάχνοντας την Πληροφορία και ΔΕΝ(!) αναμένουν να έλθει η Πληροφορία… επάνω τους!..

Τέλος, η ιεραρχική σειρά, των όσων παραπάνω αναφέραμε, είναι, “δίκην” μιας απλής γραμματικής… σειράς, η ακόλουθη:

Ι/ΥΠΑΜ → Ι/ΓΕΕΔ → “Control Center” → “Control Rooms” → “MARS” → “GRANİT” → «I/Προσωπικό, με το “ΧΤΑΠΟΔΙ”» → Ι / Σύνορα.

Επίλογος!

Στην Ελλάδα ακόμα, δεν υπάρχει ούτε καν “Σώμα Πληροφοριών”, … δεν συζητάμε για “Υ.Σ.Π.”! Μόνον, “από καιρού, εις καιρόν”, δαπανώνται πολλά και παχιά λόγια, για πολιτικο-στρατιωτικές κυρίως ανάγκες!.. Καταλάβατε!..

Παράδειγμα! Σήμερα στις “Πληροφορίες” πχ του Ε/ΓΕΕΘΑ υφίσταται, ως Δντης, άσχετο με τις Πληροφορίες στέλεχος, το οποίο ανήλθε στο Στράτευμα, όπως και κατέλαβε την υπόψη θέση, διότι ανήκει στην κλίκα απόστρατου Πόντιου Στρατηγού – τέως Αρχηγού (αποκαλούμενου “το πρώτο μπόϊ”), στο πλαίσιο “μου δίνεις” – “σου δίνω”, κλπ, ή πιο εύηχα, στο πλαίσιο της διατήρησης… “ισορροπιών” (sic), μέσα στην ίδια -μεγαλύτερη βεβαίως- “Κλίκα Αποστράτων” Στρατηγών!.. (Πρόκειται για την κλίκα των “Χουντικών”, οι οποίοι βασίζονται κυρίως στα στελέχη των ε/”Ειδικών Δυνάμεων”).

[Υπάρχει, αλλά με μικρότερο “βαθμό ελέγχου των στρατιωτικών πραγμάτων” και μια 2η ισχυρή “Κλίκα”, αυτή στην οποία προϊσταται ένας… ημι-απόστρατος Στρατηγός – τέως, επίσης, Αρχηγός. (Οι “Δημοκρατικοί”, … λέμε τώρα)]!..

Η ηγεσία σήμερα των ΕΕΔ έχει αυτές και μόνον τις κατηγορίες στελεχών, στελέχη που υλοποιούν τις εντολές των αποστράτων και… ημι-αποστράτων, με πολλά “κονέ” και των 2 “Κλικών” στα βρωμερά σημερινά πολιτικά Κόμματα (έτσι πχ σήμερα κάποιοι εξ αυτών των στελεχών έγιναν, αμέσως μετά από την αποστρατεία τους και… Δκτες κρατικών Νοσοκομείων, κλπ, αφού αργεί άλλωστε να βγει και η σύνταξη… , αχαχαχαχαχαχα), όπως επίσης και  πολλά “κονέ” στους Μασώνους – Ρόταρυ, σε κάτι… “προθαλάμους” τους, όπως η “Ελληνική Λέσχη”, κλπ!..

Σταματάμε εδώ το θέμα, το οποίο αναφέραμε, μόνον και μόνον, για να τονίσουμε και καταδείξουμε ότι δεν είναι ούτε καν αστείο, αλλά φαιδρό και ανόητο να μιλάμε πχ για… “Μαρς” / “Δίας”, “Granite” / “Γρανίτη”, κλπ, στις ΕΕΔ! (Θυμηθείτε, στο σημείο αυτό, τί είχε γίνει με τον ΓΑΠ, ως Π-Θ, και εκείνο το περίφημο Ι/σύστημα αναφοράς πληροφοριών (το αναφέρω ως τέτοιο), σύστημα, πίσω από το οποίο ήσαν οι Ισραηλινοί , αλλά που τελικά δεν λειτούργησε ποτέ, αφού μάλλον… μερίμνησαν τότε γι’ αυτό απόστρατοι Αμερικανοί εμπειροπόλεμοι μισθοφόροι – Σύμβουλοι της εταιρείας “SAİC”, οι περισσότεροι των οποίων ελέγχονταν από το Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ” και οι οποίοι, προκειμένου να πουλήσουν την εξοπλιστική… πραμάτια τους, “βρώμισαν” / “μόλυναν” με οικονομική διαφθορά κυριολεκτικά και(!) συνολικά τα Βαλκάνια και όχι μόνον την χώρα μας)!..

Για να καταλάβετε τώρα, ίσως καλύτερα, “γιατί πράγμα μιλάμε” στην χώρα μας και στις ΕΕΔ / “Πληροφορίες“, συνεχίστε να διαβάζετε!

Παράδειγμα:

Υπήρξε στέλεχος στις “Πληροφορίες” των ΕΕΔ, μη Πόντιος και μη… “Κλικ-α-νήκων”, με γνώση ξένων γλωσσών ομόρων κρατών, με σφαιρική και πολυετή “Παιδεία Πληροφοριών”, έχοντας εκπαιδεύσει “Χ” νεότερα στελέχη πληροφοριών, έχοντας “στήσει” σημαντική μάχιμη “συγγενή” Μονάδα, μετά από μια συνεχή σειρά αναφορών προς την ηγεσία, με -κατά των εχθρών μας- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ πολυσχιδή “Δράση Πεδίου”, σε χαλεπούς και αρνητικούς μάλιστα για την Ελλάδα καιρούς, κλπ, κλπ, κλπ, και αυτόν αφού πάντα του είχαν δίπλα του ρουφιάνους, για να μαθαίνουν τί έλεγε και τί έκανε, αφού του άλλαζαν συνεχώς θέσεις, είτε για να ικανοποιούν “δικούς τους”, είτε για να πηγαίνει ως “θύμα” και να φτιάχνει τα διάφορα διαλυμένα ή ημι-διαλυμένα… πόστα, (“μαγαζιά” αποκαλούνται… ) και αφού κυρίως τον… ξεζούμισαν, παίρνοντας και γνώσεις πολλές και στοιχεία, με τα οποία “το έπαιζαν μάγκες”, στο αντικείμενο “Πληροφορίες”, κλπ, κλπ, κλπ, στην συνέχεια, αφού πρώτα τον πούλησαν” στις ελληνικές και σε ξένες “Υπηρεσίες Πληροφοριών”, μετά τον αποστράτευσαν (έβαλαν οι “Χουντικοί” / “Ιωαννιδικοί” το… “πρώτο μπόϊ” να το κάνει αυτό, ένα “πρώτο μπόϊ” που δεν δέχθηκε ούτε σε ακρόαση το υπόψη Στέλεχος, ενώ δέχτηκε όλους τους γόνους στρατιωτικών που είχε… εκδιώξει… , ένα “πρώτο μπόϊ” που δεν “μέτρησε” ότι το στέλεχος αυτό είχε “βγει” 1ος στην “ΣΕΘΑ”, στην εκπαιδευτική σειρά του βεβαίως, ένα “πρώτο μπόϊ” που ξαφνικά… ξέχασε τα συγχαρητήρια που του έδινε στο παρελθόν… ), ενώ επίσης τον κατασυκοφάντησαν, με τους οικείους σχετικούς “εσωτερικούς μηχανισμούς” τους και τον αποστράτευσαν, διότι ανερχόμενος, εκτίμησαν ότι θα τους ήταν εμπόδιο προωθήσεως ανόδου των “δικών” τους, (“δικοί” τους με 3 και 4 εξωτερικά έκαστος και σε θέσεις μάλιστα και στην Τουρκία, με μια πχ φορά να… απορούν οι Τούρκοι, πώς γίνεται ένας πρώην εμπορικός ακόλουθος στην Αδριανούπολη, να εμφανίζεται ως Ε/ΑΚΑΜ στην Άγκυρα / τα βρήκαν όμως μετά οι ΕΥΠ ΜΙΤ και παρέμεινε στην Τουρκία το υπόψη σήμερα ανώτατο… “συρόμενο” στην Ιεραρχία στέλεχος), αλλά και εμπόδιο “αναπτύξεως” της πολιτικής τους! (Προσοχή! Δεν έγραψα “Πολιτική Πληροφοριών” τους, όπως θα έπρεπε να γράψω, αν υπήρχε τέτοια, αλλά έγραψα… της “πολιτικής” τους)!..

Ναι, ακριβώς όπως το διαβάσατε!

Το στέλεχος αυτό, από το 1989 στις “Πληροφορίες”, δεν ήταν, όπως θα έπρεπε βεβαίως, καταγεγραμμένος, από τους βρωμαλήτες αυτούς και τα δουλάκια τους στα διάφορα Γραφεία, ούτε καν ως στέλεχος πληροφοριών (!!!), ενώ -Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ της ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ- αφέθηκε η οικογένειά του βορά των ξένων κυρίως ΜΥ! (2 Ομόρων Κρατών)

Όταν ο ίδιος, μετά απ’ αυτό, προσπάθησε να έλθει σε επαφή με την Αντικατασκοπεία της ΕΥΠ, (αφού στο ε/Επιτελείο δεν τον ήξερε ξαφνικά κανείς), μιας  ΕΥΠ που της “κτύπησε” την… πόρτα, μια… πόρτα που είχε βοηθήσει πολλαπλώς κατά το παρελθόν, φέρνοντας μόνον επιτυχίες σ’ αυτήν, “έπεσε” επάνω στον τότε “Χ. Αυγίτη” Δντη της Αντικατασκοπείας της, ο οποίος τηλεφωνικώς του έδωσε ραντεβού, στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ!.. Καταλάβατε!..

