Για Σένα… Βρωμερέ Κε Ρετζέπ Τα(γ)ίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! (Νο “2”/ Β)

– Συνεχίζω αγαπητέ μου Ρετζέπ την ηλεκτρονική μου, προς εσένα, επιστολή, σχετικά με τα όσα περίεργα και κυρίως… τουρκικά ανέφερες, κατά την επίσκεψή σου στην Ελλάδα, υπενθυμίζοντάς σου και μόνον την Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α, ρε μπαγασάκο!!!

– Τις δύο 1οετίες 1920 – 1930 και 1930 – 1940 υπήρχε ένα -ουσιαστικά- ψευδές(!) κλίμα Φιλίας αναμεταξύ μας, (“κακά τα ψέμματα” Ταγίπ, ο σκύλος με την γάτα δεν γίνονται φίλοι ποτέ) και γράφω ψευδές, διότι και εσείς και εμείς κυττάξαμε να κλείσουμε τις “πληγές” μας στα χρόνια αυτά και να γίνουμε Κράτη, “πληγές” που πολύ βαθειά είχε “ανοίξει” και στους δυό μας ο Α’ Π.Π. πόλεμος ή Μεγάλος Πόλεμος, όπως λεγόταν ακόμα, αφού δεν είχε ξεσπάσει ο Β’ Π.Π., και η ακολουθούσα αυτόν περίοδος 1918 – 1923! Κατάλαβες!..

– Εσείς ήσασταν μία χώρα ερειπίων, μια χώρα κατεστραμμένη, με γη καμμένη και στέρφα, με λαό χαρακτηριστικά απαίδευτο και πολύ κουρασμένο και εμείς μια απ’ τα ίδια σχεδόν(!), προερχόμενοι από μία τεράστια Κ/Φ, χωρίς ιστορικό προηγούμενο θα υπεστήριζα, με διχόνοιες, συνεχείς εσωτερικές πολιτικές ανωμαλίες και με κύριο μέλημα την ένταξη και ρίζωμα στην Μητροπολιτική Ελλάδα, των 1,5 εκ-ρίων ξεριζωμένων απ’ την γη τους, Ελλήνων προσφύγων, κάτι εκ των πραγμάτων φοβερά δύσκολο, ως έργο, ως αποστολή! Δεν έμεινε τότε, σχεδόν κανείς πίσω στα άγια χώματά μας, που εσείς σήμερα κατέχετε Ταγίπ, αφού ο κοσμάκης φοβήθηκε για τη ζωή του! Καταλαβαίνεις βεβαίως, αφού ξέρεις τη… φύση σας, που σου έλεγα χθες!

[Ακολουθεί ιστορικό πρόσφατο παράδειγμα, για την αναφερθείσα φύση σας! (“Χαιρετίσματα” στην Κα Τσιλλέρ, σ’ αυτό το… παλιομούνι, και με πολύ σεβασμό)!

– Δεν μπορούσατε Ταγίπ να τραυματίσετε στα πόδια τον Σολωμού στην Κύπρο, το 1996, ώστε να μην πείραζε τη σημαία σας; Ναι! Το κάνατε; Όχι! Τί κάνατε; Τον σκοτώσατε! Τον Ισαάκ; To ίδιο και με περισσότερη μάλιστα ανανδρία, του μεγέθους 1 προς… 100!

– Γι΄αυτό Ταγίπ και οι 2 πρώτες μου προς εσάς σφαίρες, απ’ το… 2018 και μετά, (όταν θα… ξαναβρεθούμε, όπως εκτιμώ), Έλληνες και Τούρκοι “karşı karşıya, θα είναι για τα 2 αυτά Ελληνόπουλα, με ξεχωριστή αφιέρωση στην Κα Τανσού Τσιλλέρ, εκτός και αν την πετύχω την Κα αυτή πουθενά νωρίτερα και τύχει και έχω πάνω μου εκείνη τη στιγμή, κανένα 45άρι, που τόσο… αγαπώ και μ’… αγαπάει / – νε]!..

