Βιταμίνες και… Πολυβιταμίνες (Νο 2) / Πολυ-πολυβιταμίνη Τ/Α/ΓΕΕΔ: Χ. ΑΚΑΡ! Τ/Α/ΓΕΕΔ και Ισραήλ!

Φίλοι!

– Ολοκληρώνοντας το (Νο 2) των… πολυβιταμινών και μάλιστα αυτής του Τ/Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ, πάμε ανακεφαλαιώνοντας, να… συμπεράνουμε… αναλύοντας!..

σημαιες

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Οι “Ντονμέδες” ελέγχουν απόλυτα, πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά, την μετά από το 1923 Τουρκία, όντας πίσω από κάθε πολιτική πράξη στην χώρα! (Πολιτική, με την ευρεία έννοια).

– Στις ΤΕΔ, τα τελευταία περίπου 25 χρόνια στα οποία και εστιάστηκα, είδαμε ότι στους 8 Α/ΓΕΕΔ που “πέρασαν” από το 1994, έως και σήμερα, οι 5 Α/ΓΕΕΔ είναι Τούρκοι, εβραϊκής καταγωγής / (Σ), (Καρανταγί, Κιβρίκογλου, Οζκιόκ, Μπουγιουκανίτ και Μπασμπούγ), οι 2 είναι Τούρκοι εβραϊκής καταγωγής (Σ), αλλά που δεν έδωσαν ποτέ “ανοικτά” τέτοιο… στίγμα (Κοσανέρ, Ακάρ), και ένας (Οζέλ) που… εξεταζόμενος, μάλλον δεν είναι εβραϊκής  καταγωγής, παρουσιαζόμενος ως πιστός Μουσουλμάνος, όντας παράλληλα αρκετά μακρυά, απ’ όλους τους πριν απ’ αυτόν “πολυδιαπλεκόμενους” Κεμαλιστές Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγούς!..

– Εκ των παραπάνω Α/ΓΕΕΔ, οι 3 (Σ) είναι βέβαιον ότι είναι και Μασώνοι (Μ)! (Καρανταγί, Μπουγιουκανίτ και Μπασμπούγ). Ο 1 είναι σίγουρο ότι είναι μόνον Μασώνος, (Κιβρίκογλου), ενώ ο Οζκιόκ έχει μελετήσει / έχει ασχοληθεί με τον “Μυστικισμό (με τους “Σούφι”).

masonlar

ΦΩΤΟ: “Οι μασωνικές στοές εξυπηρετούν τους στόχους των Ισραηλινών και των Εβραίων. Στις στοές δεν μπορούν να γίνουν μέλη φτωχοί, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες και θρησκευόμενοι”. (Μασώνοι Διοικητές, σελ. 98).

– Τονίζεται ότι στο Μεταμοντέρνο Πραξικόπημα, του Φεβ. του 1998, επικεφαλής ήταν ο Στρατηγός Τσεβίκ Μπιρ, τότε Υ/ΓΕΕΔ, ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής και Μασώνος, έχοντας μάλιστα διατελέσει και Πρόεδρος των ψηφοφοριών, στο… “Μεγάλο Κλαμπ”!..

Παρενθετικά, σας αναφέρω πως δεν θα προβώ σε… επικίνδυνους συνειρμούς, που περιέχουν Ε-Τ γεγονότα / επεισόδια, κλπ, την περίοδο αυτή των περίπου 25 ετών στην Τουρκία, αναφέροντας μαζί πρόσωπα και καταστάσεις στις 2… πλευρές του Αιγαίου,  συγκρίνοντάς τες μάλιστα, ως θα όφειλα! Αυτό θα το κάνετε μόνοι σας φίλοι μου, γυμνάζοντας περαιτέρω τις εγκεφαλικές σας… ραβδώσεις! Για να γίνω περισσότερο κατανοητός! Προσέξτε 1,2 παραδείγματα:

