Για Τον Κο Γιλμάζ ΟΖΤΟΥΡΚ!..

Κε Οζτούρκ ΓΙΛΜΑΖ! Αντιπρόεδρε του CHP!

Μην είσαι και τόσο σίγουρος, τόσο βέβαιος και κυρίως τόσο… καβλ….νος θα έλεγα, όπως παρουσιάστηκες, μιλώντας και απειλώντας για “βαριά” στο κεφάλι του Καμμένου!.. Ό,τι πιθανώς έχουμε εμείς με τον Καμμένο, είναι “δικό” μας θέμα (“εσωτερικό” δεν το λένε;) και δεν σας αφορά! Απλώς ενημερώνεστε και από εμάς και μέχρις εκεί!.. (Και αυτό το πράττουμε, επειδή είμαστε ιδιαιτέρως… ευγενείς)!..

  • Τώρα, “προχωράω”!

– Αν εννοείς, με την… Βαριά που είπες, ότι θα (μας) κάνετε “ντου”, τότε, έχε υπόψη σου, ότι όχι με τον Καμμένο, αλλά και με τον ίδιο τον Διάολο μπορούμε “να τα βρούμε”, ώστε να σας αντιμετωπίσουμε… όμορφα και ωραία“!.. Καταλαβαίνεις!.. Καλά ρε Τούρκε, πίστεψες ότι θα μπορούσαμε να βάλλουμε εσάς τους Μογγόλους, πάνω από τον οποιοδήποτε Έλληνα; Αν “ναι” “πάρτο αλλιώς”!..

– Αν εννοείς / αν υπαινίσσεσαι (“μία στο εκ-ριο”) ότι οι ΕΕΔ θα κάνουν Πραξικόπημα και ότι ο Καμμένος θα φάει έτσι / μ’ αυτόν τον τρόπο… Βαριά, τότε και πάλι αυτό είναι “εσωτερικό” μας θέμα!

– Πάντως, έχε υπόψη σου, ότι αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο, (ασφαλώς και δεν είναι κάτι μη πιθανό, εκτιμώ), ο Στρατός θα επέμβει για να σώσει την χώρα, (δεν επεκτείνομαι), λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών, υπό τις οποίες αυτή διάγει, ενώ είναι τόσο υψιπετής, που δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους όποιους πολιτικούς, στους οποίους εκτιμώ πως θα δώσει “απαλλαγή” και θα τους παραδώσει στην κρίση της Ιστορίας!..

– Όμως Μογγολάκο, αυτήν την φορά, ο Καμμένος δεν σας ενόχλησε, δεν σας προκάλεσε, δεν ασχολήθηκε μαζί σας, και τον αδικήσατε (και εσύ βεβαίως πιο πολύ, απ’ όλους) κατάφωρα! Ο ΥΠΕΞ σας, ο φίλος Μεβλιούτ, είπε, [απαντώντας σε εσάς στο CHP (πολιτικά εκτιμώ / θέλω να πιστεύω και όχι όπως εμείς εδώ το εκλάβαμε)], στη Βουλή σας, την μια των εκδοχών, ώστε να πάρετε τα 156 νησιά -που λέτε- “πίσω”, ήτοι να σταλεί / να στείλετε τ/Στρατό να τα “πάρει”! [Με την ευκαιρία: Ρε “Γνήσιε… Μαλάκα / Öz-malaka, αχαχαχαχα και όχι Γνήσιε Τούρκε, όπως είναι το επίθετό σου, αποφασείστε επιτέλους(!) πόσα είναι τα νησιά που -τάχα- σας έχουμε πάρει ρε, 18, 126, 132, 156, πόσα ρε… “νούμερο“, διότι δίνετε την εντύπωση πως “ό,τι θυμάστε χαίρεστε“]!.. 

Ο ΥΠΑΜ μας λοιπόν, ο Π. Καμμένος, πολύ ορθά(!) πράττων, και για την περίπτωση που δεν σας απάντησε ο Μεβλιούτ πολιτικά ή αν θες για την περίπτωση που δεν σας απάντησε με βάση τα… Μαθηματικά, δηλαδή με βάση όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, (ένα των οποίων είναι και η απόβαση στα νησιά, όπως σας είπε), αλλά για την περίπτωση που αναφέρθηκε, πονηρά και αυτός, σε μια απόβασή σας στα νησιά, κατά το λέω στη νύφη να τ’ ακούει η πεθερά, (εμείς δηλαδή), “βγήκε” και σας ανταπάντησε με το γνωστότατο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ“(!), αυτό που είχαν οι πρόγονοί μας απαντήσει, στους Πέρσες, στους προγόνους δηλαδή των -εσχάτως- φίλων σας, Ιρανών, όταν και εκείνοι απαιτούσαν τότε, από εμάς, … γη και ύδωρ!.. (Τί σου λέω τώρα, έ; Κάτσε και διάβασε αρχι-παπάρα)!..

– Όμως και προς το παρόν, Βαριά” έχει ήδη πέσει και μάλιστα πολύ δυνατά, στις “κεφάλες” όλων των στρατιωτικών, πολιτικών και άλλων φίλων σας, με την υπόθεση “Βαριά”, η οποία κυρίως κατέδειξε εκτός του ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα στο Στρατοκράτος σας, και το πόσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ είστε!

