Για Σένα Βρωμιάρη… “Γιέ του Λχία”, Μεβλιούτ ΤΣΑ(Β)ΟΥΣ-ΟΓΛΟΥ!..

 Ρε Τσαούσογλου, δύσμορφε Γενίτσαρε, Τ/ΥΠΕΞ!

ω1

Επ! Τί έγινε ρε Μεβλιούτ; Ποιός σε πείραξε;

(Γενίτσαρο σε γράφω, αφού οι 9 στους 10 άνδρες στον Οθωμανικό Στρατό και στο Οθωμανικό Ναυτικό ήσαν Γενίτσαροι, ενώ το επώνυμο που διάλεξαν να φέρουν οι παππούδες σου, την 10ετία του 1930, δείχνει ότι η οικογένειά σου προέρχεται από Γενίτσαρους! Η συνολική σου παρουσία, έως τώρα εκτιμώμενη, αλλά και το γεγονός ότι οι 9 στους 10 που ανήρχοντο στην στρ-κή και πολιτική Οθωμανική Διπλωματία, όπως και όσοι ήσαν “τσογλάνια” (iç oğlanları), δηλαδή οι παρά τον εκάστοτε Σουλτάνο, ήσαν κυρίως κλεμμένα ελληνόπουλα, με/ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είσαι από φύτρα Γενιτσάρων ελληνικής καταγωγής και πολύ πιθανώς από φύτρα μπαστάρδων, από μπασταρδεμένη τελικώς φύτρα)!..

Δήλωσες λοιπόν σε συνέντευξή σου (22-11-2018), με αφορμή την πρόσφατη νέα… πατσαβούρα που φάγατε από την ΕΕ, σχετικά με τα… ανύπαρκτα “ανθρώπινα δικαιώματα” στην χώρα σου, πως η… Ελλάδα δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του “Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” (“ΕΔΑΔ”), σχετικά με τους… Τούρκους, όπως τους απεκάλεσες, της Δ. Θράκης, έτσι γενικά, ενώ αμέσως μετά ανέφερες, ως παράδειγμα, το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν εφαρμόζει -τάχα- την σχετική περί αυτοπροσδιορισμού απόφαση του Δικαστηρίου αυτού, λέγοντας πως παρά την απόφαση, δεν μπορούν οι… Τούρκοι της περιοχής αυτής να λένε ότι είναι Τούρκοι, κλπ, παραβλέποντας βεβαίως στο να αναφερθείς, με ειλικρίνεια, στα… “ανθρώπινα δικαιώματα” στην “σημερινή” Ερντογανική Δικτατορία και ορθότερα στη “Σύγχρονη Τουρκική Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ-ΡΧΙ-Α“, τον 21ο αι.!

Μεβλιούτ! Όχι πως δεν τα ξέρεις, τα όσα παρακάτω θα διαβάσεις, αλλά άντε, ας τα… ξαναπούμε πάλι! (Κάτσε και ασχολήσου με το “σάϊτ” μας και θα λύσεις, αν όχι όλες, τουλάχιστον πολλές από τις… απορίες σου)!

 • √  Με βάση την Συνθήκη της Λωζάννης (1923), δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Δ. Θράκη, (ΕΛΛΑΣ), αλλά Έλληνες υπήκοοι, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, (πρόκειται δηλαδή για θρησκευτική μειονότητα, αποτελουμένη από 3 κατηγορίες πληθυσμιακών “Ομάδων”, ήτοι από Τουρκογενείς, από Ρομά και από Πομάκους), σε αντίθεση με την χώρα σου και την σκλαβωμένη μας ακόμα Πρωτεύουσα, την Κων-πολη, όπου έχει αναγνωριστεί, από την ίδια Συνθήκη, ελληνική, δηλαδή εθνική μειονότητα!
 •     (Θυμίζω πάλιΜε ΘΕΛΗΣΗ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του ίδιου του ΚΕΜΑΛ σας, καθορίστηκαν απλώς ως Μουσουλμάνοι” και όχι ως Τούρκοι, αυτοί της Δ. Θράκης, διότι ήσαν όλοι φιλο-Οθωμανοί, Παλαιο-Μουσουλμάνοι” και μάλιστα “βαθείς”, όντες παράλληλα και ακραιφνείς αντι-Κεμαλιστές! Σου θυμίζω ότι ο Κεμάλ ζήτησε, (ακριβώς γι΄αυτόν τον παραπάνω λόγο), από τον Ελ. Βενιζέλο να τους εκδιώξει όλους αυτούς από την Δ. Θράκη, κάτι που αυτός έπραξε και εκείνοι… μετακόμισαν στην Αίγυπτο, “γεμίζοντας” τις τάξεις των “Μουσουλμάνων Αδελφών”, των σημερινών σας φίλων! Ναι ή Όχι, ρε; Ναι και το ξέρεις πολύ καλά! Είναι τυχαίο τέλος, ότι γέμισε Γκιουλενιστές “σήμερα” η περιοχή αυτή);
 • √ Κανένα “ΕΔΑΔ” δεν αποφάσισε ότι η μουσουλμανική μειονότητα στην χώρα μας είναι τουρκική, αναφερόμενο ή καλύτερα, με το αναφερθεί σε δυνατότητα ΑΤΟΜΙΚΟΥ(!) αυτοπροσδιορισμού των εκεί πολιτών! Και να ήθελε, δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού θα γινόντουσαν “ρόμπ ντε σαμπρ” όλοι οι επίλεκτοι Δικαστές του Δικαστηρίου αυτού, ενώ, αν έπραττε κάτι τέτοιο, θα ήταν σαν να μην ελάμβανε υπόψη του, την Λωζάννη, που όχι αδόκιμα, πιθανώς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Παγκόσμιος Συνθήκη“! Ή όχι; Ναι και το ξέρεις πολύ καλά! Άρα;
 • [Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους ήσσονες* λόγους που ζητάτε την αλλαγή ή την επικαιροποίηση (sic) της υπόψη Συνθήκης, κάτι που και(!) σ’ αυτό υποκρίνεστε, αφού πουθενά στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ”, δεν υφίσταται… “επικαιροποίηση Συνθηκών”, καθ’ όσον, όπως είναι γνωστό, οι συνθήκες αλλάζουν μόνον με άλλες συνθήκες! Τουλάχιστον μέχρι τώρα!
 • * Τον μείζονα λόγο τον ξέρεις Μεβλιούτ, τον έχουμε απ’ εδώ γράψει, αναλύσει και εξηγήσει πολλάκις και αναφέρεται στο… τέλος σας, το 2023! Μήπως δεν ξέρεις τον γνωστό διάλογο, το 1923, των Νο “1” και Νο “2”, του νέου Κράτους σας, (λέγε με Τουρκία), που οδήγησε μάλιστα και στην ψύχρανση των σχέσεών τους, ήτοι των Κεμάλ – Ισμέτ, τον Ιούλιο, του 1923, (δεν μιλιόντουσαν για καιρό), όταν ο Ινονού γύρισε, ουσιαστικά ηττημένος, από την Λωζάννη; (Κάνανε να τα “ξαναβρούνε” οι 2 άνδρες, 1 με 1,5 χρόνο ή όχι Μεβλιούτ; Ναι! Γι’ αυτό και καίγεστε να αλλάξετε την… Λωζάννη, διότι έχουν σφίξει πάρα πολύ οι… κόλοι σας πλέον, αφού… ο καιρός γαρ εγγύς“! / (Γι’ αυτό και το επαγγελματικό και μάλιστα συνεχές σας… γλείψιμο, τα τελευταία 10 χρόνια, προς τους Βρεττανούς, οι οποίοι είναι οι 1οι ωφελούμενοι των απορρήτων – μυστικών” πρωτοκόλλων, της Λωζάννης)]!..
 • √ Το θέμα της Εκλογής των Μουφτήδων” τέλος, από την εδώ μ/μειονότητα, δεν το “αγγίζω”, διότι αυτό γνωρίζεις ΑΡΙΣΤΑ(!) πως δεν γίνεται / δεν συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ στον μ/”Κόσμο”, και στους Σουνίτες, όπως εσείς, αλλά και στους Σιϊτες! Μήπως κάνω λάθος; Όχι και το ξέρεις! Άρα;

ω3

ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΜΕΒΛΙΟΥΤ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ; ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΙΣΕΣ… ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΒΛΙΟΥΤ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΤΥΠΟΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ; (ΣΕ ΣΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΡΤΕ, ΚΛΠ)! ΓΙΑ ΚΑΦΕ;

–  “Πάμε τώρα παρακάτω”!

