ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ!.. (Νο 1)

1396264713_vitamin

Φίλοι χαίρετε!

– Σας δίνω, αμέσως παρακάτω, νέες διαφόρων μορφών και τύπων… βιταμίνες ή πιθανώς και… πολυβιταμίνες, για καλύτερη σκέψη και προβληματισμό! Πρόκειται, θα έλεγα, για Βιταμίνες Πεταμένες πάνω σε… Καροτσάκι… Πωλητή Λαϊκής Αγοράς! “Επιλέγετε εσείς το… ποιές θα πάρετε, καθώς και την… ποσότητα χορήγησής τους!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή η ανεξέλεγκτη γενικώς χρήση… φαρμάκων, όπως και… παρασκευασμάτων, (η ανεξέλεγκτη χορήγησή τους, χωρίς… ιατρική οδηγία / -ίες), όπως είναι οι παραπάνω… βιταμίνες, είναι από πιθανό, μέχρι σίγουρο, ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή βλάβες στην… υγεία μας, παρακαλείσθε όπως, πριν από την όποια χρήση, να προβληματίζεστε έχοντας κατά νου την αρχή, η οποία λέγει ότι “δεν αποδεχόμαστε τίποτα άκριτα”!..

pepsi-kai-igeia-meros-c-vitamines-ihnostoixeia-nero-kai-enzima (1)

                                                                                              – / –

1. Γνωρίζετε, είμαι βέβαιος, ότι στην 65η νεοσυσταθείσα Τ/Κ-Β, του Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο νέος ΥΠΑΜ της Τουρκίας Φικρί Ισίκ, (13-09-1965), του Τεβφίκ και της Μετζμπουρέ, από το χωριό Μπαμπατζάντ, της Αργυρούπολης (Gümüşhane), είναι βουλευτής του “ΑΚΡ”, του Κοτζάελι, και απόφοιτος του “Επιστημονικού, Βιομηχανικού και Τεχνικού Πανεπιστημίου”, της Άγκυρας.

Είναι “επιτυχημένο”, σε γενικές γραμμές,… “παιδί” της πολεμικής βιομηχανίας της Τουρκίας!

Έτσι, μετά από χρόνια, στη θέση του ΥΠΑΜ, θα είναι κάποιος… συμβατός με τα… “προαπαιτούμενα” της υπόψη θέσεως!

Εκτιμάται ως απολύτως σίγουρο ότι για την επιλογή του στη θέση του ΥΠΑΜ υπήρξε η θετική εισήγηση του Α/ΓΕΕΔ, αν δεν υπήρξε και “εξ αρχής” επιθυμία του Στρατηγού Κου Χουλουσί Ακάρ!

Θεωρείται βέβαιο ότι θα προωθηθούν, “υπό κανονικές συνθήκες” (Κ.Σ.), στη θητεία του και σε απολύτως αγαστή συνεργασία με το Τ/ΓΕΕΔ, τουλάχιστον τα κρίσιμα εξοπλιστικά προγράμματα, (“βαλτωμένα” και μη), σε μια εποχή, κατά την οποία και η πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας, προσπαθεί να διαπιστώσει, μέσω εισαγγελικών και δικαστικών ερευνών, το πόσο… “πληγώθηκε” από τη “διαρροή πληροφοριών”, που συντάραξε τις ΤΕΔ τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια, καθώς και το πόσο… “πληγώθηκε” από τους… “περίεργους θανάτους” κορυφαίων και κρισίμων επιστημόνων – Υπαλλήλων της, κατά την ίδια περίοδο. Αναμένουμε με… αγωνία την κρίση της Τουρκάλας… Θέμιδος!..

Ο Ισίκ δήλωνε, μέχρι πρότινος, Δάσκαλος και Επιχειρηματίας!

Είναι παντρεμένος με τη Νιγκάρ Ισίκ, με την οποία έκανε 4 παιδιά.

To ονοματεπώνυμό του στην ελληνική σημαίνει: Φως Ιδεών / Σκέψεων. (Για όσους τυχόν ψάχνουν την οικογενειακή του καταγωγή, μετά από τον Κεμαλικό Νόμο “περί Επωνύμων”, τη 10ετία του 1930).

Στη συνέχεια:

Κατά την περίοδο της τ/εισβολής στην Κύπρο, το 1974, Τ/ΥΠΑΜ ήταν ο Χασάν Εσάτ Ισίκ!

