Για Σένα Κε Κοτζιά Μου! Για Σένα Κε Υπουργέ Μου! Για Σένα Κε Καθηγητά Μου!

ÓõíÜíôçóç ôïõ Õðïõñãïý Åîùôåñéêëùí Íßêïõ ÊïôæéÜ ìå ôçí Áìåñéêáíßäá âïçèü ÕÐÅÎ Âéêôüñéá Íïýëáíô,Ôñßôç 17 Ìáñôßïõ 2015 (EUROKINISSI/ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)

Φίλοι μας!

– Επειδή πλέον η Κ-Β του Σόρος στην Ελλάδα, (όπως εξ αρχής έγραφε εδώ ότι είναι η σημερινή Ε/Κ-Β ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, προ της αναγκαστικής φυγής του στα… Ουράνια), προκειμένου να δώσει το όνομα της Μακεδονίας, στους Σκοπιανούς, “παίζει το χαρτί” (απευθυνόμενη κυρίως στην λαϊκή… πλέμπα, όπως θεωρεί το λαό μας), το χαρτί λοιπόν που λέγει ότι εδώ και 25 χρόνια το Κράτος αυτό έχει όνομα και λέγεται τάχα Μακεδονία, κλπ, ενώ προσθέτει και πως έχει αναγνωρισθεί, ως Μακεδονία, από δεκάδες άλλα κράτη, έως τώρα, κλπ, μην ξεχνώντας να προσθέτει πάντα ότι είμαστε σε οικονομική αδυναμία και βεβαίως πως φταίνε οι άλλες προ αυτής κυβερνήσεις, θα θέλαμε να απαντήσουμε, (στον Κο Κοτζιά* και στους κρυφο-προπαγανδιστές και διμούτσουνους της Κ-Β δημ/φους, του “στυλ” του δήθεν σοβαρού Χουδαλάκη, της βασιλικότερης του Βασιλέως… Τσίπρα, ειδικευμένης στο… γλείψιμο, Καλογεροπούλου, κλπ), τα παρακάτω: (Βεβαίως, όσο πιο σύντομα και περιληπτικά γίνεται).

α. Μέχρι το 1945 η υπόψη περιοχή / περιφέρεια και σημερινό Κράτος λεγόταν Βαρντάσκα!

β. Τότε ο Στρατάρχης Ιωσήφ Μπροζ  Τίτο (εβραϊκών ριζών**) ποντάροντας σε μια πιθανή νίκη των Κομμουνιστών στην Ελλάδα, στον με Ανδρεο-Παπανδρεϊκό Νόμο εμφύλιο (και για εμάς Συμμοριτοπόλεμο, αφού ο Ο.Η.Ε. / Τμ. Βαλκανίων τον είχε ονομάσει έτσι και ορθώς), εμφύλιος, ο οποίος ακολούθησε στην χώρα μας (1946-1949 / ουσιαστικά εμφύλιος σωβούσε από το 1943 στην δόλια Ελλάδα), κάτι που ο Τίτο γνώριζε ότι ερχόταν, (αν δεν είχε λάβει κιόλας μέρος και στον σχεδιασμό του), και στόχευε στο να έχει λόγο ακόμα και για προσάρτηση της εδαφικά σημερινής ελληνικής Μακεδονίας στην χώρα του (αφού η Μακεδονία ήταν πάντα μία και ουδέποτε διεσπάσθη), όντας πανέξυπνος, άλλαξε την ονομασία της σημερινής πΓΔΜ, από Βαρντάσκα, σε Μακεδονία, θέτοντάς της νότια όρια μέχρι το Αιγαίο και ορίζοντάς της Πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη!

– Θυμίζω ότι, τότε, στον ελληνικό εμφύλιο, ο Τίτο είχε ανοίξει τα σύνορά του, ώστε να καταφεύγουν στην χώρα του, όταν “τα έβρισκαν σκούρα” οι Έλληνες και “Έλληνες” Κομμουνιστές, τους εκπαίδευε σε στρατόπεδά του, ενώ οπωσδήποτε “κρατείστε” ότι Σλάβοι Κομμουνιστές σωρηδόν στρατεύτηκαν και υπηρέτησαν στις τάξεις του λεγόμενου “Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας”! Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που για χρόνια οι επίσημες ΕΕΔ και κυρίως η ελληνική πολιτική ηγεσία, αμέσως μετά το 1950 και τη νίκη του “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ”, μιλούσε για “Σλαβοκίνητο Κομμουνισμό”, για “εξέχοντα Συμμοριτισμό”, κλπ, κλπ, κλπ! (Βλέπε σχετικές δηλώσεις Ν. Πλαστήρα, Γ. Παπανδρέου, Σ. Βενιζέλου, κλπ).

– Εδώ να θυμίσω ότι ήδη το (κοινοβουλευτικό! σήμερα) ΚΚΕ (και ολίγον προ της τυπικής ενάρξεως του εμφυλίου) είχε υπ/ξει ευθέως ότι η Μακεδονία δεν ανήκει στους Έλληνες, αλλά στους… Μακεδόνες (sic) και μιλούσε για ανεξαρτησία της, ενώ είχε υπογράψει και σχετικό σύμφωνο με τους Βουλγάρους, (και πολιτικό και στρατιωτικό / Βούλγαρος Λγός Κάλτσεφ – Σιάντος), Βούλγαροι, οι οποίοι, ως γνωστόν, διεκδικούσαν και συντόμως (μετά από την επικείμενη ελληνική αναγνώριση των Σκοπιανών, ως Μακεδόνων), θα ξαναδιεκδικήσουν την Α. Μακεδονία και τις πόλεις Καβάλα και Αλεξ/πολη!.. [Πρόσφατα κάποιοι… υπερήφανοι -υποτίθεται- Έλληνες αρνήθηκαν, (όπως ισχυρώς υφέρπει), αίτημα του ΝΑΤΟ, για βάση Ε/Π του, στην Αλεξ-πολη, “κόβοντάς το”, αντί να το διαπραγματευθούν]!..

– Να θυμίσω επίσης ότι και το ίνδαλμα των Κ/Σ, ο κίναιδος αρχι-σφαγέας Αθανάσιος ΚΛΑΡΑΣ ή Άρης Βελουχιώτης, (αυτόν που έχουν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Υπουργοί, όπως και άλλοι όμοιοί τους στα Γραφεία τους, μέχρι και στη Βουλή), στην ομιλία του στη Λαμία, το 1943, είχε πει πως τα σύνορα της Ελλάδος φτάνουν μέχρι την Μελούνα!..

