ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑΛ!..

Αξιοσέβαστη Κα Μεράλ Ακσενέρ!

ω

ΜΩΡΗ ΜΕΡΑΛ! ΜΟΓΓΟΛΑ ΕΓΙΝΕΣ; ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΣΑΙ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 

ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ;

ω3

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ… ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ “ΑΪΣΕ” ΝΟ “2”, ΜΕΡΑΛ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΕΡΩΤΑ!

ω2

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΗ ΗΘΕΛΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

– Μόλις “προχθές” αναφερόμενη στον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, είπες, με αφορμή την αποστροφή του περί ισοπεδώσεως από ελληνικής πλευράς (ΕΕΔ) της ή των βραχονησίδων που τυχόν θα αποφασίσουν οι ΤΕΔ να “βγουν”, πως θα πρέπει κάποιος να τον μαζέψει, να του κλείσει το στόμα, κλπ.

Διάβασε τώρα τα ακόλουθα:

    α. Καλά εσύ δεν ήσουν που είπες, μετά από την σχεδόν πρόσφατη εκλογική σου συντριβή, πως τελείωσε για σένα η πολιτική ή διάβασα λάθος; Εσύ δεν ήσουν που με πολύ παχιά λόγια εγκατέλειψες το νέο σου Κόμμα, το “Καλό Κόμμα”, λέγοντας παράλληλα πως τελείωσε για εσένα η πολιτική, κλπ; Τί έγινε λοιπόν και εμφανίστηκες και πάλι; Δεν άντεξες το… πέος που “έφαγες” και νομίζεις τώρα, ούσα βαθειά αλαζών, πως θα μπορούσες, ας πούμε, να ξαναδείς κάποια στιγμή την επιστροφή σου πχ στο ΜΗΡ και να σκοπεύσεις ξανά στην ηγεσία του, όταν ο καλός… Αλλάχ καλέσει κοντά του τον νυν Başbuğ, αξιότιμο Κο Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ; (Με “άδεια εξόδου από τον τάφο” είναι και αυτός, σαν τον ΡΤΕ)!..

(Ο Ντεβλέτ, μετά την γενική εξέταση της συνολικής σου στάσεως τα τελευταία 2 χρόνια, μοιάζει τελικά να έχει δίκιο σε όσα σου είχε “καταμαρτυρήσει” ως χαρακτήρα και συμπεριφορά – στάση)!..  

Πρέπει, κατ’ εμάς, οπωσδήποτε να απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα Μεράλ! Αν δεν στο θέσουν οι δικοί σας “στημένοι” δημ/φοι, απάντησε σε εμάς εμμέσως και εμείς θα το καταλάβουμε, σε βεβαιώ!

       β. Η αποστροφή σου για τον Ε/Α/ΓΕΕΘΑ ξεχειλίζει μίσος και θα έλεγα ότι καταδεικνύει, ως έναν βαθμό, και τον βαθμό πλέγματος που σε διακατέχει απέναντι στους Έλληνες, αφού αγαπητή Μεράλ, όπως είναι ευρέως γνωστό, είσαι γέννημα ελληνικών ριζών Γενιτσάρων, της Θεσσαλονίκης.

– Βεβαίως Μεράλ, η στάση σου, συνεκτιμώμενη με την στάση και των λοιπών Κομμάτων σας, (δυστυχώς όλων ανεξαιρέτως) φανερώνει την συνολική ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και άκριτη ΕΠΑΡΣΗ, που σας χαρακτηρίζει και ειδικά έναντι της χώρας μας, ίσως λόγω της σημερινής της κατάντιας!

– Το γεγονός αυτό Μεράλ μας επιβεβαιώνει την πάγια στρατηγική σας, (στρατηγική, αφού μιλάμε για τα ανώτατα κρατικά επίπεδα), η οποία έγινε γνωστή και σε εμάς, όπως και στην παγκόσμιο κοινή γνώμη, με την ονομασία Η Στρατηγική Της Ύαινας! Καταλαβαίνεις!.. (Βεβαίως οι περισσότεροι στην κοινότητα των διεθνών -ανεξαρτήτων- αναλυτών, αυτή την στρατηγική την έχουν… μεταφράσει απλώς σε “δολιότητα“, την έχουν υποβαθμίσει δηλαδή “τα μάλλα”, διότι δεν θέλουν να σας προκαλούν τόσο σκληρά, ώστε -κυρίως- να έχουν προσβάσεις στην χώρα σας ή τέλος πάντων δυνατότητες προσεγγίσεως ατόμων και διερευνήσεως καταστάσεων, γεγονότων, κλπ, που λαμβάνουν χώρα στην χώρα σας)!..

Έχε υπόψη σου όμως, (διότι μάλλον τα έχεις ξεχάσει τα παρακάτω), ότι:

 • Την ύαινα όλοι – ΚΥΡΙΩΣ(!) – την σιχαίνονται άπαντες, λόγω των ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών της.
 • Μόλις μπορούν την σκοτώνουν! (Άρα δεν μπορείτε, ως χώρα, να ζείτε συνεχώς(!) ως ύαινες, όσο και να έχετε μάθει έτσι, ιστορικά).
 • Οι Έλληνες δεν είμαστε καθόλου εύκολος αντίπαλος, ακόμα και αν μας δείτε ή βλέπετε, ως… λέσια, όντας ύαινες! Θα πρέπει να το σκεφτείτε 1000 + φορές, όσες τυχόν υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις και αν σας δώσουν και πάλι όποιοι τρίτοι, πριν αποφασίσετε να μας προσβάλλετε στρ-κά!
 • Το τελευταίο διάστημα κυρίως, ακριβώς λόγω του ότι εσείς μεν ξεψυχάτε ως κράτος, βάσει των μυστικών πρωτοκόλλων της Λωζάννης (1923) και λειτουργείτε / φέρεστε, όπως τα θηρία λίγο πριν ξεψυχίσουν, ενώ εμείς δε, είμαστε σε κωματώδη κατάσταση, λόγω της σχεδιασμένης, (για μια σειρά λόγους που τους έχεις / – τε και εσύ / εσείς διαβάσει εδώ, στο σάϊτ μας), από τους “Διεθνείς Εβραίους” χρεοκοπίας μας, έχετε ξεπεράσει κάθε όριο και με κοινό σχεδιασμό και άριστο πράγματι συντονισμό κινήσεων εκ μέρους σας, μας ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ(!!!) μονίμως με ανιστόρητα ψεύδη, με μισές αλήθειες (κυρίως με τέτοιες), με αλλοίωση υφισταμένων συνθηκών, με προσωπικές επιθέσεις ανωτάτων Αξ-χων σας, (ακόμα και του Προεδρικού – Ερντογανικού “Alter Ego” Καλίν ή και του ιδίου του ΡΤΕ), κατά Ελλήνων αντιστοίχων προσώπων, κλπ, με κατάφωρη και βάναυση παραβίαση τουΔιεθνούς Δικαίου, το οποίο ερμηνεύετε, επίσης μονίμως, όπως σας βολεύει και όχι όπως θα έπρεπε, με βάση την Νομική επιστήμη και την πάγια διεθνή πρακτική, έχοντάς το μετατρέψει σε… Ολλανδικό τυρί, ήτοι σε τυρί με πάμπολλες τρύπες!..
 • [Τα πάντα τελειώνουν πχ στην… “γαλάζια Πατρίδα σας” και με βάση την Λωζάννη, στα 3ΝΜ, από τις ακτές της Μ. Ασίας! Ό,τι είναι εκεί… μέσα, σας ανήκει! Το έχετε μάλλον ξεχάσει(!..) ή σας… διαφεύγει! Άλλο παράδειγμα; Δεν έχετε πχ υπογράψει την σύμβαση για τη Θάλασσα, του “Μοντέγκο Μπέϊ”, (1982), αλλά μιλάτε για την δική σας… ΑΟΖ, για την δική μας, κλπ, για μη αύξηση των ΝΜ μας, από τα 6 στα 12, ενώ εσείς το έχετε κάνει ήδη αυτό στην Μ. Θάλασσα, προφανώς παρατύπως, κλπ! Είδατε δεν γράφω παρανόμως!.. Με την ευκαιρία, αν είναι έξυπνοι οι Έλληνες κυβερνώντες, την επέκταση θα πρέπει να την… “φάτε” ακριβώς με την κήρυξη του πολέμου μας, ώστε να υπάρχει και νόημα για εμάς στο Πεδίο! Σας το γράφω, για να… προετοιμαστείτε, αν και το γνωρίζετε, αφού το έχουμε ξαναπεί απ’ εδώ]!..

 

 • xartes-tourkia-aoz τι θελει
 • Πατάτε μονίμως στην σπάνια παγκόσμια γεωγραφική σας θέση αναβιώνοντας μονίμως (σε κάθε ιστορική εποχή) το περίφημο “Ανατολικό Ζήτημα“! Το να το πράττετε όμως αυτό (το να σχοινοβατείται δηλαδή μεταξύ της Δύσεως και της όποιας κάθε φορά Ρωσίας, Τσαρικής, Κομμ/κής ή σημερινής… Δημοκρατικής, “ο Θεός να την κάνει”) απαιτεί πράγματι φοβερή διπλωματική προσπάθεια, όπως και διπλωματική δεινότητα των εκάστοτε χειριστών της εξωτερικής πολιτικής σας, αλλά κυρίως σταθερότητα και εμμονή σε συγκεκριμένες διαχρονικά επιτυχημένες στρατηγικές, για την επίτευξη του υπόψη σκοπού, που ουσιαστικά λέγεται… οιωνεί τράβηγμα της Δύσης, από την μύτη! Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές σας είναι… εκσυγχρονισμός και… επέκταση των στρατηγικών των Ελλήνων Φαναριωτών, των οποίων διαχρονικά υπήρξατε και παραμένετε άριστοι μαθητές!
 • Έχετε όμως σκεφτεί, αν η Δύση, κάποια στιγμή, σας “κλωτσήσει”, με την συναίνεση – έγκριση και του κυρίου προστάτη σας, δηλαδή της Αγγλίας, αφού αυτή ήταν και παραμένει η παραδοσιακή θεμελιακή λίθος του “Ανατολικού Ζητήματος” και το ιστορικά οιωνεί τεχνητό… “Οξυγόνο” σας;
 • Μήπως τότε, λέω μήπως, η… σταθερή και… μόνιμος αντίπαλος της Δύσεως Ρωσία, αλλά και ιστορική δική σας ορκισμένη” εχθρός, (διότι οι εποχές έχουν αλλάξει), δεν περιοριστεί σε λεκτική / σε ρητορική σας υπεράσπιση, αλλά θελήσει (αν σκεφτούμε και την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του Κου Πούτιν) να περπατήσει”, με πρώτη ευκαιρία, στρ-κά στην σημερινή σας γη, προσπαθώντας να πάρει… ανάσα, αφού όλο και περισσότερο περισφίγγεται απ’ τους Αγγλο-Σάξωνες; Μπορείτε συνεχώς να σχοινοβατείτε Μεράλ μου;

– Προέβην μόλις Μεράλ μου, σε μια, εκτιμώ ωφέλιμη για εσένα / εσάς, βασική ψιλο-αναλυσούλα” του… βρώμικου, αλλά και… βρωμερού “προφίλ σας! Και τώρα επί της… ουσίας της σημερινής μας παρεμβάσεως!

      γ. Σε καλώ Μεράλ μου, με πολύ σεβασμό, να ενδιαφερθείς και εσύ και να λύσετε πρώτα το πρόβλημά σας με τον δικό σας, πραγματικό σημερινό Α/ΓΕΕΔ και “τύποις” σημερινό Τ/ΥΠΑΜ Κο Ακάρ και ακολούθως να δεχτούμε, την όποια κριτική σου / σας, για τον Α/ΓΕΕΘΑ μας ή και ό,τι άλλο… νοιώθετε πως πρέπει και εσύ και οι όμοιοί σου να πουν και ουσιαστικά να υλακτίσουν!..