  • Γεγονός: Συμβάν Ίμια! (Αρχή ενεργειακού Ισραηλινού σχεδίου που σας έχω αναπτύξει εδώ / Τομέας: Αιγαίο – Κρήτη. Η Κρήτη ακολούθησε το 1999, με την -στη Νάπολι- αμφισβήτηση της Γαύδου, ενώ η… Τσιλλέρ διεκδίκησε και υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο, διότι ήξερε!.. Πάτε πίσω και δείτε τί σας έγραφα, μαζί με τον χάρτη που σας είχα βάλλει, με τα ενεργειακά… δρομολόγια των Εβραίων! Έτσι, σήμερα, όλως τυχαίως, οι Αλβανοί διεκδικούν στο Ιόνιο, πλην των χερσαίων εδαφών στην Ήπειρο, στη Δ. Μακεδονία και στην Κέρκυρα, και μάλιστα επίσημα, με τον Π-Θ τους, με “φιτίλι” την Τουρκία, αμερικανική (δια σιωπής) έγκριση και με “όχημα” τους… “Τσάμηδες”! Τώρα θα δούμε αν βγει και το ΣΕΝΑΡΙΟ που πρόσφατα σας είχα γράψει! Για πάτε και ξαναδείτε το λίγο)!
  • netanyahu
  • Έτος: 1996
  • Τουρκία: Π-Θ η Κα Τανσού Τσιλλέρ (Εβραϊκής καταγωγής)!
  • Α/ΓΕΕΔ: Ισμαήλ Χακκί Καρανταγί (Εβραϊκής καταγωγής και Μασώνος)!
  • Ελλάς: Π-Θ ο Κος Κων/νος Σημίτης (Εβραϊκής καταγωγής)!
  • ΥΠΑΜ: Γεράσιμος Αρσένης (Μασώνος / φερόμενος ως εβραϊκής καταγωγής)! / Μην ξεχνάτε ποτέ ότι δεν είναι ίδιες οι… “αναλογίες” στις 2 χώρες!
  • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ…  ΛΟΓΙΚΕΣ!
  • Άλλο παράδειγμα!
  • Γεγονός: Συμβάν Παράδοση Οτζαλάν στην Τουρκία!
  • Έτος: 1999
  • Τουρκία: Ουσιαστικά το κράτος το κυβερνάει η Χούντα του Μασώνου, εβραϊκής καταγωγής Τ/Στρατηγού Τσεβίκ Μπιρ, (ήταν ο… “λαγός” του Καρανταγί), μαζί με τους λοιπούς Εθνικιστές – Ευρασινιστές (“Ulusalcı-lar”) στρατιωτικούς, η “βάση” των οποίων είναι “Ντονμέδες”!..
  • Ελλάς: Έχουμε Κ-Β Κ. Σημίτη!..

– Σκεφτείτε τώρα και εσείς μόνοι σας, κάνοντας τις δικές σας αναγωγές, πχ για την Τ-Ισραηλινή στρατιωτική συμφωνία του 1995, κλπ, ή για την Χούντα του Εβρέν, το 1980, ή για το 1974 και την τουρκική εισβολή στην… Κύπρο! Θα “βρείτε”, πχ το 1974, τυχαίως ασφαλώς, στην Ελλάδα, τον Ιωαννίδη με τη συγχωρεμένη Εβραία σύζυγο, (και δωρήτρια της “Εβραϊκής Κοινότητος” της Αθήνας), αδελφή του μεγαλογιατρού Ζακ (Ιακώβ) Αλζαράκη (επί το ελληνικότερον / Αλζράκι, αν θυμάμαι καλά), ιδιοκτήτη της Κλινικής, του “ΚΥΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” και “ανθρώπου” των Ισραηλινών στην Ελλάδα, και στην Τουρκία τον “Ρομπέν των Τούρκων… Φτωχών”, Μπουλέντ Ετζεβίτ, με την εβραϊκής καταγωγής σύζυγο Ραχσάν, τον επίσης “Ντονμέ” και “γνωστό” μας Κο Τσαγλαγιανγκίλ, κλπ…

– Δεν χρειάζεται απαραίτητα να “εξετάσετε” ποιοί ήσαν, σε κάθε περίοδο που (θα) ασχολείστε, οι Πρόεδροι ή οι ΥΠΑΜ ή οι ΥΠΕΞ στις Η.Π.Α. και ποιά ήταν/είναι καταγωγή τους και οι όποιες εξαρτήσεις τους!..