– Να θυμίσω ακόμα ότι οι Κ/Σ ηττήθηκαν, όταν ο Τίτο, (ασφαλώς και ο “κρυβόμενος” πίσω του Γεωργιανός… “Πατερούλης”, το κτήνος Στάλιν), εκτιμώντας τη διεθνή κατάσταση και βλέποντας ότι “δεν τους βγαίνει στην Ελλάδα ο σχεδιασμός”, (αφού “τα… κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, αυτοί οι… “Μοναρχοφασίστες”, κλπ, οι Ριμινίτες, οι Χωροφύλακες, κλπ), είχαν αποδειχθεί πολύ σκληρά καρύδια, τους έκλεισε τα σύνορα, με αποτέλεσμα την παράδοσή τους στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! [Τότε βεβαίως ικανός αριθμός Κ/Σ πρόλαβαν και έφυγαν και στην τότε Γ/Β και στην Αλβανία, (όπου και απ’ εκεί ο Ελληνο-Γενίτσαρος ΧΟΤΖΑ πολλαπλώς τους βοήθαγε), καθώς και στην Βουλγαρία, όπως και δι’ αυτής, στην Ρουμανία, απ’ όπου εξέπεμπε και ο παράνομος Ρ/Σ του ΚΚΕ, ο… “Αλήθεια”, αν θυμάμαι καλά]!..

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΕ ΚΟΤΖΙΑ… ΜΟΥ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ(!) ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ (ΕΚ της πρώην Γ/Β) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ “ΓΥΦΤΟ-ΣΛΑΒΟΥΣ” ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ! “ΣΗΜΕΡΑ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ- Η 2Η ΦΟΡΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ“! [Και η 2η ειρηνική σας προς το λαό μας εκδίκηση (ήτοι προς  τη Μεσαία Τάξη, την Αστική Τάξη), εκδίκηση της τότε ήττας σας! Η 1η ειρηνική σας εκδίκηση ήταν η εκμηδένισή της οικονομικά, τα τελευταία 3 χρόνια, τώρα που γίνατε / που είστε εξουσία]!..

γ. Από το 1950 και έως το 1991 και την με βαρύτατο και ηχηρότατο γδούπο, πτώση του “Κομμουνιστικού Παραδείσου”, ο Τίτο, που ήταν ένας διορατικός ηγέτης ή πλήρως πληροφορημένος από τους… ομοφύλους του, (καταλάβατε), άφησε την ονομασία Μακεδονία, στην υπόψη επαρχία του κράτους του, ενώ η Ελλάς (γενόμενη και μέλος του ΝΑΤΟ, από το Φεβ. του 1952), ασχολήθηκε κυρίως με την αναστήλωσή της ως χώρας, ενώ προέταξε, στα εθνικά θέματα, όλα αυτά τα χρόνια, το θέμα της Κύπρου, για μια Κύπρο, που από τη δεκαετία του 1930 ακόμα και τον Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, η Πατρίδα μας έκανε σύντονες και σχεδιασμένες προσπάθειες να την φέρει στην εθνική της… αγκαλιά, κάτι που παρ’ ολίγον θα επετύγχανε ο -ΠΡΟΣΕΞΕ- Ελληνολάτρης και άκρως οξύνους πολιτικός, Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. (Δεν μπορεί κανείς να ασκεί εθνική εξωτερική πολιτική και να επιδιώκει επιτυχίες, αν πρωτίστως δεν είναι βαθιά Πατριώτης, αν δεν λατρεύει την χώρα του! Γι’ αυτό Κε Κοτζιά μου σου έγραψα την… παρατήρηση για τον Γ. Παπανδρέου)!

– Όμως όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί πράγματι να υποβαθμίστηκε το θέμα της Μακεδονίας, λόγω της προτάξεως του αντιστοίχου της Κύπρου, αλλά και λόγω του ότι ήμασταν στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ και είχε από τη Δύση εκτιμηθεί (δεν θα εξετάσω τώρα το ορθόν ή όχι της εκτιμήσεώς τους) ότι δεν θα έπρεπε να “ενοχληθεί” ο Τίτο, αλλά ως θέμα δεν ξεχάστηκε!

– Ο Τίτο, σου θυμίζω εδώ, τα είχε “σπάσει” με την ΕΣΣΔ και εκινείτο / κινήθηκε τότε στην διεθνή πολιτική κονίστρα, κυρίως ως Αδέσμευτος, κάτι που διευκόλυνε τη Δύση γεωστρατηγικά!

– Θυμίσου, Υπουργέ μου, το υπόψη “Κίνημα” αργότερα (εννοώ το Κίνημα των Αδεσμεύτων) και τον ρόλο του Α. Γ. Παπανδρέου σ’ αυτό, ένας Ανδρέας που είχε “εκπαιδευτεί” στις Η.Π.Α. και είχε σαφή αποστολή και στο εσωτερικό μας, αλλά και στο εξωτερικό, “το κυνήγι του Κομμουνισμού σας”, ενώ επίσης σου θυμίζω πως το Ίδρυμα των Κοσμοκρατόρων ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ χρηματοδότησε αδρά τη δημιουργία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., υπό τον παραπάνω, προς τον Ανδρέα, σαφέστατο όρο, ένας Ανδρέας, ο οποίος κατάφερε στο εσωτερικό να πάει τα ποσοστά του ΚΚΕ, στο… 5% και στο εξωτερικό να υπονομεύσει, “όσο δεν έπαιρνε άλλο”, τον… διεθνή Κομμουνισμό!

– Σου θυμίζω ακόμα ότι ο Αρχηγός της GLADIO στην Ελλάδα, (λέγε με Κόκκινη Προβειά) ήταν ο Υπουργός του Ανδρέα, Δροσογιάννης και πως όταν “έμαθαν”, εδώ στην ημεδαπή, ότι “πέφτει” ο Κομμουνισμός, “βγήκε” ο τότε ΥΠΕΞ (και πρώην Κομμουνιστής) Θ. Πάγκαλος και… ανακάλυψε τάχα τα κρυμμένα όπλα και το σχετικό Δίκτυο στην χώρα μας, αφού πλέον εκρίθη ότι δεν θα χρειαζόταν, ότι δεν θα απαιτείτο το υπόψη σχέδιο και όσα αυτό περιελάμβανε, οπότε οι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στο πλαίσιο της δήθεν φιλο-κομμουνιστικής τους τακτικής, το “έπαιξαν” έτσι και... Δημοκράτες!.. Όμως αυτά, άλλη φορά, αν και “μέσες – άκρες” εκτιμώ πως τα ξέρεις!..

– Δεν ξεχάστηκε λοιπόν το θέμα, (επανέρχομαι στο “Μακεδονικό” ή “Σκοπιανό”, αν θέλεις, σήμερα, αφού έχει εκεί συγκεκριμένα εστιαστεί), αφού μπορείς εκεί στο ΥΠΕΞ, όπου σε έβαλλε ο Τσίπρας(;), να βρεις μια σειρά από δηλώσεις (έστω!) όλων των Π-Θ από το 1950, έως και το 1990!.. (Μείναμε πλέον 3 άτομα εδώ και ο ΕΛΛΗΝΑΣ θα γυρίσει μέσα Φεβρ. και δεν αντέχουμε να γράφουμε συνεχώς και μάλιστα “σε… κουφών τις πόρτες”)! Μάλιστα, ως απόδειξη ότι δεν ξεχάστηκε το θέμα, θυμάμαι ότι, παιδάκι εγώ, κάπου εκεί επί της… επαράτου Α‘ Χούντας, ήτοι αυτής του Παπαδόπουλου, (1967 – 1973), τραγουδάγαμε, στο Δημοτικό Σχολείο, το Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η Χώρα, ενώ θυμάμαι και τα σχετικά σκετς που παίζαμε σε γιορτές! Αίφνης, θυμάμαι την Χαρά, τη συμμαθήτριά μου, η οποία έπαιζε την αιχμάλωτη Ελληνίδα, την οποία προσπαθούσαν Βούλγαροι Κομιτατζήδες να την πείσουν να γίνει Βουλγάρα! Ο άλλος συμμαθητής μας, ο Στέφανος (“έπαιζε” τον Βούλγαρο Κομιτατζή) της έλεγε στο σκετς: Γενού Βουλγάρα και θα δεις τί δώρα θα ‘ποκτήσεις, κλπ, κλπ, κλπ! (Ξέρεις, το γνωστό ποίημα)!.. Άραγε εσύ αυτά δεν τα γνωρίζεις, ώστε να λες / λέτε ότι “ξεχάστηκε το θέμα”;

– Επίσης, θυμάμαι όλες τις τότε, (σχετικές με την Μακεδονία μας), “ελληνικές ταινίες” (και ήταν αρκετές) του Αμερικανο-Μυτιληνιού σκηνοθέτη Τζέϊμς (Αρίσταρχου) ΠΑΡΙΣ. [Έκανε “και γαμώ(!) τις παραγωγές” αυτός ο πολυταλαντούχος Έλληνας]! Πχ Θυμάμαι τον εκ Λέσβου, ομοίως, ηθοποιό Λάκη Κομνηνό να υποδύεται τον Κομιτατζή, αλλά επίσης, σε άλλη ταινία, να υποδύεται και τον τεράστιο Έλληνα – Μακεδονομάχο Παύλο ΜΕΛΑ, σε μια επική ταινία, την οποία, με εντολή τότε της Χούντας, πήγαμε και είδαμε σε κοντινό “Σινεμά”, όλοι μαζί, ως Σχολείο!.. Να μου επιτρέψεις να μην σου γράψω τώρα όλες τις σχετικές ταινίες και τους πρωταγωνιστές τους, αφού σου εξήγησα το λόγο παραπάνω!

– Επί της 1ης Κ-Β επίσης, του πανέξυπνου Ελληνόψυχου Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αργότερα, δόθηκε εντολή και στο τραγούδι Μακεδονία ξακουστή, κλπ, εκεί όπου έλεγε … που έδιωξες τους Βούλγαρους (που είναι η ιστορική αλήθεια) έγινε πανέξυπνα που έδιωξες τους Βάρβαρους, αφού ο διορατικός ηγέτης Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που μπροστά του όλοι εσείς οι σημερινοί πολιτικοί, (αν δεχθούμε ότι είστε τέτοιοι), είστε άπαντες… “Β’ και Γ’ Εθνική”, γνώριζε πολύ καλά ότι “έρχεται το… Σκοπιανό”! Πιστεύω να με κατανοείς!.. [Ο Ανδρέας μάλιστα, σου θυμίζω, είχε ζήσει για αρκετά χρόνια και στον Καναδά, (την εποχή του ΠΑΚ), και είχε δει και ζήσει εκεί όλες τις ενέργειες, κινήσεις και την -από τότε- προπαγάνδα των Σκοπιανών]!..

– Έτσι, σε όλα τα Σχολεία μας, όπως και -κυρίως- στις στρ-κές Σχολές, τα Ελληνόπουλα τραγούδαγαν τότε “Βάρβαρους” και η εξήγηση που δινόταν, σε όσους ρωτούσαν, ήταν πως “η λέξη άλλαξε για να μην προκαλούμε τους Βούλγαρους”!..

– Μέχρι και το θάνατο του Α. Γ. Π., το 1996, οι νέοι Έλληνες και Ελληνίδες τραγούδαγαν όλα τα σχετικά με την Μακεδονία εθνικά πατριωτικά τραγούδια μας!

– Τέλος, από την “εποχή” του Κου Σημίτη και έως τη σημερινή, τη δική σας, όλα τα τραγούδια ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ να τραγουδιώνται, (όπως γινόταν κάποτε με τα… Χασικλίδικα, αχαχαχαχαχαχα), όλα Κε Κοτζιά… μου,… Πάπαλα!..

– Μήπως θυμάμαι λάθος Κε Κοτζιά μου; Όχι και το ξέρεις Α-ΡΙ-ΣΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ και ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

Υποβαθμισμένο “ΝΑΙ”, ξεχασμένο “ΟΧΙ“!

(Εγώ το “γιατί το ξέρω, αλλά οφείλω να ρωτήσω και εσάς, Κε… Καθηγητά… μου)!..

δ. Αυτά για τις προηγούμενες Ε/Κ-Β, της περιόδου, 1950 – 1991.

– Και πάμε τώρα στα ακόμα σοβαρότερα και στην κύρια απάντησή μας, σχετικά με το τάχα… ήδη υπάρχον Όνομα, που απλώς “η… Κα περιμένει… επίθετο”, κλπ, κλπ, κλπ, που είπες, νομίζοντας ότι έκανες χιούμορ”! (Άστο, “δεν το ‘χεις” Κε Υπουργέ, αλλά Ο.Κ. δεν είσαι Διπλωμάτης, Καθηγητής είσαι, οπότε δεν σε μέμφομαι που επεχείρησες να αστειευτείς, με ένα τόσο μείζον “ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ”! Το “πρώτο πράγμα” στην Διπλωματία είναι η γνώση του “πού” και του πότε” αρμόζει ή είναι “πρέπον” να λέγεται κάτι και βεβαίως και του “πώς” θα πρέπει αυτό να λέγεται! Αν με καταλαβαίνεις! Εξ όσων… διαβάζω, τουλάχιστον)!..

– Στις αρχές της 10ετίας του 1990, να σου θυμίσω επίσης, ότι η παλαιά “Ελληνική Ηγετική Πολιτική… Φρουρά”, (Καραμανλής, Α. Παπανδρέου, κλπ), είχαν απορρίψει κατηγορηματικά το να δοθεί το υπό διαπραγμάτευση -δυστυχώς- σήμερα “Όνομα”, στους Σκοπιανούς! Μάλιστα, είχαν αφήσει (την απόφασή τους αυτή) στις επόμενες γενιές ως Εθνική Παρακαταθήκη και αν δεν σ’ αρέσει πιθανώς αυτό, άντε να σου γράψω ότι την είχαν αφήσει ως Εθνική Γραμμή!..

– Πολύ δε έξυπνα, λίγο μετά, ο Α. Γ. Παπανδρέου, (που ο μέγας Αιγύπτιος Καρδιολόγος Γιακούμπ, μετά από το ή στο(!) Χέρφιλντ, μόνον την ακριβή ώρα θανάτου του τεράστιου αυτού Έλληνα δεν υπολόγισε / κατάλαβες, ίσως), δέχθηκε ή συναποφάσισε με τους Διεθνείς… Σάϊλοκ, (αφού πρώτα είχε “πατήσει” τους Ψεύτες και Κλέφτες Σκοπιανούς με το “εμπάργκο”, ένα “εμπάργκο” που κάποιοι “έσπασαν” για να πλουτίσουν ή για να πλουτίσουν και άλλο, όπως πχ ο πεθερός του Ε. Βενιζέλου), το όνομα πρώην Γ/Β Δημοκρατία της Μακεδονίας (πΓΔΜ)! (“Ενδιάμεση Συμφωνία” / 1995)!

  • Πρόσεξε τώρα παρακάτω!

Το μείζον στην ονομασία αυτή και χαρακτηρίζον ό,τι το ακολουθεί, είναι το ΠΡΩΗΝ(!) και όχι το Μακεδονία! (Γραμματική ξέρεις και καλή, όπως ξέρω, καθώς και άριστα Ελληνικά)!

– Το ΠΡΩΗΝ χαρακτηρίζει κατ’ουσίαν, κάτι που πλέον δεν υφίσταται, δεν υπάρχει (“εν προκειμένω” η ονομασία του Κράτους αυτού) και για το οποίο θα πρέπει -όχι απαραίτητα πάντα- να βρεθεί κάτι νέο, κάτι που να το αντικαταστήσει! Πρώην Μακεδονία και όχι Νυν, όχι σημερινή! Το…  “Νυν” θα ήταν ή θα είναι το προς αναζήτηση, το προς ανεύρεση… θέμα! “Λεγόσασταν Κοι έτσι, δεν λέγεστε πλέον τώρα και θα πρέπει να δούμε το πώς θα… βαφτιστείτε τώρα, εκτός αν θέλετε να παραμείνετε πΓΔΜ”! Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι!..

– Συνεχίζω! Πώς εσύ, (μια… παρένθετη ρητορική ερώτηση, Κε Υπουργέ, σχετικά με το περιεχόμενο της παρομοίωσής σου ή προσωποίησής σου, όπως και να το δει κάποιος), όντας Κομμουνιστής ή Νεο-κομμουνιστής ή έστω… συμπαθών, αφού είσαι συνεργάτης τους και μάλιστα Υπουργός τους, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αυτήν την απλούστατη, γραφείσα μόλις, εξήγηση και πώς, επίσης, εσύ, ένας συνεργαζόμενος με -κατά δήλωσή τους- αθέους, αν όχι Αντι-Χρίστους, δέχεσαι ότι έχει… βαφτιστεί ήδη το… μωρό, όταν όλοι εσείς, οι λεγόμενοι προοδευτικοί και κατ’ ουσίαν… αθεολόγητοι, για λόγους “καθαρά” υπονόμευσης της Εκκλησίας της Ελλάδος και κυρίως της Θρησκείας μας, λέτε ότι δεν πρέπει να βαφτίζονται Χριστιανοί, ως… μωρά, οι Έλληνες, κλπ, (με βάση βεβαίως τα μέχρι τώρα εθιμικά κρατούντα, τα οποία και κτυπάτε με μανία / κτυπάτε με “διεθνή εντολή” τις ρίζες της Φυλής μας), αλλά πως θα πρέπει να μεγαλώνει το άτομο, να ερωτάται σχετικά, και μετά να βαφτίζεται ή όχι, κλπ, κλπ, κλπ;;;;;;;;;;;;;;;

– Επανέρχομαι! Εγώ προσωπικά, που οι επαφές μου (επίσημες και άλλες) με τους Σκοπιανούς ήσαν στη ζωή μου λίγες, ίσως και περισσότερες, σίγουρα όμως όχι τόσες, όσες οι δικές σου Υπουργέ… μου, όπως και των υφισταμένων σου, της οικείας Δνσης του ΥΠΕΞ (υπάρχει άραγε οικεία Δνση ή… “λος παπάριος” και εδώ;), διεπίστωσα ότι οι Σκοπιανοί “τρελλαίνονταν” όταν τους αποκαλούσα “fYROM” και προτιμούσαν να τους λέω / λέμε Σκοπιανούς! (Προτιμούσαν το πΓΔΜ τελικά για την χώρα τους, πάντα “κατ’ ανάγκην” και λόγω της υφιστάμενης κείμενης συμφωνίας, αφού δεν μπορούσαν να επιβάλλουν το ψευδές… “Μακεδονία”)!!! Γιατί; Διότι ακριβώς αυτή η ονομασία μιλάει για κάτι που υπήρχε και που πλέον δεν υπάρχει και κατ’ ουσίαν τους κάνει… ανύπαρκτους και όχι… αόρατους, όπως κάποτε το… “Άζαξ”, στην γνωστή -επίσης κάποτε- διαφήμιση!..