Συνεχίζοντας:

– Εσείς ιδιαιτέρως Ταγίπ, οφείλω να πω, πως έπρεπε να δουλέψετε τότε, και μάλιστα πολύ σκληρά, για τη νέα Τουρκία, όπως αυτήν την είχε οραματιστεί ο Κεμάλ, αφού θα έπρεπε να θεμελιωθεί το νέο Καθεστώς, “εν πολλοίς” αντίπαλο, αν όχι και εχθρικό με το προηγούμενο των Οθωμανών προγόνων σας, επομένως έπρεπε να εστιαστείτε στον στόχο αυτό και να αφήσετε στην άκρη τις γνωστές, προς εμάς,… μαγκιές σας, κάτι που πράγματι πράξατε, χωρίς όμως ποτέ από μέσα σας να εκλείψει το προς εμάς άσβεστο ΜΙΣΟΣ σας, κυρίως για τον λόγο ότι ουσιαστικά ήμασταν εμείς εκείνοι που διέλυσαν την “Οθωμανική Αυτοκρατορία”, σας έφτιαξαν” τις… Σέβρες, (ξανάρχονται διαφορετικά τώρα Ταγίπ, με τη Λωζάννη), Σέβρες, που ψυχολογικά σας… κατατρέχουν ακόμα(!) και έχουν καταστεί… σύνδρομό σας(!), ενώ παρ’ ολίγον, του… “Ρεμπέτ τ’ ασκέρι, (ο ελληνικός δηλαδή στρατός του 1821, που όμως σας… “κλώτσησε” τότε και λευτέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής γης), το 1921 πια, (μόνον 100 χρόνια μετά), να κατακτούσε και τη σημερινή πρωτεύουσά σας, την Άγκυρα! (Γειά σου Ρετζέπ με τα σαράγια σου! Αχαχαχαχαχαχαχα).

– Έτσι λοιπόν, είχαμε στο “DNA” της λαϊκής βάσης (και των 2 λαών μας) έχθρα και μίσος αιώνων, ενώ στην άρχουσα και ηγεμονεύουσα κορυφή των λαών μας, τη φιλία ή κατά πολλούς τη λυκοφιλία των Μουσταφά Κεμάλ Ατα-Τουρκ”Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, (πολλοί, κακοθελητές κυρίως, αλλά και μη, ισχυρίζονται ότι αυτή η φιλία προήλθε πιθανώς από το γεγονός ότι και οι 2 άνδρες ήσαν -πάλι πιθανώς- εβραϊκής καταγωγής, άλλοι δε, όμοιοι των προηγουμένων, ισχυρίζονται ότι αυτή προήλθε από το γεγονός ότι και οι 2 ήσαν πιθανώς Τέκτονες), αλλά και χρονικά λίγο αργότερα είχαμε την φιλία των ΚεμάλΙ. Μεταξά!Έλληνας Δικτάτορας είχε μεταβεί μάλιστα, το 1938, και στην κηδεία του Τ/Δικτάτορα Κεμάλ). 

– Βεβαίως Ρετζέπ, η μεγαλύτερη ιστορική… εικόνα και συνεπώς πιο… καθαρή και διαφωτιστική, μας λέγει ή δείχνει ορθότερα, ότι δεν μας… ενοχλήσατε τότε, (και) διότι ασφαλώς είχατε χορτάσει από το άφθονο ελληνικό αίμα στρατιωτικών και αμάχων, που είχατε ήδη πιεί, (ας όψεται η διχόνοια μας), αλλά κυρίως διότι σας είχαν ξεσπάσει 2 Κουρδικές επαναστάσεις, (1 ανά 10ετία), υποβολιμαίες από την παγκόσμια τότε δύναμη, την θαλασσοκράτειρα Αγγλία, επειδή ο Κεμάλ επιχείρησε τότε να εισέλθει στο Β. Ιράκ, θέλοντας να διεκδικήσει τα πετρέλαια του Κιερκούκ και της Μοσούλης, κάτι που και σήμερα κάνεις και εσύ Ταγίπ, εσύ φυσικά ως παιχνίδι αντιπερισπασμού” και άκρως άκριτα, όπως και… “ατζουμπαληδόν”, μπας και σώσεις την παρτίδα” και δεν διαλυθεί η χώρα σου, όπως προβλέπει η Λωζάννη, γεγονός που είχε κάνει τότε τον Κεμάλ, … Τούρκο (!), όταν άκουσε από τον Ισμέτ, τα κακά μαντάτα, δηλαδή για τα 100 μόνον χρόνια ζωής της Τουρκίας!..