Δεν είναι της παρούσης η πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική αναφορά μου στα “ελληνικά πράγματα” και η επιρροή των Ελλήνων, εβραϊκής καταγωγής, από το 1922 και τη Μ.Ασιατική Κ/Φ, έως σήμερα (2016) σ’ αυτά, και μάλιστα επιφανειακά, κατάσταση στην οποία κινδυνεύει κανείς να παρεξηγηθεί, αφού υπάρχουν οι ανόητοι, οι ημιμαθείς , ακόμα και οι “καλοθελητές” αναγνώστες!.. Είναι τρομερά δύσκολο να βγεις απ’ τον εαυτό σου και να κάνεις κριτική ανάλυση, χωρίς “υποκειμενισμό”!.. Εδώ όμως είναι και η επιτυχία, αν τα καταφέρεις!..

Παράδειγμα!

Αν αναφέρω, έτσι πρόχειρα, τη θέση των συνωμοσιολόγων (διότι όταν αναλύεις, “δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω”), ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρότεινε, τη 10ετία του 1930, τον Μ. Κεμάλ “Ατατούρκ” για το “Νόμπελ Ειρήνης”, επειδή και οι 2 ήσαν εβραϊκής καταγωγής και Μασώνοι, τί θα πουν κάποιοι; “Αυτός είναι δεξιός, βασιλικός, κλπ”, ενώ θα προσθέσουν ότι “βέβαια είναι και… Αντισημίτης, δεν βλέπετε τί γράφει”, κλπ! Ανάλογα τί γράφει κάποιος κάθε φορά, αντιμετωπίζεται συνήθως “από τους τρίτους”, και σπανίως  με διεισδυτική σκέψη, όπως θα έπρεπε, αλλά με βάση πάντα τα πολιτικά τους “πιστεύω”!.. Ή όχι; Ακριβώς έτσι φίλοι μου!.. (Στις “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”, για να υπάρχουν επιτυχίες, δεν υπάρχει ποτέ το “τί θέλω / -ουμε”, το τί “επιθυμώ / -ούμε”, δεν ισχύει αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι “α γαρ επιθυμεί ψυχή και πιστεύει φιλεί”)!!!

– Καταλάβατε λοιπόν!

Επανερχόμενος!

– Θυμάστε που σας έλεγα τα παρακάτω; Είμαι σίγουρος πως “ΝΑΙ”!

  – Οι 3 μονοθεϊστικές Θρησκείες (“Ιουδαϊσμός” – “Χριστιανισμός” – “Μουσουλμανισμός”) ήταν, είναι και θα είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους! Σήμερα σας προσθέτω, και να το ψάξετε, ότι οι “Πατέρες” των Εβραίων, το 1911, στη “Μπεφ Φρολ Μασονική Σύνοδο” / “Bef Frol Mason Summit”, απεφάσισαν ότι θα πρέπει να καταστρέψουν τις άλλες 2 Θρησκείες, όπως και κάθε άλλη Θρησκεία!..

 – Υπάρχοντος του Ισραήλ, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε η Τουρκία, ούτε η Ελλάς να γίνουν ποτέ ισχυρές δυνάμεις, ούτε, πολύ περισσότερο, ανταγωνιστικές του Ισραήλ, αλλ’ αντιθέτως πως όλοι στη γειτονιά μας, εδώ στο κέντρο της γης, (με ό,τι αυτό σημαίνει), θα “υπηρετούν / θα εξυπηρετούν” το Ισραήλ και τα… όνειρά του, με βάση πάντα τους εβραϊκούς σχεδιασμούς; (Αφού υπάρχει ο παράγων “ΘΕΟΣ”, που επεμβαίνει και αλλάζει… γελώντας μάλιστα τις θελήσεις των ανθρώπων, όσων ισχυροί και αν είναι αυτοί)!