– Μήπως δεν γνωρίζεις τα της προηγούμενης παραγράφου Υπουργέ… μου; Απαντώ! Τα γνωρίζεις άριστα και επομένως στον Κο Χ” Νικολάου, (“τον κρατάτε και αυτόν, απ’ τα αχαμνά του”, λόγω των πολλών… χρεγιών του, βρε; Αχαχαχαχαχαχαχα), είπες ΨΕΜΜΑΤΑ, (αφού δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσύ ειδικά αγνοείς πράγματα”), ξεχνώντας ότι ΠΟΤΕ ένας ΥΠΕΞ δεν ασκεί δημοσίως ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! (Ανατρέξτε και λίγο και διαβάστε “Προπαγάνδα στην ΕΣΣΔ” / Παν-μιο “ΣΟΛΟΜΟΝΩΦ”, κλπ! Με κούρασες Υπουργέ… μου)!..

  • Επομένως Κε Υπουργέ… μου, κανένα μωρό δεν έχει… βαφτιστεί, (ούτε καν έχει ακόμα… γεννηθεί, αφού είναι κάτι… πρώην, που θα… πεθάνει, αν δεν έχει ήδη… πεθάνει και θα έλθει κάτι νέο), και γι’ αυτό θα έπρεπε να αρχίσετε διαπραματεύσεις εξ αρχής και από νέα βάση, στη οποία το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για εμάς θα ήταν / είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, ήτοι ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ!
  • Το τί μπορεί να έχουν αναγνωρίσει “τρίτοι” ως “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, δεν μας αφορά κατά την διαπραγμάτευση, αφού αν θα νικούσαμε και καθιερωνόταν ένα άλλο όνομα χωρίς το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για τα Σκόπια, αυτά τα κράτη θα υποχρεώνονταν στη συνέχεια να αναγνώριζαν τα Σκόπια με την νέα τους ονομασία!.. Κατάλαβες! (Φυσικά και βλέπουμε ποιά κράτη ψηφίζουν ή αναγνωρίζουν “τί”, ώστε να ξέρουμε το πώς… πολιτεύονται, αλλά και εμείς το πώς… θα πολιτευόμεθα απέναντί τους! Πχ Η φίλη του Κ. Α. Καραμανλή και του… Βελόπουλου, αχαχαχαχαχα, Ρωσία ήταν η πρώτη που αναγνώρισε τα Σκόπια, ως Μακεδονία, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά ο “Κουρασμένος Ραφήνειος” πήγε να το “παίξει”, διεκδικώντας τον ρωσικό… έρωτα, … “Εθνικός Ήρωας” και τελικώς μας… “πήδηξε”, ως χώρα, όπως τα έχουμε αναλύσει εδώ πολλάκις, στο “σάϊτ” μας, κάτι που αποτέλεσε την καλύτερη εκδίκηση του Σημίτη προς τον Καραμανλή, για τον λόγο ότι τον είχε αποκαλέσει… “εν βρασμώ”, “Αρχιερέα της… Διαπλοκής”)!..

– Άρα!

ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ / ΣΑΣ (ΟΤΙ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΙΟΤΙ

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ“!

[Ήταν “στα τελευταία του”, το 1995, ο Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν υπέγραφε την “Ενδιάμεση Συμφωνία”, αλλά ήξερε τί υπέγραφε και κυρίως ήξερε τί σήμαινε το πΓΔΜ, που τότε ακρίτως κάποιοι… εμέμφοντο, ως ονομασία! Εκβιαζόμενος ο Α.Γ.Π., (από τον από καρκίνο μετέπειτα νεκρό Αμερικανό μισέλληνα “Δημοκρατικό” διπλωμάτη, του οποίου το όνομα δεν θέλω να αναφέρω, λόγω του βαθέως Μισελληνισμού του), … ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ, όταν ο Αμερικανός αφελώς νόμιζε ότι είχε “τυλίξει”, όπως λέμε, τον τότε Έλληνα Π-Θ]!..

ε. Τώρα! Για την δικαιολογία ότι είμαστε οικονομικά ανίσχυροι και… παπαριές, σε ρωτάω Κε Υπουργέ! Τα Σκόπια είναι οικονομικά ισχυρότερα ημών, ακόμα και τώρα, που οι “Διεθνείς Σάϊλοκ”, στο πλαίσιο των παγκοσμίων σχεδίων τους μας προέγραψαν και μας έχουν “πατήσει”, βάζοντας το Όργανό τους, τον Π-Θ σου και Π-Θ μας να υπογράψει τα 99 χρόνια σκλαβιάς μας σ’ αυτούς;;;;;;;;;;;

– Είναι; Απαντώ! Όχι! Αντιθέτως είναι “υπό διάλυση” και το ξέρεις και συντηρούνται με τα λεφτά του Σόρος και των ομοίων του!

– Άρα; Άρα ΚΑΙ ΕΔΩ, ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ / ΛΕΤΕ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ!

Ποιά όμως είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι αυτή που γράφουμε εδώ και καιρό, στο σάϊτ μας! Ξαναδιάβασέ την μετά από την παρακάτω… αγκύλη!

[Παρακαλώ, για άλλη μια φορά, τους… αριστερούς “Χάκερς” να είναι πιο προσεκτικοί και όταν… εργάζονται, όταν μας… ψάχνουν δηλαδή, να αφήνουν και εμάς να κάνουμε το ίδιο, (να εργαζόμαστε δηλαδή χωρίς τεχνικά προβλήματα), ενώ να μην ξεχνούν και… αιφνιδιαστούν κάποια στιγμή, πως δεν γίνεται ποτέ “η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101”]!

Πήρατε εντολή από τους Πάτρωνές σας, Σόρος και λοιπούς, και τον Αρχιπάτρωνά σας ΡΟΤΣΙΛΝΤ και εκτελείτε ό,τι σας διατάζουν, για… δόξα και χρήμα, λένε κάποιοι, εγώ θα συμφωνήσω και θα πρόσθετα και από πλεγματικό μίσος για την ίδια σας την ελληνική φύτρα, όντας σίγουρα ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ!!!…

– Αγαπητέ Υπουργέ!

Το 1996 τελείωσε η πραγματική πολιτική στην Ελλάδα!