 • Όχι μόνον οι Έλληνες Μουσουλμάνοι στην Δ. Θράκη Μεβλιούτ, αλλά και όπου αλλού στην Ελλάδα, ΑΠΑΝΤΕΣ(!), Έλληνες και μη, Μουσουλμάνοι και μη, Άνδρες, Γυναίκες, Παιδιά, “Κίναιδοι”, “Τρανς”, “Λεσβίες”, κλπ, Γατιά, Σκυλιά, … Αρκούδες, και ό,τι άλλο γουστάρεις, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ έως και ΑΝΑΡΧΟΥ… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!
 • Γιατί αλήθεια δεν ρωτάς τα πρακτόρια σας εδώ, να σου πουν τί γινόταν και τί γίνεται σήμερα στην -όπως λέγαμε παλιά- “ελληνική κοινωνία”; Μάλιστα, αν παλαιότερα, ό,τι τώρα σου γράφω, παλιοπατσαβούρα, (το ουσιαστικό παλιοπατσαβούραστο προσδίδω, με αφορμή την νέα πατσαβουριά που σας έρριξαν οι… Φράγκοι και οι ψευτοσυγγενείς σας… Πρώσοι, ενώ για το βρωμιάρη του τίτλου, το οποίο σου αποδίδω, γράφω πιο κάτω, αν και δεν χρειαζόταν, αφού ξέρεις, τί ήσουν πάντα και τί είσαι), αν λοιπόν αυτό συνέβαινε μια φορά στο παρελθόν, “σήμερα”, με τους “Διεθνιστές” – “Εθνομηδενιστές” και τους Εθνικούς Μαυραγορίτες”, λέγε με “Εθνο-Μειοδότες” ή “Εθνο-Προδότες”, τους… κομισάριους και… ιμπρεσάριους και τελικά τους έμμισθους… τσάτσους του Σόρος, που μας κυβερνούν, γίνεται, από πλευράς “ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ” και “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, “ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ! (Βάλλε την Πολίτισσα μεταφράστρια να στο μεταφράσει ακριβώς, να στο μεταφράσει εννοώ ορθά)!
 • Μεβλιούτ! Διάβασε! Όχι μόνον όποιος Μουσουλμάνος ΑΤΟΜΙΚΑ (όπως είπε το “ΕΔΑΔ”) γουστάρει μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ, μπορεί δηλαδή να βγαίνει πχ στην πλατεία της Ξάνθης, της Κομοτηνής, κλπ και να φωνάζει ότι είναι πχ Τούρκος, ή -πρόσεξε- ό,τι άλλο θεωρεί ότι τον χαρακτηρίζει, όπως ότι είναι πχ άθεος ή Βουδιστής ή “αδελφή του ελέους”, κλπ (κάτι που συνέβαινε και πριν(!!!) από την απόφαση του “ΕΔΑΔ”), αλλά όποιος γουστάρει μπορεί όχι μόνον ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, αλλά και να προβαίνει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, -πρόσεξε ξανά- μέχρι και σε συκοφάντηση του… ανύπαρκτου ελληνικού Κράτους ! (Γιατί δεν ρωτάς το κυβερνών την Δ. Θράκη,… Προξενείο σας στην Κομοτηνή, να σου πει);
 • Άπαντες στην Ελλάδα “περνάνε ζάχαρη” Μεβλιούτ! Πάρτε το όλοι οι Μογγολό-Τουρκοι χαμπάρι!Ειδικά αυτοί που λες “δικούς” σας! Διάβασε πιο αναλυτικά, το πώς περνούσαν και πώς περνάνε οι… “δικοί” σας, που τους λες, αν δεν κατάλαβες ακόμα! 
 • Έχουν τα καφενεία τους και μάλιστα, ανάλογα με το αν είναι με τον ΡΤΕ, με το “CHP”, ακόμα και με το “ΜΗΡ” (Αυτοί οι τελευταίοι λιγότερο, είναι αλήθεια)!..
 • Μιλάνε την γλώσσα τους / σας παντού και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελεύθερα!..
 • Τσακώνονται, ακόμα και “εν μέση οδώ”, για τα πολιτικά, όπως και για τα αθλητικά τεκταινόμενα στην χώρα σας!
 • Οι Χοτζάδες βγαίνουν στους Μιναρέδες αδιαλλείπτως, από το 1923 και την ίδρυση της Τουρκίας, έως και σήμερα, και τους καλούν τους… “δικούς” σας, για προσευχή!..
 • Έχουν κάθε είδους μαγαζιά και στέκομαι πχ στα παλιά δισκοπωλεία με τα CDs, κλπ, που παίζουν δυνατά και πουλάνε τουρκικά τραγούδια, ενώ άλλα… “δικά” τους / σας μαγαζιά εισάγουν… αφθονία τ/προϊόντων!..
 • Έχουν την τ/Τράπεζά τους, τα χωράφια τους, τα διαμερίσματά τους, τις καταθέσεις τους, τις ε/φ τους και τις εκ Τουρκίας ε/φ… σας, αχαχαχαχαχαχαχα, ερωτεύονται ελεύθερα, το “κάνουν” επίσης ελεύθερα και το… διαλαλούν, έχουν σχεδόν όλοι, (άντε “οι 9 στους 10”) τις δουλειές τους, κάνουν ελεύθερα τα γλέντια τους σε πόλεις και χωριά, τα παιδιά τους σπουδάζουν στα Παν-μιά μας (εισάγεται μάλιστα σ’ αυτά και ικανός αριθμός… “αέρα”) και τώρα, όπου να ‘ναι, το “πρακτοράκι” σας, όπως εμείς τον λέμε, ο Υπ. της εθνικής μας… “Απο… Παιδείας” ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, θα περάσει και νέα ακραίως ευργετικά, λέγε με… ανθελληνικά μέτρα, για την μ/μειονότητα, με εντολή του ελληνικής καταγωγής “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟΥ” Π-Θ μας ΤΣΙΠΡΑ, και, και, και, …
 • (Πρόκειται για… ασθένεια γνωστή ως Γαβρογλίαση” ή “Τουρκοσπορίαση, η οποία απαντάται στους χώρους της Παιδείας και των -πάλαι ποτέ- Θρησκευμάτων, ενώ η επικρατούσα γενική… ασθένεια που έσπειραν (και φύτρωσε σε όλη την χώρα) οι “Εθνοπροδότες” μας, δηλαδή οι ελληνικής καταγωγής Κ-Β ντες, ονομάζεται ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ)!..
 • √  Όλη η μειονότητα αριθμεί σήμερα 150.000+ άτομα (Αυτούς που εσύ λες / ονομάζεις / αποκαλείς “συλλήβδην” Τούρκους)! Πόσοι ήσαν ρε οι… “δικοί” σας το 1923; (Προ της ανταλλαγής των πληθυσμών). Μήπως θυμάσαι; Απ’ την πολύ… κακοπέραση ρε αυξήθηκαν και πλήθυναν ή πλήθυναν επειδή δεν είχαν… τηλεόραση; Πόσους βουλευτές “δικούς” σας έχετε στην πολλαπλώς πλέον… αλωμένη Βουλή μας; Πόσοι… “δικοί” σας επίσης μετέχουν των τοπικών “κοινών”, ξέρεις; Και άλλα πολλά Μεβλιούτ, αλλά και ηλίθιος να ήσουν, θα είχες πια καταλάβει, οπότε σταματώ εδώ! Και “σε μια τελική”, γιατί δεν βάζεις, (ώστε να μας δοκιμάσεις κιόλας), τίποτα “δικούς” σου, να βγαίνουν στις πλατείες των πόλεων και των χωριών της Δ. Θράκης και να φωνάζουν “είμαι Τούρκος”, και ό,τι άλλο γουστάρουν;
 • Τί θα γίνεται τότε, ξέρεις; (Ειδικά αν φωνάζει κάποιος ότι είναι Τούρκος);
 • Άλλος θα περνάει και θα λέει, “φάτε έναν μαλάκα”, άλλος θα λέει “Τούρκος είσαι; Στα παπάρια μας”, άλλος “Αϊ και γ… “, ενώ κάποιος άλλος θα… χειροκροτάει, ειρωνικά, πιθανώς και μη, άλλος θα περνάει αδιάφορος, άλλος -πρόσεξε- θα λέει “κατάντια, δέστε πού μας έφτασαν τα παρτάλια οι πολιτικοί μας, ο Τσίπρας και ο Καμμένος τα “πουλητάρια” “, κλπ, κλπ, κλπ! Κάντο, γιατί δεν το κάνεις; (Μπορείς να βάλλεις το “Ειδικό Τμήμα” της ΜΙΤ,που ασχολείται με τις “Πληροφοριακές Επχσεις / Επχσεις Επιρροής” να προβεί σε μια τέτοια “κοινωνιολογική έρευνα”, ούτε καν μελέτη, για να μην κουραστούν τα… παιδιά)!..
 • Τέλος, διότι είμαι πολύ κουρασμένος και έχω και… ταξίδι ρε Μεβλιούτ, μήπως θες να μας πεις κάτι σχετικά με τους 120.000+ Έλληνες πχ της Πόλης, το 1923, οι οποίοι έμειναν σήμερα περίπου 2.000, μαζί με τους Συριανούς Ορθοδόξους; Ξέρεις να μας πεις πώς έγινε αυτό ρε; Υπάρχουν σχετικά άρθρα, σε συνέχειες, εδώ, στο “σάϊτ” μας, (δεν τα ολοκληρώσαμε δυστυχώς), μετά την “στημένη” επίσκεψή σας εδώ στην Αθήνα, τον Δεκ. του 2017, με επικεφαλής τον… αφέντη σας ΡΤΕ! Βρες τα και διάβασέ τα!

– Από τα παραπάνω λοιπόν, που σου εξέθεσα όλως περιληπτικώς(!), τί αποδεικνύεται και πάλι; Αποδεικνύεται Μεβλιούτ, (ειδικώς ως προς την ψευδή δήλωσή σου περί δήθεν απαγορεύσεως, από πλευράς μας, του να βγαίνει όποιος θέλει, από την Μουσουλμανική μειονότητα της Δ.Θράκης, κλπ, κλπ, κλπ, θέμα το οποίο συζήτησα μόλις μαζί σου εδώ), πως -κατ’ ελάχιστον- είσαι ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,  ενώ επίσης, ο καθείς αντιλαμβάνεται γενικώς, πως είσαι ένας πολιτικός ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, μια πολιτική ΟΧΙΑ!

– Αφού σου εξήγησα το ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, του τίτλου, του άρθρου μας, σε καλώ να “ΜΑΖΕΥΕΤΕΙΣ” και γενικώς να πεις και στους άλλους γλείφτες του ΡΤΕ, όπως και στον αφέντη σου… ΡΤΕ (και όχι… “Τσουτσουλομύτη”, αχαχαχαχαχαχα / πρόκειται για ένα -περίπου- πολιτικό τραγούδι μας), ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ”, διότι όσο και να… ΞΕΨΥΧΑΤΕ ως χώρα, ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ” πάρα πολύ!..

– Μεβλιούτ!

– Περιορίζομαι στα παραπάνω και δεν “πιάνω” άλλα θέματα, θέματα γενικά, όπως πχ το πώς πολιτεύεστε “σήμερα” ή και “σήμερα” εναντίον μας (τρόποι, μέθοδοι, κλπ), σε επισήμανση άλλων ψευδών σας ισχυρισμών, άλλων μεγάλων ψεμμάτων σας, κλπ, κλπ, κλπ ή ειδικότερα, δεν επιλαμβάνομαι λοιπών θεμάτων… ΘΡΑΚΗΣ, κλπ, μιας και σ’ αυτήν αναφέρθηκες! Τα ξέρεις όλα άλλωστε! (Την “πιάσατε” στο βρωμόστομά σας τελευταία την Δ. Θράκη, αλλά σχεδιαστικά την έχετε “1ο στόχο”, σε ό,τι αφορά τα 2 ΘΕ του ελλαδικού χώρου)!

[Βγάλατε “προχθές”, μέχρι και τον αγαπητό μας… “Τσοπάνη”, τον τελευταίο σας Π-Θ και νυν ΠτΒ σας (“ΤΒΜΜ”), … Γιλντιρίμ, (ο οποίος όταν είχε έλθει στην Χίο, πριν από χρόνια, είχε πλέξει σχεδόν θούρια για εμάς), να “βγει” και να πει και αυτός την σχετική απειλητική, προς εμάς, … παπαριά του! Ποιός έχει σειρά τώρα, ρε; Αχαχαχαχαχαχα]!

– Όμως! Επειδή σας… αγαπώ και… νοιάζομαι για εσάς, σου και σας τονίζω(!), ώστε να μην σας διαφύγει, (λέω τώρα, αφού είστε μεγάλες πολιτικές… κουφάλες), πως τώρα (μέσα Δεκ.2018;) που θα έλθει ο Τσίπρας στην Άγκυρα, μπορείτε να τον… μπαλαμουτιάσετε κατάλληλα και θα σας δώσει και άλλα, παραπάνω και απ’ αυτά που σχεδίαζε να σας δώσει ακόμα, (πχ κανένα νησάκι ή νησί παραπάνω, αφού και αυτά, όπως και η Μακεδονία ήταν του… μπαμπά του), αφού ο “τύπος” αυτός είναι γενικά πολύ… μπερεκέτης! Είναι ευκαιρία, όπως είχα πει / όπως είχα συστήσει, απ’εδώ και πάλι, και στους “αθεράπευτους” δούλους σας Τουρκαλβανούς, να κερδίσετε ό,τι περισσότερο μπορείτε, τώρα που Π-Θ ή ορθότερα Πρωθυπουργεύων στην χώρα μας είναι το ελληνικής καταγωγής καλύτερο “πουλέν” του Σόρος, ο νεο-Κομμουνιστο-Διεθνιστής Τσίπρας!..

ω3

Ο… “ΔΙΚΟΣ” ΜΑΣ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ “ΚΑΙ ΚΑΛΑ” ΜΕΒΛΙΟΥΤ!

Ο ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ! Αχαχαχαχαχαχα

ΕΠΟΜΕΝΩΣ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ Τ/ΥΠΕΞ, ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΧΙ ΥΠΕΞ, ΑΛΛΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ… ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΑΠΟ “ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΣΜΟ” ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕΒΛΙΟΥΤ!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ”: “ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΧ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ… ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ”! ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΦΟ-ΠΟΥΤ… ΕΣ, ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ “ΜΙΑ ΖΩΗ” ΜΕΒΛΙΟΥΤ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙ-ΜΩ-ΡΗ-ΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟ “ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΒΛΙΟΥΤ! ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΕΒΛΙΟΥΤ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ… ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ! ΔΥΣΚΟΛΑ “ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ”, – ΛΕΝΕ- ΣΤΙΣ… ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Επίτηδες, για να το μελετήσεις, χωρίς να το ψάχνεις ΚΑΙ να κουράζεσαι** ΜΕΒΛΙΟΥΤ,

ω2

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ;

σου βάζω, αμέσως πιο κάτω, ένα ενδιαφέρον (λέω τώρα εγώ) παλαιότερο άρθρο μας! (Πριν από 1+ χρόνο)!