 [Γι’ αυτό και θες την αλλαγή της υπόψη Συνθήκης Ρετζέπ, (“άσε επιτέλους τα… σάπια”), και προς τούτο, ακολουθείς, όπως εκτιμώ, πιστά(!) ό,τι σου λένε οι Άγγλοι! Ναι Ταγίπ, οι Άγγλοι, (οι οποίοι όμως είναι πιο… “Φαναριώτες” από εσάς, γι’ αυτό πρόσεχε Ταγίπ),  παρ’ ότι τώρα “έχεις ξεφύγει” και συνεργάζεσαι στενά με τους Ρώσους!.. (Οι Άγγλοι είναι οι κυριότεροι εξ όσων, απ’ τη Συνθήκη αυτή, έχουν μείζον “έννομο -θετικό- μελλοντικό συμφέρον, όπως έχω εξηγήσει εδώ πολλές φορές Ταγίπ και το ξέρεις, ενώ να σου θυμίσω πως ξαναπαρουσίασα εδώ, στο σάϊτ μας, πρόσφατα, το μυστικό πρωτόκολλο της Λωζάννης, ένα πολύ καλό άρθρο Ταγίπ, του εξαίρετου Οθωμανολόγου – Ιστορικού σας, Κου Μουράτ ΜΠΑΡΝΤΑΚΤΣΙ)! Μην το ξαναδιαβάσεις και “μου πάθεις τίποτα”]!

– Τέλος, άλλοι, εκτιμώμενοι ως πιθανοί, λόγοι, τους οποίους μπορώ να σκεφτώ τώρα, ένεκα πιθανώς των οποίων δεν μας… ενοχλήσατε, από το 1920, έως και το 1940, είναι ασφαλώς το αμερικανικό ΚΡΑΧ“, του 1929 (για να μην νομίζεις ότι το λησμόνησα Ταγίπ), “κραχ” που κτύπησε σκληρά και τις 2 χώρες μας, καθώς και το γεγονός ότι ακόμα δεν είχατε αντιληφθεί κάποια “πράγματα, (όπως πχ την εγγύτητα των ελληνικών νήσων, με τα Μ. Ασιατικά παράλια, κλπ), ώστε να μας ενοχλήσετε, πειράξετε ή και κτυπήσετε ακόμα, για μια σειρά από λόγους, και κυρίως για τον λόγο ότι είσαστε ιστορικά πιο πολύ της ΔΥΝΑΜΗΣ, της ΙΣΧΥΟΣ, και μάλλον καθόλου του ΜΥΑΛΟΥ και του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! Ειλικρινά, τί κρίμα ρε Ταγίπ, αρχι-Τσόγλανε!..

[Την αναφερθείσα παραπάνω εγγύτητα, την αντελήφθησαν αγαπητοί οι Τούρκοι, όταν, το 1928 νομίζω, το ζεύγος Ινονού έκανε μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο, ένα -τουρκιστί- mavı yolculuk, στο οποίο, όπως έγραψε αργότερα, σε βιβλίο της, η σύζυγός του Ινονού, Μεβχιμπέ, ο Ινονού εντυπωσιάστηκε, όταν πρόσεξε πόσο κοντά στα Μ. Ασιατικά παράλια βρίσκονται τα ελληνικά νησιά! Δηλαδή, 5 ολόκληρα χρόνια μετά τη Λωζάννη, στην οποία ο Ισμέτ ήταν -προσέξτε(!)- ο επίσημος εκπρόσωπος των Τούρκων Εθνικιστών! Προφανώς από τότε οι Τούρκοι έπαθαν μια διαρκή… στύση, που είναι αρρώστια, ως γνωστόν, στύση, μετά συνημμένου αθεράπευτου… πριαπισμού και έτσι ξεκίνησαν τη διεκδίκηση των ελληνικών αυτών νησιών, και όχι μόνον, αφού σήμερα διεκδικούν τη… Γαύδο, όπως και… υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο, όπως η Κα Τσιλλέρ κάποτε είχε πει και ζητήσει, ενώ οι μαλάκες οι δικοί μας γέλαγαν…]!