-/-

ΣΕ ΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛ’ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Κ-Β (ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

– Αμέσως με τον θάνατο του τελευταίου Έλληνα Πραγματικού και Μεγάλου πολιτικού και όπως φάνηκε και του τελευταίου Ελληνόψυχου πολιτικού, το 1996, του Α. Γ. Παπανδρέου, η χώρα άλλαξε “ρότα” στα πάντα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό!  “Πέρασε” ο ολετήρας, ο “σοβαρός” αριστερός “Διεθνής μικρο-Εβραίος” Σημίτης, ο οποίος πήρε με διεθνή εντολή και με συμβόλαιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ., και τον οποίον ο Ανδρέας ούτε να ακούσει δεν ήθελε, διότι ακριβώς ΓΝΩΡΙΖΕ τί θα ακολουθούσε μ’ αυτόν, “έφτιαξε” τα… οσμικά Ίμια, “κτίζοντας” και βάζοντας γερά θεμέλια στο πλήρως, από τους Τούρκους, σημερινό… “αμφισβητούμενο Αιγαίο“, με τον “στημένο” Ε/ΥΠΑΜ, Γ. Αρσένη, τον συμμαθητή του τότε Αμερικανού ΥΠΑΜ Ο. Πέρρυ, στο Μ.Ι.Τ., όλως τυχαίως, (όπως… όλως τυχαίως επίσης ΥΠΕΞ ήταν τότε ο Πάγκαλος και από τ/πλευράς ο τεχνοκράτης Μηχανικός Γκιονενσάϊ, ώστε να πάνε, αμέσως μετά από τα Ίμια, να συζητήσουν το… Αιγαίο στο σύνολό του και να καθιερωθούν σ’ αυτό οι λεγόμενες Γκρίζες Ζώνες, όπως και πράγματι έγινε λίγο μετά, στο Βουκουρέστι, κλπ), ήταν η βασική αιτία του χαμού 3 ανδρών του ΕΠΝ, (τότε που αν διαταζόταν “πυρ” το ΤΠΝ θα εκμηδενιζόταν και θα ακούγαμε για Τουρκία, μετά από 100 χρόνια και ίσως…), “πούλησε” τους Κούρδους, με την παράδοση του Οτζαλάν στους Τούρκους, μας έφερε τις εκ… Φινλανδίας NO BORDER DISPUTES και εξ Ισπανίας (εκ Μαδρίτης) τα τουρκικά ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο, “πήρε πίσω” εντέχνως τα χρήματα των Ελλήνων, αυτά που εκείνοι, από το 1974 και μέχρι το 1999 – 2000 είχαν μαζέψει με αίμα, με την κομπίνα του Χρηματιστηρίου, (αφού βεβαίως είχε πάρει το 2000 και πάλι την εξουσία, επίσης με κομπίνα, αφού ήταν ξεκάθαρο 2ο Κόμμα / ήταν τότε που πανηγύριζε η Βίκυ η Μοσχολιού, διότι είχε βγει η ΝΔούλα, αλλά που αμέσως μετά ο Πάγκαλος, ερωτηθείς… “του κόλου”, ήτοι “στημένα”, δήλωσε το περίφημο “περιμένετε, διότι η νύχτα βγάζει Επίτροπο και η Αυγή Μητροπολίτη” και η Αυγή έβγαλλε πράγματι και πάλι το… ΠΑ.ΣΟ.Κ.), έστειλε τον ελληνικό Χρυσό στο Λονδίνο, στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ και στην…  Βασίλισσα, μας έβαλλε ψευδώς στο Ευρώ, με την άλλη κοντή… κουφαλίτσα, τον Ρουμελιώτη, αυτόν τον πρώην του ΔΝΤ, να βάλλει την αντιστοιχία 1 ευρώ=340, 75 δρχ, ώστε να μας “πηδάνε” οι Ευρωπαίοι “μια ζωή”, έκανε τους “Ολυμπιακούς” φτιάχνοντας τα πάντα με απ’ ευθείας αναθέσεις και κάνοντας ουσιαστικά ένα τεράστιο “πάρτυ”, και, και, και,……………………………….

Μετά ήλθε ο… Νεο-Βούδας! Δεν θα ξαναγράψω τίποτα γι’ αυτόν! Πήγαινε πίσω στο “σάϊτ μας” και διάβασε τί έκανε και πώς φτάσαμε να καίνε οι… Κοσσοβάροι πράκτορες την Πελ-σο, να καίνε και να κλέβουν τα καταστήματα οι Αλβανοί την Αθήνα και να πουλάνε αργότερα την… πραμάτια τους στην… Τσάμικη αγορά των Τιράνων και αλλαχού, να δολοφονείται ο νεαρός… αναρχικός(sic) Αρμένης, ο Γρηγοροπουλος και τελικώς το “πώς” και το “γιατί” έφτασε το Κράτος να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις! Ο… πολύς και βαρύς Κος… Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!.. (Και στο γράφει αυτό ένας πρώην της Ασφαλείας του Θείου του, απ’ αυτούς που ο αριθμός τους και η ονομασία τους παραμένει ακόμα κρυφός / όχι φυσικά του γράφοντος τώρα ΑΝΤΙΛΑΛΟΥ)!

– Να πούμε εδώ πως το 2008 στο Βουκουρέστι ο Κ.Α.Κ. το “έπαιξε”… ήρωας (το γνωστό “VETO” κατά τη δήλωσή του, διότι αργότερα η Κα Μπακογιάννη αποποιήθηκε της λέξεως αυτής) και του… “βγήκε”, αφού έδινε το Όνομα στους Σκοπιανούς (σύνθετη ονομασία “erga omnes”, κλπ), και αυτοί ηλιθίως και μαξιμιλιστικά ενεργούντες, (όπως και οι Η.Π.Α., για τις οποίες θα γράψω για άλλη μια φορά πως δεν έχουν δεινούς αναλυτές, τουλάχιστον τέτοιους), δεν δέχθηκαν την ελληνική πρόταση, ώστε να έμπαιναν στο ΝΑΤΟ, κλπ, ενώ η στάση αυτή του Κ.Α.Κ. “παίζει”, κακώς για εμάς βεβαίως, μέχρι σήμερα και προβάλλεται ως η εθνική θέση, από το μείζον των Κομμάτων, του λεγόμενου… Δημοκρατικού Τόξου (sic)!

(H ανάγκη για αναφορά σε… “Δημοκρατικό Τόξο” προέκυψε στους πολιτικούς μας με την εμφάνιση στα “πράγματα” της Χρυσής Αυγής, αφού προηγουμένως με το… δημοκρατικό ΚΚΕ εντός της Ε/Βουλής, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα! Η αλλοιθωρίζουσα και κατά μερικούς… στραβή Ελληνική Δημοκρατία)!..