(Το στέλεχος δεν θα πήγαινε φυσικά σε κανένα “ραντεβού”, αν ήξερε ότι ο Κος αυτός ήταν “Μαύρος Φασίστας” – ο εξάδελφός του ήταν βουλευτής Πειραιώς της “Χρυσής… Πορδής”- και μάλιστα πως ήταν τοποθετημένος σε μια τόσο κρίσιμη εθνικά θέση)!

Παλιότερα, το ίδιο… δυστυχές στέλεχος (χαρείτε βρωμιάρηδες, αλλά να θυμάστε πως “Έστιν Δίκης Οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά”) μετετέθη στην ΕΥΠ και όταν παρουσιάστηκε εκεί του είπαν (τα αντίστοιχα των ίδιων κυκλωμάτων βρωμερά στελέχη – οχιές), “ο Κος Διοικητής (Διοικητής ήταν τότε ο Πρέσβης Αποστολίδης / ναι, αυτός ο… αγγλόφιλος… “Ελληναράς”… , που έφερε, με εντολή Σημίτη, τα ελληνικά και κουρδο-αντάρτικα / επιχειρησιακά και μη… “ανθρώπινα υπολείμματά” μας, από την Κένυα, το 1999, μετά από την εκεί παράδοση, εκ μέρους μας, του Οτζαλάν στην Τουρκία, σε εκτέλεση συμφωνίας του λάγνου της πεολειχίας, αληταρά Κλίντον, με τους Σημίτη και Ετσεβίτ), είπε να σου ζητήσουμε συγγνώμη, αλλά θα πρέπει να γυρίσεις πίσω, εμείς δεν σε ζητήσαμε”, κρατώντας στα χέρια τους υπογεγραμμένη υπουργική απόφαση, ήτοι αυτή του τότε Κου ΥΠΑΜ!..

Καταλαβαίνετε λοιπόν από τις απαντητικές αυτές… νοοτροπίες τους, το τί γινόταν και το τί γίνεται ακόμα και σήμερα στο αντικείμενο “Πληροφορίες” σε ΕΕΔ και σε ΕΥΠ!

Μήπως τώρα καταλάβατε Κε νυν Α/ΕΥΠ ότι, τελικά, το πρόβλημα δεν ήσασταν εσείς και η πρώην ιδιότητά σας, αυτή του “ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ”, με την οποία καθέξατε, παρατύπως και αρχικώς και παρανόμως, θέση ανώτατη και κρισιμότατη στο Κράτος, αλλά πως το πρόβλημα είναι ευρύτερο και άπτεται του αντικειμένου “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”, αντικείμενο τουλάχιστον 5-10… εργασιών, προς απονομή διδακτορικών διατριβών;

Και μιας ο λόγος για… διατριβές, το υπόψη στέλεχος “έφτυσε αίμα” για να πάρει “μάστερ” στο αντικείμενό του, ενώ επρώτευε συνεχώς, (έδωσε 4 φορές εξετάσεις στα ε/ΑΕΙ με επιτυχία και τον “έκοβε” η Υπηρεσία του, παίρνοντας πχ τους 5ο και 9ο στους 14 και όχι τους 1ο, 2ο, κλπ, κλπ, κλπ), ενώ την διατριβή του στην ΣΕΘΑ την “έκλεψε” και έκανε διδακτορικό, σημερινό… σημαίνον ε.ε. ανώτατο στέλεχος της Ποντιακής στρατιωτικής… Κοινότητος, με πολύ καλό στρατιωτικό μέλλον εμπρός του)!..

Συμπερασματικά:

Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να κλαίμε, όταν αναφερόμαστε στις ε/Πληροφορίες και γι΄αυτό ο τίτλος μας γράφει και την φράση… “λέμε τώρα“!..

Φίλοι μου!

Οι Ισραηλινοί ΔΕΝ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ “ΔΗΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”  και μάλιστα ΠΟΥΘΕΝΑ, σε κανέναν τομέα!..

Κατέστησαν όμως, στα χρόνια μας, παγκόσμιο παράδειγμα προς μίμηση, ως Λαός και ως Κράτος, διότι:

Έφτιαξαν Κράτος, οι φτωχότεροι μάλιστα εξ αυτών, ενώ ήσαν για αιώνες “οι κυνηγημένοι της Γης”, με αποκορύφωμα το εναντίον τους “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”, το χειρότερο(!) ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, από εμφανίσεως του ανθρωπίνου “επί της γης” είδους!..

Πολέμησαν και πολεμούν ηρωϊκά για την Γη τους, την οποία τους την αρνούνται ακόμα και σήμερα, όχι μόνον οι εχθροί τους στην περιοχή (Κράτη και τρομοκρατικές οντότητες), αλλά και ικανός αριθμός Διεθνών συμπατριωτών τους, των αποκαλουμένων “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι είναι σήμερα “Κοσμοκυρίαρχοι”, το παίζουν Αριστεροί και Προοδευτικοί, ενώ όλοι αυτοί οι… Κοι (Ρότσιλντ – Ροκφέλλερ – Σόρος – Μπλούμεργκ – Μπιλ Γκέϊτς – Γκόλντμαν – Σακς, κλπ) λειτουργούν και δρουν με κύριο όπλο τους, τους πρώην Κομμουνιστές – Διεθνιστές και τους λοιπούς “πουλημένους” / έμμισθους πράκτορές τους, για την κυριαρχία της νέας “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ” τους, όπως αυτοί την σχεδίασαν και που ήδη ζούμε με αρχή την ΠΑΝΔΗΜΙΑ του “ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-2019” / “CORONA VIRUS DESEASE-19” (“COVID-19”), που πρωτίστως στόχευε και στοχεύει στο να μην επανεκλεγεί ο Α/Πρόεδρος (ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και όχι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ και άρα όχι Όργανό τους), Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ! (Γι’ αυτό και θα υπάρξει -100%- και “2ο Κύμα” “locked down”, τον Σεπ. του 2020, αφού οι εκλογές στις Η.Π.Α. είναι το Νοε. του 2020 και ο Τραμπ θα πρέπει, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να συκοφαντείται δυνατά, πολυποίκιλλα και σκληρά, από τους… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, το Κόμμα δηλαδή της “Παγκοσμιοποίησης” στις Η.Π.Α., ώστε να ηττηθεί από το διπρόσωπο απατεωνίστικο ραμολί, που ακούει στο όνομα Τζο Μπάϊντεν και από την Μισέλ… Ομπάμα, δηλαδή από τους σημερινούς 2, ίσως καλύτερους, “πολιτικούς κλόουν” των “Διεθνών Εβραίων”)!..

Οι Ισραηλινοί είναι βαθιά Πατριώτες!

Δεν θέλουν στο Κράτος τους την είσοδο ξένων, διατηρώντας -και ορθώς- την εθνική τους ταυτότητα!

Οι Ισραηλινοί σπούδασαν, εργάστηκαν, δούλεψαν, ίδρωσαν, μάτωσαν και, και, και, και… σήμερα το Ισραήλ, ακολουθώντας απλώς μια κανονική και μόνον… Πατριωτική πορεία ζωής, έγινε “Χώρα Υπόδειγμα”, χωρίς οι Ισραηλινοί να έχουν κάνει κάτι ξεχωριστό, κάτι σπουδαίο, κάτι υπερβολικό, κλπ, απλώς εργαζόμενοι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και κυρίως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, πέτυχαν ΚΑΙ(!) ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, διότι περί αυτού πρόκειται, αλλά και να ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ… ΟΡΑΤΟ – ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΩΝ ΜΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΚΤΗΝΩΝ!.. 

Οι Έλληνες, σας ρωτάμε, θα μπορούσαν, ναι ή όχι, να είχαν ανάλογες πχ “τεχνικές πληροφοριών”, κλπ, στα σύνορά τους, αλλά και ευρύτερα; Η απάντηση είναι: “ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ”!..

Οι Έλληνες, αν είχαμε Κράτος (σήμερα ζούμε την ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΣ, η οποία τροχοδρομήθηκε το… 1996, ζώντας είτε “θεία βουλήσει”, όπως εμείς πιστεύουμε, είτε “εξ υπαρχούσης προηγουμένης… κεκτημένης ταχύτητος”, είτε εξ ιστορικής… αδρανείας… ), θα είχαμε κάνει τους σήμερα υπερέχοντες Ισραηλινούς “να μας έβλεπαν με το κυάλι” παντού και ασφαλώς και στον τομέα των Πληροφοριών!..

Σήμερα, που  διάγουμε “εποχή φιλίας” με τους Ισραηλινούς (προσοχή, όχι με όλους τους Εβραίους της Γης), είναι ευκαιρία, έστω και αποσπασματικά, αφού δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, και(!) να διδαχθούμε κάποια πράγματα, αλλά και(!) να “ανοίξουμε παρτίδες” βαθύτερης ακόμη και πιο συντονισμένης συνεργασίας, με ένα πανέξυπνο και ιστορικό αρχαιότατο, σαν και εμάς, λαό, σαν τον Ισραηλινό, με αλληλοσεβασμό και χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις!..

