“Ατάκτως Ερριμένα”!

420531_1_106

Αμερικανικός Αετός

Φίλοι μου!

1.  Δεν πρόλαβα να σας γράψω και να σας εξηγήσω ταυτόχρονα περί τίνος επρόκειτο / πρόκειται, για τα όσα είπε ο … Ρώσος περί τουρκικής εισβολής στη Συρία, κλπ και σχεδόν μαζί  Τούρκοι και Σ. Άραβες έσπευσαν να με δικαιώσουν! (Δείτε τί έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σε προηγούμενό του άρθρο, εδώ στο “σάϊτ” μας).

– Το Τ/ΥΠΕΞ, αλλά και ο αρχισύμβουλος του Σ. Αραβικού ΥΠΑΜ, Κος Αχμέτ Ελ Ασίρι, με επιβεβαίωσαν, λέγοντας ότι Σ. Αραβικά jets σταθμεύουν ήδη στα Άδανα, στην εκεί “Αεροπορική Βάση” του Ιντζιρλίκ! (Η δικαιολογία πάντα είναι η προσβολή του “DAEŞ”, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, τον “ISIS”. Φυσικά ποτέ μέχρι τώρα, εκτός από 1-2 … “ξεκαρφώματα” δεν έχει προσβληθεί από την Τουρκία ο “ISIS”). Μάλιστα ο Τ/Α/ΓΕΑ, ο Κος Αμπιντίν Ουνάλ, (ό,τι πιο επιχειρησιακό διαθέτουν από ιπτάμενα στελέχη οι Τούρκοι, όπως σας έγραφα στο άρθρο μου περί της νέας -Αυγ. 2015- τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας), μετέβη, την εβδομάδα που πέρασε, στη Βάση του Ιντζιρλίκ και “επιθεώρησε”…, καταλάβατε, όπως και στα Τ-Σ σύνορα, (σχεδόν “Σημείο Ο”), όπου επιθεώρησε ΠΒ -χίες “HAWK”.

– Παράλληλα, ο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και σε δυνατότητες χερσαίας τ/εισβολής, (“μπορούμε να μπούμε στη Συρία”), κλπ, ενώ όλος σχεδόν ο Τ/Τύπος, “μέσες – άκρες”, αναφέρθηκε και στο πώς – πού, κλπ έγιναν στην Τουρκία οι στρατιωτικές συναντήσεις Τούρκων, Σ. Αράβων, στη Βάση στο Μαρντίν, όπου φέρεται ότι θα είναι η “Διοίκηση Κοινών Επιχειρήσεων”, των δυνάμεων αυτών, (σας έχω γράψει σχετικά για τις δυνάμεις αυτές, γυρίστε και διαβάστε περί  του αμερικανικού σχεδίου για “Ισλαμικό Στρατό” και μη αμερικανικής στρατιωτικής εμπλοκής), κλπ. / Ο Τ/Π-Θ επισκέφθηκε το Μαρντίν, ενώ συνέφαγε και με άνδρες της 3ης Στρατιάς.

– Αρκούν αυτά, καθώς και η επανάληψη, ώστε να το εμπεδώσετε, πως εισβολή θα γίνει, μόνον αν το πουν οι Η.Π.Α., οι οποίες μόλις χθες, το Αμερικανικό ΥΠΕΞ, δια του Κου Κίρμπυ [να τον παρακολουθείτε να παίρνετε μαθήματα “τί και πώς” κλπ, πρέπει να είναι ένας Εκπρόσωπος Τύπου / ανήκει στο (ΠΝ), των Η.Π.Α. και είναι μακράν καλύτερος του Κου Μαρκ Τόνερ, κατά την άποψη του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, στην υπόψη θέση], οι Η.Π.Α. λοιπόν κάλεσαν την Τουρκία να σταματήσει τις βολές (ΠΒ), κατά θέσεων των Κούρδων, του “YPG” (ένοπλη πτέρυγα του “PYD”), στη ΒΔ Συρία, βολές που ξεκίνησαν την 12- 13 / 02 / 2016.

– Επίσης, οι Αμερικανοί απάντησαν και στον Άσαντ, ο οποίος δήλωσε 3 ημέρες πριν, ότι έχει ορκιστεί πως θα “πάρει πίσω” το κράτος του, πως έχει εξαπατηθεί, αν νομίζει πως θα γίνει πόλεμος στη Συρία. (Εννοώντας εμπλοκή στο “Συριακό” και συμπλοκή μεταξύ τους, ξένων μειζόνων στρατιωτικών σχηματισμών) / (Έπαιξε το ρόλο της, πιθανώς και καταλυτικά, η δήλωση του Ρώσου Π-Θ, Κου Μενβέντεφ, πως “θα οδηγηθούμε σε Γ’ ΠΠ, αν εισβάλλουν στη Συρία… ξένες δυνάμεις” κλπ / Ερωτάται βεβαίως, “οι Ρώσοι άραγε δεν είναι ξένη δύναμη);

– Να μην μας διαφεύγει επίσης και “η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός”, η οποία φαίνεται να επετεύχθη στην Ελβετία, τουλάχιστον προς το παρόν! Ίδωμεν!

– Στο σημείο αυτό, σημειώστε πως 4.500 Ιρακινοί, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Νετζίμ Τσουμπάρι, φέρεται να ευρίσκονται 60 χλμ από τη Μοσούλη, σε στρατόπεδο, στην περιοχή του Μαχμούρ, που ανήκει στους Πεσμεργκέ (Μ. Μπαρζανί) και είναι έτοιμοι να επιτεθούν, “τη δγη”, στη Μοσούλη του “ISIS”, προκειμένου να την ανακαταλάβουν!

– Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, τέλος, επιθυμεί να επισημάνει στους Έλληνες φίλους του, το πόσο λάθος είχαν κάνει κάποτε, (και κάποιοι “βαλτοί” “φτωχο – dealers” εξοπλιστικών εταιρειών, αμερικανο-ισραηλινών, κυρίως, συμφερόντων, συνεχίζουν να καλλιεργούν αυτό το λάθος), υπερεκτιμώντας τις τουρκικές στρατιωτικές (κυρίως αυτές) δυνατότητες, πέφτοντας στην … “παγίδα” της τουρκικής θεωρίας περί δυνατότητος διεξαγωγής από τις ΤΕΔ, 2,5 πολέμων, κλπ.

– Αυτό αποδεικνύει το πόσο λίγο γνώριζαν και πιθανώς γνωρίζουν ακόμα κάποιοι την Τουρκία και τις ΤΕΔ (“κύριος μηχανισμός καταστολής” στην χώρα) και τον τρόπο λειτουργίας της στρατογραφειοκρατίας της!..

– Να θυμίσω εδώ παραδειγματικά, τη φοβερή πράγματι δήλωση που είχε κάνει, μετά το 1996, νομίζω το 1999, ο τότε Π-Θ Κος Κων/νος Σημίτης, ο οποίος είχε πει: “Μέχρι πριν από κάποια λίγα χρόνια ψάχναμε να βρούμε στο ΥΠΕΞ, κάποιον να γνωρίζει τουρκικά”, ή … κάπως έτσι! Το φαντάζεστε;

– Απλώς, για την … “απονομή δικαιοσύνης”, να πούμε ότι οι μόνοι που  ήξεραν τους Τούρκους και πάλι στις … “βασικές τους γραμμές” ασφαλώς, ήσαν οι Κ.Γ.Καραμανλής και Α.Γ.Π”ανδρέου (αυτός πιο καλά), των οποίων η προς τους Τούρκους πολιτική ήταν ακριβώς η αυτή και οι προς τα έξω παρουσιαζόμενες διαφορές στα Ε-Τ, για να μην πω στο σύνολο της εξωτερικής τους πολιτικής, ήσαν αυτό που λένε οι Έλληνες φίλοι μου, αμαρτάνοντες βεβαίως, “του κόλου τα 9μερα”! [Ας μου το επιτρέψετε, “ο ένας εκεί που έφτυνε, ο άλλος έγλειφε”, απλώς ο ένας ήταν πιο … συγκρατημένος και πήγαινε “βήμα – βήμα”, (Κ.Γ.Κ.), ενώ ο άλλος πιο ρηξικέλευθρος και τολμητίας (Α.Γ.Π.)].