Βρείτε εσείς, (όσοι πιθανώς ασχολείστε), αν υπάρχει συγγένεια ή αν πρόκειται για απλή συνωνυμία, με τον σημερινό Τ/ΥΠΑΜ.

Ο Χασάν Εσάτ Ισίκ, ήταν Πολίτης, ενώ είχε αποφοιτήσει από το Λύκειο του Γαλατά και ακολούθως από τη Νομική Σχολή, του Πανεπιστημίου, της Άγκυρας.

Είχε διατελέσει, ως στέλεχος του Τ/ΥΠΕΞ, προσέξτε:

Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τ. στην Ευρώπη (Γενεύη) / Επί Μεντερές, το 1952.

– Πρεσβευτής στο Λονδίνο και στη Μόσχα (1962 – 1973).

Ήταν προσκείμενος στο “ΡΛΚ” / “CHP” και… “κοντινός” του Ετζεβίτ, αλλά και με γνώση της… σκέψης των Ισλαμιστών του “ΔΚ”, αν δεχθούμε, σε γενικές γραμμές, ότι ο Μεντερές ήταν… “πολιτικός πρόγονος”, του ΡΤΕ.

Πρέπει να σταθούμε στα παρακάτω 2 “θέματα”, με βάση το βιογραφικό του”:

– Στο γεγονός ότι επελέγη για ΥΠΑΜ το 1974, (26-01-1974 / 17-11-1974), κατά την εισβολή, στην Κύπρο! Επελέγη δηλαδή τότε, στη θέση αυτή, ένας πολιτικός, ο οποίος ήταν Νομικός και γνώστης του “Διεθνούς Δικαίου, (προσόντα που κυρίως απαιτούντο, κυρίως κατά και μετά από την εισβολή), με γνωριμίες στη Μ. Βρετανία και στη Ρωσία, και κυρίως με “εκ του σύνεγγυς” γνώση της ψυχολογίας, της πολιτικής σκέψης και των θέσεων των 2 αυτών “κρισίμων” χωρών του “Συμβουλίου Ασφαλείας” (!), για το “Κυπριακό”! Παράλληλα και με την προτέρα του θέση στην Ευρώπη, γνώριζε πολύ καλά το “ευρωπαϊκό γίγνεσθαι” και μπορούσε, αν θα απαιτείτο, όπως και απαιτήθηκε, να το αντιμετωπίσει!

Τί δηλώνει αυτή η επιλογή της Χούντας του Υπομνήματος, του 1971;

[Τυπικά η Χούντα αυτή ήταν 3ετής! Είχε παραδώσει την εξουσία στους πολιτικούς το 1973, αλλά ουσιαστικά αυτή ήλεγχε τα πάντα, όριζε, διέτασσε, ενέκρινε, κλπ, μέχρι και το πέρας των επιχειρήσεων στην Κύπρο και κατά πολλούς μελετητές – αναλυτές, μέχρι τη νέα Χούντα του 1980, που… “ετοιμαζόταν”, που… “ερχόταν”!..

Τονίζεται εδώ, ότι θα  πρέπει να μην μας διαφεύγει ποτέ η Ισραηλινή “παράμετρος” των Ε-Τ σχέσεων! Το 1973, πχ, (αναφέρομαι στη 10ετία του 1970, λόγω του Ισίκ στο “Άμυνας”), το 1973 λοιπόν που στη Μ. Ανατολή, το Ισραήλ, θα αντιμετώπιζε, όπως και τελικά αντιμετώπισε, για 2η φορά, μέσα σε 6 έτη, τους Άραβες, στον “Πόλεμο της Εξιλεώσεως” / “Γιομ Κιπούρ”, είχαμε Χούντα και στην Ελλάδα (“Αόρατος” Ταξίαρχος Ιωαννίδης) και στην Τουρκία. Γιατί άρα-γε λέτε;

Να εξετάσετε την ιστορική σχέση των πολέμων του Ισραήλ, [από τη 10ετία του 1940, έως σήμερα, (1945-1948, 1956, 1967, 1973, 1982, 1987, 1996, 2008)], με τα ακόλουθα:

– “Τάδε Πόλεμος Ισραήλ και Πολιτική Κατάσταση σε Ελλάδα και Τουρκία”!