Ας αποτελέσει πια παρελθόν η εποχή κατά την οποία, όποιος αναφερόταν στους Ισραηλινούς ή στους Εβραίους στην Ελλάδα, ήταν “αυθωρεί και παραχρήμα” εχθρός της Ελλάδος, μιας Ελλάδος που προτιμούσε να αγκαλιάζει τρομοκράτες (κάτι που οφείλουμε να επισημάνουμε πως άλλαξε ο πατέρας του σημερινού Ε/Π-Θ, στις αρχές της 10ετίας του 1990), παρά έναν λαό με ΒΑΡΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, όπως είναι ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ!!!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. “Μας πήραν έδαφος” οι ΤΕΔ και “παπάρια”!.. 

Σε κανένα δικό μας εδαφικό… “βυζί”, δεν έχουμε ουσιαστική κυριαρχία, όπως και οι Τούρκοι στα αντίστοιχα στο έδαφος δικά τους, (δεν αναφέρομαι στην “τυπική κυριαρχία”, αυτή δηλαδή που κατέγραψαν οι διάφορες συνθήκες, οι οποίες καθόρισαν τα Ε-Τ σύνορα), διότι όποιος μπαίνει μέσα σ’ αυτά, είτε Έλληνας, είτε Τούρκος, περικυκλώνεται από τον αντίπαλο και μεταπίπτει στην κατηγορία του… “Μελλοθάνατου”!..

Άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από ε/πλευράς, ό,τι σχετική, αλλάΠΡΟΣΟΧΗΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ(!!!) παρόμοια παπαριά -τυχόν- διέπραξαν ή διαπράξουν οι ΤΕΔ στον Έβρο!

Πρόβλημα θα υπάρξει ΑΝ ΟΙ ΤΕΔ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… “ΒΥΖΙΑ” ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ!

ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΠΩΣ, ΑΝ ΟΙ ΤΕΔ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ”, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ… ΡΗΞΗ (SIC)!.. (ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ)!..   

Άρα, “προς ώρας” (την μάθανε και την φράση μας αυτή κάτι δημοσιογραφικά λαμόγια που μας διαβάζουν), ορθότατα απάντησε και το ΥΠΕΞ μας και το ΥΠΑΜ μας Κε… Βενιζέλε, που έσπευσες (γιατί άραγε;) να λάβεις θέση, και Κοι του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που ήσασταν “Κόλος Υπηρεσίας”, ως Κ-Β, στον Έβρο, για  τις ΤΕΔ και τους “ΣΟΡΟΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”, αφού -ουσιαστικά- δεν υπάρχει καμία κατάληψη ε/εδάφους! (Δεν επεκτείνομαι)!.. 

Σε ό,τι αφορά τέλος τις όποιες νησίδες μέσα στο ποτάμι του Έβρου, οι οποίες, αναλόγως -κυρίως- του καιρού, … “μεταπηδούν” (sic) / μετακινούνται από την δυτική, στην ανατολική πλευρά της γραμμής του μέσου ρου του ποταμού και αντιστρόφως, ήτοι δυτικώς ή ανατολικώς των Ε-Τ… ποτάμιων συνόρων, δηλαδή της “μέσης γραμμής” του ποταμού, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζουν, “από καιρού εις καιρόν” και… κυριαρχία! Είναι οι λεγόμενες, από κάποιους, “Πουτ… ς του π. Έβρου”!.. 

Ποιοί είναι λοιπόν και γιατί, “από πίσω”, από τα 2 παραπάνω αυτά… θέματα;

 

2. Με παρακολούθηση και μόνον μιας Ε-Τ πολεμικής συρράξεως, απ όλες τις παγκόσμιες και όμορές μας δυνάμεις, οι ΤΕΔ “ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ” από τον Έβρο! (Εκπαιδεύουν ήδη Τζιχαντιστές,για να πολεμήσουν στην περιοχή, πολλοί των οποίων πήραν “γεύση της περιοχής”, από την “Καθαρά Δευτέρα” και για έναν μήνα μετά)!..

Οι ΤΕΔ θα περάσουν μόνον με τη  συνήθη ιστορικά γι΄αυτούς ΠΡΟΔΟΣΙΑ(!!!) και μάλιστα πολυ-συντονισμένη!.. Τα έχουμε πει και χιλιο-γράψει!

Διαβάστε τώρα και ένα άλλο σενάριο, του Καθηγητή… “ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ”!..

Πχ Μείζων εσωτερική αναταραχή στην Ελλάδα… , με στόχο την εσωτερική διάλυσή της, κυρίως δια του φόβου της ντόπιας και ξένης υποκινούμενης τρομοκρατίας, αλλά και με υποκινούμενες λαθρο-εξεγέρσεις, με παράλληλες πιθανές ΝΑΤΟΪΚΕΣ και γενικώς ΔΥΤΙΚΕΣ -περισσότερο πληροφοριακής μορφής- … βρωμιές, πιθανή απόβαση Τουρκο-αλβανικού Λόχου στα παράλια της Ηπείρου (υπό τον τίτλο και με στολές “UÇÇ”, ήτοι “Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς” / προσφάτως σας γράψαμε για όπλα που και πάλι βρέθηκαν στην Ηγουμενίτσα, κλπ), πιθανή κάθοδο των ΒΕΔ σε Σέρρες – Δράμα, αν υφίσταται κρυφή Τ-Β στρατιωτική συμμαχία, κατά της χώρας μας (“θα γελάσει τότε το κάθε… παρδαλό και… Τσιπρικό… κατσίκι”) και παράλληλη τ/επίθεση στον Έβρο!..  (“Μείζων Διακλαδική Επχ-ση” στην Θράκη μας, “χονδρικά” με αεραποβάσεις, με απλές και διπλές υπερκεράσεις, με απόπειρες καταλήψεως α/δ, με τ/απόβαση στα Θρακικά μας παράλια, με παράλληλη αποβατική ενέργεια πχ στην Λέσβο, με ελάσσονες παραπλανητικές ενέργειες σε νησιά και νησίδες του Αιγαίου, με ταυτόχρονες αρκούντως υψηλές “ΣΟΡΟΣ-ΡΟΕΣ”, κλπ, ενώ ήδη θα έχει “ανοίξει” -και πρώτα μάλιστα αυτή- η Κύπρος). / “Βάλτε” εσείς, όπου νομίζετε, χρώματα, υπογραμμίσεις, “μπολντ”, κλπ στην παράγραφο αυτή ή μην βάζετε τίποτα, αν έτσι κρίνετε!..

 

3. ΟΣΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!.. (Θυμηθείτε την προ ημερών εδώ αναφερθείσα παρομοίωση Ε και Τ, με τον “Γύφτο και την αρκούδα”)!..

 

4. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ο ΓΑΠ “ξύπνησαν” και άρχισαν να “βγάζουν” αντι-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΑ… “δοντάκια”!.. Ο Βενιζέλος κάνει βεβαίως ακόμα “Κράτει” (“τσίμπησε” αμέσως ασφαλώς την “γραμμή” των “Διεθνών Εβραίων”) και αναφέρθηκε απλώς στην… απώλεια εδάφους μας στον Έβρο, ενώ ο ΓΑΠ ακολουθεί έρποντας και γλείφοντας τους Παγκοσμιοποιητές, ταυτιζόμενος… “με το άμα”, με τις εκπεφρασμένες απόψεις τους, απόψεις οι οποίες υποστηρίζουν τις Κινεζικές θέσεις σχετικά με την Πανδημία, σχετικά με το χτικιό που σκόρπισαν οι κιτρινομούρηδες στον Πλανήτη, απόψεις όμοιες με εκείνες του Μ. ΓΚΕΪΤΣ, απόψεις σαν αυτές του “πουλημένου” στους “Διεθνείς Εβραίους” “Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας” (ήταν πολύ μάγκας ο Τραμπ, που του έκοψε την ύψους 450 εκ-ρίων δολαρίων αμερικανική επιδότηση), απόψεις σαν αυτές που μάχονται τον Τραμπ και θέλουν να τον παρουσιάζουν μέχρι και ως τρελό, κλπ, κλπ, κλπ!..(Στην παρούσα περίοδο ο Τραμπ βάλλεται από την “Παγκοσμιοποίηση” “πάση δυνάμει”)!..

Κοι και όλοι εσείς οι… ίδιοι, θυμηθείτε! “ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ”!.. Ειδικά εσύ ΓΑΠ, μην πας από το… Καλλιμάρμαρο ή από την Λ. Βουλιαγμένης, διότι ακούγεται μέχρι εκεί το τρίξιμο των οστών του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, από το 1ο Ν/Φ, λόγω της συγκεκριμένης πολιτικής σου στάσης… ΚΑΫΜΕΝΕ(!), που νομίζεις πως γλείφοντας τους “Κοσμοκυρίαρχους” “Διεθνείς Εβραίους”, συγγενείς σου εκ μητρός, μπορείς να ξαναβγείς στην ε/πολιτική επιφάνεια!.. Άλλαξε πια η Ελλάδα που ήξερες και εσύ και οι άλλοι, σαν εσένα πολιτικοί, Γιωργάκη!.. (Σας “πέταξε” εσένα και τον “Μπούλη” το “Διεθνές Σύστημα” στα… “σκουπίδια” του και “χάσατε τ’ αβγά και τα πασχάλια σας”! Έτσι, εσύ ΓΑΠ “βγαίνεις” και λες, με στόμφο μάλιστα, μεγαλο-παπαριές, ενώ ο άλλος, ο “Νεο-Βούδας”…  άφησε μούσι, ξεχνώντας ακόμα και τί λένε για τους έχοντες μούσι! Άντε ρε συνέλθετε και οι 2 σας)!..

 

5 Προς κάτι, κυρίως “λαμόγια”, της ε/πολιτικής, το ακόλουθο! Ω Θεέ μου βοήθα μας!.. Διαβάστε το!.. 

Σ’ έναν καλό πολιτικό είναι απαραίτητα το δέρμα του ιπποποτάμου, η μνήμη του ελέφαντα, η υπομονλή του κάστορα, η καρδιά του λιονταριού, το στομάχι της στρουθοκαμήλου και το χιούμορ της… κορούνας. Όλα αυτά όμως δε αξίζουν τίποτε, χωρίς το πείσμα του γαϊδάρου“!..

 

6.

The Three Blows to the New World Order

So much for “the end of history.”

 

Bruce Thornton is a Shillman Journalism Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

Nearly 30 years ago the Cold War ended with the collapse of the Soviet Empire. Communism, the last challenge to the Western paradigm of liberal democracy and free trade, disappeared, defeated by the same free-world alliance that had vanquished earlier totalitarian foes like fascism and Nazism. History understood not as events but as a tournament of conflicting socio-politico-economic orders had ended. A “new world order,” over a century in the making, finally had won.

That heady optimism was expressed by George H.W. Bush in his 1991 State of the Union address. The disintegration of the Soviet Union seemingly confirmed the triumph of democracy, free markets, and transnational institutions, or as Bush said, “a new world order, where diverse nations are drawn together in common cause to achieve the universal aspirations of mankind––peace and security, freedom, and the rule of law.”

The Nineties saw several developments that seemingly confirmed Bush’s optimism about the future: The swift defeat of the brutal dictator Saddam Hussein, and the ending of revanchist violence in the Balkans by multinational coalitions; the expansion of NATO to the borders of Russia; the creation of the European Union by the Maastricht Treaty, and the welcoming of communist China into the World Trade Organization. All were signs of history’s “end.” At the same time, the tech revolution was relentlessly shrinking the world further, facilitating global trade and global communication through the World Wide Web, more powerful computers, email, and social media.

Over the last three decades, however, three disruptions have challenged the assumptions of a Kantian “perpetual peace” based a “rules-based international order” that reflects a new “harmony of interests” among the world’s peoples. Each crisis has exposed the flawed assumptions behind the naïve optimism and arrogant over-confidence of those in the West who have promoted, built, and managed this paradigm.

9/11: Jihadist Terror

History returned with a vengeance on September 11, 2001. The smoking ruins of the World Trade center reminded us that another vision of socio-politico order, Islam––one that had occupied two-thirds of the old Roman Empire and serially raided and invaded a nascent Europe for a thousand years––was not done with history. The “war on terror,” including the Second Gulf War and the invasion of Afghanistan, both of which are still not finished, should have made us rethink our triumphalist assumptions about the inevitability of democracy and free-trade and peace and human rights.

And it should have chastened us for our arrogance and failure of imagination. Our continuing inability to create liberal democracies and human rights among peoples for whom such concepts are alien didn’t lead to a critical reassessment of the New World Order’s foundational assumptions. Indeed, President George W. Bush, in the 2002 National Security Strategy, defined the foreign policy of the United States as promoting a “single sustainable model for national success: freedom, democracy, and free enterprise,” for “these values of freedom are right and true for every person, in every society.” Bush returned to these themes in his inaugural speech in January 2005––while the failure of remaking Iraq and Afghanistan was still obvious. He linked U.S. security and global peace to the “force of human freedom” and the expansion of democracy: “The survival of liberty in our land increasingly depends on the success of liberty in other lands. The best hope for peace in our world is the expansion of freedom in all the world.”

The terrorist attacks on 9/11 and the expensive, both in troops and resources, misguided wars abroad repudiated these utopian goals. We failed, and still fail, to acknowledge that Islam is a 14-centuries-old socio-political order contrary to the Western liberal “rules-based international order.” The New World Order’s banishment of religion to the realm of the private was exposed as a mistake, and its global identity revealed to be an artifact of Western elites that did not capture even their own peoples’ varied and distinct identities.

The election of Donald Trump for now has led to a retreat from policies that reflect this unwarranted and arrogant belief in transforming Muslim nations into Western liberal democracies. But the foreign policy establishment, evidenced in its hostility to Trump, still defends this bankrupt paradigm. They have continually criticized his weakening of the “rules-based international order,” especially his withdrawal from the Iran nuclear deal, his pressuring NATO members to live up to their pledge to spend 2% of GDP on defense,  and his “America First” foreign policy principle and frank nationalism.

Despite Trump’s pushback and the pause in major terror attacks, Islamic jihadism remains a potent threat. And it threatens the New World Order, evidenced by Iran’s race to acquire nuclear weapons. Finally, it repudiates the fundamental assumptions of a common global identity and a “harmony of interests” underlying that order.

2007-9: The Great Recession

The Great Recession exposed the dangers of a globally integrated economic system. It began in a feckless government policy in the U.S. that relaxed standards for home mortgages, particularly interest rates, in order to increase minority home ownership. A real estate bubble followed, and Wall Street wolves took advantage by creating risky financial instruments for marketing these sketchy mortgages. When lending rates increased and the bubble burst, financial institutions were damaged, infecting the whole global economy. Unemployment in the U.S. reached over 10%, GM declared bankruptcy, banks disappeared, and consumer spending slowed. What followed with the election of Barack Obama was one of the slowest economic recoveries in history, and economists proclaimed growth of GDP would remain at 2% indefinitely.

In Europe, the sovereign debt crisis and bank failures revealed fault lines in the EU project. Its economic regulations and the single currency, managed by Brussels and its elite transnational technocrats, were exposed as incoherent: A single currency with various economic policies determined by distinct sovereign nations was always a recipe for disaster. Particularly in the Mediterranean South, interventions by the EU, the European Central Bank, and the International Monetary Fund were accompanied by demands for fiscal austerity that the Southern tier felt to be high-handed and arrogant.

Suddenly the “one Europe” version of the New World Order, in which national differences were subordinated to a transnational governing elite, was fissuring. National differences in cultures and mores were still important and acted as centrifugal forces, straining the bonds of the Union. For all the global elite’s denigration of nationalism, Germans are still Germans, and Italians are still Italians, with different historical memories, different attitudes toward work and leisure, and different expectations of what governments should do for its citizens.

These divisions have not healed, and indeed were widened by the 2015 crisis of migration from the war-torn Middle East of mostly young male Muslims, including large numbers of jihadist terrorists. The Schengen Zone of open travel among European states was now revealed to be dangerous, and many countries reinstated border controls. Terror attacks increased in frequency and lethality, and entry states like Italy and Greece resented having to bear the disorder resulting from migrants transiting through their countries to the welfare paradises of northern Europe. Eastern European members simply refused to accept the EU mandated quotas for migrants professing a faith that for a millennium had attacked, conquered, and occupied their territories.

The Great Recession uncovered deep flaws in the globally integrated economy, one of which is the dismissal of national identities and cultures. It seems that Joseph de Maistre was right: “Now, there is no such thing as ‘man’ in this world. In my life I have seen Frenchmen, Italians, Russians, and so on . . . . But as for man, I declare I’ve never encountered him.” There are no “citizens of the world,” nor is there a “global community” beyond the tiny globalist elite.

2020: The Coronavirus Pandemic

The fracturing of the EU has been worsened by the pandemic. The divide between the EU North and South has widened even further, as already strapped economies are nearing collapse, such as Italy’s, the fourth largest in the EU, with France not far behind. That calamity can be averted only by the successful northern economies that will pay up or see more countries abandon the EU as did Great Britain.

More significant is the dysfunctions in the West’s relationship with China. Like the formation of the EU, bringing China and its totalitarian communist regime into the World Trade Organization was a milestone in the expansion and consolidation of the New World Order. China’s role in the pandemic, particularly in obscuring the origins, scope, and infectability of the outbreak, and in attempting to blame it on the U.S., confirmed what more than 25 years of its bad behavior should have taught us: an illiberal, culturally different country ruled by ruthless autocrats cannot be trusted to abide by the terms of an institution based on principles and values it does not share.

Rather, those laws and conditions will be, as Jonathon Swift put it, “like cobwebs, which may catch small flies, but let wasps and hornets break through.” Since it joined the WTO in the Nineties China has violated trade agreements, stolen intellectual and technical property, dumped products, manipulated its currency, and committed other violations to gain an economic advantage over its rivals, particularly the U.S. Worse yet, in our globalist delusions about the transformative powers of free trade, we have outsourced critical industries, such as computer chips and pharmaceuticals, to China, giving them potent leverage over us. The “rules-based international order” has merely afforded China the mechanisms and cover for undermining the economies of the West and increasing China’s global power.

Finally, the virus crisis has stripped the pretensions of the technocratic foundations of the New World Order, discrediting its progressive champions and their naïve faith in science as transcending professional interests, partisan biases, political ideologies, and nationalist loyalties. Real science  and technology work well for understanding and manipulating the material world, but are less reliable when humans––defined by their passions and interests, their self-awareness, and their undetermined free will––become part of the equation. Then certainty and predictability become rare and transient, lying as they do beyond the “complexity horizon,” as mathematician John Allen Paulos calls it, “that limit or edge beyond which social laws, events, and regularities are so complex as to be unfathomable, seemingly random.”

The past few months have confirmed this assessment. The “experts” we have relied on to advise our leaders during the crisis have been inconsistent and sometimes incoherent in their prescriptions, vitiated as they are by incomplete data, flawed models, questionable assumptions, and political pressures. As a result, panic, hysteria, and political rent-seeking have flourished, leading to policies like quarantining the healthy, productive young and shutting down a thriving economy, throwing the country into a recession on its way to becoming a depression. As a result, lives have been needlessly lost and others will be ruined for years to come, while trillions of dollars have been added to budget deficits and the national debt.

Time to Decide

The Trump administration has made some critical moves towards realizing that goal of dismantling some of the New World Order, particularly in terms of China. But as the fierce, relentless domestic and international hatred of Trump shows, the global managerial elite will fight hard and dirty to protect its interests.

We will see in the coming months whether the crisis will make us all rethink our unexamined assumptions about technocratic globalism, the transnational institutions of the “rules-based international order,” the one-world delusions about bringing democracy and freedom to cultures inhospitable to the principles and virtues necessary for those goods, and the outsized authority and power we reflexively grant to government “experts” to solve all our problems, even those that lie beyond the ken of science, and depend on our own common sense, practical wisdom, morals, and virtues.

Or we will watch as our unalienable rights, national sovereignty, and freedom, already assaulted by government autocrats, are further eroded. The choice is ours.

* * *

Photo credit: Pxhere

7.

China’s Pandemic Power Couple

Deep state doctor Fauci and corrupt WHO boss Tedros back the Communist regime’s propaganda.

 

Last week, Dr. Anthony Fauci of the White House coronavirus task force came out against opening up the American economy and sending the kids back to school in September. That touched off pushback from Sen. Rand Paul, a medical doctor, and President Trump, who for the first time publicly disagreed with Fauci. The president and his supporters, particularly those still unemployed due to Fauci’s lockdown policies, might check out Dr. Tony’s take on World Health Organization director Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Tedros is a really outstanding person,” Fauci said in late March. “I’ve known him from the time that he was the minister of Health of Ethiopia.” Trouble was, the worshipful Dr. Fauci provided no detail on Tedros’ fascinating back story.

Tedros has long been affiliated with the Marxist Tigray People’s Liberation Front (TPLF), responsible for atrocities against the Amhara ethnic group in northwest Ethiopia. Tedros earned a bachelor’s degree in biology in 1986, but never completed medical studies to become a physician. During his tenure as Ethiopia’s health minister from 2005-2012, Tedros purposely covered up cholera outbreaks in 2006, 2009, and 2011.

The next year, as Ethiopia’s minister of foreign affairs, Tedros strengthened his country’s ties to Communist China, which has loaned more than $13 billion to Ethiopia. In December 2014, Tedros and Chinese Foreign Minister Wang Yi co-authored an op-ed hailing the close bonds between the two countries.

In 2017, Tedros became the first WHO boss not qualified as a medical doctor. One of Tedros’ first actions was to name Zimbabwe’s Marxist tyrant Robert Mugabe as a goodwill ambassador for the WHO. In 2019, when the coronavirus hit, the WHO mirrored the policies of Communist China.

In late January, 2020, after a trip to Beijing, Tedros said China’s actions “actually helped prevent the spread of coronavirus to other countries,” and the WHO boss was “very impressed and encouraged by the president’s [Xi Jinping] detailed knowledge of the outbreak.” Tedros’ actions, in turn, duly impressed Dr. Tony Fauci.

He has been all over this,” Fauci said. “I was on the phone with him a few hours ago leading a WHO call.” That was in March, and back in January, Fauci told reporters that China was being more transparent than it had been during the Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) outbreak of 2003. According to Fauci, “This time around from my perception they look like they’re being quite transparent.” To all but the willfully blind, they weren’t.

Fauci earned a medical degree in 1966, but without advanced degrees in molecular biology he is not a virologist in the league of Luc Montagnier or David Baltimore, among others. At the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Fauci made a name for himself with the claim that AIDS would ravage the heterosexual community. That turned out to be wrong, and for background see The Myth of Heterosexual AIDS, by Michael Fumento, and Inventing the AIDS Virus by Peter Duesberg of UC Berkeley, who is a virologist and molecular biologist.

Dr. Anthony Fauci’s shaky relationship with facts continues during the current pandemic. In January Fauci said it was unclear whether the coronavirus could spread person to person and cited a very low risk to the United States. Dr. Fauci said people need not wear masks and then contended they should. No more shaking hands, but according to Dr. Fauci it’s okay to have sex with strangers you meet online.

In press conferences, Dr. Fauci fails to focus on the number of coronavirus cases, the number of recoveries, the number of deaths, and the mortality rate. Instead of hard facts, the basis for decisions on the economy, Fauci touts various “models” that have proven to be unreliable. On top of all that, Tony Fauci praises non-doctor Tedros, hails the corrupt WHO, and claims Communist China is being transparent.

Examples of Dr. Tony publicly acknowledging his mistakes are hard to find. All told, he recalls the supposedly infallible HAL 9000 computer in 2001: A Space Odyssey. When HAL is proven to be in error, that jeopardizes the mission and leaves astronauts Frank Poole (Gary Lockwood) and Dave Bowman (Keir Dullea) with no choice but to disconnect HAL.

Dr. Tony Fauci is 79, older than the addled Joe Biden and a year younger than nervous Nancy Pelosi. Fauci has held forth at the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) for 36 years, making decisions that affect millions of people, without ever having to face the voters. If embattled American workers believe Dr. Tony has been in power too long it would be hard to blame them.

Meanwhile, Sen. Rand Paul, a COVID-19 survivor, is right that Dr. Fauci should not make all the decisions. President Trump has good cause to disagree with Fauci and promote the earliest possible opening of the economy and the kids’ return to school in September.

8. 

Israeli Arab Citizen Indicted as Iranian Spy

Recruited by a member of a Palestinian terrorist group.

 

An Israeli Arab citizen, Ayman Haj Yahya, was indicted last month for meeting and cooperating with two operatives of Iranian intelligence with the intention of “assisting the State of Iran in its efforts to harm the State of Israel.” This would-be fifth columnist spy for the Iranian regime is alleged to have provided his Iranian contacts with information on a variety of matters affecting the security of Israel, which “could help Iran in its war against the State of Israel.” Yahya was allegedly sharing information regarding the Israeli military, potential targets for terrorist attacks, recruitment of more Israeli-Arabs to assist Iran and ways to sow division within Israeli society.

Khaled Yamani, a Palestinian resident of the Baddawi refugee camp in Lebanon and a senior member of the terrorist organization known as the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP), reportedly recruited Yahya. After corresponding via Facebook, Yahya met at least twice in 2018 with Yamani, who reportedly revealed that he was working for Iranian intelligence. The PFLP-Iranian regime nexus is strong. For example, as documented by Joe Truzman, a contributor and analyst for The Foundation for Defense of Democracies, “The PFLP’s military wing, Abu Ali Mustafa Brigades, honored Hezbollah’s Nasrallah and former Qods commander Qasem Soleimani…The Soleimani poster says ‘In the Quds day, we pay tribute to the soul of martyr commader (sic) Qasem Soleimani.'”

Haj Yahya, together with PFLP’s Khaled Yamani, allegedly met with two representatives of Iranian intelligence in Europe in both February and March of 2020. Yahya “received funds, training, encryption tools and codes in order to be able to maintain contact with them in an encrypted way after he returned to Israel,” the Shin Bet claimed. Yahya was attempting to do just that upon his return to Israel before being arrested by Israeli security forces.

“The results of the investigation indicate the depth of ties between Iran and the PFLP and their efforts to carry out espionage and terrorist activities within Israel, even during the global fight against the coronavirus pandemic that has spread so badly in Iran,” the Shin Bet said. “This investigation demonstrates that once again Iran and its proxies are working to recruit and exploit Israeli civilians to work for Iran.”

Yahya had at one time been a member of the Arab Balad party in Israel, an extremist party that was part of the Joint List combining candidates from three Arab parties as well as from the far left Hadash. Balad champions the Palestinians’ demands on all critical issues. Yet even the Balad party did not go far enough for Yahya. He quit the party several years ago and has called on Arab Israeli citizens to boycott the elections altogether, which he believes would be a major blow to Israeli government institutions. He has referred to Arab Israelis cooperating with the Israeli government as “house slaves.” And he mocked Israel on Facebook for prematurely rejoicing over the killing of Qasim Soleimani. Yahya praised Soleimani as the man responsible for building up the Palestinian military presence in Gaza, causing “countless losses that will continue to drain for many years after his departure.”

