ΓΙΑ ΕΝΑ… “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ”!..

ΧΙΕ, ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

 

1. ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ, ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΕΣΤΗ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!..

“ΠΕΤΑΞΕΣ” ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΙΑ ΚΑΙ “ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ”, [“ΨΙΛΟ-ΑΝΟΙΚΤΑ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ “ΑΝΟΙΚΤΑ”, (ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ-ΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ / ΑΠΟΨΕ (16/06) ΣΤΟΥ “ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ” ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ “ΣΑΒΒΙΔΗ”, ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΙΑ – ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ… ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ / ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ;)], ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ, ΡΕ… ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ!

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ! ΑΠΟ ΤΑΧΑ ΧΟΥΝΤΑΙΟΣΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ → ΧΕΣΜΕΝΟΣ “ΚΡΥΦΟ-ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο,ΤΙ ΗΣΟΥΝ  ΠΑΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ (ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ), ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΩΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ – 12 ΘΕΪΣΤΗΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΛΕΥΚΟ ΡΟΔΟ”, ΤΟΝ “ΘΕΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ” ΤΟΥ “ΜΠΑΜΠΑ” ΣΑΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ ΥΠΞΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 10 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΕ 20 ΕΥΡΩ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!.. / ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ “ΟΜΑΔΑ”, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ);

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΘΑΝΗ… ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ:

 • Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΟΥ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ / ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ / 16-06-2021), ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙZΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!
 • Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΚΛΠ, [ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΛΠ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΚΛΠ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ Π-Θ, ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑ, (ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ… “ΕΓΈΡΘΗΤΟ” ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ / ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “Χ.Α.” ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ “I.Q.”, ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ… ΠΑΝΑΞΙΑ ΜΠΗΚΕ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ…], ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΣΟΥ ΚΡΥΦΟΣ… ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η… ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΝΔ!
 • ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ “ΒΓΑΙΝΕΙΣ” ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΒΓΑΖΕΙ” ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΟΙΟΥ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ!..
 • ΣΤΙΣ 15-07-2021, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ “GAY PRİDE” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ!.. Α-ΞΙ-ΖΕΙΣ!..
 • ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΗΘΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ… “ΣΚΕΤΟ”, ΡΕ ΜΠΑΖΟ; ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΗΝΣΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;
 • ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ… ΜΕΓΑΛΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΝΤΗ… “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” (SİC) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ… ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, (ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ), ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ!..
 • ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, ΞΥΠΝΑ!.. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΟΥ;
 • ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΕ, ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΟΘΑ – ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΙΣΙΕΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΟΣΑΒΟΥΡΑ!..
 • Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΧΙΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-Α(!!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΜΑΜΩΝΑΔΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑΣ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ), ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟ 2035! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..
 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
 • Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΧΙΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ… ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ… ΞΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ) ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!..
 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΠΧ ΤΟΝ ΑΠΟΔΡΑΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ (“FSB”) ΣΑΒΒΙΔΗ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΕ ΤΗΝ… ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ, ΤΟΝ ΤΟΤΕ “ΠΙΑΣΤΡΑΚΙΑ” ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΚΟΤΖΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑΧΑ… ΑΓΑΠΑΣ;
 • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ Π-Θ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, KATA KOTZIA, ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΟΥ” ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ Σ’ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΛΟΓΩ, ΠΧ, ΤΟΥ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ;
 • ΕΠΙΣΗΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ “ΔΕΜΕΝΕΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ… ΠΟΛΕΜΟ;
 • ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣ… ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ; ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ: “ΤΗΝ ΔΕΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ”!.. (ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ “ΒΙΝΤΕΟ”)!..
 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΧ ΟΤΙ Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΕΥΟΣΥΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Τ/ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΡΕ;
 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ… “ΟΜΑΔΑ”, ΟΠΟΥ ΣΕ “ΧΩΣΑΝΕ” ΕΞΥΠΝΑ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ Ε/Φ “ΕΣΤΙΑ” ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΕΙ “ΑΔΕΛΦΟΙ” ΣΟΥ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ”;
 • ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ Ο ΝΥΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΡΕ!..
 • ΠΙΟ “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ” ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΧΙΕ!..
 • ΕΠΙΣΗΣ!
 • ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΡΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ “ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ”, ΤΟ ΑΝ ΠΧ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΡΕ ΒΛΑΚΑ;
 • ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΧΙΕ!
 • ΧΑΓΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑΧΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, “ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΛΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ… ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΝΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ!
 • ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ “ΑΝΤΕΡΑ” ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗ, “ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ” ΑΠΟ 300 ΕΚ-ΡΙΑ ΑΡΑΒΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ; 
 • ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, “ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ”!.. ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ:
 • ΓΕΝΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, (ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΟΜΩΣ, ΗΤΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ), ΜΟΝΟΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ”!
 • ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟΝ! ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, “Χ.Ο.” ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”!
 • ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΛΕΞΗ “ΕΛΛΗΝΑΣ”, ΧΙΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ, ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!..  ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟΝ, ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ!..
 • ΣΗΚΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ(!) ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩΣΑΝ, ΤΩΡΑ(!), ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!.. 

 

2ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ “ΖΕ ΤΕΜ” ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΗΜΩΔΕΣ ΑΣΜΑ!

 

«ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΡΕΜΑ!

ΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΙΛΗΜΕΝΑ!

ΚΟΡΗ ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΙΤΙΣΑ, ΤΙ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ,

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ  ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ, ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ

ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ;

ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ;

ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ Η(ΔΙΑΖ) Η ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΒΡΥΣΗ

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-