Βρωμιάρη… Χίε!..

Χίε ή αλλιώς δημοσιογραφικέ βόθρε και υπόνομε!

Τώρα που ο σύντροφός σου στην νέα σου… Ομάδα, Σ. Καλλιντερίδης, έγραψε για την συμφωνία Κατάρ – Τουρκίας, έσπευσες να “περάσεις” στο “σάϊτ” σου (03-12-2021), την περί των Καταριανών F-16 και των “Ραφάλ”… προσφορά τους στους Τούρκους, μην ξεχνώντας να λοιδορήσεις τον Π-Θ της Ελλάδος!..

Καλά, εσύ, που μας διαβάζεις καθημερινά (!), δεν πρόσεξες ότι αυτό που αντέγραψες από τον Καλλιντερίδη ήταν σε εμάς γραμμένο, εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον;

Γιατί λοιπόν δεν έγραψες τότε τίποτε, ενώ μάλιστα από την παρακολούθηση του “σάϊτ” σου φαίνεται ότι είσαι και “κλέφτης” και “αντιγραφέας”… γενικώς, εκτός από… υπάνθρωπος;

Αντέγραψες όμως τώρα τον νέο σύντροφό σου, επειδή ξέρεις το συνολικό παρελθόν του στην ΕΥΠ και αλλού… (κυρίως στην παλαιά ΕΥΠ), όπως και τα “κονέ” του, με σπουδαιότερο τον Κο Πάϊατ (Αμερικανική Πρεσβεία), καθώς και το ότι είναι… ήρωας ή ορθότερα ότι τον έχετε για… ήρωα, οπότε άλλη βαρύτητα έχουν -υποτίθεται- τα λεγόμενά του, συν βεβαίως το γεγονός ότι είναι ο πρώτος εκ των “εξ απορρήτων” του νέου σου αφεντικού (… σας), “Διοικητή” της… “Κούλας”!..

Και ο Καλλιντερίδης όμως μας διαβάζει… αλητάκο, όπως και οι λακέδες του στις “Πληροφορίες” των ΕΔ, που ακόμα, σε μεγάλο βαθμό, ελέγχει, αλλά εμείς δεν θα γράψουμε ότι αυτός μας αντιγράφει (τον τελευταίο καιρό πάντως οι συμπτώσεις είναι πολλές και δυνατές, όπως αυτή με την Τ-Καταριανή συμφωνία), αν και οι δικοί του στέρησαν σε “ΑΓΓΕΛΟ”-μας διδακτορικό τίτλο (“κολλητός” του “Χ. Αυγίτης” καθηγητής της Παντείου και ανθρώπινο… καθίκι σαν εσένα), εργασία την οποίαν στην συνέχεια αντέγραψαν και παρουσίασαν ως δική τους (συγγενής του Καλλιντερίδη), ενώ μας έκαναν και άλλα πολλά, που ούτε το δικό σου βρώμικο μυαλό δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί!..

Είναι γνωστή η συνήθεια της κλοπής της φαιάς ουσίας του άλλου ή των άλλων (ιδιαιτέρως στις ΕΔ, αλλά και στο ΥΠΕΞ), δημοσιογραφικό σίχαμα,  που δυστυχώς σε πλαισιώνουν, για κάποια λίγα ευρώ που τους δίνεις  / – τε, και στρ-κοί, έτοιμοι να κάνουν τα πάντα γι΄ αυτό το… νόμισμα!……. (Και το δολάριο δεν θα τους χάλαγε βεβαίως)!..

Η ΑΡΧΗ είναι:

“Σε χρησιμοποιούν (γενικώς) για να πάρουν από εσένα και να… φανούν ή να κάνουν τους… μάγκες και εσένα σε “πετάνε” μετά, σαν στυμμένη λεμονόκουπα, κάνοντάς σου πιθανώς και άλλα”!…   STOP!

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ… ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΟΘΡΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ Ε-Τ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ό,ΤΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ Ε-Τ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!..

ΑΡΑ, ΣΙΧΑΜΑ, ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΝ… “ΓΕΡΑΣΕ”, ΕΣΥ ΔΕ ΟΤΙ ΟΖΕΙΣ… (ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΘΕΟΣ(!)*, ΒΡΩΜΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ(!), ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ (ΛΙΓΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)!.. 

* “ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ”! / “Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ”!.. 

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΜΕΓΑΛΕ… ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ… ΣΙΧΑΜΑ, “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ”,  ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ “ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΑΡΙ”!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-