Yahya has been active in the Boycott, Divestment and Sanctions movement (BDS) against Israel, appearing as a speaker at a BDS conference in Johannesburg, South Africa in December 2014. Yahya has praised terrorists who have been arrested and imprisoned in Israeli jails. He now joins them for allegedly conspiring with Iranian intelligence and a senior member of the terrorist PFLP organization to actively sabotage Israel’s security. “Once again we see the connection between BDS activists and supporters of terrorist organizations and regimes like Iran,” said Amit Deri, founder of the Reservists on Duty, an anti-BDS organization made up of reservists in the Israeli Defense Forces. Reservists on Duty posted a video about Yahya’s alleged spying on its Facebook page along with a statement that Reservists on Duty was not surprised that “An Israeli #BDS activist turned out to be spying for #Iran.”

BDS and terrorism are two sides of the same coin. Part of Reservists on Duty’s mission is to counter the BDS movement on college campuses in the United States and elsewhere by presenting antidotes to the poison disseminated by Students for Justice in Palestine and other hate groups against Israel to justify BDS. Reservists on Duty presenters on campuses include Arab Israeli citizens who are serving in the Israeli reserves. “When Israeli Jews speak on campus, it’s one thing, but when an Arab citizen of Israel [comes] to speak positively about the State of Israel, the Jewish state of Israel … it’s another thing,” said Deri. The pro-Palestinian activists have responded with violence, typical of the terrorists they so fervently admire.

One of the worst incidents Reservists on Duty has faced to date occurred last November on York Campus. “Intifada, Intifada, go back to the ovens,” pro-Palestinian protesters yelled as they tried to break up the Reservists on Duty event. According to Deri, “In the five years that we have been doing this, this was the biggest protests we’ve seen on a college campus. It’s also the first time that we’ve seen a BDS and Antifa collaboration.” Punches were thrown at pro-Israel attendees, and Jewish students had to receive police escort off campus for their own protection.

The Iranian regime and Palestinian terrorist groups such as PFLP work together to infiltrate Israel from within by recruiting Israeli Arab citizen spies such as Ayman Haj Yahya. The left teams with pro-Palestinian activists on college campuses in the West to brainwash students into hating Israel. Catching and locking away the Israeli Arab citizen spies such as Yahya who help the Iranian regime to harm Israel is imperative. But Israel is also being harmed by the stealth hate campaign against the Jewish state on college campuses, including the growing anti-Semitic BDS movement. Palestinian terrorism is whitewashed as legitimate resistance by freedom fighters against an oppressive apartheid regime. Students hearing only one side of the story filled with lies about Israel’s military and the treatment of minorities in Israel are being indoctrinated into hating Israel themselves. Israeli Defense Forces reservists who are Israeli Arab citizens use their own personal experiences to debunk these lies. They are perhaps the best warriors for the truth about Israel on the college campuses while Israel fights its terrorist enemies from within and outside the country.

9. 

The Syrian Quagmire: Who is Fighting and Why?

The broader picture of this complex civil war.

 

Many hands are stirring the pot in the Syrian quagmire, each party with its own interests and goals. In the meantime, nine years of civil war has practically destroyed Syria’s economy. It has killed approximately between 400,000 to 600,000 Syrian civilians, and it created the largest refugee problem the world is facing today. Almost 12 million Syrians have become refugees, 5.6 million fled the country, and 6.2  million were internally displaced.

To understand what’s going on in the chaos that is Syria, one has to distinguish between actual facts, and “fake news” regularly released by interested parties to the conflict. What is clear however, is that the recent violence in the Idlib province, the last rebel holdout against the Assad regime, has lessened to some extent due to the coronavirus. At the same time though, the Islamic State (IS), the terror group thought to have been destroyed, has launched a large scale and deadly wave of terror in Southern Syria, and Iraq.

In the broader picture of this complex civil war, the jihadists, including the Islamic State (IS), are promoting a Sunni theocracy. They have overshadowed the other secular opposition forces who are actually fighting for a pluralistic Syria. Gulf Arabs have financially supported the Sunni opposition, including the jihadi groups. The U.S. has led a coalition that included NATO allies, which conducted airstrikes against the IS. On the ground, U.S. special forces were embedded with the Kurdish-led Syrian Defense Forces (SDF), and together they have recaptured Raqqa, the capital of the IS, and recaptured all the territory in Syria that the IS Caliphate controlled.

In October, 2019, the U.S. pulled back its forces, claiming to have defeated the IS. The U.S. pullout was coordinated with the Turkish invasion of northeastern Syria, hitherto controlled by the Kurdish-led SDF. The Turks aim was to push the Kurdish forces away from the border area with Turkey.

Russian forces arrived in Syria in 2015 to save the collapsing Assad regime. Russia has carried out air strikes along with the Assad regime air force against mostly civilian population centers. Iran, and its major proxy – Hezbollah, the Lebanese terrorist organization, bombed and attacked Syrian rebels and civilians on the ground.

The radical Shiite axis led by the Islamic Republic of Iran is pursuing the aim of turning Syria into an active front against Israel. It is using its proxies, including Hezbollah, to further their objectives. While proxies such as Hezbollah have their own enemies, but Hezbollah also has to follow the interests dictated by its Tehran patron.

The basic division in Syria is between two camps: the Assad regime and its supporters (Russia, and Iran), and the opposition to the brutal Assad regime. The Syrian regime led by Bashar Assad has its primary interest to prevent the Sunni-Muslim majority from taking over Syria. The regime is especially concerned with controlling the capital, Damascus, and its surrounding area, as well as the coastal area, and Assad’s native province of Latakia. For now, the regime’s top priority is consolidating its hold on all of Syria and rebuilding its shattered economy. Bashar Assad depends (besides Russia and Iran) on what remains of the Syrian army (almost half of his previous army defected), the security apparatus, and local militias under the umbrella of the National Defense Forces.

Human rights groups have asserted that the vast majority of the abuses and atrocities against Syrian civilians have been committed by the Assad regime. That includes the use of chemical weapons, cluster bombs, and napalm.

For Moscow, securing the Khmeimim airbase around Latakia, and its naval base of Tartus on the Mediterranean Coast, is crucial. The Russians have historically yearned for a naval presence on the Mediterranean. Russia’s involvement in Syria has given it the aura and prestige of a superpower. This has been President Vladimir Putin’s ambitious dream. It is also an opportunity for him to challenge the U.S. dominance in the region. Russia has aggressively protected the Assad regime both militarily and politically. The Kremlin wishes to be the major, if not the exclusive contractor in rebuilding the Syrian economy once the fighting ends.

From the very onset of the Syrian civil war, Iran has dispatched thousands of Islamic Revolutionary Guards Corps (IRGC) fighters to rescue Assad from a certain defeat. Iran’s Supreme Leader, Ayatollah Ali Khamenei, in addition, pressed Hezbollah’s leader Hassan Nasrallah into sending thousands of his fighters to fight on behalf of Assad. The effective Israeli bombing of Iranian bases in Syria, and some of its military facilities, has compelled Tehran to reduce its manpower in Syria from a few thousands to less than one thousand. Instead, Iran has recruited Shiite militias from Afghanistan and Iraq to fight the rebels and Israel.

Hezbollah has incurred over two thousand dead and thousands of wounded in Syria. It recently withdrew most of its fighters, returning them to Lebanon. The remaining Hezbollah fighters are aiding the Syrian army in Idlib. Hezbollah has also sent its operatives to the Golan Heights area to collect intelligence and recruit local people to fight Israel. Another Hezbollah project in Syria includes improving the accuracies of the missiles it gets from Iran and transferring them to Lebanon. Hezbollah seeks to have a second front against Israel from Syria, hoping to deny Israel a reason to attack Lebanon. The Lebanese Christian, Sunni, and Druze communities have warned Hezbollah not to involve Lebanon in another war with Israel.

Turkey’s dictator, Recep Tayyip Erdogan’s decision to send his army to northern Syria includes four primary goals. One is to prevent Kurdish forces (SDF and YPG) in northeastern Syria from setting up an autonomous region adjacent to the Iraqi Kurdistan Regional Government, and next to the Turkish border, where as many as 15-20 million Kurds live without equal rights. A second goal is to prevent another wave of refugees from the Idlib province flooding Turkey, which is already accommodating over 3.6 million Syrian refugees. Thirdly, as a self-assuming leader of the Sunni-Muslim world, and himself being a religious Sunni with ties to the Muslim Brotherhood, Erdogan cannot allow the Sunni rebels to be defeated by Assad’s Alawite-led Syrian army and be butchered by them. Also, many in the rebel militia he has supported – the Free Syrian Army (FSA), are Turkmen (albeit, he has used the FSA mainly to fight the Kurds). Finally, Erdogan seeks to humiliate the Syrian dictator.

The main opposition force in the Idlib province is Hayat Tahrir al-Sham (HTS), formerly the Al-Nusra Front. It has become the strongest militant/jihadist opposition group in northern Syria. It is now in control of the Idlib province. There are approximately 100,000 rebel fighters in Idlib, most of whom are jihadists, including foreign Islamists.

For Israel and the U.S., preventing the Islamic Republic of Iran from building bases in Syria is an essential interest. For Israel in particular, to paraphrase the outgoing Israeli Defense Minister Naftali Bennet, “for Iran bases in Syria and the Golan is a colonial adventure, but for Israel it is an existential threat.” The U.S. presence in Syria, however small, serves as a counterweight to the Russian growing influence in the region. And while the IS terror continues, the U.S. is determined to eliminate it.

In the meantime, the Syrian quagmire remains.