Μήπως λοιπόν ρε Μογγολάκο, δεν έχεις ακόμα ξεζαλιστεί από τη “Βαριά”, με την οποία σας… ξέσκισε ο ΡΤΕ και λες αυτές τις μαλ…. που λες;

(Ουδεμία σημασία έχει αν “σήμερα” ο ΡΤΕ “πήρε πίσω” τις κατηγορίες και βεβαίως όχι για όλους τους καταδικασθέντες, και αποδέχεται ότι επρόκειτο -τάχα- για σκευωρία και μάλιστα της… FETÖ, αφού σας… πήδηξε” όλους “κανονικά και με το Νόμο, όπως λέμε εδώ, εμείς! Αχαχαχαχαχα! Αν μάλιστα τώρα ο ΡΤΕ δικάσει, (όπως διαβάζω), για το Πραξικόπημα” και την Χούντα, της 28-02-1997, και τους Στρατηγούς Καρανταγί και Μπιρ, τότε αυτός μεν θα αποδείξει ότι είναι πολύ μεγάλος “πολιτικός ΜΑΓΚΑΣ”, ενώ το προς εσάς αναφερθέν πήδημα”, θα έχει γίνει… “ξέσκισμα” Οζτούρκ)!..

– Φυσικά, για να μην σε αδικώ, όχι μόνον εσύ λες τις… νησο-παπαριές, αλλά και -πλέον- όλο σου το “τελειωμένο” πολιτικά Κόμμα, (το CHP ζει την πιο αποτυχημένη πολιτικά περίοδο της ζωής του και ο Κεμάλ θα βροντάει μέσα στο φέρετρό του, στο Μαυσωλείο του), όπως βεβαίως και το ομοίως “τελειωμένο” ΜΗΡ, αφού ο ΡΤΕ σας έχει “πατήσει” και σας έχει κάνει… σκυλάκια του και τα δύο κόμματά σας!

– Εδώ ρε ηλίθιε, (σου γράφω ένα πρόσφατο παράδειγμα), μόλις ο Πρόεδρός σου, ο Κιλιτσντάρογλου τόλμησε και αναφέρθηκε στη νήσο ΜΑΝ και είπε, τα όσα είπε για τον ΡΤΕ, ο δικτάτορας του… “έστειλε” τον Εισαγγελέα! Σας έχει κάνει… αλοιφή!..

– Ο γεροντοκόρος και πονηρός Μπαχτσελί, του οποίου το Κόμμα οδεύει και αυτό -μάλλον- προς… διάλυση, όταν πάει για… ουρί ο ισόβιος Πρόεδρός του, (έφυγε και η Ακσενέρ, η αγαπημένη του -κάποτε- Μεράλ, και διακατέχεται και αυτός από μια ασυνήθιστη -γι’ αυτόν- νευρικότητα και… “υπερ-κινητικότητα”), ίσως πιο έξυπνα φερόμενος, με την τακτική της Ερντογαν(ο)λειχίας, πήγε μόνος του και… προσκύνησε τον ΡΤΕ! (“Γκριζο-λυκο-φιλίες”!.. Αχαχαχαχα)!.. Ουσιαστικά -πράγματι- οι ΡΤΕ και Μπαχσελί, πολιτικά, δεν πολυ-διαφέρουν, για να μην πω ότι ομοιάζουν πάρα πολύ! (Στο Κουρδικό HDP δεν αναφέρομαι, αφού ουσιαστικά το διέλυσε, φυλακίζοντας τους πάντες, μέχρι και τον συμπρόεδρο του Κόμματος, Σ. ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ! “Άλλο” που δεν θέλατε και εσείς βρωμιάρη)!..

– Άρα Οζτούρκ, αν είστε τόσο… παλληκάρια εκεί στο CHP, (μάλλον όμως είστε… κουράδες επί ύδατος), όπως παρουσιάζεσαι και παρουσιάζεστε, (με πρώτον πάντα τον αποτυχημένο Πρόεδρό σας), κυττάξτε να ρίξετε τον ΡΤΕ, η Χούντα του οποίου σήμερα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο στην χώρα σας, μετά το 1923 και άσε / αφήστε την ρητορική για τα νησιά μας και τον ΥΠΑΜ μας Μογγόλε, “κατά μέρος”!.. (Και να μας διαβάζεις, διότι εκτιμώ πως δεν το κάνεις βρωμίλε)!

– Σχετικά, τέλος, με τις… πολυδιαφημισμένες στρατιωτικές σας δυνατότητες και για την υπέρ σας έκβαση, μιας λίαν πιθανής, μεταξύ μας, ένοπλης -πολεμικής εννοώ- αντιπαράθεσης, καθ’ ά λες και λέτε, καλόν είναι “να κρατάς / -τε και μια πισινή” Γιλμάζ Οζτούρκ! Άκουσε με! Άλλωστε, (ρώτα και τον Χακάν), ποτέ δεν σας είπα ψέμματα, αλλ’ αντιθέτως, αρκετές φορές, απ’ εδώ, σας… βοήθησα!..

 

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Πιες και καμμιά YENİ RAKİ και για μένα! Κάνει πολύ κρύο και εκεί, έ;

β. E, Χακαν-ούλη! Τί κάνατε βρε στην Χούλια και θέλει να ρίξει “μαύρη πέτρα” στην Τουρκία; Δεν της συγχωράτε που έχει Κουρδική καταγωγή, ρε Χακάν; Ένα αστείο είπε για εγκυμοσύνη και όλοι “έπεσαν να την φάνε”!..

γ. Και εσύ βρε Χούλια μου, τί πήγες και έβαλλες στο πηγούνι σου; Σύνελθε βρε Χούλια!.. Παραμένεις Κούκλα βρε… ablacıyım!..

-/-