– Έτσι, πχ (για να έχετε, όπως λέμε, “μια εικόνα”) το 1987 και στην τότε Ε-Τ κρίση, όταν “δεν τα βρήκε” τελικά ο Α.Γ.Π”ανδρέου με τις Η.Π.Α. στο θέμα των βάσεων και κυρίως στο πυραυλικό (ασφαλώς και στο ενεργειακό στο Αιγαίο, όταν η Ελλάς προσπάθησε τότε, για άλλη μια φορά, μετά από το 1973, να έχει λόγο) και διατάχθηκε από τους … “Φρουρούς της Ασφαλείας του Ισραήλ”, (ρόλο που διαχρονικά “παίζουν” οι αμερικανικές Κυβερνήσεις), η βρώμικη πτώση του, (θυμίζω και τη δήλωση του Κ.Γ.Κ “πως οι Π-Θ δεν πάνε φυλακή”), “έτρεξαν” οι … μισές Η.Π.Α. να υποστηρίξουν την Τουρκία, (Αμερικανοί Π/Ν ντυμένοι Τούρκοι στα Μικρασιατικά Παράλια, ο … “Άρχοντας του Σκότους”, τότε Αμερικανός ΥΦΑΜ στο Τ/ΓΕΕΔ, για συντονισμό και συμβουλές – κατευθύνσεις, κλπ). Η Τουρκία απείλησε τότε την Ελλάδα, (ο “Αμερικανός … παις” Κος Τ. Οζάλ), αλλά άκουσε το “Μολών Λαβέ”, άσχετα με το τί “τεχνικής μορφής” λάθη ή σφάλματα, παρουσιάστηκαν στο στρατιωτικό κυρίως πεδίο, από ελληνικής πλευράς, αφού ο Κομματισμός, εχθρός μισητός της αναξιοκρατίας, είχε ήδη αρχίσει να διαβρώνει και τις ΕΕΔ!

– Τελικά, για κάποιους που τα βλέπουν όλα με κομματικά και όχι με εθνικά γυαλιά, ως θα όφειλαν,  γράφω πως το μετέπειτα “Δικό μου Λάθος”, του μεγάλου Αντι-Τούρκου και Πατριώτη -πράγματι- Έλληνος Π-Θ, Α.Γ.Π. στο Νταβός, για το οποίο δεν θέλω τώρα να σας καταθέσω σκέψεις, προβληματισμούς και επιχειρήματα, βασίστηκε στη “Θεωρία του Μείζονος Κέρδους” ή αντίστροφα, στη “Θεωρία του Ελαχίστου Κόστους”!

– Έως εδώ, και ευχηθείτε να εισβάλλουν μόνοι τους στη Συρία οι Τούρκοι (ασφαλώς από ξηράς και με αεροπορική υποστήριξη, δεν γίνεται αλλιώς) και τότε που θα γίνει … “του Κουτρούλη ο γάμος”, θα τα … ξαναπούμε! Αλλά κάτι τέτοιο είπαμε δεν πρόκειται να γίνει, διότι αφ’ ενός οι Τούρκοι είναι … κότες και μάλιστα … λυράτες, (είναι θρασύδειλοι φίλοι μου, καταλάβετε το) και αφ’ ετέρου ξέρουν πως αν δράσουν μόνοι τους, γράφοντας τη στρατηγική των Η.Π.Α. καταλάβατε πού, στη συνέχεια οι Η.Π.Α. θα τους “πνίξουν” και μηνύματα τέτοια (δηλ. “Τούρκοι συνετιστείτε” κλπ) “περνάνε” τελευταία από την Αμερική και μάλιστα σοβαρά ! (Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε)…

2. Σοβεί λοιπόν, στην παρούσα φάση, Αμερικανο-Τουρκική κρίση και μάλιστα “βαθεία”!

– Εδώ, οι νουνεχείς Έλληνες ΔΕΝ επεμβαίνουν, απλώς παρακολουθούν και επεμβαίνουν ευσχήμως, (πιθανώς), όπου κρίνουν ότι μπορούν καίρια και στα πλαίσια υλοποίησης εθνικών ΑΝΣΚ, να υπονομεύσουν τους Μογγόλους, αφού αυτοί είναι ο δυνητικός τους εχθρός!

– Η απάντηση στις Η.Π.Α. που θα έλεγαν ότι “είμαστε όλοι σύμμαχοι Έλληνες και δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, πόσο μάλλον να πράττετε”, θα μπορούσε να ήταν … συναισθηματική, της μορφής, “σύμμαχοι ποιοί, αυτοί που όταν ψάχναμε τους 3 Αξκούς του Ε/Π που έπεσε στην Κίναρο, έσπευσαν να βγάλλουν ΝΟΤΑΜ αμφισβήτησης, κλπ”*, θα μπορούσε να ήταν… ειρωνική με μήνυμα, της μορφής της απάντησης που είχε δώσει ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (!) Γεώργιος Π” ανδρέου**, στον Αμερικανό ΥΠΑΜ Μακναμάρα, στις Η.Π.Α., το 1964, αν δεν σφάλλω, κατά τη διάρκεια του παρατεθέντος προς τιμήν του δείπνου, “σας ευχαριστούμε που ενισχύετε και εξοπλίζετε τους Τούρκους, περισσότερο από εμάς” ή κατά τη θεωρία Κίσσιντζερ, ότι πλέον “διπλωματία είναι να λες ανοικτά αυτό που πιστεύεις, αυτό που θέλεις” κλπ, θα μπορούσαμε να πούμε “ποιοί Σύμμαχοι, βρε Σύμμαχοι, αυτοί που, κλπ”, καταλάβατε!

*   Να πούμε ότι οι Τούρκοι οι … ανθρωπιστές τάχα, που ούτε συλλυπητήρια δεν είπαν στον … “Κομσού”, όπως μας λένε, δηλ. “στο γείτονα”, για το χαμό των 3 ανθρώπων, όχι των … στελεχών βρε αδελφέ, ας τους έβλεπαν έστω έτσι, εξέδωσαν NAVTEX, στην οποία αναφέρουν ότι, από 16-28/02/2016, το ωκεανογραφικό τους “Çesme”, θα διεξαγάγει έρευνες, προφανώς συνοδευόμενο από τ/πολεμικά σκάφη, στο θαλάσσιο τρίγωνο Εύβοια – Σκύρο – Ψαρά!.. Καταλάβατε! “Κάνε Τούρκο φίλο και κράτα και ένα ξύλο”, όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι, φίλοι μου!..

– Τελικά, (συνωμοσιολογικό να τον πούμε τον ακολουθούντα προβληματισμό), μήπως οι Μογγόλοι έριξαν το (πράγματι παλαιό) “Agusta Bell”, (άλλη φορά θα σας πω και γι’ αυτό το θέμα, όπως και για τα … “Χιούϊ”, τώρα να περιοριστώ στο να γράψω μόνον “έλεοοοοοοος”), με Η/Π κλπ; (Τί έγινε με την … Λιακουνάκειο αγορά κλπ καταλάβατε, που την πληρώσαμε 40 εκ/κια (+) 10-15 εκ/κια ακόμα, δεν θυμάμαι ακριβώς, ως ποινική ρήτρα, κλπ και δεν πήραμε τίποτα;.. Έλεοοοοοοοος βρεεεεεεεεε)…

** Η βασική διαφορά Ελλήνων και Τούρκων πολιτικών εδράζεται, τα τελευταία χρόνια κυρίως, στο γεγονός ότι το μείζον, αν όχι το σύνολον, των Τούρκων  πολιτικών έχει βαθύ πατριωτισμό, σε αντίθεση με τους Έλληνες συναδέλφους τους, οι οποίοι φέρεται να προτάσσουν, αποποιούμενοι της βαρείας αυτής κατηγορίας ότι είναι “λίγοι” … πατριωτικά τον … ορθολογισμό!… (Πάντα … “Demek”)!

Ο ΡΤΕ έφτασε στο σημείο να εκδίδει … τελεσίγραφα στις Η.Π.Α. της μορφής “Πες τε μας με ποιούς είσθε Αμερικανοί; Με εμάς ή με τους τρομοκράτες του ΡΥD”, κλπ. Ίδια στάση τηρεί και ο Ερντογανόδουλος Τ/Π-Θ Δαβίδ, ο οποίος φέρεται να τους είπε “Κάντε την προτίμησή σας” / “Tercihiniz yapın”, δηλ. διαλέξτε”, αλλά και ο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου!

