Βιταμίνες και… Πολυβιταμίνες (Νο 2) / Πολυ-πολυβιταμίνη Τ/Α/ΓΕΕΔ: Χ. ΑΚΑΡ! Τ/Α/ΓΕΕΔ και Ισραήλ!

Φίλοι μου!

Συνεχίζουμε… ακάθεκτοι!

– Τούρκοι και Τουρκαλβανοί, (πλην των άλλων φίλων μας), που μας διαβάζετε, ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!

hulusi_akar

Ο Τ/Α/ΓΕΕΔ Χουλουσί Ακάρ είναι “Ντονμές”, ήτοι  (δήθεν) εξισλαμισμένος Εβραίος ή πιο απλά “κρυφο-Εβραίος” ή αλλιώς… “Σαμπεταϊτζής” ή πιο κατανοητά, Τούρκος εβραϊκής καταγωγής! (Θα διαβάσετε παρακάτω γι΄αυτόν, όταν φτάσουμε, χρονικά, στη… Βασιλεία του)!..

Πρόκειται για πληροφορία (Α1) βγαλμένη με… “αίμα!

Τηρώντας όμως τον απαράβατο κανόνα των πιθανοτήτωνκαι επειδή δεν είμαι… Θεός, ούτε ο…ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, που μας έφυγε στον… “7ο Ουρανό“, ούτε καν η συγχωρεμένη τυφλή Βουλγάρα, η… “Μάντης” Βάγκα και επειδή, ως γνωστόν, ο τρόπος εργασίας, οι πηγές, τα Όργανα, κλπ δεν ανακοινώνονται, σας… επιτρέπω, ώστε… “να μην τα χαλάσουμε”, να δώσετε τη βαθμολογία (Α2) και μέχρις εκεί!..

—————————————————————————————————————————————–

[“Σαμπεταϊτζής: Από την γνωστή ιστορία του αυτοπαρουσιαζόμενου, στη Σμύρνη του 17ου αι., ως “Μεσία”, Σαμπετάϊ Σβί / Sabbetai Zwi, (ή “Μεχμέτ Εφέντι”, όπως το άλλαξε μετά), “Γενάρχη”, τρόπον τινά, των Ντονμέδων / “Dönme-ler”. Την ιστορία τους θα σας την γράψω άλλη φορά!

Στο παρόν άρθρο, εδώ, θα σας γράψω μόνον ότι, οι “Κρυφο-Εβραίοι” εμφανίζονται στην “Οθωμανική Αυτοκρατορία” μετά από το 1650 και πως διαιρούνται, τρόπον τινά, σε 3 μεγάλες Οικογένειες, τους “Καρακάς”, τους “Καπανί” και τους “Γιακουμπί”. Οι 2 Οικογένειες εξ αυτών, και συγκεκριμένα οι Καρακάς και οι Καπανί, είναι αυτές που κυβερνούν την Τουρκία, από της ιδρύσεώς της, το 1923, έως και σήμερα, μαχόμενοι και μεταξύ τους ακόμα, για την κυριαρχία στην χώρα.

Συγκεκριμένα: 1924-1938 Καπανί, 1938-1950: Καρακάς, 1950-1960: Καπανί και από το 1960 και μετά οι Καρακάς. Συνασπίστηκαν ουσιαστικά, μόνον μία φορά, όταν τη 10ετία του 1990 είχε αναλάβει Π-Θ, ο Ισλαμιστής Νετζμεττίν Ερμπακάν.

Γνωστοί “Καπανί” φέρεται ότι ήταν ο ίδιος ο Κεμάλ, ο ΥΠΕΞ του, Ρουστού Αράς, κλπ, “Καπανί” έλεγχαν την Οικονομία, μετά το 1929, (από το 1926, έως το 1929 την ήλεγχαν οι “Καρακάς”), ενώ οι “Καπανί” είναι αυτοί που το 1946 δημιούργησαν και το “Δημοκρατικό Κόμμα” (“ΔΚ”).

Οι “Καπανί” είναι “καθαρά” και σταθερά δυτικόφιλοι και ΝΑΤΟ-ϊκοί! 

Γενικά, οι “Καρακάς” “μπαίνουν γερά” στα τουρκικά πολιτικά πράγματα το 1960, όταν κάνουν και την 1η Χούντα, με υποστηρικτή τους τον Ισμέτ Ινονού, ο οποίος όμως δεν ήταν Μασώνος!

Η Οικογένεια αυτή, φέρεται, μετά το 1995 κυρίως, ότι κλίνει προς τον “Ευρασιανισμό”!

Να σημειωθεί ότι δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία να… κατηγοριοποιήσεις ή ορθότερα να… ξεχωρίσεις τους “Καπανί”, από τους “Καρακάς”, ως προς την πολιτική τους εννοώ, κάθε φορά, θέση και στάση, μέσα στη σύγχρονη πολιτική Ιστορία της Τουρκίας.

Γενικά οι “Ντονμέδες” ελέγχουν όλους τους τομείς της ζωής της Τουρκίας, από το 1923 και μετά, όντας μέσα στις ΤΕΔ, μέσα στον χώρο της πολιτικής, της Οικονομίας, των Επιχειρήσεων, στον Πολιτισμό (θέατρο, κινηματογράφο, κλπ), στον αθλητισμό, κλπ!

Γνωστοί (ενδεικτικώς) απόγονοι Ντονμέδων ή “Σαμπεταϊνοί” (Σ) ή και Μασώνοι (Μ) είναι, από τις ΤΕΔ των… τελευταίων 25 ετών:

Ο τέως Α/ΓΕΕΔ, Ισμαήλ Χακκί Καρανταγί (Σ), (1994-1998 / Α/ΓΕΕΔ κατά τα Ίμια), ο τέως Υ/ΓΕΕΔ Στρατηγός Τσεβικ Μπιρ (Σ και Μ), του “Μεταμοντέρνου Πραξικοπήματος”, της 28ης Φεβ. του 1998, και της γνωστής “μυστικής στρατιωτικής συμφωνίας” του 1995, με το Ισραήλ, ο γνωστός Κυβερνήτης του τ/Αντιτορπιλικού “Kocatepe”, που το 1974 βύθισε στην Κύπρο η ΤΠΑ, νομίζοντάς το… ελληνικό, Ναύαρχος  Γκιουβέν Ερκαγιά (Σ), ο τέως Α/ΓΕΝ, Ναύαρχος Σαλίμ Ντερβίσογλου (Μ), o τέως Α/ΓΕΑ, Τζουμχούρ Ασπαρούκ (Μ), ο τέως Α/ΓΕΕΔ Χουσεϊν Κιβρίκογλου (Μ) (1998 – 2002), που είπε την περίφημη φράση, “η 28η θα διαρκέσει 1000 χρόνια”, ο τέως Α/ΓΕΕΔ (Σ) Χιλμί Οζκιόκ / μάλλον Καπανί (Σ) (2002 – 2006), καθώς και οι επόμενοι Α/ΓΕΕΔ, Μεχμέτ Γιασάρ Μπουγιουκανίτ / Καρακάς (Μ), Ιλκέρ Μπασμπούγ / Καπανί (Σ και Μ), Σεμπαχαττίν Ισίκ Κοσανέρ (Σ) και Χουλουσί Ακάρ (Σ).

Άλλοι γνωστοί (Σ) και/ή (Μ) στρατιωτικοί ήσαν / είναι ο πολύ γνωστός “Πραξικοπηματίας” του Φεβ. 1998, Ντογού Ακτουλγκά (Σ), ο συγχωρεμένος ιδρυτής της “JİTEM” Αρίφ Ντογάν (Σ), o τέως Διοικητής της “JİTEM”, Ταξίαρχος Λεβέντ Ερσόζ (Σ), ο Στρατηγός Αϊτάτς Γιαλμάν (Σ) / Δντης Πληροφοριών Στρατιάς Αιγαίου και Δντης Πληροφοριών Τ/Δυνάμεων Κατοχής, στην Κύπρο (1980 -1982), τέως Δκτής Στρατιάς, κλπ, ενώ υπάρχουν και αυτοί που έχουν συγγενέψει με Εβραίους, μέσω γάμων των τέκνων τους, με παιδιά τ/οικογενειών εβραϊκής καταγωγής, όπως πχ ο τέως Υποναύαρχος Ραμαζάν Τζεμ Γκιουρντενίζ, ο “εγκέφαλος” του σχεδίου “ΒΑΡΙΑ” / “BALYOZ” και τέως Δκτης της 1ης Στρατιάς, Στρατηγός Τσετίν Ντογάν, ο Στρατηγός και τέως Δκτης 1ης Στρατιάς Χασάν Ιγσίζ, αυτός που πήρε στρατιωτικό Ε/Π και πήγε με την οικογένειά του και 1,2 φίλους για… “πικ νικ”!.. Αχαχαχαχαχα… Όλοι οι παραπάνω εμπλέκονται στις υποθέσεις “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ” και “ΒΑΡΙΑ”, κλπ,κλπ,κλπ!..

“Στρατηγείο” όλων αυτών των αντι-αμερικανών Στρατηγών, Ευρασιανιστών, Ντονμέδων και μη, ήταν η ναυτική Βάση του Γκιουλτσούκ, που το 1999, (όπως είχε δηλώσει ο συγχωρεμένος διακεκριμένος Τ/Σεισμολόγος Ισικαρά), είχε αποτελέσει το “ΚΕΝΤΡΟ του σεισμού, ο οποίος κυριολεκτικά τη… βύθισε! (Θα θυμάστε εκτιμώ, πλην της τότε Ε-Τ “διπλωματίας των σεισμών”, και το συνωμοσιολογικό μέρος της υπόθεσης, που ήθελε τις Η.Π.Α., από συγκεκριμέν Βάση τους στην Αλάσκα, να δημιουργούν τους σεισμούς, στο Γκιουλτσούκ, στην Αθήνα, κλπ)!..