–  “Τάδε Πόλεμος Ισραήλ και Ε-Τ διαφορές ή συγκρούσεις την περίοδο αυτή”.

Μετά από το 1985, έχουμε την “επιθετική είσοδο” στο “τρίγωνο των σχέσεων” Ισραήλ – Ελλάς – Τουρκία, του “Ενεργειακού Ζητήματος”, οπότε μπορούμε να εξετάσουμε, ανά 10ετία, ήτοι 1985-1995, 1995-2005 και 2005-2016, το θέμα: «Ισραήλ, ενεργειακή “στάση” και θέσεις την τάδε περίοδο και Ε-Τ διαφορές»].

Απάντηση: Η επιλογή της Χούντας του 1971, του Ισίκ, για τη θέση του ΥΠΑΜ:

Φανερώνει ή ορθότερα ενισχύει κατά πολύ τη θέση που λέγει ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονταν για την εισβολή στην Κύπρο, από τη 10ετία του 1950! (Εδώ “εξετάζουμε” / ασχολούμαστε με τον τότε ΥΠΑΜ. Τα ίδια όμως τεκμαίρονται, αν εξεταστούν και ποιοί ήσαν και στα άλλα κυβερνητικά τότε… “πόστα”, πολιτικά και στρατιωτικά).

Δείχνει ότι ουσιαστικά είχαν εκπαιδεύσει το άτομο που, όταν θα απαιτείτο, θα “κάλυπτε” την “κρίσιμη” θέση του ΥΠΑΜ, από ικανοποιητικά, έως άριστα! (Σίγουρα θα είχαν και 2η και 3η επιλογή, αλλά “προκρίθηκε” ο Ισίκ).

Δείχνει την τ/στρατηγική που θα ακολουθείτο, μετά από την εισβολή. Το θέμα, εκτίμησαν τότε οι Τούρκοι, θα ήταν περισσότερο θέμα διπλωματίας και λιγότερο… στρατιωτικό, όπως και… είναι μέχρι τις ημέρες μας και άρα θα έπρεπε και στο ΥΠΑΜ να υπήρχε διπλωμάτης, του ΥΠΕΞ, αφού κυρίως θα παιζόταν η επιβολή νέου “status” στην Κύπρο! (Επανειλημμένως ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” μας είχε τονίσει τη σημασία της ύπαρξης διπλωμάτη στη θέση του Ε/ΥΠΑΜ, αλλά στην Ελλάδα για τις όποιες επιλογές, ακόμα και για το ΥΠΑΜ(!), πρυτανεύουν άλλες… λογικές, ας τις πούμε έτσι)!..

Σήμερα, στο Τ/ΥΠΑΜ και στο Τ/ΓΕΕΔ, οι κείμενες επιλογές του τ/”βαθέως κράτους”, τί δείχνουν; (Ρίζες τ/”Βαθέως Κράτους”: 1850, περίπου, και σύσταση του τ/”Συμβουλίου των Σοφών).

Δείχνουν “καθαρά” ότι στόχος είναι η διεκδίκηση μη τουρκικών εδαφών (εκτός σημερινών τ/ορίων εννοώ) και άρα η εντατική προς τούτο προετοιμασία του… τ/”πολεμικού συστήματος”! (Διαβάστε πάλι το άρθρο μας, του περσινού Αυγ., για τη σημερινή τ/στρ-κή ηγεσία)!

Σε συνδυασμό δε, με την Ερντογανική-τουρκική πολιτική, άλλοτε “ακαμψία”, άλλοτε “αμηχανία” και άλλοτε πολιτική… “ακράτεια”, πάσης φύσεως, φανερώνεται επίσης, γενικώς, η τρωτότητα της υπόψη τ/στρατηγικής! “Το 1ο τ/λάθος, θα είναι στρατηγικό και το τελευταίο”! Αυτό είναι στοιχείο πολιτικού ΑΓΧΟΥΣ, το οποίο μπορεί εύκολα να μεταβληθεί σε ΠΑΝΙΚΟ, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες! (“Το Ξεψυχόν Θηρίο”, που γράφαμε εδώ, υπό το απόλυτο, επ’ αυτού, κράτος των συνδρόμων του)!..