– Επίσης, (τα τ/ΜΜΕ βοούν), ο ΡΤΕ, απείλησε τις Η.Π.Α. ότι θα εισβάλλει στη Συρία και θα δημιουργήσει μόνος του την “Ουδετέρα Ζώνη”, ενώ απείλησε μαζί, Η.Π.Α. και Ευρώπη, πως αν δεν γίνει αυτή η ζώνη, θα ανοίξει τα σύνορα της χώρας του και θα πει στους Σύρους πρόσφυγες και άλλους … Καλό Ταξίδι”! Ήταν τότε που … διέρρευσε, πως στην Ευρώπη θα εισέλθουν, (μήπως από την Ελλάδα;), σε 1η Φάση, 400-500χιλ. πρόσφυγες! (Ο Ούγγρος Π-Θ, Κος Βίκτωρ Ορμπάν, που όλοι … “μάλωσαν”, επανέλαβε ό,τι είχε ακούσει από τον φυλετικά συγγενή του Τουρκο-Μογγόλο, ΠτΔ. Βέβαια, μεταξύ μας, ο Ούγγρος Π-Θ, οι Πολωνοί, και άλλοι πρώην Κομμουνιστές είναι … καθικάκια!..

Είναι τρομερό φίλοι μου, όταν εξετάσει κανείς τη μετάλλαξη των πρώην Κομμουνιστών, σε -άντε να το γράψω έτσι- δυτικόφιλους, σε τί συμπεράσματα καταλήγει! Μόνον οι δικοί μας ΚΚΕ-έδες είναι σταθεροί!.. Αχαχαχαχαχα… Έτσι, δεν είναι Κε … Μπρέζνιεφ; Συγγνώμη, Κε Κουτσούμπα ήθελα να πω, αλλά πέστε μου, δεν του μοιάζει φίλοι μου, αν λίγο … αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας; Όπως και ο βαθειά Σταλινικός Μπογιόπουλος, δεν είναι φτυστός με τον Λένιν, άμα ξανααφήσει το μουσάκι, κλπ; Αυτός από τον πολύ Κουμμουνισμό του, σε λίγο, θα του δοθεί το προσωνύμιο “Κιμ Γιουνγκ” ή “ο Βορειοκορεάτης”)…

– Όμως φίλοι μου, για να επανέλθω, “μη μασάτε”, πρόκειται για τουρκικές ΥΛΑΚΕΣ (!) και μόνον, ή ορθότερα για τουρκικά γρυλίσματα υαινών!!! Θυμάστε που έγραφα εδώ: “Τούρκοι Ψυχραιμία”, καθώς και ότι “η τ/πολιτικοστρατιωτική ηγεσία φοβάται”, πως “πλέον οι ΤΕΔ είδαν για 1η φορά την άμυνα της Τουρκίας και από εθνικής πλευράς”, πως πλέον στα ΣΕΑ “συζήτησαν και συζητούν όλα τα … ρίσκα”, κλπ!

– Στο σημείο αυτό, και εις επίρρωσιν του ότι οι Τούρκοι ξέρουν ότι κινδυνεύουν ως κράτος, κλπ, σημειώστε ότι πλέον θα έχουμε 1 φορά το μήνα ΣΕΑ στην Τουρκία, όπως παλιά, και 1 φορά το μήνα Υπουργικό Συμβούλιο, υπό τον ΡΤΕ, προκειμένου, προσέξτε (!), όπως είπε ο Νταβούτογλου, να αντλούν άπαντες, και από τις 2 αυτές συναντήσεις, από την εμπειρία του ΠτΔ (sic). Επίσης, για να αντιληφθείτε τί γίνεται, μόνον στις 02 και 03 Φεβ. , ο ΡΤΕ συναντήθηκε στο … “Σαράϊ” του, με τους Π-Θ, ΥΠΕΣ, Α/ΓΕΕΔ και Α/ΜΙΤ, αλλά και χωριστά με 2 εξ αυτών, ήτοι με τους Π-Θ και Χακάν Φιντάν (Α/ΜΙΤ)!

– Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου, από τί “κατάσταση πανικού” διακατέχεται η τουρκική πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία!..

– Είναι, σας έγραφα, “χεσμένοι” οι Τούρκοι (διαβάστε πίσω εδώ στο “σάϊτ” μας) και μιλούσα, το ξαναγράφω, για … “ξεψυχών θηρίο”! Υλακές μπροστά για τα μάτια του κόσμου, αλλά από την άλλη ο Κονιάρος Δαβίδ, με δγη του Μεγαλο-Ιμάμη ΡΤΕ, “ψάχνεται να τα ξαναβρεί” πχ με το Ισραήλ, αλλά και με το Ιράν!

Με τους Ισραηλινούς, οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι είναι κοντά σε επαναπροσέγγιση. (Γι΄αυτό -πιθανώς- και ξανάρχισαν … μαγκιές με την Ελλάδα)!

– Οι συνομιλίες στην Ελβετία συνεχίζονται μεταξύ των 2 … “Επιτροπών”, με επικεφαλής οι μεν Τούρκοι με το “πουλέν” τους Φεριντούν Σινιρλίογλου και οι Ισραηλινοί, με τον δεινό διαπραγματευτή Ιωσήφ Σιεκανόβερ, ενώ προ αυτών των συνομιλιών είχαμε τη συνάντηση στην Άγκυρα, την εβδομάδα που πέρασε, του νεο-Σουλτάνου ΡΤΕ, με τα μέλη 2 αμερικανο-ισραηλινών ενώσεων, να τις πούμε έτσι, με επικεφαλής τον Μάλκολμ Χοενλέϊν, ο οποίος είναι ο πιο “κολλητός” Αμερικανο-Εβραίος, του … “Μπίμπι”!..

– Οι Τούρκοι φέρεται ότι αποδέχθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ (!) που τους ζήτησε ο … “περιούσιος του Θεού λαός“, όπως όχι δίκες για το “Μαβί Μαρμαρά”, της τότε Ισραηλινής στρατιωτικής ηγεσίας, (Μάϊος 2010), αλλά και γενικά, “όχι δίκες”, έναντι ισραηλινής καταβολής της εγγύησης των 20 εκ. $ Η.Π.Α. στην Τουρκία, για τα θύματα, αποδοχή όλων των Ι/αιτημάτων για την τρομοκρατική Οργάνωση “Χαμάς”, κλπ.

Προσέξτε τώρα: Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως οι Ισραηλινοί τους είπαν πως το φυσικό αέριο που θα “βγάζουν” στην Α. Μεσόγειο, θα πωλείται μέσω Τουρκίας! Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, κουράστηκε και ΔΕΝ θα σας ξαναγράψει το ποιά είναι η ειλημμένη ισραηλινή απόφαση! Γυρίστε πίσω και διαβάστε την στα κείμενά του περί “Μεγάλου Ισραήλ 1 και 2 (Αφορά το “Κεφάλαιο” Ελλάδα)”.

– Με τους Ιρανούς επίσης, φέρεται ότι θα τα “βρουν” οι Τούρκοι, (όπως “βγήκε” από το αποχαιρετιστήριο πάρτυ της Ιρανής Πρέσβεως στην Άγκυρα την περασμένη εβδομάδα), αφού ο Μουλάς Ρουχανί θα επισκεφτεί την Τουρκία, στα πλαίσια του 3ου “Ανωτάτου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας”, Τ-Ιράν, ο Δαβίδ, μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2016 φέρεται ότι θα επισκεφτεί το Ιράν, ο Κεμαλικός Σύνδεσμος των Τούρκων Βιομηχάνων TÜSİAD, θα “ανοιγεί” στη νέα ιρανική αγορά, ενώ θα συσταθεί και “Μικτή Τ-Ι Οικονομική Επιτροπή!

– Συνεχίζοντας, οι Τούρκοι, προκειμένου να εκβιάσουν περαιτέρω τις Η.Π.Α., “έπαιξαν και το χαρτί” Ντούγκιν*, του γνωστού Ρώσου … πράκτορα, (ας τον πω έτσι), ο οποίος είχε λάβει την εντολή, κλπ (και μπράβο του για την αγάπη του στην χώρα του), να “πλευρίσει” και να “τραβήξει”, μέσω του Ευρασιανισμού, το σύνολο σχεδόν των Τούρκων Στρατηγών, “πατώντας” πάνω στον Αντι-Αμερικανισμό της τουρκικής αυτής στρατιωτικής μερίδος! (Έχω αναφερθεί πρόσφατα και στην “πολιτική γεωγραφία” – διαστρωμάτωση των Τούρκων στρατιωτικών. Να διαβάσετε στη συνέχεια τί πιθανώς -λέγουν κάποιοι- ότι θα … “φέρει” στην Τουρκία, η επικείμενη Άνοιξη, με … κομιστή τις ΤΕΔ)!.. Υπομονή, πιο κάτω!..