Αρκετά παλαιότεροι ή απλώς παλαιότεροι των παραπάνω (Σ) ήσαν οι γνωστοί Στρατηγοί Τσεβντέτ Σουνάϋ (διετέλεσε και ΠτΔ / 1966 – 1973), Νετζντέτ Ουρούγ (Χούντα 1980), Νεζάτ Τουμέρ (Χούντα 1980), Τουργκούτ Σουνάλπ (Χούντα 1980), Οσμάν Σεντάτ Τζελασούν (μέλος του ΣΕΑ / Χούντα 1980), και άλλοι.

Επίσης, ενδεικτικά, (Σ) ήταν ο τέως Διευθυντής της τ/ “Κεντρικής Τράπεζας”, Ερσέλ, ο τέως Διευθυντής Θρησκευμάτων, Φαϊκ Οζτράκ, ήταν και είναι το μείζον, αν όχι το σύνολο των Πρυτάνεων, των Πανεπιστημίων, οι τέως Α/ΜΙΤ, Ζιγιά Σελισίκ, Αχμέτ Φουάτ Ντογού και ο πολύ γνωστός Α/ΜΙΤ, Στρατηγός Σονμέζ Κιοκσάλ, όπως και ο επίσης πολύ γνωστός “πράκτορας” Χιράμ Αμπάς! (Στρατολογήθηκε και από τη “MOSSAD”. Δολοφονήθηκε! Θα τα ξαναπούμε, εκτιμώ πάλι γι’ αυτόν, στο μέλλον). Τέλος, ο πολύ γνωστός, βρετανικής επιρροής, τέως Α/ΜΙΤ, Σενκάλ Ατασαγκιούν (1998-2005), δεν είναι (Σ), ο Στρατηγός όμως πατέρας του ήταν Μασώνος!  (Και τί δεν σας είχα πει γι’ αυτόν!.. Γνωστός του δικού μας Πρέσβεως και τέως Α/ΕΥΠ Κου Αποστολίδη, επίσης βρετανικής επιρροής. (Είχαν και οι 2 αυτοί υπηρετήσει, την ίδια χρονικά περίοδο, αν δεν σφάλλω, στη Μ. Βρετανία). Ο Ατασαγκιούν ήταν Α/ΜΙΤ, όταν παραδώσαμε, ως Ελλάς, (1999), τον Οτζαλάν, στους Τούρκους, με εντολή των Η.Π.Α. – Ισραήλ).

 Τέλος, από πολιτικούς, (ενδεικτικώς), απόγονοι “Ντονμέδων”, την ίδια με την παραπάνω περίοδο (1990 – 2015), φέρεται ότι ήσαν / είναι η Ραχσάν Ετζεβίτ, (η σύζυγος του συγχωρεμένου τέως Π-Θ Μπουλέντ Ετζεβίτ), η Τανζού Τσιλλέρ, ο συγχωρεμένος Ισμαήλ Τζεμ, ο Κεμάλ Ντερβίς, η Μεράλ Ακσενέρ, διεκδικήτρια σήμερα της θέσης του “Μπασμπούγ” Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στο “ΜΗΡ”, όπως ασφαλώς και άλλοι! Λίγο παλαιότερα (Σ) ή (Μ) (“Ντονμέδες”) ή και τα δύο μαζί ήσαν το 1974, ο πολύ γνωστός μας, (από την τ/εισβολή στην Κύπρο), Ιχσάν Σαμπρί Τσαγλαγιανγκίλ, την περίοδο του 1980, (Χούντα Στρατηγού Κενάν Εβρέν), ο διατελέσας και Π-Θ Μπουλέντ Ολουσού ήταν (Σ), όπως και μετέπειτα, ο επίσης πολύ γνωστός, Χικμέτ Τσετίν, (1ος “Πολιτικός Διοικητής” της Δύσης, στο Αφγανιστάν, μετά από την εισβολή), αλλά και πιο πριν (Σ) ήταν ο αποκαλούμενος “Baba” των Τούρκων, τέως Π-Θ Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ (10ετία 1960), ακόμα δε πιο παλιά ο Υφυπουργός παρά τον Π-Θ του Μεντερές, Αχμέτ Σαλίχ Κορούρ, (10ετία του 1950), ο Π-Θ Νουμάν Μενεμετζίογλου (10ετία 1940), κλπ]!..

—————————————————————————————————————————————–

Θα σας δώσω, πολύ “απλοϊκά”, ένα μόνον στοιχείο του… ψαξίματος των… “Αγγέλων”, για τον Κο Ακάρ και μετά ψάξτε και εσείς λίγο, μόνοι σας, για τα λοιπά! Το πρόθεμαAk είναι ρίζα εβραϊκή! Όπως πχ το ίδιο σε εμάς είναι το πρόθεμα ντε, το οποίο δεν συναντάται στο ελληνικό λεξικό, αλλά μαντέψτε εσείς, σε ποιό λεξικό, ποιάς χώρας απαντάται / συναντάται!.. Θα θυμάστε πχ τον περίφημο, εξ Ευβοίας, Δικαστή Ντεγιάννη, που “δίκασε” την… Χούντα και το συγγενή του Ναύαρχο!.. Καταλάβατε!.. Προχωράμε!

Έλεγα και εγώ φίλοι μου, πώς είναι δυνατόν οι Τούρκοι, που επαίρονται ότι είναι… Πρώσσοι, κλπ, για να μην σας κουράζω, να κάνουν Α/ΓΕΕΔ, ένα στέλεχος που “επενέβη” στον ατομικό του Φάκελο και έσβησε απ’ αυτόν όλα τα δυσμενή στοιχεία, κλπ, κλπ, κλπ, πώς είναι δυνατόν;

Θα μου πείτε φίλοι αναγνώστες! Ρε ΕΛΛΗΝΑ, γίνονται αυτά, δεν γίνονται;

Τί έκανε κάποτε στο στρατό μας, πχ ο… ΠΑΣΟΚ – άρας Α/ΓΕΣ, [αυτός με τον γνωστό άλλο ΠΑΣΟΚ -άρα, που έφυγε… Στρατηγάρα, Ανχη Υπασπιστή, (ΣΣΕ:1971), που όταν διετέλεσε Διοικητής σε Μονάδα της 23ης ΤΘΤ, έκανε εκλογές σ’ αυτήν, για εκλογή… “Επιτροπών Βάσης Στρατιωτών” και τιμωρούσε με… Δικαστικό τρόπο στο Γραφείο του, εγκατέλειπε τη Μονάδα του σε Ασκήσεις και πήγαινε για καφέ με την -μετέπειτα- σύζυγό του, κλπ, μιλούσε κάθε πρωϊ με την… “ιερή στρατιωτική αγελάδα” του τότε κομματικού ΠΑΣΟΚ στις ΕΕΔ, τον αρχι-ΠΑΣΟΚ-άρα και πρώην… ΝΔούλη Σπυριούνη, (ναι είναι αυτός που “πέταγε” τον Κ. Γ. Καραμανλή, με το Ε/Π του, όντας ο προσωπικός του Ε/Π-άς)], αυτός λοιπόν ο Α/ΓΕΣ (για να… επανέλθω), που αποκαλείτο “Δράκος της Θήβας”, λόγω του ότι “κολλούσε” σε γυναίκες συναδέλφων, όταν υπηρετούσε στο Κέντρο (ΠΒ), στη Θήβα, αυτός που, χρονικά πολύ μετά, κάποιοι στρατιωτικοί του “κόλλησαν” και το παρωνύμιο ο… “Απείθαρχος”, διότι δεν εκτέλεσε εντολές του Α/ΓΕΕΘΑ, κατά την κρίση των Ιμίων, κάτι περίπου… σύνηθες τα τελευταία χρόνια για ορισμένα στελέχη με… “πλάτες”, (σχεδόν πρόσφατα φίλοι μου, πρώην Μέραρχος, που… “τον πάνε καρότσι” για Αρχηγό, και νυν Σωματάρχης, δεν εκτέλεσε εντολή πρώην ΑΣΔΕΝ-άρχη, και νυν …, κλπ), αλλά ποτέ “δεν κουνήθηκε / δεν κουνιέται φύλλο” για όλους αυτούς τους υψηλά ιστάμενους, διότι έχουμε τους εκατέρωθεν “συμβιβασμούς” των… “Δικτύων”, κλπ, όταν μάλιστα αυτοί “προώρισται” να γίνουν… Ηγεσία!.. Και άλλα πολλά!

Τί κάνουν,  αγαπητέ ΕΛΛΗΝΑ, τα τελευταία 7 – 10 χρόνια οι σάπιες ελληνικές στρατιωτικές ηγεσίες, οι οποίες έχουν “σκοτώσει” εντός τους την “ΗΘΙΚΗ” και τους Νόμους της; Εδώ Νόμους δεν σέβονται, μόρια δεν υπολογίζουν, παιδιά στελεχών… “κρύβουν” και φαίνονται αυτά να έχουν πχ 1 παιδί, αντί 3, προωθούν τους “πουλημένους δούλους” των δικτύων τους παντού, λένε “ανοικτά” πχ ότι “ο τάδε ήθελε εκεί τον δικό του”, τους μεταθέτουν, όπου αυτοί επιθυμούν, προάγουν συγχωριανούς τους, κομματικούς… “πρίγκηπες” και κομματικούς… “κύνες” κλπ, κλπ, κλπ και “βλέπουν” μόνον την… “καρέκλα” τους, ξεχνώντας τους… λάκκους των Ν/Φ, όπου όλοι, κάποια στιγμή, θα… μεταβούμε!..

Όμως φίλοι μου!

                                                                               ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ“!!!

                                                                                                       ΑΦΟΥ

                                                                    “Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ“!!!  

Άρα;

Ο … Ακάρ λοιπόν σε μάρανε;

Απαντώ!