** Σχετικά με την… κούρασή σου και επειδή διακρίνω να λες πολλές παπαριές Μεβλιούτ, σαν αυτήν που διεξήλθαμε “σήμερα”,σου προτείνω να πας για κανένα… “ΣΙΑΤΣΟΥ” εκεί στην Άγκυρα! Άλλωστε, όπως λες, μιλάς και(!) Ιαπωνικά! Αχαχαχαχαχα! “Δεν παίζεσαι” ρε φιλαράκο!.. Και κάτι ακόμα! Με μουστάκι είσαι πολύ καλύτερος, σε αντίθεση με τον Χακαν-ούλη μας

ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ:

Ε/ΚΥΣΕΑ, Με… Ασπρόμαυρη Γραμματοσειρά, Λόγω… Πένθους!..

Φίλοι μου!

– Με αφορμή το προσφάτως διεξαχθέν ελληνικό ΚΥΣΕΑ, γράφω ή υπενθυμίζω, (αναλόγως), για όσους ενδιαφέρονται, τα παρακάτω: (Χωρίς Επεξηγήσεις).

– Οι Τούρκοι δεν θα προσβάλλουν την Ελλάδα*, αν δεν πάρουν το Ο.Κ. των Βρετανών** πια, λόγω του 2023 και των μυστικών πρωτοκόλλων της Συνθήκης της Λωζάννης! Οι Αμερικανοί, τα πρωτοξάδελφα των Άγγλων, δυστυχώς θα συμφωνήσουν μαζί τους! (Γι’ αυτό και δεν μιλάει καμιά ΕΕ ή κανένα ΝΑΤΟ, στις συνεχείς, προς την Ελλάδα, τουρκικές προκλήσεις! Ό,τι άλλο λέγεται, όπως πχ ότι “το ΝΑΤΟ δεν επεμβαίνει σε διαμάχες μεταξύ μελών του”, κλπ είναι… παπαριές)! Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού το 2023 εγγίζει (!..), ενώ και ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, μοιάζει να… βιάζεται, αν δει κανείς ότι αμέσως, σχεδόν με την ανάληψη των καθηκόντων του, στόχευσε στα σημεία όπου υπάρχει διακύβευση ή μείζων απειλή για την αμερικανική παγκόσμια κυριαρχία, αλλά και ασφάλεια, ήτοι στη Συρία (το μόνο “Πεδίο Ανταγωνισμού”, όπου η Ρωσία δεν έχει ηττηθεί, αν δεν έχει τουλάχιστον “ίσο λόγο” με τις Η.Π.Α. σήμερα) και στην χερσόνησο της Κορέας, όπου “διαβιοί” ακόμα η σκληρότερη ίσως στα κομμουνιστικά χρονικά, δικτατορική κομμουνιστική δικτατορία, “του ενός ανδρός”, ενός νεο-παράφρονος!..

* Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι μέρος του σχεδίου, για τη δημιουργία του “Μεγάλου Ισραήλ” και τη διευκόλυνση της υλοποίησης των μυστικών πρωτοκόλλων της Λωζάννης, παράλληλα με την αρπαγή του όλου(!), του ενεργειακού ελληνικού πλούτου!..

** Οι Βρετανοί βγήκαν από την ΕΕ, για να απελευθερωθούν στρατηγικά από τους όποιους “τρίτους” και τις… γνώμες τους (χώρες, πολύπλοκα γραφειοκρατικά διεθνή συστήματα, κλπ) και να μπορέσουν έτσι μόνοι τους να υλοποιήσουν τα μυστικά πρωτόκολλα της Λωζάννης, τα οποία και τους αφορούν και να αναδείξουν εαυτούς και πάλι σε παγκόσμια δύναμη! (Τα… τελευταία εξοπλιστικά τους, … “μιλάνε”)! Τα… “BREXİT” κλπ είναι απλώς, λογικοφανείς… δικαιολογίες και προφάσεις!

– Η παραπάνω παράγραφος (χωρίς τους αστερίσκους) σημαίνει τουρκική επιτυχία, είτε στη Θράκη μας, είτε στο Αιγαίο, είτε στην Κύπρο, είτε στα 2, εξ αυτών, Θέατρα Πολέμου, (Θ.Π.), είτε και στα 3!

– Δεν υπάρχουν πια “θερμά επεισόδια”, διότι απλά δεν απαιτούνται πια, για τη διαμόρφωση των προσβάσεων, μέσω των οποίων οι Επικυρίαρχοι Αμερικανοί, τα… ξαδέλφια τους οι Βρετανοί και το κράτος του Ισραήλ, θα επιχειρήσουν να υλοποιήσουν στην περιοχή μας τους στρατηγικούς σχεδιασμούς τους! Ό,τι τυχόν “μικρό” συμβεί, (ένα ή περισσότερα), θα εκληφθεί ως αφορμή και θα οδηγήσει αμέσως σε μείζονα Ε-Τ σύγκρουση!

– Το Ε-Τ μέτωπο θα ανοίξει και στα 3 “Θέατρα Πολέμου”, ήτοι σε Κύπρο, σε Θράκη και σε Αιγαίο και κατά “το μάλλον ή ήττον”, ταυτόχρονα!

– Την αρχή θα την κάνουν οι Τούρκοι, άρα αυτοί θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων ή το πλεονέκτημα, τουλάχιστον αρχικώς! Οι Τούρκοι διευκολύνονται πολλαπλώς στρατιωτικώς, διότι ευρίσκονται εδώ και ένα χρόνο τώρα σε “κατάσταση -ουσιαστικά- εκτάκτου ανάγκης”, έχουν ήδη λειτουργήσει επιστρατευτικά, (για όσους καταλαβαίνουν), έχουν… ομογενοποιηθεί πλήρως στρατιωτικά και ασκούνται συνεχώς σε ό,τι θα κληθούν να υλοποιήσουν!  (Κάποιες μάλιστα Μονάδες τους ή Μεγάλες Μονάδες τους, όπως πχ οι SAT – SAS, του Τ/ΓΕΝ ή οι ΒΒ του Τ/ΓΕΕΔ, κλπ, ασκούνται σε πραγματικές συνθήκες, στη ΝΑ Τουρκία, στο Β. Ιράκ και στη Συρία).

– Η αρχή της σύγκρουσης θα γίνει από την Κύπρο, (με αφορμή το “Ενεργειακό”), της οποίας την πλήρη κατάκτηση θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι! Ο υφιστάμενος τουρκικός σχεδιασμός περιλαμβάνει προέλαση – επίθεση στα ελεύθερα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατάληψή τους -ΠΡΟΣΟΧΗ- σε χρονικό διάστημα 3 ημερών!!!

[Εκτιμάται ως ορθή η φερόμενη πρόθεση του Ε/ΓΕΕΘΑ, (όπως κακώς διέρρευσε στα ελληνικά ΜΜΕ η σχετική πληροφορία), να στείλει (εκτιμώ με συγκεκριμένο, λελογισμένο και σε συνεργασία – ενημέρωση του ΓΕΕΦ, σχέδιο), αριθμό Υ/Β στα νότια της Κύπρου, όπου οι ΤΕΔ θα ασκηθούν, λίαν προσεχώς, με πραγματικά πυρά].

– Στην μητροπολιτική Ελλάδα η κυρία προσπάθεια (Κ.Π.) θα εστιαστεί στο  Θ.Π. της Θράκης, όπου υφίσταται η μουσουλμανική μειονότητα. Η ευόδωση της τουρκικής προσπάθειας εκεί, θα οδηγήσει, εκ των πραγμάτων, σε αναθεώρηση της Λωζάννης και σε εγκαθίδρυση νέου “στάτους” στην περιοχή! (Σχεδιασμός Βρετανών)!

– Στο Αιγαίο θα προσβληθεί η νήσος Λέσβος, (ως έχει τώρα ο τ/σχεδιασμός), για λόγους που έχουν εδώ αναπτυχθεί!

[Με την ευκαιρία, διαβάζω ότι η 28η Μ/Κ ΤΑΞ(!), του 4ου ΣΣ έχει φύγει από την Άγκυρα, με πρόσχημα το αποτυχόν… Κίνημα, όπως ακόμα ότι “άδειασε” το Ακιντζί, και έγινε ή γίνεται πάρκο, κλπ. Παράλληλα διαβάζω ότι άλλες Μονάδες, όπως πχ η αεροπορική βάση της Πανόρμου, κλπ είναι σε… διαρκές “high alert”. Για τη Λέσβο ο κύριος χώρος αποβάσεως – αεραποβάσεως, όπως αυτός κατεγράφη και από… “μετανάστες” που “βγήκαν” στη Λέσβο, θα είναι πρωτίστως η παραλιακή περιοχή από το α/δ της νήσου, μέχρι και το Μανταμάδο, (ιδιαιτέρως δύσκολο θα έλεγα, ως εγχείρημα), αποκλειομένων αιφνιδιαστικώς των 2 άκρων, (βορείου και νοτίου), του “διαύλου Μυτιλήνης”].

– Ως 2ο στόχο, οι Τούρκοι τώρα(!) έχουν την Χίο και αναλόγως των συνθηκών, θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή, αν θα κτυπήσουν τον 1ο ή το 2ο στόχο τους!

– Στο σημείο αυτό επιθυμώ να σημειώσω ότι το Ε/ΓΕΕΘΑ έλαβε την μεγαλύτερη των ευθυνών, αναθέτοντας στο Ε/ΓΕΝ, κατ’ ουσίαν, την ηγεσία του αγώνος στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, αφού έθεσε την ΑΣΔΕΝ υπό το ΓΕΝ, από τώρα!

– Λίαν πιθανώς στο Τ/ΓΕΕΔ, όπως και μεταξύ των Τούρκων Διοικητών της 1ης Στρατιάς και Στρατιάς Αιγαίου, να υπάρξουν (όπως το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν έχει αποδείξει) Βρετανοί ή Αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι! (Θα πρέπει να εξετασθεί επίσης, από τις ΕΕΔ, και ο ρόλος των δρώντων σήμερα στη Συρία και στο Β. Ιράκ, αμερικανικής κυρίως προέλευσης, μισθοφορικών Οργανώσεων, οι οποίες εδρεύουν στην Τουρκία)!

– Αν μάλιστα η τουρκική πολιτική σκηνή “απελευθερωθεί” του ΡΤΕ, [του οποίου μια δολοφονία, (αν αποφασιστεί, όπως είναι πολύ πιθανό, μετά από τα όσα… “σκληρά” είπε ο Ρούμπιν, αυτός ο τρόπος απομάκρυνσής του), θα μπορούσε να αποδοθεί, μετά από σχεδιασμό, αμέσως ή εμμέσως, -ΠΡΟΣΟΧΗ- στους Έλληνες], τότε οι Κεμαλικές ΤΕΔ, που πανέξυπνα επανέκτησαν το… κύρος τους, θα μπορέσουν / θα μπορούν να λειτουργήσουν / να λειτουργούν πιο εύκολα! (Κακώς τους “ξέφυγαν” καταθέσεις κατηγορουμένων για το Κίνημα της 15-07-2016, στο δικαστήριο της Σμύρνης, όπου κάποιος που παρακολουθεί την γείτονα διαβλέπει αμέσως ότι επρόκειτο για πραγματικό μεν, κατευθυνόμενο ή καπελλωμένο Κίνημα δε, όπως τα έχουμε όλα αναλύσει εδώ).