*  Ο Ντούγκιν φέρεται να πήγε στην Τεχεράνη, προσεγγισθείς από Τούρκους Ευρασιανιστές Αξ/κούς, {πιθανώς από την στρ/κή Ομάδα του Κόμματος “Πατρίδα”, [Στρατηγός (ε.α.) Πεκίν, κλπ], που είχε μεταβεί, στα τέλη του 2015, στη Μόσχα, αλλά και στη Δαμασκό / δεν θυμάμαι αν πήγαν τελικά και στο Πεκίνο}, και να είπε στους Ιρανούς πως οι Ρώσοι “τα είχαν βρει” με τους Τούρκους για τη δημιουργία της γνωστής ζώνης από Αζέζ, μέχρι Τζεραμπλούς κλπ, και τότε είχαμε την κατάρριψη του ρωσικού α/φ, μετά από “μηχανή” των Η.Π.Α.

– Σας έχω γράψει σχετικά, γυρίστε και διαβάστε, με το τί γινόταν τότε μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, τί ήθελε ο ΡΤΕ, τί ο Οζέλ, κλπ, ότι οι Τούρκοι αυτενεργούν και δεν υπολογίζουν Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ, κλπ). Δηλ. τους είπε αμέσως ο Ντούγκιν, ότι οι Ρώσοι, που είναι συγκυριακοί σύμμαχοί τους στο Συριακό, “τα είχαν βρει” με τον εχθρό του Άσαντ, τον Τούρκο, ότι οι Τούρκοι θέλουν την αναδόμηση των σχέσεων με το Ιράν, σε νέες βάσεις, κλπ (Οι Τούρκοι, που ενεργειακά 70%, εξαρτώνται από Ρωσία, Ιράν, κλπ, θα ήθελαν τώρα με την επιβολή του ρωσικού “εμπάργκο”, κλπ, φυσικό αέριο φτηνό, περισσότερο και χωρίς περιορισμούς και όρους από το Ιράν.

– Οι Ρώσοι, μιας και τους αναφέραμε, μόνον “υπό συγκεκριμένους και βαρείς, για τους Τούρκους, όρους” θα τα έβρισκαν μαζί τους, αλλά αν συνέβαινε και αυτό, θα ήταν σαν οι Τούρκοι να είχαν απαρνηθεί την ίδια τους την … μάνα! (Για την Τουρκία φυσικά τίποτα “απίθανο”)!

– Η Ρωσία τέλος θεωρεί “επικίνδυνη” τη δημιουργία “ασφαλούς ζώνης / ουδέτερης κλπ” στη Β. Συρία, χωρίς απόφαση του Ο.Η.Ε. !!! 

Με τις Η.Π.Α. που βγάζουν τελεσίγραφα, τί έκαναν οι Τούρκοι, ώστε “να τα βρουν” μαζί τους; Τους έστειλαν 55 σελίδες αναφορά για το “PYD”, για να τους πείσουν ότι είναι τρομοκράτες κλπ, λέγοντάς τους πως την Οργάνωση, κλπ, την έφτιαξε το 2003 ο … εορτάζων αύριο τη … σύλληψή του “ΑΡΟ”, κλπ. “Εμπρός μαγκιές και από πίσω … κλανιές”, δηλ. προσπάθεια να ηρεμήσει το αμερικανικό θηρίο, με καλλιτεχνική … πεολειχία! Οι Τούρκοι θα είναι… Τούρκοι “μια ζωή”

– Και μιας το έφερε ο λόγος για την αυριανή θλιβερή και για την Ελλάδα συνωμοτική ή συνωμοσιακή, όπως εσείς θέλετε, επέτειο της παράδοσης του Κούρδου ηγέτη στους Μογγόλους, (πέρασαν ήδη 17 χρόνια / προχθές φέρεται να συνελήφθη και ο αδελφός του Μουράτ Καραγιλάν, στο Μπιρετζίκ, της Σανλιούρφα), θα πρότεινα το … “Σιωπή είναι Χρυσός” για τους Έλληνες, και με σεβασμό, θα πρότεινα προς τον … ΑΝΤΑΡΣΥΑ, (πότε θα κάνεις αυτοκριτική Κε Κων-νου;),  αλλά και προς τους όποιους άλλους, που δήθεν μάχονται για … “της γης τους κολασμένους”, και για τους … πρόσφυγες, λάθρο, κλπ, αλλά που για τους Κούρδους ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ, να κάνουν, την 15-02-2015, μία πορεία διαμαρτυρίας στις πρεσβείες των Η.Π.Α. – Ισραήλ και Τουρκίας, χωρίς επεισόδια και καταστροφές, όπως οι εκτός Ελλάδος εντολείς τους τους διατάσσουν κάθε φορά, υποκρινόμενοι (αυτό θα το ξέρουμε … εγώ και αυτοί, όχι ο … χαχόλος λαός), τους δημοκρατικούς, τους φιλεύσπλαγχνους, και ό,τι άλλο, καταθέτοντας επιστολή συμπαράστασης προς τους χειμαζόμενους Κούρδους της Τουρκίας, με την οποία θα ζητούν την άμεση απελευθέρωση του Οτζαλάν, το τέλος του Κουρδικού δράματος στη ΝΑ Τουρκία, από την ειδικού τύπου φασιστοκρατία της Άγκυρας και την παροχή -αρχικώς- ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο λαό αυτό, καθώς και -στη συνεχεια- το δικαίωμα, ρε … Κουφάλες, (θα εξομολογηθώ σύντομα στην “Υπηρεσία Αφέσεως Αμαρτιών”, του Πανάγαθου, μην ανησυχείτε), στον αυτοπροσδιορισμό, όπως τον απαιτείτε για τους δήθεν καταπιεζόμενους από την Ελλάδα, Τούρκους, όπως τους λέτε, της Δ. Θράκης!..

– Και με την ευκαιρία στην αναφορά των σχέσεων της Τουρκίας με άλλα κράτη κλπ, ας προσθέσουμε, τελείως επιφανειακά, ότι:

– Με την Αίγυπτο δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στις σχέσεις της Τουρκίας. Μάλλον υπάρχει ένας πολιτικός … πάγος!

Με τα Μ. Ανατολικά κράτη και αυτά του Κόλπου, (ιδιαιτέρως με το Κατάρ και τη Σ.Αραβία), σε γενικές γραμμές οι σχέσεις της Τουρκίας, είναι από ικανοποιητικές, έως άριστες!

Με τους Κούρδους και τους Αρμένηδες, προοδευτικά, χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο!

Με το Αζερμπαϊτζάν άριστες!

– Με τα όμορα και μη της Ελλάδος βαλκανικά κράτη τα έχουν “πολύ καλά” οι Τούρκοι και ιδιαιτέρως με την Αλβανία και το Κόσσοβο! Θα διαβάσετε παρακάτω!

Με τα δυτικο-ευρωπαϊκά κράτη, οι σχέσεις της Τουρκίας είναι υποκριτικές με τα περισσότερα, αν εξαιρέσει κανείς τη Γερμανία, την Ολλανδία, πιθανώς και την Αγγλία, με τις οποίες οι σχέσεις της είναι πολύ καλές, έως άριστες! Σε γενικές γραμμές η Τουρκία μάλλον “κάνει τη δουλειά της” στην Ευρώπη!

– Τέλος, με τον “ISIS” και γενικά με όλες τις “γνωστές” τρομοκρατικές Οργανώσεις – Ομάδες, κλπ στη Μ. Ανατολή, Κ. Ασία και Αφρική έχει άριστες “covert” σχέσεις, αφού παρ’ ό,τι  “καίγεται ο … κόλος της” εσωτερικά, έχει ως γνωστόν και … αυτοκρατορικά “πετάγματα”, όπως για παράδειγμα στην Αφρική, όπου έχει επενδύσει δις $ Η.Π.Α., σε διάφορες χώρες, όπως στη Λιβύη, όπου υπέστη οικονομική επενδυτική Κ/Φ, μετά από τη διάλυση της χώρας αυτής, στη Σομαλία, (στο “Κέρας της Αφρικής”), και γι’ αυτό δεν θέλει εκεί ΝΑΤΟ-ϊκή επέμβαση, φοβούμενη μην συμβούν και εκεί τα της Λιβύης και χάσει έτσι τα λεφτά της, στη Νιγηρία το ίδιο, κλπ και γι΄αυτό είναι “must” οι σχέσεις της με τους … όποιους (και Αφρικανούς) τρομοκράτες, αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι το “γιατί”! (Ο “ISIS” αίφνης είναι και στη Β. Αφρική, κλπ).

