“Γειά Σου, Χαρά ΣΟΥ… Βενετιά!.. Αφιερωμένο Σε Εσάς!..

1. Κε Χίε!

Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια για το άρθρο σου, για την ΜΑΡΦΙΝ! Το θέμα πρέπει να το κάνεις “Σημαία!.. Εμείς, απ’ εδώ, κάναμε ό,τι μπορούσαμε!..

– Όμως! “Κάτω τα χέρια” σου / σας από τον Στρατηγό Παπαζαφείρη! Είνα του “Πεδίου” και επειδή και εμείς είμαστε το ίδιο και καταλαβαίνουμε “ποιός είναι ποιός και πόσο… ζυγίζει”, σε ενημερώνουμε ότι Στελέχη του δικού του επιπέδου “βγαίνουν” κάθε 30 χρόνια, τουλάχιστον, και πλέον… σπανίως!

– Όχι όμως μόνον είναι “Μάχιμος”, αλλά ταυτόχρονα και “Λαϊκός”, Συνάδελφος, προσηνής, με ήθος και σοβαρότητα! Μια φορά “έγινε” και ένας Στρατηγός ΠΑΝΑΞΙΑ και πέσατε να τον “φάτε” ρε;

Για την “ΜΑΡΦΙΝ” μην ψάχνεις στην Ασφάλεια και γενικώς στην “ΓΑΔΑ”! Ψάξε τον “Κουασιμόδο” Παπαγγελόπουλο, τον Κονιόρδο Κοντονή, τον SOROS(;)-Ρουμπάτη και κυρίως τον… Τσίπρα!.. Άντε πια!..

– Μετά από πολλά χρόνια η ΕΛΑΣ “είδε”, αλλά κυρίως εμείς, ο ελληνικός λαός, “είδαμε”, με τον Στρατηγό Παπαζαφείρη επικεφαλής στο πιο  κρίσιμο πόστο της Ασφαλείας, κλπ, τόσες και τόσες επιτυχίες, τόσους… Παπάδες, σ’ ένα εξαιρετικά νέο και πολλαπλώς δύσκολο… περιβάλλον! Και μάλιστα, αν τον άφηναν κάτι Τόσκες, κλπ, θα “έφτιαχνε” και άλλους!..

Χαλάρωσε λοιπόν και πάψε να συγκρίνεις ή και να μπλέκεις (ακόμα χειρότερα), τα αρώματα με τα σκατά! Στο ξανάγραψα!..

  • Για τα όσα -πράγματι- εμμετικά έγραψες (10-05-2018), για τον διάδοχο του Βρεττανικού Θρόνου Κάρολο και την επίσκεψή του στην χώρα μας, θα σου γράψω μόνον ότι είσαι χαρακτηριστικά ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ, ενώ απέδειξες -δυστυχώς(!)- ότι κινείσαι απ’ το ένστικτο του αλόγου ΠΑΘΟΥΣ, ενός πάθους που διαχρονικά τυφλώνει και δεν αφήνει τον νου των ανθρώπων να σκεφτούν βαθύτερα, σφαιρικότερα και άρα με μεγαλύτερη ακτίνα… προβληματισμού!
  • Διεφάνη ότι απλώς στηρίζεσαι σε πληροφορίες που αντλείς “από 1ο χέρι” και τις οποίες, στη συνέχεια, τις προβάλλεις / τις πασσάρεις με το παλαιό “δημ/κό στυλ” των Κουρήδων, της ΑΥΡΙΑΝΗΣ”, χωρίς, τις περισσότερες φορές, να τις ψάχνεις σε βάθος ή ακόμα και χωρίς να σκεφτείς το “πότε” της παρουσιάσεώς τους;
  • ΚΡΙΜΑ / ΝΤΟΜΑΖ, ρε Στέφανε!..
  • Περαστικά Μάκη ΚΟΥΡΗ! Δεν ήταν τίποτα!

Θα ήταν πολύ χρήσιμο Κε Χίε, να προβληματιζόσουν, αν ήσουν ξύπνιος και όχι πονηρός, να έγραφες για έναν πιθανό Ελληνο-Αγγλικό Οδικό Χάρτη” επανασύνδεσης σε όλα των 2 χωρών μας και όχι να καταφέρεσαι εμμετικά κατά του Διαδόχου, του Θρόνου της νήσου αυτής!.. 

2. Είδα στην TV ότι, ο Τσίπρας, πρόσφατα στην Μυτιλήνη, στην αίθουσα που μίλησε, [στην αίθουσα της Νομαρχίας (;)], “έβλεπε” (εννοώ η θέση του ομιλητού) μπροστά και αριστερά του, 2 κάδρα, που απεικόνιζαν 2 τεράστιες(!), εθνικές μας πολιτικο-στρατιωτικές προσωπικότητες! Ήσαν οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

Τί δεν πρόσεξε ο Τσίπρας;

  • Δεν πρόσεξε ότι οι μορφές των 2 αυτών Ανδρών είχαν… ζωντανέψει (όπως στην γνωστή ταινία με τον Κων-ρα, όπου ζωντάνεψε ο Πατέρας του στο κάδρο με την φωτοφραφία του) και έφτυναν μια εκείνον και μια εκείνους που αποτελούσαν το ακροατήριό του, λέγοντας κάποια λόγια, τα οποία όμως δεν μπόρεσα να διακρίνω, πλην του οργίλου της μορφής των!..

Τί σκέφτηκα τότε;

Σκέφτηκα το τί Κυβερνήτες, το τί πολιτικά και στρατιωτικά αναστήματα είχε κάποτε η Ελλάδα και τί δοτά “λιμά” έχει σήμερα! Ανθέλληνες, αθέους, μασώνους, ανώμαλους, καταγώγεια, προδότες, πράκτορες ξένων δυνάμεων, τυχοδιώκτες, μαφιόζους, αμόρφωτους, μεγαλοτσιφλικάδες, μαύρους, κόκκινους και ροζ-ουλί φασίστες, κλπ!.. Εδώ “κολλάει”, ασφαλώς, το των Λατίνων: Ο Tempora o mores” / “Τέτοιοι Καιροί, Τέτοια Ήθη!..

Τί έγινε κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Μυτιλήνη;

  • Έγινε ΘΑΥΜΑ φίλοι μου! Τί ακριβώς; Διαβάστε: “Το κόκκινο νησί της Λέσβου έγινε… μαύρο”, δηλαδή το πρώην αυτό Κομμουνιστονήσι (σε μεγάλο ποσοστό ακριβές) μετεβλήθη σε νησί – άντρο της “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”!.. Και ποιός μας είπε για το θαύμα αυτό; Ποιός το είδε και ευρέως το διέδωσε; Απαντώ: “Οι Κυβερνητικοί του ΣΥΡΙΖΑ“!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τώρα πώς οι άθεοι πίστεψαν σε θαύματα, δεν γνωρίζω να σας πω! Μάλλον θα είδαν το “Φως το Αληθινό”!
  • Είπαμε αγαπητοί! Όπου κομμούνια, εκεί… “Ψέμμα και … Ηθική!..
  • Για εκείνους που ρωτάνε με πόσα άτομα, ως ασφάλεια, μετέβη τελικά ο Τσίπρας στη Λέσβο, σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός τους συνολικά υπερέβη τον αριθμό 500!..
  • [Να σημειώσετε ότι όταν “βγαίνει παγανιά” ο… ΡΤΕ έχει ως ασφάλεια μαζί του 90 με 100 άνδρες, δηλαδή έναν Λόχο! Ο Τσίπρας όμως, με τους 500 κατ’ εμάς ή τους 300 κατά το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ, είχε κατ’ εμάς Σύνταγμα(-) και κατά τον Τόσκα Τάγμα, ως Φρουρά του]!..
  • Τέλος, “2 πραγματάκια” ακόμα Κε Π-Θ:
  • α. Κάνε εκλογές τώρα! Θα βρεθείς, ως Π-Θ, προ μεγάλων εθνικών εκπλήξεων μετά τις τ/εκλογές και δυστυχώς μαζί σου και εμείς!..
  • β. Σ’ άκουσα, τις προάλλες, στην Σμηναρχία, στη Λήμνο, να μιλάς για ΚΑΘΗΚΟΝ! Αν θες πραγματικά να μάθεις τί είναι ΚΑΘΗΚΟΝ, κάλεσέ με να σου πω εγώ! Και
  • γ. Όταν μιλάς σε κάποιον, προσπάθησε Κε Τσίπρα να τον κυττάς στα μάτια! Άκουσέ με!..  

3.  Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ, για το κτύπημα της σπείρας, με τα αντι-καρκινικά φάρμακα!

– Ως μέλος οικογενείας κτυπημένης “δις” απ’ αυτήν την παλιοαρώστια και έχοντας και πονέσει, αλλά και στηθεί σε ουρές ατέλειωτες ώρες για τέτοια φάρμακα, όπως και πασχίζοντας να μαζέψω λεφτά, μπας και… κλπ, κλπ, κλπ, στέλνω, εκτός από τις ευχαριστίες μου, και την αγάπη μου σε έναν-έναν ξεχωριστά στους Αστυνομικούς της Ασφαλείας, που εργάστηκαν πάνω στην υπόθεση αυτή και βρήκαν αυτά τα καθάρματα!..

– Και τώρα η σειρά σας Κοι Δικαστές! Κοι Δικαστές… ακούτε;

4. Παρακολούθησα χθες το βράδυ, (08-05-2018), στο “KONTRA” την συνέντευξη που έδωσε στον “ΣΥΡΙΖΑΙΟ”, σήμερα(!), μεγαλο-δημ/φο Λιάτσο, ο Πρόεδρος της “ΛΑ.Ε.”, Λαφαζάνης!

– Ήταν πράγματι “πολύ δυνατός” ο Λαφαζάνης χθες και προσωπικά τον συγχαίρω!

Στην διαμόρφωση της άκρως θετικής αυτής εικόνας του Κου Λαφαζάνη χθες, πλην ασφαλώς των απαντήσεων του ιδίου, (απαντήσεις που είναι ένδειξη ενός απολύτως συγκροτημένου πολιτικού ανδρός), βοήθησαν η εμπειρία του Λιάτσου, αλλά και οι ερωτήσεις του κοινού, οι οποίες πράγματι ήσαν πολύ καλά δομημένες, καλύπτουσες όλα τα θέματα της… ζοφερής μας επικαιρότητος και πραγματικότητος!..

– Όμως, Κε Λαφαζάνη! Επειδή επιδιώκεις, όπως είπες, συνεργασίες, κλπ, και ανέφερες, ερωτώμενος, και το “με ποιούς” θα μπορούσες να συνεργαστείς, σε ρωτάω -και εγώ- τώρα!

  • Το Κ.Κ.Ε. είναι Κόμμα δημοκρατικό;
  • Είσαι σίγουρος ότι ο ANTAΡ-CIA δεν είναι Οργάνωση ΜΥ και μάλιστα ξένων;
  • Επίσης είσαι σίγουρος ότι το ΕΠΑΜ δεν είναι… αρλεκίνοι;
  • Τί σχέση μπορεί να έχει ένα φιλο-λαϊκό Κόμμα, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται η “ΛΑ.Ε.”, με τον Αριστερό Πλουτοκράτη Αλαβάνο, κλπ, κλπ, κλπ! Για πες!..

Τί δουλειά λοιπόν έχει Κε Πρόεδρε, ο σημερινός(!) Λαφαζάνης με τα Κομμούνια, καθώς και με τις γνήσιες και μη, παραφυάδες τους, τρομοκρατικές, και άλλες;

– Τέλος, απέδειξες χθες (σ’ εμένα τουλάχιστον) Κε Λαφαζάνη πως έχεις τέτοιο περιεχόμενο, που δεν έχεις ανάγκη τους ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ και τους ομοίους τους!..

– Άκουσε με και “μην χάνεις πόντους”, δι’ αυτού του τρόπου ενεργείας!..

5. Οι Γάλλοι, όπως είδα και άκουσα στην TV, “ετοίμασαν” ένα ντοκυμαντέρ, στο οποίο παρουσιάζουν, αλλά κυρίως αναφέρουν ως Δικτάτορα τον ΡΤΕ!

– Σας ρωτάω:Από πότε εμείς εδώ, αποκαλούμε Δικτάτορα τον ΡΤΕ, ως απόρροια των αναλύσεών μας, κλπ; Τώρα, αφού το είπαν οι… Γάλλοι, θα το λένε και τα δικά μας εδώ… παπαγαλάκια!..

6. Εϊ! Εκεί στην ε/φ “Παραπολιτικά”! Τον όρο “Νεο-κομμουνιστής” εμείς τον “βγάλαμε” και έχουμε το copyright“, όπως και το… “φέρεται“, το οποίο ήταν λέξη άγνωστη στην ελληνική δημ/φία!..

7. Ντροπή Κα Μπακογιάννη και Κε Βενιζέλε, για την θέση σας στο θέμα της… αναδοχής παιδιών, από ομόφυλα ζευγάρια!.. Η μεν Κα Ντόρα μας είναι του κλίματος των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” της… Συμμορίας Κλίντον, της παγκόσμιας αυτής μεγαλοσυμμορίας, ο δε… “Μπένυ” επιβεβαίωσε την αρνητική γνώμη του Α.Γ.Παπανδρέου, (… “στο τέλος πάντα της ημέρας σπάζει την στάμνα με το νερό”), για το άτομό του!

Τσίπρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Τελειώνεις, μαζί με τον τάκο σου, τον Καμμένο, την Πατρίδα, μας σκλάβωσες έως το 2115, μας έκανες μειονότητα στον τόπο μας, και, και, και, …, πολέμησες και πολεμάς βρώμικα την Θρησκεία μας, ξεχνώντας ότι και πύλαι Άδου, ου κατισχύσουσι αυτής και τώρα τελειώνεις και με την ελληνική Οικογένεια, με την αναδοχή παιδιών από αρσενικο-θηλυκές “αδελφές”…, με τα… χασίσια, (στην γιορτή της Κάνναβης, “άκουσον – άκουσον” πρωτοστάτησαν οι Κοι ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, του γνωστού Νόμου, που έχει έξω από τις Φυλακές 120.000 άτομα, οι περισσότεροι των οποίων είναι ” βαρείς εγκληματίες” και ο “Φρουρά – Φρουράααααα”, μέγας πολιτικός απατεώνας Κος ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, όπως και η Κα Αχτσιόγλου… / καταλάβατε), με το κόψιμο του επιδόματος για το 3ο παιδί, και, και, και… !

– Και ο δήθεν “ΑΝ.ΕΛ.”… Έλληνας, Ορθόδοξος και… Πατριώτης Καμμένος σε στηρίζει Κε Τσίπρα! “Κράτα με να σε κρατώ” είστε και οι 2! Δεν τα θέλει -υποτίθεται- όλα αυτά που κάνεις, αλλά σ’ αφήνει να τα “περνάς” όλα, αφού υπάρχουν τα άλλα κόμματα, με τους συγκεκριμένους κάθε φορά εμφυλοχωρούντες σ’ αυτά βαθειά ανθέλληνες ελεγχόμενους από ξένα Κέντρα πράκτορες, οπότε αυτός, με τους άλλους σιχαμένους του, “το παίζει”… Πόντιος ΠΙΛΑΤΟΣ!.. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι και ο 1ος, ο οποίος θα εκτελεστεί πολιτικά, απ’ τους Έλληνες!..

– Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε και πάλι, ώστε να μην το ξεχάσουμε ποτέ, ότι για ό,τι περνάμε ή για ό,τι ακόμα θα περάσουμε με τα νεο-κομμούνια στη εξουσία, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, αν όχι την 1η, (αυτό θα πρέπει να εξεταστεί) φέρει και ο Εξ Αρκαδίας (κανονικά και ας λέει Καλαμάτα) νυν ΠτΔ Προκόπης ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!

  • Ήξερε λοιπόν πολύ καλά τί έλεγε ο… Πατερούλης Γεωργιανός Ι. Β. ΣΤΑΛΙΝ, όταν έλεγε ότι το σχοινί για να τους κρεμμάσετε, θα σας το δώσουν, σύντροφοι, οι ίδιοι οι αστοί!
  • Ήξερε επίσης πολύ καλά ο Στάλιν, όταν έλεγε και δίδασκε πως ηθικό είναι ότι γκρεμίζει την αστική Τάξη! Άρα, ο Τσίπρας και τα “τσιράκια” του όντας Επαγγελματίες Ψεύτες είναι παράλληλα και ΗΘΙΚΟΙ, τιμώντας στο ακέραιο τα κομματικά τους γαλόνια και τους παλιούς τους ινστρούχτορες! (Είχαμε γράψει εδώ παλιότερα, άρθρο σχετικό με το τί σημαίνει ηθική στους Κομμουνιστές, τότε που γράψαμε για τους Σοφιστές και τον Τσίπρα! Βρείτε το και ξαναδιαβάστε το)!
  • Τσίπρα συνέχισε, όσο σε παίρνει ακόμα, την έντεχνη σύγχρονη εφαρμογή, της ρήσης: Αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμμαστεί ο τελευταίος Παππάς, απ’ τα ‘ντερα του τελευταίου Χωροφύλακα (και σήμερα Αστυφύλακα)”!.. 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΦΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ! ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ, “ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ“!..

8. Θα μάθουμε τελικά ποιοί ήσαν εκείνοι, οι οποίοι τοποθέτησαν εμπρηστικό(;) μηχανισμό προ ολίγου σχετικά καιρού στο α/δ “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

9. Θέματα Τουρκίας:

    α. Δεν πέρασαν ούτε 2 ημέρες που γράφαμε ότι οι ΤΕΔ δεν θα χρησιμοποιήσουν ΜΕΑ ή εξοπλισμένα ΜΕΑ κατά των ΕΕΔ, εκτός …, κλπ, κλπ, κλπ (πάτε και ξαναδιαβάστε μας) και ο Υφυπουργός επικεφαλής της τ/Αμυντικής Βιομηχανίας Κος Ισμαήλ ΝΤΕΜΙΡ ένοιωσε την ανάγκη να δηλώσει πως και τα τ/ΙΗΑ και τα τ/SIHA δεν έχουν προβλήματα με τους κινητήρες τους!!! Άρα;

   β. Πώς “βγήκε” απ’ την κούρσα της εκλογής για την νέα τ/Προεδρία ο Γκιούλ; Η απάντηση δίνεται με το ερώτημα: Τί ήθελαν οι Καλίν και Ακάρ orgeneral_akar_izmirde_1523024316_5214απ’ τον Γκιούλ και συναντήθηκαν μαζί του πριν από λίγο καιρό (24-04-2018), στο 3ο ΣΣ”; (Ο Γκιουλ φέρεται να δήλωσε πως η συνάντηση αυτή έγινε στο γραφείο του, το οποίο είναι δίπλα από το Δκριο του 3ου ΣΣ, στο Σισλί)!

Το ακολουθούν ερώτημα είναι: Ποιό ήταν το αντικείμενο εκβιασμού του Γκιουλ, ώστε αυτός να παραιτηθεί από την υποβολή μιας υποψηφιότητος“; Και τέλος αγαπητοί!

Τί είδους αποστολή ανέθεσε ο ΡΤΕ στον Γκιουλ, όπως διετείνετο αριθμός των ελεγχομένων απ’ το καθεστώς ΡΤΕ, τ/σάϊτ, λίγο μετά από τη συνάντηση αυτή; Αν αυτό είναι αληθές, τότε ο εκβιασμός, ως διττός, ήταν “επιθετικός”! Του είπαν ίσως: Και θα δηλώσεις ότι δεν θα είσαι υποψήφιος Κε Γκιουλ, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει ή θα πάθεις … αυτό, αλλά παράλληλα θα κάνεις και ό,τι σου πει ο Πρόεδρος ΡΤΕ! Για τα παπάρια του, με το συμπάθιο, τους έχει όλους τους Τούρκους πολιτικούς ο ΡΤΕ αγαπητοί! Καταλάβατε!

– Με βάση τις σημερινές (10-05-2018) θετικές δηλώσεις Γκιουλ, για τον ΡΤΕ, καταδείχνεται ότι ο ΡΤΕ, αφ’ ενός, ήθελε ο Γκιουλ “να βγει πολιτικά από τη μέση”, αλλά και αφ’ ετέρου ήθελε τον Γκιούλ να δηλώνει ότι η Τουρκία έχει ανάγκη και πάλι από τον ΡΤΕ!.. (Ο Γκιουλ το έπραξε)!..

– Επίσης, ας μην ξεχνάτε φίλοι μου, όταν θέλουμε να εξετάσουμε τις σχέσεις των 2 αυτών ανδρών σήμερα, πως ο Γκιούλ δεν μετέβη πρόσφατα στην Καισάρεια, όπου ήταν μάρτυρας στο γάμο της κόρης του Υπ. Περιβάλλοντος, επειδή στον γάμο αυτό, μάρτυρας ήταν και ο ΡΤΕ, ο οποίος και μετέβη στον γάμο αυτόν!..

    γ.  Ψάχνει και με την Κίνα το “τοπικό ή ντόπιο χρήμα”(!) ο ΡΤΕ, εκτός από την Ρωσία και το Ιράν! Και μετά έχει άδικο τάχα ο Τραμπ ρε πολιτικά… ζώα, που “βγήκε” πχ από την διεθνή πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, το οποίο εργάζεται αθόρυβα(!) και ύπουλα(!) για την Κ/Φ του Ισραήλ, όπως σας το λέγαμε (ακόμα και με τις “πλάτες” των Διεθνών Εβραίων”, όπως του… Κου SOROS, και άλλων ομοίων του), και όπως πρόσφατα σε ομιλία του απέδειξε με στοιχεία ο Ι/Π-Θ Νετανιάχου (ας είναι καλά η Μοσάντ), ένα Ιράν που απειλεί “ανοικτά” ακόμα και τις ίδιες τις Η.Π.Α.;

  • Θυμίζω που σας έγραφα πως «το Ιράν “σιγά – σιγά” περικυκλώνεται από τη Δύση και κυρίως από το Ισραήλ»!

– Θυμηθείτε τί έχουμε γράψει εδώ, σχετικά με το θέμα: Τουρκία και Οικονομία! (Έχουμε και σχετικά πρόσφατη αναφορά)!

    δ. Η Ιστορία δεν αλλάσσει, αλλά μάλλον… επαναλαμβάνεται!.. Στην Β-Ε, (μάλλον στις 20 Μαϊ.), θα μιλήσει λοιπόν, στους Τούρκους της Ευρώπης, ο ΡΤΕ! Στην Β-Ε, η οποία ήταν το 1ο Κράτος της Ευρώπης, του οποίου οι κάτοικοι έγιναν με την θέλησή τους Μουσουλμάνοι, επί Οθωμανοκρατίας!

– Ο ΡΤΕ επομένως, τιμά απολύτως το δικό του… πράσινο τρίπτυχο “Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια”!..

    ε. Από την Άγκυρα, προ ημερών, μίλησε για 2 κράτη στην Κύπρο (1η εκδοχή) ο Ακιντζί! Αυτή είναι η νέα (ξαναζεσταμένη βεβαίως) τ/εκδοχή, συνέχεια εκείνης που μιλούσε για ένωση της… “ΤΔΒΚ” (sic), με την Τουρκία (2η εκδοχή)! (Ζώντος του ΡΤΕ, η 2η είναι και η πιο πιθανή εκδοχή)!

– Σε κάθε περίπτωση, προ της όποιας Ε-Τ σύγκρουσης εκτιμάται ότι η Τουρκία θα κάνει το 1 από τα παραπάνω 2… βήματα!

  στ. Ε! Akıncılar του… Χακαν-ούλη! “Επιδρομείς” και… παπάρια! Πρέπει να είστε πολύ μαλάκες για να πιστεύετε ότι αυτά που θέλουμε να φυλάξουμε είναι / τα ‘χουμε… “χύμα στο κύμα”! Στο “ΣΥΖΕΥΞΙΣ” μέχρι πριν από λίγο διάστημα έμπαινε και ο… σκύλος μου! (Άντε Τουρκο-μαλάκα “Χάκερ” “του Κόλου”, εσύ με τον παχύ σβέρκο, εσύ ο συνομιλητής του… Κωστίδη, που μας είπε πως δεν ήρθε στο ραντεβού σας μόνος του! Αχαχαχαχαχαχα)!..

– Τελικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε κάτι που με απασχολούσε κάμποσο χρονικό διάστημα! Τί ήταν αυτό; Ήταν το ερώτημα, αν… : Ο Πολίτης δημ/φος του “ΣKAΪ” Κωστίδης είναι… ψιλοχεσμένος ή ψιλοελεγχόμενος από την ΜΙΤ; Η απάντηση που δίνω πλέον είναι: Ψιλοελεγχόμενος, ενώ παράλληλα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ – ΟΡΓΑΝΟ(!) – της με ελληνική καταγωγή κλίκας, που λυμαίνεται τον χώρο των Πληροφοριών στην χώρα μας!

  • Πιο απλά πρόκειται για μια Ε-Τ δημοσιογραφική… oruspu / πόρνη!
  • (Δεν έχω όμως απαντήσει ακόμα στο ερώτημα ποιός τον τοποθέτησε στον ΣΚΑΪ! Η παραπάνω κλίκα ή οι Τούρκοι που ελέγχουν το κανάλι του Ολυμπιακο-Γενίτσαρου βάζελου Αλ-Αφούζου; Η πρώτη εκτίμηση είναι πως τον έβαλλαν οι Τούρκοι)!..

– Φίλοι μου! Προσέξτε: Εκτιμώ πως υφίσταται ακόμα “υπόγεια επαφή” μεταξύ των ΜΥ ΕΥΠ και ΜΙΤ!..

     ζ. Η σχέση του ΝΑΤΟ με τα Ε-Τ θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την σχέση Καμμένου – “Γκρεμίσματος της Ελλάδος, από τον ΣΥΡΙΖΑ”!

– Γιατί; Διαβάστε:

Διότι το μεν ΝΑΤΟ λέει ότι δεν ανακατεύεται τάχα στα  ΕΤ, αλλά επιτρέπει στο μέλος της Τουρκία να υπονομεύει τη συνοχή της Συμμαχίας, λειτουργώντας διαρκώς κατ’ άλλου μέλους του (Ελλάδα), τονίζοντας μάλιστα δια του ΓΓ/ΝΑΤΟ πως η Τουρκία είναι χώρα “κλειδί” για το ΝΑΤΟ, ο δε Καμμένος δεν ξέρει τίποτα για τον… φόνο (λέγε με γκρέμισμα των αρχών και αξιών της χώρας μας και γκρέμισμα της Ελλάδος), μάλιστα τονίζει ότι, αυτός και όλα τα λοιπά σιχάματα που τον περιτριγυρίζουν, διαφωνούν τάχα με ό,τι γίνεται στην χώρα μας από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζει / – ουν τον Τσίπρα και την Κ-Β του!

       η. Επέτρεψε ο ΡΤΕ την Θεία Λειτουργία στην Παναγία την Σουμελά φέτος, (το είπε στον Πατριάρχη μας, κατά τη συνάντησή τους προ ημερών στην Άγκυρα), αλλά το ερώτημα είναι αν αυτή θα πραγματοποιηθεί, αφού υπάρχει η περίπτωση να την… προλάβουν οι Ε-Τ… εξελίξεις, οι οποίες, αν λάβουν χώρα, θα σώσουν τους Έλληνες από τις μειώσεις των συντάξεων, του αφορολόγητου, κλπ, αλλά θα τους φέρουν πιο κοντά στον Θεό! (Μεταφράστε το εσείς όπως θέλετε, το τελευταίο)!..

    θ.  Προσοχή! Τζιχαντιστές στην Ευρώπη με τ/διαβατήρια!.. Αααα! Χακαν-ούλη! Είσαι και… Πονηρούλης!..

        ι.  Ο Ντόναλντ Τραμπ αξίζει πολλά συγχαρητήρια και πάλι, (εκτός δηλαδή αυτών που του αποδώσαμε, λόγω της προσέγγισης των 2 Κρατών της Κορεατικής χερσονήσου και λόγω της απελευθέρωσης των 2 Αμερικανών, που κρατούσε φυλακισμένους ο Κιμ στον Βορρά, όπως και αυτών που του στέλνουμε τώρα, λόγω της επικείμενης συναντήσεώς του, στις 12-06-2018, με τον Κιμ στην Σιγκαπούρη), κυρίως, διότι ενέκρινε την παροχή 550 εκ. $ Η.Π.Α. στους Κούρδους, (στις αρχές του 2019), προκειμένου αυτοί να δημιουργήσουν στρ-κή δύναμη 650.000 ανδρών στη Β. Συρία! (Συγκεκριμένα, τα 300 εκ. $ Η.Π.Α. είναι για εξοπλισμούς και τα 250 εκ. $ Η.Π.Α. για τη συνοριακή ασφάλεια)!..

     ια. Ρε Μπουλούτ, ακόμα στα… σύννεφα πετάς, για να διακιολογείς το επώνυμό σου; Αν ο πόλεμος μαζί μας είναι σαν να κτυπάγατε ένα μωρό στην κούνια που κοιμάται, όπως δήλωσες, τότε γιατί δεν δοκιμάζετε να… έρθετε… δώθε” βρε,  ώστε να δούμε ποιός θα κάνει… ουά, ουά, ουάααααααααααααααααααααααα;

       – Κόψε την μαλ….ία” Μπουλούτ, διότι δεν είσαι πια έφηβος και μπορεί να πάθεις… “πράγματα”!.. Μάζεψέ τον Ταγίπ Μπέϊ!

     ιβ. Α! Ταγίπ Μπέϊ! Έχουν δίκιο βρε “αγάμπεϊ” να σου γράφουν οι Δυτικοί πως δημοκρατικές(!!!) εκλογές και στρατιωτικός Νόμος (“ÖHAL”) / έστω και “ειδική στρ-κή κατάσταση” είναι έννοιες ασυμβίβαστες! Έχουν δίκιο! Η λέξη κλειδί είναι η λέξη “Δημοκρατικές! Αν βγάλλεις το επίθετο αυτό, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πλην του κινδύνου να σε λένε πλέον, όπως σε αναφέρω εγώ, εδώ και καιρό, (και νομίζω δικαίως), δηλαδή Δικτάτορα!

     ιγ. Και κάτι ακόμα Ταγίπ! Άσε τις -τάχα μου- μαγκιές πως δεν θες τα F-35! Ρώτα και στο Τ/ΓΕΕΔ, να δούμε τί θα σου πουν! Για να δούμε όμως τί θα γίνει τελικά!.. Η 21η Ιουνίου είναι… κοντά, αλλά δύσκολο να έχεις βάλλει μυαλό μέχει τότε!.. Νομίζω;

Επομένως! Δώσε έστω προσωρινή λήξη στον ÖHAL, κάνε τις εκλογές και μετά τον ξανα-επαναφέρεις!.. Άλλωστε εσύ είσαι ο Τούρκος… Ευγένιος ΣΠΑΘΑΡΗΣ!.. Κατάλαβες!..

time rte

10. Γράφηκε, ειπώθηκε, κλπ, αλλά εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω! “Ακούς εκεί” ο εκ Πατρών Σπηλιωτόπουλος να είναι “διπλός”!.. “Ακούς εκεί” να γράφουν και να λένε ότι “πήγαινε” με τον προσωπικό του φρουρό και πως τον “έπιασε ιππευόμενο” η… σύντροφός του (sic)!..

11. O δημ/φος Κος Ρουμπάτης, (Α/ΕΥΠ), κατά την άποψή μας, θα πρέπει μόνον να απαντήσει στο αν είχε ή έχει εταιρεία ή εταιρείες (στην Ελλάδα ή εκτός και τί είδους) τις οποίες χρηματοδοτούσε / χρηματοδοτεί ή όχι, κλπ, ο Κος Γιώργος Σόρος, πιο γνωστός ως George SOROS!

Γιατί, επίσης, δεν τον άλλαξε ο Τσίπρας, όταν νίκησε στις εκλογές, αφού ο Ρουμπάτης υπηρέτησε τον… δεξιό Κ. Α. Καραμανλή, κλπ, κλπ, κλπ;

12. Ο πνευματικός… ιδρυτής των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών” (“ΕΟΖ“) θυμίζω ότι είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας, Κος ΑΚΕΡΜΑΝ!..

13. Με την “Cambridge Analytica” πήραν οι Αγγλικές ΜΥ ό,τι ήθελαν από το “FACE-BOOK”, ήτοι τα πάντα και ακολούθως… ξέσπασε το σκάνδαλο, που είχε σαν κατάληξη την… πτώχευση(!) της εταιρείας!.. 

14. Νέος πολιτικός φορέας λέγεται ότι είναι “στα σκαριά”, υπό την Παπακώστα, τον Μίχαλο, τον Αντώναρο, και δεν ξέρω ποιά άλλα “λιμά” και “πετάματα” της λεγόμενης “Φλωρο-Δεξιάς” (style Καμμένου, κλπ), με στόχο -έστω- να μην πάρει αυτοδυναμία ο Κ. Κ. Μητσοτάκης, αν η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρουν μέχρι τον χρόνο των εκλογών να κάνουν πάνω από 250.000 ξένους Έλληνες, (κατά πληροφορίες μας, μέχρι τώρα, ο Σκουρλέτης έχει κάνει Έλληνες 100.000 ξένους), ώστε να ψηφίσουν αυτοί στις εκλογές και να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ Κ-Β!.. Καταλάβατε!..

15. Η Αλβανίδα ΥΠΑΜ Κα Όλτα ΞΧΑΤΣΚΑ κάλεσε τις Η.Π.Α. να “πάνε” στην χώρα της, ενώ –ΠΡΟΣΟΧΗδήλωσε ανήσυχη για τις δραστηριότες των Τούρκων στα Βαλκάνια, όπως και των Ρωσίας – Ιράν και Κίνας!

– Η Αλβανίδα ΥΠΑΜ φέρεται να δήλωσε πως η χώρα της επιθυμεί να παραχωρήσει ναυτική  Βάση στο ΝΑΤΟ, υπό την διοίκηση των Η.Π.Α.! Ρώτησε ρητορικά και απευθυνόμενη στις Η.Π.Α.: “Μήπως ήλθε η ώρα να δείξετε την ύπαρξή σας και στην Αλβανία;

(Σημειώνεται ότι η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, από το 2009 και πως πρόσφατα οι Η.Π.Α. τις εδώρησαν 248 τεθωρακισμένα οχήματα, αξίας 12 εκ. $ Η.Π.Α., τα οποία φέρουν βαριά και ελαφρά πυροβόλα, καθώς και εκτοξευτλες βομβίδων, … μάρκας “ΗΜΜWY114”)!..

arnavutluktan_abdye_ve_natoya_cagri_1525384006_0797

– Προφανώς και είχαμε παρεξηγήσει την συγκεκριμένη Κα!.. Μπράβο της λοιπόν, τώρα!..

Τα άσχημα νέα από την Αλβανία έρχονται από την περιοχή της ελληνικής μειονότητος και συγκεκριμένα από την περιοχή της Κορυτσάς, όπου πλέον δεν ακούγεται η ελληνική γλώσσα από το Ραδιόφωνο, αφού ο Πρόεδρος της αλβανικής Ραδιο-τηλεόρασης Θωμάς ΓΚΕΛΤΣΙ, σταμάτησε την εκπομπή τους! Προφανώς ο ΡΑΜΑ δεν θα ξέρει τίποτα!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Κρίμα ρε, πολύ κρίμα!..

16.”Ο ΘΕΟΣ να αναπαύσει την ψυχή της Ρουμάνας “Αντιστασιακής στο καθεστώς N.  ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,  Ντόϊνα ΚΡΟΝΕΑ!

17. Καλά ρε Καμμένε! Η Τουρκία έχει σχεδόν έλθει προς τα εδώ, (ενννοώ κατ’ απάνω μας) και εσύ διαρρέεις εντέχνως και ευσχήμως για δημιουργία νέου “hot spot” (και αυτής της φράσεως έχουμε τα δικαιώματα εμείς) στο χωριό ΦΥΛΑΚΙΟ, του Έβρου και δυναμικότητος 500, έως 1000 ανδρών;

Δεν μας διαβάζεις καθόλου ρε Καμμένε τελικά (ρητορικό σχήμα είναι αυτό, αφού το αντίθετο συμβαίνει) ή είσαι τελικά, πραγματικό, όπως λέει ο λαός μας,… ¨κουμπούρι¨; Δεν γράψαμε ρε προχθές σχετικά;

18. Ζωή ΚΩΝ/ΛΟΥ στον Τράγκα (08-05-2018):

– “Ζούμε σε καθεστώς εκτροπής”! SOS

Αν ο Τσίπρας μπορούσε να μην κάνει εκλογές, δεν θα τις έκανε! SOS

– “Ο Κοντονής έδωσε σε συμπατριώτη του από την Ζάκυνθο τους ηλεκτρονικούς πληστειριασμούς”! SOS

19. Κα ΣΥΡΙΖΟ-Κάντζιου! Εχίνος λέγεται και όχι Εχινός! Δεν πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας… Αχινό!

20. Κε Εισαγγελάτε! Ο Εχίνος και η εκεί περιοχή είχε μπάρες, διότι εκείνα τα χρόνια η Δύση, όπου ανήκαμε και ανήκουμε, είχε “Ψυχρό Πόλεμο” με την ΕΣΣΔ και γενικώς με το “Ανατολικό Παραπέτασμα”! Όταν το 1993, ο ΥΠΑΜ Αρσένης έρριξε την μπάρα, κλπ, με εντολή του Α.Γ.Παπανδρέου, ο πόλεμος αυτός είχε λήξει, αφού ο Κόκκινος Φασισμός (λέγε με Κομμουνισμός) είχε “πέσει”!.. Περισσότερα άλλη φορά!

– Άσε λοιπόν την σπέκουλα, ότι τάχα φταίγαμε ως Κράτος, δεν φερθήκαμε καλά στην μειονότητα, δεν χειριστήκαμε καλά το θέμα και παπαριές, ενώ να σημειώσεις επιπροσθέτως και το τί μας έκαναν και οι Τούρκοι, από της αρχής ακόμα του Β’ ΠΠ και σ’ όλες τις 10 ετίες, μέχρι το 1990-’91 και την κατάρρευση του… “Επίγειου Παραδείσου”, (1941 – 1943, 1955, 1963-1964, 1971, 1987), ενός… Παραδείσου που τόσο πολύ… λάτρευε και λατρεύει πιθανώς ακόμα η Κα Σου και σίγουρα λάτρευε ο μπαμπάς της και 2ος πεθερός σου!..

21. Τα περί “απονομής δικαιοσύνης, με την επιβολή ΦΠΑ στα νησιά, δεν το είπε τυχαία ο Βέττας στο ΣΚΑΪ! Δεν είναι άποψή του, εννοώ “της στιγμής”, “κάτι που του βγήκε ξαφνικά”, κλπ! Πρόκειται για άποψη – θέση του ΣΥΡΙΖΑ, εκπεφρασμένη και εγγράφως προς τους δανειστές, εδώ και 2+ χρόνια!..

22. Μετά την επανασύσταση του 2ου αμερικαινικού στόλου, τώρα έχουμε και υπογραφή συνεργασίας, μεταξύ των αγγλικών και νορβηγικών Υ/Β! (Των 2 αυτών ΠΝ στο… υπό την επιφάνεια της θαλάσσης αντικείμενο)!

23. Ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ δήλωσε, στην πρόσφατη συνέντεξη που έδωσε στον “Alexis”, πως ο Γ’ Π.Π. έχει ήδη αρχίσει!.. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι έχετε διαβάσει και εδώ προ καιρού!..

24. Φιλάκια Κε… Καμμένε! Με πολύ αγάπη, η παρακάτω “φωτό” είναι μόνον για εσένα!

ω

Πρωτάθλημα στο Βόλλεϋ ΚΑΙ Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο στους Κ17!

Ακόμα και φέτος Καμμένε,που η Κ-Β σου, αλλά και η αγάπη μας για τους λοιπούς και στερημένους από ποδοσφαιρικούς τίτλους Έλληνες,  μας στέρησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην μπάλα, δεν ξέρουμε πόσους τίτλους έχουμε πάρει και σε ποιόν ακριβώς αριθμό θα κάτσει η μπίλια!..

ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ!

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-