– Ο Χασάν Εσάτ Ισίκ λοιπόν, επρόκειτο, (μιας και εξεδήμησε εις… Αλλάχ, από το 1989), για μια ισχυρή προσωπικότητα της τ/πολιτικής σκηνής! Από το ΥΠΑΜ πέρασε 3 φορές και τις 3 τη 10ετία του 1970 (Οι άλλες 2 ήσαν: 21-06-1977 / 21-07-1977 και 05-01-1978 / 16-01-1979).

– Τέλος, το καθεστώς Εβρέν απαγόρευσε (και) στον Ισίκ, (επί 5 έτη), την ενασχόλησή του με την πολιτική, του απαγόρευσε την άσκηση οποιασδήποτε μορφής πολιτικής δράσης!

2.  ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΣΜΟΣ” Τ/ΥΠΕΞ Ή ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ!

– Βγήκε ο Τ/ΥΠΕΞ Μεβλιούτ Τσαβούσογλου και… αφόδευσε λεκτικά, ξανά, πάνω στα μούτρα των Αμερικανών! Τους ειρωνεύτηκε σκληρά, λέγοντας πολλά, και μεταξύ των άλλων, πως «μπορείτε να βάλετε στις στολές σας και διακριτικά της… “Μπόκο Χαράμ”»! (Με αφορμή το γεγονός ότι Αμερικανοί στρατιωτικοί, των “Ειδικών Δυνάμεων”, οι οποίοι πολεμούν μαζί με το “PYD” στη Β. Συρία, κατά του “ISIS”, έφεραν και φέρουν στη στολή τους, και συγκεκριμένα στο αριστερό μπράτσο τους, διακριτικά της υπόψη Οργάνωσης, η οποία, κατά την Τ. είναι “προέκταση” του “PKK”. Μάλιστα το Α/ΓΕΕΔ, απάντησε στην αρχική διαμαρτυρία των Τ. ότι, «το γεγονός αποτελεί “πάγια τακτική” των Αμερικανικών δυνάμεων, για επιχειρησιακούς λόγους, κλπ, κλπ, κλπ»).

– Προηγουμένως ο ΡΤΕ είχε κάνει λεκτική δριμεία επίθεση στις Η.Π.Α. για το συμβάν! (Ωραία “πίεση”, όπως διατείνεστε, του ασκείτε ρε Αμερικανοί του ΡΤΕ! Μπράβο σας)!..

Παρατηρήσεις:

Εφαρμογή Τακτικής “Μαστιγίου και Καρότου”… στις Η.Π.Α., από την Τουρκία! Είπατε τίποτα;

– Οι Τούρκοι και συγκεκριμένα οι δόλιες και βρωμερές ΤΕΔ, που είναι ουσιαστικά πίσω από τις διαμαρτυρίες αυτές, ΔΕΝ(!) είχαν διαμαρτυρηθεί στις Η.Π.Α., αλλ’ αντιθέτως είχαν αιδημόνως… σιωπήσει και μάλιστα είχαν από κοινού σχεδιάσει το 1987 επιχειρήσεις κατά της Ελλάδος, έχοντας τον Αμερικανό πρώην πρέσβη στην Άγκυρα, μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, (αυτόν που σας έγραψα εδώ, στο “σάϊτ” μας, ότι αποκλήθηκε τότε από τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, “Άρχοντας του Σκότους”, γιατί άρα-γε / γυρίστε πίσω εδώ και αναζητείστε τον, σε άλλα άρθρα μας), δεν είχαν… ειρωνευτεί τις Η.Π.Α. τότε, όταν Αμερικανοί Π/Ν και λοιποί Αμερικανοί στρατιωτικοί, είχαν φορέσει τουρκικές στολές και είχαν “πιάσει”, όντας σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 1′, από το Αϊδίνιο, έως (κυρίως) τη Μούγλα, με αποστολή “επέμβαση τη εντολή” (για δημιουργία “θέματος”) σε κάποια ελληνικά νησιά και επιβολή της θελήσεώς τους!..  Ο Ανδρέας όμως “δεν μάσαγε” ρε κουφάλες, με αποτέλεσμα το θέμα τελικά να… ρυθμιστεί! Μετά όμως εμφανίστηκαν η… Κα Λιάνη, το “σκάνδαλο” Κοσκωτά, η ασθένεια του Έλληνος Π-Θ, κλπ, που δεν είναι της παρούσης, προκειμένου να… ρυθμιστούν τα εκκρεμούντα θέματα των Αμερικανικών Βάσεων στην Ελλάδα και κυρίως των “Πυρηνικών”!