3.  Υπάρχει ένα σενάριο, [αντίπαλο” αυτού που λέγει ότι Τούρκοι και Σ. Άραβες και λοιποί συμμετέχοντες του “Ισλαμικού Στρατού”, (όπως σας έχω γράψει), θα εισβάλλουν την Άνοιξη στη Β. Συρία, κλπ (η πιθανή επανάκτηση του Χαλεπίου από τον Άσαντ, θα είναι “καμπανάκι” για τους σχεδιασμούς των Τούρκων) / δεν γίνεται, όπως έχουμε πει, αναφορά σε “Ισλαμικό Στρατό”, αλλά σε δυνάμεις του δυτικού “Συνασπισμού”, της “Φυσικής Αποφασιστικότητος” δηλ.], σενάριο λοιπόν “αντίπαλο”, το οποίο τελευταία “κυκλοφορεί” στην Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο, την Άνοιξη επίσης, θα εισβάλλουν στην Τουρκία Κούρδοι του “PYD” (“YPG”), δυνάμεως 8.000 – 10.000 ανδρών, [εντός των οποίων κατά τους Τούρκους ευρίσκονται και Αμερικανοί, (να γιατί πιθανώς να ξεκίνησαν να κτυπούν τώρα θέσεις του “YPG” τα τουρκικά πυροβόλα “FIRTINA” στη Β. Συρία)], Κούρδοι οι οποίοι θα συνεπιχειρήσουν με ΡΚΚ-άδεςκαι με στοιχεία ξένων ΜΥ!

– Να θυμίσω ότι εδώ και 1+ χρόνο, οι ΤΕΔ τελούν σε κατάσταση “πορτοκαλί συναγερμού“!

Το πιο σημαντικό όμως είναι, όπως άκουσαν “άγγελοί” μου μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, ότι, την ίδια περίοδο, (την Άνοιξη δηλ.), σχεδιάζεται πραξικόπημα των ΤΕΔ, με πρόσχημα το παράλληλο κράτος και τον Γκιουλέν, δηλ. πραξικόπημα κατά της “FETÖ”, της “Τρομοκρατικής Οργάνωσης Γκιουλέν”, όπως έτσι την ονόμασε το σύστημα ΡΤΕ, πραξικόπημα δηλ. κατά των Γκιουλενιστών μέσα στις ΤΕΔ, (φέρεται ότι μέσα στις ΤΕΔ υπάρχουν και (!) πολλά ανώτατα στελέχη προσκείμενα στον Γκιουλέν), αλλά και γενικότερα πραξικόπημα κατά των Γκιουλενιστών στο τ/κράτος.

– Θα βγουν και θα πουν ότι “επεμβαίνουμε, διότι οι του λεγομένου παραλλήλου κράτους, βλέπε οι Γκιουλενιστές, θα έκαναν αυτό ή εκείνο, μέσα στις ΤΕΔ, ή στο κράτος, ή ότι έκαναν αυτό ή εκείνο”, κλπ. Δηλ. οι Τούρκοι Κεμαλιστές Στρατηγοί θα … προλάβουν!

– Για τον τότε ρόλο του ΡΤΕ μην με ρωτάτε τώρα! Προφανώς θα … μειωθεί η επιρροή του! [Θυμάστε που σας έγραφα για τον … “φιλοπόλεμο” χαρακτήρα του Κεμαλιστή Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγού Χουλουσί Ακάρ, καθώς και που σας ενημέρωσα, τί σήμαινε που συνέφαγε ο Ακάρ, πρόσφατα στην Πόλη, με ακραίους Κεμαλιστές -πρώην κατάδικους των γνωστών υποθέσεων- Αξκούς – Στελέχη των “SAT – SAS”. (Γυρίστε πίσω και διαβάστε)].

– Υπάρχει και η πιο σοβαρή ίσως “παραλλαγή”, δηλ. ότι την Άνοιξη σχεδιάζεται πραξικόπημα Γκιουλενιστικών ομάδων μέσα στις ΤΕΔ, από Στρατηγούς και γενικά ανώτατους, οι οποίοι πρόσκεινται σ΄αυτόν. Ο Γκιουλέν θα καλέσει τους οπαδούς του στην χώρα να αντισταθούν κατά των επισήμων ΤΕΔ, οι οποίες θα αντιδράσουν και κατά του … “Δικτάτορα” ΡΤΕ, οι οικονομικές συνθήκες θα δυσχεράνουν απότομα, ακόμα περισσότερο, οι Αμερικανοί θα βοηθήσουν υπόγεια τους Γκιουλενιστές, όπως και οι ΜΥ του Ισραήλ, ενώ οι ΡΚΚ-άδες θα παίξουν το γνωστό αντι-τουρκικό τους ρόλο, προβαίνοντας σε “Ομαδική Επανάσταση” στην χώρα, με κύριο στόχο τη δημιουργία ΧΑΟΥΣ (!) στην Τουρκία.

– Ίδωμεν φίλοι μου!

– Για να μην ξεχνιόμαστε! Σας είχα ρωτήσει τις προάλλες, τί ήθελε ο Κίσσιντζερ (89 ετών) στον Πούτιν, στις αρχές του 2012, τί πήγε να κάνει τότε, ο “σατανάς” αυτός της παγκόσμιας διπλωματίας, στη Μόσχα! Φέρεται μάλιστα ότι πήγε και πρόσφατα στη Ρωσία και φέρεται επίσης να είπε στον Πούτιν, πως οι Χ. Μ. Ομπάμα – Χ. Κλίντον είναι οπαδοί της … “Λατρείας του Θανάτου” /Death Cult” (“ανοίξτε… βιβλία και ψάξτε”) και πως είναι αποφασισμένοι να πάνε σε Γ’ ΠΠ!

– Άλλοι πάλι αναλυτές Υπηρεσιών, καταλάβατε δηλ. τί(!), λέγουν ότι ο Κίσσιντζερ και ο Πούτιν, δηλ. η “Παγκόσμια” Δύση με τη Ρωσία “τα βρήκαν”, συμφώνησαν για το “Συριακό” και έτσι φτάσαμε και στην πρόσφατη κατάπαυση πυρός, που συμφωνήθηκε στη Γενεύη.

Λέτε, αν συμβαίνουν αυτά, το αμερικανικό αντάλλαγμα στους Ρώσους, για μια πιθανή υποχώρηση των Ρώσων, να είναι το παραπάνω τουρκικό χάος, που κάποιοι έχουν σχεδιάσει; Αμερικανο-Τουρκική κρίση υφίσταται, πονηρή ανατολίτικη πολιτική ακολουθεί η Τουρκία, έναντι των Η.Π.Α., οι Η.Π.Α. έχουν κατ’ ελάχιστον κουραστεί από τα τερτίπια του ΡΤΕ, κλπ, άρα, “γιατί όχι”; Δύσκολο πάντως! (Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣσας έχει γράψει εδώ στο “σάϊτ” μας, στις … αρχές του, τί πιστεύει για την Τουρκία ότι θα κάνει, εκεί που σας έγραφε τί θα έκανε αυτός αν ήταν … Αμερικανός! Γυρίστε και διαβάστε)!

Θα παρακολουθούμε και … Ίδωμεν!

4.  Σε ποιά κατάσταση είναι η κατάσταση της υγείας του ΡΤΕ;

– Τον Φεβ. του 2016 έκλεισαν ακριβώς 4 χρόνια από την σοβαρή εγχείρηση στο έντερό του, που είχε κρυφά κάνει, και που του είχαν κόψει 25 εκ. από το παχύ του έντερο! Μέσα στο 2013, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχε ξανακάνει επέμβαση, ενώ οι γιατροί, παρουσία και Αμερικανού Ιατρού (;), στην 1η του επέμβαση, του είχαν δώσει 3 χρόνια ζωής! Έφτασαν λοιπόν αυτά τα 3 χρόνια…

– Θέλει παρακολούθηση το θέμα, κυρίως διότι ο θάνατός του θα επέλθει ξαφνικά, ή αν επέλθει ξαφνικά, αυτός θα πυροδοτήσει αναταραχές και αναταράξεις και πιθανώς και … μείζονα πολιτικό σεισμό στην Τουρκία, τα … “κουνήματα” του οποίου θα μπορούσαν να φτάσουν εύκολα και στην Ελλάδα!

5.  Οι Αμερικανοί φίλοι μου, οι οποίοι παρακολουθούν και σέβονται τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” και τις αγγελικές “Χορωδίες” του, απάντησαν φίλοι μου, σχεδόν άμεσα, στο ερώτημα που τους είχα θέσει, σχετικά με το αν οι Τούρκοι τους έριξαν 2 Ε/Π με πυρά τ/jets και τί αυτοί έπραξαν στη συνέχεια! [Οι ημερομηνίες που τους ρώταγα και που απάντησαν οι Αμερικανοί, δείχνουν αν ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” λέγει την αλήθεια! Αυτό για κάποιους βελζεβούληδες, που λόγω αδυναμίας, πιθανώς να συκοφαντήσουν τις ιερές αγγελικές Ταξιαρχίες]. Σας “περνάω” επίτηδες παρακάτω ολόκληρη την αμερικανική απάντηση, για να μελετήσετε τί έπραξαν οι Η.Π.Α. αμέσως μετά από την κατάρριψη των 2 αμερικανικών Ε/Π και τη δολοφονία 12 Αμερικανών Πεζοναυτών! Διαβάστε την, αφού οι Αμερικανοί, τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(!) απαντάνε και ευρύτερα μάλιστα και εκτιμώ πως ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ φίλοι μου! Πάμε, δεν σας φοβάμαι, έχετε … “proficiency”!