– Στη συνέχεια!

Από το 1940, έως το 195ο ξεκινήσατε Ταγίπ γλιμούτσα, το κυνήγι των Ελλήνων της Πόλης και όχι βεβαίως μόνον της Πόλης! Εμείς πολεμούσαμε για την ελευθερία μας και αυτήν των λαών, εσείς γίνατε… επιτηδείως ουδέτεροι”, (στην πραγματικότητα στηρίξατε τον Χίτλερ κουφάλες, δίνοντάς του υλικό για να φτιάχνει όπλα, απ’ τα ορυχεία του Πόντου μας, ειδάλλως θα είχε ηττηθεί πολύ νωρίτερα), ενώ ξεκινήσατε τα περίφημα “βαρλίκια”, τους Φόρους Περιουσίας”, (Varlıklar Vergisi), “ανοίξατε” τα Τάγματα Εργασίας”, τα πολύ γνωστά Amele Taburular”, δολοφονήσατε και διαλύσατε, ποιούς λες Ταγίπ, κυρίως και πρωτίστως; Τους Έλληνες φυσικά ρε τομάρια!

Από το 1950, έως το 1960 σας “έβαλλαν” ξανά οι Άγγλοι στην Κύπρο, ώστε να μην γίνουν αυτοί, όπως και πράγματι συνέβη, οι αντίδικοι των Ελλήνων, στο Κυπριακό, αλλά οι… επιτήδειοι επιδιαιτητές, αφού δεν τους το επέτρεπε ο άκρατος… εγωϊσμός τους, να αντιπαρατεθούν με τα… μηδενικά, τους Έλληνες!.. Έ, Ταγίπ;

Πάμε” τώρα εδώ, να πούμε εμβόλιμα και “2 λόγια” για την Κύπρο, αφού και γι’ αυτήν είπες Ψέμματα, και θα συνεχίσω μετά, την ανά 10ετία, έως σήμερα, αφήγησή μου, για το πώς μείναμε 500 Έλληνες σήμερα στην Πόλη, ώστε να έρχεσαι σήμερα εσύ στην Ελλάδα και να μας λες ότι οι 70.000 τάχα ομόφυλοί σου, που έγιναν 150.000, από το 1923, έως το 2017,… υπέφεραν και… υποφέρουν, παλιοβρωμιάρη!

– Σας “έβαλλαν” λοιπόν οι Άγγλοι στην Κύπρο, κάνοντας την αρχή το 1955, με την γνωστή προβοκάτσια, απύθμενης βρωμιάς, του συμβάντος στο Προξενείο σας (δήθεν σπίτι που γεννήθηκε, κλπ, ο Κεμάλ) στη Θεσσαλονίκη μας, αφού όμως προηγουμένως “έφαγαν” τον Στρατάρχη Παπάγο, (που τον “έστειλαν” περίπου σαν τον Μεταξά), ένας Παπάγος που τον σκότωσαν, επειδή επανέφερε(!) τότε, (μετά το 1945 και τον Γερο-Παπανδρέου, που είχε και αυτός πράξει το ίδιο), το θέμα της Ένωσης της Κύπρου με την μάνα Ελλάδα, ένας Παπάγος που όπως φάνηκε, εκ του αποτελέσματος, δεν είχε βάλλει μυαλό και δεν είχε μάθει να τους προσκυνάει, παρ’ ότι εκείνοι -ουσιαστικά- τον είχαν στείλει στα στρ/δα συγκεντρώσεως των ΝΑΖΙ, στην Κατοχή, επειδή τους είχε μπει -στρατιωτικά και σχεδιαστικά- στην λίαν… υψηλή μύτη τους, ζητώντας τους να πάψουν να κοροϊδεύουν τις ΕΕΔ και να στείλουν δύναμη ικανή να αντιπαρατεθεί στα Χιτλερικά στρατεύματα και όχι… παπαριές!.. Φυσικά ο σχεδιασμός των Βρεττανών ήταν άλλος!..