– Και ακολούθησε το… ΘΥΜΑ, ο ΓΑΠ και η είσοδός μας στα Μνημόνια, ένας ΓΑΠ  ο οποίος νόμιζε πως οι Έλληνες είναι… Αμερικανοί, (όπως εκείνη την φράση που έλεγε, σε σπαστά ελληνικά, το μαύρο “μανεκέν”, στην παλιά γνωστή διαφήμιση, θα την θυμάσαι, την ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ), ένας ΓΑΠ ο οποίος θα γινόταν… Ήρωας, αν πήγαινε, αμέσως μόλις διεπίστωσε το τί βρήκε, σε δημοψήφισμα, με το ερώτημα, “ναι ή όχι ΔΝΤ”;

Τα υπόλοιπα και ακολουθούντα τα ξέρεις και εσύ και όλοι μας! Και κυρίως ξέρεις με το ποιούς συνεργάστηκες και συνεργάζεσαι ακόμα Κε Κοτζιά! Ακόμα καλύτερα Κε Κοτζιά ξέρεις το αν είπατε ψέμματα, ως Κόμμα και ως Κ-Β, στο λαό (δις), ώστε να πάρετε την εξουσία και για να μείνετε σ’ αυτήν, ξέρεις πολύ καλά ότι είστε σίγουρα ΨΕΥΤΕΣ και μάλιστα ΔΕΙΝΟΙ και ΣΚΛΗΡΟΙ, και σε λίγο θα είστε ή ορθότερα θα αποκληθείτε και… ΚΛΕΦΤΕΣ, αφού κάτι Σαββίδηδες, με τα λαθρεμπόριά τους, που δεν τα δικάζετε, αλλά τα καλύπτετε,  κάτι Καμμένοι με τους φυλακισμένους τους… έρωτες και με τους Σ. Άραβες φίλους του, που τους ανέχεστε και τους βγάζετε και… λάδι, κάτι… Τοξοτο-Καλογρίτσες, κάτι παλιοχώραφα, κατά το “για ένα παλιόσπιτο θα χάσουμε την εξουσία”, του Βαγγέλη του ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, και, και, και,… θα σας χαρακτηρίσουν και τέτοιους! (Πόσο εύστοχος ήταν ο ΑΡΚΑΣ, Κε Υπουργέ, με το: O Ψεύτης είπε ότι δεν είναι Κλέφτης! Αχαχαχαχαχα! Θα συμφωνείτε φαντάζομαι! Ε, εκεί στο “Προεδρικό”! Ρωτάμε! Ο “ΑΡΚΑΣ”, δεν αξίζει ενός εθνικού βραβείου, Κε ΠτΔ; Σε μια χώρα που έχει βραβευτεί και η τελευταία κοκότα, αρσενική ή θηλυκή, ένας τέτοιος πνευματικός άνθρωπος δεν αξίζει μιας τέτοιας τιμής, ώστε να ενδιαφερθείτε προσωπικά να τιμηθεί από την -σάπια πια, αλλά ας είναι- ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αθηνών; Είναι θέμα… παθητικής άμυνας” και εδώ, Κε Πρόεδρε);

Εκείνος ο οποίος βάζει την υπογραφή του Κε Κοτζιά, μένει στην Ιστορία, όπως ξέρεις, είτε θετικά, είτε αρνητικά και όχι αυτός ή αυτοί, που για ένα οποιοδήποτε θέμα, μπορεί να λένε ό,τι θέλουν, κλπ, κλπ, κλπ! Ήδη Κε Υπουργέ… μου υπογράψατε το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ΜΗΝ υπογράψετε και το άνοιγμα της Κερκόπορτας, της χώρας, με αυτό που μας λέτε ΟΛΟΙ ότι επίκειται! Εκτός, αν είστε… Εβραίοι, όπως τότε, το 1453, που ήσαν Εβραίοι, αυτοί που άνοιξαν στους Οθωμανούς την Κερκόπορτα, στην Πόλη! (Οργάνωση “Μαγκρέμπια” / φέρεται ότι… τουλάχιστον)!.. Πάντως Όργανα των… αριστερών και… Δημοκρατικών “Διεθνών Εβραίων”, είτε “εν γνώσει” σας, είτε όχι, είστε Κε Υπουργέ!..

ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΗΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ… ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ Η(ΔΙΑΖ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΚΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ…  “ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ”, ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ / -ΤΕΣ!!!   (Τουλάχιστον εσάς που πράγματι έχετε -κατ’εμέ- ένα επίπεδο, δεν θα έπρεπε)!..

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

* Και ειλικρινά, νόμιζα Κε ΚΟΤΖΙΑ, πως εσύ θα ήσουν εξαίρεση στην γνωστή Γερμανική ρήση: Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς“!!!

** Ο Τίτο φέρεται ως εβραϊκής, εκ μητρός, καταγωγής! Ψάξτε το! Να θυμίσω επίσης ότι με βάση τις εβραϊκές γραφές και με τα όσα φέρεται να ειπώθηκαν και υποστηρίχθηκαν στο 1ο και καθοριστικό “Σιωνιστικό Συνέδριο”, στη Βασιλεία, της Ελβετίας, το 1896, τα ευρωπαϊκά (δυτικά) σύνορα του Ισραήλ, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη! Στην Θεσσαλονίκη, επίσης όλως τυχαίως, “γεννήθηκε” το ΚΚΕ, αρχικώς ως ΣΕΚΕ, απ’ τον… Θεσσαλονικιό Έλληνο-Βούλγαρο, εβραϊκής καταγωγής, Μαρξιστή, ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ!.. (Αυτά για όποια τυχόν περισσότερη -δική σας-… εμβάθυνση, στο υπόψη θέμα)!

ΥΓ.

1. Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Έχες σκεφτεί μήπως δεν βγεις τελικά Π-Θ, λόγω της θέσεώς σου για την Μακεδονία;

– Κα Γεννηματά! Το έχασες το τρένο”, δυστυχώς!.. Το “ΠΟΤΑΜΙ” διελύθη κυριολεκτικώς στην κάλπη, αλλά πώς σε νίκησε και πάλι, δεν μπορώ να το καταλάβω; Τί δουλειά έχει το ΠΑ.ΣΟ.Κ με τα… “ΠΟΤΑΜΙΑ” και με τους πρώην… Κουβέληδες;

– Εσείς οι 2 παραπάνω, ο… Κος και η… Κα, αλλά και η λοιπή Αντιπολίτευση, έχετε ποτέ σκεφτεί μήπως ο λαός ψηφίσει μαζικά “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, έχοντάς σας ΣΙΧΑΘΕΙ, μα ΣΙΧΑΘΕΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, αφού και τώρα δεν έχετε τη δύναμη να βγείτε και να πείτε “ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ Κοι ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ και ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; “Πού” και κυριως “γιατί” χάθηκε η εθνική σας αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια;

– Έχετε ποτέ σκεφτεί, οι 2 παραπάνω κυρίως, αν θα έχετε μεγάλο μερίδιο στο να οδηγηθεί ο λαός μας σε έναν νέο εμφύλιο, ο οποίος θα είναι ίσως και ο καταστροφικός για ό,τι ξέραμε ως… Ελλάδα; Καταλαβαίνετε!..