– Πες μας / πείτε μας, σας το έχω ξαναρωτήσει πολλές φορές, για τον Ακάρ και τί “παίζει” γενικώς μ’ αυτόν! Εδώ και τόσο καιρό τώρα όλο το CHP έχει στοχεύσει τον Ακάρ! Γιατί άραγε; Το έχω / -με γράψει εδώ, πολύ πριν εσύ το… αντιληφθείς!..

Άσε λοιπόν τον Έλληνα Ναύαρχο και… διάβασε, και πάλι(!), εδώ, τώρα και ακολούθως, τους “δικούς σου σχετικά με τον Νο “1” πραγματικό επικεφαλής των ΤΕΔ, Ακάρ, και δες ότι μέχρι και ο ΡΤΕ ασχολήθηκε με το θέμα! Τουρκικά… γνωρίζεις!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. “Πάμε” λοιπόν! Διάβασε πρώτα τί είπε χθες (25-12-2018) ο κοινός μας φίλος, ο Ρετζέπ!

 • γ1. ………………………………………………………………………………………………………………………………
 • ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
 • Erdoğan CHP’li Özel‘in Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar‘ı hedef alan sözlerine çok sert bir dille cevap verdi ve “Bu ülkede 40 yılı aşkın görev yapmış bir kabine arkadaşımıza bu şekilde saldırma hakkına sahip değiller. Milli Savunma Bakanı’na saldırabilme edepsizliğini yapmışlardır. (Αυτό έκανες και εσύ με τον Ε/Α/ΓΕΕΘΑ)! Bunlara gerekli dersleri yargıda vermek zorundayız. (Ήδη, τώρα που σου γράφω, έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία έρευνα σε βάρος του Οζέλ, με στόχο και την χρηματική αποζημίωση, για ηθική βλάβη του Ακάρ, αλλά και την τιμωρία του******)! Bunlar ancak o dilden anlarlar. Önce tazminat, ardından ceza.” dedi.
 • ****** Δες Μεράλ τώρα παρακάτω, το… παραπάνω Önce tazminat, ardından ceza!..

   

  ω1

  ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ” ΜΑΣ!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Α/ΓΕΕΔ, ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ ΣΤΟ “ΑΜΥΝΑΣ”!

  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΟΥ ΡΤΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ!.. 

  Ο ΧΙΛΜΙ ΟΖΚΙΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ / ΗΤΑΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ!

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΡ, ΤΟΥ… ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΧΑΚΚΙ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ!..

  Bakan Hulusi Akar’dan ‘Özgür Özel’ kararı

  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle CHP’li Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu ve tazminat davası açtı.

  26.12.2018 
  TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel arasında tartışma çıkmış, Akar, kendisini sert bir şekilde eleştiren Özel’e aynı şekilde karşılık verirken, milletvekilleri arasında da gerginlik olmuştu.
  Bakan Akar, bugün CHP’li Özel hakkında suç duyurusunda bulunarak, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle ceza ve tazminat davası açtı. (Ό,τι ακριβώς είπε το… Αφεντικό)!..
 • ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΡΑΛ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ!.. Διάβασε και τί άλλο ακόμα είπε ο ΡΤΕ για τον “δικό” του, τον Ακάρ!..
 • HULUSİ AKAR’A YAPILAN SALDIRI YENİLİR YUTULUR DEĞİLKavgacı ruh ile muhalefet olmaz. Türkiye’nin son 16 yılda üstesinden gelemediği tek sorunu işini doğru düzgün yapamayan ana muhalafet partisine sahip olamamasıdır. Hele hele Milli Savunma Bakanımıza yapılan hakaretler yenilir yutulur değildir. Aynı ifadelerle bunlara cevap vermek, zaten bizim haddimize değil. Türkiye’nin son 16 yılda mesafe alamadığı en büyük sorunu işini doğru düzgün yapan bir ana muhalefet partisine sahip olamamaktır. (Είναι πολλά ρε Ταγίπ τα 16 χρόνια αντιπολίτευση! Αχαχαχαχαχαχαχα)! Milli savunma Bakanımıza yapılan hakaretler yenilir yutulur hakaretler değildir. Bu edep yoksunu kişilerden ne yazık ki ana muhalefetin genel başkan yardımcısı var veya sıfatı nedir bilmiyorum (αχαχαχαχαχαχαχα) bilmeme de gerek yok, bu adamlarla ana muhalefet politika yapıyor.Gerek vekillerimiz, gerek teşkilatlarımız bunu milletimize iyi anlatmalı. Milletimiz de bunlara 31 Mart’ta demokratik dersi sandıklarda versin. (Αχαχαχαχαχαχαχαχα)
 • γ2. Πάμε τώρα να δούμε τί είπε, σε ερώτηση δημ/φων ή “δημ/φων” και η αγάπη σου, ο πρώην Αρχηγός σου, ο Ντεβλέτ, ο οποίος απ’ την μεγάλη εκτίμηση που έχει στον Ακάρ, του έκανε και 3 δώρα, κάτι που αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού κάτι τέτοιο δεν είχε ξανακάνει ποτέ στην ζωή του!..

ω

Ο “Δικός” σου Μεράλ, με το νέο του δαχτυλίδι!

Διάβασε τώρα τί ακριβώς δαχτυλίδι είναι και τί φέρει επάνω!

“Mavi taş, özel yapım klasik yüzük. Kırmızı bölümde Türkistan haritası, yanlarında ise kurt ve üç hilal var”!

Μετά απ’ αυτήν την… επίδειξη τον Μπαχτσελί θα τον λέω και… Μαρινέλλα!.. Αχαχαχαχαχαχα

-/-

 • Ερ. CHP’li Özgür Özel’in Hulusi Akar’a yönelik sözleri için neler diyeceksiniz

Απ. O şahsın çirkin ve aşağılayıcı bakış açısından en çok zararı bu şahıs görür. Şu an toplumda itibarı sıfıra inmiştir. Hayatımda yapmadığım bir şeyi yaptım. Hulusi Akar Paşa’ya Kur’an-ı Kerim, altın kaplama silah ve Türk Bayrağı hediye ettim. Hulusi Paşa, Kur’an‘a, silaha, bayrağa sahip çıkmıştır. (Αυτό έλλειπε να μην τα πάρει)!..