– Το Ισραήλ, όσο και πιθανώς(!) να το ήθελε ο σημερινός, άξιος για την χώρα του, Πρόεδρός του, δεν θα το αφήσουν να παίξει θετικό για την Ελλάδα ρόλο ή δεν θα μπορέσει να “παίξει” θετικό ρόλο, αφού τα “κλειδιά” του όλου θέματος τα “κρατάνε” και θα τα “κρατάνε” δυστυχώς για πολύ ακόμα, (αφού έχουν αλώσει με το χρήμα τα πάντα, σε όλο το δυτικό κόσμο, ελέγχοντας ποικιλοτρόπως σχεδόν όλες τις Κ-Β σεις, όπως και αυτές της περιοχής μας, καθώς και τη δική μας), οι δήθεν αριστεροί διεθνιστές Σιωνιστές Εβραίοι, αυτούς που εδώ αποκαλούμε “Διεθνείς Εβραίους”, οι οποίοι, θυμίζω, δεν δίστασαν, επί Ομπάμα, να τα βάλλουν με τους ομοφύλους τους Εβραίους, του κράτους του Ισραήλ, υπερασπιζόμενοι δυστυχώς(!) τα συμφέροντα των Αράβων και πολύ χειρότερα ακόμα, τα συμφέροντα τρομοκρατικών Ομάδων ή Οργανώσεων, τινών των οποίων ελέγχεται η… σύστασή τους, (επί… Χίλαρυ), από τις ΜΥ των Η.Π.Α. !.. Με την ευκαιρία αυτής της ροής… σκέψης / της ροής… προβληματισμού, διαβάστε:

– Η άνοδος του Τραμπ στην εξουσία, μοιάζει να… ηρέμησε τα πράγματα στις τεταμένες αμερικανο-ισραηλινές σχέσεις, ενώ και οι “Διεθνείς Εβραίοι” μάλλον αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι το πρόβλημα στη Μ. Ανατολή και ευρύτερα, δεν είναι το Ισραήλ, ούτε ότι το Ισραήλ είναι εμπόδιο στους όποιους οικονομικούς σχεδιασμούς τους, αλλά πως το πρόβλημα είναι το Ιράν και η διογκωμένη Ισλαμική τρομοκρατία, και πιο… εύστοχα μοιάζουν πλέον να αντιλαμβάνονται πως οι Άραβες το μόνον που θέλουν είναι η εξαφάνιση από τον χάρτη, του Ισραήλ και καμία ειρήνη!..

– Για τη Ρωσία τα έχουμε γράψει και πει “δεκάδες φορές” εδώ και μάλιστα και(!) πρόσφατα! (Κάντε ένα… “τουρ” στο σάϊτ μας)! Είναι σίγουρα η μόνη δύναμη που δύναται να ανατρέψει όχι μόνον τις πρόνοιες της Λωζάννης, αλλά και ευρύτερα τους δυτικούς σχεδιασμούς! Το μόνο Πεδίο όπου δεν έχει ηττηθεί η Ρωσία από τις Η.Π.Α. είναι εδώ στο κέντρο της Γης, στο κέντρο της… σκακιέρας, όπου ζούμε -κυρίως- εμείς και οι Τούρκοι! (Άντε και οι λοιποί… βρεχόμενοι από την Α. Μεσόγειο λαοί)!

– Οι Ρώσοι, πολύ έξυπνα και αιφνιδιαστικά, “πήραν”, τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, αρχικώς την Γεωργία σχεδόν όλη (τότε που κάποιοι εξ ημών φωνάζαμε, αλλά κάποιοι Έλληνες… ΝΑΤΟϊκοί, μας αποκαλούσαν -προβοκατόρικα ή ηλιθίως- / περισσότερο το 2ο, … Κομμουνιστές, “άκουσον-άκουσον”), μια Γεωργία που διοικείτο από έναν ψηλό και ηλίθιο, και που οι Η.Π.Α. επέμεναν σ’ αυτόν γιατί ήταν… “δικός τους”, λες και δεν είχαν… άλλον ή καλύτερα άλλους Γεωργιανούς πολιτικούς – πιόνια, τότε που λέγαμε “φτιάξτε επιτέλους και ενεργοποιείστε την NRF”, “αλλάξτε τους άχρηστους από τους αναλυτές*** σας”, αναλυτές που δεν μπόρεσαν ούτε τον… ήλιο να δουν και γενικώς φωνάζαμε “ξυπνείστε”!

*** Αναλυτές που δεν μπορούσαν, και μάλλον ακόμα δεν μπορούν να δουν, ούτε πίσω από το απότομο και κάθετο της ρωσικής και γενικώς της σλαβικής στάσεως και συμπεριφοράς, κρυπτόμενοι και καλυπτόμενοι μονίμως, πίσω από την “χαμογελαστή δυτική υποκρισία” και το… “δήθεν”! Πίστευαν και πιθανώς να πιστεύουν ακόμα ότι ελέγχοντας μόνον(!) τις πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικές κεφαλές των χωρών πχ της περιοχής μας, μπορούν να κατευθύνουν και τις όποιες εξελίξεις, προς τα εκεί που αυτοί (οι εντολείς τους ασφαλώς) επιθυμούν!

– Τα άτομα που έλεγαν όλα αυτά… “πετάχτηκαν στα σκουπίδια” με τον χειρότερο τρόπο, ενώ οι Ρώσοι κατόρθωσαν και μπράβο τους (διότι δεν ήταν καθόλου εύκολο γι’ αυτούς, όντας κυρίως μια νέα σε ζωή Ομοσπονδία, προερχόμενη από μια 70χρονη τυραννία, με ό,τι αυτό σήμαινε και ακόμα σημαίνει) να καταλάβουν και(!) την χερσόνησο της Κριμαίας, (οι δυτικοί… αναλυτές που λέγαμε), διαβλέποντας ότι χωρίς αυτήν δεν θα μπορέσουν να φτάσουν, (όπως επιβάλλεται για την ύπαρξή τους κυρίως, και όχι μόνον για τον παγκόσμιο αγώνα κυριαρχίας τους, στην… πάλη τους με τις Η.Π.Α.), στα σύνορα με το Ισραήλ! Τα έχουμε αναλύσει και αυτά εδώ! Πάτε, βρείτε τα και μελετήστε τα και πάλι!

– Τέλος, οι Ρώσοι ενίσχυσαν και τις θέσεις τους στη Συρία, εμπλεκόμενοι καίρια, (επίσης έξυπνα), στα εκεί, από το 2011, διαδραματιζόμενα!..

– Οι Ρώσοι έχασαν παντού αλλού στη Γη, διότι… “μίλησαν” ή αλλιώς, διότι δεν αιφνιδίασαν!.. (Δεν θα επεκταθώ).

Επανερχόμενος!

– Στην Ελλάδα, ταυτόχρονα ή χρονικά ελάχιστα προ της Ε-Τ σύγκρουσης, θα έχουμε πολύ θλιβερά(!) γεγονότα με τους όποιους ξένους έχουμε τώρα ή από χρόνια φιλοξενήσει, λάθρο και μη, “Έλληνες” και μη, αλλά και με ελληνικής καταγωγής άτομα, (Βαλκάνιους, όπως πχ Αλβανούς, Ασιάτες, με πρώτους Αφγανούς και Πακιστανούς, και Αφρικανούς, με πρώτους τους μουσουλμάνους – RABIA- των Αιγυπτίων και ακολούθως τους Αλγερο-Μαροκινούς), για λίγο χρόνο, για χρόνο μερικών μάλλον ημερών, και συγκεκριμένα για όσο χρόνο διαρκέσει ο σχετικός… αιφνιδιασμός της πολιτικής και στρατιωτικής μας εξουσίας, η οποία προφανώς τότε θα κληθεί να αναλάβει… δράση!

– Οι ελληνικές “Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφαλείας”, αντί να ενισχύονται, όπως θα έπρεπε, σημειώνω εδώ ότι βαθμηδόν αποσυντίθενται, αλλά και… συκοφαντούνται, στο πλαίσιο του γενικότερου επιβαλλόμενου… εκδημοκρατισμού από τους “ΣΑΝΕΛ” και ορθότερα στο πλαίσιο της ύπουλης νεο-κομμουνιστικοποιήσεως του Κράτους μας!

– Αντιλαμβάνεστε λοιπόν φίλοι πως τα πράγματα στην Ελλάδα ή για την Ελλάδα δεν είναι καθόλου εύκολα, αφού η χώρα μας, κατ’ ελάχιστον:

   – Στερείται φίλων και υποστηρικτών, αφού ήταν και θα είναι ΑΝΑΔΕΛΦΟ Έθνος! Όλοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους και θα πρέπει να προσβλέπουμε μόνον στα… χέρια μας και κυρίως στο μυαλό μας και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον “ΘΕΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ”, ο οποίος όμως, λόγω του ότι τον… προδώσαμε, μοιάζει να μας έχει εγκαταλείψει!

 • Τους Ρώσους που αναφέρουν κάποιοι, ως πιθανή δύναμη βοήθειάς μας, θα δεχτώ μόνον ότι ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ(!), λόγω των δικών τους συμφερόντων και κυρίως λόγω του σοβαρού θέματος της δικής τους ασφάλειας(!), η οποία απαιτεί να αποκτήσουν εδαφικό και θαλάσσιο “Ζωτικό Χώρο”, να μας βοηθήσουν, και πάλι όμως ΕΜΜΕΣΑ(!), αν, (όπως σας έχω γράψει και βαθιά πιστεύω), αποφασίσουν να “κατέβουν” νότια και διαπεράσουν κάθετα, όποτε το κρίνουν χρονικά καλύτερο και στρατιωτικά πιο πρόσφορο και ευκολότερο, την Τουρκία! (Διαβάστε “πίσω” στο σάϊτ μας, τί σχετικά έχουμε γράψει)!
 • Να σημειώσω, απευθυνόμενος σε εσάς Ρώσοι φίλοι, πως ποντάρατε σε λάθος άλογο, για “Δούρειο Ίππο” στην Ελλάδα του ΝΑΤΟ, στη δυτική Ελλάδα! Αναφέρομαι στον… καπνέμπορο Κο ΣΑΒΒΙΔΗ, ο οποίος φέρεται ότι προσφάτως αγόρασε από τους “ΣΑΝΕΛ”(!) το 69% του λιμένος της Θεσσαλονίκης!
 • Η αλήθεια βεβαίως είναι πως δεν μπορώ να ξεχάσω πως στην τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άγιο Όρος, ο Κος ΠΟΥΤΙΝ, “του έδειξε πόρτα”!.. Ακόμα προβληματίζομαι, κυρίως από το βλέμμα του Ρώσου Προέδρου, προς τον Κο Σαββίδη και από το γεγονός ότι απέφυγε να τον χαιρετήσει!..

   – Δέχτηκε η Ελλάδα και συνεχίζει να δέχεται έναν σχεδιασμένο, διεθνή, ή αλλιώς δυτικό, βρώμικο οικονομικό πόλεμο, (το έχουμε αναλύσει εδώ και αυτό το θέμα), ο οποίος την έχει κυριολεκτικά εξουθενώσει, ενώ παράλληλα της… “κάνουν πλάκα” οι δήθεν φίλοι και σύμμαχοί της ότι τάχα θέλουν να τη βοηθήσουν, κλπ, κλπ, κλπ! (Πάτε, βρείτε και διαβάστε τί γράφαμε απ’ εδώ, στον Ομπάμα, για το τί θα έπρεπε να κάνει με την Ελλάδα)!