Πρέπει πάντα να εξετάζονται οι Ε-Τ σχέσεις με βάση την παράμετρο ΙΣΡΑΗΛ!

– Σε όσα φίλοι μου διαδραματίσθηκαν μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, από το 1948 και μετά, (από την ίδρυση του Ισραηλινού κράτους δηλαδή και μετά, όπως και πιο παλιά, αλλά αφήστε το για τώρα), υπήρχε πάντα από πίσω ο Ισραηλινός και παλαιότερα ο Εβραϊκός παράγοντας! Το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον και γι’ αυτό εδώ είχαμε γράψει παλαιότερα σχετικά άρθρα, όπως το “Ε-Τ σύγκρουση με Χορηγό το Ισραήλ”; κλπ, τα οποία σας προτείνω να ξαναδείτε, ώστε κυρίως και κατ’ ελάχιστον, να διαπιστώσετε την λογική ακολουθία των γραφομένων στο σάϊτ μας εδώ!

Σήμερα προσθέτω στα παραπάνω, έτσι απλά για να γίνει… “εύκολη τροφή” σας, πως από το 1950 και έως σήμερα, σε κάθε μία από τις 10ετίες και στην Ελλάδα και στην Τουρκία έχουμε στις πλέον κρίσιμες θέσεις, ακόμα και σ’ αυτήν των Π-Θ, Έλληνες ή Τούρκους πολίτες, εβραϊκής καταγωγής, οι οποίοι -ξεκάθαρα- όδευσαν τα γεγονότα και στις χώρες τους, αλλά και μεταξύ τους, με βάση τις επιταγές του Ισραήλ, το οποίο κρυβόταν πάντα πίσω από τον “Μπράβο” του, τις Η.Π.Α., τον ισχυρό αυτό εκτελεστικό βραχίονα της “Διεθνούς Εξουσίας”, που είναι οι… ίδιοι, πίσω από τις κατά τεκμήριον ισχυρές ΜΥ των Η.Π.Α. και της Μ. Βρετανίας, καθώς και κυρίως πίσω από το “Διεθνές Κεφάλαιο” που κρατούσαν και κρατούν και πάλι οι… δικοί τους!

Το πιο βασικό και σημαντικό συμπέρασμα φίλοι μου για τις ΤΕΔ, απ’ όσα σας γράφω τώρα και σας έγραφα “χθες” στις… “Πολυβιταμίνες” (Νο 2), είναι το ότι το Ισραήλ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι* μέσα στις ΤΕΔ,με ό,τι αυτό σημαίνει, και μάλιστα σε επίπεδο Α/ΓΕΕΔ, αφού για να ελέγξεις έναν Οργανισμό, πρέπει να “πιάσεις” τον… Επικεφαλής του! (Α/ΓΕΕΔ στην Τουρκία, λόγω δομής, ενώ ΥΠΑΜ στην Ελλάδα, επίσης λόγω δομής. Καταλάβατε)! Δεν θα υπερβάλλω, όπως κάποιοι θα με… κατηγορούσαν, γράφοντάς σας ότι οι ΙΕΔ και η “MOSSAD” ελέγχουν τις ΤΕΔ, όπως προσωπικά πιστεύω!

τ-ι

Αν συμβαίνει αυτό, τότε:

– Υπάρχει σίγουρα, στην παρούσα φάση, “υπόγεια” (λόγω του πολιτικού θέματος με το “Mavi Marmara”) επαφή μεταξύ των 2 Επιτελείων!