– Την Κύπρο λοιπόν Ταγίπ, σου θυμίζω, πως με τη Συνθήκη του Βερολίνου, του 1878, την είχατε ήδη παραχωρήσει(!!!), έναντι 22.936 πουγκιών, στην Αγγλία! (Την είχατε καταλάβει το 1579, αν δεν σφάλλω, που δεν σφάλλω, άρα την κρατήσατε για 299 χρόνια)! Το κάθε πουγκί είχε μέσα Ταγίπ-Ύαινα 500 γρόσια! Εισπράξατε δηλαδή Ταγίπ, περίπου 11,5 εκ-ρια γρόσια, γρόσι, το οποίο αποτελούσε τη νομισματική σας μονάδα! Τον Ιούλιο του 1878 Ταγίπ, με αυτοκρατορικό φιρμάνι, διατάχθηκε ο Βαλής (Νομάρχης) του Αρχιπελάγους και ο Μουτεσαρίφης του νησιού, να παραδώσουν την Κύπρο στους Άγγλους, όπερ και εγένετο!

– Οι Άγγλοι διώρισαν αμέσως Αρμοστή, συγκρότησαν μια “Βουλή Αντιπροσώπων”, εξέδωσαν ένα υποτυπώδες Σύνταγμα, παραχωρώντας μερικές τυπικές ελευθερίες στον πληθυσμό, τον οποίον αποτελούσαν Έλληνες, κατά τα 4/5, (80%) και Τούρκοι κατά το 1/5 (20%)! (Για την ακρίβεια, η αναλογία ήταν 82% Έλληνες – 18% Τούρκοι)!

– Πάντα ρε Ταγίπ, ήσασταν μειονότητα στην Κύπρο! Πώς λοιπόν είπες, μόλις “προχθές”, πως ποτέ δεν θα αποδεχθείς/ -τε το… επίθετο αυτό, (ότι ήσαστε δηλ. μειονότητα στο νησί), σε ένα μελλοντικό ενιαίο Κυπριακό Κράτος, θέλοντας και διεκδικώντας μια περίεργη πράγματι… ισοτιμία; (Μήπως μπερδεύεις / -τε Ταγίπ, τη λέξη “ισοτιμία”, με την λέξη “ισότητα“);

Αν αυτό δεν είναι και δεν λέγεται πολιτική βρωμιά”, τότε ποιά είναι και τί λέγεται; 

Από το 1878 και μετά Ταγίπ, γράψατε στα παπάρια σας την Κύπρο! (1878′ den sonra, Kıbrıs’ı tasaklarınıza yazdınız efendim)! Θα μου πεις Ρετζέπ και πιθανώς να έχεις δίκιο! “Δεν την πουλήσαμε ρε… Γκιαούρη”; Ναι, αλλά μετά πώς και γυρίσατε τόσο… “καβλ…. οι”, ρε Μογγόλι

– Αντίθετα Ταγίπ, όταν πια η Κύπρος ανήκε στο Αγγλικό Βασιλικό Στέμμα, οι Έλληνες πραγματοποίησαν Παγκύπριο Συλλαλητήριο”, το 1895, με έκδοση ψηφίσματος, με το οποίο ζητούσαν την Ένωση με την Ελλάδα και το οποίο στάλθηκε στους Άγγλους, ενώ ακολούθως και το 1903 η Κυπριακή Βουλή εξέδωσε και πάλι ψήφισμα, σχετικό και ανάλογο αυτού του 1895, το οποίο και πάλι εστάλη στους Άγγλους και με το οποίο, και πάλι επίσης, εζητείτο η ένωση της Κύπρου, με την Ελλάδα