– Αμερικανοί είναι έτσι ή όχι; Γιατί δεν μιλάτε βρε; Γιατί δεν τους θυμίζετε το… παρελθόν τους;

Είναι έτσι α-κρι-βώς φίλοι μου!

– Τούρκοι βρωμιάρηδες και κυρίως εσείς οι δήθεν… νεο-“Πρώσσοι” του σημερινού “πολεμικού” Επιτελείου, είναι έτσι ή όχι; Είναι έτσι α-κρι-βώς! Αυτοί είστε, βρωμεροί και τρισάθλιοι!!!

– Το 1974, στην Κύπρο, που σας έστειλαν μαζί Η.Π.Α. και Βρετανία, άντε και η πολιτικο-στρατιωτική ιδιωτία του Ιωαννίδη, τί συνέβη ρε Μεμέτια; Πάνω στα αεροπλάνα σας ήταν ή όχι, ως κυβερνήτες, και Βρετανοί πιλότοι ρε καριόλια; Τότε ήταν καλά ρε κουφάλες;

Αμερικανοί γιατί δεν τους θυμίζετε, έστω, το 1974 και την προδοσία μας, εκ μέρους σας, στο θέμα της Κύπρου;

– Τούρκοι μπινέδες! Ρωτάω:

Οι Ισραηλινοί των (ΔΒ) που ήσαν και με δικές σας… στολές, μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, έως περίπου και την περίοδο που Α/ΓΕΕΔ ήταν ο Στρατηγός (ε.α.) Κος Χιλμί Οζκιόκ (2002 – 2006), (ο προσωπικός φίλος του άρτι αποπεμφθέντος Ι/ΥΠΑΜ, Μωυσή Γιααλόν), δεν σας ενοχλούσαν; Τί έκαναν αυτοί εκεί, μέσα στο Επιτελείο σας; Ήταν, τάχα, μέλη της Ι/αντιπροσωπείας του Ι/δορυφορικού Σταθμού, της Αγκύρας; Βρωμιάρηδες!

– Και “σε μια τελική” γιατί ενοχληθήκατε ρε Μογγόλια; Εσάς πολεμάνε οι Αμερικανοί ή τον δήθεν εχθρό σας, τον “ISIS; Για πείτε μου! Ουστ ρε ξεφτίλες!  (Σχεδόν όλη η Τουρκία έγινε, βρε “βρωμεροί πολιτικοί απατεώνες”, βάση των Τζιχαντιστών αυτών ή όχι; Οι… κολοφυλάδες σας τα γράφουν, όχι εγώ! Η Πόλη, το Γαζι – Αντέπ, η Άγκυρα ή ίδια, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Και τέλος:

– Αμερικανοί! Πώς επιτρέπεται να σας φέρονται έτσι οι Τούρκοι, για πείτε μας!.. Άντε να χαθείτε και εσείς σε μια τελική! Μας έχετε τελείως για το πέος!.. Μπορείτε να μας αποκαλείτε πλέον “ανοικτά”: “Οι Έλληνες Σύμμαχοι του… Πέους”, για να μην γράψω τί είμαστε για εσάς, δυστυχώς! Να τί είμαστε: “Οι… Πουτσοσύμμαχοι”!.. Ασφαλώς και συμφωνώ μαζί σας: Βρήκατε και τα κάνατε“!.. 

– Αμερικανοί! Τώρα αυτοί που σας ξεφτιλίζουν διεθνώς και εσείς ως Τουρκολάγνοι τους λείχετε συνεχώς και αενάως, δια του Κου… Τσαβούσογλου, σας… προτείνουν τα φίδια κοινή επιχειρησιακή δράση στο Μενμπίτς, (καταλάβατε), στο πλαίσιο του σχεδίου τους να μπουν ως “σφήνα” στην περιοχή Αζέζ – Τζεραμπλούς και να “κόψουν” το σχεδιασμό κουρδικού διαδρόμου στη Β. Συρία! Τί θα κάνετε θα δεχθείτε;

Είδατε φίλοι μου, μέχρι τώρα, τη δολιότητα του Τ/ΓΕΕΔ! Θυμίζω, ενδεικτικώς:

   – Βαράτε εσείς του “ISIS” το Κιλίς, ώστε να αποκτήσει νομιμοποιητική βάση μια μελλοντική επιχείρησή μας στην περιοχή Αζέζ – Τζεραμπλούς, όταν και εάν μας το επιτρέψουν Η.Π.Α. και Ρωσία, αλλά και για να μπορούμε να κάνουμε και βολές (ΠΒ), με τα “FIRTINA” μέσα στη Συρία, να σηκώσουμε τείχος / -η, κλπ! (Το Χαλέπι επίσης είναι πολύ κοντά)!