Όσο δίκιο πιθανώς και να έχετε, άλλο… “τροπάριο” (πολύ ξεχωριστό, ιδιόμορφο και… περίεργο), είναι οι ΤΕΔ, η νοοτροπία των στελεχών τους, (από το… 1908 και μετά), και η δομή των Επιτελείων τους και άλλο αυτό που λέγεται Κομματική και… Άλλη(!) Δικτύωση στις Σύγχρονες ΕΕΔ! [Το θέμα αυτό, (για τον ελληνικό Στρατό δηλαδή), θα το εξετάσουμε ενδελεχώς κάποια άλλη στιγμή, αφού είναι αντικείμενο… διδακτορικής διατριβής, φέρει δε το … μότο: “Σήψη – Σαπίλα – Βρωμιά” ή τον… μυρωδάτο τίτλο: “Το Βασίλειο των… Υπονόμων“!..

Τσοχατζόπουλος Κάντας Κων-λος

                                             Φωτο:  (Μία από τις πολλές των αναφερθέντων… υπονόμων)

Φαίνονται: Ο Κος… Κάντας (εκ του… “κάνω” / σήμερα εκτός Φυλακής), ο πρώην Ταμίας του “ΠΑΚ” Γερμανίας, αστράτευτος τέως ΥΠΑΜ και νυν… τρόφιμος Κορυδαλλού, (για λίγο -μάλλον- ακόμα), “μέγας και πολύς” Άκης Τσοχατζόπουλος και ο “Εθνικός… Εισαγγελέας” Κος Κων/λος, στη “Δίκη της Ντροπής”, του τεράστιου Έλληνα Πατριώτη, Α.Γ. Παπανδρέου!..

Έτσι, μπροστά φίλοι μου, πχ στα “σημερινά” συμβαίνοντα στις ΕΕΔ, πιθανώς η εποχή της… “επάρατης”, η εποχή δηλαδή της Χούντας, 1967 – 1974, να φανεί / να μοιάζει… “παρθένα”, στο αντικείμενο “συνωμοτισμός, κλπ, στις ΕΕΔ”]!..

Επανέρχομαι:

Να θυμηθούμε τώρα, για λίγο, τους Τ/Α/ΓΕΕΔ, [από τον Οζκιόκ και μετά, (αφού η στιγμή που αυτός αναλαμβάνει Α/ΓΕΕΔ, είναι η κρίσιμη χρονικά συγκυρία, στα τέλη του 2002 και στις αρχές του 2003, που ξεκινά η “αλλαγή” στη γείτονα)], και την (πιθανή) σχέση τους με την… “Κιπά”. (Είναι αυτό το κάλυμμα κεφαλής, το οποίο, στις παρακάτω φωτογραφίες, φορούν στα κεφάλια τους ο Κος Τσίπρας και ο Κος Παυλόπουλος),   κιπα παυλοπουλοσ κιπαδες  και θα καταλήξουμε με τον Ακάρ!

hilmiozkok

Στρατηγός Χιλμί Οζκιόκ: (28-08-2002 / 28-08-2006) / Αξκος του (ΠΒ) / Κεμαλιστής / Πιστός Δυτικόφιλος και ΝΑΤΟ-ϊκός / Δυνατό και συχνό “παιχνίδι” με το Ισραήλ, ως Αρχηγός.

– Παμπόνηρος ο κοντός, με υψηλό δείκτη… πονηρίας και… πάσχων από το “Ναπολεόντιο Σύμπλεγμα”! Κατάφερε, με γνώση και έγκριση των Η.Π.Α. και… “έφερε τούμπα” όλη την -τότε- (της περιόδου του εννοώ) Κεμαλική στρατιωτική Ιεραρχία, (έμειναν στην Ιστορία τα περισσότερα από τα ΑΣΣ, στα οποία προήδρευε, και ο χειρισμός εκ μέρους του των σκληρών Κεμαλιστών – Ευρασιανιστών Στρατηγών), καθιστώντας τους εύκολη λεία για τον ΡΤΕ. Ζει στη Σμύρνη! Δεν γνωρίζω αν είναι Μασώνος*, είναι όμως σχεδόν βέβαιον, (με βάση το πώς δουλεύουμε στη “συλλογή” και όχι γιατί δεν είναι… “καρατσεκαρισμένο”), ότι είναι εβραϊκής καταγωγής (“ντονμές” / Μάλλον από την Οικογένεια “Καπανί”).

 Ήταν, και εκτιμώ θα παραμένει, πολύ φίλος, του σχεδόν άρτι αποπεμφθέντος Ι/ΥΠΑΜ Στρατηγού Μωϋσή (Μοσέ) Για’αλόν! (Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα αυτό της αποπομπής του πρώην Ι/ΥΠΑΜ, αφού σπερμολογία φέρει τον Για’αλόν να έχει κατηγορηθεί, σε προ της “φυγής” του ομιλία προς τα στελέχη των “ΙΕΔ”, ότι με τα όσα τους είπε τους “ξύπνησε” ιδέες και σκέψεις για ρόλο των ΙΕΔ, μεγαλύτερο απ’ αυτόν που περιγράφεται στο Ισραηλινό Σύνταγμα, κάτι που ενόχλησε και ίσως φόβισε τον… “Μπίμπι”)!.. Ο Οζκιόκ λοιπόν είναι εκείνος, που χρησιμοποιήθηκε ως εκτελεστικό όργανο, από τις αμερικανικές και ισραηλινές Υπηρεσίες, κυρίως δε ως Όφις Ασφαλείας, [γι’ αυτό, προφανώς, και δεν τον ήθελε για Α/ΓΕΕΔ, ο προηγούμενός του (“Ευρασιανιστής”** και Μασώνος) Στρατηγός Χουσεϊν Κιβρίκογλου, (1998 – 2002), huseyinkivrikoglu / (ο μοναδικός Τούρκος Α/ΓΕΕΔ, ο οποίος δεν μετέβη ποτέ στις Η.Π.Α.), ο οποίος φαίνεται ότι κάτι… “μυριζόταν” και δεν τον είχε προτείνει κατά τη διαδικασία εκλογής. (Ο κάθε Τούρκος Α/ΓΕΕΔ έχει, όπως είναι γνωστό, λόγο και άποψη για τον επόμενο, για το διάδοχό του)].

Ο Οζκιόκ “προτιμήθηκε” ως ο Τ/Α/ΓΕΕΔ, ο οποίος θα έπρεπε να ήταν στη θέση αυτή, κατά την αρχή της υλοποίησης του σχεδίου που είχε εκπονηθεί (και είναι ακόμα σε εξέλιξη), για την αλλαγή στη Μ. Ανατολή, (“Σχέδιο για την Μεγάλη Μ. Ανατολή” , μια Μ. Ανατολή, που… μάθαμε από τους εκπονήσαντες το σχέδιο, (διότι έτσι επέβαλαν τα συμφέροντά τους), ότι φτάνει μέχρι τα δυτικά παράλια της Β. Αφρικής, μέχρι τον… Ατλαντικό, και νότια μέχρι και… το Σουδάν, κλπ) και ειδικότερα “προτιμήθηκε” για Α/ΓΕΕΔ, κατά την εκτέλεση του Κεφαλαίου του σχεδίου, που αφορούσε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην εξόντωση των Ευρασιανιστών Τούρκων Ανωτάτων Αξκων, που είχαν παρουσιάσει, κυρίως από τις αρχές της 10ετίας του 1990 και έως το 2002, πολύ μεγάλη… απόκλιση από τις Η.Π.Α., σχέδιο που στόχευε στον ερχομό του “λάϊτ” Ισλάμ στην Τουρκία, με τον ΡΤΕ και το “ΑΚΡ”! (Μια… “Τουρκική Άνοιξη”, περίπου ανάλογη της “Αραβικής”, αφού εδώ “μιλάμε” για το προκριθέν κράτος “Όχημα”, για την αλλαγή στη Μ. Ανατολή, δηλ. την Τουρκία)!

Να μην(!) ξεχάσουμε επίσης ότι, πράκτορας της “MOSSAD” φέρεται ότι ήταν ο Ραββίνος (και ορθότερα… “Ραββίνος”), από την Προύσσα, από τον οποίον ξεκίνησε η αποκάλυψη της “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ” (Εύρεση πυρομαχικών, μετά από ανώνυμη καταγγελία, στο Ουμρανιγιέ*** της Πόλης, κλπ)!

* Ο Οζκιόκ ήταν άκρως προσεκτικός, ιδιαιτέρως μυστικοπαθής και κρυψίνους, με βαθιά γνώση, λόγω ενασχόλησής του, του Σουφισμού, με ό,τι αυτό σημαίνει! Συνήθιζε να λέγει: “Να εξετάζετε, όταν σας κακολογούν ή κατηγορούν, το ποιός ήταν αυτός που σας προσέβαλε, και αν αξίζει, τότε να ασχολείστε, ειδάλλως όχι”!

** Ευρασιανιστής: Παρουσιάζεται, ως έννοια, κυρίως, μετά από την πτώση της ΕΣΣΔ και του κομμουνιστικού “μπλοκ”! Δεν απέχει σήμερα ως έννοια, (μιλάμε για την Τουρκία και τις ΤΕΔ), από τον Αντι-Αμερικανισμό, αλλά προσέξτε και από τον Αντι-Σημιτισμό!.. [Γεωπολιτικοί και Γεωοικονομικοί αντίπαλοι, (όπως έχει τονισθεί στο “σάϊτ” μας κατ’ επανάληψιν), είναι οι Ρώσοι, -κυρίως- αλλά και οι Κινέζοι, με τους Ισραηλινούς].

Σε ό,τι αφορά τους Τ/Ευρασιανιστές Στρατηγούς “μιλάμε” για “Ευρασιανισμό” με τουρκικό… “περιτύλιγμα” ή αλλιώς τουρκικό Ευρασιανισμό, αφού στο κέντρο αυτής της γεωπολιτικής… τούρτας δεσπόζει ή πρέπει πάντα να δεσπόζει κατ’ αυτούς κυρίαρχη, η θέση της Τουρκίας!..

