“ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ” ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΕΟ;

Ε, ΝΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, “ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ”, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακοσ μητσοτακησ φωτογραφιεσ

ΟΙ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ” ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, 20-07-2019, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΣΕ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ “ΒΑΔΙΣΕΙ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ Κ-Β ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ “ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ” ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ Π-Θ κών ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ!

Ο Κ.Μ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ, ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΝΟΥΝΕΧΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ … “ΡΙΝΓΚ” ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΕ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΩΣ Π-Θ!

ΕΠΙΣΗΣ:

EΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ” Κο ΤΣΙΠΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ -ΚΥΡΙΩΣ- ΜΑΚΡΥΑ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ 10ΕΤΙΩΝ, ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΕΙΘΕ!..

ΤΕΛΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ Κ-Β ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Κ-Β, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ, “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ “ΕΝΦΙΑ”, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ”, ΚΛΠ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακοσ μητσοτακησ φωτογραφιεσ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-