   – Κυβερνάται η χώρα μας, από έναν “παρά φύσιν” συνδυασμό, αυτόν των “ΣΑΝΕΛ”, ήτοι από νεο-κομμουνιστάς, από τα γνωστά πνευματικά… παιδιά του γνωστού μας “Διεθνούς Εβραίου”… SOROS, με τη… συνηγορία κάποιων “χρήσιμων ηλιθίων”, που αυτοαποκαλούνται “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ενώ είναι “βουτηγμένοι στα σκατά μέχρι το λαιμό” και πλήρως εξαρτημένοι από ξένους, (και δεν θέλω να αναφερθώ διεξοδικότερα), οι οποίοι, ενδεικτικά, μέσα σε 2 χρόνια:

  – Πούλησαν οι Κοι αυτοί, ολόκληρη την Ελλάδα, για 1 αιώνα στους ξένους, (αυτών η υπογραφή ευρίσκεται κάτω από την αποδοχή του… Υπερταμείου), και την ίδια στιγμή “βγαίνουν” και μας λένε ανερυθρίαστα και με θράσος 1000 πιθήκων, για το ότι αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά πως φταίνε τα… 40 χρόνια των ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ.!

Ερωτάται: (Μια σειρά από ερωτήματα).

 • Γιατί ανέλαβαν τότε την εξουσία; Δεν ήξεραν άραγε τί θα παραλάμβαναν και σε μια τελική γιατί θέλησαν να γίνουν Κ-Β, αφού τα… 40 χρόνια, κλπ, κλπ, κλπ; Και αν θέλησαν να κυβερνήσουν για να μας… σώσουν, τότε δεν κάνουν, αφού δεν ξέρουν να κρίνουν, να εκτιμούν, αν δεχθούμε την… αγνότητα των αρχικών τους προθέσεων και άντε και την άγνοια, εκ μέρους των, των θεμάτων! Και για να καταλάβω! Μετά από… 40 χρόνια εξουσίας τους (υπόθεση εργασίας) θα αρχίσουν να δέχονται κριτική; Τότε θα μας επιτρέψουν να τους κριτικάρουμε, χωρίς να αντιτείνουν ως υπευθύνους της κατάντιας μας τον… Κολοκοτρώνη, τον… Καραϊσκάκη, κλπ, κλπ, κλπ; “Παίζουν” δηλαδή πάντα τη γνωστή… βιόλα, πως δεν θα πρέπει να κρίνονται, διότι είναι… καινούργιοι στο… αντικείμενο και άρα δικαιολογούνται να τα… γαμ….ν όλα!.. (Έχουμε γράψει ειδικό άρθρο για τα… περίφημα αυτά 40 χρόνια! Αξίζει να το ξαναδιαβάσετε)!
 • Αλλά ας μας πει επίσης ο Κος Τσίπρας! Πώς μας λέει ότι αυτοί δεν κυβέρνησαν κλπ και άρα πως η Κ-Β του είναι… παρθένα; Δεν συγκυβερνά με τους “χρήσιμους ηλιθίους” των “ΑΝΕΛ”, τα μέλη των οποίων έχουν κυβερνήσει την χώρα; Επίσης, οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, που είναι στην Κ-Β του, (όπως πχ ο Κουρουπλής ο απάνθρωπος, κλπ), δεν κυβέρνησαν; Άρα μήπως θα πρέπει κάποιος να του τα επισημάνει όλα αυτά, όταν ξαναπεί πως δεν κυβέρνησε ξανά η αριστερή του Κ-Β ση; Α! Να μην το ξεχάσω!.. Το 1989 δεν συγκυβέρνησε (άλλα τα δεδομένα βεβαίως τότε) η ΝΔ με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, για ένα διάστημα; Τί ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ είσαι ρε Π-Θ γέ μας!..

  – Χρέωσαν επιπλέον 100 δις Ευρώ την χώρα, μέσα στους πρώτους 7 – 8 μήνες της διακυβέρνησής τους! (Αποτέλεσμα της φοβερής τους… διαπραγμάτευσης, με τους δανειστές μας, το Καλοκαίρι του 2015)!

   – Διέλυσαν (και το απεδέχθησαν μέσα στην Βουλή, δια του Υφ. Οικονομικών), φτωχοποιώντάς την, τη λεγόμενη  “Μεσαία Τάξη”, αφού στο αρρωστημένο κομμουνιστικό ιδεολόγημά τους, το οποίο επιζεί μόνο στην… Ελλάδα και στη Β. Κορέα, (άντε και στη Βενεζουέλα, αλλά σας έγραψα για εκεί πρόσφατα, “πώς” επιζεί και τί ακριβώς συμβαίνει) υπάρχει μόνον η μεγάλη μάζα των… “ίσων φτωχών” και η μικροτάτη κυριαρχούσα πλούσια πλειοψηφία των… χρυσών Κομμουνιστοκεφαλών! (Είπαμε ότι η πρώτη στόχευσή τους είναι η -με εντολή- Βενεζουελοποίηση της χώρας μας και στη συνέχεια η οριστική τους επικράτηση και η μετατροπή της χώρας, σε “Ενωμένες Πολιτείες της Ελλάδος” και… βλέπουμε)!..

  – Διαλύουν τον κορμό του δένδρου της Ελλάδος, [άλλωστε οι Κομμουνιστές (και πιο πολύ, κυρίως τα… αφεντικά τους) δεν πιστεύουν σε Πατρίδα, (δεν πίστεψαν ποτέ σ’ αυτήν), αλλά στο “Διεθνισμό”, όπως σας έγραφα πχ και τις προάλλες, για τα περί… “Διεθνισμού” αναφερόμενα στους τοίχους και του φετινού Συνεδρίου του ΚΚΕ, από το οποίο προέρχονται, μη αποδεχόμενοι τον αστικό κοινοβουλευτισμό, αφού δεν έχει καμιά σημασία αν τους νομιμοποίησε και τους έβαλε στη Βουλή ο γερο-Καραμανλής ή αν ο ανηψιός του, ο αποκαλούμενος “Νεο-Βούδας”, διέταξε ως Π-Θ να κυματίσει μεσίστια η σημαία μας, όταν πέθανε ο Χ. Φλωράκης, αυτός που έσφαζε στο Καρπενήσι, όπως και αλλού βεβαίως, Αξιωματικούς του “Εθνικού Στρατού” στο πόδι, σαν τα τραγιά, (προφανώς δεν θα είχε τότε ο Φλωράκης στρατολογημένους κρεοπώληδες, που ήξεραν… ανατομία και άρα ήξεραν να σφάζουν, σαν αυτούς που γενικώς τότε έψαχναν, έβρισκαν και στρατολογούσαν τα Κομμούνια), ενώ σ’ αυτούς τους Έλληνες που πολέμησαν ώστε να γίνει αυτός, ο θείος του, αλλά και οι υπόλοιποι εκλεγέντες Έλληνες ως ΠΘγοί, Π-Θγοί, (απ’ το 1950, έως σήμερα), πχ αυτούς στο Μακρυγιάννη ή αυτούς στον Γράμμο, δεν πήγε ποτέ να τους καταθέσει στεφάνι, διότι ήσαν προφανώς… μοναρχοφασίστες, κολόπαιδα της Φρειδερίκης, κλπ, κλπ, κλπ, όπως τους αποκαλούσαν οι… πατριώτες Κομμουνιστές)], τον διαλύουν λοιπόν τον ελληνικό κορμό, την Πατρίδα μας, προσβάλλοντας, με… χειρουργικό σχεδιασμό, αυτό που είχε υποδείξει ο μισέλληνας νεο-Μέττερνιχ, Χένρυ Κίσσιντζερ, ήτοι τις ρίζες της Φυλής μας και ειδικότερα τη Θρησκεία μας, που ως Αντί-Χριστοι προσβάλλουν συνεχώς πολλαπλώς, πολυποίκιλα και θρασύτατα, ακόμα και μέσα στις γιορτές της, όπως πχ έκαναν το φετινό Πάσχα, ενώ φτάσαμε να έχουμε και προσβολές – καταστροφές ιερών Ναών, επιθέσεις κουκουλοφόρων σε προσευχόμενους, εν ώρα Θείας Λεοτουργίας, βεβηλώσεις Ιερών Ναών, κλπ, κλπ, κλπ, εκτός από τις καταστροφές των μέσων συγκοινωνίας, των καταλήψεων χώρων και κτιρίων, των εισβολών του “Ρουβίκωνα” και άλλων… “Δημοκρατικών Ομάδων”, μέχρι και στο ΣτΕ, (ε, εκεί στην… Δικαιοσύνη, τί γίνεται άραγε), κλπ, κλπ, κλπ.

ΧΡΙΣΤΟΣ

– Προσβάλλουν λοιπόν βάναυσα την έννοια της Πατρίδος μας που την καταξεφτίλησαν, και πλέον θα την πολεμούν και επισήμως μέσω της Παιδείας, που επικεφαλής της τυγχάνει σήμερα ένας Έλληνας ομογενής εκ Τουρκίας, ο οποίος, θα περίμενε κανείς, και μόνον λόγω αυτού του γεγονότος, να έχει μέσα του Ελλάδα, αλλά δυστυχώς μάλλον έτυχε προφανούς… γενιτσαροποιήσεως, λέγοντάς μας έμμεσα, ότι είναι… άδικο να κατηγορούμε μόνον τον Φίλη ή την Ρεπούση και γενικά όλον αυτόν τον ανθελληνικό -εσμό και τέλος προσβάλλουν και την Οικογένεια, την οποία πολύ πιο εύκολα, (λόγω των κειμένων συνθηκών), από τις άλλες 2 κρίσιμες για την επιβίωση της… παλιάς Ελλάδος παραμέτρους, καταστρέφουν!..

 • Έτσι, οι Έλληνες, που ζουν σήμερα την πλήρη ΠΑΡΑΚΜΗ και κυρίως… διαζευγμένοι ή… αποστασιοποιημένοι από τις ΑΞΙΕΣ τους, που τις έβαλαν ή τους τις έβαλαν δυστυχώς σε 2η μοίρα, ας πούμε λόγω… πείνας και γενικότερα λόγω της πάσης φύσεως… πενίας μας (ειδικά οι νέοι μας, που είτε έφυγαν στο εξωτερικό, είτε δεν έχουν τύχει ποτέ ελληνικής Παιδείας, αφού αυτή ήδη έχει γίνει εσωτερικά… διεθνής), θα κληθούν να πολεμήσουν, (όσοι “δεν την κάνουν”), όχι μόνον με μια προηγούμενη… ζωή, 7 ετών έως τώρα, καθημαγμένη, όχι μόνον με τα νώτα τους… ακάλυπτα, αφού τις οικογένειές τους θα της αφήσουν στο έλεος των ανεξέλεκτων ξένων… συνανθρώπων μας, (κάποιοι εκ των ιερωμένων ή “ιερωμένων” μάλιστα, θα ακολουθήσουν το… “σφάξε με Πασά μου να αγιάσω”…), αλλά κυρίως θα κληθούν να πολεμήσουν “υπέρ βωμών και εστιών” χωρίς ηθικό, όντας εύκολη λεία στις ορέξεις των σχεδιαστών του μέλλοντός μας (sic), και των όποιων εκτελεστικών τους Οργάνων! (Τούρκων, Αλβανών, Γεωργιανών, Αφγανών, Πακιστανών, κλπ).
 •                                              ” ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ“!  
 • Τα παραπάνω είναι -εκτιμώ- μόνον μερικά(!) από τα περιεχόμενα και μερικά από τα προβλήματα που καταγράφουν στις αναφορές τους, (στα γνωστά… ραπόρτα), προς τις κυβερνήσεις τους, ξένες στην Ελλάδα Υπηρεσίες, τρίτων χωρών, φιλικών και μη προς την χώρα μας, αναφερόμενοι σε μια πιθανή Ε-Τ σύγκρουση, θέτοντας (σε Παραρτήματα) και δευτερεύοντα, ειδικά μεν, αλλά κρίσιμα δε, ερωτήματα, όπως πχ της μορφής “πόσες ημέρες αγώνος μπορεί να αντέξει, από πλευράς τροφοδοσίας του προσωπικού τους, σε τροφή και πυρομαχικά, το στρατιωτικό προσωπικό των ΕΕΔ”, (έτσι ακριβώς), κλπ, κλπ, κλπ! (Αυτό που στρατιωτικά λέγεται “αποθέματα” και εξετάζεται λεπτομερειακά)!
 • Αυτός είναι ο λόγος που βγήκε πρόσφατα και ο μελλοθάνατος Τούρκος δικτάτορας ΡΤΕ και δήλωσε πως “η Ελλάδα έχει τελειώσει”, ξεχνώντας όμως για ποιούς μίλαγε, σε ποιούς αναφερόταν!!! (Αλλά και ο Κος ΤΡΑΜΠ, οφείλω να πω, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα είναι σε τρομερά κακή κατάσταση! Είναι απαίσιο! Για να δούμε θα τη θυμηθεί τη δήλωσή του αυτή στο μέλλον ή θα συνεργήσει, εκών-άκων, σε ακόμα χειρότερη για την χώρα μας κατάσταση);
 • Αυτά τα προβλήματα λοιπόν φίλοι μου, θα έχει να αντιμετωπίσει η όποια ελληνική Κ-Β, η οποία θα έχει την δυστυχή -πολιτικά- συγκυρία να αντιπαρατεθεί στρατιωτικά πχ με την Τουρκία και τους εντολείς της! Αν πχ αυτή θα είναι η Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ”, και το πράγμα δεν… “τσουλίσει”, τί θα βγει” να μας πει τότε ο “Πολίτης” Π-Θ Τσίπρας ; Θα μας πει πάλι, ότι φταίνε οι… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, “οι πολιτικοί των 4ο χρόνων, που μας έφεραν στα σημερινά μας χάλια”, ώστε να πάμε να ξεθάψουμε και να … ξαναπεθάνουμε τους 2 πρώτους και να πάμε να εκτελέσουμε τον ζώντα… 3ον;
 •                                                                                         – / –