*** Ουμρανιγιέ: Ήταν “Άντρο” Κεμαλικών συμμοριών! / Αριθμός επιφανών “κατοίκων” του επισκέφθηκε πρόσφατα τη Δ. Θράκη!.. Καταλάβατε!..

mpoygioykanit

Προδοτης 2

Στρατηγός Μεχμέτ Γιασάρ Μπουγιουκανίτ: (28-08-2006 / 28-08-2008) / Αξκος του (ΠΖ) – Κομμάντος (Δεν λένε οι Τ. “Κ/Δ” πλέον) / Κεμαλιστής / Θεωρητικά είναι “Ευρασιανιστής” (Θεωρητικά, αφού δεν είχε το κατάλληλο πνευματικό “υπόβαθρο”. Ο υπόψη Στρατηγός ήταν μόνον του… γλεντιού, της… διασκέδασης, άντε και του… ποδοσφαίρου! Μέχρις εκεί)!

Χαμηλού δείκτη ευφυΐας! / Εύκολα παγιδεύσιμος / Μηδενικό, λόγω πολιτικών συγκυριών, “παιχνίδι” με Ισραήλ!

Είναι (Σ)! Φέρεται ότι είναι εκ των “Καρακάς”, ότι προέρχεται δηλαδή από την οικογένεια αυτή των Σαμπαταϊανών – Ντονμέδων. (Έγραψα 2 λόγια στην εισαγωγή μου, μην τα ξεχνάτε)!

Πληροφορίες, από συνήθως αξιόπιστες πηγές, (“δια το εύηχον”), τον φέρουν μέλος της “ιστορικής” Μεγάλης Στοάς της Πόλης “ΑΝΑΤΟΛΗ”, με ό,τι αυτό σημαίνει, αν σημαίνει ασφαλώς!

Προσπάθησε να “κουνηθεί” στις Η.Π.Α. και στον ΡΤΕ, ώστε να μην γίνει ο Γκιουλ ΠτΔ, (οι Κεμαλιστές τότε το πηγαίνανε για… “εκτροπή”, θα θυμάστε πιστεύω και τις οξείες αντιδράσεις του τότε “φιλομασώνου” Τούρκου ΠτΔ, Νομικού και σκληρού Κεμαλιστή, Αχμέτ Νετζντέτ Σεζέρ)sezer αλλά και η μαντηλοφόρος σύζυγός του Χαϊρουνίσσα να μην μπει στο ιερό…  “ΤΣΑΝΚΑΓΙΑ”, στο Προεδρικό δηλαδή Μέγαρο, όπου έζησε ο… Ατατούρκ!.. Όταν η ΜΙΤ έδωσε στον ΡΤΕ κασσέτες με τις σεξουαλικές περιπέτειες της κόρης του Στρατηγού korh mooygioykanit

και αυτός τις… έδειξε στον “μπον βιβέρ” Α/ΓΕΕΔ, στο παλιό οθωμανικό παλάτι, στην Πόλη, ο φανατικός οπαδός της Φενερμπαχτσέ… πείστηκε, ενώ άρχισε επίσης να αυτοαναιρείται και να λέγει ότι δεν προέβησαν οι ΤΕΔ, επί ημερών του, σε e – darbesi, σε “ηλεκτρονικό δηλαδή πραξικόπημα” ή σε αντιπαραβολή / σε αναλογία με το πραξικόπημα του 1971, σε e – muhtira” ή “e – bildiri, ήτοι σε “Ηλεκτρονικό Υπόμνημα” προς την Τ/Κ-Β, κλπ. Ξεφτιλίστηκε ο Μπουγιουκανίτ και σύντομα τον… “έφυγαν” ή τον… “έφαγαν”, ό,τι θέλετε εσείς, ενώ ο ΡΤΕ “πέρασε” τα πάντα που ήθελε στα τουρκικά πολιτικά πράγματα και κυριάρχησε στις μετέπειτα εκλογές, εισερχόμενος, πολύ γερά τότε, στην περίοδο της πολιτικής του “ενηλικίωσης”!..

Προσέξτε τώρα! Η κόρη του Μπουγιουκανίτ, Φικριγιέ Μπενγκιού, (φωτο της στην παραπάνω φωτο της ε/φ “Εστία”), η οποία είναι και μοναχοπαίδι (του), είναι παντρεμένη με τον φερόμενο ως εβραϊκής καταγωγής Ερτζάν Τζαϊμάζ, με ρίζες μάλιστα, (από την πλευρά της μάνας του), που φτάνουν στο Βυζάντιο (φέρεται δηλ. ότι οι πρόγονοί του ήσαν Εβραίοι της Πόλης, επί Βυζαντίου, τον 14ο αι.)! Είπατε τίποτα;

Στο σημείο αυτό, να θυμάστε ότι οι είθισται οι (Σ), οι κρυφο-Εβραίοι δηλαδή, αγόρια και κορίτσια, να λαμβάνουν 2 μικρά ονόματα, το πρώτο Μουσουλμανικό και το δεύτερο Εβραϊκό, είτε από την πλευρά του πατέρα, είτε της μάνας! Ο Μπουγιουκανίτ ονομάστηκε Μεχμέτ Γιασάρ! Το Γιασάρ είναι από το επίθετο της μάνας του, που λεγόταν Φικριγιέ Εργιασάρ! Ο Μπουγιουκανίτ δεν τήρησε τον “κανόνα” αυτό για την κόρη του Φικριγιέ, στην οποία έδωσε, ως δεύτερο όνομα, το πατρικό επώνυμο της συζύγου του, που είναι Μπενγκιού! Καταλάβατε!..

Προχωράμε!

ilkerbasbug

Προδότης

Στρατηγός Ιλκέρ Μπασμούγ: (28-08-2008 / 27-08-2010)   / (ΠΖ) / Κεμαλιστής / Φέρεται ως “Ντονμές” / από την Οικογένεια “Καπανί” / “καθαρός” δηλαδή ΝΑΤΟ – ϊκός και δυτικόφιλος και τελικά, σήμερα, πολιτικός… υμνητής του ΡΤΕ (Καταλάβατε)! / “Βαρύς” ως προς την σκέψη!

Θα θυμάστε τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει επί ημερών του με την “κιπά” στο κεφάλι να προσεύχεται στο “Τείχος των Δακρύων”! Τέτοιο φαινόμενο δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί, τουλάχιστον “ανοικτά”, στις ΤΕΔ!

teixos dakryvn                                                                        mpasmpog ebraios

tourkoi31

Η καταγωγή του Μπασμπούγ είναι από το Μοναστήρι (Μπίτολα) της σημερινής πΓΔΜ! Διαβάστε λίγο σύγχρονη τουρκική Ιστορία, για τους Νεότουρκους του 1908, θυμηθείτε πού πήγε, πότε και τί έκανε στο Μοναστήρι ο Κεμάλ, ποιός ο ρόλος των στρατιωτικών των ενταγμένων στους Νεότουρκους τότε, τί ήταν αυτοί οι Νεότουρκοι, αν υπήρχαν στο Μοναστήρι Εβραίοι, κλπ και θα αντιληφθείτε πώς -πιθανώς- η οικογένεια του Μπασμπούγ να έχει εβραϊκή καταγωγή, κλπ.

Γιατί λοιπόν προσευχήθηκε δημόσια στο Ισραήλ ο Μπασμπούγ; Τί ήθελε να δείξει και σε ποιούς; Τί λέτε εσείς; Όταν γύρισε στην Άγκυρα διέταξε -οργίλος- ΕΔΕ και… “κόντρα” ΕΔΕ, ώστε να αποκαλυφθεί ο… λαδιάρης ή οι… λαδιάρηδες που κοινοποίησε / -σαν αυτό του το προσωπικό δεδομένο! Το… αποτέλεσμα, αν θυμάμαι καλά, έφερε ως… ενόχους έναν Αξκο του 3ου ΕΓ νομίζω και κάποιον από το Γρ. -τότε- “Δημοσίων Σχέσεων”, του Τ/ΓΕΕΔ (Σήμερα είναι Δνση και όχι Γρ. / Αχ, αυτά τα Τ/”Γραφεία Τύπου” των Επιτελείων… Πού να δείτε όμως και τα ελληνικά)!..

Μετά το συμβάν με το “Mavi Marmara” έπεσε στη δυσμένεια του Ισραήλ! (Πλην αυτής του ΡΤΕ).

Τί έγινε μετά; Μπήκαν… “τρίτοι και άσχετοι” μέχρι και στο… “Κόσμικ Δωμάτιο” / “Kozmik Odası”, των ΤΕΔ, στην Άγκυρα, κατηγορήθηκε ο Μπασμπούγ, όντας Α/ΓΕΕΔ, ότι μέλη των ΤΕΔ (2 Υπξκοι των “Bordo Bereli” συγκεκριμένα) συνωμοτούσαν για να σκοτώσουν τον τότε Αντιπρόεδρο του “ΑΚΡ”, Μπουλέντ Αρίντς, κλπ, κλπ, κλπ. Σήμερα, που “ανέκρουσε πρύμναν” με τις ΤΕΔ ο ΡΤΕ, οι Τούρκοι κυβερνητικοί μας είπαν και μας λένε ότι, οι… “εισβολείς” στο κτήριο της “Διεύθυνσης Κινητοποίησης και ΕΠΣ”, (το παλιό “Ειδικό Γραφείο Πολέμου” / “Özel Harp Dairesi”), όπου ήταν και ο χώρος “Κόσμικ”, ήσαν του “Παραλλήλου – Γκιουλενικού Κράτους”, ενώ και ο Στρατηγός Ι. Χ. Πεκίν, του ακραίου εθνικιστικού Κόμματος “Vatan” / “Πατρίδα”, πρώην Κλαδάρχης Πληροφοριών, (T/ΥΣΠ), έχει “καλύψει”, κατά καιρούς, αρκετά, με δηλώσεις του, την τότε Ηγεσία.