Η επαφή σίγουρα θα εστιάζεται κυρίως στην “ανταλλαγή πληροφοριών”! Ό,τι άλλο, πχ εξοπλιστικά, συνεκπαιδεύσεις, γεωπολιτική, κλπ είναι πιο σύνθετα θέματα και πιο πολύπλοκα! ‘Αρα:

– Αυταπατώνται όσοι στην Ελλάδα “πιστεύουν” άκριτα στο φίλο, Ισραήλ, κλπ. Πχ Ερώτηση: Γιατί τα πολεμικά Ισραηλινά α/φ πετούν επί του 25ου Μεσημβρινού; Γιατί οι Τούρκοι διεκδικούν μετά από το 1996, σιγά – σιγά το ίδιο, με όσα έχουν επισυμβεί και μεταξύ μας (Ε-Τ) και στην περιοχή μας;

– Αν προσθέσουμε και την παραδοσιακή των Εβραίων, προς τους Οθωμανούς και προς τους… απογόνους τους Τούρκους, φιλία, τότε η Ελλάς πρέπει, κατ’ ελάχιστον, να ανησυχεί!.. Άλλωστε το βλέπουμε εδώ και μία 6ετία τώρα, με την οικονομική μας… βύθιση, ποιοί είναι οι… φίλοι μας “Διεθνείς Εβραίοι”!..

Και άλλα πολλά!..

                   ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ“! 

* Φέρεται ότι και ο επόμενος -πιθανώς- Τούρκος Α/ΓΕΕΔ, σημερινός εκ Τραπεζούντος, Α/ΓΕΣ, Σαλίχ Ζεκί Τσολάκ / Salıh Zeki Çolak**, είναι εβραϊκής καταγωγής! Μπορείτε να μπείτε στο “FACEBOOK” και στο “Derin Millet” / “Βαθύ Έθνος” (“ελεύθερη μετάφραση”) και να ψάξετε και μόνοι σας!..

** Ο Τσολάκ, θυμίζω, έχει υπηρετήσει ως Διοικητής της 19ης Μ/Χ ΤΑΞ στο Αδραμύτιο. Σας το γράφω, επειδή εδώ, στα άρθρα μας τονίστηκε και εξηγήθηκε ότι η ν. Λέσβος είναι 1ος τ/ΣΤΟΧΟΣ / “Ilk Hedef”, της Τουρκίας και των ΤΕΔ!.. Φυσικά όμως, (Ο.Κ.), έχει διατελέσει και Διοικητής της 4ης Μ/Κ ΤΑΞ, στην Κεσσάνη, αλλά και Διοικητής της 1ης Στρατιάς!

tsolakk

   [Θυμίζει πολύ έντονα, μορφικά, (όπως λέμε στο Ελλάντα… “your face sounds familiar”), έναν Έλληνα Αξκο που είχα γνωρίσει! Κάποιον Κίμωνα Κ…. Μόνο που ο δικός μας είναι λίγο… “σκληρός”, λίγο… “επιθετικός”, ειδικά προς… το γυναικείο φύλλο]!

Άλλα συμπεράσματα, που δύνανται να εξαχθούν φίλοι μου, είναι τα παρακάτω:

  • Πράγματι έγινε μάχη μεταξύ των Τούρκων Εθνικιστών ή -κατ’εμέ- ορθότερα μεταξύ των Τούρκων Εθνοκεντρικών Κεμαλιστών Στρατηγών και γενικότερα στρατιωτικών, οι οποίοι ανέπτυξαν κάποια στιγμή τη δική τους θεωρία περί “Ευρασιανισμού”, στρεφόμενοι αρχικά κυρίως προς τη Ρωσία, όπως και -λιγότερο- προς την Κίνα και τελικά το γύρισαν σε “Ευρασιανισμό” με… κύριο μοχλό στρέψεως ή κύριο στροφέα την Τουρκία, (καταλάβατε), και των Τούρκων Κεμαλιστών Ατλαντιστών ή ΝΑΤΟ-ϊκών Φιλοδυτικών Στρατηγών και γενικότερα στρατιωτικών, με νικητές τους δεύτερους! Οι Αμερικανοί εξεμάνησαν και τους διέλυσαν!.. (Ούτε αυτό φαίνεται ότι δεν είδαν οι σύμβουλοι του… “Νεο-Βούδα”, που 2-3 χρόνια μετά το “γύρισε” προς Ρωσία και… “κάτσαμε τη βάρκα”! Τα γράψαμε και τα εξηγήσαμε εδώ φίλοι μου, θα το θυμάστε)!..
  • Οι Τούρκοι “Εθνικιστές” Στρατηγοί, αρχικά εξυπηρέτησαν τα Αμερικανο-Ισραηλινά σχέδια, (πχ Ίμια – Παράδοση Οτζαλάν, κλπ, με παρουσιασθέντα ως… Ιούδα, την Ελλάδα), και στη συνέχεια κατέληξαν να… μεταλλαχτούν σε “Ευρασιανιστές”!
  • Οι Τούρκοι “Εθνικιστές” Στρατηγοί ήσαν / είναι ιδιαιτέρως “Μισέλληνες”!
  • Η… αλλαγή στις ΤΕΔ έγινε με τον Οζέλ, ο οποίος είναι, από το 1960 και μετά, ο 1ος “κανονικός”, όπως έγραψα και εξήγησα, Κεμαλιστής, φιλοδυτικός, ΝΑΤΟ – ϊκός και θρησκευόμενος Στρατηγός!
  • Από τον Οζέλ και μετά έχουμε μόνον φιλοδυτική – ΝΑΤΟ – ϊκή στρατιωτική ηγεσία στην Τουρκία.
  • Από το 1994 και μετά, (περίοδο που εξετάσαμε), έχουμε -πλην ενός- Α/ΓΕΕΔ εβραϊκής καταγωγής! Όλοι αυτοί προέρχονται από 2 “κλάδους” του δένδρου των “Ντονμέδων” στην Τουρκία, από τους “Καπανί” και τους “Καρακάς“!
  • Η Τουρκία κατέστη και από τους… “Ατλαντιστές” και από τους… “Εθνικιστές” – “Ευρασιανιστές” Στρατηγούς, από το 1950 και μετά, μία “καθαρά” ΝΑΤΟ-ϊκή χώρα! (Δείτε τον Χάρτη και θα διαπιστώσετε ότι το ΝΑΤΟ, με τις Βάσεις του, κλπ, είναι… πάνω σε όλο το τ/έδαφος)! Αυτό πήγαν να… αμφισβητήσουν οι ΤΕΔ με τους Ευρασιανιστές και οι Η.Π.Α. και “πήγαν στον αγύριστο”!!! (Το ίδιο έπαθε και ο ΡΤΕ με την Κίνα, όταν σχετικά πρόσφατα είχε παέι στο Πεκίνο και “ψαχνόταν” για το Α-Α Σύστημα Μακρού Βεληνεκούς! Αμέσως μετά τα… Ομπαμικά τηλέφωνα, “κατέβηκαν” αμερικανικές δυνάμεις στην Τουρκία…, ενώ όταν πήγε να “παίξει” και με τη Ρωσία ο ΡΤΕ, οι Αμερικανοί “μεσολάβησαν” ώστε οι Τούρκοι να ρίξουν το ρωσικό πολεμικό α/φ, με ό,τι αυτό επέφερε στις Ρ-Τ σχέσεις, ανάλυση που σας έχω κάνει εδώ, στο… ταπεινό μας “σάϊτ”)!..
  • Στο σημείο αυτό και με αφορμή την παραπάνω παρατήρηση, “περί Τουρκίας – ΝΑΤΟϊκής χώρας”, κλπ, σημειώστε ότι φέτος, στην “EFES 2016”, συνασκήθηκε με τις ΤΕΔ και Αγγλικός Λόχος (ΠΖ)!
  • 9                                7
  • 4

– Αυτά φίλοι μου! Πιστεύω ότι και με την πολυβιταμίνη (Νο 2), αυτή των 2… μερών, (χθες και σήμερα), θα αναζωογονηθήκατε, αν φυσικά την… πήρατε, αν φυσικά ασχοληθήκατε… πνευματικά με το χθεσινό άρθρο μου, αν θα ασχοληθείτε και με το σημερινό,… κουράζοντας λίγο το ευγενές… μυαλό σας και αν ασφαλώς ξαναπάτε πίσω, να ξαναμελετήσετε, ό,τι “εδώ και σήμερα” σας πρότεινα να… ξαναδείτε!..