– Σε κάθε περίπτωση αγαπητοί, το μέλλον μας, ως έθνους, ως κράτους και ως λαού, θα παιχτεί -εκτιμώ- τα επόμενα πολύ λίγα χρόνια, (μακάρι να… αστοχήσω στην εκτίμησή μου), και γι’ αυτό απαιτείται ΤΩΡΑ “Εθνική Πανστρατιά! Τώρα τί είναι αυτή η… Πανστρατιά, όπως το καταλαβαίνει ο “καθείς” αγαπητοί, διότι θα ήθελα πολύ… μελάνι για να σας αναλύσω την έννοια!.. (Στο “καθείς” ασφαλώς δεν συμπεριλαμβάνονται οι πολιτικοί μας).

– Αυτά φίλοι μου και προβληματιστείτε! Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα πολύ (για τους δικούς μου λόγους) να ήμουν παρών ή έστω… αοράτως παρών, στο τελευταίο ελληνικό ΚΥΣΕΑ, που ακόμα δεν κατάλαβαν τα μέλη του, ότι δεν θα πρέπει αυτό να ανακοινώνεται, εκτός αν κάτι εξόχως σοβαρό συμβαίνει, οπότε θα πρέπει και να ενημερώνεται στα πρέποντα το… πόπολο! Μήπως;

                                                                                        ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 

                                                                                   “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. “Πάνω που θα πήγαινα” να συγχαρώ τον Ε/ΥΠΕΞ, Κο ΚΟΤΖΙΑ (και άρα συνακολούθως και την Ε/Κ-Β) για την απάντησή του, περί των όσων τρελών -κατ’ελάχιστον- ανέφερε για το Αγαθονήσι, ο Τ/Υπουργός, ο υπεύθυνος για θέματα ΕΕ – Τουρκίας, Κος Ομέρ ΤΣΕΛΙΚ, (με βάση τον κείμενο τ/σχεδιασμό για το Αιγαίο, όπως σας έγραφα σχεδόν πρόσφατα / πάτε “πίσω” και διαβάστε πάλι, εκεί όπου εξηγούσα το “γιατί” οι Τούρκοι φέρονται έτσι στο Αιγαίο και αμφισβητούν “ανοικτά” πια την ελληνική επί των νήσων μας νόμιμη κυριαρχία, κάτι που δεν έπραξαν ποτέ ούτε οι 5 Χούντες τους), καθώς και για τη διεθνή εκ μέρους του ενημέρωση, (1000 “Άριστα” και 1000 “Μπράβο” στον Ε/ΥΠΕΞ), για το συνεχόμενο τουρκικό, πολιτικό… “μπούλινγκ”, που δεχόμαστε, “έπεσα πάνω” στο… “TWİTER” του Υπουργού!.. Ρε σεις! Τί γίνεται, θα μου πείτε; “Πάνω” που φάνηκε να διορθώθηκε ο Καμμένος, πάνω που φάνηκε πως μαθαίνει να  σιωπά, άρχισε να… “χαλάει” ο Κοτζιάς; Τί ήθελε να γράψει ό,τι έγραψε στο “TWİTER”; Σκέφτηκα!.. Ίδωμεν, αλλά όλες οι ενδείξεις φίλοι μου είναι αρνητικές!.. Οι άνθρωποι είναι μάλλον αδιόρθωτοι!.. 

β. Όταν σας έγραφα πως ο πραγματικός Κυβερνήτης μας είναι -ΚΥΡΙΩΣ- (από τους “Διεθνείς Εβραίους”) η οικογένεια ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και πως οι Γερμανοί, που εμείς “βλέπουμε” ως τους εθνικούς, εκ νέου,…  βιαστές μας, τους Γερμανούς που αντιμετωπίζουμε και υβρίζουμε, είναι εντολοδόχοι των Ρότσιλντ, φαντάζομαι και τί δεν θα μου “σούρατε”, κάποιοι! Τί συνωμοσιολόγο θα με είπατε, τί αντισημίτη, τί γραφικό, τί κολλημένο, κλπ, κλπ, κλπ, έ, έτσι δεν είναι; Σίγουρα ναι! 

Το ότι ο Τσίπρας πήγε στο Παρίσι να τον συναντήσει “δεν είπε τίποτα” σ’ αυτούς τους κάποιους, ενώ, παρεπιπτόντως, τώρα, ψάχνει ο Κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, (ο οποίος είχε μιλήσει, λόγω Τσίπρα, σχεδόν με… απρέπεια για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αυτόν σύγχρονο ΗΓΕΜΟΝΑ), να βρει γιατί “τα έβαλαν μαζί του”, πλην των παραδοσιακών ιδεολογικών αντιπάλων του, ακόμα και μέσα στη ΝΔ, διάφοροι, και κυρίως οι σύμμαχοι “Νεο-Βούδας” και “Πολίτης” Π-Θ, Τσίπρας.

Τώρα που ο επικείμενος Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν (ή ορθότερα λόγω των προτέρων ή πιθανώς και τωρινών σεξουαλικών επιλογών του, ΠΟΥΣΤΡ-ΟΝ, που του έβαλαν δίπλα -δυστυχώς- μια… γρια-τσατσά, για να τονίσουν άραγε τί, μήπως το ότι είναι “διπλός” / θα ήταν πιο σωστό να έλεγε ότι είναι “αδελφή”, ενώ τώρα έδειξε ότι ντρέπεται για το ποιόν του, κάτι που δεν του συγχώρησαν οι λοιποί Γάλλοι… κραγμένοι, οι λοιπές “αδελφές του ελέους” και όχι μόνον, … “κραγμένοι” οι οποίοι δεν έκαναν, για το λόγο αυτό, ούτε μια δήλωση υποστήριξής του, όπως θα έπρεπε, με βάση την εποχή που ζούμε), τώρα λοιπόν που διέρρευσε ότι είναι… “παιδί” των Ρότσιλντ και αυτός, τί έχετε να πείτε για τους… “Διεθνείς Εβραίους” και την επιρροή τους, πχ στην Ευρώπη;

Ποιοί πραγματικά λέτε να κυβερνούν την χώρα μας; Σε ποιούς πραγματικά πιστεύετε ότι χρωστάμε; Προβληματιστείτε, (ψάξτε επίσης διαχρονικά τους ηγέτες της Ευρώπης, από το 1900 και μετά, και συγκεκριμένα τις σχέσεις τους με τον Εβραϊκό παράγοντα), αφού σας ξαναπώ, σας ξαναθυμίσω πως οι Μέρκελ, Σόϊμπλε και Ντάϊσενμπλουμ είναι Όργανά των Ρότσιλντ!.. (Σύντομα θα σας παρουσιάσω, σε άρθρο, κάποια βασικά στοιχεία, που πρέπει να γνωρίζει ο καθένας μας για τους “Διεθνείς Εβραίους“, αλλά και για τους Εβραίους γενικότερα)!.. 

                                                                          “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

                                                                                                  Και

να μην ανησυχείτε καθόλου, αφού θα σας γράψω και για το… Κούλα – ΘΡΥΛΟΣ 0 – 1 και άλλα πολλά, σχετικά και… άσχετα, ώστε να έχετε… “τροφή για σκέψη“! Προς το παρόν δείτε 1, 2 πρωτοσέλιδα! 

ω5 (2)

ωω1 (2)ω2 (2)

ω2ω3 (2)       ω4 (2)

γ. Κε ΤΡΑΜΠ!

     – Θα σας γράψω απ’ εδώ, σύντομα, μια επιστολή! Συντονιστείτε λοιπόν δια των Οργάνων σας! 

    – Εύχομαι τελικά να αποκλείσουμε την “ANADOLU EFES” και να σας προσκαλέσουμε Κε Πρόεδρε και επίσημα να μας δείτε στην Πόλη! Την προσεχή Παρασκευή (29-04-2017) θα ξέρουμε, αν στο εκεί φετινό μπασκετικό “FİNAL 4” θα υπάρχει και ελληνική Ομάδα, ήτοι ο ΘΡΥΛΟΣ!!! Μακάρι!..

δ. Για τους φίλους της “ηλεκτρονικής ασφαλείας”, που με παρακολουθούν τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμώς, για τη σημερινή τους ενημέρωσή μου!

Να μην ανησυχείτε, διότι ούτε εγώ, ούτε και τα μέλη της Ομάδας μας, δεν έγραψαν ή δεν γράφουν τίποτα ΑΓΝΩΣΤΟ, σε φίλους μας και σε εχθρούς, για φίλους και εχθρούς! (Πόσο μάλλον “απόρρητο”, αφού σε τέτοιες πληροφορίες δεν είχαμε ποτέ ή δεν έχουμε πρόσβαση / όχι βεβαίως και πως να είχαμε θα γράφαμε κάτι)!

Σίγουρα όμως έχουν ενοχληθεί από τα γραφόμενά μας, κάποιοι ντόπιοι, πολιτικοί και άλλοι, … Ολιγάρχες, Μαφιόζοι και μη, που δεν αντέχουν την καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική και το… ΦΩΣ!

Αντιθέτως, με τα όσα εδώ γράφουμε, νομίζω ότι ωφελούνται οι αναγνώστες μας, φίλοι και εχθροί, και πως θα ωφελούνται, (όπως εκτιμώ), και στο μέλλον, αν μας αφήσετε “ανοικτούς”, πολύ δε τελικά εκτιμώ ότι έχουν ωφεληθεί και θα ωφεληθούν οι “δικοί μας”!

Σε κάθε περίπτωση, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, να μην ανησυχείτε και να μου ξαναστείλετε τον κοινό μας “φίλο”, αυτόν που μου είχατε στείλει να με… “αλιεύσει” και με… “ειδοποιήσει”, ο οποίος -δεν ξέρω γιατί- δεν μου απάντησε στις… Πασχαλινές ευχές μου, αν και τον ξέρω από παιδί!..

ε.Τέλος, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την αμερικανικής παραγωγής ταινία “ΤΗΕ PROMISE“, “άρτι κυκλοφορήσασα”, που αναφέρετε στην αρμενική γενοκτονία, που για 1η φορά φέτος, στα 102 χρόνια της, Αμερικανός Πρόεδρος και συγκεκριμένα ο Κος ΤΡΑΜΠ, απεδέχθη “ανοικτά”, ως τέτοια, ήτοι ως ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, μιλώντας για “μεγάλο έγκλημα” / “Meds Yeghem” και αναγκάζοντας τον ΡΤΕ να δηλώσει πως, τον Τραμπ τον έκαναν οι σύμβουλοί του… Τσίπρα, ήτοι πως τον… παραπλάνησαν!.. 

9999999999

Διαβάστε σχετικά με την ταινία!

CINEMA COMMANDOS OF THE ARMENIAN GENOCIDE

Lessons from a courageous and long overdue film.

April 25, 2017

Lloyd Billingsley

Share to Facebook80Share to TwitterShare to Περισσότερα…79Share to Εκτύπωση

The Promise, Survival Pictures, directed by Terry George, PG-13, 2 hr. 12 min.

In southern Turkey in 1914, Mikael Boghosian wants to attend medical school but doesn’t have the money, so he gets engaged to Maral, a young woman in his village, and uses her dowry to pay tuition. In Constantinople, he meets the dashing Ana Khesarian, who is consorting with American reporter Chris Meyers.

This love quadrangle plays out in fine style, with homage to Dr. Zhivago and Casablanca. The larger back story is probably unknown to many viewers, so The Promise takes pains to spell it out up front.

At the outset of World War I, the Ottoman Empire was coming apart and that was bad news for the non-Muslim minorities, particularly the Christian Armenians. The Ottoman Turks set out to exterminate the Armenians, the first attempt at genocide of the past century and the most well documented. So the filmmakers, who claim an “educational” purpose, had plenty of source material.

As in any Islamic state, the Christian Armenians are third-class citizens, derided as “dogs” and such. One prominent Turk says the Armenians are a “microbe,” and that was indeed the pronouncement of Turkish physician Mahmed Reshid. An Islamic state can’t tolerate an invasive infection, and when war breaks out Turkish mobs attack Armenians and loot their shops and homes. The film does not explain why the oppressors met with such little resistance.

The Turks took great pains to disarm the Armenians, and that left them essentially helpless against their highly mechanized oppressors. The Turks did indeed load Armenian captives into railroad freight cars, as the film shows. As Peter Balakian noted in The Burning TigrisThe Armenian Genocide and America’s Response, a good companion volume for the film, the Turks packed 90 Armenian men, women and children into a car with a capacity of 36. That was hardly the only way they perished.

In villages and on death marches, as one witness wrote, the Turks “killed without exception all Armenians.” The Promise shows Armenians hanged in one of their towns but does not show the Turks hanging them. The Turks nailed horseshoes to Armenians’ feet and crucified them while taunting the victims about their savior. The Turks forced men to watch the rape of their wives before executing them. The Promise shows none of this.

The Turks butchered innocent Armenians and ripped the unborn from their mothers’ wombs. Late in the film, Mikael Boghosian says they did that to his wife Maral, but viewers don’t see the Turks cutting up the women.

U.S. Ambassador Henry Morgenthau appears briefly but the film does not include what he wrote: “I do not believe the darkest ages ever presented scenes more horrible” than those then going on “all over Turkey.”

In similar style, U.S. consul Leslie Davis wrote, “We could all hear them [Muslims] piously calling upon Allah to bless them in their efforts to kill the hated Christians.” Around Lake Goeljik, Davis wrote, “thousands and thousands of Armenians, mostly innocent and helpless women and children, were butchered on its shores and barbarously mutilated.”

All told The Promise fails to portray the detail and vast scale of the slaughter. As Mikael Boghosian says in one scene, “I couldn’t pull the trigger.”  On the other hand, the film does show that the Turks punished those Muslims who dared to help the persecuted Armenians. Medical student Emre Ogan is executed for his efforts to help Mikael Boghosian and his family.

For most viewers, The Promise will be more than enough to confirm the grim reality, and to its great credit the film never gives the impression that there are two sides to this story. Neither were there two sides to what happened in Germany under the Nazi regime, and the Cambodian genocide of the Khmer Rouge.

Viewers might get the impression that Chris Meyers of the Associated Press was telling the story all alone. The film’s real heroes are the missionaries who in the face of great danger took care of the orphans, nursed the wounded, and helped Armenians escape. That is why Armenians can say with Mikael Boghosian, at the end of the film, “we’re still here.”

In 1939, on the eve of World War II, Adolph Hitler said “who today, after all, speaks of the annihilation of the Armenians?” Today, in 2017, many will be speaking of the Armenians thanks to The Promise, a long overdue and courageous film with lessons for filmmakers and viewers alike.

If an Islamic country objects to your film project, push back and make it anyway. Resist the political correctness of entertainment industry and tell the truth about a neglected story. Viewers will thank you for it, with good reason.

The current Islamic State perpetrates the same atrocities as the Ottoman Turks, against the same victims, and with the same deadly goals. Most viewers will want to resist any submission to Islamic rule or Islamic law, and it will be okay with them if President Trump continues to “bomb the shit out of ISIS,” as he said he would.

Meanwhile, those trolls who trashed The Promise without seeing it might try a new tactic. Get a bag of jellybeans, a six-pack of Pepsi, and a can of spray paint. Find a wall under a bridge and do your writing down there where you belong.

                                                                                               – / –  

2. ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓ. … ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! “ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ” ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Cooperating to counter hybrid threats

23/11/2018

(Απ’ το “σάϊτ” του ΝΑΤΟ)

Just as hybrid threats exploit the synergy of diverse actors and activities, so should our hybrid defences. Since 2016, NATO and the European Union have identified countering hybrid threats as a priority for cooperation. The new European Centre of Excellence for Countering Hybrid Threats (Hybrid COE) in the Finnish capital Helsinki plays a unique role in facilitating this cooperation.

Hybrid threats are diverse and ever-changing, and the tools used range from fake social media profiles to sophisticated cyber attacks, all the way to overt use of military force and everything in between. Hybrid influencing tools can be employed individually or in combination, depending on the nature of the target and the desired outcome. As a necessary consequence, countering hybrid threats must be an equally dynamic and adaptive activity, striving to keep abreast of variations of hybrid influencing and to predict where the emphasis will be next and which new tools may be employed.

The “little green men” played a visible and central role in Russia’s illegal annexation of Crimea in March 2014, demonstrating how military force could be used in the Euro-Atlantic area below the legal threshold of war. © Moldnova.eu

For example, in the aftermath of the last US presidential elections, the focus of countering hybrid threats was on strategic communication, disinformation and hampering the election process. Before that, much of the focus was dedicated to the little green men who played such a visible and central role in Russia’s illegal annexation of Crimea. Another refocusing took place after the nerve agent attacks in Salisbury, putting the issue of threats involving chemical, biological, radiological and nuclear agents at the top of the agenda. We have not yet seen all faces of hybrid influencing and the only certainty is that new ones will be coming along.

Hybrid threats need to be pre-empted by both “passive” elements, such as increased resilience against shock or surprise, and more active ones including robust measures to prepare and protect the functions and structures that are most likely to be targeted by hybrid attacks. For these purposes, the importance of sufficient civil preparedness arrangements, a free press, an educated public and an effective legal framework cannot be overstated.

It is vital to achieve a working definition of what hybrid threats are, taking into account the many different actors that need to cooperate with each other. At the national level, Finland’s comprehensive security model consists of a myriad of different authorities and agencies that together give the necessary scope and spread to measures for countering hybrid threats. At inter- and supranational levels, actors include entities like the NATO civilian and military staffs and the EU institutions, in particular the European Commission services and the European External Action Service (EEAS). For these to pull in the same direction, a common understanding is needed of the hybrid threats for which regular engagement within and between the relevant EU and NATO structures is essential to advance this goal.

At the same time, conceptual work must not get in the way of actually preparing for and countering these threats. A common understanding of hybrid threats does not mean a watertight definition, which probably would be outdated the next day or could affect the nature of activities to counter hybrid threats. Not only are hybrid threats diverse, they are tailor-made to exploit specific vulnerabilities of specific targets. This means that each country has to have its own understanding of the kind of hybrid threats that can be directed against it. This is achieved by thoroughly familiarising oneself with one’s own vulnerabilities, not through a universal definition of a non-universal concept.

National vulnerabilities can have effects that reach beyond borders. Examples of this could be global positioning systems, transport systems or interconnected electric grids, where an attack against a vulnerable node in one country would inevitably have consequences on other countries where such vulnerabilities did not exist. A hybrid attack exploiting a national vulnerability may therefore require not only sovereign action but also common planning and a common response. Although the element of response is absent, this logic is captured in the European Programme for Critical Infrastructure Protection, which is designed to identify and protect critical infrastructure that, “in case of fault, incident or attack, could seriously impact both the country where it is hosted and at least one other European Member State.”

EU and NATO measures to counter hybrid threats

In 2016, the European Commission and the EEAS developed a joint framework on countering hybrid threats, containing 22 actions for member states and the institutions that set out ways to recognise hybrid threats, improve awareness thereof, and take steps to build resilience. Although the actions are by no means exhaustive, the framework established a clear ambition to make countering hybrid threats an EU priority. The most tangible effects were the establishment of a Hybrid Fusion Cell as part of the EU Intelligence and Situation Centre, and a “European Centre of Excellence for Countering Hybrid Threats” in Helsinki.

Hybrid threats also rose to the top of NATO’s agenda following the appearance of “little green men” in Crimea in 2014, which created an acute awareness of how military force could be used in the Euro-Atlantic area below the legal threshold of war. NATO was quick to adopt a strategy to counter hybrid threats based on a horizontal “all-of-NATO” approach. Similarly to the European Union, NATO has created a capability to monitor and analyse hybrid threats, based in the intelligence community and cooperating with other NATO authorities. Furthermore, NATO has established counter hybrid support teams that can be sent in support of the authorities of a stricken nation.

A common understanding is needed of the hybrid threats which require regular engagement within and between the relevant EU and NATO structures. At the same time, each country has to assess its own vulnerabilities so as to understand the kind of hybrid threats that can be directed against it. © Hybrid COE

joint declaration was signed by NATO Secretary General Jens Stoltenberg and European Commission and Council Presidents Jean-Claude Juncker and Donald Tusk in Warsaw in July 2016, which set out a “common set of proposals” with 74 concrete actions, many of which focus on hybrid threats, building resilience in cyber security, and strategic communications. A second joint declaration agreed in Brussels in July 2018 provided an additional focus on military mobility, counter-terrorism and resilience to risks posed by chemical, biological, radiological and nuclear agents.

In addition to giving NATO-EU cooperation a long-awaited platform of common interest, countering hybrid threats has led to some other important new developments in the European Union. The European Commission and the EEAS have set up an inter-service group for countering hybrid threats that meets regularly at different levels. This group – designed to ensure common awareness of events and processes throughout European institutions relevant to countering hybrid threats – is a promising first step towards a comprehensive model for security-related challenges. Ideally, it could lead to a more solid platform for civil and economic preparedness, cyber security and other inherently multi-sectoral issues.