Ήταν/είναι επίσης γνωστή η τότε “κόντρα” του Μπασμπούγ με τον ΡΤΕ, το… ξεφτιλίκι του με το πυρομαχικό A-T “LAW”, κατά την εξέλιξη της… “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, όπου μετεβλήθη σε Τούρκο… Βουλγαράκη, και η κατάληξή του στις Φυλακές της Σηλυβρίας… Κάτι… “δεν πήγε καλά”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Έμεινε στην… Ιστορία, λέγοντας ότι “με το να κατηγορούμε στελέχη των ΤΕΔ, ως μέλη τρομοκρατικών Οργανώσεων, όπως της “Εργκενεκόν”, κλπ, είναι σαν να λέμε ότι οι ΤΕΔ είναι τρομοκρατική Οργάνωση και ότι ο Τούρκος Α/ΓΕΕΔ, Αρχηγός τρομοκρατικής Οργάνωσης “!..****

Τελικά “έπεσε” “μετ’ επαίνων” και πήγε για 26 μήνες… διακοπές στη Φυλακή, ουσιαστικά ως Αρχηγός τρομοκρατικής Οργάνωσης, ο Τούρκος Α/ΓΕΕΔ!!! Φοβερό φίλοι μου; Φοβερό και τρομερό, πράγματι!..

**** Τελικά η “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, η “ΒΑΡΙΑ”, κλπ, μας λένε σήμερα οι του “ΑΚΡ”, ότι ουσιαστικά δεν υπήρξαν, ότι επρόκειτο για συνωμοσία των… Γκιουλενικών, της τρομοκρατικής Οργάνωσης του Αρχι – Χότζα Φετχιουλλάχ Γκιουλέν (“FETÖ”)! Μας το λένε “σήμερα” οι “πολιτικοί φίλοι” του ΡΤΕ και ο ΡΤΕ, αφού όμως από το 2003 και μέχρι πριν ακόμα από κάποιους μήνες, το “ΑΚΡ”, και προσωπικά ο ίδιος ο ΡΤΕ τους είχε, τους όποιους εμπλεκόμενους, στις υποθέσεις αυτές, κλπ, κυριολεκτικά, “ξεσκίσει”!.. Τώρα για ό,τι κακό συμβαίνει στην Τουρκία, φταίει πάντα η “FETÖ“!.. Αχαχαχαχαχαχα

Προσέξτε τώρα και κάτι τελευταίο:

α. Ο Μπασμπούγ, το 2006, υπέβαλε επίσημη αίτηση, ώστε να γίνει μέλος της ιδρυθείσας το 1882 Μασωνικής στοάς “ΑΝΑΤΟΛΗ” / “Μεγάλο Κλαμπ” πλέον, “Cercle d’Οrient”, αγγλικής επιρροής. (Σ΄αυτήν είναι και ο Μπουγιουκανίτ / Ο Μπιρ, μέχρι πρότινος, ήταν “Πρόεδρος των Ψηφοφοριών” στο “Μεγάλο Κλαμπ”). Η αίτησή του, μετά από έρευνα της Στοάς, έγινε δεκτή! (Ιστορικά, ο ιδρυτής της Στοάς ήταν ο Πρέσβης της Αγγλίας στην Πόλη, Σάντισον, όπως και της “Μεγάλης Μασονικής Στοάς της Ανατολής”, στο Πέρα (Μπέϊογλου), που σήμερα λέγεται “Μεγάλο Κλάμπ”. Συνεδρίαζαν, για χρόνια, στο διαμέρισμα του Αβραάμ Πασά, στην ίδια περιοχή (Πέρα). Σήμερα, το “Κλαμπ” πλέον, έχει μεταφερθεί στην ασιατική πλευρά της Πόλης, στην Χαλκηδόνα (Καντίκιοϊ) και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του “Χαβουτσλού- Μπαχτσέ”, αποτελώντας κέντρο συνάντησης προσώπων, μόνον της “υψηλής κοινωνίας” της χώρας!..

β.  Ο Μπασμπούγ, λίγο πριν αναλάβει Α/ΓΕΕΔ ή λίγο μετά, (συγγνώμη, αλλά γράφω “εκτός Αρχείου”), πάντως… “λίγο”, επισκέφθηκε στη Σμύρνη τον Οζκιόκ (!!! / Γιατί άραγε πήγε να τον δει;) και όταν μετά, με τη συνοδεία του, έφυγε και πήγαινε προς α/δ πλησίον της Στρατιάς, (το στρατιωτικό  “Τσίλι” μάλλον ή ελικοδρόμιο, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα), προκειμένου να γυρίσει στην Άγκυρα, η αυτοκινητοπομπή του έπεσε σε βομβιστική ενέδρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός Σχη, εξ όσων θυμάμαι, και τον τραυματισμό 3, 4 άλλων στρατιωτικών συνοδών του! (Το θέμα είχε κρατηθεί, αρχικά, μυστικό! Προφανώς, οι Κεμαλιστές – Ευρασιανιστές πιθανώς φοβόντουσαν ότι θα εξελισσόταν -ίσως- σε νέο… Οζκιόκ, ήξεραν γι’ αυτόν και θέλησαν να τον… “καθαρίσουν”! Δεν νομίζω ότι ήταν το… “ΡΚΚ”)!.. 

isik_kosaner

Στρατηγός Σεμπαχαττίν Ισίκ Κοσανέρ: (27-08-2010 / 29-07-2011) / Αξκός του (ΠΖ) – Κομμάντος / Σκληρός Κεμαλιστής / Δυτικόφιλος – ΝΑΤΟ-ϊκός (Έκανε στις “Πληροφορίες” στο “AFSOUTH” στη Νάπολι) / “Σαμπεταϊτζής”, μάλλον και αυτός από την Οικογένεια των “Καπανί” / Η ρίζα του ονόματός του, “Κασέρ” ή “Κοσέρ” είναι εβραϊκή (Σεφαραδίτικη ή Εσκενάζυ, αντίστοιχα). 

Ο Κοσανέρ ήταν ο πιο αγαπητός, τα τελευταία χρόνια, μέσα στις ΤΕΔ, Αξκος! Τα στελέχη τον αποκαλούσαν Φίλο Ψυχής! Ήταν “Λίγος” και “Αδιάβαστος” περί τα… γεωπολιτικά, παρά τις… απαιτήσεις της θέσεως που κατέλαβε!

To 2006, ως Υ/Τ/ΓΕΕΔ, (μαζί με τους τότε Διευθυντή Επιχειρήσεων του Τ/ΓΕΕΔ, Αντγο Μπεκίρ Καλιοντζού  και τον Διευθυντή του Τμήματος Πληροφοριών – Υποστήριξης, του Τ/ΓΕΕΔ, Αντγο Ν. Μπαϊκούλ), είχε συντάξει το γνωστό 73 σελίδων “Υπόμνημα” / “Andıç”, με 6 τμήματα, στο οποίο αναφερόταν στις Η.Π.Α., στην ΕΕ και στον “Διεθνή Αμερικανο-Ούγγρο-Εβραίο” Χρηματιστή / σπεκουλαδόρο, Τζορτζ Σόρος, και στις ενέργειές τους, “προκειμένου να διαιρεθεί η Τουρκία και να αλλάξει το καθεστώς στην χώρα”. Στο “Υπόμνημα” αυτό γραφόταν αναλυτικά το “ποιόν” του Σόρος, ποιούς χρηματίζει στην Τουρκία, οι σχέσεις του ιδρυτή και Προέδρου του Ε-Τ “Οικονομικού Φόρουμ”, Έλληνα “Μπιλντεμπεργκ-τσή” Κώστα Καρρά, με τον Ρ. Κοτς, γραφόταν ότι ο Σόρος ήταν ο υπεύθυνος της οικονομικής κρίσης του 1998, ότι πρόκειται για “σκοτεινό” πρόσωπο, μέχρι και ότι το “Σόρος” δεν είναι το πραγματικό του όνομα, κλπ.

soros_251_201_c1

Με το “Υπόμνημα” αυτό, [που δικαιολόγησε μετά, ως Αρχηγός, ο Α/ΓΕΕΔ Μπασμπούγ, καλύπτοντας και τους σχεδιαστές – συγγραφείς του και διατάσσοντας, ως αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος, την “κρυφή” δια του “Διαδικτύου” προπαγάνδα  των ΤΕΔ, εξ ου και το όνομα που δόθηκε στον όλο τ/σχεδιασμό (“INTERNET Andıcı”)], ο Κοσανέρ ουσιαστικά είχε… προ-υπογράψει το τέλος του!..

Δόλιος Αξκος, (κάναμε παλαιότερα το “Ψυχογράφημά” του και ήταν πολύ “δυνατή” εργασία), όχι όμως σημαντικής ευφυίας! Ήταν -στρατιωτικά- “παιδί” του Μπασμπούγ, (ο οποίος, με τη σειρά του, όπως παραπάνω υπονοήθηκε, ήταν “παιδί” ή πολύ “κοντινός” του Οζκιόκ), και έτσι προωθήθηκε στη θέση του Α/ΓΕΕΔ! Να πούμε ότι τον Κοσανέρ τον γνώριζε και τον εκτιμούσε ως στρατιωτικό και ο Οζκιόκ, αφού ήταν αυτός που, (επί Οζκιόκ και μάλλον με εντολή του), ανέλαβε και “έφτιαξε”τους “Bordo Bereli”, τις γνωστές νέες τουρκικές “Ειδικές Δυνάμεις”! (Ό,τι άλλο πλέον αποκαλείται “Κομμάντος”)! Μάλιστα, φέρεται ότι προσωπικά ο ίδιος ο Κοσανέρ, και μόνον αυτός, επέλεξε τα πρώτα στελέχη των “Bordo Bereli”, τους… “πυρήνες”!.. (Διετέλεσε παλαιότερα Επχης τηςΔνσης Κινητοποίησης και ΕΠΣ, του γνωστού “Ειδικού Γραφείου Πολέμου”).