– Μετά τα παραπάνω, που θα ξεκαθαρίσουν στην Δικαιοσύνη σας, (“πάμε μαζί” Μεράλ, αχαχαχαχαχαχαχα και ξανά Μεράλ αχαχαχαχαχαχαχαχαχα) τόλμησες και εκστόμισες μωρή παλιοπατσαβούρα, τα όσα προσβλητικά είπες, για τον Ναύαρχο Αποστολάκη, ο οποίος απλώς επιβεβαίωσε (κακώς βεβαίως και τον ψέξαμε, αλλά δεν μας διαβάζεις) κάτι που γνωρίζατε και γνωρίζετε και το οποίο είναι ή θα είναι το 1/1000 των όσων θα σας κάνουμε εμείς, των όσων θα υποστείτε από εμάς τα σύγχρονα… κουρέλια;

ω2

Δεν είμαι και εγώ στην “φωτό” Μεράλ, αφού οι “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ” δεν μ’ αγάπησαν και δεν μ’ αγαπούν! Αχαχαχαχα Είχα όμως, όπως πάντα “Αγγέλους” μας και εκεί!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: (“Τρόπος του λέγειν“)

– Μην αρπάζεσαι λοιπόν  Μεράλ, αλλά προσπάθησε να σκεφτείς τα όσα σου έγραψα, χωρίς φανατισμό, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο για σένα και το κατανοώ, διότι έτσι σε έμαθαν να σκέφτεσαι από μικρή, αλλά τέλος πάντων προσπάθησε!..

– Αν τέλος, δεν βγάλλεις άκρη, αναρρωτήσου μήπως φταίει η αγαμία, η οποία πιθανώς να… βάρεσαι το όμορφο πράγματι κεφάλι σου!..

– Κρίνω ότι πρέπει να σταματήσω εδώ, πιστεύοντας ότι για το επίπεδό σου, το “ειδικό σου βάρος” στα τ/πολιτικά πράγματα, αλλά και για την αξία σου όχι μόνον ως πολιτικού, αλλά και ως ατόμου, έγραψα πολλά!

ΧΑΙΡΕ ΜΕΡΑΛ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ Κ-Β ΞΑΝΑ“!

(ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ… ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ! ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ)!

-/-

ΥΓ. 

1. 

İsrailli Bakan’dan Erdoğan’la ilgili küstah sözler

İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘la ilgili kara propagandada bulunarak dünyaya terör örgütü YPG/PKK’yı koruma çağrısı yaptı.

 

ω101

 

ω102

 

ΤΟΥΡΚΟΙ!
Η Ι/ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΙΑΛΕΤ ΣΑΚΕΝΤ ΚΑΙ “ΓΑΤΑ” ΚΑΙ… “ΜΑΝΕΚΕΝ”, ΕΤΣΙ;
25.12.2018   
Filistinli annelere yönelik ölüm çağrısı içeren ırkçı bir yazıyı alıntılayarak sosyal medya hesabında paylaştığı için daha önce tepkileri üzerine çeken İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘la ilgili kara propagandada bulunarak dünyaya terör örgütü YPG/PKK’yı koruma çağrısı yaptı. Μάλιστα!..
ERDOĞAN’A KÜSTAH SÖZLER

Şaked, Suriye’deki terör örgütü YPG/PKK varlığını kastederek, “Umarım Kürtler Türklere karşı olan savaşlarını kazanırlar. Umarım uluslararası toplum Erdoğan’ın Kürtleri katletmesini önler ifadelerini kullandı. Πώς να μην την συγχαρεί ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος ρε Τούρκοι; Μιλάμε για έναν λαό 3000 + ετών, 25-30 εκ-ρίων, που ακόμα σήμερα ψάχνει για Πατρίδα! Έλεος ρε πιαααααααααααααααααα!.. 

“Filistinli şehitlerin annelerinin de öldürülmesi gerektiği ve onların çocuklarının küçük birer yılan olduğu” yönündeki skandal ifadeleri 2014’te sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından Binyamin Netanyahu hükümetinde Adalet Bakanlığı görevine getirilen Şaked, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dil uzattı.

İsrail’in Jerusalem Post gazetesinde yer alan habere göre Ordu Radyosuna konuşan Şaked, (εδώ, στην Ελλάδα, αν μιλάγαμε για Ρ/Σ του Στρατού, θα μας έλεγαν Χουντικούς και τα “ρέστα”), ABD’nin Suriye’den çekilmesinin “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı güçlendireceğini, İsrail’in ise zararına olacağını” söyledi.

Şaked, Suriye’deki terör örgütü YPG/PKK varlığını kastederek, “Umarım Kürtler Türklere karşı olan savaşlarını kazanırlar. Umarım uluslararası toplum Erdoğan’ın Kürtleri katletmesini önler” ifadelerini kullandı.

KÜÇÜK YILANLAR

Radikal görüşleriyle bilinen Şaked, Yahudi Evi (Habayit Hayehudi) partisinden milletvekili olduğu 2014 yılında skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

İsrail’in Haaretz gazetesinde yer alan habere göre Şaked, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun eski danışmanlarından Uri Elitzur’un 2002 sarf ettiği şu ifadeleri Facebook hesabından paylaşmıştı:

“Her teröristin arkasında düzinelerce erkek ve kadın vardır. Bunlar olmadan bu kimseler teröre girişemezdi. Bu savaşın failleri camilerde tahrikatta bulunanlar, okullar için canilik içeren müfredat yazanlar, yataklık yapanlar, taşıt sağlayanlar ve onlara saygı gösterip manevi destek veren herkestir. Bunların tamamı muharip düşmanlar olup kanları zihinlerindedir. Ayrıca bu kitle, oğullarını cehenneme çiçeklerle ve öpücüklerle yollayan şehit annelerini de kapsamaktadır. Bu kimseler oğullarının ardından oraya gitmelidir; bundan daha adil bir şey olamaz. Bu yılanları yetiştirdikleri fiziki evleri gibi onlar da defolup gitmelidir. Aksi takdirde buralarda daha fazla yılan yetişecektir.”

ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ / ΜΑΣ, ΠΟΥ;

İsraillilere zarar verdiğini öne sürdüğü Filistinli çocukları “küçük yılanlara” benzeten paylaşımının ardından Şaked’in 2015’te Netanyahu tarafından adeta ödüllendirilerek (“μπράβο του ρε, δεν καταλάβατε ή σας πονάει που ο Νετανιάχου θέλει δίπλα του Πατριώτες, πόσο μάλλον αν αυτοί είναι νέοι άνθρωποι”) Adalet Bakanlığı görevine getirilmesi tepkiyle karşılanmıştı.

(Μ’ αρέσει ρε Τούρκοι, που και εσείς, αλλά και άλλοι έμαθαν και βάζουν… χρώματα στον γραπτό τους λόγο! Τελικά σε όλα θα σας πείσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)!..

2.

SENIOR HEZBOLLAH LEADERS INJURED IN ISRAELI AIRSTRIKE IN SYRIA’S DAMASCUS

According to media reports, the launch was carried out from the northern city of Hadera, with pictures published on social media of a large tail of smoke heading into the sky.

BY 
DECEMBER 25, 2018
Israel’s air defense system – likely the Arrow – was activated late Tuesday night against a Syrian anti-aircraft missile, following an alleged Israeli air strike over the capital of Damascus. Media reports claimed that Israel struck weapon warehouses near the Syrian capital.

There were no damages or injuries to Israeli troops, the IDF Spokesperson said in a statement.

According to unconfirmed Israeli reports, the launch was carried out from the northern city of Hadera, with pictures published on social media of a large tail of smoke heading into the sky and residents in the Hefer Valley Regional Council also reported hearing the sound of loud explosion.

It is still unclear whether any Syrian missiles were intercepted from the IDF’s reported perspective.

Syrian state media reported Tuesday night that regime air defenses intercepted “hostile targets” west of Damascus during an alleged Israeli air strike, which according to local reports involved 22 missiles targeting sites including weapons depots belonging to pro-Iranian militias in Damascus.

Other locations reported by Syrian media to have been struck during the strike are as follows: pro-Iranian military positions located in the suburbs of Damascus, air defense facilities and headquarters of the 68th Brigade and the 137th Brigade of the Syrian Army in the Damascus area, a military headquarters belonging to the 4th Division of the Syrian Army in the Al-Muna area surrounding Damascus and military Unit 10 in the district of Qatana.

The IDF destroyed a cache of Iranian Fajr-5 missiles stored in a weapons depot near Damascus this evening that had the potential to threaten the area surrounding the Galilee, according to Israeli news agency Nziv.net.

A second report released by Nziv, says that a delegation of senior Hezbollah figures who arrived in Damascus came under Israeli attack during the airstrikes.

According to Newsweek, the senior Hezbollah leaders were injured during the strike. A US Defense Department official with access to top Israeli military officials who are privy to the situation, allegedly told Newsweek that  the senior officials were targeted in an attempted assassination plot. According to the official, the airstrike was conducted minutes after the group boarded a plane headed for Iran.

According to the Jerusalem Post’s sister publication Maariv, the official Syrian news agency SANA reported that a Syrian military official claimed, “Israeli air force planes attacked tonight, most of the missiles were intercepted before hitting targets.” Later it was reported that three Syrian soldiers were wounded and that an ammunition depot was damaged in the attack.

Several people on the ground filmed the rockets shooting skyward, thought to be S-200 air defense, which is the main system Syria uses. Locals reported debris and missile strikes near Dimas, Qatana, Saboura and near Mazzah all west of Damascus. Some of these areas have been targeted in the past.
In September, Syrian air defense shot down a Russian Il-20 during an Israeli air raid in Latakia and Russia blamed Israel for the mistake. Since then the number of incidents in which Syria has alleged Israeli air strikes has decreased. Syria was given the S-300 more advanced system by Moscow, but it is not clear if the system is operational.
Earlier on Tuesday, Lebanese media reported that Israeli Air Force jets had been circling over the southern part of the country before the strike on the Syrian capital.

KAN reporter Amichai Stein wrote that this is a “possible strike in west Damascus…heard all across the city.” Israeli media cited accounts of eyewitnesses who claimed to see a column of smoke in the air over Hadera. Additional reports were cited of people hearing loud explosions in northern Israel.

Lebanese media claims the target was unit 10 in the district of Qatana and that the Israelis passed Lebanese airspace to reach their goal.
Syrian Arab News Agency SANA said this is an Israeli attack against Iranian assets in Syria.

Hezbollah news channel Al Manar claimed IAF jets staged false strikes to distract from the real goal of the operation.

Prime Minister Benjamin Netanyahu and the security cabinet visited the North on Tuesday to receive an update on the IDF operation to destroy Hezbollah’s terror tunnels discovered along the Israeli-Lebanese border.

The alleged attack came a week after the White House announced that American troops would withdraw from Syria. After the announcement, Prime Minister Benjamin Netanyahu said that Israel would expand military operations against Iran following the withdrawal.
“The decision to withdraw 2,000 US troops from Syria will not change our consistent policy,” Netanyahu said at the start of the weekly cabinet meeting. “We will continue to act against Iran’s attempts to entrench itself militarily in Syria, and to the extent necessary, we will even expand our actions there.”
IDF Chief of Staff Lt.-Gen. Gadi Eisenkot stated earlier this week that the American withdrawal would not affect the IDF’s ability to act against Iran and Hezbollah.
“The American decision to withdraw troops is significant, but it should not be exaggerated,” Eisenkot said at a conference honoring former IDF chief of staff Amnon Lipkin-Shahak at the Interdisciplinary Center in Herzliya on Sunday. “For decades, we have dealt with this front alone. That’s also how it has been over the past four years, during the American and Russian presence [in Syria]. We have been acting in support of Israel’s security interests,” he said, adding that the Americans make the decision when the relationship between the armies is at its peak.
Israeli officials have repeatedly voiced concerns over the growing Iranian presence on its borders, and the smuggling of sophisticated weaponry to Hezbollah from Tehran to Lebanon via Syria, stressing that both are red-lines for the Jewish State.
With the presence of Iranian and Hezbollah forces, Israel’s northern front has become the IDF’s No. 1 priority. Working to prevent the entrenchment of Iranian forces and the transfer of advanced weaponry to Hezbollah, the Israel Air Force has admitted to carrying out hundreds of air strikes in Syria.