February 11, 2016

US Launches Massive Retaliation Against Turkey For Killing 12 American Marines

A stunning confidential Ministry of Defense (MoD) report circulating in the Kremlin today prepared for the Security Council (SC) states that the United States, yesterday, requested Federation Aerospace Forces (AF) “combat access” flight permission over the Syrian city of Aleppo in the Levant War Zone—and which after it was granted then saw US Air Force fighter bombers enter into this region and completely obliterate at least 7 command and control centers being operated by Turkey’s National Intelligence Organization (MIT) in support of al-Nusra Front (JaN) terrorists who had already been abandoned by the Obama regime.

According to this report, US combat flights over the northeastern regions of Syria, where Aleppo is located, were grounded last year after Aerospace Forces defenses were greatly enhanced after Turkey’s unprovoked downing of a Federation warplane on 24 November 2015, which President Putin himself called a “stab in the back”.

On 14 January, this report continues, it was the Americans turn to be subjected to Turkey’s back stabbing treachery when a Turkish air force plane shot down 2 US Marine helicopters killing all 12 soldiers aboard who were on a mission to resupply their Special Forces advisors aiding Kurdish fighters battling Islamic State (ISIS/ISIL/Daesh) terrorists—and which we previously reported on in our article Turkish Downing Of US Marine Helicopters Killing 12 American Soldiers Stuns Russia.

Though the Obama regime has kept hidden from its citizens Turkey’s deliberate murdering of these 12 US Marine heroes, this report notes, yesterday’s events prove that it wasn’t being forgotten—and which began when Russian commanders contacted the US Combined Air Operations Center (CAOC) at the Al Udeid Air Base in Qatar as to the intentions of two US Air Force A-10 “Warthog fighter bombers that had taken off from their Incirlik Air Base (IAB) in Turkey and were flying in a holding pattern just north of the Syrian border.

Upon being advised by the CAOC of the “revenge mission” these A-10 fighter bombers were tasked to perform, this report continues, Russian commanders then requested a pubic statement be made by the Obama regime stating that no Aerospace Forces personal, equipment or aircraft would be the target (either intended or unintended) of the Americans—and which within 20 minutes was complied with when US Army Colonel Steve Warren, a spokesman for Combined Joint Task Force-Operation Inherent Resolve (CJTF–OIR), in Baghdad, Iraq, stated that the US military has no current plans to intervene against the Syrian regime and Russian assault on Aleppo or provide air drops to the starving civilians and that “the situation in and around Aleppo has, in our view, become dire” but “our focus really is to defeat ISIL, so that’s where our focus remains.”

Immediately upon Russian commanders receiving this public statement of “intention of non-aggression” against Federation forces from the Obama regime, this report says, permission was granted for these two US Air Force A-10 warplanes to enter into Syria, overfly Aleppo, and make complete their “revenge” combat mission against Turkey.

Most outlandishly, this report shockingly details, immediately after these US Air Force A-10 warplanes completed their “revenge” mission and returned to Turkish airspace, US Army Colonel Warren in Baghdad then “blatantly lied” when he released a statement saying Aerospace Forces had just bombed two hospitals in Aleppo—which then caused Defense Ministry spokesman Igor Konashenkov to retaliate against by stating that “Yesterday, at 13:55 Moscow time (10:55 GMT), two American A-10 assault aircraft entered Syrian airspace from Turkey, flew right to the city of Aleppo and bombed targets there.

MoD spokesman Konashenkov further pointed out that Colonel Warren forgot to mention either hospitals’ coordinates, or the time of the airstrikes, or sources of information, “absolutely nothing”.

The true facts though, this report notes, Konashenkov gave by stating: “No Russian warplanes carried out airstrikes in Aleppo city area yesterday. The nearest target engaged was over 20km away from the city” and he, also, openly stated to the international press corps: “I’m going to be honest with you: we did not have enough time to clarify what exactly those nine objects bombed out by US planes in Aleppo yesterday were, we will look more carefully.”

The “careful looking” into what exactly these two US Air Force A-10 warplanes targeted, as Konashenkov stated yesterday would be done, this report continues, revealed their “revenge targets” to be all of the major command and control centers manned by Turkish intelligence (MIT) operatives in Aleppo supporting the terrorist group al-Nusra Front who have been the main recipients of aid from Turkey.

And even though the Obama regime deceitfully, and clumsily, attempted to shift their destruction onto Russia, this report says, their effort failed and generated an immediate backlash from Turkey’s presidentRecep Tayyip Erdogan, who though still failing to publically acknowledge his nations murdering of 12 US Marines, nevertheless castigated the Obama regime in an angry tirade that started with “Ey America!” and continued on with him stating: “I told you many times, you are [either] beside us, or all of these terrorist organizations. You haven’t had a good grasp of them, and that is why the region has turned into the sea of blood,”

Erdogan further railed against the Obama regimes support for the Syrian Kurdish Democratic Union Party (PYD) and its militia wing, the People’s Protection Units (YPG), which the US does not recognize as terror groups, this report says, by warning: “We have written proof! We tell the Americans ‘it’s a terror group.’ But the Americans stand up and say ‘no we don’t see them as terror groups.  Allies don’t tell each other my enemy’s enemy is my friend. You must have principles. But there are no principles here.”

Even worse, this report notes, so angered is Erdogan because of the Obama regimes destruction of his entire intelligence operation in Aleppo aiding these terrorists, he has further stated he is preparing to unleash upon the West an even greater refugee crisis by expelling from Turkey all of Syria’s refugees—and of whom the MoD is now warning is being filled with thousands of terrorist killers fleeing from Aleppo, that is nearing liberation, and who have dropped their weapons and are now pretending to be civilians.

But as to how pathetic the Obama regime has actually become in provoking such “duplicity and misery”, this report concludes, was left to MoD spokesman Konashenkov to articulate, and who said:

We have lately heard advice from the Pentagon on the necessity to change our strategy in Syria to ‘help’ the United States attain political transition of power there. We will remind especially for such advisors that the aim of our operation in Syria is to destroy terrorism – direct and clear threat to security of our country and the world. We never had and never will have any other ‘strategies’.

We have [though] clearly seen over the last five years the results of Washington’s strategies of ‘political transitions’ in the Middle East near Russian borders, and instead of ‘triumph of democracy’, there is devastation, blood, refugees everywhere.

Is this why foreign strategists are now talking about the necessity of launching ground operations in Syria and Libya? Maybe these advisors should better stop making the same mistakes over again?”

But then again, and there is mounting evidence to support it, it is entirely feasible that the Obama regimes main goal is to destroy both Turkey and Saudi Arabia—and which if that should happen would, finally, would bring peace to the Middle East as the Americans would finally have what they’ve wanted all along—oil.

February 11, 2016 © EU and US all rights reserved.  Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at “What Does It Mean.Com” (να μπαίνετε φίλοι μου και σ’ αυτήν), Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

6. Στις 15-02-2016, βγαίνει η απόφαση από το Δικαστήριο στη Σμύρνη, για την υπόθεση της “Στρατιωτικής Κατασκοπείας”, που ξεφτίλισε πολλαπλώς τις … ισχυρές ΤΕΔ! Για να δούμε (!), τί θα λένε οι Τούρκοι δικαστές στο αποφατικό μέρος … Παρακολουθείστε την φίλοι μου στις ΕΕΔ!  Το ελληνικό κράτος ως είχε και υποχρέωση και νόμιμο δικαίωμα, αλλά και λόγοι εθνικού συμφέροντος επέβαλαν, δεν παρακολούθησε, με εκπρόσωπό του, τη δίκη Οτζαλάν! Αν είναι δυνατόν! Τουλάχιστον εσείς ως στρατιωτικοί … “κρατείστε τα μπόσικα” και έχετε “από κοντά” τέτοιες υποθέσεις, για ευνοήτους λόγους!