2. Ο… “Κεντρώος”(sic) Λεβέντης και όχι οι Αλβανοί (μέσω των Αλβανο-Σκοπιανών, που είναι πρώτα Αλβανοί και μεταφέρουν τα πάντα και αμέσως στα Τίρανα, απ’ όσα γίνονται στο Σκοπιανό κράτος) ήταν εκείνος που 1ος έδωσε την πληροφορία, για το όνομα του Κράτους των Σκοπίων, το οποίο ήδη φέρεται να έχει συμφωνηθεί και να είναι, όπως είπε και ο… “Κεντρώος Πιτσαδόρος”, Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (Αλήθεια που χάθηκε ο… “σνιφ” και δωρίζων… πίτσες, τέως Ε/ΥΠΑΜ Παναγιωτόπουλος);

3. Οι Η.Π.Α. θέλουν βεβαίως τα Σκόπια [και ορθώς(!)] στο ΝΑΤΟ, αλλά “στα… παπάρια τους”, με ποιό όνομα αυτά θα μπουν!.. Πιστέψτε με!..

4. ω2

Αν θες Κε Κοτζιά, άκουσέ με και γενικώς ακούστε με!Ανοίξτε παρτίδες” με τους Άγγλους άμεσα! Θα τους βρούμε σύντομα εμπρός μας και… “στα ίσα!

5. Να μην ξεχάσουμε να πούμε στον άλλον ευφυή… μεγαλοσχήμονα της Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, στον Κο Μάρδα φίλοι μας, ότιΔΑΚΙΑ” είναι η Αρχαία Ρουμανία, γι’ αυτό και οι Ρουμάνοι ονόμασαν Ντάτσια τα ΙΧ, που από τα τέλη της 10ετίας του 1960 (και μετά από τον γνωστό “Μάη του ’68”), άρχισαν να παράγουν στην χώρα τους! [Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ΡΕΝΩ τότε, λόγω των συνεχών και πολύμηνων απεργιών στην Γαλλία, για να μην χάσει λεφτά ή αν θέλετε για να χάσει λιγότερα, έκανε συμφωνία με την Κομμουνιστική Ρουμανία, ώστε να κατασκευάζονται εκεί τα ΙΧ της (τότε “έπαιζε” πολύ το “Ρενώ 12”), κάτι που έγινε, αλλά  με τον Ρουμανικό όρο να μπαίνει η ονομασία της χώρας παραγωγής, ήτοι της χώρας τους πάνω στα ΙΧ, κάτι που οι Γάλλοι δέχθηκαν! Έτσι πχ το Ρενώ 12, το οποίο τότε παρήγετο μαζικά, (αποτέλεσε το αντίστοιχο ΙΧ, του Γερμανικού και ουσιαστικά… Χιτλερικού Volkswagen), ονομάστηκε Dacia 1299 ή 1300. Η “Ρενώ”, λίγο μετά (1971-1972), “μπήκε” με όμοιο τρόπο και στην Τουρκία].

6. Ο Βελόπουλος στην εκπομπή του στο ΑΛΤΕΡ, στις 10-01-2018, για λόγους ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ απευθυνόμενης σε αδαείς / ασχέτους, όπως δυστυχώς και αυτός εκτιμά πως είναι η μεγάλη μάζα των Ελλήνων, παρουσίασε ένα κυβερνητικό έγγραφο του 1959, όταν είχαμε Βασιλεία και Π-Θ τον Κ. Γ. Καραμανλή, στο οποίο ο συντάκτης αναγράφει ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα όρια της σημερινής πΓΔΜ και ο Π-Θ, όπως και όλα τα τότε μέλη της Κ-Β του, υπογράφουν από κάτω!.. Καταλάβατε τί ήθελε να μας πει ο Κος αυτός!..

– Προσέξτε τώρα πού είναι η λαμογιά! Ο Βελόπουλος… ξέχασε να αναφέρει (καταλάβατε!..) πως ο συντάκτης του υπόψη εγγράφου [και ΟΡΘΩΣ(!)] ανέγραψε την περιοχή ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αφού αναφερόταν στο πώς ήταν δομημένη η τότε Γ/Β ως Κράτος και μάλιστα -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- στο πώς η ίδια η Γ/Β Κ-Β έδινε προς τα έξω την κρατική της σύνθεση! Αναφερόταν σε έγγραφο ξένο, και όχι σε γνώμη ή άποψη ή θέση της τότε Ε/Κ-Β! Να σας το πω και διαφορετικά! Ο συντάκτης ανέφερε -αν θέλετε- πληροφορία και ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να την αναγράψει ακριβώς, χωρίς να προσθέσει ή να αφαιρέσει ο,τιδήποτε!..

Ο Κος Βελόπουλος, ο οποίος διαθέτει ακόμα καλές προσβάσεις στην ΕΥΠ, καλόν θα ήταν να μας έδινε στην εκπομπή του τα Σχόλια των τότε Κ-Β κών αναλύσεων, όπως και τις τότε Κ-Βκές σχετικές εκτιμήσεις, ανατρέχοντας, μέσω των “δικών του” σε πηγές (πχ Δελτία Πληροφοριών, κλπ) της υπόψη Υπηρεσίας, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος ποιά ήταν / είναι η αλήθεια για τις θέσεις των τότε Κυβερνητικών και κυρίως του τότε Π-Θ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!..

– Κε Βελόπουλε! Αρκετά πια! “Σε πήρανε χαμπάρι” “πώς”… πολιτεύεσαι!..

7. Προτείνεται προς όλους σας η ανάγνωση του βιβλίου, του Γεωργίου Ν. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, με τίτλο: “Η ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων”! (Εκδόσεις “ΚΑΚΤΟΣ”, Αθήνα 2008)

8. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ… 

Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“! 

[“Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ” ΑΡΧΑΙΟΣ Η(ΔΙΑΖ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ]! 

-/-