   – “Παίζουν” με το… πτώμα του Σουλεϊμάν Σαχ, του πατέρα του Οθμάν ή Οσμάν! “Θα το ξαναπάμε σύντομα στη θέση του”! Εκεί, θυμίζω, με βάση ειδική συμφωνία, το έδαφος είναι τουρκικό!

   –  Πρόσφατη πρόταση στις Η.Π.Α., από το Τ/ΥΠΕΞ(!) και όχι από το Τ/ΥΠΑΜ, για “Κοινή Στρ-κή Επχση”, στο Μενμπίτς! (Δείτε τον Χάρτη)! Η πρότασή τους αυτή συνοδεύτηκε -προσέξτε τί παλιοκουφάλες είναι- με ταυτόχρονο υφέρποντα εκβιασμό, για κλείσιμο της αεροπορικής βάσεως, του Ιντζιρλίκ!.. Με αυτούς συνδιαλέγεστε ρε Αμερικανοί! Κρίμα που χαλάσατε τόσο και εσείς!.. Βέβαια λέμε στην Ελλάδα: “Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι”!.. Οι Αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν σχετικά: “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”!.. Και άλλα πολλά!..

3.  Τούρκοι!

Το κράτος σας έχει καταστεί, όπως εσείς μας λέτε, όπως μας το περιγράφετε, όπως το διαβάζουμε μέσα από τα δικά σας ΜΜΕ, “άντρο τρομοκρατίας“! Το καταστήσατε από “στρατοκράτος“, από μόνοι σας, “τρομοκράτος”; Τρομοκράτες παντού!..

Μας λέτε ότι πολεμάτε με το “PKK“, με τη “FETÖ“, με τον… “ISIS“, και όλες τις συγγενείς Ομάδες του “ΡΚΚ”!.. Τί γίνεται; Έχετε καταλάβει πόσο λάθος είναι αυτή σας η… προσέγγιση, για την ασφάλειά σας περισσότερο, ως Τούρκων, και λιγότερο για την “εθνική σας, όπως εσείς την προσδιορίζετε, ολότητα”; Αν σ’ αυτούς σας τους πολέμους προσθέσετε, τις οξείες κομματικές… πολεμικές σας πράγματι συγκρούσεις, αλλά και τον πόλεμό σας κυρίως κατά της “Ελευθερίας του Τύπου“, έστω -να συμφωνήσω άντε- κατά του Κεμαλικο-Φασιστικού Ερντογανικού – Ισλαμικού αντίβαρου, τότε μιλάμε για ένα κράτος  σκέτο “ΧΑΟΣ”, για ένα κράτος που είναι ήδη σε εμφύλιο, ένα κράτος που κρατιέται… “επί ξηρού ακμής”!.. 

Απαιτούμε εξηγήσεις, μας… ζαλίσατε! Α ρε κορόϊδα! Τελειώνετε, ΞΕΨΥΧΑΤΕ(!!!), ό,τι και να κάνετε, και το γνωρίζετε πολύ καλά! Και ξέρετε γιατί; Διότι είστε ένα μεγάλο ιστορικό… παραμύθι!.. Έτσι απλά!..

4. Ανέκδοτο:

– Ο ΡΤΕ κριτίκαρε και καταδίκασε τη βία της Γαλλικής Αστυνομίας, στα διαδραματιζόμενα τώρα λυπηρά γεγονότα στη Γαλλία. (Λυπηρά, για ένα κράτος όπως η Γαλλία)!

– Δεν ξέρω φίλοι μου, αν, όπως λέγεται, οι Η.Π.Α. ελέγχουν τον εγκέφαλο του ΡΤΕ, αν είναι “διπολική προσωπικότητα” ή ό,τι άλλο! Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Τ/ΠτΔ έχει… χιούμορ!.. Καταλάβατε!..

                                                                         Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

                                                                                 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

zygos

                                                                                    ΕΛΛΗΝΑΣ”