 

10.

6 Things Democrats and the Media Want You to Believe About the Coronavirus

And why every one of them is absurd.

 

“Alice laughed: “There’s no use trying,” she said; “one can’t believe impossible things.” “I daresay you haven’t had much practice,” said the Queen. “When I was younger, I always did it for half an hour a day. Why, sometimes I’ve believed as many as six impossible things before breakfast.” — The Red Queen in “Alice in Wonderland.”

In the spirit of Her Majesty, here are six impossible things about the coronavirus Democrats and the media want you to believe, as well as an explanation of why each is absurd.

1. China bears no responsibility for this pandemic – All the Chi-coms did was to deny the possibility of human-to-human transmission for as long  as they could, destroy or remove tissue samples from the Wuhan lab, allow travel outside China (while banning it within the country), force physicians and researchers who tried to alert us to the danger early on to recant (they made one disappear) and stockpile medical supplies while refusing to admit there was a problem. Other than that, not much.

2. COVID-19 doesn’t discriminate: Old and young, sick and well – all are equally susceptible – You might as well say that an octogenarian is as likely to injure himself skateboarding as a 16-year-old. In Pennsylvania, the median age of death from COVID-19 is 84 years. Overall, the probability of death from the virus in the United States is 1.5 in 10,000. But for those under 55 who are healthy, it’s 1.5 in 100,000. In 14 states that report these statistics, nursing homes accounted for half of all coronavirus deaths. Of course, there are exceptions to the rule – which the media love to play up. But, overwhelmingly, the victims are elderly, with a pre-existing condition.

3. This epidemic is like a war. Some civil liberties have to be temporarily suspended as a matter of national survival. – In the name of combating the coronavirus, Americans have been denied freedom to work, freedom of movement, freedom of religion (with houses of worship closed) and freedom of speech. Protests are permitted, as long as there aren’t more than 10 people and everyone is wearing face masks and standing at least 6 feet apart. New Jersey Gov. Phil Murphy said he wasn’t thinking about the Bill of Rights when implementing social-distancing guidelines. No kidding.

4. Social distancing and face masks work – New York Gov. Andrew Cuomo was “shocked” to discover recently that 66% of new coronavirus hospitalizations were among people “largely sheltering at home.” Proximity of one person to another has little to do with the spread of the disease, nor do the sacred face masks stop transmission. Both are largely symbolic as well as a form of virtue-flashing. When the virus first reached our shores, the experts told us that face masks were useless, unless you’re a medical professional using the type of masks not available to the general public. Now we’re told we must wear them – even if they’re makeshift.  There’s no science behind this. They’re meant to assure us that politicians are doing all they can to keep us safe. Then, when fatalities decline, which happens in the normal course of any epidemic, they’ll demand that we thank them for saving us.

5. Damage to the economy is the price we have to pay to stop a deadly contagion.  That’s easy to say if you work for government – which is now our only growth industry. While the coronavirus regimen that statists adore has done little, if anything, to halt the spread of the disease, it’s put our economy in the ICU. We lost 870,000 jobs in March and 20.5 million in April. The Wall Street Journal notes that this is the fastest economic collapse in our history – all so governors would have another opportunity to play big brother and bring us closer to the Democratic utopia. No one asked unemployed auto workers or the depressed who are out of work and can’t afford the co-pay on their meds if they were willing to pay the price.

6. The shutdown doesn’t favor one party or the other– In fact, it’s a gift from heaven for Democrats. They’re using the shutdown to destroy the Trump economy and push a bailout of bankrupt blue states. They’re also using the virus to get mail-in ballots, increasing the opportunities for voter fraud, the sine qua non of the Democratic party. The governors fighting hardest to maintain the status quo — Cuomo, Wolf, Pritzker, Northam and Newson, among others – are Democrats, as are their congressional allies, Speaker Pelosi and Senate Minority Leader Schumer. Why – because they’re dedicated public health or partisan politics?

It’s just possible that supporters of the shutdown want to make America look more like China.  Welcome to the new normal.

 

11. ΣΩΠΑΤΕ,ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. 

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ…!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ… Μεταμφιεσμένοι σε ΜΚΟ μιλάνε για «Ελληνική πλευρά» του νησιού στη Λέσβο…!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ,…!!!

«Από την πρώτη μέρα εμείς -η Moria Corona Awarenss Team και για τόσοι άλλοι πρόσφυγες- καλωσορίσαμε τα μέτρα απομόνωσης της ελληνικής κυβέρνησης, γιατί μας προστατεύουν από τον κορονοϊό που υπάρχει στην ελληνική πλευρά του νησιού. » Δηλαδή υπάρχει και πλευρά του νησιού που δεν είναι ελληνική…!!

Aυτό αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook, οι διαχειριστές της οργάνωσης Moria Corona Awarenss Team. Και όχι μόνο αυτό αλλά και επιμένουν στους Έλληνες που τους έχουν σχολιάσει αρνητικά για αυτήν την ΕΧΘΡΙΚΗ προς την Ελλάδα αναφορά…!

Αυτά τα καθήκια οι πράκτορες των Τούρκων, οι υπάλληλοι του Ερντογάν, έπρεπε αυτή την στιγμή ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ πριν απελαθούν οριστικά από την χώρα… Αλλά από ποιούς να περιμένουμε; Από αυτούς που δεν τρέχει και τίποτα για «μερικές δεκάδες μέτρα»;

“ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”;
12.  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΒΡΕ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!.. 

Άντρο κατασκοπείας της ΜΙΤ η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα – Ντοκουμέντα

Άντρο κατασκοπείας της ΜΙΤ η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα – Ντοκουμέντα

Σύμφωνα με τον αντικαθεστωτικό Τούρκο δημοσιογράφο Abdullah Bozkurt, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της μεγαλύτερης εφημερίδας της Τουρκίας, ΖΑΜΑΝ, που έκλεισε το καθεστώς Ερντογάν λόγω των σχέσεών της με τον Γκιουλέν, η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έχει καταστεί άντρο κατασκοπείας της ΜΙΤ. (ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ… ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος παραθέτει και σχετικά επίσημα απόρρητα έγγραφα, με τα οποία πιστοποιείται η παράνομη δράση της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, κατά παράβαση διεθνών συμβάσεων.

Τα έγγραφα εκθέτουν εκτεταμένες, παράνομες και εχθρικές δραστηριότητες που διεξάγονται από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και διπλωμάτες σε μια χώρα του ΝΑΤΟ, όπως η Ελλάδα. Οι μυστικές επιχειρήσεις, μολονότι στοχεύουν σε μέλη της του Κινήματος Γκιουλέν, αποτελούν παράνομες και εχθρικές πράξεις και δημιουργούν μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας για την Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί αν η ΜΙΤ διεξάγει επιχειρήσεις μια για τον έλεγχο και χειραγώγηση των αλλοδαπών που μας στέλνει το τουρκικό κράτος παράνομα, και τώρα για την παρακολούθηση Τούρκων υπηκόων που καταδιώκονται από το καθεστώς Ερντογάν, τότε θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος να περιμένει να μην διεξάγει επιχειρήσεις και σε θέματα που αφορούν την καρδιά της εθνικής άμυνας και ασφάλειας της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με το πρώτο απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2020, της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, ο σταθμός κατασκοπείας της ΜΙΤ στην Αθήνα υπέβαλε ένα ενημερωτικό έντυπο 39 σελίδων στις 7 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με το οποίο εντόπισε εκατοντάδες Τούρκους πολίτες που κατέφυγαν στην Ελλάδα για να ξεφύγουν από τις πρωτοφανείς διώξεις του καθεστώτος Ερντογάν.

Οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν παράνομα από τις μυστικές υπηρεσίες διαβιβάστηκαν στην αστυνομική υπηρεσία, η οποία προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητα της πηγής και να τις παρουσιάσει ως αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστήρια εναντίον ανθρώπων που διώκονται για σχέσεις με τον Γκιουλέν. Η 39 σελίδων έκθεση περιέχει τις λεπτομέρειες σχεδόν 300 ατόμων που κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τη φυλάκιση με τεχνητές κατηγορίες για τρομοκρατία και άλλα εγκλήματα στην Τουρκία, όπου το κράτος δικαίου έχει ουσιαστικά ανασταλεί και υπόκεινται σε βασανιστήρια και κακοποίηση στα κέντρα κράτησης και τις φυλακές.

Υπογραμμίζεται ότι είναι αδιανόητο μυστική υπηρεσία της γειτονικής χώρας να συλλέγει ανενόχλητα πληροφορίες για 300 άτομα, με μυστικές επιχειρήσεις κατασκοπείας που διεξάγει στην πατρίδα μας.

Ας ελπίσουμε και πάλι ένας ξένος να μας συνεγείρει, για να πράξουμε το αυτονόητο και να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Πηγή: nordicmonitor.com

Εμείς έχουμε γράψει εδώ πολλές φορές για το τί ακριβώς έχει στείλει η ΜΙΤ στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα!.. Ψάξτε το “σάϊτ” μας και θα… θυμηθείτε!..
Επίσης, αυτό το “3μηνο ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ των ΤΕΔ”, που γράφεις “ΣΤΟΧΕ”, για ψάξε μας καλά εδώ να δεις από πότε το γράφουμε και για πού κυρίως! 
Ε, “ΣΤΟΧΕ”! Ελέγχει κανείς, γραμματικά και συντακτικά, τα κείμενά σου; 

Πάτε μια βόλτα, εκεί στην ΕΥΠ, στον περιφερειακό του ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ, να δείτε στον τοίχο απέναντι από τις εργατικές κατοικίες, γραμμένα με κόκκινη μπογιά, τα αρχικά του Κόμματος του ΡΤΕ, “ΑΚΡ”!.. 