– Τα ξαναλέμε!

                                                                                         ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                         ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Δεν αντέχεται φίλοι μου η τόσο μεγάλη αγάπη των Η.Π.Α. προς την Ελλάδα και το λαό της! Είδατε τί δήλωση “έβγαλε” το “State Department”, (ανακοινώθηκε από τα Ε/ΜΜΕ στις 10-06-2016), για την αλήτικη και βρώμικη συνάμα ενέργεια των Τούρκων να διαβάζουν, για όλο το Ραμαζάνι, (06-06-2016 / 06-07-2016), αποσπάσματα του Κορανίου, μέσα από την ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, στην Πρωτεύουσά μας, στην ιερή Πόλη, που δεν κατέστη δυνατόν, έως σήμερα, να απελευθερώσουμε; (Όπως θα έλεγε και η Κα του… Κου της, Κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, εκτός από εμένα)! Μίλησαν φίλοι μου, είναι φοβερό, για… σύνθετη(!!!) Ιστορία του Ναού, (στο πλαίσιο της πολιτικής των δήθεν… “ίσων αποστάσεων”, από Ελλάδα και Τουρκία, ή της πολιτικής των “ισορροπιών”), ενώ δεν μας απέδωσαν ούτε καν την έμμεση κυριότητα, δεν γράφω καν την ελληνικότητα του Ναού αυτού, του 1ου σε όλον τον κόσμο της Ορθοδοξίας!..

Μια ζωή με τους Μογγόλους ρε Αμερικανοί, γιατί άρα-γε;

usa1

Είναι ΝΤΡΟΠΗ σας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Ούτε αυτό το… τυράκι μωρέ δεν μας δίνετε; ΒΙΑΣΑΤΕ για άλλη μια φορά την ΙΣΤΟΡΙΚΗ Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α, όπως κάνατε με τη… Μακεδονία, και μόλις προ ολίγου με τη σιωπή σας, με τους Αλβανούς και τη… “Τσαμουριά” και τον Αλβανό Δία!!! Δηλαδή τί άλλο θα έκανε ένας ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, για πείτε μου!..

Σας γράφω για άλλη μια φορά ότι θα πληρώσετε ΒΑΡΙΑ το τίμημα της πολιτικής σας αυτής, θεωρείστε το τε-τε-λε-σμέ-νο! Θα με θυμηθείτε, αλλά θα είναι αργά!!! Ο ΘΕΟΣ είναι ΠΑΡΩΝ και ΔΕΝ ευλογεί το ΨΕΜΑ και την ΑΔΙΚΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!

Τίποτα άλλο φίλοι Αμερικανοί, εκτός του ότι πρόκειται τελικά για… σύνθετη”… μαλακία σας!..

β. Αμερικανοί και κυρίως εσείς οι άλλοι, οι γείτονές μας, που με τις πλάτες των Η.ΠΑ., θέλετε να μας… ξανασκίσετε και να πάρετε από τις… σάρκες μας, από την ιερή γη μας, αρκετά μεγάλο κομμάτι της οποίας κατέχετε, να θυμάστε:

                                                                       “ΕΛΛΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΤΕΦΡΑ“!!!

Βάλτε τους με… καπίστρια αναλυτές σας, καθώς και τους… ψυχαναλυτές σας, να σας πουν τί σημαίνει η ρήση αυτή!..  

                                                                                                 – / –