– Στη συνέχεια, το 1912 (μέχρι τότε είχαν γίνει 11 ελληνικά Παγκύπρια Συλλαλητήρια), όλοι οι Έλληνες βουλευτές της Κύπρου υπέβαλαν την παραίτησή τους και έσπευσαν να πολεμήσουν με τα ελληνικά όπλα, στους Βαλκανικούς πολέμους! Μάλιστα Ταγίπ, ένας βουλευτής εξ αυτών, ο Σώζος, ο οποίος μάλιστα σκοτώθηκε στα ηπειρωτικά βουνά, κυκλοφόρησε τότε το ίδιο κείμενο απ’ όλα τα συλλαλητήρια και ανάμεσα στα άλλα έγραφε: (Μ’ αυτό σου απαντώ, γενικώς για την Κύπρο, αφού για το ότι δεν θα δεχθείτε ποτέ την ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι στο νησί δηλαδή πάντα ήσασταν και είστε μειονότητα, σου απάντησα ήδη):

Ουδεμία εγκόσμιος δύναμις δύναται να καταστείλη ή να καταβάλη τα Εθνικά φρονήματα του Ελληνικού λαού της Κύπρου και την αναλλοίωτον αυτού θέλησιν, όπως η νήσος προσαρτηθή εις το ομόφυλον Βασίλειον της Ελλάδος”! 

– Πρόσεξε τώρα και τις άλλες -δυστυχώς- πολιτικές πόρνες, τους Άγγλους τί μας έλεγαν τότε!.. Πχ Ο Άγγλος Π-Θ Λόϊντ Τζορτζ, το 1919, ανέφερε στην “Παγκύπρια Εθνική Συνέλευση:

Οι πόθοι των κατοίκων της Νήσου θα τύχουν της τα μάλιστα επισταμένης και συμπαθούς μελέτης υπό της Κυβερνήσεως της Α.Μ., όταν αυτή θα σκεφθή περί του μέλλοντος ταύτης“!..  (Η παρούσα φράση αποτελεί μάθημα εξ-άσκησης διπλωματικής γλώσσας, σε μαθητές των ανά τον κόσμο διπλωματικών Σχολών και Ακαδημιών! Προσοχή! Η μια και μοναδική λέξη που… ανατρέπει όλη την ιδέα της προτάσεως του Άγγλου Π-Θ, ήτοι αυτή που διόλου δεσμεύει την Αγγλία, για οποιαδήποτε… παροχή προς τους Έλληνες της Κύπρου, είναι η λέξη “μελέτη”)! 

Στο σημείο αυτό, (και θα συνεχίσω φίλοι μου προσεχώς), σου θυμίζω Ταγίπ τις παρακάτω 3 θεσμικές Αρχές, που ΟΥΔΕΙΣ(!!!) δικαιούται να αγνοεί ή να παραβιάζει, όπως δυστυχώς μονίμως και παγίως πράττετε εσείς ως χώρα, στο θέμα της Κύπρου