In a related development, two suspicious Iranian planes left Damascus on Tuesday night just prior to reports of airstrikes.

Details from flight monitoring sites show that a Fars Air Qeshm 747 cargo plane left Damascus International Airport at 9:28 in the evening, just half an hour before reports emerged of air strikes in Syria on Tuesday night.

According to the site Flightradar24.com, the Boeing 747-281F left Damascus and flew due east towards Tehran, climbing to 30,000 feet and then crossing into Iraq after ten in the evening.

By midnight it had entered Iranian airspace and began a beeline for Tehran. A second Tehran bound flight, Maham Air took off at 10:04 in the evening and flew precisely the same route. The Far Air Qeshm flight has been in the news in the past in relation to alleged smuggling of arms to Syria and also to Damascus. Al-Arabiya claimed that it transferred weapons to Hezbollah in early December.  In October, FoxNews carried a similar report.

Similarly Mahan Air has been targeted by the US Treasury Department for links to the Islamic Revolutionary Guard Corps, making its departure right after the Fars Air Qeshm suspicions. Although the Fars Air Qeshm flight appears to have left before the airstrikes began, the Mahan Air flight seems to have left around the same time.

In the past reports have indicated that airstrikes targeted Damascus after suspicious flights landed and allegedly disembarked cargo for arms smuggling to Hezbollah factions.

This is a developing story. The Jerusalem Times reporter Seth J. Frantzman contributed to this report and is updating live on Twitter.

3. Και όπως κάθε χρόνο κάνουν οι Αμερικανοί Πρόεδροι, έτσι και φέτος ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, μαζί με την Μελάνια, μετέβησαν “αιφνιδιαστικά” στο Ιράκ, (προσωπικά περίμενα ένα τέτοιο ταξίδι του Προέδρου), ώστε να βρεθούν κοντά στους Αμερικανούς στρατιωτικούς, αλλά, όπως πιστεύω, και για να ευχηθούν στον Ιρακινό Πρόεδρο για το… νέο Ιράκ, ας το πω έτσι, του οποίου η… νέα ζωή ξεκίνησε ανήμερα τα Χριστούγεννα!.. 
Με το που πάτησε το πόδι του στο Ιράκ ο Αμερικανός Πρόεδρος, μίλησε για πιθανότητα εγκατάστασης των αμερικανικών δυνάμεων εκεί! Τί σας έγραφα μόλις προχθές; Σας έγραφα πως μπορεί οι αμερικανικές δυνάμεις να φύγουν από την Β. Συρία και να μετεγκατασταθούν στην Ν. Συρία ή στο Β. Ιράκ (Ερμπίλ)! Θα το θυμάστε!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Έγραψα προχθές στο ημερολόγιό μου! “Πρέπει να μελετήσω περισσότερο τον Προεδρικό Σύμβουλο, Κο Μπόλτον“!..
ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ: (Ας την πω έτσι)!..
ΤΟΥΡΚΟΙ! ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΓΚΑΙΟΥΡΗΔΕΣ(SİC), ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ακόμα και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ στις Η.Π.Α., ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! (ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ)! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠ-ΣΑΤΕ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. – ΙΣΡΑΗΛ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΔΑΦΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ… ΕΚΤΑΣΗ – ΧΩΡΟ – ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”!..
4. Και τελικά ο “Τσοπάνης”, “από Δήμαρχος, Κλητήρας”! Δηλαδή φίλοι μου ο Μπιναλί Γιλντιρίμ από ιστορικός τελευταίος Τ/Π-Θ και νυν ΠτΒ, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος της Πόλης! Παραιτήθηκε σήμερα (26-12-2018) από Πρόεδρος της Βουλής (ανακοινώθηκε επίσημα η παραίτησή του) και όπως όλα δείχνουν θα τον ανακοινώσει ως υποψήφιο Δήμαρχο της… σκλάβας ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ, ο ΡΤΕ, στις 29-12-2018, αν δεν σφάλλω, όταν και θα ανακοινώσει όλους τους βασικούς υποψηφίους Δημάρχους του “AKP”, για τις “τοπικές εκλογές”, της 31-03-2018!
– Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Νομός ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ αριθμεί σήμερα περίπου 20 εκ-ρια κατοίκους, άρα είναι ένα κανονικό Κράτος , τότε νομίζω ότι έξω από την όποια επιθετική… υποτίμηση του “Τσοπάνη”, η επιλογή του για Δήμαρχος εκεί είναι αρίστη, αφού ένα Κράτος χρειάζεται Π-Θ και ο Μ. Γ. διετέλεσε και τέτοιος!..
– Αν, μαζί με το περιεχόμενο της παραπάνω παραγράφου, σκεφτεί κανείς επίσης και το 2023 και την… Λωζάννη, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθείς, πόσο μάλλον οι επαϊοντες, την ορθότητα της απόφασης του ΡΤΕ , ο οποίος βλέποντας και εμάς τους Έλληνες να διεκδικούμε όλο και πιο φανερά την απελευθέρωση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΛΥΤΡΩΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει, απεφάσισε (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ) και ανακοίνωσε την εκ νέου μεταφορά της Πρωτεύουσας της Τουρκίας από την Άγκυρα, στην Κων-πολη!
– Αν πράξει κάτι τέτοιο ο ΡΤΕ, όσο και να σας φαίνεται (“φαίνεται”, σε όσους ασφαλώς δεν έχετε εντρυφήσει στα της Τουρκίας) ως λόγος ίσως όχι και τόσο… εντυπωσιακός, όχι και τόσο… φανταχτερός, όχι ουσιώδης, τότε -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- θα έχει κατορθώσει να νικήσει, (μετά από έναν διαρκή σχεδόν 30ετή αγώνα του, αρχικά προς την εξουσία και στην συνέχεια προς την απόλυτη κυριαρχία στην χώρα του), τον μεγάλο ΣΩΤΗΡΑ και ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ οριστικά και αμετάκλητα, γενόμενος ο Ισλαμιστής… Κεμάλ ή ο νέος, Ισλαμιστής όμως,… Κεμάλ!.. Καταλάβατε! Μάλλον δεν θα προλάβει όμως και τελικά θα επανέλθουμε, ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, στα παλαιά… κόζια, λέγε με “ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

5. 

