Για Όσους Ενδιαφέρονται και Κυρίως Για Τον Κο Π-Θ, Πολίτη Τσίπρα!..

Φίλοι μου!

Πάτε όλοι, όσοι ενδιαφέρεστε ασφαλώς, ΤΩΡΑ(!) και διαβάστε εδώ στο σάϊτ μας και πάλι(!), το άρθρο του “ΕΛΛΗΝΑ”, της 25-07-2016, με τον παρακάτω τίτλο, ώστε να βοηθηθείτε στις όποιες τυχόν αναλύσεις και ακολουθούσες εκτιμήσεις σας:

                                     

                                      “Πώς μπορεί τώρα(!) να πιεστεί η Τουρκία, από τις Η.Π.Α.“;

 

ΥΓ.

α. Κε Π-Θγέ, πολίτη Τσίπρα! Να το διαβάσεις, ιδιαιτέρως εσύ(!) το υπόψη άρθρο και μετά μείζονος προσοχής μάλιστα, και θα καταλάβεις το “γιατί!.. Κανονικά, αν είσαι “ξύπνιος, όπως λέμε, θα πρέπει να πας και να αρχίσεις να μας διαβάζεις από την αρχή του “σάϊτ” μας εδώ, ώστε να αποκτήσεις, (ίσως, αφού δεν είμαι και τόσο σίγουρος για σένα), σφαιρική και πλήρη εικόνα των γραφομένων μας!..

β. Κε Τσίπρα!

Δεν έχεις καμιά θέση… συμβούλου να με πάρεις, να σε κάνω… και σένα… μάγκα; Τους όρους μου και τις προϋποθέσεις γι’ αυτό, αν θα το αποφασίσεις βεβαίως, θα στα πω “δια ζώσης”!.. Θα σε αναμένω!..

γ. Για μερικά… “λαθραία” στρατιωτικά τσογλάνια ή κατακάθια / ιζήματα και για μερικές αρσενικές… Κες του… Χώρου! (Δεν έχω ακόμα αποφασίσει τί ακριβώς είστε)! Αν διαβάσετε το σάϊτ από την αρχή του και μας παρακολουθείτε στενά, (άλλωστε είναι και τζάμπα, όταν εσείς δεν δίνετε “στον άγγελό σας νερό”), θα καταλάβετε ρε… οχιές, γιατί… διέκοψε τη… συνεργασία του με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, τον Μάρτιο του 2016, ο… χαμένος φίλος μου ο μπουζουξής ή μπουζουκτσής, ο “Τελίδης”, που σας έγραφα… προχθές!.. Προς το παρόν να θυμάστε ότι το… συκώτι σας μπορεί ξαφνικά να πάψει να εκκρίνει… χολή και γι’ αυτό μην τη σπαταλάτε ρε σεις όλη για τον ΕΛΛΗΝΑ, ο οποίος είναι ΠΑΝΤΟΥ ρε… λουστρίνια!..

δ.  ΑΣΧΕΤΟ!

Έϊ εκεί στην ΕΥΠ! Θα βάλετε κανέναν να ψάξει στον Άγιο Παντελεήμονα [Αχαρνών / Α-ΘΗ-ΝΑ(!!!)], για ξένους με όπλα και πυρομαχικά ή δεν ενδιαφέρεστε; Φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούν να προσευχηθούν οι… Άγγελοι μας!.. Αντιλαμβάνεστε; Αν το κάνατε πάντως, θα… το εκτιμούσαμε!..

                                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ

   “ΕΛΛΗΝΑΣ