7.  Ο Τ/Α/ΓΕΣ Κος Σαλίχ Ζεκί Τσολάκ βρέθηκε τις προάλλες στο Κόσσοβο! Οι άγγελοί μου είδαν και άκουσαν τα πάντα, τα οποία όμως –ΟΛΑ– (!) μπορείτε να τα φανταστείτε φίλοι μου, έτσι ώστε και μένα να με απαλλάξετε από την υποχρέωση να γράφω, διότι έχω και ταξίδι αύριο! Αν ήταν κάτι τόσο σοβαρό θα σας το έλεγα!

– Ίσως το πιο … “hot”, απ’ όλο το ταξίδι του Τ/Α/ΓΕΣ, να ήταν η αναφορά του ότι το Κόσσοβο είναι το “2ο Μωρό – Πατρίδα”, της Τουρκίας, “İkinci Yavru Vatan”!.. (Το 1ο είναι η … Κύπρος φυσικά)! Κάτι μας είπε φυσικά! Κοσσοβάροι με Σκοπιανά διαβατήρια δεν έκαψαν Έλληνες την Πελ/σό σας; Το ξεχάσατε; Κοσσοβάροι πράκτορες δεν ήταν αυτοί που μάθαιναν σε Αλβανούς Β’ Γενεάς στην Ελλάδα, μέλη και μη μέλη της νεολαίας της “Χρυσής Αυγής”, το πώς θα σπάνε πεζοδρόμια στις διαδηλώσεις στην Ελλάδα και πώς θα ενεργούν σ’ αυτές; Αναρωτιέμαι μόνον Κε Αρχηγέ, η Βοσνία – Ερζεγοβίνη τί είναι για την Τουρκία; Λογικά δεν θα έπρεπε να ήταν αυτή  Κε Αρχηγέ η πρώτη σας “Yavru Vatan”, ως η 1η μουσουλμανική χώρα στην Ευρώπη; Μην απαντήσετε, αστειεύομαι, γνωρίζω!.. Επίσης, ως 2ο “hot”, να πούμε ότι ο Τ/Α/ΓΕΣ μετέβη και στον χώρο της μάχης του Κοσσόβου, το 1389, δηλώνοντας το Οθωμανικό, προγονικό των Τούρκων, μεγαλείο, μιλώντας για το αίμα πάνω στις Οθωμανικές σημαίες, κλπ πατριωτικά!..

– Με την ευκαιρία να ρωτήσω τους Έλληνες γραφειοκράτες του ΥΠΕΞ, αν έχουν πάρει χαμπάρι τί κάνουν οι Τούρκοι στη Β. Ήπειρο, αλλά και στην Αλβανία! Αναφέρομαι στους αποφασίζοντες ασφαλώς και όχι στους απλούς “εργάτες” του Υπουργείου! Έφτιαξαν τζαμί μέχρι και στο … Δέλβινο φίλοι μου οι Τούρκοι! Γέμισε η Β. Ήπειρος τζαμιά! Θυμάστε που τραγουδάγατε κάποτε στην Ελλάδα, το “Δέλβινο και Άγιοι Σαράντα θα σας πάρουμε για πάντα”; Τί έγινε; Τί κάνατε;

– Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πριν, είχα παρακολουθήσει από πολύ κοντά, έναν Τούρκο Σ-Χ, [Σ-Χ σημαίνει “Πληροφορίες” / ο υπόψη Σ-Χ είναι τώρα στην Ολλανδία, εκεί τον επεσήμανε Άγγελός μου], ο οποίος “τραβούσε” σε Βίντεο, στη Β. Ήπειρο, όλες τις περιοχές όπου υπήρχαν εκκλησίες και εκκλησάκια! Τώρα καταλάβατε πιστεύω, το “γιατί”!

Εκεί στο ΥΠΕΞ δεν σας ενδιαφέρει, λόγω, ας μου το συγχωρέσετε, αθεΐας ή θεωρείτε ως έλασσον το γεγονός;

– Παράλληλα, ο Ράμα θέλει να εγκαταστήσει στη Β. Ήπειρο πρόσφυγες ή λάθρο, μουσουλμάνους ως γνωστόν όλοι τους, αν βεβαίως πάρει (και) η χώρα του έναν αριθμό απ΄αυτούς, αλλοιώνοντας την πληθυσμιακή δομή της υπόψη Περιφέρειας και ενισχύοντας την άμυνα της Αλβανίας, από τους Έλληνες, των οποίων την … προς Βορρά επέλαση φαίνεται ότι ακόμα φοβούνται τα … παλληκάρια οι Αλβανοί, αν και εδώ “μιλάμε” για Τουρκαλβανούς! (Του Έντι Ράμα η μάνα είναι / ήταν ελληνικής καταγωγής και … όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει για τους Έλληνες)!

Οι Τούρκοι ελέγχουν επίσης σχεδόν όλα τα οικονομικά “πόστα” στην Αλβανία, όπως Τελωνεία, Εφορίες, Δημ. Ταμεία, κλπ. ενώ έχουν με τους Τούρκους δημιουργήσει “Αλβανο-Τουρκικούς Συνδέσμους, για την … Τσαμουριά”!.. (Ακ Χισάρ / Σμύρνης, κλπ). Καταλάβετε φίλοι μου!

– Και σταματάω εδώ φίλοι μου! Προβληματιστείτε εσείς όμως τώρα, όχι στην κατεύθυνση ασφαλώς του Κου Πάγκαλου, ότι είμαστε απόγονοι Αλβανών!

– Με την ευκαιρία, ο Κος Πάγκαλος και ο Φαλμεράϊερ πρέπει να αναχθούν στο ίδιο επίπεδο! Η μόνη τους διαφορά είναι ότι ο ένας λέγει ότι οι Έλληνες είναι … Αλβανοί και ο άλλος ισχυριζόταν, πριν από 100 + χρόνια, ότι είμαστε απόγονοι Σλάβων. Τελικά τί είσαστε; Αλβανοί ή Σλάβοι; Και οι 2 πάντως σε ένα υπερβατικό “πάνελ” θα συμφωνούσαν ότι Έλληνες δεν υπάρχουν! Έτσι, οι Αλβανοί έφτιαξαν πρόσφατα χάρτες, (φτιάχνουν στα χαρτιά Ιστορία, όπως και ο Κεμάλ, θα θυμάστε, που έλεγε μάλιστα πως είναι πιο εύκολο να πολεμάς από το να φτιάχνεις Ιστορία), που δείχνουν την Ελλάδα, όχι ως Ελλάδα, αλλά ως Ιλλυρικόν και … να με συγχωρείτε, “φτύστε τα αρχ…α σας”!

– Αν στο υπερβατικό αυτό πάνελ, προσθέταμε επίσης πχ την Κα Ρεπούση, ή την Κα Δραγώνα, πιθανώς να προβληματιζόσασταν περισσότερο οι Έλληνες για το τί είστε, αφού “θα έπεφτε στο τραπέζι” και η εκδοχή να είσαστε απόγονοι … Οθωμανών! Καταλάβατε! Προσθέστε ίσως και τα περί “Μαύρης Αθηνάς”, προ ετών, και μετά … φίλοι μου “ποντάρετε και όπου κάτσει”! Οι Έλληνες είσθε Αλβανοί, Σλάβοι, Οθωμανοί, Αφρικανοί, ή … άλλο; (Multiple Choice)! Φτου σας ρεεεεεε!!! *

* Με την ευκαιρία, είναι αλήθεια ή όχι, ότι υπάρχει ελληνικής καταγωγής Αξκός της ΕΛΑΣ, που είναι φιλο-Αλβανός με τη σημαία της χώρας αυτής, κλπ στα μπράτσα του και που υπηρετεί στα Ε-Α σύνορα και ο οποίος είναι “γνωστός” ή “υπό την προστασία”, του Αρχηγού της ΕΛΑΣ; / Όπως λέγαμε, σε λίγα χρόνια, όταν όλα σχεδόν θα έχουν αλλοτριωθεί, Αλβανοί και Τούρκοι θα γίνονται  και Αρχηγοί στην ΕΛΑΣ, στις ΕΕΔ, κλπ, αν θα υπάρχουν, ενώ το Αλβανο-Τουρκικό σχέδιο, αν θα προλάβει να υλοποιηθεί, προβλέπει Αλβανικό και Τουρκικό Κόμμα, στην Ελλάδα! Εκεί φτάσατε ξεφτίλες Έλληνες πολιτικοί, με γραβάτες και χωρίς γραβάτες, την Πατρίδα σας, που τάχα δεν μιλάτε στη Βουλή και που δεν λέτε … “πράγματα”, διότι είναι δήθεν απόρρητα, όπως άκουσα τελευταία, άραγε για ποιούς; Μάλλον για τους Ρώσους!.. Χάνετε η Ελλαδίτσα και το παίζετε … Αρχηγοί και … Καμπόσοι! Ενώ και πιο εξευτελιστικό πάτε να λασπώσετε και τους παλαιότερους Έλληνες πολιτικούς, λέγοντας για τα κακά 40 χρόνια, για κακή μεταπολίτευση, κλπ. Γιατί ρε δεν ρίχνετε ευθύνες καi στον Γέρο του Μωριά; Ντροπή σας ρεεεε!