SYRIA: ALLAH’S ARMAGEDDON

Let’s not make it our own.

 

“But if the cause be not good, the King himself hath a heavy reckoning to make,” says soldier Williams in Shakespeare’s Henry V, before the Battle of Agincourt. In the face of opposition from Republicans and Democrats and international allies, President Donald Trump has ruled that the Syrian cause is not a good one.

“Does the USA want to be the Policeman of the Middle East, getting NOTHING but spending precious lives and trillions of dollars protecting others who, in almost all cases, do not appreciate what we are doing?” tweets the Commander-in-Chief of the United States.

It’s worse than the US getting nothing. Syria is a holy war. Westerners who refuse to concede how central religion is to the Eastern worldview simply cannot see the futility of getting sucked into a jihad that is not ours to fight.

Trump, the ever-astute businessman, doesn’t suffer from the grand delusion of his predecessors. They considered it an evangelical mission to usher in the silver age of democracy to an Islamic world that longs for the golden age of a Caliphate. Trump, the real-estate realist, isn’t infected with the virus of wishful thinking which leads Western leaders to believe that our secular interventions will solve the centuries-old religious problems of the Islamic world.

The jihadists know they can sucker the West into a war with a few video clips and an amateur production of Lawrence of Arabia. They know how to lure naïve infidels like us who sanitise religion from the public square and are supremely unaware of the Islamic theology of the end times. Would General Matthis and his defenders accept the reality that the crisis in Syria is fuelled by the expectation of an apocalyptic countdown to Allah’s Armageddon?

“Muslim apocalyptic has its centre in Syria,” writes David Cook in his monograph Studies in Muslim Apocalyptic. During the first two centuries of Islam, the Muslim armies faced the most protracted fighting on the Syrian front, since it was here that Islam faced its most formidable enemy, the Byzantine Empire. Syria, hence, became the key area for apocalyptic speculation. In fact Syria is the theatre of operations for much of apocalyptic activity.

Muhammad himself insisted that the final wars with the Byzantines would be the one major occurrence preceding “the hour” (Ibn Masud). Although Byzantium is Islam’s main enemy, “our apocalyptic material leaves us in no doubt that the struggle over Syria would be an all-out one with the whole Christian world,” writes Islamic scholar Suliman Bashear.

The prophecies converge on the town of Dabiq in northern Syria, where the great battle between the forces of good and evil will be fought. The flagship English magazine of Islamic State is named Dabiq and a quote from jihadist al-Zarqawi on the second page of every issue of Dabiq highlights the centrality of this town in its end-time narrative: “The spark has been lit here in Iraq, and its heat will continue to intensify – by Allah’s permission – until it burns the crusader armies in Dabiq.” The first issue of the magazine announces: “One of the greatest battles between the Muslims and the crusaders will take place near Dabiq.”

In his book The ISIS Apocalypse: The History, Strategy, and Doomsday Vision of the Islamic State, William McCants quotes a jihadist fighter in Aleppo as saying: “If you think all these mujahedeen came from across the world to fight Assad, you’re mistaken. They are all here as promised by the Prophet. This is the war he promised – it is the Grand Battle.” One even admits “Dabiq is the most important village in all of Syria for them . . . especially the foreign fighters.”

Muhammad himself announced that “the Last Hour will not come until the Romans land at al-A’maq or in Dabiq. An army consisting of the best soldiers of the people of the earth at that time will come from the city [to counteract them],” and a third of this army will be Muslim martyrs, according to Sahih Muslim’s hadith. Hizb-ut-Tahrir cites this prophecy in their web magazine to encourage the Pakistani army to “mobilise to Syria under the leadership of a rightly guided Khaleefah (Caliph), not under the Crusader leadership.”

Not surprisingly, the full name of Islamic State is Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS). In classical Arabic, al-Sham is Syria. Two well-known hadith record the importance of al-Sham: “Behold, indeed the heart of the abode of the believers is al-Sham” (Ahmad) and “The heart of the abode of Islam is al-Sham” (Tabarani). In Abu Dawud’s hadith, Muhammad says: “Go to Syria, for it is Allah’s chosen land, to which his best servants will be gathered . . . for Allah has on my account taken special charge of Syria and its people.”

Islamic eschatology focuses on three figures: the Dajjal (Antichrist), Jesus (Messiah) and the Mahdi (the rightly guided one). The Mahdi will appear at the end of time amidst great turmoil and assist in the establishment of a new world order dominated by a purified Islam.

President Ahmadinejad’s speech before the UN General Assembly demonstrates the influence of Islamic eschatology: “Oh, God, hasten the arrival of Imam al-Mahdi . . . Let us, hand in hand, expand the thought of resistance against evil . . . The Promised One [Mahdi] will come accompanied by Jesus Christ and accordingly design and implement the just and humanistic mechanisms for regulating the constructive relationships between nations and governments.”

The Muslim Jesus will fight and slay the Dajjal, who will emerge in his true colours only after reaching Syria. Jesus will return and “descend at the white minaret in the eastern side of Damascus,” according to Sahih Muslim’s hadith. Muslims will flee to northern Syria, where the Dajjal and his followers will besiege them. The Muslims will fight the Dajjal in Syria with Jesus. When the Dajjal comes with the intention of attacking Medina, the angels will turn his face towards Syria and there he will perish, says Sahih Muslim’s hadith. All three end-time figures will be simultaneously present in Damascus.