  • Το Δόγμα Της Λαϊκής Κυριαρχίας
  • Σύμφωνα μ’ αυτό Ταγίπ, κάθε τόπος υπάγεται και κυβερνιέται, όπου και όπως επιθυμεί η πλειοψηφία του λαού, που τον κατοικεί! (Ιδέ: Γαλλική Συντακτική Συνέλευση, 1791 και Διάγγελμα Αμερικανού Προέδρου Ουϊλσωνος, το 1917, στο Αμερικανικό Κογκρέσο).
  • Την Αρχή Της Αυτοδιαθέσεως!
  • Σύμφωνα με τη Αρχή αυτή Ταγίπ, ουδεμία εδαφική μεταβολή επιτρέπεται, η οποία να μην είναι σύμφωνη με τους εκφραζόμενους πόθους των ενδιαφερομένων πληθυσμών! (“Χάρτης Ατλαντικού” και “Διακήρυξη της Γιάλτας”, 1945) και 
  • Την Αρχή Της Υπεροχής Της Πλειοψηφίας
  • Ουσιαστικό στοιχείο της Αρχής αυτής είναι η γνήσια και δημοκρατική έκφραση, της θελήσεως του κυρίαρχου λαού, κυρίαρχου να αποφασίζει για την τύχη της χώρας του! (Ντάμπαρτον Οξ, Σαν Φρανσίσκο, “Χάρτης Η.Ε.”). 
  • Τέλος Ταγίπ, θα ήθελα να σου θυμίσω πως, η Κύπρος έγινε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, (το 1960 “τύποις” / το 1959 ουσιαστικά), μετά από 150 χρόνια αγώνες των Ελλήνων(!) του νησιού και όχι των εξισλαμισμένων Ελλήνων και  σημερινών πιά Τούρκων!
  • Αυτό είναι νομίζω κάτι που συνθέτει ένα κρίσιμο και βασικό ιστορικό γεγονός, που σας αποστερεί Ταγίπ κάθε ουσιαστικό δικαίωμα, ακόμα και να κάθεστε στα διάφορα τραπέζια των όποιων σχετικών με τη νήσο Κύπρο, διασκέψεων, διαπραγματεύσεων, κλπ, κλπ, κλπ!!!..
  • Βεβαίως αυτά που μόλις διάβασες Ταγίπ, είναι “ψιλά γράμματα”, (όπως λέμε εδώ), για σένα και τον… ποιμενικό λαό σου, αλλά και όχι μόνον, αφού ακόμα και λαοί, που θεωρητικά έχουν δημοκρατική Παιδεία και κουλτούρα, (λέμε ότι οι λαοί αυτοί είναι οι δυτικοί), είτε τις αγνοούν ή αδιαφορούν πλήρως για τις παραπάνω αρχές, για τη σημασία και για την αξία της εφαρμογής τους στις ανθρώπινες κοινωνίες!..    
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” 
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/-
  • ΥΓ
  • α. Ρε Ταγίπ τελικά, είσαι μεγάλος υποκριτής ρε “Αγάμπεϋ”, και καλά σε αποκαλώ κουφάλα! Πολλές προσευχές στα τζαμιά και πολύ θρησκεία και πολύ ΙΣΛΑΜ και τελικά πολύ “παραμύθι” στους χαχόλους συμπατριώτες σου! Τους κοροϊδεύυεις “κανονικά και με το Νόμο”, όπως λέμε εμείς εδώ! Τί φωτογραφία είναι αυτή, ρα Ταγίπ; Την έχει δει η Εμινέ; Τί βλέμμα είναι αυτό ρε; Πρέπει να είσαι μεγάλος… πουτανιάρης, μεγάλο “σκυλί” και με το συμπάθιο ρε Ταγίπ! Κρίμα και σ’ είχα και σε… εκτίμηση! Λέμε τώρα!..  
  •  ω7

        β. Τελικά οι κόκκινοι SOROS – Φασίστες του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ασκούν εξωτερική πολιτική Κε Κοτζιά και Κε Τσίπρα; Διάβάζω ότι επιτέθηκαν και στην Πρεσβεία του Βασιλείου, της Σ. Αραβίας!.. Καταλάβατε!

– Νόμιζα Κε Τσίπρα ότι η προηγούμενη ενέργειά τους, στην Ισπανική Πρεσβεία, ήταν καθαρά και μόνον συμβολική, ότι απλώς είχαν πάει να υποστηρίξουν τους Καταλανούς και το δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση ή ανεξαρτησία από την Ισπανία, κλπ, Καταλανοί που επί “Φραγκιάς” αγαπητοί, εκεί κάπου μεταξύ του 1200 και 1250, είχαν καταληστέψει και δολοφονήσει μαζικά τους κατοίκους της εδαφικά σημερινής ελληνικής επικράτειας (καταλάβατε) και κυρίως την Πελοπόνησσο!.. Βρώμαγαν δε τόσο πολύ, που οι Έλληνες, σκλάβοι τότε των Φράγκων, έλεγαν φύγετε έρχονται οι βρωμιάρηδες οι Καταλάνοι να μας σφάξουν!..