13. Ρε Τούρκοι, πώς πάει η υγεία του Μ. ΓΙΛΜΑΖ; Καταστεναχωρήθηκε ο δόλιος από την αυτοκτονία του γιού του, όπως μας είπατε ότι ήταν, και τον έφαγε το μαράζι τα τελευταία χρόνια!.. Περαστικά ρε Μεσούτ!..
Ε, εκεί στην ΜΙΤ! Τον ξεχρεώσατε τον Γιλμάζ, από τις οφειλές του στις χαρτοπαικτικές Λέσχες στην Άγκυρα, κλπ, ή “να βάλουμε τις φωνές”;

14. 

Trump Pence Keep America Great |
Obamagate is the biggest political crime in our Nation’s history.

Barack Obama will forever be remembered as the disgraced former President who used federal law enforcement in an attempt to hurt his political opponents.

His administration, including Sleepy Joe Biden, “illegally spied” on President Trump and his 2016 campaign and then LIED about it – we can’t let them get away with it.

HILLARY RAKES IN MILLIONS FOR BIDEN

“[Hillary Clinton] broke a record for a single event without Biden in attendance…”
– POLITICO, May 20, 2020

Can you believe it?

Crooked Hillary held a virtual fundraiser for Sleepy Joe and brought in $2 MILLION in a single night. She’s still so bitter that she lost to me BIG TIME in 2016 so now she’s trying to get revenge by helping elect a fellow crook and BIG GOVERNMENT SOCIALIST.

I’m not intimidated by Hillary or Joe, but I can’t ignore that $2,000,000 (regardless of the fact that it’s dirty MEGA DONOR MONEY) in one night is a massive amount of cash.

She’s recruiting Liberals to unite behind their pathetic candidate to try and take me down, and more importantly, to take YOU down.

15. 
Iran Cyber Attack Against Israel’s Infrastructure is ‘Grounds for War’Read Now

Netanyahu Corruption Trial Set to Begin

China slows defense budget growth to 6.6 % in 2020

China set its 2020 defense budget growth target at 6.6 percent, resulting in a draft budget of 1.268 trillion yuan ($178.2 billion), lower than the 7.5 percent growth in 2019. …

US-China Tensions Rise as Beijing Signals Tightening Controls on Hong Kong

China’s decision to propose new legislation tightening control over Hong Kong has sparked a wave of condemnation from American lawmakers and officials, in yet another sign of worsening relations between the economic superpowers. …

White House Official: Trump To Seek Extension Of New START Arms Treaty With Russia

A top U.S. official said President Donald Trump was expected to seek an extension of the New START treaty with Russia, a major nuclear arms agreement set to expire next year. …

Saudi Arabia, Jordan Warn Israel Against Annexation of Settlements


Iranian Supreme Leader Blasted for Invoking Genocidal Nazi Trope

Damage to Iranian Port from Israeli Cyberattack Far Worse Than Tehran Claims

IDF Intercepts Arms Smugglers from Jordan

 


Abbas Declares All Agreements with Israel, US Null and Void

Thousand of Iranians Seek Asylum – in Israel!

Netanyahu: Iran will Face Destruction if it Attempts a ‘Final Solution’

 

16. 

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Τί συζήτησαν

Οι ΗΠΑ παγώνουν την παράδοση του αμυντικού εξοπλισμού στην Τουρκία - Εγκρίθηκε ο αμυντικός προϋπολογισμός

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Από την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας φαίνεται πως η Άγκυρα αναλαμβάνει ρόλο υπεράσπισης των συμφερόντων των ΗΠΑ σε Συρία, Λιβύη και στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως οι δύο πρόεδροι συζήτησαν «τα θέματα σχέσεων των δύο χωρών, τη Συρία, τη  Λιβύη περιφερειακά ζητήματα και την αντιμετώπιση Covid-19. Συμφώνησαν στη συνέχιση της πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας για την διατήρηση  της   ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή».

17.

Bakan Akar’dan flaş açıklamalar: ”Bunlar çok ciddi tahriktir, provokasyondur

Son dakika haberler: Bakan Akar'dan flaş açıklamalar: ''Bunlar çok ciddi tahriktir, provokasyondur''

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “İyi komşuluk ilişkileri konusunda tüm girişimlerimize, anlayışımıza, sabrımıza rağmen son günlerde Ege’de yapılan tacizlerin izahı mümkün değildir. Bunlar çok ciddi tahriktir, provokasyondur. Bunun kendilerine hiçbir yararı yoktur.” dedi.

Bakan Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Suriye sınırının sıfır noktasında bulunan birliklerdeki bayramlaşmanın ardından İskenderun Deniz Üs Komutanlığı’na geçti.

Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik tarafından karşılanan Akar, tören kıtasını selamladı. TCG Karpaz, TCG Karataş karakol gemileri ve üs komutanlığı personeli ile bayramlaşan Akar, daha sonra Akdeniz Kalkanı Harekatı’nda görev alan TCG Barbaros Fırkateyni’ne geçti.

Burada personel ile bayramlaşan Bakan Akar ve TSK komuta kademesi, daha sonra Akdeniz, Ege ve Karadeniz’de yani Mavi Vatan’da görev yapan muharip unsur komutanları ile video konferans ile görüştü. Faaliyetlere ilişkin bilgi alan, talimatlar veren Bakan Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelenin yanı sıra denizde ve havadaki faaliyetlerine de kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

Terör ve koronavirüs ile mücadelede alınan tedbirleri de ele aldığı konuşmasında Akar, şunları söyledi:

“Denizlerdeki meselelerimize baktığımızda, biz sadece kendi hak ve hukukumuzu değil aynı zamanda Kıbrıslı kardeşlerimizin de hakkını, hukukunu korumakta kararlıyız. Doğu Akdeniz’de, Ege’de herhangi bir şekilde Türkiye’yi yok sayan bir kararın yaşama şansı yok. Biz, bu konuda tamamen ikili anlaşmalardan, uluslararası hukuktan, iyi komşuluk ilişkileri ve diyalogdan yanayız. Biz diyalogla bütün problemlerimizin çözülmesinden yanayız. Bu konuda uluslararası hukuka uygun, barışçıl yönetmelerle siyasi çözümleri arzu ediyoruz. Ancak anlaşmalara, sözleşmelere, mutabakatlara sadık kalmamız demek bir zafiyet değildir. Bizim aynı zamanda hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve kollamak için de her türlü mücadeleyi yapmaya hazır olduğumuzu söylememiz de tehdit anlamına gelmemektedir. Herkesin bunu bilmesini istiyoruz.”

“İZAHI MÜMKÜN DEĞİL”

Son dönemde Ege’de yaşanan bazı olaylara da değinen Bakan Akar, şöyle konuştu:

“İyi komşuluk ilişkileri konusunda tüm girişimlerimize, anlayışımıza, sabrımıza rağmen son günlerde Ege’de yapılan tacizlerin izahı mümkün değildir. Bunlar, çok ciddi tahriktir, provokasyondur. Bunun kendilerine hiçbir yararı yoktur. Bu konuda herkesin aklını başına toplamasının iki tarafın da menfaatine olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz olayların diyalog ve karşılıklı anlayış çerçevesinde çözülmesi için bugüne kadar her türlü gayreti gösterdik bundan sonra da aynı gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

Bu dönemde Türkiye’ye karşı birçok riskin, tehdidin olduğuna dikkati çeken Akar, şu ifadeleri kullandı:

“Bunlara karşı mücadele etmek bizim ana görevimiz. Dolayısıyla bayram, seyran demeden bize düşen görev neyse bunları bugüne kadar yaptık, yine aynı azim ve kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz. Şu anda karada, denizde, havada olumlu-olumsuz tüm arazi ve hava koşullarında kendisine verilen görevi hukuk çerçevesinde şeffaf şekilde yapmaya çalışan tüm silahlı kuvvetler mensuplarına da hayırlı başarılı görevler diliyorum.”

Tüm personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Akar, sözlerini şehitlere Allah’tan rahmet gazilere şifa ve minnet duygularını ileterek tamamladı.

NOTLAR

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı gemilerde her sabah saat 08,00’de yapılan “Toka Sancak Töreni”, TCG Karpaz, TCG Karataş gemilerinde de icra edildi. Türk Bayrağı’nın göndere çekildiği tören, üs komutanlığındaki bayramlaşma sırasında gerçekleşti. Akar, söz konusu tören dolayısıyla bayramlaşma törenini yarıda keserek komutanlarla birlikte bayrağı selamladı.

Tören sonrasında Akar ve TSK komuta kademesi, “Zambak” botuyla İskenderun açıklarındaki TCG Barbaros Fırkateyni’ne geçti.

Bakan Akar ve komutanlara firkateyne binişleri sırasında gemi şapkası takdim edildi, TCG Barbaros’a ziyaret dolayısıyla Milli Savunma Bakanlığı forsu çekildi.

-/-