So what can Western leaders learn from the complex tangle of apocalyptic texts and their interpretations by radical Muslim groups in Syria and elsewhere?

First, even if jihadists ignore eschatology, they are still committed to toppling Assad for sectarian reasons. “Bashar al-Asad is a murtadd taghut (apostate idolater) belonging to the apostate Nusayri and apostate Baath party; it is an obligation to kill him even if he were never to have killed a single Muslim,” an article in Dabiq explains.

Second, ISIS wants to provoke a war between Sunnis and Shi’as, in the belief that a sectarian war would be a sign that the final times have arrived. The rebels fighting Assad are largely Sunni.

Third, Islamic State awaits the army of ‘Rome’ (a term that jihadis have expanded to include Americans and their allies), whose defeat at Dabiq will initiate the countdown to the apocalypse. They intend to achieve this by goading the West into launching an all-out ground attack, thus setting the scene for the final battle between Muslims and the crusaders at Dabiq.

“Here we are, burying the first American crusader in Dabiq, eagerly waiting for the remainder of your armies to arrive,” says a masked executioner in a 2014 jihadi video, showing the severed head of Peter Kassig, the aid worker and ranger who was held captive for more than a year.

And here we are, the useful idiots of Islam, bearing the Muslim man’s burden and merrily marching half a league, half a league, half a league onwards, into the plains of Dabiq and into the quagmire of apocalyptic doom. Rudyard Kipling, who straddled the yawning chasm between East and West, etched this warning on the epitaph of the West:

Now it is not good for the Christian’s health
to hustle the Aryan brown,
For the Christian riles, and the Aryan smiles
and he weareth the Christian down;
And the end of the fight is a tombstone white
with the name of the late deceased,
And the epitaph drear: ‘A Fool lies here
who tried to hustle the East.’

6. 

IRAN AT WAR

Defeating the mullahs with a “white revolution“.

Kredo says American officials, by which I presume he refers to the Intelligence Community and the deep thinkers at State and the NSC, believe that the Iranian regime is planning a “massive regional war.”  This comes in the wake of the Israeli attack against Hezbollah tunnels into Israel from Lebanese areas under its (Iranian) control, and emergency meetings in Europe between US Secretary of State Pompeo and Israeli Prime Minister Netanyahu.

We have often misread Supreme Leader Ali Khamenei’s real intentions, so it’s best to be skeptical of this dramatic claim, but there’s certainly some reason to take it seriously.  The Iranian/Hezbollah tunnel operation has been under way for years, and the mullahs and their favorite terrorists have long told themselves that Hezbollah “defeated” Israel in their last battle.  Hence, they might believe they could win the next one.  There is no doubt at all that they want to destroy Israel, and if they still had a compliant American president in the White House—like Obama–they might try it.  But they’ve got Trump to deal with.  And the “mad dog” in the Pentagon.  They do not believe they can defeat us on the battlefield.  We say we will stand with Israel, and we have just moved a carrier group into the Iranians’ neighborhood.  So?

I don’t think the Iranian leader and his henchmen want to mess with us.  So, the question is, do they really believe we will go after them if they unleash the massive regional war?

It’s not just a foreign policy matter, as we all know.  There are massive demonstrations all over the country, including areas long considered loyal to the regime.  The anti-regime demonstrations now embrace all levels of society, from the steelworkers to the Bazaaris, and they are expanding.  The mullahs fear these people, and dread a “white revolution” of the sort that brought down the Shah forty years ago.  On the one hand, they might hope for “patriotic” support for a war against Israel and the United States.  On the other hand, they might fear that the Iranian people would support the other side, spelling curtains for the Islamic Republic.

Iran’s big allies, Russia, Turkey and China, along with lesser powers like North Korea and Cuba, do not seem to crave a big war with America and the Israelis.  They do help on the sly.  As Legal Insurrection tells us, the narcotics Mafiosi also has a role:

An unnamed security official told i24NEWS that the man who appeared on the video from the tunnel was Dr. Imad “Azaladin” Fahs, a commander of the Hezbollah observation unit on the border with Israel, as well as a commander in the On Thursday, i24NEWS revealed the identity of an Hezbollah operative caught on camera by Israel’s tunnel unit. (Πόσους άραγε αντίστοιχους… τύπους έχουν, αν έχουν βεβαίως, οι Τούρκοι, στα Ε-Τ σύνορα);

Azaladin” who is in his 30’s, has a PhD in mechanical engineering from Tehran’s University of Technology and is married with two children. According to the security official, “Azaladin” trained with Mexican drug cartels near the United States border.

Presumably, the narco-terrorists and Hezbollah are active along our borders as well, but it’s unlikely they can win an all-out confrontation.  But they could do a lot of damage.

This reinforces the message I have been trying, without success, to send our policy makers for years:  we are in a global war (never mind “a massive regional war”), and that is the war we must win.  To win it, we must threaten the leaders of the enemy coalition with real defeat.  They must see prospects of losing power.

Can we do that? We can, and should.  We should be actively supporting the “white revolution” in Iran, which, with out help, has excellent prospectsWe don’t need massive military might to bring down Khamenei and Rouhani.  Instead, we need a more forceful political campaign against the Islamic Republic, including a more dynamic Farsi-language broadcasting operation.  Alas, to date there is no sign this is in the works, although it is not difficult or costly, and quite in keeping with our revolutionary tradition.  Just ask Gorbachev; he’ll tell you all about it.  That’s how we toppled him and Soviet Communism.  Iranian radical Islam today is weaker than Gorbachev & company when the Soviet Empire imploded.

Don’t risk American lives on a big regional war in the Middle East.  The mullahs may be crazy enough to try it.  We should be smarter.  They dread a “white revolution.”  They are right.  We should give it to them.

Faster, please.

-/-

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

Παρακαλούμε, με πολύ σεβασμό, τους φίλους τεχνικούς της έγκριτης ε/φ “JERUSALEM POST να εξετάσουν λίγο το “σάϊτ” τους, (ηλεκτρονική έκδοση), διότι τα άρθρα τους κατεβαίνουν με ταχύτητα… χελώνας!..

-/-