– Έσφαλλα όμως!.. Για πείτε μου Κε Τσίπρα, εσείς ή ο Κος Λαφαζάνης με τα “δικά σας παιδιά”, μας κυβερνάει;

– Φαίνεται ότι μετά τον παγκοσμιοποιημένο SOROS – ΑΝΤΑΡ-CIA (που είχε ταχθεί στο παρελθόν, πούστικα και έμμεσα κατά του “ΡΚΚ”, σε ε/φ “τοίχου” και… “κολονών της ΔΕΗ”), τώρα και ο παγκοσμιοποιημένος «SOROS – Ρουβίκωνας“» (ίδιες εκδόσεις, διαφορετικά ονόματα, κατά την προσφιλή τακτική των πρώην Σοβιετικών ΜΥ) τάσσεται με την πλευρά των Τουρκίας – Ρωσίας – Ιράν – Κατάρ, κλπ και εναντίον αυτής των Η.Π.Α. – Ισραήλ – Ελλάς – Αίγυπτος, κλπ!

– Επίσης, Κε Τσίπρα, σας υποβάλλω μια ερώτηση και παρακαλώ απαντείστε μου, αν θέλετε: Πόσο μπορούν να σας εμπιστευτούν οι Ισραηλινοί, αλλά και οι Αμερικανοί, όταν πχ από τη μία γράφετε, μεταξύ των άλλων, στο βιβλίο που υπογράψατε, όταν επισκεφθήκατε, το 2015, στο Ισραήλ, το μνημείο για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, πως χαίρεστε που βρίσκεστε στην ιστορική Πρωτεύουσα(!) του Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα, και από την άλλη, είπατε, όταν “προχθές” ήλθε ο Τ/ Δικτάτορας, ΡΤΕ, πως αποφάσεις σαν αυτή που πήρε ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ και αναγνώρισε τα Ιεροσόλυμα, ως την Πρωτεύουσα του Ισραήλ, δεν βοηθούν ή δεν συμβάλλουν (πώς το είπατε ακριβώς δεν θυμάμαι, συγχωράτε με) για την εμπέδωση της ειρήνης στη Μ. Ανατολή, κλπ, κλπ, κλπ; Τί πιστεύετε τελικά για το θέμα; Τί απ’ τα 2 ισχύει; Και τα 2 πάντως, δεν μου “κάθονται”!..

Είστε τελικά διπλή / διχασμένη προσωπικότητα, πάσχετε από τη νόσο του άκρατου και αθεράπευτου Ψεύδους, κάτι άλλο, τί τελικά συμβαίνει με την περίπτωσή σας, Κε Π-Θ μας;

Ωϊμέ και ξανά ωϊμέ!!!  Η (Διαζ) Καράμπα, επειδή κάποτε σας λέγαμε και Ρόντυ, (έναν εκ των γνωστών πρωταγωνιστών του αγορίστικου κάποτε περιοδικού ΜΠΛΕΚ), επειδή του φέρνατε πολύ! Ξέρετε το συνολικό σουλούπι σας, κλπ, κλπ, κλπ!..

          γ. Οι ύβρεις προς τον Κο ΡΤΕ, όπως ήδη κάποιοι μου ανέφεραν, ως αρνητικό σημείο του άρθρου μας αυτού, για τον Κο ΡΤΕ, σε συνέχειες, εκτός του ότι “ταιριάζουν γάντι” στον Τ/ΠτΔ, εγράφησαν, και πιθανώς να εξακολουθήσουν να γράφονται, διότι εδώ στο σάϊτ μας, οι λίγοι πια εναπομείναντες, έχουμε επηρεαστεί από την γενικότερη σαπίλα, βρωμιά και επίπεδο της ελληνικής πολιτικής ζωής, όπως και της Βουλής μας, αλλά βεβαίως και της ίδιας και ίσως και χειρότερης κατάστασης, η οποία επικρατεί στην “Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση”, όπου ξεκίνησαν πια και “πλακώνονται”!.. Και έπεται συνέχεια! Ίσως φίλοι μου, λίαν προσεχώς, οι ύβρεις αυτές να είναι ανωτέρας… αξίας, των υβριζομένων, αν με καταλαβαίνετε!..

-/-