– Για πείτε μου! Θα πει ποτέ κανείς από εσάς ό,τι είχε πει ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, ότι “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, θα μπορούσε κάποιος από εσάς να βγάλει την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας, όπως έκανε ο Κ. Γ. Καραμανλής, ανεξάρτητα του “καλώς ή κακώς”, θα είχε κανείς από εσάς την τόλμη του Κ. Μητσοτάκη να πει πχ τις οικονομικές αλήθειες στο λαό και να γίνει κακός, που, αν εισακούετο τότε, λίαν πιθανώς δεν θα φτάναμε στο σημερινό χάλι, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ! Έλεος βρεεεεε, “πάτε να κρυφτείτε” που θα μιλήσετε και για άλλους!  

8.  Και μια που είπα για Βουλή, διαβάστε τί “είδε” ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“, από την τελευταία συζήτηση για το Ραδιο-Τηλεοπτικό! Τί είδε; Την απόλυτη ξεφτίλα της Ε/Βουλής και των μελών της! 

Βουλευτές να ομιλούν με τα χέρια στις τσέπες και με ξεκούμπωτα σακάκια.

Να ομιλούν ο ένας πάνω στον άλλον! Να φωνάζουν, να υβρίζονται, άλλοι να βγαίνουν και άλλοι να μπαίνουν στην αίθουσα, κλπ.

– Ο Κος Λεβέντης δεν έκανε τον … Σοφιστή αυτήν τη φορά, γελάσαμε περισσότερο σίγουρα με την Κα Τασία και με την συνειδητή … αφέλειά της, ως Προέδρου της Βουλής, ειδικά όταν είπε “προβληματικό” τον Κο Λοβέρδο.

– Ο Κος ΠτΒ παρίστατο στο “ρεσιτάλ” της … Κας Τασίας και απλώς κυττούσε! Ο Κος Παπάς δεν μπορούσε να μιλήσει, παρ’ ό,τι προσπαθούσε, διότι δεν σταματούσε ο Κος Λοβέρδος!..

– Δεν συμφωνούσαν με το Προεδρείο, στο ποιός θα μιλήσει πρώτος και ποιός δεύτερος!

– Και το “κλου” ήταν ο … “ΠΟΤΑΜΗΣ”, Κος Θεοδωράκης, ο οποίος ήμασταν τυχεροί και εισήλθε στην αίθουσα, ενώ μιλούσε ο Κος Θεοχάρης, διακοπτόμενος και αυτός συνεχώς, και έτσι είδαμε να φοράει στο στήθος του ένα μεγάλο μενταγιόν, σαν αυτό που φόραγε ο Λάμπρος Κων/ρας στο “Ο Άνθρωπος Που Γύρισε Από τη Ζέστη”, ή σαν αυτά που φοράνε σήμερα η … μέντιουμ Κα Μαρία η Σμυρνιά, ή ο … μάγος Κος Ντίνος από το Κάϊρο, κλπ.  Πάλι καλά που όταν ανέβηκε στο Bήμα, το είχε βγάλλει!…

Μιλάμε δηλ. για Βουλή της … Πλάκας, ή όχι; Εσείς τί καταλαβαίνετε απ’ ό,τι σας μεταφέρω; ΜΕΓΑ ΚΡΙ-ΜΑ! Και αυτοί οι Κοι μιλάνε για τους παλαιούς! Έβγαινε θυμάμαι στο βήμα ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ή ο Κων-νος Μητσοτάκης, αλλά και όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι,και μιλούσαν κουμπωμένοι και σε στάση προσοχής! Διέκοπτε τον Ανδρέα, ο Καραμανλής και αυτός σιωπούσε, μέχρι να τελειώσει ο Π-Θ της χώρας, αλλά και ηλικιακά μεγαλύτερός του! Πάνε αυτά, πεθάνανε μαζί με τις χαμένες(;) αξίες και τα χαμένα(;) ήθη των Ελλήνων, μάλλον! Είπατε κάτι φίλοι μου; Χαίρετε!  *

*  Και κάτι και για το ΚΚΕ (Παφίλης νομίζω) και για τη ΝΔ (Δένδιας) και για την “Χρυσή Αυγή” (Παππάς), αλλά και για τον Κο Φάμελο (“ΣΥΡΙΖΑ”)!

– Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ Κε Παφίλη, ήταν τεράστιος! Μην αγγίζετε το τότε ιστορικό ποιόν σας, ως ΚΚΕ, διότι ΟΖΕΙ!!! Σταματάω εδώ για εσάς!

Κε Παππά ο Ι. Μεταξάς πολέμησε το Φασισμό και το Ναζισμό, ενώ εσείς ήσασταν και πιθανώς να είστε ακόμα, για εμένα είστε, και Ναζιστές και Φασίστες! Επίσης ήταν και Χριστιανός – Ορθόδοξος, ενώ εσείς είσθε παγανιστές και ό,τι άλλο, τουλάχιστον το μειζον!.. Εσείς προσωπικά έχετε βγάλει και φωτογραφία με τον φασιστικό χαιρετισμό και με το μουστάκι σας παρόμοια ξυρισμένο, όπως του Γερμανού παράφρονα, ενώ υπάρχουν και ομιλίες σας υπέρ των Ναζιστών του Χίτλερ, ή όχι; Δεν έχετε καμία σχέση με τον Μεταξά και πολύ περισσότερο δεν εκφράζεται αυτό που υποδύεσθε, ή σας είπαν να υποδυθείτε, δηλ. την άκρα Δεξιά! Ο Παπαδόπουλος και οι Χουντικοί πολέμησαν και τους Φασίστες του Μουσολίνι και τους Ναζήδες του Χίτλερ, ενώ εσείς τους υμνείτε, όπως σήμερα συνδιαλέγεσθε και με τους ανθέλληνες ομοίους σας στα Βαλκάνια, Αλβανούς φασίστες, τους Κροάτες νεο-Ουστάσι, τους Ιταλούς, κλπ.

Κε Φάμελε, ήθελα να σας ρωτήσω, αν ο Ι. Μεταξάς έλεγε στις 3 το πρωϊ στον Ιταλό Πρέσβη Γκράτσι “περάστε”, όπως του ζήτησε, τί πιστεύετε, όταν θα ξύπναγαν οι Έλληνες, και με τους Ιταλούς στη Λάρισα τουλάχιστον, θα έλεγαν όχι; Η ερώτηση βέβαια, η πιο σωστή, είναι πώς θα έλεγαν “όχι” οι Έλληνες μέσα στη νύχτα, κλπ! … Βγήκατε  Κ-Β πια, σταματήστε επιτέλους το παραμύθι του κακού Μεταξά και του … λαού μας, κλπ, διότι δεν προσβάλλετε μόνον την ιστορική αλήθεια, αλλά γίνεστε και να με συγχωρείτε, εμετικοί! Πάψτε να τα βλέπετε όλα κομματικά, μέχρι και την … Ιστορία μας!..

Κε Δένδια! Με πολύ σεβασμό ήθελα να σας ρωτήσω! Θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε, έστω ως σύνδεσμος με τις κατοχικές δυνάμεις, ένας Τσολάκογλου; Δηλ. το καλύτερο για εσάς θα ήταν να μην υπήρχε κανείς και οι Γερμανοί να είχαν να κάνουν με το λαό απ’ ευθείας, χωρίς έστω τους … Γερμανόφιλους, κατ’ εσάς, στρατιωτικούς; Δεν άκουσα βεβαίως να αναφερθείτε στο Ράλλη και πιο πολύ στο … Λογοθετόπουλο, που αν ακούσουμε τον Κο Παππά, που σας αποκάλεσε Μασώνο μέσα στη Βουλή και δεν του απαντήσατε, τότε το όνομα Λογοθετόπουλος κάνει … “τζιζ”, μέχρι και σήμερα, ή όχι; Αυτά!..

                                                                 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ!

                                ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

                                                                                           ΚΑΙ

                                                                 Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΕΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!!!  

                                                                                “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”

                                                                                                 – / –

ΥΓ.

      ΕΡΩΤΗΣΗ 1η: “ΟΠΩΣ  Ο ΒΕΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ … ΚΙΤΡΙΝΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ … ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ”;

      ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:”ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;) ΚΑΙ Η … ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΡΥΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ”, ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η … ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ”;

  ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ! ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ (!!!) ΟΙ “ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ” ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ!