“ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ 4Η ΙΟΥΛΙΟΥ”!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΜΕΡΙΚΗ!

 

ΗΠΑ: Μεσίστιες σημαίες για 5 ημέρες, για τους 500.000 νεκρούς της πανδημίας

Ο αέρας πήρε τη σημαία των ΗΠΑ...

Η ιστορία της διάσημης πολεμικής φωτογραφίας που ήταν «στημένη»

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΗΡΩΪΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕ ΛΑΕ!

Προβολή Ταινίας "Γεννημένος 4η Ιουλίου" στο TrabaΛa | Patras Events

Όλες οι οικονομικές απολαβές του νέου προέδρου των ΗΠΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! 

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ “Ρ” – “Δ”! ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ! 

 

Οι ΗΠΑ επανέρχονται και στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΟΗΕ: Διεκδικούν έδρα | Hellasjournal.com

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ!

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ(!), ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Η ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΝΟΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟ “ΜΕΤΡΟ”, ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΟΥ ΕΝΑΤΕΝΙΣΗ / ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΙΚH ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΙΑ “ΜΕΣΑΙΑ ΟΔΟ”, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ “ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ!.. ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗ!..   

Ο Πρέσβης των Η.Π.Α. Geoffrey Pyatt συνεχάρη τον Πέτρο Δούκα!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕ ΠΡΕΣΒΗ! 

ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΑΤΕ, ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ! 

ΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ, ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΩΝ ΣΑΣ ΩΣ Η.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ,  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ “ΣΑΪΤ” ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ Ο ΝΥΝ ΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ “ΠΑΡΕΙ” ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ!.. 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!.. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”, ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ! (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ”)!..

Αλεξανδρούπολη: Ενημέρωση ΥΕΘΑ για δραστηριότητες 101ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ΗΠΑ-Στρδο «Κανδηλάπτη» (11 ΦΩΤΟ)

Δεν σεβάστηκε ούτε τη σημαία ο "χαρούμενος" Μητσοτάκης. (φωτο) • ΕΛΑΣΥΝ

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

Πως δημιουργήθηκε η σημαία του Βυζαντίου; (φωτο) | Pronews

 

-/-