Για όλους αυτούς τους λόγους, [όταν “βγήκε” στα Τ/ΜΜΕ ότι κάτι συνέβη στη… “Δνση Κινητοποίησης και ΕΠΣ” (εκεί δηλαδή που εφυλάσσετο όλη η στρατιωτική, αλλά και πολιτική Ιστορία της Κεμαλικής, μετά από το 1919, και κυρίως μετά από το 1923, Τουρκίας, και όχι μόνον τα “ΕΤΝΑ ΑΑΠ” και “COSMIC” σχέδια των ΤΕΔ)], ο τότε Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ Μπασμπούγ, πήρε τον “κολλητό” του, τότε, Α/ΓΕΣ, Ισίκ Κοσανέρ και… “έτρεξαν” συνοφρυωμένοι να δουν τί συμβαίνει, κλπ… / Κάποια στιγμή, θα σας γράψω τί έχει πει, τί αιτιάσεις προέβαλε για το θέμα, ο τότε Δντης της Τ/”Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών”, Ι. Χ. Πεκίν. Σήμερα, οι τότε Εισαγγελείς, (3 ήσαν, αν θυμάμαι καλά), και αυτός που διέταξε την έρευνα στο “Κόσμικ” του Τ/ΓΕΕΔ, καθώς και οι 2 που πήγαν “επί τόπου” για έρευνα, κατάσχεση υλικού(!!!), κλπ, είναι… κατηγορούμενοι, ως μέλη της “FETÖ”!!! “Πάμε μαζί” τώρα! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Καταλάβατε!..

Ως Α/ΓΕΕΔ προσπάθησε… “να βάλλει χέρι” στα οικονομικά του “OYAK”, υπέρ των φυλακισμένων στελεχών της “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, προκειμένου για την πληρωμή των δικηγόρων τους, άλλων οικονομικών αναγκών τους, κλπ. Είπε στον τότε Στρατηγό – Διοικητή του Οργανισμού: “Έχουμε 1 εκ. λίρες στον Οργανισμό, έλα να τις χρησιμοποιήσουμε για τα στελέχη μας”, κλπ. Τελικά, η ενέργειά του αυτή δεν ενεκρίθη, μάλλον από τους ίδιους τους φυλακισμένους… ανωτέρους του!..

Συνεχίζω!

Ο Κοσανέρ παραιτήθηκε, λόγω υποτίθεται της πράγματι σωβούσης ρήξης των Κεμαλιστών – Ευρασιανιστών, του Τ/ΓΕΕΔ, με τον ΡΤΕ και τους Ισλαμιστές του (όλα τα γνωστά θέματα, κλπ). Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή η έχθρα ήταν μία από τις αιτίες της παραίτησής του, (όχι όμως η σπουδαιότερη), αφού δεν είχε, (κυρίως λόγω ελλείψεως γνώσεων στρατηγικής και ελλείψεως πολιτικής σκέψεως), ως ο παραδοσιακός Κεμαλιστής Τούρκος Α/ΓΕΕΔ, το επίσης παραδοσιακό σθένος να αντιπαρατεθεί με τον ΡΤΕ και το όλο το νέο Ισλαμικό σύστημα εξουσίας, το οποίο μάλιστα στήριζαν “επί τόπου” / “στο πεδίο”, με “Ειδική Ομάδα”, οι Αμερικανοί!

Η κυριότερη αιτία της παραίτησής του, πιστεύω πως ήταν το γεγονός ότι έγινε ρεζίλι, (ή τον… ρεζίλεψαν), ως Α/ΓΕΕΔ, αφού “κάποιοι” κατέγραφαν τις όποιες ομιλίες του μέσα στο Επιτελείο (2 εξ αυτών “βγήκαν” και στο “youtube”),***** κάτι που σήμαινε ότι δεν ήλεγχε τα… ηνία, τα… γκέμια των ΤΕΔ, όπως θα έπρεπε! [Σε μια από τις 2 κασέτες μάλιστα, ακούγεται, λίαν εκνευρισμένος, να αναρωτιέται “τί συμβαίνει επιτέλους”… ή “είναι δυνατόν”, κλπ! (Άραγε στο ελληνικό Επιτελείο, τί γίνεται; Άλλη φορά όμως για τους… Γκιαούρηδες)]!..

***** Από το 2007 κυρίως και μετά έχουμε ένα… “πανηγύρι” διαρροής πληροφοριών στις ΤΕΔ, υποθέσεις κατασκοπείας, “βαριές”, “ελαφρές”, “Εργκενεκόν”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Οι ΤΕΔ των “Ευρασιανιστών” “κτυπήθηκαν”, με σχεδιασμό, αλύπητα! Από ποιούς; Έλα ντε! Ξυπνάτε!..

Σας είχα γράψει πως μέσα στο Τ/Επιτελείο, για αρκετά χρόνια (από το 1995 και τη γνωστή μυστική Ι-Τ στρατιωτική συμφωνία, μέχρι και τις 31-05-2010, όταν αυτή “έσπασε”, λόγω “Mavi Marmara”), ήσαν Ισραηλινοί στρατιωτικοί ΔΒ-τές (οι Τούρκοι σε θέματα ΔΒ έχουν κυρίως συνεργαστεί με τους Γάλλους, ιδιαιτέρως σε θέματα ΔΒ της 1ης Τ/Στρατιάς, από τη 10ετία του 1980 ακόμα). Λίαν πιθανώς, πίσω από τις παράνομες μαγνητοφωνήσεις του Κοσανέρ, (προσφάτως απεδόθησαν και αυτές στην… “FETÖ”, όπως λέμε, “δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν” φταίει ο τάδε, κλπ…), όπως και πίσω από την απόπειρα κατά του Μπασμπούγ, κλπ να είναι οι Ισραηλινές ΜΥ!****** Θυμάστε επίσης ότι τότε, όλο το τουρκικό… “επικοινωνιακό στρατιωτικό / πολεμικό κομμάτι”, μαζί με όλο το υπηρετούν προσωπικό, μετεφέρθη στη ΜΙΤ!!! Τυχαίο; Τίποτα φίλοι μου στον βαθύ και βρώμικο πόλεμο των πληροφοριών δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό! Άντε τώρα να μπορέσουν οι Τούρκοι Στρατηγοί να ξανακάνουν Χούντα! Πώς; Οι Επικοινωνίες ελέγχονται πλέον από… “τρίτους”!.. Καταλάβατε!

****** Άλλη εκδοχή είναι το “Συμβούλιο των Τ/Σοφών” / “Encumen-i Danış”*, (εκτιμώ ότι αποτελείται από τους “πρώτους”, από τους “αρίστους” εκ των αφυπηρεσάντων πολιτικών, διπλωματών, στρατιωτικών και οικονομολόγων της μεγάλης “Μασωνικής Στοάς της Ανατολής”, της Πόλης ή το τωρινό “κλαμπ”, που λέγαμε), αν δεχθούμε ότι υφίσταται ακόμα και έχει ακόμα τη γνωστή του δύναμη (προσωπικά πιστεύω ότι και υπάρχει και έχει ρόλο), να αποφάσισε, (βλέποντας τί υφίσταται και η χώρα, αλλά και οι ΤΕΔ), να “τελειώσει”, με τα όργανά του μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, (όπως πχ Όργανο τους είναι συνήθως, παραδοσιακά θα έλεγα, ο εκάστοτε Υ/ΓΕΕΔ, που είναι και μέλος της Στοάς), όλους αυτούς τους …. “παλιούς” Ευρασιανιστές Στρατηγούς και την αντι-αμερικανική τους… “ρότα” και “καθάρισε” το ίδιο τον Μπουγιουκανίτ, αλλά και τους Μπασμπούγ και Κοσανέρ, (παλιά “Φρουρά”), φέρνοντας στο προσκήνιο Στρατηγούς Κεμαλιστές, αλλά όπως τους είχε περιγράψει και τους ήθελε ο Κεμάλ Ατατούρκ, δηλαδή “κλεισμένους” στα …. στρατόπεδά τους και ασχολούμενους με την εκπαίδευση του προσωπικού, κάνοντας αρχή με τον Στρατηγό Νετζντέτ Οζέλ, που κυρίως οι Ευρασιανιστές του τ/Επιτελείου, όταν αυτός ήταν “Δντης Δόγματος” του Τ/ΓΕΕΔ, το 2007, είχαν προσπαθήσει να τον αποστρατεύσουν! (“Ο Στρατός οφείλει να επεμβαίνει, κατά τον Κεμάλ, σας το γράφω όσο πιο απλά γίνεται, μόνον όταν προσβάλλονται τα γνωστά “6 βέλη” του Κεμάλ, οι “αρχές” του ή οι “παρακαταθήκες” του! / “Ανοίξτε” βιβλία και διαβάστε / Γι’ αυτό και η… “μάχη” τώρα, όπως το λέγαμε εδώ και κάποια χρόνια άλλωστε, για την αλλαγή των 4 πρώτων άρθρων του Συντάγματος, που θέλει ο ΡΤΕ να τροποποιήσει)!..

* Ορισμένοι σημερινοί Τούρκοι, μέλη του “Συμβουλίου” αυτού, είναι οι διπλωμάτες του Τ/ΥΠΕΞ, Ιλτέρ Τουρκμέν, Ονούρ Οϊμέν, ο Οζ. Σανμπέργκ, οι οποίοι είναι Τούρκοι εβραϊκής καταγωγής (Σ). Παλαιότερα, μέλος ήταν και ο πολύ γνωστός (Σ) πολιτικός Σουκριού Σινά Γκιουρέλ. ΥΠΕΞ δεν μπορεί να γίνει ποτέ (Σ), όπως, αν θυμάμαι καλά, και Διευθυντής του “Ιδρύματος Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης” (“TRT”). Επίσης, φέρεται ότι ο εκάστοτε Υ/ΓΕΕΔ είναι (Μ) / Τουλάχιστον αυτό ίσχυε, κάτι ως “εθιμικός Νόμος – Δίκαιο”.

  necdet_ozel

Στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ: (29-07-2011 / 04-08-2011, ως Αναπληρωτής Α/ΓΕΕΔ και 04-08-2011 / 18-08-2015) / Παραδοσιακός Κεμαλιστής / Ο 1ος “κανονικός”, μετά από πολλές 10ετίες Κεμαλιστής! / NATO-ϊκός – Φιλοδυτικός / Από λίγες, έως μηδενικές οι σχέσεις του με τους Ισραηλινούς, ως Α/ΓΕΕΔ / Αρχηγός Τάξεως / Γιός Αξκού – Σχη Σεϊφεττίν Οζέλ, 95 (+).