Furthermore, the European Council Friends of the Presidency Group for Countering Hybrid Threats (FoP) has been awarded an extended and significantly broadened mandate, stretching through the next four presidencies until June 2020. Whereas the initial FoP mandate from 2017 was very limited, the new one calls for an overview of ongoing EU efforts on countering hybrid threats, so as to spot shortfalls, avoid duplication, and support political decision making across Council bodies. By the end of the new mandate, the FoP could even become a permanent body responsible for maintaining cross-sectoral awareness and – similarly to NATO’s Civil Emergency Planning Committee – supporting member states’ civil preparedness and thereby their resilience against hybrid threats.

One key field where cooperation between the European Union and NATO should be intensified is training and exercises. Multi-faceted, complex exercises that test the ability to respond to hybrid threats below the threshold of war would be a particularly ideal area for the two organisations to explore their strengths and weaknesses, and perhaps discover complementarities. In September, an informal meeting of the North Atlantic Council (NAC) with the EU Political and Security Committee (PSC) included a hybrid scenario-based discussion facilitated by the Hybrid COE. This initiative should become a recurring element of future NAC-PSC deliberations, and other joint meetings as appropriate.

Joint exercises could also be designed to link up functional counterparts in EU and NATO institutional structures around a mutually relevant hybrid threat scenario, supported by the COE. Furthermore, the NATO School in Oberammergau and the European Security and Defence College could open up their training courses for selected EU and NATO staff respectively.

The Hybrid COE – one year on

One of the most concrete outcomes of the efforts to counter hybrid threats is the Hybrid COE in Helsinki, which reached its initial operational capability in September 2017. Now that the Centre has completed its first full year of existence, there is an opportunity to have a look at what it has achieved and what direction it should take next.

The European Centre of Excellence for Countering Hybrid Threats was officially inaugurated in the Finnish capital Helsinki in October 2017. It is neither an EU nor a NATO body but a freestanding legal entity. © NATO

Since April 2017, the number of participating countries has doubled from the initial nine to 18, with several more showing increased interest to join. The Centre has developed a concept for its three Communities of Interest (COI). Three COIs with their networking, analysis, training and exercise activities have succeeded in promoting both situational awareness, resilience and response capabilities in participating countries. The COI on Hybrid Influencing is Ied by the United Kingdom, the sub-COI on Non-state Actors by Sweden, and the COI on Vulnerabilities and Resilience by Finland. This past summer, they convened networks to share best practices on issues such as legal resilience, maritime and harbour safety, energy networks, drones and election interference. A fourth COI on Strategy and Defence, led by Germany and manned in August, will address strategic understanding of hybrid warfare.

As we have seen, countering hybrid threats has quickly become a central vehicle for strengthened cooperation between NATO and the European Union, based first and foremost on mutual interest. Because the Centre is neither an EU nor a NATO body but a freestanding legal entity, the Hybrid COE has been able to play a unique role in facilitating and strengthening this cooperation.

The Centre continues to support EU and NATO staffs working on hybrid threats. Both staffs have participated in its activities, including workshops, seminars and exercises aimed at enhancing the understanding of hybrid threats. And representatives of both organisations are present at the Centre’s Steering Board meetings.

In March, the Centre hosted a retreat which aimed to specify possible concrete actions in all key areas of interaction and formulate recommendations for further enhancing EU-NATO cooperation. Discussions focused on improving early warning and situational awareness, strategic communication and messaging, crisis response, resilience, cyber defence and energy security. Such retreats may become an annual event.

In April, the Hybrid COE convened a regional seminar to exchange best practices in countering hybrid threats among Nordic and Baltic nations, in cooperation with NATO’s Special Operations Forces Headquarters. One conclusion was the need to develop whole-of-government and whole-of-society responses to counter hybrid threats. Regional cooperation serves this endeavour and the Centre and NATO will work together on similar seminars in other regions.

In May, within the scope of assessing the implications of hybrid threats on capability development, the Centre facilitated a scenario-based workshop on Harbour Protection under Hybrid Threat Conditions, organised by the European Union and attended by both EU and NATO staff. This workshop was the outcome of a hybrid threats tabletop exercise conducted in 2016.

In May 2018, the European Defence Agency and the Hybrid Centre of Excellence jointly organized a workshop to look at how to mitigate hybrid threats against European harbours and improve their resilience. © Bundeswehr

All participating countries contribute significantly to the efforts of the Centre. Four countries have taken lead roles in the Centre’s Communities of Interest, and six of them also support the Centre by seconding staff to the Secretariat in Helsinki. One concrete example of national contribution is the Comprehensive Security Training Event, organised by the Centre in cooperation with Finnish Defense Forces. This one-week event is targeted at NATO member states and selected partner countries to support them in developing comprehensive approaches or fusion doctrines to counter hybrid threats. The Finnish comprehensive security model is at the core, but it will be discussed in the context of other national and institutional experiences in comprehensive security.

Although much has been achieved, there is still so much to do. We should be able to move on from describing the threats to countering them. In the field of training and exercising, there is a demand for tabletop exercises and scenario-based discussions that can be played jointly or as individual national exercises. Participating states should trust and support each other in identifying national vulnerabilities and build resilience jointly. The Romanian and Finnish EU Presidencies in 2019 will provide further opportunities to promote cooperation on countering hybrid threats. The common understanding of hybrid threats is by necessity a living thing that requires constant attention, research and dissemination. And, as long as there are member states of NATO or the European Union that have not yet joined the Centre, there is room to grow.


Axel Hagelstam is Counsellor for Civil Preparedness at the Mission of Finland to NATO and Finnish representative to NATO’s Civil Emergency Planning Committee.


Kirsti Narinen is Director for International Relations at the European Centre of Excellence for Countering Hybrid Threats in Helsinki.

The views and opinions are those of the authors and do not necessarily reflect the official views of the Finnish MFA or the COE.

What is published in NATO Review does not necessarily represent the official position or policy of member governments, or of NATO.

IS SOROS PROFITING FROM HIS WAR ON “FACEBOOK?

 

Alleged Nazi collaborator George Soros is best understood by playing him backward. His organizations mean the exact opposite of their names.

The Democracy Alliance is a plot to undermine democracy by a handful of wealthy oligarchs and special interests. His Open Society’s goal is a closed society.

Social media makes it too easy to have an open society. As opposed to a consolidated corporate media.

So George Soros allegedly plotted to regulate Facebook until it was as controlled as the media. His war on Facebook, run by astroturfed activists is bearing fruit, with the backing of the media.

But Soros is first and foremost a financial schemer. Is he cashing in on his own war on Facebook? Who knows. It is an interesting question.

Billionaire George Soros’ investment management firm has saved millions after completely selling off its shares of Facebook and slashing its stakes in Netflix and Goldman Sachs just before the stocks nosedived, a report said Wednesday.

Soros Management Fund saved $17.7 million in the fourth quarter by dumping the three stocks, Barron’s reported.

Goldman tumbled 15 percent in the fourth-quarter, while streaming-content giant Netflix plunged 29 percent since the end of September, according to Barron’s. Facebook has fallen 20 percent in the fourth quarter, hitting an intraday low of $126.85 on Tuesday.

Facebook’s Soros scandals haven’t helped any.

Iran reportedly had very detailed and specific plans to build five 10-kiloton nuclear devices by 2003, including expected costs and a timetable.

By: The Tower

The Institute for Science and International Security published a paper Tuesday containing new details about Iran’s nuclear weapons program and demanding that the International Atomic Energy Agency (IAEA) ensure that Iran’s nuclear weapons program is “ended in an irretrievable permanent manner.”

The latest report — authored by David Albright, a former weapons inspector and president of the institute; Olli Heinonen, former deputy director general of the IAEA; and Andrea Stricker, a senior policy analyst at the institute — follows up on previous reports based on information contained in the Iranian nuclear archive recovered by Israel earlier this year.

According to the latest report, Iranian documents show that Iran had specific plans to build five 10-kiloton nuclear devices by 2003. The plans from the archive show that Iran’s planning for these weapons was very detailed, including expected costs and a timetable.

Iran was preparing to conduct an underground test of a nuclear weapon, with the end goal of having tested, deliverable nuclear weapons.

However, Iran did not develop the weapons by 2003 and reoriented its program. Iran “had put in place the infrastructure for a comprehensive nuclear weapons program capable of one day building far more, if required,” the paper reported.

Contrary to the assertions of the IAEA in late 2015, prior to the implementation of the nuclear deal, Albright, Heinonen, and Stricker write that Iran “had achieved much more than feasibility and scientific studies relating to nuclear weapons.” In fact, they continued, “Iran preserved an extensive amount of this nuclear weapons-related equipment, material, software, and other information in an archive and warehouse, the former the contents of which were partially seized by Israel, and the latter which Israel later identified.”

IAEA Not Doing its Job

Though Israel had provided the files it recovered from the archive to the IAEA, the agency has not acted on the new information. In fact, the paper pointed out that Israel publicly revealed its discovery of the Iranian nuclear archive and warehouse only “after briefing the IAEA and it failed to act.”

“It is not only the Secretariat, but the IAEA Board of Governors, which has not lived up to its task,” Albright, Heinonen, and Stricker write in their conclusion. “They have created a double nonproliferation standard which, unless remedied, will decrease the chance of ensuring Iran does not build nuclear weapons and will serve as a playbook for future proliferators.”

In an op-ed published last month in The Hill, Josh Block, president and CEO of The Israel Project, pointed out that it was becoming clearer that the IAEA did not have a full grasp of Iran’s nuclear weapons program and implications of those limits.

“The gaps in the IAEA’s knowledge — of Iran’s past nuclear work, of its military sites, of items mentioned in Section T of the nuclear deal, and of the nuclear sites discovered by Israeli intelligence — raise questions about the full extent of Iran’s nuclear program,” Block argued.

-/-

Danny Danon
Despite opposition from the Arab block, the vast majority of UN member states supported an Israeli resolution promoting entrepreneurship and development.

By: United with Israel Staff

A resolution put forth by Israel’s mission to the United Nations (UN) promoting entrepreneurship and development was adopted on Wednesday with the support of a majority of 137 UN member states.

The Israeli-led resolution on sustainable development through entrepreneurship was adopted at the UN’s Second Committee on Development.

Through this resolution, the UN calls upon member states to support and provide tools to the younger generations so that they can find and create innovative solutions to global issues; promote the involvement of people with disabilities in the workplace; assist small and medium-sized businesses; promote social entrepreneurship; and prevent gender-based discrimination.

The Arab countries, as usual, led the opposition to the proposed resolution. Alya bint Ahmed Al Thani, the Qatari representative, asked member states “not to support this resolution because Israel violates the rights of the Palestinians”.

Countering his call, Ambassador Jan Kickert of Austria, speaking on behalf of the European Union, said that “it is unfortunate that there is no consensus on a decision so important due to political reasons.”

Israeli Values Win Out

Israel’s Ambassador to the UN Danny Danon stated after the victory that “Israeli entrepreneurship not only represents an international example of success in innovation, but it is also a bridge between countries.”

“Israel’s resolution puts the values of Israeli entrepreneurship on the map and will promote global development,” he added.

Israel is second only to the Silicon Valley in California in terms of the number of start-ups, with over 6,000 start-ups founded in Israel in the last decade.

Israel ranked 11th globally in the 2018 UN Global Innovation Index (GII), and the first in the Northern Africa and Western Asia region, for the sixth consecutive year.

Speaking last month at the Prime Minister’s Innovation Summit in Tel Aviv, Ali Baba founder Jack Ma praised Israeli innovation and daring, saying that “in Israel, innovation is everywhere, like water and food, it’s so natural.”

He said he has learned two things about Israel during his two trips to the Jewish state: it has innovation, and it has chutzpah, “the courage to change.”

-/-

WATCH: Trump’s ‘deal of the century’ a ‘waste of time,’ justice minister says

Justice Minister Ayelet Shaked has trouble believing that the Israeli-Palestinian conflict can be solved any time soon.
-/-