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην κηδεία του, παρέστη ο τέως Α/ΓΕΕΔ, Κοσανέρ! Υπήρξαν φήμες ότι ο Οζέλ “πίεζε” τον ΡΤΕ, ώστε να ανελάμβανε Α/ΓΕΕΔ νωρίτερα, ενώ γενικά η στάση του είχε από κάποια ΜΜΕ συνδεθεί με την παραίτηση Κοσανέρ.

Σεβάστηκε απόλυτα την… “Κεμαλική Δημοκρατία”, αλλά, προς το τέλος της θητείας του, εκτιμώ πως “βιάστηκε” να φύγει και πήγαινε στα… Νοσοκομεία, (“GATA” / το αντίστοιχο 401, αλλά προσέξτε: ΣΚΟΡ: GATA – 401, 10-0! Καταλάβατε!..), για υπαρκτά θέματα της υγείας του, που τόσο καιρό όμως υπέμεινε, εκτιμώντας ότι ο ΡΤΕ με τα όσα λέγει και πράττει, “έχει ξεφύγει”!!!

Υπό μία έννοια “Ερντογανικός”, αν εξετάσει κανείς το πώς γνωρίστηκε με τον ΡΤΕ, αλλά αν εξετάσει και την ακολουθήσασα στάση του, προς τον τότε Τ/Π-Θ, ΡΤΕ.

Ο 1ος “Ήσυχος”, επί ΡΤΕ, Α/ΓΕΕΔ.

Πιστός Μουσουλμάνος! (Δεν υπάρχει ουδεμία πληροφορία για σχέση του με την τ/Μασωνία).

Είναι ο 1ος που επανακαθιέρωσε την προσευχή της Παρασκευής, αλλά και γενικά την προσευχή στις ΤΕΔ.

Το 2007, προσπάθησαν να τον αποστρατεύσουν οι σκληροπυρηνικοί , όταν ήταν στο Τ/ΓΕΕΔ, αλλά τους εμπόδισαν τα… προσόντα του, ως στέλεχος.

Ως Α/ΓΕΕΔ ήταν σχετικά απομονωμένος, ακριβώς λόγω του ότι εθεωρείτο… “εκτός (παραδοσιακής στρατιωτικής) γραμμής”! (Καταλάβατε)!

Ασχολήθηκε, ως Α/ΓΕΕΔ, σε βάθος(!) και με επιτυχία(!) θα έλεγα ή έστω με θετικό πρόσημο, με την εξέλιξη της τ/”Αμυντικής Βιομηχανίας”.

“Ξαναγύρισε” τις ΤΕΔ στα στρατόπεδα και τις… εκπαίδευσε!..

Necdet_Özel_cropped                  ozel khdeıa                 ozel khdeıa 2

ΦΩΤΟ 1:   Οζέλ                                              ΦΩΤΟ 2 και 3:      Ο Οζέλ στην κηδεία του πατέρα του

                                                                                            – / –

Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ: (18-08-2015 – ; / Κανονικά έως το 2019) / (Σ) / (Μάλλον) εκ των “Καπανί” / ΝΑΤΟ-ϊκός – Φιλοδυτικός / Παραδοσιακός Κεμαλιστής (“Στυλ” / “Üslup” Οζέλ, αλλά στη “βρώμικη” έκδοσή του) / Ιδιαιτέρως σκληρός και “καιροσκόπος” – “οπουρτουνιστής”! 

akar 2                                                                    akar3

syggene;is Akar

                                                  odıerno akar

ΦΩΤΟ 1: Συγγενείς του Ακάρ.                                                               ΦΩΤΟ 2: Ο Ακάρ παρασημοφορείται στις Η.Π.Α. (29-01-2015 / Βάση “Fort Myer”), για την προσφορά των ΤΕΔ στα τεκταινόμενα στη… Συρία, από τον Αμερικανό Στρατηγό Οντιέρνο, ο οποίος ήταν αυτός που το 2003, στα τότε γεγονότα στο Ιράκ, είχε συλλάβει Τ/”Bordo Bereli” και τους είχε φορέσει στα κεφάλια τους, τσουβάλια! Οι Τ. προς τούτο, αποκαλούν τον Αμερικανό Στρατηγό: “Çuvalcı Paşa“!..

Ο Ακάρ είναι στέλεχος με… ελληνική νοουτροπία! Αν δεν γινόταν Αρχηγός, μπορεί και να… πέθαινε, από τον καϋμό του!.. Διαβάστε!

Το 1998, η τότε “κατάσταση” (Χούντα Καρανταγί και Μπιρ ή Χούντα Μπιρ πιο σωστά, αφού αυτόν “έβαλε μπροστά” ο Καρανταγί), δεν τον είχε προαγάγει, τον είχε αφήσει… “διατηρητέο”! Δεν ξέρω το “γιατί”! Προσωπικά, εκτιμώ για λόγους χαρακτήρος!..

Ο Ακάρ βρήκε όμως “πρόσβαση” στον Οζκιόκ, ο οποίος “έδειξε” ότι τον ήξερε! (Πιθανότατα και λόγω… καταγωγής / Ό,τι σας έγραψα στην εισαγωγή)! Έτσι, απ’ εκεί και πέρα τον… “πήγαινε καρότσι” για τα “ψηλά” ο ισχυρότατος… “κοντός”, με τους… “δικούς” του! Καταλάβατε!

Έτσι και παραδειγματικά αναφέρω ότι, ο Ακάρ, “έφαγε” κυριολεκτικά τη θέση του Νεζάτ Μπεκ, στη Διοίκηση της Τ/ΣΣΕ, αναλαμβάνοντας τη θέση του! (Τον Μπεκ οι ΤΕΔ τον “κράτησαν” μόνον 1 έτος, ως Διοικητή της ΣΣΕ, ενώ τον Ακάρ, 3)!

Επίσης, ο Ακάρ δεν υπηρέτησε ποτέ ως Διοικητής Στρατιάς, (“έσπασε” ένα από τα “must” στις ΤΕΔ, για τους προαλειφόμενους Αρχηγούς), αλλά διετέλεσε -προσέξτε- Υ/ΓΕΕΔ, (τί σας έχω γράψει εδώ για τους Υ/ΓΕΕΔ;), υπό τον Οζέλ.

Ο Ακάρ βοηθήθηκε στην προς την 1η “καρέκλα” των ΤΕΔ πορεία του, και από τον συμπατριώτη του, πρώην ΠτΔ Αμπντιουλλάχ Γκιούλ! (Είναι 2 χρόνια μικρότερος του / και οι 2 είναι από την Κεμαλική Καισάρεια, βεβαίως η οικογένεια του Ακάρ είναι από την Άγκυρα, αλλά βρέθηκε στην Καισάρεια, λόγω του ότι εκεί είχε μετατεθεί ο μη στρατιωτικός πατέρας του Ακάρ, Ιμπραήμ Ακάρ, αν δεν σφάλλω, και δεν σφάλλω).

Ο Ακάρ, στην πορεία της διεκδίκησης της Αρχηγίας των ΤΕΔ, “έφαγε” και τον πολύ δυνατό “παίκτη”, Στρατηγό Μπεκίρ Καλιοντζού , (διαβάστε παραπάνω, εκεί που σας γράφω για τον Κοσανέρ), ο οποίος ήταν ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλός του, για τη θέση!

Έχει συναντηθεί με τον Αρχι-Ραββίνο της Τουρκίας, Ισαάκ Ιμπραήμ – Ζαντέ (Ισαάκ Ιμπραήμ ο “Ευγενής”) / Ishak İbrahımzade! (Στην παρούσα φάση, φέρεται ότι ασχολείται, ως Α/ΓΕΕΔ, με τις μειονότητες στην Τουρκία, μετά από σχετική επιστολή που έλαβε, από Τούρκο διανοούμενο, κλπ)!..

Έχει αναπτύξει, (κινούμενος περίπου στη γραμμή του προκατόχου του, Οζέλ) και κυρίως λόγω των εξελίξεων στη Συρία, άριστες σχέσεις με τον ΡΤΕ, (η πολιτική αναγκαιότητα “συνύπαρξης” – συνεννόησης των 2 ισχυροτέρων ανδρών της Τουρκίας είναι αμφιμονοσήμαντη), στο γάμο της κόρης του οποίου παρέστη ως ένας από τους Κουμπάρους, προκαλώντας την οργή σε πολλούς εκ των Τούρκων, οι οποίοι διετείνοντο ότι δεν μπορεί να σκοτώνονται από τους “τρομοκράτες” του “ΡΚΚ” Τούρκοι στρατιωτικοί και ο Α/ΓΕΕΔ να συμμετέχει “την ίδια ώρα” σε “χαρές και πανηγύρια”, ακόμα και αν αυτά είναι του… αγαπητού και… λαοπρόβλητου ΡΤΕ!.. Τα “φρικτά” (“menfur”), όπως χαρακτηρίστηκαν από τον “Εκπρόσωπο Τύπου” του ΠτΔ, Ιμπραήμ Καλίν, σχόλια, κυριάρχησαν στα Τ/ΜΜΕ, κάμποσες ημέρες, μετά από το γάμο της 2ης και πολυαγαπημένης κόρης του ΡΤΕ.

Είναι μάλιστα αγαπητοί αναγνώστες μου / μας τόσο άριστες οι σχέσεις του Ακάρ, με τον ΡΤΕ, ώστε έσπευσε να τονίσει μεσούσης της Ανοίξεως, (και όταν ο ΡΤΕ ήταν στις Η.Π.Α.), όταν μερίδα των Τ/ΜΜΕ έγραφε για λίαν πιθανή απόπειρα Πραξικοπήματος από Γκιουλενικά στελέχη των ΤΕΔ, πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα και πως οι ΤΕΔ συνεχίζουν να είναι… δημοκρατικές (sic) και να ασχολούνται αυστηρά με την αποστολή τους! Δεν παρέλειψε να τονίσει τέλος πως, στις κρίσεις του Αυγούστου, στελέχη τέτοιων… αντιλήψεων (βλέπε “Γκιουλενικά”) θα “φύγουν” και ουσιαστικά θα εκδιωχθούν των ΤΕΔ!.. (Θα παρακολουθήσουμε το θέμα και κυρίως θα μας απασχολήσει το ποσοστό αυτών των… αποστρατειών)!.. Καταλάβατε!..

rte + akar

    suleyman-sahtan-kacis-operasyonu-davutoglu-akar-300x138

Ενημέρωση Π-Θ Νταβούτογλου για την επχση “Σουλεϊμάν” Σαχ (Φεβ. 2015)                “EFES 2016″

Τα 5 -κυρίως- τελευταία χρόνια, ο ΡΤΕ έχει “κατάλληλα” δημιουργήσει στρατιωτικές Μονάδες “φίλα προσκείμενες” σ’ αυτόν, και μέσα στις ΤΕΔ, (όπως πχ είναι η ΤΘΤ στην ασιατική πλευρά της Πόλης, οι “Bordo Bereli” / BB *******, κλπ), στη Σ-Χ, η οποία για 10ετίες “τράβηξε” και “τραβά το κουπί” της αντιμετώπισης του “ΡΚΚ”, αλλά κυρίως στην Αστυνομία, με τις προσλήψεις – διορισμούς που έκανε και με το νέο “Ειδικο-Επιχειρησιακό” Σώμα, που δημιούργησε, τους Polis Özel Harekatı, ήτοι τους “Ειδικο-Επιχειρησιακούς”, της Αστυνομίας (Μορφή εξειδικευμένων αστυνομικών Κομμάντος)!.. (Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι οι επικοινωνίες πλέον των ΤΕΔ μετεφέρθησαν στη “ΜΙΤ”, την οποία την ελέγχει απόλυτα, όπως και το ΥΠΕΣ)!.. Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι εύκολο πλέον το… γέννημα Χούντας, από κανέναν, στην Τουρκία!..

********BB: Είναι χαρακτηριστική η φράση που έγραφαν οι Κομμάντος της Αστυνομίας στους τοίχους, των πόλεων της ΝΑ Τουρκίας, που κυριολεκτικά ξεπάστρεψαν, για τον ΡΤΕ, στον οποίον αφιέρωναν τις όποιες, κατά των Κούρδων, νίκες τους!..  Έγραφαν: “Εμείς έχουμε τον ψηλό”! (“Bizde Uzun Adam var”, κλπ)! Αυτό σημαίνει πολλά φίλοι μου!..

Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα, είμαι σίγουρος, από όλα τα στοιχεία που σας παρέθεσα για τον Ακάρ στο άρθρο αυτό, γιατί είδους άνθρωπο μιλάμε!

Πάτε τώρα και διαβάστε, (εδώ στο “σάϊτ” μας), το άρθρο που γράφηκε, μετά από τις περσινές των ΤΕΔ κρίσεις του Αυγούστου, όπου “μιλούσαμε” για την πιο σκληρή και επιχειρησιακή, τις τελευταίες 10ετίες, τ/στρατιωτική ηγεσία******** και “συνδέστε” εγκεφαλικά τα όσα διαβάζετε τώρα εδώ, με εκείνα, προβληματιστείτε και εξάγετε τα συμπεράσματα σας!

akarianos

******** Θυμίζω, παραδειγματικά, ότι ο σημερινός Α/ΓΕΑ, Αμπιντίν Ουνάλ, είναι πιθανώς ο καλύτερος Α/ΓΕΑ πιλότος που πέρασε ποτέ, κάτι που ασφαλώς αφορά και μόνον αυτόν! Πρόσφατα βομβάρδισε ο ίδιος θέσεις του “ΡΚΚ”!.. Παράλληλα όμως είναι και ο πιο επιχειρησιακός Τούρκος “Αεροπόρος”, κάτι που αφορά σίγουρα (και) εμάς, ως ΕΕΔ, είναι αυτός που έχει σχεδιάσει έναν πιθανό Ε-Τ αεροπορικό πόλεμο στο Αιγαίο και αλλαχού, και κυρίως είναι αυτός που κατόρθωσε και “πέρασε” την αλλαγή της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Τ/Πιλότων, κάνοντάς τους ιδιαιτέρως επιθετικούς (μικρούς “Καμικάζι”)!..

pentagon-hulusi-akara-suriye-madalyasi

org-abidin-unal-pkk-operasyonuna-bizzat-katildi-8459804_4488_m                                                      org-abidin-unal-pkk-operasyonuna-bizzat-katildi-8459804_2525_m

org-abidin-unal-pkk-operasyonuna-bizzat-katildi-8459804_333_m

                                                                         Και στις 3 “φωτο” ο νυν Τ/Α/ΓΕΑ

Θα συνεχίσουμε όμως φίλοι μου, με την Ανακεφαλαίωση και τα Συμπεράσματα!

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!!!

                                                                                      ΕΛΛΗΝΑΣ 

ΥΓ.

α. Δεν σας υπόσχομαι, αλλά ο ΙΩΝΑΣ μου είπε πως αναμένει “φωτο” από το… “Μεγάλο Κλαμπ”, με τωρινούς και παλαιούς… Στρατηγούς και λοιπούς ενδιαφέροντες… ανθρώπους!.. Εφ’ όσον φτάσουν στα χέρια μου, θα το σκεφτώ και πιθανώς να σας παρουσιάσω μερικές!..

β. Σε πείσμα του ΡΤΕ και των Μογγόλων γειτόνων μας, αλλά σε πείσμα και του Κου… Ξυδάκη (που είναι ΥΦΕΞ μας και όχι ο… περιπτεράς της γειτονιάς του / α ρε κατάντια), που δεν θεωρεί τραγικό την ανάγνωση του Κορανίου, από την ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, βάλτε και ακούστε την ΒΟΣΠΟΡΙΤΙΣΑ με τον μεγάλο Μάκη Χριστοδουλόπουλο, χαλαρώστε και οπλιστείτε με νέα ψυχική δύναμη! Είπαμε μας κυβερνά το… “Ψευτορωμαίϊκο”!

γ. Με ρώτησε, πριν από λίγο, ο Δανιήλ για τη συνέντευξη σήμερα του ΥΠΑΜ Καμμένου, στον Τράγκα, που τον… μεγάλωσε στα… πόδια του(!..), ήθελε ένα σχόλιο για την υπόψη… “Αγιογραφία”!

Του είπα, (επειδή είμαι ευγενής), ΑΠΑΞΙΩ!

Επέμενε όμως και του ζήτησα να προβληματιστεί στο εξής:

Το 1974 η Ελλάς απώλεσε 40% του εθνικού της εδάφους και οι κριθέντες ως υπεύθυνοι σάπισαν στη Φυλακή, ενώ ο Παπαδόπουλος μάλιστα εφρουρείτο (Χ) 3 έτη, ευρισκόμενος ετοιμοθάνατος στο (Ν), μήπως και… δραπετεύσει!.. Έτσι έπρεπε να γίνει, διότι χάθηκε εθνικό έδαφος, κλπ, κλπ, κλπ και “μπράβο”!..

Οι σημερινοί κυβερνήτες μας, οι οποίοι πούλησαν, σε καιρό ειρήνης, όλη την Ελλάδα, για 99 χρόνια, κάτι που δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο, (διότι και αυτό μας είπαν τα λαμόγια), και είμαστε “υπό ξένη κατοχή”, (όπως άλλωστε τονίζει και ο… πολύς Κος Τράγκας, που δεν απάντησε ακόμα αν έχει “Offshore” στο Λίβανο και αν τον πρακτορεύουν οι Ισραηλινοί, εδώ και χρόνια), πώς γίνεται και όχι μόνον κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά εκφέρουν και πολιτικό λόγο, αντί να φορούν μαύρα, να πενθούν πρώτοι αυτοί, ως ταγοί μας, και να είναι κρυμμένοι στα πολυτελή… κλουβιά τους;

Τί να σχολιάσω φίλοι μου;

Ότι ήταν… βοηθός σεφ στη Λυών, ότι οδηγεί… Ε/Π, ότι κάνει… ψαροντούφεκο με τους ΟΥΚ, (Κε Α/ΓΕΕΘΑ;;;), το ψέμα του ότι τάχα μου δεν είπαν ψέμματα (οι “ΣΑΝΕΛ”) στον ελληνικό λαό, αυτοί οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες της νεότερης πολιτικής Ιστορίας; Ξέχασε πχ ότι το “OXI” του λαού μας στο Δημοψήφισμα, το κάνανε “ΝΑΙ”;

Και άλλα πολλά φίλοι μου!.. Ακόμα και ο… Γουλιμής θα ήταν ανώτερος απ’ όλα αυτά τα επηρμένα (στρατολογημένα) πλουσιόπαιδα, που ποτέ “δεν έφαγαν ένα χέρι ξύλο”, από τους γονείς τους, ώστε να μάθουν να είναι σεμνοί, θέλοντας μάλιστα να είναι και λαϊκοί… ηγέτες, τρομάρα τους!

Πολύ χρόνο του / τους αφιέρωσα!..

                                                                                              – / –